De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell

20. desember, 2023 (oppdatert 28. mai 2024)

Featured image for “De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell”

Alle Garmin-modellene «linet» opp. Denne guiden forklarer kort hovedtrekkene for de ulike Garmin klokkene, og hvem de passer best for.

Garmin er en av de mest populære selskapene for salg av GPS-navigasjonsprodukter og smartteknologi for fly-, båt-, fritids- og treningsmarkedet. Med over 19 000 medarbeidere på 80 kontorer spredt ut over hele verden, har selskapet virkelig satt navnet sitt på kartet.

Fra kun å ha hatt noen få produkter i produktsortimentet, har Garmin nå et helt hav av ulike produkter. Det er i utgangspunktet bra for forbrukerne, men det kan også fremstå litt uoversiktlig og forvirrende.

Her får du vite, kort oppsummert, hvilke klokker som gjør hva. Ønsker du en oversikt oversikt over alle de forskjellige funksjonene på de ulike Garmin-klokkene, finner du en komplett oversikt i linken under. Merk at det i hovedsak listes opp modeller som fremdeles er relevante på markedet, mens eldre generasjoner av de ulike modellene ikke nevnes.

Modellene med betegnelsen «S» bak navnet, er klokker med en mindre størrelse og spesielt tilpasset tynnere håndledd og damer. Modellene med betegnelsen «X» bak navnet, er klokker med ekstra størrelse, større skjerm og lengre batteritid.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Oversikt


Garmin Forerunner


Garmin Forerunner 965
Garmin Forerunner 965

Toppmodell treningsklokke med fokus på lav vekt, minimalistisk design, løpsspesifikke treningsfunksjoner, de nyeste og mest avanserte målemetodene for restitusjon, innebygd kart for enklere navigering og god batteritid. Forerunner har tradisjonelt vært rettet mot løpere og utøvere som driver multisport, og gir som regel mye for pengene. Forerunner er i utgangspunktet identisk med Fenix/epix, men benytter lettere og mindre robuste materialer. Dette gjør også at Forerunner er mindre egnet til vannsportaktiviteter som fridykking, tube, vannski, etc..

De rimeligste Forerunner-modellene har alt av grunnleggende funksjoner for løping/trening, mens de mer påkostede modellene kommer med mer avanserte treningsverktøy og funksjoner som støtte for streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløs betaling, kart, HRV Status, Training Readiness, kraftmåling, m.m.. De nyeste toppmodellene Garmin Forerunner 955/965 har i tillegg touchskjerm.

Garmin Forerunner 255 Music er kjent for å levere svært mye til en relativt lav pris, og vil dekke behovet for en stor gruppe brukere, mens Forerunner 265 er omtrent tilsvarende klokke med en AMOLED-skjerm istedenfor MIP-skjerm, pluss støtte for Training Readiness.

Best for deg som:
Garmin Forerunner passer for deg som ønsker en liten og lett klokke perfeksjonert til trening, men som også kan brukes døgnet rundt. Velger du toppmodellen Forerunner 965 eller Forerunner 955/955 Solar vil du få alle de mest avanserte funksjonene fra Garmin i den minste og letteste innpakningen, der førstnevnte i tillegg har en lekker AMOLED-touchskjerm istedenfor MIP-skjerm.

Per i dag finnes:
Garmin Forerunner 965, Garmin Forerunner 955 Solar, Garmin Forerunner 955, Garmin Forerunner 945 LTE, Garmin Forerunner 945, Garmin Forerunner 265, Garmin Forerunner 255, Garmin Forerunner 255 Music, Garmin Forerunner 745, Garmin Forerunner 245 Music, Garmin Forerunner 245, Garmin Forerunner 55, Garmin Forerunner 45/45S, Garmin Forerunner 45 Plus.


Garmin Fenix / Fenix Pro


Garmin Fenix-serien er premium utendørsmodeller av høy byggekvalitet, stappfull av funksjoner, kart for enklere navigering, lang batteritid tilpasset langvarig bruk uten mulighet for lading, og er tilgjengelig i flere størrelser for å dekke alle typer brukere. Fenix og Forerunner deler stort sett de samme funksjonene, og det er i hovedsak design og robusthet som skiller de. Begge modellene åpner for avanserte treningsfunksjoner, innebygd kart, streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløs betaling, og mye mer. Klokken i den nyeste Garmin Fenix 7 Pro-serien har i tillegg integrert LED-lykt, samt Garmin sin nyeste og beste ELEVATE 5 pulssensor.

Flaggskipet i Garmin Fenix-serien har alltid de nyeste og mest avanserte funksjonene. Klokkene suppleres gjerne med store oppdateringer i flere år, noe som gjør at du kan ha klokken i lang tid uten å være redd for at den blir utdatert.

For øvrig er Garmin Fenix 7/7 Pro og epix (Gen 2) / epix Pro (Gen 2) identiske klokker bortsett fra at Fenix har en transflektiv MIP-skjerm, mens epix har en lyssterk og fargerik AMOLED-skjerm. Begge har sine fordeler og ulemper, der MIP-skjermen er best for deg som ønsker lengst mulig batteritid og som er lett å lese i sterkt sollys og under vann. Fenix-modellene fåes også i varianter med solcellelading i skjermen, noe som kan forlenge batteritiden ytterligere. AMOLED-skjermen er dog mer farge- og lyssterk under de fleste forhold, og gir opplevelsen av kart helt unik.

Best for deg som:
Ønsker «det beste av det beste», driver aktivitet friluftsliv og trening, ønsker en pulsklokke med kart, lang batteritid og alle avanserte trenings- og restitusjonsverktøy som kan hjelpe deg å trene/restituere bedre.

Per i dag finnes:
Garmin Fenix 7S/7/7X Pro, Garmin Fenix 7S/7/7X, Garmin Fenix 6S/6/6X, Garmin Fenix 5S Plus/5 Plus /5 Plus.


Garmin epix / epix Pro (Gen 2)


Garmin epix-familien er premium klokker av høy byggekvalitet med et elegant design, en nydelig og kontrastrik AMOLED-skjerm, stappfull av funksjoner, og et stort bruksområdet. Epix er i utgangspunktet lik Fenix-serien, men kommer med en AMOLED-skjerm istedenfor MIP-skjerm, og har dermed en mer fargerik og lyssterk skjerm, men kortere batteritid.

Du får så klart alt det siste Garmin har å by på av avanserte treningsfunksjoner, innebygd kart, streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløs betaling, avansert helse- og aktivitetsmåling og mye mer. Garmin epix Pro (Gen 2) kommer i tillegg til den «vanlige» 47 mm utgaven i størrelsene 42 mm og 51 mm. Dette gjør at de matcher utvalget til Fenix-serien. Nyeste epix Pro (Gen 2) har også innebygd LED-lykt, samt Garmin sin nyeste og beste ELEVATE 5 pulssensor.

I likhet med Fenix vil epix-modellene suppleres med oppdateringer i flere år, noe som gjør at du kan ha klokken i lang tid uten å være redd for at den blir utdatert.

Best for deg som:
Ønsker det beste av det beste, og ikke har behov for den ekstra batteritiden du får med Fenix. epix gir den beste opplevelsen for deg som aktivt bruker kart på tur, samt at den i større grad minner om en tradisjonell smartklokke.

Per i dag finnes:
Garmin epix Pro (Gen 2), Garmin epix (Gen 2)


Garmin Enduro


Første generasjon Garmin Enduro var en spesialutgave med fokus på ekstrem batteritid og funksjoner rettet mot ultraløpere med svært høy byggekvalitet, integrert solcellelading i skjermen, ekstra lettvekts nylonreim, og enkel betjening. Dessverre manglet denne kart, mulighet for musikkavspilling og WiFi. Den nyeste generasjonen Enduro – Garmin Enduro 2 – retter opp i alt dette, og tilbyr enda litt mer enn Garmin Fenix 7X Sapphire. Her får du alt som Fenix 7 har, og i tillegg enda bedre batteritid, en dobbelt så kraftig LED-lykt og flere nye funksjoner som er dedikert ultraløpere. (Garmin Epix 2 har også touchskjerm).

Garmin Enduro 2 begynner å bli gammel, men blir fremdeles oppdatert med de fleste av funksjonene som Fenix og epix mottar.

Best for deg som:
Garmin Enduro 2 er det beste valget for deg som prioriterer en solid klokke med enorm batteritid, alt av funksjoner, en stor lettlest skjerm og høye krav til funksjonalitet.

Per i dag finnes:
Garmin Enduro 2, Garmin Enduro.


Garmin MARQ


MARQ Edition klokkene er luksuriøse sportsklokker som tar det beste fra Garmin sine klokker, og pakker det inn i premium materialer og design. Dette er klokker for deg som ønsker klokker fra øverste hylle, som ønsker en klokke som skiller seg ut, og ikke er redd for å bruke penger på det. MARQ ble tidligere solgt kun hos utvalgte forhandlere, men er nå også tilgjengelig via Garmin sine hjemmesider.

MARQ har i sin siste versjon kommet i en enda mer eksklusiv karbon-serie. Garmin MARQ Carbon Edition er en serie med moderne klokker som er laget av 130 lag med Fused Carbon Fiber. Dette materialet er lett, slitesterkt og unikt designet. Ironisk nok, tross den ekstreme prisen, så bruker disse klokkene forrige generasjon pulssensor (ELEVATE 4).

Per i dag finnes:
Garmin MARQ Athlete (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Golfer (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Commander (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Adventurer (Gen2), Garmin MARQ Athlete (Gen2), Garmin MARQ Captain (Gen2), Garmin MARQ Aviator (Gen2), Garmin MARQ Golfer (Gen2), Garmin MARQ Adventurer, Garmin MARQ Athlete, Garmin MARQ Captain, Garmin MARQ Captain: American Magic Edition,  Garmin MARQ Driver, Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Aviator, Garmin MARQ Golfer.


Garmin Instinct / Instinct Solar


Garmin Instinct/Instinct Solar er ekstra robuste klokker med fokus på utendørs funksjoner og trening. Omtales ofte som en Fenix «lite», men uten kart og noen av de mer avanserte treningsfunksjonene. Den nyeste Garmin Instinct 2-serien har likevel fått avansert trenings- og restitusjonsanalyse, og vil fint kunne fungere som en fullverdig treningsklokke.

Garmin Instinct finnes i mange ulike modeller, med og uten solcellelading i skjermen, og til og med LED-lykt. Enkelte av modellene har aktivitets-spesifikke funksjoner som Surf Edition med bedre støtte for surfing og vannsport. Felles er ekstremt kraftig byggekvalitet, enorm batteritid, og noe retro-inspirert design.

Best for deg som:
Instinct passer for deg som ønsker en klokke som tåler «alt», som aldri mer skaper batteriangst, og som ikke er redd for å bruke en litt stor og bulkete klokke.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Instinct 2X Solar, Garmin Instinct, Garmin Instinct Solar, Garmin Instinct Tactical Edition, Garmin Instinct Esports, Garmin Instinct Camo, Garmin Instinct 2S, Garmin Instinct 2, Garmin Instinct 2/2S Surf Edition, Garmin Instinct 2/2S Camo, Garmin Instinct 2/2S Surf Edition, Garmin Instinct 2 Tactical Edition, Garmin Instinct 2 dezl Edition


Garmin Instinct Crossover


Ekstra robust hybridklokke med fokus på utendørs funksjoner og trening. Omtales ofte som en Fenix «lite», men uten kart og noen av de mer avanserte treningsfunksjonene. «Crossover»-utgaven er unik ettersom denne både har analoge urviseren, samt en digital skjerm. Batteritiden er enorm, og klokken er bygget for å tåle juling og store temperaturendringer. Garmin Instinct Crossover tilbyr også fått avansert trenings- og restitusjonsanalyse og vil fint kunne fungere som en fullverdig treningsklokke.

Garmin Instinct finnes i tre ulike modeller, med og uten solcellelading i skjermen. «Solar» og «Tactical» modellen tilbyr blant annet musikk kontroller på klokken, noe ikke «Standard» modellen har. I tillegg vil solcelleladingen gi de ekstra batteritid. Tactical har i tillegg noen mer spesifikke funksjoner rettet mot militært bruk. Felles er ekstremt kraftig byggekvalitet, enorm batteritid, og noe retro-inspirert design. Instinct Crossover passer for deg som ønsker en klokke som tåler «alt», aldri mer skaper batteriangst, og som vil skille deg ut med noe helt spesielt.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Instinct Crossover, Garmin Instinct Crossover Solar, Garmin Instinct Crossover Solar Tactical Edition.


Garmin Tactix


Garmin Tactix er en spesialutgave av Fenix som er designet for militære og taktiske formål. Tactix har et mer diskret og slitesterkt utseende, samt noen ekstra funksjoner som nattsynsmodus, jumpmaster-modus, stealth-modus, dual-position-format, og mer. Klokken har alle funksjoner fra Fenix/epix, den samme ekstreme batteritiden, LED-lykt, og den samme omfattende helse- og aktivitetsmålingen, samt trenings- og restitusjonsfunksjonene.

Garmin Tactix kommer i flere varianter der du også har mulighet til å velge en AMOLED-edition som benytter den samme AMOLED-skjermen som Garmin epix Pro (Gen 2). For feinschmeckere skal det nevnes at bezelen på Tactix 7 er noe slankere enn på Fenix, noe som gir den et noe mer elegant utseende.

Best for deg som:
Tactix passer for deg som ønsker en klokke som er laget for ekstreme situasjoner og som har høye krav til sikkerhet og pålitelighet.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Tactix 7 – AMOLED Edition, Garmin Tactix 7 – Standard Edition, Garmin Tactix 7 – Pro Ballistic Edition, Garmin Tactix 7 – Pro Edition


Garmin Descent


Descent er en annen serie av dykkecomputere laget for å utforske dypere vann. Descent har funksjoner som flere dykkemoduser, luftintegrasjon, dykkegruppesporing, dykkekart, dykkeklarhetspoeng, og mer. Descent kommer i to generasjoner: Descent Mk1 og Descent Mk3.

Descent Mk1 er den første dykkecomputeren i klokkestørrelse fra Garmin som har overflate-GPS og et elegant klokkedesign. Klokken har en 1,2-tommers fargeskjerm og TOPO-kart, samt de fleste av funksjonene fra Fenix.

Descent Mk3 er den nyeste dykkecomputeren fra Garmin og har en 200-meter dykkerating, en lyssterk AMOLED-skjerm og mulighet for en innebygd lommelykt. Descent Mk3 har også forbedret SubWave-sonarteknologi som gjør det mulig å sende meldinger til andre dykkere, be om assistanse fra nærliggende dykkere, og overvåke tanktrykket. Descent Mk3 kommer i to størrelser: 43 mm og 51 mm, og har opptil 66 timer batteritid i dykkemodus. Merk at tross høy pris har Descent Mk3 «kun» ELEVATE 4 pulssensor.

Garmin Descent G1 er en rimeligere modell med likheter fra Garmin Instinct-serien. Her får du en fullspekket multisportklokke med egne moduser for dykking og dekompresjon.

Best for deg som:
Descent passer for deg som ønsker en dykkecomputer som er laget for å utforske dypere vann og som har avanserte funksjoner for dykkesikkerhet og -kommunikasjon.

Per i dag finnes:
Garmin Descent Mk3 51 mm, Garmin Descent Mk3 43 mm, Garmin Descent Mk2, Garmin Descent Mk2S, Garmin Descent G1, Garmin Descent G1 Solar, Garmin Descent G1 – Ocean Edition


Garmin Quatix 7


Garmin Quatix 7 er en spesialutgave av Fenix/epix Pro som er designet for båt- og seilinteresserte. Quatix har de samme funksjonene som Fenix/epix, men har i tillegg noen ekstra funksjoner som båtkontroll, seilassistanse, fiskekart, tidevannstabeller, ankerovervåkning, og mer. Quatix passer for deg som ønsker en klokke som er laget for vannsport og som kan kommunisere med Garmin-båtelektronikk. Quatix har også en litt slankere bezel og et litt mer diskret utseende.

Eksempel på maritime funksjoner er oppdaterte sjøkart, autopilotkontroll, kompabilitet med utvalgte Garmin kartplottere, fjernkontroller og Fusion Link-lydanlegg, data som blant annet om vanndybde, motorturtall, vind, relevant værinformasjon, m.m.. I tillegg har Quatix alle de samme aktivitets-, helse-, trening- og smartklokkefunksjonene vi finner i Garmin Fenix 7.

Best for deg som:
Garmin Quatix 7 er ikke overraskende best for deg som bruker mye tid på sjøen, og som fremdeles ønsker en klokke du kan bruke til hverdags og trening.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Quatix 7/7X Standard Edition, Garmin Quatix 7 Pro, Garmin Quatix 7X Solar Edition


Garmin Venu


Garmin Venu-serien er elegante og moderne smartklokker med en høyoppløselig AMOLED-skjerm som gir et klart og fargerikt bilde, og regnes som de beste modellene for overvåking av aktivitet og helse. Den nyeste Venu 3 har bred støtte for trening samtidig som den registrer alt av aktivitet og søvn. Dette er også den eneste Garmin-klokken (sammen med Venu 2 Plus) med innebygd høyttaler og mikrofon som gjør det mulig å prate gjennom klokken dersom den er tilkoblet telefonen, samt lytte til musikk via høyttaleren. Klokken har også støtte for taleassistent.

Best for deg som:
Garmin Venu 3/Venu 2 Plus er best for deg som ønsker en god pulsklokke med det viktigste av treningsfunksjoner, omfattende helsesporing (HRV Status) og grunnleggende smartklokkefunksjoner som smartvarsler, trådløs betaling, enkle apper og støtte for offline musikkavspilling.

Per i dag finnes:
Garmin Venu 3/3S, Garmin Venu 2 Plus, Garmin Venu 2/2S, Garmin Venu


Garmin Vivoactive


Garmin Vivoactive 5 er i utganspunktet en «fitness fokusert klokke», og sees på som en litt enklere versjon av Garmin Venu. Vivoactive har et enkelt brukergrensesnitt med to knapper og en responsiv touchskjerm, støtter de viktigste aktivitets og helsefunksjonene med bred støtte for aktivitetsprofiler og trening, men mangler den avanserte trenings- og restitusjonsanalysen du får med Forerunner, Fenix og Epix.

Den nyeste modellen Garmin Vivoactive 5 har også fått støtte for HRV Status, og er dermed Garmin sin rimeligste pulsklokke som tilbyr HRV Status funksjonen. Vivoactive egner seg også godt som en enkel smartklokke med støtte for smartvarsler, trådløs betaling, og mulighet til å streame musikk offline via Spotify.

Best for deg som:
Garmin Vivoactive 5 er best for deg som ønsker en enkel, men likevel svært kapabel og god treningsklokke som logger alt fra trening, aktivitet og søvn.

Per i dag finnes:
Garmin Vivoactive 5, Garmin Vivoactive 4, Garmin Vivoactive 4S, Garmin Vivoactive 3 Music, Garmin Vivoactive 3


Garmin Legacy

Spesialutgave av Garmin Vivoactive 4-serien. Kommer i flere utgaver med ulikt tema. Eksempelvis «Darth Vader»  der hver detalj er inspirert av Darth Vader, inkludert klokkedesignet, de førsteklasses materialene og den temabaserte app-opplevelsen. Leagacy-modellene er gode aktivitetsklokker med god støtte for treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner som smartvarsler, trådløs betaling og musikkavspilling. Best for deg som ønsker en mer eksklusiv klokke, og som skiller seg ut fra «hverdagsmodellene».

Per i dag finnes:
Garmin Legacy Hero – Darth Vader, Garmin Legacy Hero – First Avenger, Garmin Legacy Hero – Captain Marvel, Garmin Legacy Hero – Rey


Garmin Vivomove


Garmin Vivomove er en serie av hybridsmartklokker som kombinerer et tidløst analogt utseende med smarte funksjoner. Vivomove har en skjult berøringsskjerm som viser informasjon om helse, aktivitet, varsler, og mer. Vivomove har også mange apper for helsesporing, som pulsmåling, stressmåling, søvnovervåking, menstruasjonssporing, og mer.

Vivomove kommer i flere utgaver, som Trend, Sport, og Style, som har forskjellige design, materialer, og størrelser.

Best for deg som:
Vivomove passer for deg som ønsker en stilfull og smart klokke som kan hjelpe deg med å leve bedre.

Per i dag finnes:
Garmin Vivomove Trend, Garmin Vivomove 3/3S, Garmin Vivomove Style, Garmin Vivomove Sport, Garmin Vivomove Luxe, Garmin Vivomove HR


Garmin Lily


Garmin Lily er en liten og elegant smartklokke som er designet spesielt for kvinner. Lily har en mønstret berøringsskjerm, en smal og diskre rem, og flere funksjoner for helsesporing. Skjermen er helt spesiell, og med en rask bevegelse på håndleddet lyser den stilige, mønstrede linsen opp og viser en klar berøringsskjerm.

Den første generasjonen kom i to utgaver: Sport og Classic, mens Lily 2 har fått navnene Lily 2 og Lily 2 Classic. De to modellene er i utgangspunktet lik, der ulike materialer i urskiven og remmen er de største synlige forskjellene. Verdt å merke er at det er kun Lily 2 Classic som støtter kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay.

Lily har funksjoner som pulsmåling, stressmåling, søvnovervåking, menstruasjonssporing, m.m, og kan brukes til ulike former for trening. Klokken har ikke innebygd GPS og må kobles til mobil via tilkoblet GPS for å spore ruten. Garmin Lily støtter også smartvarsler, kalender, vær og musikkontroll, og opptil 5 dager batteritid i smartklokkemodus.

Best for deg som:
Garmin Lily passer for deg som ønsker en liten og stilig klokke som kan hjelpe deg med å ta vare på helsen din og holde deg oppdatert på det som skjer i livet ditt.

Per i dag finnes:
Garmin Lily


Garmin Vivosmart


Vivosmart er enkle, slanke og smarte aktivitetsarmbånd med omfattende aktivitet- og søvnsporing. Båndene kan også brukes til trening, men må benytte tilkoblet GPS via en mobiltelefon for å logge økta med GPS. Vivosmart støtter smartvarsler og er Garmin sin mest diskre enhet for aktivitets- og helsesporing.

Best for deg som:
Passer deg som ønsker en minimalistisk enhet til å måle aktivitet og søvnsporing i løpet av dagen, logge noen enkle treningsøkter, og som samtidig ser bra ut.

Per i dag finnes:
Garmin Vivosmart 5, Garmin Vivosmart 4, Garmin Vivosmart 3, Garmin Vivosmart HR


Garmin Approach


Approach er en elegant designet GPS-klokke designet for golfspillere. Klokken tilbyr en rekke spesialfunksjoner designet for å gjøre deg til en bedre golfspiller, blant annet funksjoner som avstandsmåling, greenvisning, scorekort, statistikk, svinganalyse, og mer. I tillegg tilbyr den aktivitets- og søvnanalyse, flere aktivitetsprofiler og treningsfunksjoner, samt smartvarsler og enkle smartklokkefunksjoner.

Best for deg som:
Approach passer for deg som ønsker en klokke som er laget for golf og som kan gi deg nyttig informasjon på banen.

Per i dag finnes:
Garmin Approach S70, Garmin Approach S62, Garmin Approach S42, Garmin Approach S12, Garmin Approach S60


Garmin D2

Garmin D2 er spesialutgave av Fenix med fokus på luftfart. D2 har funksjoner som GPS-navigasjon, direkte-til-navigasjon, værrapporter, bevegelige kart, og mer. D2 kommer i tre generasjoner: D2 Pilot, D2 Mach 1, og D2 Air.

D2 Pilot er den første flyklokken fra Garmin som har en høyfølsom WAAS- og GLONASS-GPS-mottaker. Klokken har en 1,2-tommers fargeskjerm og TOPO-kart, samt mange av de samme funksjonene som Fenix, som pulsmåling, trenings- og aktivitetsmåling, smartfunksjoner og mer.

D2 Mach 1 er en premium AMOLED-smartklokke med avanserte verktøy for flyging, direkte-til-navigasjon, værrapporter, bevegelige kart, og helse- og treningsfunksjoner. Klokken har en lyssterk AMOLED-skjerm og mulighet for en innebygd lommelykt. D2 Mach 1 har også forbedret SubWave-sonarteknologi som gjør det mulig å sende meldinger til andre piloter, be om assistanse fra nærliggende fly, og overvåke drivstoffnivået. Den kommer i to størrelser: 47 mm og 51 mm, og har opptil 12 dager batteritid i smartklokkemodus.

D2 Air er en multifunksjonell smartklokke med kraftige flyfunksjoner, en levende AMOLED-skjerm, og et elegant design. Den har funksjoner som GPS-navigasjon, direkte-til-navigasjon, værrapporter, kart, pulsoximeter, og mer. Den har også mange av de samme helse- og velværefunksjonene som Venu, som avansert søvnovervåking, pulsmåling, stressmåling, hydreringsmåling, og mer. D2 Air har opptil 5 dager batteritid i smartklokkemodus.

Best for deg som:
Garmin D2 passer for deg som jobber innen luftfart, enten som pilot eller flyvert., og ønsker en avansert smart- og treningsklokke med elegant utseende.

Per i dag finnes:
Garmin D2 Air X1O, Garmin D2 Mach 1, Garmin D2 Mach 1 Pro, Garmin D2, Garmin D2 Delta S, Garmin D2 Delta, Garmin D2 Delta PX, Garmin D2 Charlie, Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Air


Garmin Swim


En dedikert Garmin GPS-smartklokke til svømming, utviklet for å måle puls og spore distanse, tempo, antall tak, SWOLF og mye annet i bassenget og i åpent vann. Garmin Swim 2 har også flere vanlige treningsfunksjoner, aktivitets- og søvnsporing og støtte for smartvarsler. Egner seg best for deg som bruker mye tid i bassenget eller på svømming utendørs.

Per i dag finnes:
Garmin Swim 2


Garmin Vivofit

Garmin Vivofit er en enkel aktivitetsmåler med alltid-på-skjerm og ett års batteritid. Den sporer skritt, kaloriforbruk, avstand, søvn, og gjenkjenner automatisk ulike aktiviteter som løping, gåing og sykling. Vivofit kan også brukes til å logge treningsøkter ved å benytte tilkoblet GPS via mobilen.

Best for deg som:
Passer best til deg som ønsker et aktivitetsbånd som «bare er der», som du ikke behøver å lade, og som gjør minst mulig ut av seg.

Per i dag finnes (samtlige i en rekke ulike spesialmodeller)
Garmin Vivofit 4


Garmin Vivosport

En smart aktivitetsmåler med innebygd GPS. Vivosport er et aktivitetsbånd spesielt tiltenkt sporty brukere. Vivosport sporer aktivist, søvn, trening og støtter flere smartklokkefunksjoner.

Best for deg som:
Passer best til deg som ønsker et aktivitetsbånd som er i stand til å registrere trening og aktivitet, og som gjør minst mulig ut av seg.

Per i dag finnes:
Garmin Vivosport (Utgått)


Del gjerne: