De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell

19. april, 2022 (oppdatert 16. november 2023)
Featured image for “De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell”

Alle Garmin-modellene «linet» opp. Denne guiden forklarer kort hovedtrekkene for de ulike Garmin klokkene, og hvem de passer best for.

Garmin er en av de mest populære selskapene for salg av GPS-navigasjonsprodukter og smartteknologi for fly-, båt-, fritids- og treningsmarkedet. Med over 19 000 medarbeidere på 80 kontorer spredt ut over hele verden, har selskapet virkelig satt navnet sitt på kartet.

Fra kun å ha hatt noen få produkter i produktsortimentet, har Garmin nå et helt hav av ulike produkter. Det er i utgangspunktet bra for forbrukerne, men det kan også fremstå litt uoversiktlig og forvirrende.

Her får du vite, kort oppsummert, hvilke klokker som gjør hva. Ønsker du en oversikt oversikt over alle de forskjellige funksjonene på de ulike Garmin-klokkene, finner du en komplett oversikt i linken under. Merk at det i hovedsak listes opp modeller som fremdeles er relevante på markedet, mens eldre generasjoner av de ulike modellene ikke nevnes.

Modellene med betegnelsen «S» bak navnet, er klokker med en mindre størrelse og spesielt tilpasset tynnere håndledd og damer. Modellene med betegnelsen «X» bak navnet, er klokker med ekstra størrelse, større skjerm og lengre batteritid.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Garmin Forerunner

Toppmodell treningsklokke med fokus på lav vekt, minimalistisk design, løpsspesifikke treningsfunksjoner, de nyeste og mest avanserte målemetodene for restitusjon, innebygd kart for enklere navigering og god batteritid. Forerunner har tradisjonelt vært rettet mot løpere og utøvere som driver multisport. De rimeligste modellene har alt av grunnleggende funksjoner for løping/trening, mens de mer påkostede modellene kommer med mer avanserte treningsverktøy og funksjoner som støtte for streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløst betaling, kart, m.m.. Den nyeste toppmodellen Garmin Forerunner 955/955 Solar har i tillegg touchskjerm.

Garmin Forerunner 255 Music er kjent for å levere svært mye til en relativt lav pris, og vil dekke behovet for en stor gruppe brukere. Forerunner 265 er omtrent tilsvarende klokke med en AMOLED-skjerm istedenfor MIP-skjerm.

Garmin Forerunner passer for deg som ønsker en liten og lett klokke perfeksjonert til trening, mens om også kan brukes døgnet rundt. Velger du toppmodellen Forerunner 965 eller Forerunner 955/955 Solar vil du få alle de mest avanserte funksjonene fra Garmin i den minste og letteste innpakningen. Førstnevnte har i tillegg en lekker AMOLED-touchskjerm. Forerunner 965 er omtrent tilsvarende klokke med en AMOLED-skjerm istedenfor MIP-skjerm.

Per i dag finnes:
Garmin Forerunner 965, Garmin Forerunner 955 Solar, Garmin Forerunner 955, Garmin Forerunner 945 LTE, Garmin Forerunner 945, Garmin Forerunner 265, Garmin Forerunner 255, Garmin Forerunner 255 Music, Garmin Forerunner 745, Garmin Forerunner 245 Music, Garmin Forerunner 245, Garmin Forerunner 55, Garmin Forerunner 45/45S, Garmin Forerunner 45 Plus.

Garmin Forerunner 965
Garmin Forerunner 965

Garmin Fenix

Premium utendørsmodeller av høy byggekvalitet, stappfull av funksjoner, flere størrelser for å dekke alle typer brukere, innebygd kart for enklere navigering, samt lang batteritid tilpasset langvarig bruk uten mulighet for lading. Fenix og Forerunner deler stort sett de samme funksjonene, og det er i hovedsak design som skiller de. Begge modellene åpner for avanserte treningsfunksjoner, innebygd kart, streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløs betaling, og mye mer. Klokken i den nyeste Garmin Fenix 7 Pro-serien har i tillegg integrert LED-lykt..

Best for deg som ønsker «det beste av det beste», driver aktivitet friluftsliv, ønsker en pulsklokke med kart, eller driver multisport aktiviteter.

Per i dag finnes:
Garmin Fenix 7S/7/7X Pro, Garmin Fenix 7S/7/7X, Garmin Fenix 6S/6/6X, Garmin Fenix 5S Plus/5 Plus /5 Plus.

Garmin Fenix 7 Pro
Garmin Fenix 7

Garmin Epix

Premium klokke av høy byggekvalitet, elegant design, nydelig og kontrastrik AMOLED-skjerm, stappfull av funksjoner, og et stort bruksområdet. Epix er i utgangspunktet lik Fenix-serien, men kommer med en AMOLED-skjerm istedenfor MIP-skjerm, og har dermed en mer fargerik og lyssterk skjerm, men kortere batteritid.

Du får så klart alt det siste Garmin har å by på av avanserte treningsfunksjoner, innebygd kart, streaming av musikk via Spotify/Deezer, trådløs betaling, og mye mer. Garmin epix Pro (Gen 2 har) kommer i tillegg til den «vanlige» 47 mm utgaven i størrelsene 42 mm og 51 mm. Dette gjør at de matcher utvalget til Fenix-serien. Nyeste epix Pro (Gen 2) har også innebygd LED-lykt.

Best for deg som ønsker det beste av det beste, og ikke har behov for ekstrem batteritid.

Per i dag finnes:
Garmin epix Pro (Gen 2), Garmin epix (Gen 2)

Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Garmin Enduro

Første generasjon Garmin Enduro var en spesialutgave med fokus på ekstrem batteritid og funksjoner rettet mot ultraløpere med svært høy byggekvalitet, integrert solcellelading i skjermen, ekstra lettvekts nylonreim, og enkel betjening. Dessverre manglet denne kart, mulighet for musikkavspilling og WiFi. Den nyeste generasjonen Enduro – Garmin Enduro 2 – retter opp i alt dette, og tilbyr enda litt mer enn Garmin Fenix 7X Sapphire. Her får du alt som Fenix 7 har, og i tillegg enda bedre batteritid, en dobbelt så kraftig LED-lykt og flere nye funksjoner som er dedikert ultraløpere. (Garmin Epix 2 har også touchskjerm).

Garmin Enduro 2 er det beste valget for deg som prioriterer en solid klokke med lang brukstid, alt av funksjoner, en stor lettlest skjerm og høye krav til funksjonalitet.

Per i dag finnes:
Garmin Enduro 2, Garmin Enduro.

Garmin Enduro 2

Garmin MARQ

MARQ Edition klokkene er luksuriøse sportsklokker som tar det beste fra Garmin sine klokker, og pakker det inn i premium materialer og design. Dette er klokker for deg som ønsker klokker fra øverste hylle, som ønsker en klokke som skiller seg ut, og ikke er redd for å bruke penger på det. MARQ selges kun hos utvalgte forhandlere.

Per i dag finnes:
Garmin MARQ Athlete (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Golfer (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Commander (Gen2) Carbon Edition, Garmin MARQ Adventurer (Gen2), Garmin MARQ Athlete (Gen2), Garmin MARQ Captain (Gen2), Garmin MARQ Aviator (Gen2), Garmin MARQ Golfer (Gen2), Garmin MARQ Adventurer, Garmin MARQ Athlete, Garmin MARQ Captain, Garmin MARQ Captain: American Magic Edition,  Garmin MARQ Driver, Garmin MARQ Commander, Garmin MARQ Aviator, Garmin MARQ Golfer.

Garmin MARQ Athlete (Gen2)
Garmin MARQ Athlete (Gen2)

Garmin Vivoactive

I utganspunktet en «fitness fokusert klokke». Har de viktigste aktivitets og helsefunksjonene, bred støtte for aktivitetsprofiler og trening, men mangler den avanserte trenings- og restitusjonsanalysen du får med Forerunner, Fenix og Epix. Best for deg som ønsker en enkel, men likevel svært kapabel og god treningsklokke som logger alt fra trening, aktivitet og søvn.

Den nyeste modellen Garmin Vivoactive 5 har også fått støtte for HRV Status, og er dermed Garmin sin rimeligste pulsklokke som tilbyr HRV Status funksjonen. Vivoactive egner seg også godt som en enkel smartklokke med støtte for smartvarsler, trådløs betaling, og mulighet til å streame musikk offline via Spotify. Garmin Vivoactive har touchskjerm.

Per i dag finnes:
Garmin Vivoactive 5, Garmin Vivoactive 4, Garmin Vivoactive 4S, Garmin Vivoactive 3 Music, Garmin Vivoactive 3

Garmin Vivoactive 5
Garmin Vivoactive 5

Garmin Venu-serien

En «moderne» utgave av Vivoactive med et elegant design og fargerik og lyssterk AMOLED-skjerm. Den nyeste Venu 3 har bred støtte for trening samtidig som den registrer alt av aktivitet og søvn. Dette er også den eneste Garmin-klokken (sammen med Venu 2 Plus) med innebygd høyttaler og mikrofon som gjør det mulig å prate gjennom klokken dersom den er tilkoblet telefonen, samt lytte til musikk via høyttaleren. Klokken har også støtte for taleassistent.

Garmin Venu 3/Venu 2 Plus er best for deg som ønsker en god pulsklokke med det viktigste av treningsfunksjoner, omfattende helsesporing og grunnleggende smartklokkefunksjoner som smartvarsler, trådløs betaling, enkle apper og støtte for offline musikkavspilling. Garmin Venu-serien har touchskjerm.

Per i dag finnes:
Garmin Venu 3/3S, Garmin Venu 2 Plus, Garmin Venu 2/2S, Garmin Venu

Garmin Venu 3

Garmin Legacy

Spesialutgave av Garmin Vivoactive 4-serien. Kommer i flere utgaver med ulikt tema. Eksempelvis «Darth Vader»  der hver detalj er inspirert av Darth Vader, inkludert klokkedesignet, de førsteklasses materialene og den temabaserte app-opplevelsen. Leagacy-modellene er gode aktivitetsklokker med god støtte for treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner som smartvarsler, trådløs betaling og musikkavspilling. Best for deg som ønsker en mer eksklusiv klokke, og som skiller seg ut fra «hverdagsmodellene».

Per i dag finnes:
Garmin Legacy Hero – Darth Vader, Garmin Legacy Hero – First Avenger, Garmin Legacy Hero – Captain Marvel, Garmin Legacy Hero – Rey

Garmin Legacy
Garmin Legacy Hero – First Avenger

Garmin Vivomove

Elegante hybrid-klokker som sporer aktivitet, søvn og trening, og fremdeles ser ut som en tradisjonell klokke. Best for deg som ønsker en stilfull klokke som ikke oser «trening».

Per i dag finnes:
Garmin Vivomove Trend, Garmin Vivomove 3/3S, Garmin Vivomove Style, Garmin Vivomove Sport, Garmin Vivomove Luxe, Garmin Vivomove HR

Garmin Vivomove
Garmin Vivomove

Garmin Lily

En liten, elegant aktivitetsklokke med enkle smartklokkefunksjoner. Med en rask bevegelse på håndleddet lyser den stilige, mønstrede linsen opp og viser en klar berøringsskjerm. Når du er ferdig, blir den svart. Sporer aktivitet og søvn døgnet rundt, og kan brukes til trening. Må kobles til mobil via assistert GPS for å spore ruten. Passer best til deg som ønsker en minimalistisk aktivitetsmåler med elegant design og gode funksjoner for helseovervåking. Garmin Lily har touchskjerm.

Per i dag finnes:
Garmin Lily

Garmin Lily
Garmin Lily

Garmin Instinct

Ekstra robust klokke med fokus på utendørs funksjoner og trening. Omtales ofte som en Fenix «lite», men uten kart og noen av de mer avanserte treningsfunksjonene. Den nyeste Garmin Instinct 2-serien har likevel fått avansert trenings- og restitusjonsanalyse, og vil fint kunne fungere som en fullverdig treningsklokke.

Garmin Instinct finnes i mange ulike modeller, med og uten solcellelading i skjermen, og til og med LED-lykt. Enkelte av modellene har aktivitets-spesifikke funksjoner som Surf Edition med bedre støtte for surfing og vannsport. Felles er ekstremt kraftig byggekvalitet, enorm batteritid, og noe retro-inspirert design. Instinct passer for deg som ønsker en klokke som tåler «alt», og som aldri mer skaper batteriangst.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Instinct 2X Solar, Garmin Instinct, Garmin Instinct Solar, Garmin Instinct Tactical Edition, Garmin Instinct Esports, Garmin Instinct Camo, Garmin Instinct 2S, Garmin Instinct 2, Garmin Instinct 2/2S Surf Edition, Garmin Instinct 2/2S Camo, Garmin Instinct 2/2S Surf Edition, Garmin Instinct 2 Tactical Edition, Garmin Instinct 2 dezl Edition

Garmin Instinct
Garmin Instinct

Garmin Instinct Crossover

Ekstra robust hybridklokke med fokus på utendørs funksjoner og trening. Omtales ofte som en Fenix «lite», men uten kart og noen av de mer avanserte treningsfunksjonene. «Crossover»-utgaven er unik ettersom denne både har analoge urviseren, samt en digital skjerm. Batteritiden er enorm, og klokken er bygget for å tåle juling og store temperaturendringer. Garmin Instinct Crossover tilbyr også fått avansert trenings- og restitusjonsanalyse og vil fint kunne fungere som en fullverdig treningsklokke.

Garmin Instinct finnes i tre ulike modeller, med og uten solcellelading i skjermen. «Solar» og «Tactical» modellen tilbyr blant annet musikk kontroller på klokken, noe ikke «Standard» modellen har. I tillegg vil solcelleladingen gi de ekstra batteritid. Tactical har i tillegg noen mer spesifikke funksjoner rettet mot militært bruk. Felles er ekstremt kraftig byggekvalitet, enorm batteritid, og noe retro-inspirert design. Instinct Crossover passer for deg som ønsker en klokke som tåler «alt», aldri mer skaper batteriangst, og som vil skille deg ut med noe helt spesielt.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Instinct Crossover, Garmin Instinct Crossover Solar, Garmin Instinct Crossover Solar Tactical Edition.

Garmin Instinct Crossover Solar
Garmin Instinct Crossover Solar

Garmin Tactix

En spesialutgave av Fenix-modellen med fokus på taktisk/militært bruk. Klokken er i utgangspunktet en Fenix, med et litt forandret design på bezelen (ringen rundt skjermen), og en noe annen programvare med større fokus på militært bruk. Eksempelvis Stealth Mode, støtte for nattbriller, Kill Switch, m.m.. Best for deg som bruker klokke i militær sammenheng.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Tactix 7 – AMOLED Edition, Garmin Tactix 7 – Standard Edition, Garmin Tactix 7 – Pro Ballistic Edition, Garmin Tactix 7 – Pro Edition

Garmin Tactix 7 - AMOLED Edition
Garmin Tactix 7

Garmin D2

En spesialutgave av Fenix med fokus på luftfart. Kommer med egne funksjoner beregnet for luftfart, som flyplassinformasjon, flylogging, Garmin Pilot tilkobling, og en bråte funksjoner som nærmest skal hjelpe deg å lande et fly selv om du ikke er pilot. Best for deg som jobber innen luftfart, enten som pilot eller flyvert.

Per i dag finnes:
Garmin D2 Air X1O, Garmin D2 Mach 1, Garmin D2 Mach 1 Pro, Garmin D2, Garmin D2 Delta S, Garmin D2 Delta, Garmin D2 Delta PX, Garmin D2 Charlie, Garmin D2 Bravo, Garmin D2 Air

Garmin D2 Air XIO
Garmin D2 Air XIO

Garmin Descent

Descent er klokker spesielt beregnet på dykkere. Descent Mk-modellene bygger på Fenix-plattformen, men har ekstra funksjoner som gjør at klokken fungerer som en dykkecomputer, en smartklokke, og en GPS-klokke med flere moduser for multisporttrening- og smartfunksjoner.

Garmin Descent G1 er en rimeligere modell med likheter fra Garmin Instinct-serien. Her får du en fullspekket multisportklokke med egne moduser for dykking og dekompresjon.

Per i dag finnes:
Garmin Descent Mk3 51 mm, Garmin Descent Mk3 43 mm, Garmin Descent Mk2, Garmin Descent Mk2S, Garmin Descent G1, Garmin Descent G1 Solar, Garmin Descent G1 – Ocean Edition

Garmin Descent Mk2
Garmin Descent Mk2

Garmin Quatix 7

En spesialutgave av Fenix-modellen med fokus på maritimt bruk. Klokken er i utgangspunktet en Fenix, med et litt forandret design på bezelen (ringen rundt skjermen), og en noe annen programvare med større fokus på maritimt bruk. Av de tre modellene leveres Sapphire-modellen med AMOLED-skjerm.

Eksempel på maritime funksjoner er oppdaterte sjøkart, autopilotkontroll, kompabilitet med utvalgte Garmin kartplottere, fjernkontroller og Fusion Link-lydanlegg, data som blant annet om vanndybde, motorturtall, vind, relevant værinformasjon, m.m.. I tillegg har Quatix alle de samme aktivitets-, helse-, trening- og smartklokkefunksjonene vi finner i Garmin Fenix 7.

Garmin Quatix 7 er ikke overraskende best for deg som bruker mye tid på sjøen, og som fremdeles ønsker en klokke du kan bruke til trening og hverdags.

Per i dag finnes (de fleste kommer også i en Solar-utgave):
Garmin Quatix 7/7X Standard Edition, Garmin Quatix 7 Pro, Garmin Quatix 7X Solar Edition

Garmin Quatix 7
Garmin Quatix 7

Garmin Swim

En dedikert Garmin GPS-smartklokke til svømming, utviklet for å måle puls og spore distanse, tempo, antall tak, SWOLF og mye annet i bassenget og i åpent vann. Garmin Swim 2 har også flere vanlige treningsfunksjoner, aktivitets- og søvnsporing og støtte for smartvarsler. Egner seg best for deg som bruker mye tid i bassenget eller på svømming utendørs.

Per i dag finnes:
Garmin Swim 2

Garmin Swim 2
Garmin Swim 2

Garmin Approach

Approach er en elegant designet GPS-klokke designet for golfspillere. Klokken tilbyr en rekke spesialfunksjoner designet for å gjøre deg til en bedre golfspiller. I tillegg tilbyr den aktivitets- og søvnanalyse, flere aktivitetsprofiler og treningsfunksjoner, samt smartvarsler og enkle smartklokkefunksjoner.

Per i dag finnes:
Garmin Approach S70, Garmin Approach S62, Garmin Approach S42, Garmin Approach S12, Garmin Approach S60

Garmin Approach
Garmin Approach S62

Garmin Vivosmart

Vivosmart er enkle, slanke og smarte aktivitetsarmbånd med omfattende aktivitet- og søvnsporing. Båndene kan også brukes til trening, men må benytte assistert GPS via en mobiltelefon for å logge økta med GPS. Vivosmart støtter smartvarsler og er Garmin sin mest diskre enhet for aktivitets- og helsesporing. Passer deg som ønsker en minimalistisk enhet til å måle aktivitet og søvnsporing i løpet av dagen, logge noen enkle treningsøkter, og som samtidig ser bra ut.

Per i dag finnes:
Garmin Vivosmart 5, Garmin Vivosmart 4, Garmin Vivosmart 3, Garmin Vivosmart HR

Beste aktivitetsklokke

Garmin Vivofit

En enkel aktivitetsmåler med alltid-på-skjerm og ett års batteritid. Registrer aktivitet og søvn, men kan også brukes til å logge treningsøkter ved å benytte assistert GPS via mobilen. Passer best til deg som ønsker et aktivitetsbånd som «bare er der», som du ikke behøver å lade, og som gjør minst mulig ut av seg.

Per i dag finnes (samtlige i en rekke ulike spesialmodeller)
Garmin Vivofit 4

Garmin Vivofit
Garmin Vivofit

Garmin Vivosport

En smart aktivitetsmåler med innebygd GPS. Vivosport er et aktivitetsbånd spesielt tiltenkt sporty brukere. Vivosport sporer aktivist, søvn, trening og støtter flere smartklokkefunksjoner. Passer best til deg som ønsker et aktivitetsbånd som er i stand til å registrere trening og aktivitet, og som gjør minst mulig ut av seg.

Per i dag finnes:
Garmin Vivosport (Utgått)

Garmin Vivosport
Garmin Vivosport

Del gjerne:

Featured image for “Pulsbelte og pulssensorer – En guide til alt du bør vite”

Pulsbelte og pulssensorer – En guide til alt du bør vite

På utkikk etter nytt pulsbelte? Denne guiden hjelper deg å finne det beste pulsbeltet til ditt behov, og forteller deg…
Featured image for “«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Apple Watch”

«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Apple Watch

Enten du liker å gå på tur, sykle, løpe, klatre, eller bare nyte naturen, her er 10 anbefalte apper som…
Featured image for “Garmin Training Readiness Score og HRV Status forklart”

Garmin Training Readiness Score og HRV Status forklart

Garmin pulsklokker introduserer to nye funksjoner for trening- og restitusjonsmåling. Her er alt du behøver å vite om Training Readiness…
Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery hjelper deg å holde oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på alt…
Featured image for “Slik gjenoppretter du en Garmin klokke”

Slik gjenoppretter du en Garmin klokke

Står du fast med en Garmin-klokke som har hengt seg opp, eller av en annen grunn har behov for å…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!”

Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!

Eier du en tredemølle, spinningsykkel eller romaskin fra NordicTrack eller ProForm? Da kan du glede deg over mye moro gjennom…
Featured image for “EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det”

EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det

Lurer du på hvordan EKG-måling i smartklokker og pulsklokker fungerer? Her får du svar på både det, og hvilke modeller…
Featured image for “Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart”

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS. Begrepene brukes hyppig om hverandre, men ytterst få vet hva det er. Her får du vite…
Featured image for “Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!”

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers er to svært populære turbukser og fritidsbukser. Her får du vite hva som…
Featured image for “En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker”

En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker

Garmin tilbyr en mengde pulsklokker med et hav av ulike funksjoner. Her får du oversikten over alle de ulike funksjonene…
Featured image for “Slik legger du inn kart på Garmin-klokker”

Slik legger du inn kart på Garmin-klokker

Ønsker du å få mest mulig ut av kartfunksjonen fra Garmin? Da bør du få med deg denne guiden. Her…
Featured image for “Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker”

Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker

Noen gang lurt på hvordan Polar pulsklokka di måler søvn i løpet av natten og hva annet den faktisk måler?…
Featured image for “Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin”

Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin

Her får du oppskriften på hvordan du raskt og enkelt importerer en rute fra UT.no til Garmin-klokken, eller en annen…
Featured image for “Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!”

Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!

Ønsker du å opprette en egendefinert treningsøkt du kan videresende til Polar klokken din slik at den kan veilede deg?…
Featured image for “Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle”

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle. Hva er forskjellen? Hvilke fordeler og ulemper er det for hver av modellene? Her får…
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg…