Test: Garmin Vivomove Sport / Vivomove 3

19. mai, 2022 (oppdatert 21. mai 2024)

Featured image for “Test: Garmin Vivomove Sport / Vivomove 3”

Ønsker du deg en klokke som kan måle hverdagsaktivitet, søvn og trening, og samtidig se så bra ut at du kan legge «Rolex-feberen» på hylla? Da bør du hilse på Garmin Vivomove Sport.

Garmin lanserte den første utgaven av aktivitsmåleren Vivomove sent i 2016, før de året etter fulgte opp med Vivomove HR. Dette var klokker som skulle tette gapet mellom rene treningsklokker og mer stilfulle hverdagsklokker. Der selskapet tidligere fokuserte på lette løpeklokker (Forerunner), og kraftigere «outdoor klokker» (Fenix), er Vivomove en serie klokker for de som ønsker en smart aktivitetsmåler som også tar seg bra ut på håndleddet.

«Årets» Vivomove tar det hele noen steg videre, og Garmin tilbyr nå fem ulike modeller av mote-klokken.

Det er kun Vivomove Sport som er ny i år, mens Vivomove 3S, 3, Style og Luxe ble lansert sent i 2019. Her går vi gjennom likheter/ulikheter mellom de forskjellige modellene, samt en test av Garmin Vivomove Sport.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport

Product Name: Garmin Vivomove Sport

Brand: Garmin

Offer price: 1999

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Vivomove Sport er en elegant og funksjonell hybridklokke, og et godt valg for deg som ønsker stilig klokke som i tillegg kan overvåke aktivitet og søvn i hverdagen.

Den lille OLED-skjermen har begrenset plass, og gjør Vivomove Sport lite egnet til trening, men du har muligheten dersom du ønsker det. Benytter du for eksempel Vivomove Sport som en tilleggsklokke til en sykkelcomputer, eller en mer treningsorientert klokke fra Garmin, har klokken en fin plass i produktlinjen.

Det savnes likevel noen enkle funksjoner som hadde gjort Vivomove Sport langt bedre; som blant annet Garmin Pay, innebygd GPS og barometer. Klarer du deg uten dette, så er Vivomove Sport både elegant og relativt avansert aktivitetsmåler.

Overall
80%
80%

Pros

 • Lekkert og diskret design.
 • Svært lett og behagelig passform.
 • Ok batteritid.
 • God optisk pulssensor. Måler også oksygenmetning i blodet.
 • Omfattende aktivitets- og søvnsporing.
 • Garmin Connect gir god oversikt over alt klokken har registrert.
 • Mulighet til å delta i utfordringer og konkurranser i et stort Garmin-miljø.
 • Støtter smartvarsler, musikkstyring for mobil.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon for ekstra trygghet.

Cons

 • Mangler innebygd GPS.
 • Lite egnet til trening.
 • Ingen Garmin Pay (trådløs betaling) eller innebygd musikklagring.
 • Mangler altimeter for å telle høydemeter.

Garmin Vivomove – De ulike modellene

Alle modellene bygger på den samme plattformen, men det er noen forskjeller både i byggekvalitet og funksjon.

Garmin Vivomove Sport er den enkleste og mest kompakte modellen. Vivomove Sport benytter en urkasse i fiberforsterket polymer og en 1,2″ skjerm med kjemisk forsterket glass. Bezelen (ingen endt skjermen) er minimalistisk og gir klokken et sporty design. Klokken benytter standard 20 mm silikonreim. Pris 1999,-.

Garmin Vivomove 3 og 3S er samme klokke, men i ulike størrelser. Vivomove 3 og 3S har den samme urkassen i fiberforsterket polymer, det samme kjemisk forsterkede glasset, men en mer forseggjort bezel i rustfritt stål. Vivomove 3 er den største modellen med en skjerm på 1,3″, mens Vivomove 3S har en skjerm på 1,1″. Modellene leveres med henholdsvis 20 mm og 18 mm silikonreim. Pris 2249,-.

Garmin Vivomove Style er en litt mer påkostet variant med både urkasse og bezel i aluminium, en 1,2″ skjerm med et oppgradert mer ripesikkert Corning Gorilla 3 glass, samt muligheten for å velge mellom silikonreim eller vevd nylonreim som er noe dyrere. Pris fra 3349 – 3449,-.

Garmin Vivomove Luxe er den dyreste, flotteste og mest avanserte varianten. Luxe har et premium design der urkassen består av rustfritt stål og en elegant betel i enten 24k gull, eller 18k gull/titanium belegg. Skjermen på 1,2″ er forsterket med kuppelformet safirglass, og du kan velge mellom remmer i enten Italiensk skinn eller milanesisk netting i rustfritt stål. Vivomove Luxe er også den eneste modellen som kommer med en flott AMOLED-skjerm, mens resten av produktlinjer benytter OLED-skjerm. Pris fra 5199 – 5699,-.

Størrelsen varierer fra Vivomove 3S sine kompakte 39 x 39 x 10.9 mm, til Vivomove 3 sine 44 x. 44 x 11,9 mm. Vivomove Luxe/Style legger seg i midten med 42 x 42 x 11,0 mm, mens den mer sporty Vivomove Sport klokker inn på 40 x 40 x 11,0 mm.

Vekten ligger rundt 24,5 gram til 29,6 gram avhengig av størrelse, mens Vivomove Luxe tar et sprang opp til 44,5 gram på grunn av den mer solide byggekvaliteten.

Samtlige modeller er 5 ATM sertifisert og kan brukes til svømming.

Batteritid

Batteritiden er tilnærmet lik på alle modellene med opptil 5 dager i smartklokkemodus og opptil 14 dager i «klokkemodus» der kun de analoge viserne er i bruk. Luxe er den eneste modellen som har opptil 12 dager i «klokkemodus». Jo flere funksjoner du tar i bruk, desto raskere vil batteriet tømmes. Aktiverer du måling av oksygenmetning 24/7, vil klokken holde 2-3 dager, og jo mer du bruker «tilkoblet GPS» til å logge treningsøkter, desto oftere må du lade. Til aktivitet bruk med måling av oksygenmetning kun under søvnperioden, samt et par GPS-registrerte økter om dagen, holder Vivomove Sport i gjennomsnitt 2,5-3 dager.

Klokken benytter en standard Garmin ladekabel, og tar om lag et par timer å lade.

Kun for Garmin Vivomove Style/Luxe

De to modellene Vivomove Style og Vivomove Luxe koster naturlig nok mer på grunn av byggekvaliteten, men de har også noen ekstra funksjoner som du ikke finner på Garmin Vivomove Sport. Både Vivomove Style, Vivomove Luxe og Vivomove 3/3S inkluderer et barometer og vil derfor kunne telle høydemeter/etasjer gjennom dagen under vanlig aktivitetsmåling. De to førstnevnte modellene har også trådløs betaling gjennom Garmin Pay.


Skjerm – «usynlig» touchskjerm med analoge visere.

Mye av grunnen til at du velger en Garmin Vivomove variant, er den lekre skjermen. Vivomove ser ut som en vanlig klokke med analoge visere, men kommer med en skjult touchskjerm. Berører du skjermen, eller vipper på håndleddet, flytter urviserne seg til siden og viser informasjon på en liten digital skjerm på nederste del av hovedskjermen.

Garmin Vivomove 3/3S og Sport benytter begge en OLED-skjerm med oppløsning på 64 x 132 px, mens skjermen på Vivomove Sport har en litt høyere oppløsning på 72 x 154 px og er lettere å lese. Skjermstørrelsene er henholdsvis 1,3″, 1,1″ og 1,3″.

Garmin Vivomove Style/Luxe har den samme skjermstørrelsen på 1,2″ og en oppløsning på 240 x 240 px, kommer med en «dobbelskjerm» som tillater visning av mer info samtidig, pluss en mer lyssterk og kontrastrik AMOLED-skjerm.

Samtlige modeller har en lyssensor som sørger for å automatisk justere lysstyrken basert på lyset i omgivelsene. I auto-modus kan skjermen være vanskelig å lese i sterkt sollys, og det anbefales å sette skjermen til en høyere lysstyrke ved bruk utendørs. Du kan velge blant lysstyrker i intervallet 1-7.


Betjening

Garmin Vivomove Sport har ingen fysiske knapper, og betjenes utelukkende via touchskjermen og håndbevegelser. Skjermen «våkner til liv» og lyser opp når du løfter/vrir på håndleddet, eller ved å dobbelt «tappe» på skjermen. Hjemskjermen viser info som skritt, puls, kalorier, etc. (du kan selv velge dette), og ved å bla til venstre vil du få tilgang til widgetene for blant annet skritt, distanse, puls, kalorier, stress, Body Battery, søvn, etc.. Trykker du på en widget får du litt mer info, men ettersom den digitale skjermen er veldig liten, vil du ikke få like mye info direkte på klokken som du gjør med Garmin sine andre modeller. Du finner likevel detaljert info og historikk i Garmin Connect appen.

For å komme til menyen for trening, innstillinger, alarmer, m.m., holder du inne fingeren på den lille skjermen i et drøyt sekund. Skal du starte en treningsøkt/aktivitet, velger du først «trening» fra menyen og finner aktiviteten du ønsker, før du dobbeltrykker på hjemskjermen for å starte/avslutte aktiviteteten. For å se ulike data underveis i en treningsøkt, sveiper du til sidene.

I Garmin Connect appen har du også mulighet til å velge blant noen ulike urskiver, samt legge til/fjerne, eller endre rekkefølge på widgetene.

Responsen fra skjermen er god, og betjeningen er så god som du kan få det på denne typen klokker. Fraværet av knapper er mest merkbart under treningsøkter, men igjen, dette er ikke en klokke du i hovedsak benytter til trening.


Aktivitetsmåling og helsefunksjoner

I likhet med aktivitetsbåndet Garmin Vivosmart 5 er Vivomove Sport først og fremst en aktivitetsmåler, men vil med sin mer tradisjonelle klokkeskjerm og form gi en helt annen visuell opplevelse. Dette er en klokke for deg som ønsker en pen klokke som kan bæres i hverdagen uten å se ut som en treningsklokke, og som kan gå til ethvert antrekk. Den slanke profilen og lave vekten gjør at Vivomove Sport nesten ikke er merkbar på armen, og den kommer ikke i konflikt med skjorteermer og jakker som taes av og på. Samtidig som den er elegant, så er det likevel noe med Vivomove Sport som gir inntrykk av å være «sporty» og helsebevisst.

Klokken er godt utstyrt og måler nesten alt mellom himmel og jord. Så lenge du har på deg klokken 24/7, vil Vivomove Sport måle følgende:

Puls, oksygenmetning, respirasjonsrate (pustefrekvens), kaloriforbruk, estimert væsketap, Body Battery (kroppsressurser) målt på en skala fra 0-100 der 100 indikerer fulle batterier, stressnivå fra 0-100, intensitetsminutter, skritt, estimert distanse, avansert søvnsporing med dypere søvnanalyse og en søvnscore for nattens søvn (0-100), oksygenmetning i blodet (SpO2), varsler om unormal hjerterytme (høy/lav), estimert VO2-maks nivå og estimert kondisjonsalder basert på nåværende treningstilstand, mulighet til å loggføre hydrering, svettetap under trening/aktivitet.

Under sees bilder av de ulike widgetene på Garmin Vivomove Sport. Å ta bilder av en klokke med OLED-skjerm resulterer dessverre i så mye flimmer på bildet at det er vanskelig å se hva som står på skjermen, men du kan få et inntrykk av hvordan det ser ut i bildeserie nummer to…

Garmin er meget gode på aktivitetsmåling, og undertegnede vil gå så langt som å si at de setter gullstandarden for presisjon på blant annet skritteller og energiberegning. Skritt og kalorier måles bedre enn for de fleste av konkurrentene, og den avanserte søvnanalysen registrerer total søvnlengde, tid tilbrakt i i tre ulike søvnfaser; lett, dyp og REM, samtidig som den også får med seg når du er våken og hvor mye du beveger deg i løpet av natten og til slutt gir deg en total søvnscore mellom 0-100. Garmin klarer ikke å fange opp eventuelle «dupper» eller søvnfaser midt på dagen, men er god til å måle total søvntid i søvnperioden du har oppgitt.

Klokka måler puls og oksygenmetning i blodet døgnet rundt, og kan varsle deg ved unormal puls, eller minne deg på å slappe av dersom den registrer at du virker stresset. Garmin sine smarte algoritmer klarer ved hjelp av informasjon som pulsvariasjoner, stress, søvn og aktivitet, å fortelle deg hvor mye energi du har tilgjengelig (såkalt Body Battery), og gir uttrykk for dette på en skala fra 0-100 der 100% indikerer fulle batterier og at du er klar til trening. Dette fungerer veldig bra, og klarer på en god måte på gjenspeile følelsen i virkeligheten.

Bruker du Garmin Vivomove Sport når du sover, vil du hver morgen få en morgenrapport med info om dagens vær, kalender, skrittmål og søvnscore. 

Så lenge du bærer båndet på armen vil det takket være funksjonen Move IQ automatisk registrere om du er i aktivitet eller ikke, og for aktiviteter som gåing, løping, sykling og svømming, vil den gjenkjenne aktiviteten å registrere dette i Garmin Connect appen. Du får ikke nøyaktig distanse med mindre du kobler Vivomove Sport til mobilen, men du får et anslag basert på antall skritt, samtidig som du får se tidsbruk og kaloriforbruk.

I likhet med Garmin Vivosmart 5, mangler Vivomove Sport innebygd altimeter slik at du ikke får antall høydemeter/etasjer med mindre du kobler klokker til mobilen via tilkoblet GPS under en treningsøkt. Følsomheten på Move IQ (hvor lenge du må være aktiv før klokken skal registrere det) kan stilles i appen. En Move IQ-økt vil ikke vises i kalenderen på samme måte, eller registrere like mange data som en vanlig treningsøkt. Move IQ vises med en egen farge i kalenderen, og inngår i det daglige beregningen av Body Battery og estimert restitusjonstid.


Garmin Vivosmart 5 – Trening

Du velger ikke Garmin Vivosmart 5 fordi du ønsker en klokke du primært skal bruke til trening, men du kan likevel benytte den til en rekke treningsaktiviteter både innen- og utendørs. Totalt teller det 14 ulike aktivietsprofiler, men du kan kun ha ti av disse på klokken til enhver tid. Aktivitetsprofilene byttes enkelt i Garmin Connect appen takket være støtten for Sync Settings (innstillinger kan gjøres i appen), og kan tilpasses til å vise datafelter som puls, tid, distanse, kalorier, mm.. Du får også mulighet til å sette opp varsler for puls, tid, distanse og kalorier.

Noe av det som gjør Vivomove Sport minder egnet til trening, er at den lille OLED-skjermen kun viser ett datafelt, og du må sveipe til siden hver gang du ønsker å velge mellom for eksempel tid, distanse, puls, kalorier, skritt, hastighet, etc.. Det er tungvint i lengden, og ikke veldig brukervennlig dersom du for eksempel sykler. Dersom du derimot er fornøyd med å trykke «start» og «stopp», og ikke bryr deg om å se på klokken underveis, så fungerer Garmin Vivomove Sport helt fint.


Mangler innebygd GPS og støtte for ekstern pulssensor

Garmin Vivomove Sport mangler dessverre innebygd GPS og må belage seg på tilkoblet GPS via mobilen for å spore treningsøkten utendørs. Løsningen er mye brukt for rimelige aktivitesmålere/aktivitesbånd/hybridklokker, og selv om det funger greit, er det uten tvil mer tungvint enn innebygd GPS. Før du starter en økt må du åpne Garmin Connect appen, sørge for at klokke viser ikonet for at den er koblet til telefonen, og deretter er du klar til trening. Garmin har heldigvis løst dette bedre enn flere av konkurrentene.

Normalt stopper sporingen dersom du stenger appen (gjelder både Polar, Fitbit, Withings, m.m.) ettersom klokken mister signalet. Garmin har derimot klart å gjøre opplevelsen langt mer sømløs ved at klokken automatisk gir deg beskjed om å åpne appen for å etablere GPS-kontakt, og når det først er gjort, kan du fint stenge den uten å måtte ha den kjørende kontinuerlig.

Garmin Vivomove Sport har fått Garmin sin siste generasjon pulssensor, Garmin ELEVATE 4.0, som har vist seg å være meget god og fungerer for en stor gruppe brukere. Klokken støtter tilkobling til ekstern pulssensor slik at du får enda mer nøyaktig pulsmåling dersom det er ønskelig, og kan måle puls under vann.

ELEVATE 4.0 sensoren inklduerer også en Pulse OX-sensor som måler oksygenmetningen i blodet. Å måle oksygenmetning kan være med på å avsløre tegn på sykdom, søvnproblemer, m.m.. Minuset med å aktivere Pulse Ox-sensoren er at batteritiden blir kraftig redusert. Dersom du ikke har noen spesiell grunn til å overvåkeoksygenmetnilgen 24/7, anbefales det derfor å enten deaktivere funksjonen, eller stille klokken til å måle oksygenmetningen kun i løpet av søvnfasen.

Vivomove Sport er uansett ikke klokken du bør belage deg på dersom du i utgangspunktet er ute etter en dedikert treningsklokke, så for de fleste vil den innebygde pulsmålingen være mer enn god nok. Som vanlig med optiske pulssensorer henger målingene litt igjen starten av en treningsøkt, samt under raske pulsendringer (f.eks. intervaller), men klarer seg ellers stort sett bra. Du kan også bruke Vivomove Sport til å videresende pulssignalet til en annen enhet, slik at du for eksempel kan bruke klokken som en ekstern pulssensor for sykkelcomputeren eller en annen støttet enhet.

Bruker du Garmin Vivomove Sport til styrketrening vil den være i stand til å gjenkjenne ulike bevegelser/øvelser, samt telle repetisjoner/sett takket være den innebygde akselerometeret og gyroskopet. Om øvelsene/antallet repetisjoner skulle vise seg å være feil, kan dette enkelt redigeres/korrigeres i Garmin Connect senere. Som regel klarer den å gjenkjenne øvelser med store bevegelsesutslag, men enkelte øvelser er spesielt utfordrende.

Vivomove Sport støtter aktivitesprofilen bassengsvømming, og vil her kunne beregne antall svømmetak og avstand så lenge du på forhånd har oppgitt lengden på bassenget.

Etter avsluttet treningsøkt får du en enkel oppsummering av økta på klokka, mens mer utfyllende info kan leses av i Garmin Connect appen. Har du brukt tilkoblet GPS via mobilen vil du få et kart over ruta du tilbakela, samt ulike fargekoder som viser variasjoner i puls/hastighet.


Garmin Vivomove Sport – Smartklokkefunksjoner

Garmin Vivomove Sport omtales som en «hybridklokke», og bringer i likhet med de fleste Garmin-klokker noen enkle smarklokkefunksjoner. Den lille digitale skjermen begrenser naturlig nok brukervennligheten, men Garmin har likevel klart å gjøre det beste ut av det. Det er ingen høyttaler eller mikrofon, så du kan ikke bruke klokken til å prate/spille av musikk, etc.. En smart funksjon er derimot at du kan benytte Vivomove Sport som en «alarmklokke» og den vil vekke deg ved å bruke den haptiske motoren til å vibrere slik at du våkner uten eventuelt å måtte forstyrre andre. Du kan også bruke Vivomove Sport til å lokalisere telefonen så lenge den er tilkoblet via Bluetooth.

Garmin Vivomove Sport kan vise smartvarsler fra mobilen, og dersom du har en Android-mobil kan du på forhånd opprette korte svar (via Garmin Connect app) som du kan sende rett fra klokka. Det er ingen innebygd lagring for musikk, men du kan bruke musikkstyring til å kontrollere musikken du spiller av på telefonen.

Merk at i motsetning til Garmin sine mer tradisjonelle klokker som benytter hele skjermen til å vise smartvarsler, så er det kun den lille digitale skjermen på nederste halvdel som viser varsler på Vivomove. Dette gjør at det blir vanskelig å lese av lengre meldinger, og klokken fungerer i større grad som en «klokke som varsler deg om å sjekke telefonen, enn en klokke som erstatter at du tar opp telefonen».

Det er ingen mulighet til å laste ned apper fra Connect IQ Storemen du kan velge blant noen enkle apper/widgeter som blant annet kalender og vær, samt legge til/fjerne widgeter som viser info om aktivitets- og helseparameter som skritt, kalorier, savn, distanse, etc..

Føl deg trygg til enhver tid

Garmin Vivomove Sport støtter også Garmin sin sikkerhets- og sporingsfunksjon som gjør det mulig å la utvalgte kontakter følge deg «live» underveis på en treningstur slik at du kan føle deg enda litt tryggere alene, samt at du ved hjelp av noen få tastetrykk kan sende et «nødvarsel» til kontaktene som blir varslet med GPS-posisjon og en link som holder de oppdatert på hvor du til enhver tid befinner deg.


Garmin Connect – Oversikt og analyse

Garmin Vivomove Sport benytter Bluetooth-tilkoblingen til telefonen og appen Garmin Connect for å overføre data til/fra mellom klokke og Garmin sin database. Garmin Connect appen er omfattende, men oversiktlig, og du kan tilpasse den til å vise det du selv ønsker å se. Her samles alt av data klokken har registrert om deg gjennom aktivitets- og søvnanalysen, samt eventuelle treningsøkter, og du kan dykke dypere ned i statistikk for de ulike parametrene å se på utvikling over tid. Appen lar deg også gjøre noen innstillinger for klokka, samt koble til ulike tredjeparts tjenester som gjør at data synkroniseres automatisk til f.eks. Strava, MyFitnessPal, Komoot, Wikilock, m.m..

Synes du appen blir for liten og uoversiktlig, kan du få den samme infoen via nettsiden connect.garmin.com.

I appen kan du melde deg på ulike utfordringer og konkurranser der du blant annet kan gjøre deg fortjent til ulike merker, utfordre venner og andre Garmin Connect brukere. Det dukker stadig opp nye merkeutfordringer, og de kan være en god motivasjon til å være mer i aktivitet.


Konkurrenter

Garmin Vivomove Sport er såpass spesiell at det ikke er mange åpenbare konkurrenter, men Withings ScanWatch bør nevnes som et alternativ. ScanWatch byr på det samme analoge formatet som Vivomove og inkluderer i tillegg to små PMOLED-skjermer, bedre batteritid, omfattende aktivitets- og helsesporing, og ikke minst en EKG-sensor som kan varsle om eventuelle atrieflimmer. ScanWatch vil i likhet med Garmin Vivomove Sport registrere alt av aktivitet og søvn, og kan brukes til trening, men Garmin har en bedre plattform/app form å utnytte dataene slik at vi brukere forstår det og får glede av det.

I tillegg må Garmin sin egen «Lily» nevnes. Lily gjør stort sett samme som Vivomove Sport, men designet er enda mer rettet mot kvinner, klokken er mindre, og ikke minst er hele skjermen digital, og bruker «kunstige» analoge visere.

Ønsker du deg en annen elegant aktivitetsmåler med langt flere funksjoner enn det Vivomove Sport kan by på? Da bør du sjekke ut Garmin Venu 2 Plus. Her får du i tillegg trådløs betaling gjennom Garmin Pay, mulighet til å streame musikk offline gjennom Spotify, en mye større AMOLED-skjerm, god batteritid, innebygd mikrofon og høyttaler, taleassistent, og mye mer. Ikke minst er det en fullverdig treningsklokke. Og ikke minst Garmin Vivoactive 5 som virkelig gir deg valuta for pengene.

Er du mer interessert i fullverdige smartklokker? Da bør du få med deg disse sakene:

En guide til flere rimelige og gode aktivitetsmålere, og hva du bør se etter, finner du i linken under:


Konklusjon


Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport

Product Name: Garmin Vivomove Sport

Brand: Garmin

Offer price: 1999

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Vivomove Sport er en elegant og funksjonell hybridklokke, og et godt valg for deg som ønsker stilig klokke som i tillegg kan overvåke aktivitet og søvn i hverdagen.

Den lille OLED-skjermen har begrenset plass, og gjør Vivomove Sport lite egnet til trening, men du har muligheten dersom du ønsker det. Benytter du for eksempel Vivomove Sport som en tilleggsklokke til en sykkelcomputer, eller en mer treningsorientert klokke fra Garmin, har klokken en fin plass i produktlinjen.

Det savnes likevel noen enkle funksjoner som hadde gjort Vivomove Sport langt bedre; som blant annet Garmin Pay, innebygd GPS og barometer. Klarer du deg uten dette, så er Vivomove Sport både elegant og relativt avansert aktivitetsmåler.

Overall
80%
80%

Pros

 • Lekkert og diskret design.
 • Svært lett og behagelig passform.
 • Ok batteritid.
 • God optisk pulssensor. Måler også oksygenmetning i blodet.
 • Omfattende aktivitets- og søvnsporing.
 • Garmin Connect gir god oversikt over alt klokken har registrert.
 • Mulighet til å delta i utfordringer og konkurranser i et stort Garmin-miljø.
 • Støtter smartvarsler, musikkstyring for mobil.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon for ekstra trygghet.

Cons

 • Mangler innebygd GPS.
 • Lite egnet til trening.
 • Ingen Garmin Pay (trådløs betaling) eller innebygd musikklagring.
 • Mangler altimeter for å telle høydemeter.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer