Test: Garmin Lily 2

31. januar, 2024 (oppdatert 24. mai 2024)

Featured image for “Test: Garmin Lily 2”

Garmin Lily 2 kombinerer stil og funksjon i deres minste og letteste klokke – uten at det går på bekostning av kvalitet.

Januar 2021 lanserte Garmin den moteriktige smartklokken Garmin Lily. Klokken var tilgjengelig i to versjoner; Classic og Sport, hvorav hver modell var tilgjengelig i fire ulike farger med hver sin unike urskive.

Garmin Lily var selskapets minste klokke med en diameter på kun 34,5 mm og vekt på 28 gram. I «standard modus» ser urskiven ut til å være analog, men på undersiden skjulte det seg en digital OLED-skjerm med støtte for touch. Batteritiden var helt ok med opptil 5 dagers batteritid (men med måling av oksygenmetning deaktivert), og klokken var i stand til å registrere mye nyttig helseinformasjon så lenge du bar klokken på deg.

Var det en ting som var direkte «feil» med Garmin Lily, var det den tungvinte måten å feste reimen på. I likhet med de fleste Garmin-klokker kan reimen på Garmin Lily byttes for å passe din personlige stil, men her måtte du finne frem verktøy å knote noe voldsomt. Resultatet er vel at det er flere marsboere på jorda enn personer som har skiftet klokkereim på Lily.

Noen andre ankepunkter var fraværet av innebygd GPS og mangelen på støtte for kontaktløs betaling, og klokken har i det hele tatt blitt «gammel» med tanke på hvor langt Garmin har kommet med sine nyeste modeller.

Garmin Lily 2 retter opp i flere av manglene, og er selskapets mest diskré og stilfulle aktivitetsmåler til nå.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Lily 2
Garmin Lily 2

Product Name: Garmin Lily 2

Brand: Garmin

Offer price: fra 3390 - 4249

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Lily 2 skiller seg ut fra mengden av smartklokker og aktivitetsmålere ved å tilby en rekke aktivitets- og helsefunksjoner, inkludert smartfunksjoner, i en stilig og elegant innpakning. Garmin har rettet opp i de fleste manglene fra 1.generasjon Lily, og Lily 2 er en mer komplett klokke.

Likevel er det lov å stusse hvorfor de har valgt å utelate sin nyeste ELEVATE 5 pulssensor som igjen eliminerer muligheten for å måle Hudtemperatur og å utføre EKG (dersom dette blir godkjent for bruk i Europa). Lily 2 hadde vært den perfekte modellen for nettopp disse funksjonene. I tillegg burde selv den rimeligste modellen fått kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay, og også GPS burde vært på plass.

Ellers gjør Garmin Lily 2 mye bra. Den måler aktivitet, søvn og puls med jevnt over god nøyaktighet, og tilkobling til mobilen for bruk av tilkoblet GPS går lekende lett. Om du er ute etter en klokke som i hovedsak bare skal «være der», og ønsker en elegant klokke fremfor en rugende pulsklokke, så er Garmin Lily 2 et godt valg.

Overall
80%
80%

Pros

  • Elegant design og behagelig passform.
  • Flott og lettlest skjerm.
  • Skjermen våkner raskt fra dvale.
  • Enkel betjening tross fraværet av knapper.
  • Trådløs betaling (Garmin Pay) på Lily 2 Classic
  • God batteritid og rask lading.
  • Omfattende helse- og aktivitetsmåling.
  • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
  • Støtter smartvarsler, musikkontroller, enkle apper og «finn telefon»-funksjon.
  • Sikkerhets- og sporingsfunksjon gir ekstra trygghet.

Cons

  1. Mangler barometer for å telle høydemeter gjennom dagen.
  2. Savner innebygd GPS.
  3. Hvorfor kun ELEVATE 4?
  4. Garmin Pay kun på den dyreste modellen.
  5. Ingen mulighet for å strømme musikk via Spotify.

Oversikt


Garmin Lily 2 – Dette er nytt

Garmin Lily 2 familien består i hovedsak av to modeller; Garmin Lily 2, og Garmin Lily 2 Classic. Den vanlige modellen er tilgjengelig i to ulike farger der begge kommer med en silikonreim, mens Lily 2 Classic er tilgjengelig med stoffreim eller skinnreim i to ulike farger.

Garmin Lily 2 / Lily 2 Classic bærer det samme elegante designet som tidligere med det slanke klokkehuset og den samme stilige variasjonen i urskiver, men er oppgradert med en bezel i anodisert aluminium til fordel for fiberforsterket polymer. Tidligere var det kun selve klokkehuset som bestod i anodisert aluminium, og den nye versjonen får dermed hakket mer premium utseende. Begge modellene benytter en skjerm i ripebestandig Corning Gorilla Glass 3 og er vanntett slik at de kan brukes til svømming (5 ATM).

På innsiden er Lily 2 og Lily 2 Classic utstyrt med ELEVATE 4 pulssensor som skal gi bedre data til blant fra puls-, søvn-, kalorimåling, Body Battery og stressmåling. Dette er et viktig steg opp fra den tidligere ELEVATE 3 pulssensoren på 1.gen Lily, selv om Garmin gjerne kunne kostet på seg siste generasjon ELEVATE 5 pulssensor. ELEVATE 5 er ikke bare hakket mer nøyaktig hva gjelder pulsmålinger, men den har også fordelen av å kunne registrere hudtemperatur, som igjen kan hjelpe deg med å oppdage endringer i kroppens tilstand, samt gi en bedre forståelse for menstruasjonssyklusen.

At Garmin Lily 2 «kun» benytter 4.gen ELEVATE sensor utelukker også at klokken i fremtiden vil kunne få mulighet til å utføre EKG-målinger. Dette er forbeholdt ELEVATE 5 sensoren. Lil2 støtter ikke tilkobling til eksterne sensorer som pulsmålere eller hastighets- og kadenssensorer, så her er du overlatt til at den innebygde sensoren fungerer.

Nytt er også en NFC-chip som åpner for kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay – dog kun for Garmin Classic modellene. Dette er den eneste forskjellen mellom de to foruten om reimmateriale. Hva gjelder reimer er det tungvinte reimfestet erstattet med en ny innfestningen som gjør det enkelt å bytte reimer helt uten verktøy.

Batteritiden er den samme på fem dager, men denne gangen gjelder det fem dager med overvåkning av oksygenmetning i blodet. Dette betyr en økning fra tidligere der aktivering av PulseOX-sensoren trakk batteritiden ned til 2-3 dager fra de oppgitte fem dagene.

Heller ikke 2.generasjon Garmin Lily har fått innebygd GPS, noe som sannsynligvis er et bevisst valg for å gjøre klokken rimeligere å maksimere batteritiden. Du kan fremdeles spore treningsøkten utendørs, men det krever at du baserer deg på tilkoblet GPS via mobilen. Før du starter en økt må du åpne Garmin Connect appen, sørge for at klokke viser ikonet for at den er koblet til telefonen, og deretter er du klar til trening.

Når en klokke bruker tilkoblet GPS via mobilen, betyr det at klokken ikke har en innebygd GPS-mottaker, men den er i stand til å bruke GPS-funksjonaliteten til en tilkoblet mobiltelefon. Med andre ord, klokken bruker GPS-data som sendes fra mobiltelefonen for å bestemme sin egen geografiske posisjon.

Når klokken er tilkoblet en mobiltelefon, kan den utveksle informasjon med telefonen for å hente GPS-data. Mobiltelefonen fungerer som en slags GPS-mottaker for klokken ved å motta signaler fra GPS-satellittene og deretter dele denne posisjonsinformasjonen med klokken via en trådløs tilkobling, for eksempel Bluetooth.

Tilkoblet GPS gir fordeler som lavere strømforbruk på klokken ettersom den ikke trenger å ha sin egen dedikerte GPS-hardware. Ulempen er at klokken må være innenfor rekkevidde av den tilkoblede mobilen for å motta GPS-dataene, og at du derfor alltid må ha med deg telefonen. Nøyaktigheten på GPS-signalet vil også avhenge av kvaliteten på telefonens GPS og hvor du oppbevarer den.


Følgende modeller er tilgjengelig:

ModellReimFargePris
Garmin Lily 2SilikonMetallisk lilla med lilla silikonrem3399
Garmin Lily 2SilikonCream Gold med kokosnøttfarget silikonrem3399
Garmin Lily 2 ClassicNylonCream Gold med kaffefarget stoffrem3649
Garmin Lily 2 ClassicNylonSølvfarget med stoffrem i fargen Sage Grey3649
Garmin Lily 2 ClassicLærCream Gold med gulbrun skinnrem4249
Garmin Lily 2 ClassicLærMørk bronse med morbærfarget skinnrem4249

Design, betjening og batteritid

Foruten om material endringen i klokkehuset så ser Garmin Lily 2 lik ut som tidligere, og betjenes som tidligere. Her er det ingen knapper, og klokken betjenes utelukkende ved hjelp av en usynlig touchskjerm som våkner til live i det du hever armen eller trykker på skjermen. Det er ikke mulig å sette skjermen til «alltid-på», men klokken er heldigvis rask til å reagere på håndleddsbevegelser. Du har tre nivåer å velge mellom, «lav, middels og høy», og uansett hva du velger våkner skjermen brennkvikt.

Det er fremdeles snakk om en svart-hvit OLED-skjerm, så ikke regn med en fargesprakende og fancy opplevelse. Derimot er den veldig lyssterk, og selv om du kan velge blant syv ulike lysstyrker, pluss automatisk, så er nivå tre mer enn nok i de fleste tilfeller. Lily 2 lar deg velge blant et utvalg urskiver, og ved å tappe på skjermen vil du bla gjennom ulike datafelter.

Navigeringen gjøres ved å sveipe opp/ned og til høyre/venstre, og ved hjelp av en virtuell knapp nederst på skjermen. Et sveip ned fra toppen henter frem kontrollhjulet, et sveip til siden blar deg gjennom de ulike widgetene der du kan trykke deg inn hver widget for å få dypere innsikt. Trykk lett på den virtuelle knappen for å bla deg et steg tilbake. To trykk tar deg tilbake til hovedmenyen.

Batteritiden er i følge Garmin «opptil fem dager» med hev-for-å-vekke-skjerm og med overvåking av pulsoksygen aktivert. Estimatet stemmer overraskende bra, men vil avhenge av hvor mye du bruker klokken til å sjekker smartvarsler, blar deg gjennom de ulike widgetene, registrerer trening, etc.. Kontinuerlig overvåkning av oksygenmetningen stjeler også mer batteri enn om du deaktiverer den, og det samme gjelder for lysstyrken og tiden skjermen er på. Som standard er skjermtid satt til «kort», men her bør du endre til «lang» med en gang. Lily 2 liker nemlig å slukke lyset før du har rukket å gjøre noe som helst. Uansett, Garmin Lily 2 overrasker med bedre batteritid enn forventet.

Garmin Lily 2 benytter ikke den standard Garmin-ladekabelen, men en magnetisk klemme som festes på undersiden og oversiden av glasset. Dette er samme ladekabel som for Garmin Lily, men i andre enden er det nå USB-C i motsetning til USB-A.

Personlig testet jeg modellen med skinnreim, og ville valgt hvilken som helst annen reim enn denne. Den er definitivt flott og av høy kvalitet, men reimen er såpass stiv at det er vanskelig å få klokken til å sitte tett inntil håndleddet på samme måte som en mer fleksibel nylon- eller stoffreim.


Aktivitetsmåling og helsefunksjoner

Garmin Lily 2 inkluderer en rekke helsefunksjoner og måler automatisk grunnleggende funksjoner som skritt, estimert distanse, kaloriforbruk, intensitetsminutter, puls, oksygenmetning, søvn med søvnscore, hydrering, respirasjon. Av andre viktige funksjoner finner vi:

  • Søvnmåling: Lily 2 registrerer søvn og søvnmønstre, inkludert søvnfaser (dyp, lett, REM, våken), søvnvarighet og søvnkvalitet angitt med en søvnscore mellom 0 og 100.
  • Pulsoksimeter: Spor oksygenmetningen i blodet mens du er våken eller sover.
  • Body Battery angir på en skala fra 0-100 hvor mye energi kroppen din har tilgjengelig til enhver tid. Body Battery baserer seg på en rekke data, inkludert hjertefrekvensvariabilitet (HRV), søvnkvalitet, stressnivå og fysisk aktivitet.
  • Stressmåling: Gir en oversikt over hvor mye du lar deg påvirke av stress slik at du kan ta eventuelle grep, samt motta varsler ved unormalt høyt stressnivå.
  • Menstruasjonssporing: Spor menstruasjonssyklus og svangerskap og få trenings- og ernæringsinformasjon. 
  • Veiledede meditasjonsøvelser hjelper deg å redusere stress og å forbedre søvnen.
  • Åndedrett/Pusting: Klokka måler antall åndedrett/pust i løpet av et minutt, og tilbyr guidede pusteøvelser som kan hjelpe deg å redusere stress og forbedre søvnen.
  • Varsler ved unormal puls (lav/høy) og unormalt høyt stressnivå.
  • Morgenrapport: Presenterer hver morgen dagens viktigste info i en kort oppsummering som blant annet forteller deg hvor «klar du er» for dagen som møter deg.

Også forrige generasjon målte søvn, men søvnscore er forbeholdt Lily 2.

Og for alle som lurer; nei – Garmin Lily 2 har ikke støtte for HRV Status eller Training Readiness. Den rimeligste modellen som støtter HRV Status er fremdeles Garmin Vivoactive 5.


Trening

Garmin Lily 2 er ikke først og fremst laget for trening, men kan fint brukes til å registrere en treningsaktivitet. Nytt for Lily 2 er en egen aktivitetsprofil for dans. «Dans»-profilen inkluderer ulike dansestiler som Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM, hip-hop, m.m.. Av andre aktivitetsprofiler finner vi:

  • Sykling, Pusteøvelser, Cardio, Dansetrening, Ellipsemaskin, HIIT, Meditasjon, Annet, Pilates, Svømming i basseng, Roing innendørs, Løping, Trappemaskin, Styrke, Tredemølle, Gange, Gange innendørs, Yoga

Ettersom Lily 2 ikke har innebygd GPS må du benytte tilkoblet GPS gjennom mobilen dersom du ønsker å måle distanse og hastighet samtidig som du får et kart over ruten du har tilbakelagt dersom du trener utendørs. Dette er heldigvis en enkel prosess der du kun behøver å sørge for at klokken er tilkoblet telefonen, og at telefonen har tilgang til å bruke telefonens steds- og posisjonstjenester.

Fraværet av barometer gjør også at klokken ikke vil måle høydemeter tilbakelagt gjennom dagen, men den vil fremdeles telle høydemeter dersom du benytter tilkoblet GPS under en aktivitet (ikke synlig under aktivitet, men i oppsummeringen i Garmin Connect etter endt aktivitet).

Tar du i bruk profilen for styrketrening så vil klokken automatisk registrere antall repetisjoner og sett. Eventuelle feil kan redigeres direkte på klokken, eller i Garmin Connect appen etter endt aktivitet.

Garmin Lily 2 vil kunne gi deg bevegelsesvarsler dersom du har sittet for lenge i ro, og ikke minst alternativer til hvordan du kan bevege deg.

Så lenge du bruker Lily 2 vil deg automatisk registrere intensitetsminutter som du igjen får poeng for med mål om å oppfylle en daglig kvote. Det er ingen funksjon for automatisk start av trening, men Move IQ-funksjonen vil automatisk gjenkjenne om du går/sykler/svømmer, og registrerer det i Garmin Connect med aktivitetstype og varighet (markeres som et grått felt i kalenderen). Move IQ-økter registreres derimot ikke som en fullstendig treningsøkt, og vil ikke inneholde info som puls, hastighet, kartinfo, etc., og vil heller ikke kunne lastes opp til tredjepartstjenester. MoveIQ fungerer ganske bra og er som regel rundt 100 meter fra riktig distanse på en kilometer.


Ved bruk under trening vil Garmin Lily 2 registrere puls, pulssoner, kalorier, % av makspuls, Automatisk repetisjonstelling ved bruk under styrketrening, hastighet og distanse dersom du benytter tilkoblet GPS, samt beregne VO2 maks under løping og estimert Kondisjonsalder.

Hver aktivitetsprofil kan tilpasses med to egendefinerte urskiver med inntil tre ulike datafelter hver, i tillegg til at du kan aktivere/deaktivere noen forhåndslagde dataskjermer som puls, klokke, musikkontroller og klokke. Hver aktivitetsprofil er på forhånd satt opp med de mest aktuelle datafeltene for den gitte profilen, men du kan enkelt endre oppsettet i Garmin Connect appen. I tillegg kan du sette opp ulike varsler som pulsvarsel som hjelper deg å holde deg i en bestemt pulssoner, samt varsel for tid, distanse og kalorier slik at du får beskjed ved et forhåndsdefinert mål.

For dans har du i tillegg mulighet til å markere når en bestemt sang slutter og en ny starter ved å trykke på en liten pil øverst på urskjermen.


Garmin Lily 2 – Smartklokkefunksjoner

Hva gjelder smartklokkefunksjoner er Garmin Lily 2 helt ok smart til å være så liten og lett, men merk at du bør velge riktig versjon dersom du ønsker en smartest mulig klokke. Her får du støtte for smartvarsler med mulighet til å besvare meldinger med forhåndsskrevne svar dersom du har en Android-telefon, mulighet til å kontrollere musikken på mobilen, enkle apper som værmelding, kalender, «finn telefon»-funksjon, samt alarm og tidtakere/stoppeklokke. Det er ingen støtte for Garmin Connect IQ Store til å laste ned ekstra apper. Klokken er ellers kompatibel med både Android og iOS.

Som nevnt er det kun Garmin Lily 2 Classic som har støtte for kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay, men samtlige modeller har Garmin sine sikkerhets- og sporingsfunksjonen som byr på blant annet hendelsesregistrering, hjelp og livetrack så lenge du er tilkoblet telefonen. Livetrack krever også bruk av tilkoblet GPS.

Det er dessverre ikke mulig å bruke Garmin Lily 2 til å spille offline musikk via strømmetjenester som Spotify.


Sammenligning Garmin Lily 2 vs. Garmin Lily:

Garmin Lily 2 / ClassicGarmin Lily 2 Sport / Classic
Veil. pris3399,- / 3649,- / 4249,-1999,- / 2999,- / 3349,-
MaterialerRamme: Anodisert aluminium.
Skjerm: Corning Gorilla Glass 3.
Bezel: anodisert aluminium
Ramme: Fiberforsterket polymer.
Skjerm: Corning Gorilla Glass 3.
Bezel: anodisert aluminium
Størrelse35,4 x 35,4 x 10,1 mm34.5 x 34.5 x 10.2 mm
SkjermtypeOLED
(gråtoner med 16 nivåer)
OLED
(gråtoner med 16 nivåer)
Oppløsning240 x 201 px240 x 201 px
Skjermstørrelse1 X 0,84″ (25,4 x 21,3 mm)1 X 0,84″ (25,4 x 21,3 mm)
Vekt (uten reim)Silikon: 24,4 gram
Stoff: 20,6 gram
Skinn: 21,4 gram
Silikon: 24 gram
Skinn: 20 gram
SensorerAkselerometer, ELEVATE 4 pulssensor, SpO2, lyssensorAkselerometer, ELEVATE 3 pulssensor, SpO2, lyssensor
Vanntetthet5 ATM5 ATM
GPSTilkoblet GPSTilkoblet GPS
Høyttaler og mikrofonNeiNei
NFC (Garmin Pay)YesNei
MusikklagringNeiNei
TilkoblingBluetooth Smart, ANT+Bluetooth Smart, ANT+
BatteritidOpptil 5 dager inkludert måling av oksygenmetning om nattenOpptil 5 dager uten måling av oksygenmetning om natten

Garmin Connect

Garmin Connect er Garmin sin tjeneste for innsamling av data, analyse og muligheter for å gjøre innstillinger for både klokke og synkronisering mot ulike tredjeparts tjenester (Strava, MyFitnessPal, Apple Health, mfl.). Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad kan tilpasses brukerens eget ønske. Hver av de ulike parameterne som for eksempel Skritt, Oksygenmetning, Søvn, Intensitetsminutter, etc., kan fjernes ved å sveipe de bort, eller legges til på nytt ved å trykke på et lite «+»-tegn.

I appen kan du melde deg på ulike merkeutfordringer og konkurranser, utfordre venner og andre Garmin Connect brukere, få dypere innsikt i utvikling av både helse- og treningsstatistikk over tid, melde deg på et av Garmin sine treningsprogrammer Garmin Coach, opprette egne treningsøkter, styrkeøkter (velg blant et hav av ferdig programmer og økter), m.m..


Konkurrenter

Garmin Lily 2 opererer i et smalt marked, og har ikke så mange direkte konkurrenter dersom vi ser på design og funksjon som en helhet. Tar vi kun pris som en faktor, så må Lily 2 se seg grundig slått av blant annet Vivoactive 5, og ikke minst Garmin Forerunner 255 som begge byr på flere treningsfunksjoner og strømming av musikk via Spotify. Dette er uansett to helt andre typer klokker, og kan ikke konkurrere med Garmin Lily 2 hva gjelder størrelse og design.

Fitbit Charge 6 er et annet alternativ, det blir likevel et ganske annerledes produkt enn Lily 2. Verken Polar, Suunto eller COROS har noe lignende, og både Samsung, Apple, Huawei og Google sine smartklokker er mye større og klarer ikke å gi en like godt helhetlig helsebilde som Garmin evner.

Med andre ord, selv om Garmin Lily 2 koster litt med tanke på hva du kan få hos alternative modeller, så står den igjen alene som et veletablert og godt produkt, og et fint alternativ til alle som ønsker en liten, lett og elegant aktivitetsmåler som bare gjør jobben.


Konklusjon



Garmin Lily 2
Garmin Lily 2

Product Name: Garmin Lily 2

Brand: Garmin

Offer price: fra 3390 - 4249

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Lily 2 skiller seg ut fra mengden av smartklokker og aktivitetsmålere ved å tilby en rekke aktivitets- og helsefunksjoner, inkludert smartfunksjoner, i en stilig og elegant innpakning. Garmin har rettet opp i de fleste manglene fra 1.generasjon Lily, og Lily 2 er en mer komplett klokke.

Likevel er det lov å stusse hvorfor de har valgt å utelate sin nyeste ELEVATE 5 pulssensor som igjen eliminerer muligheten for å måle hudtemperatur og å utføre EKG (dersom dette blir godkjent for bruk i Europa). Lily 2 hadde vært den perfekte modellen for nettopp disse funksjonene. I tillegg burde selv den rimeligste modellen fått kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay, og også GPS burde vært på plass.

Ellers gjør Garmin Lily 2 mye bra. Den måler aktivitet, søvn og puls med jevnt over god nøyaktighet, og tilkobling til mobilen for bruk av tilkoblet GPS går lekende lett. Om du er ute etter en klokke som i hovedsak bare skal «være der», og ønsker en elegant klokke fremfor en rugende pulsklokke, så er Garmin Lily 2 et godt valg.

Overall
80%
80%

Pros

  • Elegant design og behagelig passform.
  • Flott og lettlest skjerm.
  • Skjermen våkner raskt fra dvale.
  • Enkel betjening tross fraværet av knapper.
  • Trådløs betaling (Garmin Pay) på Lily 2 Classic
  • God batteritid og rask lading.
  • Omfattende helse- og aktivitetsmåling.
  • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
  • Støtter smartvarsler, musikkontroller, enkle apper og «finn telefon»-funksjon.
  • Sikkerhets- og sporingsfunksjon gir ekstra trygghet.

Cons

  1. Mangler barometer for å telle høydemeter gjennom dagen.
  2. Savner innebygd GPS.
  3. Hvorfor kun ELEVATE 4?
  4. Garmin Pay kun på den dyreste modellen.
  5. Ingen mulighet for å strømme musikk via Spotify.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer