WalkingPad – Sammenleggbar tredemølle – Guide og anbefalinger!

26. januar, 2022 (oppdatert 23. september 2023)
Featured image for “WalkingPad – Sammenleggbar tredemølle – Guide og anbefalinger!”

Går du med et ønske om en egen tredemølle, men sliter med å finne plass hjemme? Eller ønsker du en måte å holde formen ved like til tross for lange dager på kontoret? En WalkingPad eller en annen sammenleggbar tredemølle kan være gull verdt.

De er undervurdert og nesten helt glemt. Salget av tredemøller har skutt enorm fart de siste årene, og flere og flere ønsker å holde seg i form ved å gå/løpe hjemme i eget hus. En tredemølle er en genial innretning for alle som liker å løpe, men det er ikke til å komme bort fra at en tredemølle tar stor plass og er relativt uhåndterlig.

En sammenleggbar tredemølle er enkelt og greit en superkompakt tredemølle som er sammenleggbar, tar liten plass og veier lite. Vekten ligger gjerne rundt 30 kg, og tykkelsen sammenfoldet kan ligge rundt 15-25 cm. I front finnes som regel transporthjul som gjør det enkelt å flytte tredemøllen mellom ulike rom. En sammenleggbar tredemølle blir gjerne så liten at den fint kan plasseres i et skap, under en seng/sofa, bak en stol, etc., når den ikke er i bruk. De egner seg like godt hjemme i stua, på soverommet, et eget treningsrom, som på kontoret på arbeidsplassen.

Få med deg disse guidene:

Nederst i artikkelen finner du en mer utfyllende oversikt over hva du bør tenke over før du investerer i en sammenleggbar tredemølle. Det finner du ut ved å trykke her: Viktig å vite før kjøp av sammenleggbar tredemølle.

WalkingPad og sammenleggbar tredemølle – De ulike modellene


Anbefalinger for kjøp av sammenleggbar tredemølle

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

WalkingPad X21


 • Løpebånd: 121 cm x 46 cm
 • Hastighet: 0,5 – 12 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe
 • Stigning: 0 %
 • Støynivå: 75 dB
 • Vekt: 38 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Størrelse sammenslått: 710 x 995 x226 mm

WalkingPad X21 er en helt ny sammenleggbar tredemølle som etter hvert overtar for WalkingPad R2-serien. I likhet med WalkingPad R2 Pro er X21 et godt alternativ for deg som ønsker en tredemølle som kan brukes til både å gå og å jogge/løpe hjemme. Denne modellene har en kraftigere motor enn R2 Pro, og egner seg godt til å løpe/trene på. Stativet kan derimot ikke slåes ned, og den er derfor mindre egnet som kontormølle.

WalkingPad X21 bevarer det samme designet som WalkingPad R2 Pro, og er både pen og kompakt. På det tykkeste måler WalkingPad X21 22,6 cm sammenslått, og vekten ligger på 38 kg. WalkingPad X21 kommer med et stativ med holder til nettbrett/mobil, men i motsetning til R2 Pro kan ikke dette slåes ned. Lydnivået er noe høyere ettersom motoren også er kraftigere, og ligger på rundt 75 dB. Dette er fremdeles svært lavt til å være en tredemølle.

Løpebåndet måler 121 x 44 cm, består av et 4-lags dekke med grei demping. Det er to hurtigmoduser;  “gå” og “løpe” som setter tredemøllen til forhåndsbestemte hastigheter kun ved et klikk på kontrollhjulet. Det er ingen «automatisk modus» slik vi finner på WalkingPad R2 Pro. WalkingPad X21 kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus.

På toppen av stativet er det en pen OLED-skjerm som viser info om tid, hastighet, distanse, kalorier og skritt. Her kan du også justere hastigheten ved hjelp av et hjul du vrir på.

WalkingPad X21 tar i utgangspunktet alt det gode fra WalkingPad R2 Pro, klinker til med et enda penere design, en litt kraftigere motor, og et nytt foldedesign som gjør den enda litt enklere å plassere inntil en vegg. En absolutt anbefalt sammenleggbar tredemølle.


WalkingPad R2 Pro


 • Løpebånd: 120 cm x 44 cm
 • Hastighet: 0,5 – 12 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Støynivå: 60 dB
 • Vekt: 33 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Størrelse sammenslått: 980 x 720 155 mm

WalkingPad R2 er et godt valg for deg som ønsker en tredemølle som kan brukes til både å gå og å jogge hjemme. Denne modellene er også godt egnet til og brukes som en gåmølle på kontoret ettersom stativet kan slåes ned.

WalkingPad R2 Pro er er oppgradert versjon av den WalkingPad R2 som i utgangspunktet er samme tredemølle, men kommer med en maks hastighet på 10 km/t. for det første er WalkingPad R2 Pro en ganske stilig tredemølle ettersom designet det er lagt mye i designet, samtidig som den er utrolig kompakt og lett. På det tykkeste måler tredemøllen 15,5 cm sammenslått, og vekten er bare 33 kg. WalkingPad R2 Pro kommer med et stativ med holder til nettbrett/mobil, men dette kan enkelt slåes ned for å få plass til tredemøllen under en kontorpult, ett.. Lydnivået ligger på rundt 60 dB, noen som tilsvarer en vanlig samtale.

Løpebåndet er 120 cm langt, består av et 4-lags dekke med helt ok demping. Det er tre hurtigmoduser;  “gå” og “løpe” som setter tredemøllen til forhåndsbestemte hastigheter kun ved et klikk på kontrollen, samt «automatisk modus» som automatisk justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina. WalkingPad R2 Pro kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus. Det medfølger også en separat fjernkontroll. I front av løpebåndet er det en LED-skjerm som viser info om tid, hastighet, distanse, kalorier og skritt.

WalkingPad R2 Pro har vært en favoritt hos undertegnede, og blir mye brukt året rundt. Den tar ingen plass takket være det kompakte designet, og gir mer enn nok kraft til å kunne gå/jogge i raskt tempo. her er det mye for pengene.


WalkingPad K15


 • Løpebånd: 120 cm x 48 cm
 • Hastighet: 0,8 – 15 km/t
 • Moduser: Gå, HIIT, Fettforbrenning
 • Stigning: 4 % naturlig stigning
 • Støynivå: 60 dB
 • Vekt: 54 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Størrelse sammenslått: 158 x 92,60 x 39 cm

WalkingPad K15 er et flott alternativ til deg som ønsker en kompakt tredemølle som egner seg til å løpe og trene på. K15 er relativt unik, og fyller inn et hull i mellomrommet mellom rene gåmøller og tredemøller.

WalkingPad K15 er KingSmith sin kraftigste tredemølle og retter seg mot deg som har lyst på en skikkelig tredemølle, men ikke har plass. I motsetning til de fleste WalkingPad modeller kan ikke denne foldes sammen 180 grader, men stativet kan slåes end slik at den blir helt flat, og kan dermed fint oppbevares f.eks. under en seng. K15 veier kun 54 kg, noe som er mellom halvparten og 2/3 av en tradisjonell tredemølle.

Løpebåndet er relativt begrenset med sine 120 x 48 cm, men det er godt dempet, og har en naturlig stigning på 4%. Den naturlige stigningen bidrar til økt motstand, samt at slagene på ledd og knokler blir mindre enn når du løper flatt. Merk at stigningen ikke er justerbar.

I front er det et oversiktlig LED-display der du enkelt kan justere hastigheten, skifte mellom de tre ulike modusene HIIT, Fettforbrenning og , samt vise oversikt over tid, hastighet, distanse, kalorier og skritt. WalkingPad K15 kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus.

WalkingPad K15 er enkelt og greit et valg for deg som virkelig ønsker en tredemølle du kan trene på, men som ikke har plass til en stor og dominerende tredemølle hjemme.


WalkingPad A1 Pro


 • Løpebånd: 110 cm x 40 cm
 • Hastighet: 0,5 – 6 km/t
 • Moduser: Gå, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Støynivå: Under 45 dB
 • Vekt: 28 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Størrelse sammenslått: 822 x 547 x 129 mm

WalkingPad A1 Pro er et sikkert valg for deg som ønsker en tredemølle som kan brukes til å gå hjemme eller på kontoret. Designet er minimalistisk og elegant, og støynivået er overraskende lavt.

WalkingPad A1 Pro er den oppgraderte versjonen av WalkingPad A1 – gåmøllen som vant den prestisjetunge prisen Reddot Design Awards 2019. Dette er en svært kompakt og stillegående modell som ikke måler mer enn 12,9 cm sammenslått, og veier kun 28 kg.

Løpebåndet er begrenset til 110 x 40 cm, men mer trengs heller ikke ettersom dette er en gåmølle beregnet for å gå (ikke egnet til å jogge/løpe). Maks hastighet er 6 km/t, noe som gjør at du kan gå i raskt tempo. Et LED-display i front viser info om tid, hastighet, distanse og kalorier. WalkingPad A1 Pro er så liten og lett å slå sammen at den enkelt kan oppbevares under en seng/sofa/kontorpult. Lydnivået er lavest i klassen og ligger på under 45 dB.

WalkingPad A1 Pro tilbyr to hurtigmoduser;  “gå” og “automatisk”. Gå-modus setter tredemøllen til en forhåndsbestemt hastighet kun ved et klikk på kontrollen, mens «automatisk modus» justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina. WalkingPad A1 Pro kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus. Det medfølger også en separat fjernkontroll.

WalkingPad A1 Pro passer deg som ønsker en kompakt, stillegående gåmølle som også egner seg svært godt til å bruke under en kontorpult. Med A1 Pro kan du faktisk gå og arbeide samtidig. Et godt tips er denne hev/senke pulten som tilbehør.


WalkingPad MC21


 • Løpebånd: 120 cm x 44 cm
 • Hastighet: 0,5 – 10 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Støynivå: Under 50 dB
 • Vekt: 37,5 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Størrelse sammenslått: 1455 x 700 x 1070 mm

Best for:

WalkingPad MC21 er et godt valg for deg som ønsker en tredemølle som kan brukes til både å gå og jogge hjemme. Denne modellene er også godt egnet til og brukes som en gåmølle på kontoret ettersom stativet kan slåes ned, og støynivå er er svært lavt.

WalkingPad MC21 er er helt ny sammenleggbar tredemølle fra KingSmith og ligner i stor grad på en tidligere modell av R1 Pro. MC21 har derimot fått et litt mer moderne design, og er i slekt med X21-modellen som også er ny fra selskapet. På det tykkeste måler tredemøllen 15,5 cm sammenslått, og vekten er 37,5 kg.

Løpebåndet er 120 x 44 cm, og med en maks hastighet på 10 km/t kan du fint jogge, eller løpe i lett tempo. Nytt for WalkingPad MC21 er stativet med et flott LED-display på toppen som viser info om tid, hastighet, distanse og kalorier. Det er også en holder til nettbrett/mobil, og hele stativet kan slåes ned for å få plass til tredemøllen under en kontorpult, eller for å oppbevare tredemøllen under en seng/sofa. Lydnivået er svært lavt og ligger på under 50 dB.

I likhet med så mange andre sammenleggbare tredemøller fra WalkingPad, kommer MC21 med tre hurtigmoduser;  “gå” og “løpe” som setter tredemøllen til forhåndsbestemte hastigheter kun ved et klikk på kontrollen, samt «automatisk modus» som automatisk justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina. WalkingPad MC21 kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus. Det medfølger også en separat fjernkontroll.

WalkingPad MC21 passer deg som ønsker enkel, kompakt, pen og stillegående sammenleggbar tredemølle.


WalkingPad K12


 • Løpebånd: 130 cm x 48 cm
 • Hastighet: 0,5 – 12 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Støynivå: 
 • Vekt: 33 kg
 • Maks brukervekt: 120 kg
 • Størrelse sammenslått: 1530 x 792 x 139 mm

WalkingPad K12 er en veldig interessant sammenleggbar tredemølle som retter seg mot deg som ønsker en tredemølle til å både gå, jogge og løpe på. Det kompakte designet gjør den også ypperlig til bruk på kontoret.

WalkingPad K12 er en spennende og ganske overraskende sammenleggbar tredemølle. Denne modellen er veldig liten, men kan likevel levere en maks hastighet på 12 km/t. Selve tredemøllen veier kun 33 kg og måler 13,9 cm på sitt tykkeste. WalkingPad K12 kan ikke foldes sammen, men stativet kan legges ned slik at møllen blir veldig slank og kan trilles/dyttes under en seng/sofa. Når stativet er i bruk, kan du bruke det til å plassere et nettbrett/mobil.

I motsetning til nesten alle WalkingPad modeller, leveres K12 med et løpebånd på 130 cm x 48 cm, og du får dermed bedre plass å gå/løpe på. Det er tre hurtigmoduser;  “gå” og “løpe” som setter tredemøllen til forhåndsbestemte hastigheter kun ved et klikk på kontrollen, samt «automatisk modus» som automatisk justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina.

Denne modellen kommer uten LED-skjerm i front, men leveres med en «smart fjernkontroll» med integrert LED-skjerm. LED-panelet viser info om tid, distanse, hastighet, skritt og kalorier. WalkingPad K12 kan kobles til en egen app som holder oversikt over hvor langt du går/løper, gir deg noen enkle treningsprogrammer, og kan brukes som fjernkontroll for å justere hastigheten og modus. 

Er du på utkikk etter en enkel, kraftig, pen og stillegående sammenleggbar tredemølle som fint kan brukes til å både gå og løpe på, og som egner seg godt til bruk sammen med en ståpels hjemme, eller på kontoret, kan WalkingPad K12 være et godt valg. Ønsker du deg «automatisk modus» som automatisk justerer hastigheten etter hvor raskt du går, bør du vurdere WalkingPad R2 Pro eller WalkingPad X21.


WalkingPad R1 Pro


 • Løpebånd: 120 cm x 44 cm
 • Hastighet: 0,5 – 10 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Vekt: 33 kg
 • Maks brukervekt: 109 kg
 • Støtte for virtuell løping: Nei

I likhet med WalkingPad R2 som jeg allerede har skrevet mye om, så er WalkingPad R1 Pro et flott alternativ til deg som ønsker en god gåmølle, og som ikke har behov for en stor og kraftig tredemølle i hjemmet. (Les om R2 før du leser om denne).

WalkingPad R1 Pro er forgjengeren til R2 og er i utgangspunktet samme mølle med de samme funksjonene, men har et litt annet design med mer avrundede kanter, en minimalt svakere motor (fremdeles begrenset til 10 km/t), samt 1-generasjon løpebånd med litt mindre demping. Dog selges R1 Pro til en lavere pris, og leverer slik sett svært mye for pengene.

WalkingPad R1 Pro har høstet mye skryt, og undertegnede brukte denne mye før R2 overtok. Erfaringene er stort sett positive, men det skal sies at R2 oppleves mer solid og stabil enn R1 Pro, og dempingen er også noe bedre.

WalkingPad R1 Pro er likevel et veldig bra produkt og anbefales selv om R2 har kommet på markedet. Spesielt dersom du får denne til under 7000 kr.


ProForm City L6 (utgått)


 • Løpebånd: 120 cm x 45 cm
 • Hastighet: 0,8 – 14 km/t
 • Moduser: Gå, Løpe, Automatisk
 • Stigning: 0 %
 • Vekt: 51 kg
 • Maks brukervekt: 110 kg
 • Støtte for virtuell løping: Ja

ProForm City L6 skiller seg ut fra Walkingpad-møllene ved å være både kraftigere og smartere, men samtidig litt større. Ønsker du i hovedsak en skikkelig tredemølle, men vet at du ikke har plass? I så fall er ProForm City L6 et veldig (veldig) godt alternativ.

ProForm er en stor internasjonal og anerkjent produsent og leverer noen av de beste tredemøllene på markedet. Med City L6 har de laget en delvis sammenleggbar tredemølle, eller gåmølle, som dekker et ganske bredt spekter. For det første er møllen kompakt og lett sammenlignet med en tradisjonell tredemølle. Den lave vekten på 51 kg og det sammenleggbare designet, gjør at møllen lett kan trilles vekk og oppbevares under en seng, sofa, etc..

Den kraftige Mach Z 2 HK motoren med 4 HK Peak og høy maks hastigheten på 14 km/t gjør også at City L6 egner seg til å løpe på. ProShox-dempingen er også betydelig bedre sammenlignet med WalkingPad R1 Pro og WalkingPad R2. På grunn av det kompakte designet er lengden på båndet begrenset til 120 cm x 45 cm, noe som vil oppleves kort for høyere personer (les: 180 cm+), men det er fremdeles likevel mulig å løpe. Undertegnede på 188 cm klarer det jo…

I tillegg får du en oversiktlig og flott fargeskjerm som ikke bare viser treningsdata, men lar deg velge mellom enorme mengder treningsruter og programmer gjennom treningstjenesten iFit. Dette er en interaktiv tjeneste som gjør det mulig å lage egne ruter med Google Maps og å løpe over hele verden. Når du kjøper ProForm City L6 får du med 1 år iFit på kjøpet.

Møllen støtter Bluetooth slik at den kan kobles sammen med mobil eller nettbrett, og et praktisk stativ i front lar deg oppbevare mobil/nettbrett trygt. Det er også mulig å koble til en ekstern pulssensor slik at du får pulsen din opp på skjermen.

ProForm City L6 er kanskje det beste alternativet for deg som «har lyst på en tredemølle, men ikke har plass, og ikke har behov for de kraftigste variantene». Her får du mye treningsglede og inspirasjon gjennom tjenesten iFit, og ikke minst 10 års garanti fra en ledende internasjonal merkevare. Med en topp hastighet på 14 km/t, er det mer enn nok til å oppnå god treningseffekt, og for mange vil dette være en tredemølle god nok.


Viktig å vite ved kjøp av gåmølle

Omtrent samtidig med at salget av tredemøller tok fullstendig av, så kom et meget interessant alternativ på banen; sammenleggbar tredemølle. En sammenleggbar tredemølle er ikke nødvendigvis ment som erstatning for de virkelig kraftige tredemølle modellene, men er ment som et godt alternativ, og kanskje enda bedre løsning, for mange brukere.

Hører du til blant gruppen som ønsker å løpe 10 km hver dag i høyt tempo, så er ikke dette produktet for deg. Befinner du deg derimot i samme båt som så mange andre, har et ønske om å gjennomføre noen enkle løpeøkter i uken, og heller bruker mye av tiden på å gå, men verken har plass eller lyst på en diger tredemølle i eget hjem, da er en sammenleggbar tredemølle et flott alternativ

Få med deg disse guidene:

Sammenleggbar tredemølle – Hva er det egentlig?

En sammenleggbar tredemølle er enkelt og greit en superkompakt tredemølle som er sammenleggbar, tar liten plass og veier lite. Konseptet er gjerne det samme på de ulike modellene; et relativt kort løpebånd på 120-130 cm, en fold på midten som gjør det mulig å folde sammen hele løpebåndet 180 grader, et display i front som viser tid, distanse, hastighet og kalorier, og kanskje et stativ med mulighet for å sette et nettbrett, en mobile, bok, etc..

Vekten på en sammenleggbar tredemølle ligger gjerne rundt 30 kg, og tykkelsen sammenfoldet kan ligge rundt 15-20 cm. I front finnes som regel transporthjul som gjør det enkelt å flytte tredemøllen mellom ulike rom. En sammenleggbar tredemølle blir gjerne så liten at den fint kan plasseres i et skap, under en seng/sofa, bak en stol, etc., når den ikke er i bruk. De egner seg like godt hjemme i stua, på soverommet, et eget treningsrom, som på kontoret på arbeidsplassen.

Hastigheten er som regel begrenset til 6-10 km/t, mens det etter hvert har kommet sammenleggbare tredemøller med hastigheter på 12-15 km/t. Når du kommer opp i såpass høy hastighet vil et løpebånd på 120 cm kunne føles lite, men selv undertegnede på 188 cm høyde, klarer fint å løpe på disse møllene, selv om steglengden må kortes ned for å få plass på båndet, og du får ikke den samme gode løpsfølelsen som du kan oppnå på en god tredemølle. Merk også at den lave vekten på en sammenleggbar tredemølle i gjør at den ikke vil få den samme stabiliteten som en større tredemølle.

Før du velger modell, bør du også se på maks brukervekt som gjerne er begrenset til rundt 120 kg. For brukere som veier 110-115 kg, vil kraftene fra slagene som oppstår når du løper være nok til å overstige den maksimale brukervekten. Når det er sagt; en sammenleggbar tredemølle er utrolig bra, det er bare ikke en fullverdig erstatning for en «ekte tredemølle».

Flere av modellene har en egen gåmodus som setter hastigheten til 5-6 km/t, en løpemodus for maks hastighet, og en automatisk modus som bruker sensorer under løpebåndet til å justere hastigheten basert på hvor raskt du beveger beina.


Sammenleggbar tredemølle – Alternativer

Det finnes etter hvert mange ulike alternativer å velge mellom, og kvaliteten på en sammenleggbar tredemølle vil variere i likhet med alt annet. Alternativene som nevnes i artikkelen er modeller som i stor grad ligner hverandre, men minimale forskjeller gjør hver enkelt bedre egnet til en type bruk enn en annen. Personlig er jeg stor tilhenger av WalkingPad modellene som jeg har brukt, og bruker mye, i hverdagen. Disse tredemøllene selges av MyStuff.no, ikke en typisk «sportsbutikk», men de har et mål om å selge produkter som gjør hverdagen til folk enklere, og ønsker å bidra til økt folkehelse. Den visjonen deler vi!

Ikke alle modellene her er testet fysisk av undertegnede, men de fleste WalkingPad modellene bygger på den samme plattformen og løpebåndet og vil gi mye av den samme opplevelsen.


Del gjerne:

Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery er en funksjon som holder oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på…
Featured image for “Slik gjenoppretter du en Garmin klokke”

Slik gjenoppretter du en Garmin klokke

Står du fast med en Garmin-klokke som har hengt seg opp, eller av en annen grunn har behov for å…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!”

Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!

Eier du en tredemølle, spinningsykkel eller romaskin fra NordicTrack eller ProForm? Da kan du glede deg over mye moro gjennom…
Featured image for “EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det”

EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det

Lurer du på hvordan EKG-måling i smartklokker og pulsklokker fungerer? Her får du svar på både det, og hvilke modeller…
Featured image for “Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart”

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS. Begrepene brukes hyppig om hverandre, men ytterst få vet hva det er. Her får du vite…
Featured image for “Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!”

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers er to svært populære turbukser og fritidsbukser. Her får du vite hva som…
Featured image for “En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker”

En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker

Garmin tilbyr en mengde pulsklokker med et hav av ulike funksjoner. Her får du oversikten over alle de ulike funksjonene…
Featured image for “Slik legger du inn kart på Garmin-klokker”

Slik legger du inn kart på Garmin-klokker

Ønsker du å få mest mulig ut av kartfunksjonen fra Garmin? Da bør du få med deg denne guiden. Her…
Featured image for “Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker”

Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker

Noen gang lurt på hvordan Polar pulsklokka di måler søvn i løpet av natten og hva annet den faktisk måler?…
Featured image for “Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin”

Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin

Her får du oppskriften på hvordan du raskt og enkelt importerer en rute fra UT.no til Garmin-klokken, eller en annen…
Featured image for “Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!”

Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!

Ønsker du å opprette en egendefinert treningsøkt du kan videresende til Polar klokken din slik at den kan veilede deg?…
Featured image for “Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle”

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle. Hva er forskjellen? Hvilke fordeler og ulemper er det for hver av modellene? Her får…
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg…
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du…
Featured image for “Dette er COROS EvoLab og Training HUB”

Dette er COROS EvoLab og Training HUB

COROS EvoLab og Training Hub er to nyttige verktøy som kan hjelpe deg å planlegge, analysere og forstå både trening…
Featured image for “Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon”

Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon

Welltory er en kraftig, men brukervennlig app som gjør det enklere å overvåke stressnivåer og andre viktige helsedata. Her er…