Test: Garmin Vivoactive 5

18. oktober, 2023 (oppdatert 16. mai 2024)

Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.

Garmin Vivoactive 5 erstatter de fire år gamle Vivoactive 4 og Vivoactive 4S, og plasserer seg som selskapets rimeligste smartklokke sammen med Garmin Venu SQ 2. Med Vivoactive 5 har Garmin et konkurransedyktig alternativ til populære modeller som Apple Watch SE, Samsung Galaxy Watch, Fitbit Sense 2, etc..

Og til prisen på 3749 kr får du virkelig mye for pengene, selv om det begynner å bli frustrerende mange ulike modeller fra Garmin… Vivoactive 5 er svært lik «premium»-modellen Venu 3, men mangler noen funksjoner som for mange kan være avgjørende for hvilken modell som er best for deg. Til gjengjeld er prisen en god del lavere (3749 kr vs. 6199 kr), og rent subjektivt vil du få bedre valuta for pengene på førstnevnte enn den den langt mer kostbare storebroren.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Vivoactive 5
beste smartklokke

Product Name: Garmin Vivoactive 5

Brand: Garmin

Offer price: 3749

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Vivoactive 5 byr på en rekke av selskapets mest etterspurte og nyttige funksjoner i en elegant innpakning til en pris som er meget konkurransedyktig. Det er lenge siden Garmin har hatt en såpass god klokke i denne prisklassen, og det er fint å se at giganten faktisk husker på å tilby noen av «premium»-funksjonene også til vanlige brukere.

Du får ikke de avanserte treningsfunksjonene fra Forerunner-, Fenix og epix-serien, eller muligheten for EKG-målinger i fremtiden, men du får det aller meste av aktivitets- helsemålinger, et stort utvalg gratis treningsprogrammer og treningsøkter, suveren nøyaktighet på både GPS og pulssensor, nyttige smartfunksjoner og mye mer. Og noe av det beste er at Vivoactive 5 fungerer med både Android og iOS.

Er du på utkikk etter en god og allsidig smartklokke/aktivitetsklokke, så er det vanskelig å trå feil med Garmin Vivoactive 5. Her får du mye for lite.

Overall
93%
93%

Pros

 • Pent design og behagelig passform.
 • Flott og lettlest skjerm.
 • Innebygd lagring for musikk/offline streaming av Spotify.
 • Trådløs betaling (Garmin Pay).
 • God batteritid og rask lading.
 • Meget nøyaktig GPS og pulssensor.
 • Omfattende helse- og aktivitetsmåling.
 • Egen rullestolmodus som registrerer skyv i stedet for skritt.
 • Enkel betjening og god app (Garmin Connect)
 • Stort utvalg aktivitetsprofiler + for rullestolmodus.
 • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
 • Automatisk aktivitetsstart/slutt (dersom du glemmer å starte/avslutte økta).
 • Egne funksjoner som gir deg raskt tilbakemelding om helse og treningstilstand (HRV Status, Body Battery, m.m.).
 • God støtte for smartvarsler, samt tilgang til små apper som utvider klokkens funksjonalitet.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon gir ekstra trygghet.

Cons

 • Mangler barometer for å telle høydemeter gjennom dagen.
 • Hvorfor forrige generasjon pulssensor?

Oversikt


Garmin Vivoactive 5 – Dette er nytt

Garmin Vivoactive 5 introduserer en rekke nye funksjoner, men fjerner også noen. Den største nyheten er uten tvil AMOELD-skjermen som er den samme som i Garmin Venu 3. I motsetning til forrige modell som var tilgjengelig i to størrelser; Vivoactive 4 med 1,3″ skjerm (45 mm) og Vivoactive 4S med 1,1″ skjerm (40 mm), kommer Vivoactive 5 i kun en «mellomstørrelse» med 1,2″ skjerm (42 mm).

Selv om størrelsen er omtrent identisk, veier Vivoactive 5 betraktelig mindre enn sin forgjenger (36 gram vs. 50,4 gram/40 gram). Der forgjengeren hadde rammemateriale i stål, benytter Vivoactive 5 anodisert aluminium som har lavere egenvekt, men ikke er like sterkt. Klokken består ellers av fiberforsterket polymer og et relativt ripebestandig Corning Gorilla Glass 3.

Vivoactive 5 er tilgjengelig i fire ulike farger; lavendel, sort, hvit/beige og blå, og benytter 20 mm hurtigutløsningsremmer slik at du enkelt kan bytte reimer til andre farger og materialer.

AMOLED-skjermen er identisk den som benyttes i Garmin sine andre AMOLED-modeller, og får animasjoner og farger til å fremstå mye penere enn tidligere MIP-skjerm. Sammenlignet med tidligere er brukergrensesnittet oppdatert slik at menyer fremstår ryddigere og enklere å navigere. I motsetning til Venu 3 som har touchskjerm og tre knapper, er det touchskjerm og «kun» to knapper på Garmin Vivoactive 5. Skjermen er responsiv, alt skjer lynraskt, og alt i alt er Garmin Vivoactive 5 svært enkel i bruk. Sliter du med dårlig syn kan du til og med aktivere en egen modus for økt skriftstørrelse.

Noen av de viktigste oppdateringene hva gjelder design, batteritid og brukergrensesnitt er som følger:

 • Ny størrelse; 1,2″ (42 mm)
 • AMOLED-skjerm (390 x 390 px)
 • Økt batteritid: Opptil 11 dager i Smartklokkemodus. Opptil 21 timer med GPS.
 • Mulighet for å vise bilder (kun Android).
 • Oppgradert brukergrensesnitt.
 • Tilgang til snarveier (favoritt widgets).
 • Mulighet til å veksle mellom stor og mindre font/skriftstørrelse.
 • Forbedret lommelyktfunksjon (bruker maks lysstyrke) med mulighet for å velge mellom hvitt og rødt lys.

Batteritid

Til tross for at Garmin Vivoactive 5 kommer med en langt mer strømkrevende AMOLED-skjerm enn Vivoactive 4, så har faktisk batteritiden økt betraktelig. I smartklokkemodus skal klokken vare opptil 11 dager, og med GPS aktivert kan du vente opptil 21 timer. Merk at dette er med standard skjerm som i utgangspunktet er «av», men som «våkner» og lyser opp når du hever armen, trykker på skjermen eller en knapp.

Velger du å benytte «alltid-på-skjerm» hele tiden reduseres batteritiden betraktelig (opptil 5 dager i smartklokkemodus). Lysstyrken har også en innvirkning, og her kan du velge mellom tre nivåer. Tallene Garmin opererer med er nok litt optimistiske for den vanlige bruker, og du må nok lade hyppigere enn hver ellevte dag. I GPS-modus stemmer det derimot godt, og det er uansett imponerende tall for en så liten og lett klokke. Ladingen går unna på ca. 75 minutter.

Vivoactive 5Venu 3Vivoactive 4Vivoactive 4S
Glass-
materiale
Corning Gorilla Glass 3Corning Gorilla Glass 3Corning Gorilla Glass 3Corning Gorilla Glass 3
Ramme-
materiale
Anodisert aluminiumRustfritt stålRustfritt stålRustfritt stål
Deksel-
materiale
Fiberforsterket
polymer
Fiberforsterket
polymer
Fiberforsterket
polymer
Fiberforsterket
polymer
Reimer20 mm22 mm22 mm18 mm
Størrelse (mm)42,2 x 42,2 x 11,145 x 45 x 1245.1 x 45.1 x 12.840 x 40 x 12.7
Skjerm1,2″ AMOLED1,4″ AMOLED1,3″ MIP1,1″ MIP
Oppløsning390 x 390 px454 x 454 px260 x 260 px218 x 218 px
Vekt36 g46 g50,5 g40 g
BatteritidSmartklokkemodus:
opptil 11 dager (5 dager
i alltid på-modus).

Opptil 21 timer med GPS.
Smartklokkemodus: opptil 14 dager.
GNSS-modus og kun GPS: opptil 26 timer.
GNSS-modus i alle systemer: opptil 20 timer.
GNSS-modus i alle systemer med musikkavspilling: opptil 11 timer.
Smartklokkemodus: opptil 8 dager.

GPS-modus med musikk: opptil 6 timer
Smartklokkemodus: opptil 7 dager.

GPS-modus med musikk: opptil 5 timer

Smartklokkefunksjoner

Garmin Vivoactive 5 inkluderer alle smartklokkefunksjonene som Garmin er kjent for, som kontaktløs betaling gjennom Garmin Pay, mulighet for offline streaming av musikk via Spotify eller Deezer (4 GB lagring), støtte for mottak av smartvarsler, besvare/avvise samtaler via klokken, mulighet til å laste ned enkle apper via Garmin IQ Store, samt musikkontroller på klokka for musikk du spiller av på telefonen, sikkerhets- og sporingsfunksjon, en kraftig lykt som fungerer ved å aktivere maks lysstyrke på skjermen, og ikke minst alle mulige alarmer og tidtakere.

Dersom du benytter en Android-telefon har du mulighet til å se bildemeldinger direkte på klokken, og du kan besvare tekstmeldinger rett fra klokken ved hjelp av forhåndsskrevne meldinger i Garmin Connect, eller via et tastatur på klokken. iOS-brukere kan «bare» lese smartvarsler (også emojier).


Omfatte aktivitets- og helsemålinger

Garmin introduserer en rekke nye helsefunksjoner og speiler omtrent det vi så komme med Garmin Venu 3. Den viktigste nyheten for en stor gruppe mennesker er støtten for rullestolmodus.

Dersom du benytter rullestol vil du kunne aktivere rullestolmodus som gjør at klokken vil registrere dytt i stedet for skritt, samt inkludere dytt- og håndsykkelaktiviteter med forhåndsbelastede treningsøkter, animerte treningsøkter for styrke, kondisjonstrening, HIIT, pilates og yoga, og utfordringer som er spesifikke for rullestolbrukere.

Av andre viktige funksjoner finner vi:

 • Ny søvn-coach: Gir en søvnvurdering og personlig veiledning om hvor mye søvn som anbefales for deg. 
 • «Nap detection»: Registrer hvile- og høneblunder gjennom dagen, samt forteller deg hvilke fordeler kroppen din får ut av dem. Du kan også få forslag til hvor lange de bør være, samt tid på dagen.
 • Forbedret Body Battery med detaljert visning av hva og hvor mye ulike faktorer påvirker deg.
 • HRV Status: Viser hvordan stress, aktivitet, søvn og trening påvirker din generelle helse og restitusjon.
 • Jetlag-rådgiverMorgenrapport og en ny Daglig oppsummering.
 • Veiledede meditasjonsøvelser hjelper deg å redusere stress og å forbedre søvnen.
 • Varsler ved unormal puls (lav/høy) og unormalt høyt stressnivå.

Garmin har med andre ord gjort «premium-funksjonen» HRV Status tilgjengelig på en klokke i et lavere prissegment, og Garmin Vivoactive 5 er nå den rimeligste modellen med støtte for HRV Status og den oppdaterte utgaven av Body Battery som viser hvordan den påvirkes fortløpende gjennom dagen.

Garmin Vivoactive 5 byr også på en søvn coach som gir en søvnvurdering og personlig veiledning om hvor mye søvn som anbefales for deg. Klokken vil holde oversikt over de ulike søvnstadiene, høneblunder (naps) og andre viktige data som oksygenmetning (PulsOx) og hjertefrekvensvariabilitet (HRV-status), og anbefalingene kan endres i løpet av dagen.

En annen nyhet er muligheten for å registrere hvile- og høneblunder fortløpende gjennom dagen. Klokken vil gi tilbakemelding om hvilke fordeler kroppen din får ut av dem, du kan se hvordan de påvirker Body Battery, og du kan få forslag til hvor lange de bør være, samt når på dagen det er best å ta en blund.

Det er likevel en ting du bør være klar over. Garmin har merkelig nok fjernet barometeret slik at klokken ikke lenger er i stand til å telle etasjer/høydemeter gjennom dagen. Den vil fremdeles telle høydemeter når du registrerer en treningsøkt utendørs med GPS, men du vil ikke se de direkte på klokken som et datafelt underveis – kun som et sammendrag i Garmin Connect etterpå. Akkurat dette er litt kjedelig valg ettersom registrering av høydemeter betyr mye for en stor brukergruppe, og det hadde ikke kostet Garmin mye å inkludere dette…

En ny Jetlag rådgiver kan hjelpe deg å redusere effektene av jetlag når du reiser, mens «veiledede meditasjonsøvelser» gir deg guidede øvelser for hvordan du kan bruke pusteøvelser for å redusere stress å forbedre søvnen.

Ellers byr Garmin Vivoactive 5 på omfattende helse- og aktivitetsmåling som inkluderer blant annet overvåkning av puls, hjertevariabilitet (HRV), stressnivå, Body Battery (kroppsressurser/energinivå i løpet av dagen), oksygenmetningen i blodet, kaloriforbruk, skritt, intensitetsminutter, antall pust, temperatur, samt detaljert søvnanalyse som bryter ned søvnen i tid i ulike søvnfaser og gir deg en søvnscore basert på nattens søvn. Klokken vil også estimere kondisjonsalder og VO2-maks nivå.

Garmin har lenge hatt god kontroll på å beregne disse parametrene, og også Vivoactive 5 gjør en god jobb.


Treningsfunksjoner og pulsmåling

Garmin Vivoactive 5 introduserer flere aktivitetsprofiler, blant annet svømming utendørs og egen aktivitetsprofiler for rullestolbrukere, og teller totalt over 30 ulike aktiviteter. I tillegg får du tilgang til 1600 gratis treningsøkter og treningsprogrammer gjennom Garmin Connect, og ikke minst treningsplaner og veiledning fra Garmin Coach.

De ulike aktivitetsprofilene er satt opp med datafelter som er mest relevant for de, og du kan endre på disses enten gjennom Garmin Connect-appen, eller direkte på klokken. Hvert skjermbilde kan settes opp med 1 til 4 datafelter, og totalt 3 dataskjermer. For flere av aktivitetsprofilene er det mulig å opprette varsler for tempo, puls, distanser, kalorier, etc..

Vivoactive 5 har blitt oppgradert med «muskelvarmekart» som viser hvilke muskler du trener under en styrketreningsøkt, men har fjernet de animerte styrkeøvelsene som var på Vivoactive 4 og nesten alle Garmin-klokker lansert de siste årene. Det er et merkelig og unødvendig valg av Garmin, og bare en av flere rare beslutninger de har gjort de siste årene.

De viktigste «oppgraderingene» hva gjelder treningsfunksjoner er:

 • Oppgradert til ELEVATE 4 pulssensor (men fremdeles ikke ELEVATE 5 som er den nyeste).
 • Nye aktivtetsprofiler: Svømming åpent hav, en rekke rullestol-vennlige aktivitetsprofiler.
 • Estimert restitusjonstid etter en treningsøkt.
 • Mulighet til å oppgi opplevd anstrengelse og innsats etter en treningsøkt.
 • Mulighet til å opprette intervaller direkte på klokka (tidligere måtte dette gjøres i Garmin Connect).
 • Visning av muskelvarmekart (fjernet animerte styrkeøvelser).

ELEVATE 4 pulssensoren ligger til grunn for alle målinger som puls, oksygenmetning, stress, delvis søvn, m.m., og har vist seg å være en av de beste pulssensorene på markedet. Garmin oppgraderte en rekke modeller med sin nyeste ELEVATE 5 sensor i sommer, og det er litt skuffende at Vivoactive 5 ikke har fått denne.

Når det er sagt så er det ikke enorme forskjeller, og Vivoactive 5 gjør en veldig god jobb med presisjonen i de fleste situasjoner, og er fremdeles en av de beste optiske pulssensorene på markedet. Dette er den samme pulssensoren som vi finner i Garmin Forerunner 965 og Forerunner 265, men personlig har pulsmålingene med Vivoactive 5 nesten vært bedre. Den lave vekten og mindre størrelsen kan være en av årsakene ettersom klokken ligger veldig tett og godt på hånden.

ELEVATE 5 er derimot litt bedre til å oppfatte raske pulsendringer, samt å registrere riktig puls under aktiviteter som innebærer mye armbevegelser. I tillegg har klokker med ELEVATE 5 en potensiell mulighet for å kunne støtte EKG-målinger i fremtiden, noe som allerede er klart for en rekke modeller med denne sensoren i USA…. Om du ønsker enda bedre pulsmålinger kan Vivoactive 4 pares med en ekstern pulssensor, og også med en kompatibel elsykkel dersom du ønsker det.

Vivoactive-modellene mangler den avanserte trenings- og restitusjonsanalysen (Training Load Pro) som du får på Fenix/epix/Forerunner, men klokken gir deg en tilbakemelding om treningsfordel, samt en restitusjonsrådgiver, slik at du får bedre forståelse av hvordan hver treningsøkt påvirker kroppen din og hvor lenge du trenger å restituere etterpå. I tillegg vil du etter hver treningsøkt kunne gi en personlig vurdering av opplevd innsats, å registrere hvor tøft du opplevde treningen og hvordan du følte deg.


Forbedret GPS

Garmin Vivoactive 5 har også en oppgradert GPS til multi-GNSS chip. Dette betyr at klokken støtter signaler fra flere satellittsystemer og dermed har større sannsynlighet for å levere gode målinger i utfordrende miljøer enn en klokke som støtter kun ett satellittsystem. Tidligere har du måttet velge mellom å bruke et av de tre satellittsystemene GPS, Glonass og Galileo.

Multi-GNSS er ikke det samme som multiband-GNSS som vi finner på de dyrere modellene i Fenix-/epix-/Forerunner- serien, men det er ikke av veldig stor betydning. Til tross for at multiband-GNSS har enda større sannsynlighet for å gi supernøyaktige målinger, er det vell så viktig at antennedesing- og algoritmer er optimalisert, og her har Garmin tradisjon for å gjøre en god jobb. Vivoactive 5 er rask til å innhente satellittsignalet slik at den klar til bruk når du skal trene, og den sporer ruten med nesten sjokkerende god nøyaktighet. Sammenlignet med Garmin epix Pro (Gen 2) med de beste innstillingene måler Vivoactive 5 ved flere anledninger eksakt like mange meter.

Merk at du faktisk kan få tilgang til kart på klokken gjennom Komoot appen. Dette krever et premium abonnement, men er en rimelig og god løsning som fungerer godt. Les mer her: Slik får du kart på Garmin-klokker som egentlig ikke støtter det.


Garmin Connect

Garmin Connect er Garmin sin tjeneste for innsamling av data, analyse og muligheter for å gjøre innstillinger for både klokke og synkronisering mot ulike tredjeparts tjenester (Strava, MyFitnessPal, Apple Health, mfl.). Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad kan tilpasses brukerens eget ønske. Hver av de ulike parameterne som for eksempel Skritt, Oksygenmetning, Søvn, Intensitetsminutter, etc., kan fjernes ved å sveipe de bort, eller legges til på nytt ved å trykke på et lite «+»-tegn.

I appen kan du melde deg på ulike merkeutfordringer og konkurranser, utfordre venner og andre Garmin Connect brukere, få dypere innsikt i utvikling av både helse- og treningsstatistikk over tid, melde deg på et av Garmin sine treningsprogrammer Garmin Coach, opprette egne treningsøkter, styrkeøkter (velg blant et hav av ferdig programmer og økter), m.m..


Konkurrenter

Garmin Vivoactive 5 er en veldig spennende klokke ettersom den tilbyr så mange av de viktigste funksjonene til Garmin til en rimelig pris. Et opplagt alternativ for deg som ønsker en mer treningsorientert versjon av Vivoactive 5 er Garmin Forerunner 165. Denne har mer fokus på trening, bedre tilpasning og enklere betjening med fem knapper + touch, og koster omtrent det samme.

Andre åpenbare konkurrentene er Garmin sine egne modeller Garmin Venu 2 Plus / Garmin Venu 3, Garmin Forerunner 255 Music og Forerunner 265, og til dels også Apple Watch SE, Google Pixel Watch 2, Fitbit Sense 2, Samsung Galaxy Watch 5/6 og Huawei Watch GT 4.

Alle disse byr på omfattende helse- og aktivitetssporing, nyttige treningsverktøy, og høy brukervennlighet. Garmin har til gjengjeld den beste plattformen for å utnytte dataen på en måte som gjør det enkelt for oss brukere å forså hvordan trening, hvile, søvn, etc., påvirker oss.

To rimeligere modeller fra Xiaomi er Xiaomi Watch S3 (testet her) og Xiaomi Watch 2 (testet her).

Garmin Forerunner 255 gir deg veldig mye for pengene, men mangler den flotte AMOLED-skjermen, mens Venu 3 ligger i en helt annet prisklasse. Forerunner 265 er kanskje det nærmeste du kommer, men også denne er dyrere, og har nok et enda mer sporty utseende. De resterende modellene som er nevnt, foruten om Huawei Watch 4, har batteritid som begrenses til rundt et døgn, og slett ikke alle fungerer på tvers av mobil OS (Android/iOS). Her er Garmin gode til å spille på lag med begge, selv om Android-brukere har en liten fordel…

Kort oppsummert; Ønsker du en klokke primært til bruk for trening og vil ha «flest mulig funksjoner til lavest mulig pris» – velg Garmin Forerunner 255 Music. Bryr du deg i mindre grad om hvor mye som data som måles og kan analyseres underveis og etter trening, og heller ønsker en god allround-klokke som fungerer like godt som en smartklokke i hverdagen, så er Garmin Vivoactive 5 er godt valg.


Konklusjon


Garmin Vivoactive 5
beste smartklokke

Product Name: Garmin Vivoactive 5

Brand: Garmin

Offer price: 3749

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Vivoactive 5 byr på en rekke av selskapets mest etterspurte og nyttige funksjoner i en elegant innpakning til en pris som er meget konkurransedyktig. Det er lenge siden Garmin har hatt en såpass god klokke i denne prisklassen, og det er fint å se at giganten faktisk husker på å tilby noen av «premium»-funksjonene også til vanlige brukere.

Du får ikke de avanserte treningsfunksjonene fra Forerunner-, Fenix og epix-serien, eller muligheten for EKG-målinger i fremtiden, men du får det aller meste av aktivitets- helsemålinger, et stort utvalg gratis treningsprogrammer og treningsøkter, suveren nøyaktighet på både GPS og pulssensor, nyttige smartfunksjoner og mye mer. Og noe av det beste er at Vivoactive 5 fungerer med både Android og iOS.

Er du på utkikk etter en god og allsidig smartklokke/aktivitetsklokke, så er det vanskelig å trå feil med Garmin Vivoactive 5. Her får du mye for lite.

Overall
93%
93%

Pros

 • Pent design og behagelig passform.
 • Flott og lettlest skjerm.
 • Innebygd lagring for musikk/offline streaming av Spotify.
 • Trådløs betaling (Garmin Pay).
 • God batteritid og rask lading.
 • Meget nøyaktig GPS og pulssensor.
 • Omfattende helse- og aktivitetsmåling.
 • Egen rullestolmodus som registrerer skyv i stedet for skritt.
 • Enkel betjening og god app (Garmin Connect)
 • Stort utvalg aktivitetsprofiler + for rullestolmodus.
 • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
 • Automatisk aktivitetsstart/slutt (dersom du glemmer å starte/avslutte økta).
 • Egne funksjoner som gir deg raskt tilbakemelding om helse og treningstilstand (HRV Status, Body Battery, m.m.).
 • God støtte for smartvarsler, samt tilgang til små apper som utvider klokkens funksjonalitet.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon gir ekstra trygghet.

Cons

 • Mangler barometer for å telle høydemeter gjennom dagen.
 • Hvorfor forrige generasjon pulssensor?

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer