Test: Garmin Quatix 7 Pro

3. januar, 2024 (oppdatert 8. februar 2024)

Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.

Er du glad i å seile, fiske eller bare nyte livet på sjøen, samtidig som du liker å være aktiv når du har beina godt plantet på land? I så fall kan Garmin Quatix 7 Pro være klokken du bør se på. Quatix-serien er selskapets serie av smartklokker spesialdesignet for maritim bruk, og Quatix 7 Pro er den største oppdateringen på mange år. Denne klokken har alt du trenger for å ha kontroll over båten din, samt mange funksjoner for å forbedre helse, velvære og underholdning.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Quatix 7 Pro
Garmin Quatix 7 Pro

Product Name: Garmin Quatix 7 Pro

Brand: Garmin

Offer price: 12099

Currency: NOk

Konklusjon

Garmin tilbyr flere modeller som byr på mange av de samme egenskapene som Garmin Quatix 7 Pro, blant annet Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2), men ingen av disse har de egenskapene som gjør nettopp Garmin Quatix 7 Pro unik – som mulighet for å koble til kompatible Garmin kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer og mer, og ikke minst mulighet til å kontrollere en Force-trollingmotor å motta varsler om motorstatus – direkte på klokken.

Garmin Quatix 7-serien byr dermed på et komplett verktøy for deg som trives like godt på vannet som på land. Du får ikke bare enklere tilgang til flere av de avanserte funksjonene som tidligere krevde at du utførte operasjonene direkte fra broen, men det bidrar også til en ekstra trygghet ettersom du får full kontroll direkte fra håndleddet. I tillegg til de dedikerte båt-funksjonene, vil Garmin Quatix 7 Pro fungere som en fullverdig treningsklokke og aktivitetsmåler, og ikke minst gi deg nyttige smartfunksjoner som støtte for smartvarsler, kontaktløs betaling, værmelding, nedlasting av ulike apper, samt mulighet til å lytte til musikk rett fra klokken.

Prisen på Garmin Quatix 7 Pro er omtrent den samme som epix Pro (Gen 2), og gir deg de aller fleste funksjonene fra tvillingbroren. epix Pro (Gen 2) har derimot ingen av de nevnte båt-spesifikke funksjonene nevnt over, så hvilken du bør velge avhenger enkelt og greit om du har behov for disse eller ikke. For min del vinner Quatix 7 Pro på grunn av det flotte designet.

Overall
93%
93%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • God batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden + tilgang til Bluechart G3-sjøkart.
 • Muligheten til å kontrollere Force-trollingmotorene og å se motorstatus å motta trollingmotorvarsler.
 • Fjernstyrt tilgang til kompatible Garmin-kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer, m.m..
 • Fish Forecast-app med tips til beste fisketider.
 • LED-lykt (dette finnes også på flere andre modeller).
 • Multiband GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Kun en størrelse med AMOLED-skjerm tilgjengelig.
 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.

Oversikt


Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 ble lansert i april 2022, og i likhet med bestselgerne Fenix 7 Pro/epix Pro (Gen2 ) er årets «Pro»-utgave oppgradert med en lyssterk AMOLED-skjerm, en kraftig LED-lykt og selskapets nyeste ELEVATE 5 pulssensor. I tillegg er Quatix 7 Pro laget av resirkulerte materialer som ellers ville havnet i sjøen.

I motsetning til Fenix/epix-linjen er Quatix 7 Pro ikke tilgjengelig i tre størrelser, men kun den mellomste 47 mm utgaven ble oppgradert til «Pro» med en 1,3″ AMOLED-skjerm. Ønsker du større skjerm finnes det likevel en Quatix 7X Solar Edition med 51 mm skjerm, men dette er med den tradisjonelle MIP-skjermen, samtidig som du er tilbake på fjorårets ELEVATE 4 pulssensor. For øvrig er også 47 mm utgaven tilgjengelig i en «Standard» utgave med den samme MIP-skjermen som Quatix 7X, samt en Quatix 7 Sapphire Edition med AMOLED-skjerm og safirglass, men uten LED-lykt og ELEVATE 5 pulssensoren på Pro-utgaven.

Garmin Quatix 7 Pro
Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro er uten tvil en premium klokke, og byggekvaliteten er upåklagelig. Her er det benyttet et rammemateriale i titan, dekselmateriale i fiberforsterket polymer med bakdeksel i titan, og et ripebestandig safirglass. Klokken er 10 ATM sertifisert og godkjent for trykk tilsvarende en dybde på 100 meter, og kan trygt brukes til svømming og dykking.

Skjermen er berøringsfølsom, men du kan også bruke de tradisjonelle knappene i utfordrende marine forhold. Nytt for «Pro»-utgaven er også også en innebygd LED-lykt med ulike intensiteter og blinkemoduser, inkludert en rødlysmodus for å bevare nattsynet etter solnedgang. I tillegg er klokkens kabinett laget av resirkulert plast som er hentet fra havet.

Som standard kommer klokken med en stilig urskive som blant annet viser tidevannstabellen og tidspunktet for neste flo/fjære, men det finnes mange urskiver å velge mellom der du selv kan tilpasse hvilke datafelter du ønsker å vise. Gjennom app-butikken Garmin Connect IQ Store får du tilgang til et hav andre andre urskiver og apper.

Quatix 7 ProQuatix 7 StandardQuatix 7 Sapphire EditionQuatix 7X Solar Edition
Størrelse47 x 47 x 14,6 mm47 x 47 x 14,5 mm47 x 47 x 14,5 mm51 x 51 x 14,9 mm
Skjerm1,3″ (416 x 416 px), AMOLED1,2″ (260 x 260 px), MIP1,3″ (416 x 416 px), AMOLED1,4″ (280 x 280 px), MIP
Vekt70 g79 g70 g89 g med silikonrem / 145 g med titanrem
LED-lyktJaNeiNeiNei
PulssensorELEVATE 5ELEVATE 4ELEVATE 4ELEVATE 4
Batteritid ⬇️
Smartklokke16 dager (6 dager alltid-på)18 dager16 dager (6 dager alltid-på)28 dager / 37 dager med solcelle
GPS42 timer (30 timer alltid-på)57 timer42 timer (30 timer alltid-på)89 timer / 122 dager med solcelle
Alle satellittsystemer32 timer (24 timer alltid-på)40 timer32 timer (24 timer alltid-på)63 timer / 77 dager med solcelle
Lagring32 GB16 GB32 GB32 GB

Sammenlignet med Garmin epix Pro (Gen 2) har Quatix 7 Pro en marginalt slankere bezel (rammen rundt glasset), noe som gir den et nettere og mer elegant utseende. Størrelsen og vekten er for øvrig identisk når vi sammenlignet den med epix Pro (Gen 2) 47 mm.


Lang batteritid

Garmin Quatix 7 Pro er stappfull av funksjoner, men klarer likevel å levere imponerende god batteritid. Her snakker vi opptil 16 dager i smartklokkemodus (6 dager med alltid-på-skjerm), opptil 42 timer i med GPS tilkoblet, og opptil 32 i Alle systemer (mest nøyaktig). Velger du Quatix 7X Solar Edition får tallene en solid boost og øker til henholdsvis 25 dager, 118 timer og 66 timer. Klokken lades ved hjelp av en proprietær ladekabel med USB-C i enden, og en fullading tar ca. 6 minutter.


Garmin Quatix 7 Pro – Tilpasset livet på sjøen

Garmin har mange gode klokker som er faretruende like hverandre, men Garmin Quatix 7 Pro er tilpasset deg som trives best på sjøen. I bunnen ligger den samme programvaren som på Fenix Pro/epix Pro, men Quatix 7 Pro har i tillegg flere tilpasninger som gir den et fortrinn så snart du kaster anker.

Dette er unikt for Garmin Quatix 7 Pro:

 • Støtte for Bluechart G3-sjøkart.
 • Muligheten til å kontrollere Force-trollingmotorene og å se motorstatus å motta trollingmotorvarsler.
 • Fjernstyrt tilgang til kompatible Garmin-kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer, m.m..
 • Fish Forecast-app med tips til beste fisketider.
 • LED-lykt (dette finnes også på flere andre modeller).

Quatix 7 Pro kan for eksempel kobles til kompatible Garmin kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer og mer, slik at du kan styre alt rett fra håndleddet. Du kan også bruke den nye Trolling Motor Remote-appen, som lar deg kontrollere en Force-trollingmotor fra hvor som helst på båten, i tillegg til at du kan motta varsler om motorstatus.

En trollingmotor er en elektrisk motor som brukes til å drive båter. Den monteres vanligvis på baugen (fremre del) av båten og brukes til å manøvrere stille i fiskeområder. Trollingmotorer er spesielt nyttig for sportsfiskere som ønsker bedre kontroll og komfort på vannet.

Det finnes flere typer trollingmotorer, og Force-Trollingmotor er en motor produsert av Garmin. Trollingmotorer kan styres med en pedal, en fjernkontroll eller til og med via en app på en mobiltelefon. Det finnes også

En trollingmotor er langt i fra like kraftig som en vanlig påhengsmotor, men har likevel flere fordeler:

 • Lavt støynivå slik at den ikke forstyrrer fisken eller naturen.
 • Presis styring og kan holde båten på en bestemt posisjon eller kurs.
 • Lavt strømforbruk og kan vare lenge på en batteriladning.
 • Enkel montering og kan festes til hekken, baugen eller siden av båten.

Garmin Fusion lydsystemer er en serie av maritime underholdningssystemer, båthøyttalere, basshøyttalere og forsterkere som er designet for å levere krystallklar lyd og optimal ytelse i maritime miljøet. Fusion lydsystemer har flere unike funksjoner, som:

 • Fusion Digital Signal Processing (DSP): Tilpasser lyden til hver sone i båten basert på høyttalerens egenskaper, plassering og miljø.
 • Fusion PartyBus™-Network: Lar deg parkoble flere flere Fusion-enheter å strømme musikk trådløst fra en hvilken som helst kilde til hele båten, eller til individuelle soner.
 • Fusion-Link™: Gir deg full kontroll over Fusion lydsystemet fra kompatible kartplottere, smartenheter eller fjernkontroller
 • True-Marine™: En standard for holdbarhet, pålitelighet og ytelse i marine miljø.

Fusion lydsystemer er kompatible med Garmin Quatix 7-serien som kan brukes til å styre Fusion lydsystemet.

BlueChart G3-sjøkart er elektroniske sjøkart fra Garmin og Navionics som tilbyr bransjeledende dekning, klarhet og detaljer. Kartene inkluderer oppgraderte kartdata, automatisk rutekalkulering, Garmin- og Navionics-data, konturer på opptil 30 cm (1 fot) og skyggelegging av dybdeområder for opptil 10 dybdeområder.

BlueChart G3-sjøkartene er utviklet for å gi nøyaktigheten og påliteligheten av navigasjonshjelp for deg som ferdes på sjøen, og inkluderer funksjoner som Auto Guidance-teknologi for enklere ruteplanlegging og navigasjon.Et annet nyttig verktøy er autopilotkontrollen som lar deg endre styrekurs, aktivere mønsterstyring eller følge en GPS-rute så lenge klokken er koplet til kartplotteren i båten. Du kan også sette opp klokkevarsler om kommende tidevannsendringer og ankerdrag, samt motta data som vanndybde, motorturtall, vind, m.m., fra kartplotteren til klokken. Garmin Quatix 7 Pro lar deg også markere veipunkter på kartplotteren underveis.

Liker du å fiske vil du sette pris på Fish Forecast-appen som sporer solens og månens bevegelser i løpet av dagen for å råde deg om når fisken vil være mest aktiv og kan hjelpe til med å finne de beste tidene for å fiske.

Garmin Sailassist

Garmin Sailassist-funksjoner er en samling av funksjoner designet for å hjelpe seilere med å forbedre ytelsen og sikkerheten på vannet. Noen av disse funksjonene er:

 • Startlinjeveiledning: Dersom du deltar i en regatta vil startlinjeveiledning vise en virtuell startlinje mellom to merkede bøyer, samt avstanden og tiden til starten. Dette hjelper til å posisjonere deg optimalt før startsignalet.
 • Layline-innstillinger: Viser de optimale laylinene for å nå neste vendemerket basert på vindretning og båtens polardiagram. Den hjelper til å planlegge de beste slagene å unngå unødvendige vendinger.
 • Forbedret vindrose: Viser den sanne og relative vindretningen, samt historiske data for vindskift. Hjelper seilere med å forstå vindmønstrene å justere seilene deretter.
 • Boat data: Viser viktig informasjon om båtens hastighet, kurs, dybde, temperatur, batteri og mer. Boat data hjelper til å overvåke båtens tilstand og ytelse.
 • Man overboard (MOB): Lar deg markere og navigere tilbake til et MOB-punkt, samt dele det med andre enheter via NMEA 2000 eller Garmin Marine Network. Dette hjelper hjelper seilere med å redde en person som har falt over bord.

Vit hvor du er til enhver tid

Hvis du først velger Quatix 7 Pro, er sannsynligheten stor for at du allerede eier en båt med en god GPS om bord, men det blir uansett lettere med en god GPS på hånden. Historien til Garmin startet med å lage GPS-enheter, og de siste årene har de tatt store steg hva gjelder å perfeksjonere presisjonen. Med støtte for multiband-GNSS, høydemåler, barometrisk høydemåler og et digitalt kompass, er du garantert å vote hvor du er til enhver tid – uansett om det er på sjøen eller på lang.

Multiband-GNSS er en teknologi som bruker flere frekvenser fra satellitter for å bestemme posisjonen til en mottaker. Fordelen med multiband-GNSS er at den kan redusere feil som skyldes atmosfæren, og gi høyere nøyaktighet og ytelse enn enkeltbånd-GNSS.

Presisjonen på Garmin Quatix 7 Pro er upåklagelig. Dette har Garmin vist at de allerede behersker med de lignende modellene Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2), så det er ikke overraskende at klokken både er rask til å finne satellittene (som regel før du er ute av døra), og god til å følge sporet ditt slavisk samme om du utfordrer klokken på krevende miljøer som tett skog, bratte fjellsider, høye bygninger, etc..


Like god til trening og helsesporing

Hvis du i tillegg til og ferdes på sjøen liker å trene og å overvåke egen helse, så dekker Garmin Quatix 7 Pro det aller meste. Sammenlignet med søsknene Fenix Pro/epix Pro så mangler den noen sportsprofiler, men du er likevel grundig dekt. Quatix 7 Pro lar deg velge blant over 30 forhåndsinnstilte sportsprofiler, inkludert løping, sykling, svømming, multisport, styrke, golf, yoga og mer, samt egne båtapper og aktiviteter som seilraicing, wakeboard, surfing, vannski og mer.

Quatix 7 Pro kommer forhåndsinstallert med detaljerte TopoActive-kart for hele verden, samt valgfrie som Bluechart G3-sjøkart som er detaljerte sjøkart med kystlinjer, innsjøer, elver med mer. I tillegg huser Quatix 7 Pro kart for mer enn 43 000 golfbaner og mer enn 2000 skianlegg. Ved hjelp av Garmin sine ruteplanlegger kan du enkelt planlegge en rute i Garmin Connect/Garmin Explore-appen, eller importer en hvilken som helst GPX-fil, og klokken vil ved hjelp av retningsangivelser guide deg gjennom løypen fra start til slutt

Det blir kanskje ikke mye tid til trening på sjøen, men det mangler ikke på funksjoner når du skal finne frem løpeskoene og treningsutstyret på land. Quatix 7 Pro byr blant annet på måling av integrert løpskraft og avansert løpsdynamikk uten behov for eksterne sensorer, Real Time Stamina som hjelper deg å forstå hvor hardt du klarer å yte på en gitt hastighet ved løp og sykling, og Visual Race Predictor for estimert sluttid på de vanligste distansene som 5 km, 10 km, 21 km og 42 km. Andre nyttige verktøy er Endurance Score som kombinerer treningsdata fra alle dine aktiviteter for å hjelpe deg å forstå hvordan trening påvirker din generelle utholdenhet, og Hill Score som måler løpsstyrken/utholdenheten din under motbakker og måler fremgangen din over tid.

Trenger du motivasjon og inspirasjon til å trene så får du tilgang til en rekke gratis treningsprogrammer og treningsøkter i Garmin Connect-appen, og velger du å følge en styrkeøkt, yoga-økt, etc., vil klokken vise deg hvordan øvelsene utføres ved hjelp av en animert figur som demonstrer øvelsen i sin helhet.

Andre nyttige funksjoner er PacePro som gir deg tempoveiledning underveis i økta, mens ClimbPro gir deg detaljert info om enhver motbakke/nedoverbakke på en rute. Med Strava Live Segments har du alltid kontroll på når segmentene starter og slutter, og Daglige foreslåtte treningsøkter gir deg daglige treningsanbefalinger basert på nåværende treningstilstand og dagsform.

I tillegg til den lyssterke AMOLED-skjermen er Quatix 7 Pro oppgradert med Garmin sin nyeste og beste ELEVATE 5 pulssensor. Denne har flere LED-dioder enn forgjengeren og måler puls med høyere presisjon enn noen gang. ELEVATE 5 sensoren inkluderer også en SpO2-sensor for måling av oksygenmetning i blodet, og ikke minst måler klokka hjertevariabilitet (HRV), stress, Body Battery (energinivå) og detaljert søvnanalyse. I Garmin Connect-appen får du oversikt over alle dataene langt tilbake i tid slik at du kan se trender og hvordan helsen og formen din utvikler seg.

Ved hjelp av Garmin sin avansert trenings- og restitusjonsanalyse, Training Load 2.0, vil Quatix 7 Pro hjelpe deg å trene/hvile riktig, mens nyttige helseverktøy som HRV Status og Training Readiness gir deg verdifull innsikt i hvor godt kroppen din takler stress og hvor mottakelig den er for trening. Klokka vil også estimere VO2-maks.


Smartfunksjoner

Garmin har etterhvert utviklet treningsklokkene sine til å bli allsidige hverdagsklokker, og også Quatix 7 Pro kan by på nyttige smartfunksjoner. Her får du støtte for smartvarsler (svare med forhåndsskrevne meldinger for Android-brukere), støtte for offline streaming av musikk fra Spotify/Deezer, kontaktløs betaling via Garmin Pay, mulighet til å laste ned apper og urskiver fra Garmin Connect IQ Store, og sømløs synkronisering med en rekke tredjeparts tjenester som blant annet Strava, MyFitnessPal, Apple Health mfl..

Sikkerhets- og sporingsfunksjonen gjør at du kun er noen tastetrykk unna å kontakte hjelp så lenge du er tilkoblet telefonen, og LiveTrack åpner for å la utvalgte kontakter følge deg live underveis på trening og konkurranse.

Garmin Quatix 7 Pro har også en kraftig LED-lykt innebygd i klokka. Lysstyrken kan justeres over flere nivåer og tilpasses til å blinke i ulike moduser. Selv om det kan fremstå som en gimmick, er det først når du får se den i praksis at du forstår hvor genialt dette trekket var av Garmin. Her er det virkelig nok kraft til å lyse opp flere meter foran deg, og ikke minst å gjøre seg godt synlig for både biler og andre mennesker i mørke.


Full oversikt i Garmin Connect-appen

Garmin Connect er Garmin sin tjeneste for innsamling av data, analyse og muligheter for å gjøre innstillinger for både klokke og synkronisering mot ulike tredjeparts tjenester (Strava, MyFitnessPal, Apple Health, mfl.). Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad kan tilpasses brukerens eget ønske. Hver av de ulike parameterne som for eksempel Skritt, Oksygenmetning, Søvn, Intensitetsminutter, etc., kan fjernes ved å sveipe de bort, eller legges til på nytt ved å trykke på et lite «+»-tegn.

I appen kan du melde deg på ulike merkeutfordringer og konkurranser, utfordre venner og andre Garmin Connect brukere, få dypere innsikt i utvikling av både helse- og treningsstatistikk over tid, melde deg på et av Garmin sine treningsprogrammer Garmin Coach, opprette egne treningsøkter, styrkeøkter (velg blant et hav av ferdig programmer og økter), m.m..

I appen kan du melde deg på ulike merkeutfordringer og konkurranser, utfordre venner og andre Garmin Connect brukere, få dypere innsikt i utvikling av både helse- og treningsstatistikk over tid, melde deg på et av Garmin sine treningsprogrammer Garmin Coach, opprette egne treningsøkter, styrkeøkter (velg blant et hav av ferdig programmer og økter), m.m..

Se også: Oversikt over tester av ulike Garmin-klokkerGarmin Quatix 7 Pro
Garmin Quatix 7 Pro

Product Name: Garmin Quatix 7 Pro

Brand: Garmin

Offer price: 12099

Currency: NOk

Konklusjon

Garmin tilbyr flere modeller som byr på mange av de samme egenskapene som Garmin Quatix 7 Pro, blant annet Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2), men ingen av disse har de egenskapene som gjør nettopp Garmin Quatix 7 Pro unik – som mulighet for å koble til kompatible Garmin kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer og mer, og ikke minst mulighet til å kontrollere en Force-trollingmotor å motta varsler om motorstatus – direkte på klokken.

Garmin Quatix 7-serien byr dermed på et komplett verktøy for deg som trives like godt på vannet som på land. Du får ikke bare enklere tilgang til flere av de avanserte funksjonene som tidligere krevde at du utførte operasjonene direkte fra broen, men det bidrar også til en ekstra trygghet ettersom du får full kontroll direkte fra håndleddet. I tillegg til de dedikerte båt-funksjonene, vil Garmin Quatix 7 Pro fungere som en fullverdig treningsklokke og aktivitetsmåler, og ikke minst gi deg nyttige smartfunksjoner som støtte for smartvarsler, kontaktløs betaling, værmelding, nedlasting av ulike apper, samt mulighet til å lytte til musikk rett fra klokken.

Prisen på Garmin Quatix 7 Pro er omtrent den samme som epix Pro (Gen 2), og gir deg de aller fleste funksjonene fra tvillingbroren. epix Pro (Gen 2) har derimot ingen av de nevnte båt-spesifikke funksjonene nevnt over, så hvilken du bør velge avhenger enkelt og greit om du har behov for disse eller ikke. For min del vinner Quatix 7 Pro på grunn av det flotte designet.

Overall
93%
93%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • God batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden + tilgang til Bluechart G3-sjøkart.
 • Muligheten til å kontrollere Force-trollingmotorene og å se motorstatus å motta trollingmotorvarsler.
 • Fjernstyrt tilgang til kompatible Garmin-kartplottere, autopiloter, Fusion lydsystemer, m.m..
 • Fish Forecast-app med tips til beste fisketider.
 • LED-lykt (dette finnes også på flere andre modeller).
 • Multiband GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Kun en størrelse med AMOLED-skjerm tilgjengelig.
 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer