Pulssonen


Pulssonen


Velkommen til Pulssonen

I havet av ulike nettsider som publiserer tester, produktguider og artikler relatert til trening og friluftsliv, ønsker jeg å bruke pulssonen.no som en seriøs portal der leseren står i fokus mer enn noe annet. Her vil du ikke finne typiske «clickbait» artikler, kjøpslenker til produkter som jeg selv aldri ville solgt eller anbefalt, eller kjøpte og betalte tester.

Med over 20 år erfaring fra sportsbransjen og testing av produkter, og etter å ha jobbet i utallige forretninger, vært med å etablere sportsbutikk, og ikke minst skrevet hundrevis av tester for ulike nettsider, valgte jeg i desember 2021 å gå «all in» med en helt ny side med enda større fokus tester og guider relatert til trenings- og friluftsutstyr. Og for en suksess og vekst det har vært!

Navnet pulssonen.no krones med slagordet «fra hvilepuls til makspuls», noe som bør gi deg en pekepinn på hva denne siden faktisk vil ta for seg. Her er det ikke kun trening, toppmodeller av pulsklokker og løpesko, og makspuls 24/7. Det er også feite dunjakker, steikepanner som kan brukes rundt bålet og lette dagstursekker som kan brukes på nærturen i marka. Dette er hvilepuls.

Enkelte tester er svært grundige og omfattende, men målet er å skrive kortere, men vel så kvalitetssikrede tester. Det viktigste jeg gjør, er å teste produktene i en rekke ulike situasjoner, samt følge opp med oppdatert info når produkter blir oppgradert med nye funksjoner.
Er det et produkt jeg anbefaler på det varmeste og ville løpt og kjøpt selv, så nevner jeg det. Om et produkt er så dårlig at det aldri skulle sett dagens lys, så skriver jeg det.

Score

Ikke alle testprodukter blir tildelt en score, eller karakter. For eksempel er det tilnærmet meningsløst å gi en løpesko en bestemt score ettersom opplevelsen kan være totalt forskjellig for to ulike brukere. Isteden vil det fokuseres på eventuelle styrker og svakheter.

I andre tester blir det tildelt score på grunnlag av ulike parameter som til slutt utgjør en totalscore.

Kjøpslenker

De fleste testene inneholder kjøpslenker, og der det er mulig er det benyttet såkalte affiliate lenker. Ved å handle gjennom disse lenkene støtter du nettsiden (pulssonen.no) ved at butikkene gir tilbake en provisjon for at lenken sendte kunden (kjøperen) til butikken. Du betaler ingenting ekstra for dette, og bidrar til samtidig til at jeg kan fortsette å publisere tester. Om du velger å benytte disse linkene er jeg svært takknemlig for det.

Det lenkes utelukkende til kjente og pålitelige forhandlere. Milrab, Anton Sport, VPG, Sportsnett, Treningspartner, Sportgymbutikken, m.fl. er alle blant de største aktørene innen sportsbransjen. Milrab er en av de største Garmin-forhandlerne i Norge, og får som regel nye modeller tidlig på lager.

Og for all del, dette må ikke forveksles med "sponsede produkter". Her finner du ingen sponsede og betalte innlegg.

Har du spørsmål om ett eller annet mellom himmel og jord, så ta gjerne kontakt!