Velkommen til Pulssonen

Pulssonen.no er en seriøs portal der leseren står i fokus. Her vil du ikke finne clickbait-artikler, upålitelige, sponsede eller betalte tester. Dette er like ekte som undertegnede er en 35 årig forblåst vestlending som tilbringer litt for store deler av dagen utendørs med å teste ulike produkter.

Pulssonen.no er kun "meg", samt en fantastisk dyktig webdesigner og alt-mulig-mann - Per Christian Nordhaug. Uten han ville det heller ikke vært noen Pulssonen.no.

Erfaring og engasjement

Med over 20 års erfaring fra sportsbransjen og testing av produkter, valgte jeg vinteren 2021/2022 å gå all-in med pulssonen.no. Suksessen og veksten har vært fantastisk, og det settes enorm pris på hver eneste leser som er med å lese, støtte og å finne nytte i nettsiden.

Fra hvilepuls til makspuls

Pulssonen.no handler ikke bare om trening og dyrt utstyr. Her finner du også dunjakker, steikepanner og lette dagstursekker - noe for enhver aktivitet. Selv om navnet er lett å forbinde med trening, så handler det like mye om friluftsliv. "Puls" er ganske grunnleggende for det meste du foretar deg...

Kvalitetssikrede tester

Samtlige tester er grundig utført. Produktene testes i ulike situasjoner, og oppdateres med ny informasjon når det kommer oppgraderinger.

Det er spesielt testene av pulsklokker og teknologiske produkter som trådløse ørepropper som som blir fulgt opp og oppdatert. Dette krever mye tid og er ikke så vanlig i denne bransjen, men ekstra viktig i en tid der små programvareoppdateringer kan utgjøre store forskjeller.

Score og vurderinger

Ikke alle produkter får en score, og det fokuseres heller på å beskrive styrker og svakheter. Noen tester får en totalscore basert på ulike parametere.

Kjøpslenker og støtte

Så fremt det er mulig inneholder testene kjøpslenker - ofte som affiliate lenker. Ved å handle gjennom disse lenkene støtter du nettsiden, uten å betale ekstra. Det lenkes utelukkende til til pålitelige forhandlere.

Ta gjerne kontakt med meg
Bilde