Test: Garmin Instinct 2X Solar

12. april, 2023 (oppdatert 16. januar 2024)

Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien endelig blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker egenskapene til en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.

Den første Instinct-modellen (oktober 2018) var tøff og tålte mer juling enn Rocky Bilboa, mens Instinct Solar (juli 2020) tok batteritiden et steg videre med integrert solcelle i skjermen. Instinct 2/2 Solar (februar 2022) brakte Instinct-serien farlig nærme premium-modellene Fenix 7 og Forerunner 9XX i funksjonalitet med introduksjonen av en mengde aktivitetsprofiler, treningsfunksjoner og Garmins velkjente trenings- og restitusjonsanalyse. Likevel, de har alle bevart det som gjør Garmin Instinct-serien så karakteristisk – robusthet, ekstrem batteritid, to størrelser (40/45 mm) og et hav av fargevarianter.

Garmin Instinct 2X har mer, og den har det som skal til for å gjøre Instinct voksen – en større skjerm, innebygd LED-lykt, og enda bedre batteritid takket være et helt nytt solcellepanel.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Instinct 2X Solar
Garmin Instinct 2X Solar

Product Name: Garmin Instinct 2X Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 5299

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Instinct vil aldri utkonkurrere premium-modellene Fenix, Epix og Enduro, men for deg som ønsker en supersolid pulsklokke stappfull av treningsverktøy, latterlig presis GPS, en god pulssensor, tilnærmet udødelig batteritid og en mengde funksjoner, og ikke har behov for kart, så er Garmin Instinct 2X Solar et fantastisk godt alternativ som ikke trenger å tømme lommeboken.

Den økte skjermstørrelsen gjør klokken lettere i bruk, skjermen lettere å se, og hele bruksopplevelsen mye bedre. Den innebygde LED-lykten leverer nok kraft til å kunne lyse vei gjennom den mørkeste natten, og Garmin sitt velutbygd økosystem gir deg innsikten i egen helse og treningsrespons.

Garmin Instinct har blitt voksen, og den roper etter nye eventyr. Alltid.

Overall
92%
92%
 • Brukervennlighet - 90%
  90%
 • Treningsfunksjoner - 90%
  90%
 • Batteritid - 100%
  100%
 • Programvare (nett/mobil) - 90%
  90%
 • Optisk pulsmåling - 90%
  90%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Byggekvalitet som tåler alt.
 • Ekstrem batteritid!
 • Multibånd-GNSS med klasseledende satellittsporing.
 • Klasseledende pulsmåling (ELEVATE 4.0). PulseOx-sensor måler oksygenmetning i blodet.
 • Garmin Training Load avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Aktivitetsprofiler for alt mulig.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste (Garmin Connect).
 • Måler løpskraft direkte i klokken.
 • Mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
 • Gratis treningsprogrammer og treningsøkter.
 • Nøyaktig aktivitetsmåling (skritt, søvn, energiressurser, stress, m.m.).
 • Smartfunksjoner som Garmin Pay, smartvarsler, musikkontroller og apper via Connect IQ Store.

Cons

 • Intern lagring for musikk/streaming av offline Spotify.
 • Mangler Strava Live Segments.
 • Designet er ikke for alle.

Oversikt


Garmin Instinct 2X – De viktigste nyhetene

Garmin Instinct 2X Solar bygger videre på suksessen Garmin Instinct 2 Solar, men som X-en antyder, er det snakk om en større klokke med økt skjermstørrelse, pluss noen ekstra funksjoner både i hardvare og programvare.

 • Ny 50 mm (1,1″) skjerm (176 x 176 px).
 • Nytt og langt mer effektivt solcellepanel (opptil 50% bedre).
 • Lengre batteritid.
 • Innebygd LED-lykt
 • Støtte for multibånd-GNSS.
 • Ny aktivitetsprofil for Obstacle Racing (hinderløype).
 • Training Readiness
 • Morgenrapport og HRV Status
 • Pris: Garmin Instinct 2X Solar – 5299 kr. Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition – 5899 kr

Garmin Instinct 2X Solar – Stor, større, størst

40, 45 og 50 mm. Det er de nye målene på Garmin Instinct 2-familien. De to første har eksistert siden begynnelsen, og bevarer den samme monokrome skjermen på 0,79″/0,9″ med en separat liten rundt skjerm øverst i høyre hjørnet, mens 50 mm er den nye X-modellen med en skjermstørrelse på 1,1″. Tykkelsen er den samme på 14,5 mm, men vekten økter fra 53 gram til 68 gram fra 45 til 50 mm versjonen.

Garmin Instinct 2X Solar er ikke bare en oppdatering hva gjelder funksjonalitet, men også funksjonalitet – noe som er imponerende med tanke på at Garmin Instinct 2/2 Solar var allerede en av de best prisete klokkene på markedet sett funksjon opp mot pris. Instinct 2 Solar startet på 4499 kr, mens Garmin Instinct 2X Solar koster noen hundrelapper mer og legger seg på 5299 kr og 5899 kr for Tactical Edition.

De store nyhetene på Garmin Instinct 2X Solar er først og fremst en større skjerm, innebygd LED-lykt, støtte for multibånd-GNSS, et nytt og langt mer effektivt solcellepanel, samt trenings- og helsefunksjonene Training Readiness, HRV Status (tilgjengelig for Garmin Instinct i beta), en noen nye aktivitetsprofiler som for f.eks. Obstacle Racing/hinderløp.


Et design du vil elske eller hate

Det spesielle med Garmin Instinct 2X Solar er utvilsomt utseende og batteritiden. Enkelte vil hevde den ser ut som en gammeldags Casio-klokke kjøpt på lekebutikken, mens andre vil se på den som et uvurderlig verktøy og en tøff allbruks-klokke. Garmin Instinct 2X Solar er nemlig bygget for å vare – ikke bare overleve alt fra støt, slag, fall og overkjørsler, men også for å takle de mest ekstreme temperaturer og miljøer. Det er heller ikke snakk om en fancy fargeskjerm som får rødfargen under sone 5-trening til å poppe ut av skjermen, men en helt nøytral svart-hvitt skjerm som ikke vekker mer oppsikt enn nødvendig.

Garmin Instinct 2 Solar var kraftig, men Garmin Instinct 2X Solar er enda litt kraftigere. Klokken er fremdeles bygget i fiberforsterket polymer, skjermen er dekket av Power Glass, men bezelen er større og mer dominerende – blant annet for å få plass til den nye LED-lykten. Knappene har også blitt større og er merkbart lettere å betjene i motsetning til de små og noe harde knappene på de mindre modellene.

Men med økt størrelse følger også et større fotavtrykk, og Instinct 2X Solar er definitivt en klokke du kjenner på hånden – ikke fordi den er tung, men fordi den ruver. Hvis du normalt kvier deg for å sove med en klokke på hånden, kan det godt hende at Instinct 2X Solar og du ikke vil bli bestevenner den første natten…

Den effektive solcelleladingen sørger også for at du i teorien skal kunne bruke klokken 24/7 uten å noen gang måtte lade den, selv om du da må deaktivere flere av de mest avanserte funksjonene. Men uansett, Instinct 2X Solar har mer enn nok batteritid selv i vanlig smartklokkemodus (opptil 40 dager).

Med GPS aktivert skal Instinct 2X Solar kunne holde ut i opptil 40 timer, og hele 145 timer med solcellelading. I beste modus, med alle satellittsystemer og multibånd aktivert, er tallene 27 og 36 timer (uten og med solcellelading). Det er mer enn nok til at selv den mest hysteriske av oss vil finne roa. Garmin Instinct 2X Solar leverer uansett så gode målinger selv i vanlig GPS-modus, at skal jobbe hardt for å tømme klokken for batteri.


En LED-lykt som viser vei

LED-lykten debuterte på Fenix 7X og har siden funnet veien til flere og flere modeller. I mine øyne er dette tidenes sjakktrekk av Garmin, for dette er ikke en tullelykt som er der for å smøre på listen over flere spesifikasjoner. Dette er en LED-lykt med kraft nok til å kunne berge deg hjem i bekmørke natta, som lyser vei med kraftig hvit lys, eller blinker jevnt med rødt lys mens du løper/sykler langs veien.

LED-lykten kan til og med tilpasses til å blinke i takt med løpsfrekvensen din, eller settes opp med ulik farge, styrke og intervaller for ulike aktiviteter. Tactical Edition har i tillegg til et grønt lys som kan være lettere for øynene å tilpasse seg til, samt vanskeligere å oppdage.

Som en ekstra godbit kan du på forhånd stille inn lyktens funksjon for hver enkelt aktivitetsprodil, slik at klokken for eksempel automatisk aktiviterer «strobe» funksjonen dersom du trener utendørs etter solnedgang. LED-lykten har i utgangspunktet fire nivåer, pluss ett nivå for rødt lys – og her er selv nivå tre kraftig nok til å lyse opp veien foran deg.


Sterk, sprek og smart

I starten var Garmin Instinct begrenset til å «bare være sterk og tøff», men nå er den også sprek og smart. På innsiden finner vi alle nødvendige sensorer som skal til for å registrere daglig aktivitet og trening, og klokken vil etter tid vite mer om deg enn du selv er klar over. Instinct 2X Solar lar deg velge mellom et enormt utvalg aktivitetsprofiler (inkludert triatlon/multisport), mulighet til å registrere avanserte data for hver enkelt aktivitet, endre oppsett via Garmin Connect appen på mobilen, spore daglig aktivitet som skritt, puls, kalorier, detaljert søvnsporing, m.m., samt avansert helseinnsikt som Training Readiness, HRV Status og Body Battery

HRV Status er en funksjon som måler pulsvariasjon (HRV) – tiden mellom hvert hjerteslag, og kan gi deg en indikasjon på hvor godt du er restituert fra trening og stress. Jo høyere HRV Status, jo bedre restituert. HRV regnes som en av de viktigste indikatorene for å se på kroppens evne til å restituere, takle stress, og ikke minst motstå sykdom. Hver morgen får du presentert den gjennomsnittlige HRV Statusen gjennom natten sammenlignet med en grunnlinje for de siste tre ukene. Forholdet mellom disse viser hvor godt restituert du er etter natten.

Training Readiness tar hensyn til parameter som søvnscore (siste natt), restitusjonstid, HRV Status, akutt belastning, søvnhistorikk (siste tre netter) og stresshistorikk (siste tre dager), og forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig og hvor intensivt du kan trene.

Body Battery viser deg hvor mye energi du har igjen i kroppen gjennom dagen og endrer seg kontinuerlig basert på aktivitet og hvile. Body Battery bruker data fra pulsvariasjon, stress og aktivitet for å beregne et tall mellom 0 og 100 som representerer energireserven din, og hjelper deg med å planlegge når du bør trene, hvile eller sove for å optimalisere helse og ytelse.


Skapt for livet utendørs

Barometer, altimeter (høydemåler), kompass, termometer, multibånd-GNSS og et hav av nyttige verktøy som brødsmuleruting med sving-for-sving veiledning, TrackBack (guider deg tilbake samme vei som du kom), Tilbake til startSight´N Go, A-TIL-B navigasjon, Avstand til destinasjon, Områdeberegning og mye mer.

Garmin Instinct 2X Solar ble skapt for livet utendørs, og den nye GNSS-chipen med støtte for multibånd-GNSS er du garantert nøyaktig sporing og rask oppkobling. Multibånd-GNSS gjør at klokken kan ta i bruk flere frekvenser fra et større antall satellitter på en gang, og dermed har flere kort å spille på i miljøer der det ellers er vanskelig å oppnå gode signaler.

Litt overraskende har Garmin droppet støtten SatIQ-teknologien som «automatisk velger den beste GNSS-innstillingen til enhver tid uten at det går på bekostning av presisjonen og unødvendig batteribruk», men sannsynligvis ville det ikke utgjort store forskjellen ettersom klokken allerede har imponerende god batteritid.

I tillegg kommer den ekstreme batteritiden svært godt til nytte under lange dager ute. Instinct 2 Solar bød på overraskende effektiv solcellelading og opptil mange timer og dager ekstra batteritid under de riktige forholdene. Garmin Instinct 2X Solar kommer med et helt nytt Power Glass som er 50% mer effektivt til å produsere energi enn sin forgjenger, og desto lengre batteritid. Det ytterste «skraverte» området samler lysenergi med 100% effektivitet, mens resten av glasset samler 10% av lyset.

Er du langt til fjells og lurer på været, vil smartfunksjoner som 5-dagers detaljert værmelding og automatisk stormvarsel være uvurderlige verktøy. Det samme er integrasjonen med tredjeparts apper som f.eks. de populære tur-appene Wikiloc og Komoot som lar deg planlegge og sende ruter rett til klokken med et par tastetrykk.

Instinct har ikke kartene til Fenix-, Epix-, Enduro og Forerunner 9XX, men i jakten på å komme fra A til Å, skal du ikke undervurdere tradisjonell brødsmuleruting og sving-for-sving veiledning. Garmin har siden oppstarten i 1989 utviklet avanserte navigasjonssystemer, og har perfeksjonert hvert eneste ledd i navigasjonsopplevelsen.

Til slutt vil Garmins sikkerhetssporing/hendelsessporing bidra til ekstra trygghet ved å automatisk (eller manuelt) sende et varsel til utvalgte kontakter dersom et uhell oppstår på tur (krasj på sykkel/ski, fall på gåtur/løpetur). Mottaker vil da få et GPS-koordinat og en link som lar de spore deg nøyaktig på kartet.


Trening med mening

Å trene for å trene kan være fint og flott, men treningen blir både morsommere og mer givende når du faktisk ser resultater. Med Garmin sin avanserte trenings- og restitusjonsanalyse er Garmin Instinct 2X Solar i stand til å vurdere treningseffekten for hver enkelt økt (både aerob og anaerob), den totale treningsbelastningen over perioder på både 7 dager og 4 uker, den samlede restitusjonstiden, estimere VO2-maks for både løp og sykkel, samt anslå sluttid på populære distanser som 5 km, 10 km og 21 km.

For de virkelige datanerdene vil begreper som integrert løpskraft, avanserte intervaller, PacePro, Virtuell Partner, ytelseskondisjon og høydejustert tempo klinge som musikk i ørene. Førstnevnte lar deg måle løpskraft uten behov for tilbehør, mens intervallfunksjonen gir deg mulighet til å opprette egendefinerte intervaller. PacePro er super nyttig for å planlegge løpstempo under en konkurranse, mens Virtuell Partner hjelper deg å pushe deg litt hardere ved å simulere en digital person på skjermen som holder et forhåndsdefinert tempo du skal prøve å slå.

Høydejustert tempo er som navnet tilsier justert for eventuelle endringer i terrenget, og viser hvor raskt tempoet tilsvarer ved løping på en flat strekke.

Dessverre mangler Instinct 2X Solar Strava Live Segments, men den vil likevel kunne laste opp øktene til Strava automatisk etter endt økt.


Pump hjerte, pump!

En multisportklokke er ikke en ekte multisportklokke uten å ha en god pulssensor, og Garmin Instinct 2X Solar stiller med selskapets ELEVATE 4 sensor som regnes som en av de beste i klassen. Sammen med en rekke polerte algoritmer fra analyseselskapet Firstbeat er Garmin Instinct 2X Solar i stand til å levere svært gode pulsmålinger – uten behov for ekstern sensor. Som alltid er det utfordrende med høyintensiv trening som HIIT, styrketrening og intervaller, men tighter du klokken godt rundt armen og passer på å feste den et par centimeter over håndleddsbenet, er det stor sannsynlighet for at at den vil innenfor med et par pulsslag fra eller til.

Garmin Instinct 2X Solar er også i stand til å varsle ved unormal hjerterytme, samt måle oksygennivået i blodet ved hjelp av en PulseOx-sensor. Den siste funksjonen trekker unødvendig mye batteri, men kan stilles til å utføre målinger kun i søvnperioden for det beste fra to verdener.


«Jeg er Garmin Instinct 2X Solar – Bruk meg til alt»

Med over 50 aktivitetsprofiler som dekker alt fra løp, sykkel, svømming, multisport, ski, klatring, styrketrening, yoga, golf, HIIT, Tabata og mye mer, er Garmin Instinct 2X Solar klar for absolutt alt. Hver profil er på forhånd satt opp med datafelter som passer de best (maks 5 per side), men du kan selv tilpasse hver enkelt profil etter eget ønske.

Garmin Instinct 2X Solar støtter også et hav av eksterne sensorer og kan pares med alt fra en løpsdynamikksensor, pulssensor, wattmåler, Approach-hundepeiler, Varia sykkellykt/radar, m.m.. Takket være Bluetooth, ANT+ og WiFi er klokken i stand til å kommunisere sømløst med alt fra mobiltelefoner til trådløse ørepropper, treningsmaskiner og sykkelruller.

Enkelte av aktivitetsprofilene registrerer ekstra mye data som for eksempel MTB profilen som viser statistikk som antall hopp, hoppdistanse og tid i luften, eller Ski/Alpint/Snowboard som automatisk får med seg hvor mange turer du kjører opp/ned i bakken eller på fjellet. Ivrige svømmere vil kunne ha nytte av å se info som total avstand, tempo, antall tak, tempo for tak, kalorier, SWOLF (effektiviteten), samtidig som klokken gjenkjenner svømmestilen din, mens løpere vil få avansert løpsdynamikk (kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer) ved å koble klokken til et kompatibelt pulsbelte som f.eks. Garmin HRM-PRO Plus.

Garmin Instinct 2X Solar kommer også med en helt ny aktivitetsprofil for «Obstacle Race«, eller «Hinderløp» på godt norsk. Her er det ikke bare snakk om et fjongt navn på løping for folk som synes det er kjipt å løpe rett frem, men en helt ny profil som automatisk sporer prestasjonen din under hinderløyper. Så lenge du bruker «lap»-knappen til å markere starten og slutten på hindringer, vil klokken automatisk registrere disse punktene etter den første runden.

Benytter du GPS i beste modus blir målingene meget nøyaktig, og markerer nærmest på meteren der du opprettet de ulike markeringene. Deretter kan du ha fullt fokus på løpet å konsentrere energien din på det som er viktig – å prestere best mulig. Etter løpet vil du få full oversikt over løpet og de ulike rundetidene i Garmin Connect appen.


Gratis coaching og treningsprogram

Garmin-klokkene er ikke bare et produkt, men et økosystem og en tjeneste som når langt utover det du putter på armen. Gjennom Garmin Coach kan du få personlige treningsprogrammer for løping og sykling som endrer seg i takt med treningsutviklingen din. Ettersom all data synkroniserer sømløst via klokke og Garmin Connect, vil programmet kontinuerlig matche formen din og målene du har satt deg.

I Connect appen finner du også et stort utvalg treningsøkter for aktiviteter som styrketrening, HIIT, yoga og pilates. Du får ikke den samme videoanimerte veiledningen som på de mest avanserte modellene, men klokken vil vise en beskrivelse av økta, hvilke øvelser som skal utføres, antallet repetisjoner/sett som skal utføres, m.m..

Trener du styrketrening vil klokken automatisk gjenkjenne øvelser å registrere antall repetisjoner og sett. Resultatene blir sjelden helt nøyaktige, men du kan enkelt justere antallet repetisjoner umiddelbart etter endt sett, eller etter økten.


Betal, les meldinger, styr musikken

Hvis du enda ikke har forstått at Garmin Instinct 2X Solar er et verktøy for trening og friluftsliv, så er det på tide å ta hintet. Dette er ikke en smartklokke.

Men til å være en rendyrket multisportklokke, er Garmin Instinct 2X Solar likevel overraskende smart. Dessverre er det ikke innebygd lagring for musikk eller mulighet til å streame musikk via tjenester som Spotify, eller Deezer, men du kan bruke klokke til å kontrollere musikken du spiller av på telefonen, betale kontaktløst via Garmin Pay, og ikke minst motta smartvarsler direkte på klokka så lenge du er tilkoblet telefonen.

Er du Android-bruker vil du i tillegg kunne sette opp forhåndsskrevne meldinger i Garmin Connect som brukes for å svare direkte på klokka. Den økte skjermstørrelsen gjør det mye lettere å lese meldinger enn på de mindre 40 og 45 mm modellene.

Gjennom Garmin Connect IQ Store får du muligheten til å tilpasse klokken ytterligere ved å laste ned alt fra urskiver, apper, datafelter og aktivitetsprofiler. Appene er små «mini programmer» som vises ved å bla opp/ned fra hjemskjermen, og kan vise alt fra kalender, soloppgang/solnedgang, værvarsel, tidevann, aktivitetssporing som skritt, søvn, stress, Body Battery, m.m..


Tilgjengelighet

Garmin Instinct 2X Solar viderefører Instinct 2-familien som allerede består av 2S (40 mm) og 2 (45 mm), og kommer i en Instinct 2X Solar (50 mm) i fire ulike farger (Graphite, Flate Red, Whitestone, Moss).

I tillegg finnes det en Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition som i tillegg til alt fra «standard» Instinct 2X Solar, har funksjoner som Stealth Mode, Dual-Position Format, Kill Switch, Jumpmaster Mode og Tactital Activity – funksjoner du ikke trenger å tenke på med mindre du tilbringer tid i militæret eller lignende tjenester.


Konkurrenter

I starten fremsto Garmin Instinct-serien som en nisje-klokke begrenset til slektninger av Superman, MacGyver og Bruce Willis, men dagens utgave fremstår som en «allrounder på steroider». Instinct 2/2X Solar er så full av krefter, og har et så stort bruksområde at den kan brukes av alle – spesielt ettersom den også finnes i tre ulike størrelser.

Den største konkurrenter er Garmin Instinct Crossover – en hybridklokke som er en nær slektning av Instinct Solar. Foruten om denne er det ikke lett å tenke på noen klokker i samme klasse, for Garmin skiller seg kraftig ut fra de tradisjonelle tynne og lette pulsklokkene fra Polar, COROS, Huawei, etc.. Dette er klokker som er laget for å tåle alt.

Og hvis ikke testen overbeviste deg om å kjøpe Garmin Instinct 2X Solar, så kan du finne enda flere argumenter her: 37 grunner til å velge Garmin Instinct 2/2X Solar


Konklusjon


Garmin Instinct 2X Solar
Garmin Instinct 2X Solar

Product Name: Garmin Instinct 2X Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 5299

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Instinct vil aldri utkonkurrere premium-modellene Fenix, Epix og Enduro, men for deg som ønsker en supersolid pulsklokke stappfull av treningsverktøy, latterlig presis GPS, en god pulssensor, tilnærmet udødelig batteritid og en mengde funksjoner, og ikke har behov for kart, så er Garmin Instinct 2X Solar et fantastisk godt alternativ som ikke trenger å tømme lommeboken.

Den økte skjermstørrelsen gjør klokken lettere i bruk, skjermen lettere å se, og hele bruksopplevelsen mye bedre. Den innebygde LED-lykten leverer nok kraft til å kunne lyse vei gjennom den mørkeste natten, og Garmin sitt velutbygd økosystem gir deg innsikten i egen helse og treningsrespons.

Garmin Instinct har blitt voksen, og den roper etter nye eventyr. Alltid.

Overall
92%
92%
 • Brukervennlighet - 90%
  90%
 • Treningsfunksjoner - 90%
  90%
 • Batteritid - 100%
  100%
 • Programvare (nett/mobil) - 90%
  90%
 • Optisk pulsmåling - 90%
  90%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Byggekvalitet som tåler alt.
 • Ekstrem batteritid!
 • Multibånd-GNSS med klasseledende satellittsporing.
 • Klasseledende pulsmåling (ELEVATE 4.0). PulseOx-sensor måler oksygenmetning i blodet.
 • Garmin Training Load avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Aktivitetsprofiler for alt mulig.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste (Garmin Connect).
 • Måler løpskraft direkte i klokken.
 • Mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
 • Gratis treningsprogrammer og treningsøkter.
 • Nøyaktig aktivitetsmåling (skritt, søvn, energiressurser, stress, m.m.).
 • Smartfunksjoner som Garmin Pay, smartvarsler, musikkontroller og apper via Connect IQ Store.

Cons

 • Intern lagring for musikk/streaming av offline Spotify.
 • Mangler Strava Live Segments.
 • Designet er ikke for alle.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer