Test: Xiaomi Watch 2

10. mai, 2024 (oppdatert 11. mai 2024)

Featured image for “Test: Xiaomi Watch 2”

Xiaomi Watch 2 er kanskje den rimeligste og beste Google Wear OS klokken du får kjøpt, og leverer på både design og funksjon. Likevel har den et stort problem.

Det er ikke mange år siden Xiaomi startet å levere mobiltelefoner i det lavere prissjiktet, men på få år har de tatt steget opp til premium-modellene. Og mens det en gang var mobiler som gjaldt, så strør de nå om seg med spennende wearbles. Vinteren 2024 lanserte de trioen Xiaomi Watch 2, Xiaomi Watch 3S og Xiaomi Watch Band 8 Pro – alle produkter som på pairet ser ut til å levere mye for pengene. Men stemmer det med virkeligheten?

For Xiaomi Watch 2- ja. I hvert fall i stor grad. For 2500 kr får du imponerende mye klokke, selv om det ikke er alt som henger like godt med i svingene som på de dobbelt så kostbare Samsung Galaxy Watch eller Google Pixel.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Xiaomi Watch 2
Xiaomi Watch 2

Product Name: Xiaomi Watch 2

Brand: Xiaomi

Offer price: 2499

Currency: NOK

Konklusjon

Xiaomi Watch 2 gjør veldig mye riktig; alt fra design, brukergrensesnitt, mengder av funksjoner, og kvaliteten på både pulssensor og GPS. Og ikke minst prisen.

Det som holder igjen, er den svake batteritiden som underpresterer i enorm grad med en gang du tar i bruk GPS-en. Her er det snakk om timer før klokken går helt tom og du heller må bruke kreftene på å løpe hjem etter laderen.

Dersom du primært er ute etter en rimelig og god smartklokke som også kan fungere som aktivitetsmåler, og til noen korte treningsøkter av og til, så vil likevel Xiaomi Watch 2 gjøre en solid jobb, og den står ikke tilbake for noen av de langt mer kostbare konkurrentene.

Det viktigste du gjør er å finne ut hva du har behov for i en klokke, og deretter velge. Om du er i målgruppen for Watch 2, så er det i hvert fall lett å bli fornøyd.

Overall
75%
75%

Pros

 • Stor og lettlest skjerm.
 • Enkel betjening.
 • Stort utvalg av apper gjennom Google Play.
 • Omfattende aktivitetsmåling.
 • Offline navigering, kontaktløs betaling og offline streaming av musikk.
 • GPS- rask klar til bruk. Relativt god nøyaktighet.
 • God batteritid i vanlig smartklokke modus.
 • Oversiktlig Mi Fitness app.

Cons

 • Svak batteritid i treningsmodus.
 • Savner safirglass eller Gorilla Glass i skjermen.
 • Ikke mulig å tilpasse hver enkelt aktivitetsprofil.
 • Kun USC-A i ladekontakten.
 • Savner trådløs lading


Xiaomi Watch 2 – Fylt til randen av funksjoner

Billigklokker har som regel ikke det samme premium designet som sine storebrødre, men Xiaomi har gjort en god jobb. Watch 2 er produsert i lettvekts aluminium, er kun 11,8 mm tykk, og veier ikke mer enn 37 gram uten reim. Den lyssterke og store AMOLED-skjermen på hele 1,47″ gir plenty av info, samtidig som den oppleves mindre og mer lettere i bruk enn det som fremstår på papiret. Skjermen er dekket av «ripesikkert» glass, men mangler safirglasset som ofte brukes på mer påkostede modeller. Glasset er heldigvis flatt slik at du enkelt kan feste på en skjermbeskytter dersom du ønsker ekstra beskyttelse.

5 ATM sertifiseringen gjør klokken vanntett nok til å bruke til svømming, men det anbefales ikke å bruke klokken i verken dusjen eller en badstue.

Xiaomi Watch 2 tilgjengelig i de to fargene svart og sølv, og de 22 mm hurtigreimene i silikon kan enkelt byttes ut til å passe personlig preferanser.

Klokken betjenes ved en kombinasjon av touchskjerm og to knapper på høyre side. Et trykk på øverste knapp tar deg til app-menyen, to trykk til oversikten over sist brukte apper, og hold inne for å aktivere taleassistenten. Ett trykk på nederste knapp åpner sist brukte app, to trykk henter frem Google Pay, og tre trykk ringer en nødkontakt.

Lysstyrken går opp til maks 600 nits slik at skjermen er lett å lese i de fleste utendørs situasjoner. Til sammenligning er lysstyrken på Apple Watch Ultra 2 ekstreme 2000 nits, mens Garmin epix Pro (Gen 2) har en lysstyrke på 1000 nits. Skjermen kan settes til «alltid-på», eller til å våkne når du hever hånden. En sensor for omgivelseslys justerer lysstyrken automatisk, meg det kan poco stilles manuelt.


Mye kraft

På innsiden er Xiaomi Watch 2 proppet full av funksjoner. En Qualcomm Snapdragon® W5+ Gen 1 Platform med 2GB RAM sørger for at alt av operasjoner går lynraskt for seg, og 32 GB lagring gir mengder av plass til apper og musikk.

Til tross for den lave prisen har Xiaomi klart å presse inn en multiband-GPS backet opp av GPS, Galileo, Glonass, Beidou og QZSS, som sammen sørger for å spore deg underveis på trening, samt etablere et rask signal med satellittene slik at du ikke behøver å vente på å starte økta. I tillegg til GNSS-pakken finner vi et akselerometer, gyroskopsensor, barometrisk sensor for høydemåling og en elektronisk kompassensor.

Om du ikke har peiling på hva multiband-GPS er, så bidrar til det at klokken kan motta signaler fra flere frekvenser fra samtidig, og dermed har større sannsynlighet for bedre presisjon i utfordrende miljøer som bygater med høye bygninger, dype daler, tett skog, etc..

EgenskaperSpesifikasjoner
Størrelse47.5 x 45.9 x 11.8 mm
Vekt36,8 gram uten reim
Skjerm1,47″ AMOLED, 466 x 466 px, 326 ppi,
60 Hz, 600 nits
ProsessorQualcomm Snapdragon® W5+ Gen 1 Platform
Lagring og RAM2GB + 32GB
Tilkobling2.4GHz/5GHz Wi-Fi + Bluetooth® 5.2 / NFC
Vannresistens5 ATM
BatteritidOpptil 65 timer (495 mA)
LadetidCa. 45 min / 5 min hurtiglading gir 20%
SensorerOptisk pulssensor | Akselerometer sensor | Gyroskopsensor | Sensor for omgivelseslys | Elektronisk kompasssensor | Barometer sensor
GNSSMultiband L1+L5 GPS | Galileo | Glonass | Beidou | QZSS

Batteritid

Batteriet på 495 mAh skal i følge Xiaomi holde liv i klokken opptil 65 timer med typisk bruk, og rundt 2 dager med aktivt bruk. 45 min lading tar batteriet tilbake til topps, mens kun 5 min hurtiglading er nok til 20% batteritid. Ladingen er riktig nok rask, men batteritiden er dessverre ikke like god.

I vanlig smartklokkemodus med alltid-på-skjerm deaktivert så er batteritiden god og varer opptil 2 dager, men så raskt du aktiverer GPS-en, så ryker timene raskt. Med alltid-på-skjerm, 2,5 timer GPS-sporing, og en god del fikling med klokken den første dagen, så var batteriet tomt på 5 timer. På neste tur med fulladet batteri så holdt den i 3,5 time, og på en tredje tur tappet den nøyaktig 50% på 2 timer.

Selv en ny klokke der oppdatering av apper i bakgrunnen, diverse indeksering og prosesser trekker ekstra strøm, burde klare lenger. Et annet minuspoeng er bruken av USB-A i enden av ladekontakten. Noe annet enn USB-C burde vært uaktuelt i 2024.

Det er også viktig å merke seg at de fleste av funksjonene for helsemålingene må aktiveres manuelt i appen, blant annet «avansert søvn» med søvnfaser, måling av oksygenmetning, pulsvarsler (høy/lav), stressnivå, etc.. Alle disse målingene går ut over batteriet, så det kan være en idé å holde i hvert fall overvåkning av oksygenmetning deaktivert dersom du ønsker å få mest mulig ut av batteriet.


Omfattende helsemålinger

Av helsefunksjoner finner vi en 12 kanals optisk pulssensor, SpO2-sensor for å overvåke oksygenmetningen, omfattende søvnmåling med tid i ulike søvnfaser, pustefrekvens og tildeling av et «søvndyr» som indikerer søvnvanene dine (krever 7 netter), samt varsler for unormal høy/lav puls og lav oksygenmetning i blodet.


Xiaomi Watch 2 analyserer også stressnivået, samt veileder deg gjennom ulike pusteøvelser dersom du trenger å roe ned. Klokken måler ellers puls og oksygenmetning 24/7, skritt, kaloriforbruk, estimert distanse, samt en vitality score som gir deg poeng ut i fra hvor aktiv du er (bruker puls og aktivitetsdata). Målet er å nå 100 poeng i løpet av uken (basert på WHO sine retningslinjer for fysisk aktivitet). Aktivitet med lav intensitet gir minst score, mens middels aktivitet og høy intensitet gir høyere score.

Kvinner vil også kunne følge med på menstruasjonssyklusen direkte på klokken ved å loggføre symptomer i Mi Fitness appen.

Overvåk menstruasjonssyklusen (kun for kvinner)

Kvinner vil også kunne følge med på menstruasjonssyklusen direkte på klokken ved å loggføre symptomer i Mi Fitness appen. Personlig har jeg ikke erfaring med akkurat dette (åpenbart), men jeg vet det er mange kvinner som er nysgjerrig på dette og har derfor lagt ved bilder av hvordan det ser ut på klokken etter at du har registrert symptomer i Mi Fitness app.

Mi Fitness
Slik ser menstruasjonssporingen ut i Mi Fitness app. Du vil også få en oversikt på fremsiden som viser når menstruasjonsperioden slutter.

For å holde oversikt over dagens aktivitet, og ikke minst som motivasjon til å oppnå anbefalingene fra WHO, så vil et aktivitetshjul gi deg enkelt oversikt om du har oppfylt dagens mål om antall aktivitetsminutter, skritt tilbakelagt og kalorier forbrent. Disse målene kan du selv justere, mens de som standard er det oppgitt ganske beskjedne 500 kalorier, 6000 skritt og 30 minutter bevegelse.

I motsetning til de fleste pulsklokker som til vanlig registrerer puls en gang per sekund, så registrerer ikke Xiaomi Watch 2 puls mer enn 1 min, 10 min, 30 min, eller Smart– uten å oppgi hva det betyr. Sannsynligvis registrerer klokken flere ganger per minutt når den merker at du er i aktivitet, og sjeldnere når du er i ro. Med andre ord vil du ikke få like nøyaktig pulsmåling som med klokker med kontinuerlig sporing, men under trening vil klokken registrere som vanlig med en måling per sekund.


Google Wear OS med «alt» av apper

Med Google Wear OS på innsiden har Xiaomi Watch 2 støtte for over 200 apper fra Google Play, og av Google-apper finnes blant annet Google Maps for navigering, Google Pay for kontaktløs betaling, Google Assistant for enklere betjening, samt de «vanlige» kalender-, notat-, planlegger-appene, etc.. Blant Xiaomi sine egne apper finner vi blant annet en kalender, planlegger, musikk kontroll, lydopptaker (men ingen måte å eksportere filen på), stoppeklokke og tidtakere, værmelding og en praktisk lommelykt som setter skjermen til full styrke.

Klokken har selvfølgelig også støtte for smartvarsler (du kan i stor grad velge hvilke apper som kan gi varsler), musikk kontroller, værmelding, etc.. Ettersom Watch 2 er en Wear OS klokke vil du også kunne besvare meldinger direkte fra klokka.

Ellers har Xiaomi Watch 2 innebygd mikrofon og høyttaler slik at du kan utføre en telefonsamtale gjennom klokken, eller spille av musikk, og du kan bruke klokken som en fjernutløser for mobilkamera (stille 0s, 3s eller 5s). Lydkvaliteten er helt ok, og det er null problem å gjennomføre en kort samtale.

Som standard kan du velge blant over 13 ulike urskiver til å matche klokken, der hver av de kan tilpasses i varierende grad. Trykker du på et av datafeltene taes du rett inn i hovedappen som viser utfyllende info. Du får også tilgang til et hav av ekstra tredjeparts urskiver gjennom Google Play. En flott detalj er de ekstra urskivene som representerer ulike utrydningstruede dyr og planter for å sette fokus på såre områder.


Smart sikkerhetsfunksjon

En annen smart funksjon er sikkerhetsfunksjonen som automatisk ringer til en av opptil tre utvalgte nødkontakter dersom klokken registrerer at du faller, eller når du manuelt trykker inn den nedre knappen tre ganger. Ettersom Xiaomi Watch 2 ikke støtter esim, så krever det riktignok tilkobling til mobilen, men funksjonen fungerer likevel sømløst.


Trening

Når det kommer til trening så støtter Xiaomi Watch 2 over 160 ulike aktivitetsprofiler der hver og en er satt opp med flere dataskjermer med 1 til 4 datafelter per side. Merkelig nok er det ingen mulighet til å endre datafeltene, men du kan sette opp varsler for tid, distanse, puls og kalorier. I tillegg er det 10 innebygde løpekurs med ulik intensitet der klokken guider deg gjennom økten, og en «AI-pacer» som lar deg sette en måltid på en gitt distanse, og klokken vil deretter holde deg oppdatert på hvor langt foran/bak du er idealtiden.

De fleste profilene måler grunnleggende data som tid, hastighet, distanse, puls og kalorier, mens enkelte av profilene som for eksempel løping, gåing og fjelltur, i tillegg viser gjennomsnittlig hastighet, total stigning, kadens, antall steg, etc.. Profilen for»skikjøring» legger også til total nedstigning, gjennomsnittlig glidtid per runde, maks hastighet og antall runder.

Etter hver økt vil klokken beregne både aerob- og anaerob treningseffekt på en skala fra 0-5 (høyere er hardere), samt estimere en total treningsbelastning og restitusjonstid. Watch 2 vil også estimere VO2-maks, men samtlige av disse verdiene er nok så langt i fra realiteten at du bør se bort fra de.

Watch 2 vil også automatisk gjenkjenne trening for utvalgte aktivitetsprofiler som løping, gåing, sykling, roing, hoppetau og ellipsemaskin. Klokken vil varsle deg når den oppdager at du har løpt/gått lenge nok og deretter starte sporingen. Det blir ikke så nøyaktig som ved manuell start, men den treffer stort sett innenfor et par hundre meter fra eller til.

Så lenge du benytter en aktivitetsprofil med GPS-sporing, vil du kunne se et kart av ruten du har tilbakelagt i Mi Fitness appen. Det er ingen mulighet for å bruke den innebygde treningsappen med en ekstern pulssensor, men Google Play er heldigvis full av gode treningsapper med støtte for dette- noe som anbefales dersom du har mål om å bruke klokken til å registrere trening.

Dersom du ønsker å benytte Xiaomi Watch 2 til navigering så anbefales det å benytte en tredjeparts app som Outdooractive. Denne appen gir mulighet til å ta i bruk topografiske kart med høyere detaljnivå enn basekartene fra Google Maps som vist under, selv om det ikke er like enkelt å betjene kartene som det er på Samsung Galaxy Watch 6 der du i tillegg har en dreibar krone. Se denne artikkelen om de beste Outdoor appene for Wear OS-klokker for flere tips.


Mi Fitness app

Mi Fitness appen brukes for å pare klokken med telefonen, gjøre det meste av innstillinger og tilpasning, samt få et overblikk over dagens aktivitet og trening. Appen er delt inn i fire faner; Helse, Treningsøkt, Enhet og Profil. Tjenesten er kompatibel med Apple Health, Google Fit, Strava og Suunto slik at data kan synkroniseres på tvers av tjenestene. Alt i alt er Mi Fitness enkel, oversiktlig og fin, men den mangler litt finpussing på oversettelse og språk. Enkelte steder er grammatikken noe rotete, og andre steder dukker det opp kinesiske tegn. Dette bør Xiaomi rydde opp i.

Hjem: Dette er startskjermen, hvor du finner en oversikt over dine helse- og treningsdata. Her kan du se informasjon om skritt, søvn, hjertefrekvens, kaloriforbruk, stress og mer. Ved å trykke på en av oversiktene vil du få mer dyptgående info om den aktuelle parameteren. Startskjermen kan tilpasses slik at du ikke får mer infomasjon enn du trenger.

Treningsøkt: Denne fanen lar deg spore treningsøkter. Du kan kartlegge ruten din, overvåke fremgangen og oppnå målene dine. Enten du går, løper eller sykler, kan du enkelt spore det rett fra telefonen. I motsetning til klokken er du begrenset til aktivitetene Løping utendørs, Gåing, Utendørssykling og Tredemølle.

Enhet: Her kan du tilpasse klokken og eventuelt andre tilkoblede Xiaomi-enheter. De fleste innstillinger kan gjøres i Mi Fitness app, i tillegg til at at du kan velge blant et stort antall urskiver.

Profil: Her setter du opp din egen brukerprofil og helsekort, koble til tredjepartsapper som Apple Health, Google Fit, Strava og Suunto, velge tillatelser som bilde-, kamera-, kalender-, Bluetooth-tilgang, etc., samt utfordre venner til konkurranser slik at alle i gruppen får oversikt over statistikken og aktivitetene til de andre.


Hvor godt fungerer det?

Sammenlignet med en Garmin epix Pro (Gen 2), eller en Apple Watch til mange ganger prisen, så er svaret «tja». Men med tanke på prisen og hva Xiaomi Watch 2 leverer samlet sett, så er det bra, og kanskje litt mer- bortsett fra batteritiden.

Som smartklokke er det lite å utsette, og Watch 2 oppfører seg som de fleste lignende Wear OS klokker. Den kraftige innmaten sørger for at klokken er lynrask til alt den foretar seg, og den flotte skjermen er en fryd å se på. Tilgangen til apper er som med Google ellers, nærmest uendelig.

Som treningsklokke dekker Xiaomi Watch 2 alle tenkelige aktiviteter, og sporer grunnleggende treningsdata og presenterer det på en fin måte. Nøyaktigheten på pulsmåling og GPS er relativt god, med kun førstnevnte som kan falle litt gjennom i enkelte situasjoner (som regel er gjennomsnittlig puls innenfor 5 slag +/- av realiteten).

Xiaomi det samme apparatet bak seg som Garmin, Polar, Huawei, etc., og har så godt som ingen forskning å lene resultatene sine på. Med ander ord bør du ta resultatene av målinger som treningseffekt, treningsbelastning, restitusjonstid og VO2 maks med en stor klype salt.

Hva gjelder aktivitetsmåling og målinger som puls (under vanlig aktivitet og hvile), oksygenmetning i blodet, skritteller, tilbakelagt distanse i løpet dagen og total søvntid (leggetid og oppvåkning), så er målingene overraskende gode, og den får ståkarakter for jobben den gjør på dette området.

Xiaomi det samme apparatet bak seg som Garmin, Polar, Huawei, etc., og har så godt som ingen forskning å lene resultatene sine på. Med ander ord bør du ta resultatene av målinger som treningseffekt, treningsbelastning, restitusjonstid og VO2 maks med en stor klype salt.

De fleste produsenter som tilbyr en eller annen form for stressmåling benytter HRV (hjertevariabilitet) som parameter, men det er ikke klart hva Xiaomi bruker ettersom de heller ikke tilbyr HRV-måling.

GPS-en er til gjengjeld et lyspunkt. Den er ikke helt på linje med andre multiband-GPS klokker, men den er rask til å finne signalet, og presisjonen vil være mer enn god nok for de fleste.

Xiaomi Watch 2 finnes også i en «Pro»-utgave som i stor grad deler mange av funksjonene, men Watch 2 Pro tar i bruk litt mer premium materialer (rustfritt stål), gir mulighet for LTE-tilkobling), og inkluderer en elektronisk impedans-sensor som brukes til å utføre en komplett analyse av kroppssammensetning. I tillegg til de to knappene på Watch 2, så har Watch 2 Pro en roterende krone som gjør betjeningen enda enklere.

For uten om at klokken ikke er helt stødig på alle beregningene i forbindelse med trening og restitusjon, så gjør den det meste annet veldig godt, bortsett fra noe underpresterende batteritid.


Aktuelle konkurrenter

Det finnes mange gode smartklokker, men de aller fleste koster langt mer enn Xiaomi Watch 2, og det blir derfor urettferdig å sette den opp mot disse. Likevel kan det nevnes eldre modeller av Samsung Galaxy Watch og 1.gen Google Pixel Watch ettersom begge disse har falt betraktelig i pris.
Dersom du klarer deg uten Google Wear OS, så er Huawei sine smartklokker gode alternativer. Under finner du tester av flere smartklokker:


Konklusjon


Xiaomi Watch 2
Xiaomi Watch 2

Product Name: Xiaomi Watch 2

Brand: Xiaomi

Offer price: 2499

Currency: NOK

Konklusjon

Xiaomi Watch 2 gjør veldig mye riktig; alt fra design, brukergrensesnitt, mengder av funksjoner, og kvaliteten på både pulssensor og GPS. Og ikke minst prisen.

Det som holder igjen, er den svake batteritiden som underpresterer i enorm grad med en gang du tar i bruk GPS-en. Her er det snakk om timer før klokken går helt tom og du heller må bruke kreftene på å løpe hjem etter laderen.

Dersom du primært er ute etter en rimelig og god smartklokke som også kan fungere som aktivitetsmåler, og til noen korte treningsøkter av og til, så vil likevel Xiaomi Watch 2 gjøre en solid jobb, og den står ikke tilbake for noen av de langt mer kostbare konkurrentene.

Det viktigste du gjør er å finne ut hva du har behov for i en klokke, og deretter velge. Om du er i målgruppen for Watch 2, så er det i hvert fall lett å bli fornøyd.

Overall
75%
75%

Pros

 • Stor og lettlest skjerm.
 • Enkel betjening.
 • Stort utvalg av apper gjennom Google Play.
 • Omfattende aktivitetsmåling.
 • Offline navigering, kontaktløs betaling og offline streaming av musikk.
 • GPS- rask klar til bruk. Relativt god nøyaktighet.
 • God batteritid i vanlig smartklokke modus.
 • Oversiktlig Mi Fitness app.

Cons

 • Svak batteritid i treningsmodus.
 • Savner safirglass eller Gorilla Glass i skjermen.
 • Ikke mulig å tilpasse hver enkelt aktivitetsprofil.
 • Kun USC-A i ladekontakten.
 • Savner trådløs lading

Del gjerne:

Featured image for “Test: Xiaomi Watch 2”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2 er kanskje den rimeligste og beste Google Wear OS klokken du får kjøpt, og leverer på både design og funksjon. Likevel har den et stort problem.
Les mer
Featured image for “Test: Xiaomi Watch S3”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 skiller seg ut med et elegant og spennende design, og i tillegg byr den på omfattende helse- og aktivitetssporing, smartfunksjoner, m.m..
Les mer
Featured image for “Test: Xiaomi Smart Band 8 Pro”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro er byr på en imponerende rekke egenskaper, en gigantisk skjerm og komfortabel passform til en særdeles lav pris.
Les mer
Featured image for “Test: Google Pixel Watch 2”
11. oktober 2023 | Andre merker

Test: Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 viser at Google ønsker å konkurrere med de etablerte smartklokke-produsentene, og forener alt det gode fra Google med det beste fra Fitbit.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic”
11. august 2023 | Andre merker

Test: Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 er en minimal oppdatering fra fjorårets Watch 5, men fortsetter å være en av de beste smartklokkene for Android-brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro”
30. august 2022 | Andre merker

Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Større, sterkere, kraftigere. Samsung forsøker å bevare tronen som en av de beste Google WearOs-klokkene, og Samsung Galaxy Watch5 Pro er deres beste til nå.
Les mer
Featured image for “Test: Amazfit T-Rex 2”
26. juli 2022 | Andre merker

Test: Amazfit T-Rex 2

Laget for å overleve en 3.verdenskrig, kulden fra en ny istid, og varmen fra 2018-sommeren på nytt – Amazfit T-Rex 2 er et råskinn av en klokke.
Les mer