Test: Xiaomi Watch S3

10. mai, 2024 (oppdatert 13. mai 2024)

Featured image for “Test: Xiaomi Watch S3”

Xiaomi Watch S3 skiller seg ut med et elegant og spennende design, og i tillegg byr den på omfattende helse- og aktivitetssporing, smartfunksjoner, m.m..

Det er ikke mange år siden Xiaomi startet å levere mobiltelefoner i det lavere prissjiktet, men på få år har de tatt steget opp til premium-modellene. Og mens det en gang var mobiler som gjaldt, så strør de nå om seg med spennende wearbles. Vinteren 2024 lanserte de trioen Xiaomi Watch 2, Xiaomi Watch 3S og Xiaomi Watch Band 8 Pro – alle produkter som på pairet ser ut til å levere mye for pengene. Men stemmer det med virkeligheten?

Xiaomi Watch 2 er den dyreste modellen med en startpris på 2490 kr, mens Xiaomi Watch S3 ligger på 2000 kr. Klokkene deler svært mange egenskaper, men den største forskjellen ligger i operativsystemet og bezelen. Watch 2 kjører Wear OS og åpner opp for en liten verden av muligheter takket være støtte for tredjeparts apper via Google Play, mens Xiaomi Watch S3 kjører HyperOS – Xiaomi sitt eget operativsystem, og har derfor noen andre egenskaper som ikke Watch 2 har.

Uansett hvordan du vrir og vender på det så er det vanskelig å komme utenom at begge disse klokkene leverer god valuta for pengene.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Xiaomi Watch S3
Xiaomi Watch S3

Product Name: Xiaomi Watch S3

Brand: Xiaomi

Offer price: 1999

Currency: NOK

Konklusjon

Xiaomi Watch S3 er kanskje selskapets beste alternativ til en tradisjonell smartklokke og pulsklokke til nå. Xiaomi opererer i det samme landskapet som Huawei med å lansere hybridklokker med et lettere og mindre strømkrevende operativsystem, og lager klokker som ikke er like smarte som de dedikerte smartklokkene, men til gjengjeld tilbyr grunnleggende smartfunksjoner, samtidig som de har mye bedre batteritid.

Byggekvaliteten og designet på S3 er meget god til prisen på rundt 2000 kr, og muligheten til å bytte både bezel og reimer gjør at du kan endre utseende fullstendig på bare sekunder. Klokken byr også på nyttige smartfunksjoner, omfattende helse- og aktivitetsmålinger, plenty av aktivitetsprofiler og jevnt over grei kvalitet på både puls- og GPS-målinger. Og alt flyter raskt og problemfritt.

Batteritiden er imponerende god, og klokken lader lynkjapt. Du bør ta en del målinger som trenings- og restitusjonsanalyse med en klype salt, men for «hvermannsen», så er Xiaomi Watch S3 en meget god og fin klokke.

Til denne prisen skal det godt gjøres å finne noe bedre.

Overall
87%
87%

Pros

 • Elegant og unikt design.
 • Stor og lettlest skjerm.
 • Enkel betjening og rask i bruk.
 • Grunnleggende smartfunksjoner (varsler, musikkstyring, kalender, værmelding, etc.).
 • Støtter kontaktløs betaling gjennom Xiaomi Pay.
 • Jevnt over god grei pulsmåling.
 • GPS- rask klar til bruk. Relativt god nøyaktighet.
 • Omfattende aktivitetsmåling.
 • Meget god batteritid.
 • Lynrask lading.
 • Oversiktlig Mi Fitness app.

Cons

 • Ikke mulig å endre visningen for aktivitetsprofilene.
 • Støtter ikke tilkobling til ekstern pulssensor.
 • Kun USC-A i ladekontakten.
 • Savner trådløs lading.Xiaomi Watch S3 – Et unikt design

Ønsker du en klokke som skiller seg ut fra mengden? Noe du kan bruke i alle anledninger uten at den oser trening? Vel, Xiaomi Watch S3 gir deg akkurat det. Personlig har jeg kun sett store klokkeprodusenter gjøre noe lignende, men Xiaomi har klart det til uten å få prisen til å øke betraktelig Ved hjelp av en enkel håndbevegelse kan du bytte ut bezelen på 1-2-3, og «vipps» du har en «ny» klokke. Kombiner det med en valgfri standard 22 mm reim (disse byttes enkelt), og det fremstår som to helt ulike klokker.

Det kuleste er kanskje at hver bezel har sin unike urskive som automatisk dukker opp på klokken når du skifter bezel.

Xiaomi har heller ikke vært sparsomme på byggekvaliteten. Urkassen består av lettvekts aluminium, er kun 12 mm tykk, og veier ikke mer enn 44 gram uten reim. AMOLED-skjermen på 1,43″ gir god oversikt over apper og info, mens oppfriskningsraten på 60 Hz gjør at at alt flyter raskt. Skjermen er dekket av Corning Gorilla Glass, men mangler safirglasset som ofte brukes i mer påkostede modeller. Noe annet kan heller ikke forventes på en såpass rimelig klokke. Glasset er også flatt slik at du enkelt kan feste på en skjermbeskytter dersom du ønsker ekstra beskyttelse.

5 ATM sertifiseringen gjør klokken vanntett nok til å bruke til svømming, men det anbefales ikke å bruke klokken i verken dusjen eller en badstue.

Klokken betjenes ved en kombinasjon av touchskjerm og to knapper på høyre side, samt to ulike håndbevegelser som kan stilles til å for eksempel å sjekke værmeldingen ved å riste eller vri på hånden, eller avslutte en telefonsamtale.

Et sveip opp fra bunnen av skjermen åpner verktøylinjen med hurtiginnstillinger/snarveier, et sveip ned tar deg til smartvarsler, mens sveip sideveis blar deg gjennom de ulike widgetene. Et trykk på øverste knapp fra hjemskjermen åpner app-menyen, mens et trykk i hvilken som helst annen sammenheng vil fungere som en tilbake-knapp. Den nederste knappen fungerer som en snarvei-knapp som du selv kan bestemme hva skal gjøre (for eksempel åpne treningsappen).

Lysstyrken går opp til maks 600 nits slik at skjermen er lett å lese i de fleste utendørs situasjoner. Til sammenligning er lysstyrken på Apple Watch Ultra 2 ekstreme 2000 nits, mens Garmin epix Pro (Gen 2) har en lysstyrke på 1000 nits. Skjermen kan settes til «alltid-på», eller til å våkne når du hever hånden. En sensor for omgivelseslys justerer lysstyrken automatisk, selv om det også kan stilles manuelt.

De ulike appene er plassert som små bokser i vinduer med 1 til 4 apper ved siden av hverandre. Trykker du på en av boksene vil du taes rett inn i hovedappen der du får mer utfyllende informasjon. Klokken støtter taleassistenten Alexa (Amazon) som dessverre ikke er så utbredt her på berget. Alt i alt er brukergrensesnittet enkelt i bruk og gir god oversikt på en rask måte.


Rask i bruk – Lang batteritid

I likhet med Watch 2 er Xiaomi Watch S3 rimelig fullspekket på innsiden. Xiaomi har ikke sagt noe om hvilken prosessor som blir brukt, men i kombinasjon med det enkle operativsystemet så flyter alt av operasjoner og navigering raskt uten hakking.

HyperOS er et enkelt operativsystem og det er ingen mulighet for å laste ned ekstra apper slik det er med Wear OS. Fordelen med HyperOS er at det er svært lite strømkrevende, og det 483 mAh store batteriet skal kunne holde det gående i opptil 15 dager. Merk at du da skal bruke klokken ekstremt restriktivt, men det sier likevel noe om utholdenheten. Til vanlig bruk med en 1,5 time trening hver dag, med «alltid-på-skjerm» og alle helsefunksjoner som registrering av puls, oksygenmetning, stress og søvn, kan du fremdeles vente rundt 4 dager batteritid.

En ting som er verdt å merke seg er at de fleste av funksjonene for helsemålingene må aktiveres manuelt i appen, blant annet «avansert søvn» med søvnfaser, måling av oksygenmetning, pulsvarsler (høy/lav), stressnivå, etc..

EgenskaperXiaomi Watch S3Xiaomi Watch 2
Størrelse47 x 45 x 12 mm47.5 x 45.9 x 11.8 mm
Vekt44 gram uten reim36,8 gram uten reim
Skjerm1,43″ AMOLED, 466 x 466 px, 326 ppi1,47″ AMOLED, 466 x 466 px, 326 ppi
ProsessorQualcomm Snapdragon® W5+ Gen 1 Platform
Lagring og RAM2GB + 32GB
Tilkobling2.4GHz/5GHz Wi-Fi + Bluetooth® 5.2 / NFC2.4GHz/5GHz Wi-Fi + Bluetooth® 5.2 / NFC
Vannresistens 5 ATM5 ATM
BatteritidOpptil 15 dager (486 mAh)Opptil 65 timer (495 mAh)
LadetidCa. 60 min / 5 min hurtiglading gir 20%Ca. 45 min / 5 min hurtiglading gir 20%
SensorerOptisk pulssensor | Akselerometer sensor | Gyroskopsensor | Sensor for omgivelseslys | Elektronisk kompasssensor | Barometer sensorOptisk pulssensor | Akselerometer sensor | Gyroskopsensor | Sensor for omgivelseslys | Elektronisk kompasssensor | Barometer sensor
GNSSMultiband L1+L5 GPS | Galileo | Glonass | Beidou | QZSSMultiband L1+L5 GPS | Galileo | Glonass | Beidou | QZSS
Mikrofon/HøyttalerJaJa

Ladingen gjøres går raskt unna, og mens 60 min lading tar batteriet tilbake til topps, trengs det kun 5 min hurtiglading for 20% batteritid. Ladekabel er som med de fleste klokker proprietær og festes med to små magneter på baksiden (klokken er kompatibel med 1.gen Xiaomi Watch). Det største ankepunktet er bruken av USB-A i enden, noe som føles gammeldags i 2024. Det er heller ingen støtte for trådløs lading.

HyperOS vil også kunne kobles til andre Xiaomi-enheter, som for eksempel en TV slik at du kan bruke klokken som en fjernkontroll.


Toppmoderne GPS

Xiaomi Watch S3 er den rimeligste klokken jeg har testet med en multiband-GPS på innsiden. Multiband-GPS bidrar til at klokken kan motta signaler fra flere frekvenser fra samtidig, og dermed har større sannsynlighet for bedre presisjon i utfordrende miljøer som bygater med høye bygninger, dype daler, tett skog, etc.. I tillegg støtter klokken GNSS-systemene Galileo, Glonass, Beidou og QZSS, som sammen sørger for å spore deg underveis på trening. I tillegg til GNSS-pakken finner vi et akselerometer, gyroskopsensor, barometrisk sensor og en elektronisk kompassensor.

Klokken er lynrask til å etablere kontakt med satellittene, og er klar til bruk på sekunder. Presisjonen på sporingene er også god, selv om det er et lite hakk bak ledende aktører som Garmin, Suunto, COROS og Apple. Likevel, til denne prisen så er det over forventning, og sjelden mer feil enn +/- 100-150 meter på en 10 km tur.


Omfattende helsemålinger

Av helsefunksjoner finner vi en 12 kanals optisk pulssensor, SpO2-sensor for å overvåke oksygenmetningen, omfattende søvnmåling med tid i ulike søvnfaser, pustefrekvens og tildeling av et «søvndyr» som indikerer søvnvanene dine etter syv netter, samt varsler for unormal høy/lav puls og lav oksygenmetning i blodet.

Xiaomi Watch S3 analyserer også stressnivået, samt veileder deg gjennom ulike pusteøvelser dersom du trenger å roe ned. Klokken måler ellers puls og oksygenmetning 24/7, skritt, kaloriforbruk, estimert distanse, samt en vitality score som gir deg poeng ut i fra hvor aktiv du er (bruker puls og aktivitetsdata). Målet er å nå 100 poeng i løpet av uken (basert på WHO sine retningslinjer for fysisk aktivitet). Aktivitet med lav intensitet gir minst score, mens middels aktivitet og høy intensitet gir høyere score.

Overvåk menstruasjonssyklusen (kun for kvinner)

Kvinner vil også kunne følge med på menstruasjonssyklusen direkte på klokken ved å loggføre symptomer i Mi Fitness appen. Personlig har jeg ikke erfaring med akkurat dette (åpenbart), men jeg vet det er mange kvinner som er nysgjerrig på dette og har derfor lagt ved bilder av hvordan det ser ut på klokken etter at du har registrert symptomer i Mi Fitness app.

Mi Fitness
Slik ser menstruasjonssporingen ut i Mi Fitness app. Du vil også få en oversikt på fremsiden som viser når menstruasjonsperioden slutter.

For å holde oversikt over dagens aktivitet, og ikke minst som motivasjon til å oppnå anbefalingene fra WHO, så vil et aktivitetshjul gi deg enkelt oversikt om du har oppfylt dagens mål om antall aktivitetsminutter, skritt tilbakelagt og kalorier forbrent. Disse målene kan du selv justere, mens de som standard er det oppgitt ganske beskjedne 500 kalorier, 6000 skritt og 30 minutter bevegelse.

I motsetning til de fleste pulsklokker som til vanlig registrerer puls en gang per sekund, så registrerer ikke Xiaomi Watch S3 puls mer enn 1 min, 10 min, 30 min, eller Smart– uten å oppgi hva det betyr. Sannsynligvis registrerer klokken flere ganger per minutt når den merker at du er i aktivitet, og sjeldnere når du er i ro. Med andre ord vil du ikke få like nøyaktig pulsmåling som med klokker med kontinuerlig sporing, men under trening vil klokken registrere som vanlig med en måling per sekund.


Smartklokkefunksjoner

Der Xiaomi Watch 2 faktisk er smart, så kan Xiaomi Watch S3 kalles halvsmart. Klokken støtter smartvarsler (du kan i stor grad velge hvilke apper som kan gi varsler), og kommer med rundt 30 forhåndsinstallerte apper som kalender, planlegger, kompass, musikk kontroll, lydopptaker (men ingen måte å eksportere filen på), stoppeklokke og tidtakere, værmelding og en praktisk lommelykt som setter skjermen til full styrke, men det er ingen mulighet for å installere flere apper. Xiaomi Watch S3 støtter heldigvis kontaktløs betaling gjennom Xiaomi Pay (krever Mastercard eller Curve) slik at du kan bruke klokka til å utføre betalinger.

Watch 2 tilbyr til sammenligning over 200 apper fra Google Play, men batteritiden er også betraktelig svakere blant annet på grunn av et tyngre operativsystem.

Xiaomi Watch S3 har også en innebygd mikrofon og høyttaler slik at du kan utføre en telefonsamtale gjennom klokken, eller spille av musikk, og du kan bruke klokken som en fjernutløser for mobilkamera (stille 3s eller 5s).

Som standard kan du velge blant over 13 ulike urskiver til å matche klokken, der hver av de kan tilpasses i varierende grad, og som nevnt inkluderer hver bezel sine unike urskive. I Mi Fitness appen kan du velge blant mer enn 100 andre urskiver som igjen kan tilpasses med ulike farger, samt opprett urskiver med dine egne bilder der flere bilder veksler for hver gang skjermen aktiveres (siste bildet i serien under er et eget bilde). Du er med andre ord garantert å finne noe som passer din stil.


Smart sikkerhetsfunksjon

En annen smart funksjon er sikkerhetsfunksjonen som automatisk ringer til en av opptil tre utvalgte nødkontakter dersom klokken registrerer at du faller, eller når du manuelt trykker inn den nedre knappen tre ganger. Ettersom Xiaomi Watch S3 ikke støtter esim, så krever det riktignok tilkobling til mobilen, men funksjonen fungerer likevel sømløst.


Trening

Når det kommer til trening så støtter Xiaomi Watch S3 over 150 ulike aktivitetsprofiler der hver og en er satt opp med flere dataskjermer med 1 til 4 datafelter per side. Merkelig nok er det ingen mulighet til å endre datafeltene, men du kan sette opp varsler for tid, distanse, puls og kalorier. I tillegg er det 10 innebygde løpekurs med ulik intensitet der klokken guider deg gjennom økten, samt mulighet til å sette opp enkle intervaller der klokken veileder seg gjennom økten.

Ved å sveipe til høyre får du mulighet til å aktivere skjermlås. For å låse opp klokken igjen så trykker du på den øverste knappen, og deretter på knappen for skjermlås igjen.

De fleste profilene måler grunnleggende data som tid, hastighet, distanse, puls og kalorier, mens enkelte av profilene som for eksempel løping, gåing og fjelltur, i tillegg viser gjennomsnittlig hastighet, total stigning, kadens, antall steg, etc.. Profilen for»skikjøring» legger også til total nedstigning, gjennomsnittlig glidtid per runde, maks hastighet og antall runder.

Etter hver økt vil klokken beregne både aerob- og anaerob treningseffekt på en skala fra 0-5 (høyere er hardere), samt estimere en total treningsbelastning og restitusjonstid. Watch S3 vil også estimere VO2-maks, men samtlige av disse verdiene er nok så langt i fra realiteten at du bør se bort fra de.

Watch S3 vil også automatisk gjenkjenne trening for utvalgte aktivitetsprofiler som løping, gåing, sykling, roing, hoppetau og ellipsemaskin. Klokken vil varsle deg når den oppdager at du har løpt/gått lenge nok og deretter starte sporingen. Det blir ikke så nøyaktig som ved manuell start, men den treffer stort sett innenfor et par hundre meter fra eller til.

Så lenge du benytter en aktivitetsprofil med GPS-sporing, vil du kunne se et kart av ruten du har tilbakelagt i Mi Fitness appen. Det er ingen mulighet for å bruke den innebygde treningsappen med en ekstern pulssensor, så her er du prisgitt den innebygde optiske pulssensoren. Optisk pulsmåling er svært individuelt, så du kan være heldig eller maks uheldig.


Mi Fitness app

Mi Fitness appen brukes for å pare klokken med telefonen, gjøre det meste av innstillinger og tilpasning, samt få et overblikk over dagens aktivitet og trening. Appen er delt inn i fire faner; Helse, Treningsøkt, Enhet og Profil. Tjenesten er kompatibel med Apple Health, Google Fit, Strava og Suunto slik at data kan synkroniseres på tvers av tjenestene. Alt i alt er Mi Fitness enkel, oversiktlig og fin, men den mangler litt finpussing på oversettelse og språk. Enkelte steder er grammatikken noe rotete, og andre steder dukker det opp kinesiske tegn. Dette bør Xiaomi rydde opp i.

Hjem: Dette er startskjermen, hvor du finner en oversikt over dine helse- og treningsdata. Her kan du se informasjon om skritt, søvn, hjertefrekvens, kaloriforbruk, stress og mer. Ved å trykke på en av oversiktene vil du få mer dyptgående info om den aktuelle parameteren. Startskjermen kan tilpasses slik at du ikke får mer infomasjon enn du trenger.

Treningsøkt: Denne fanen lar deg spore treningsøkter. Du kan kartlegge ruten din, overvåke fremgangen og oppnå målene dine. Enten du går, løper eller sykler, kan du enkelt spore det rett fra telefonen. I motsetning til klokken er du begrenset til aktivitetene Løping utendørs, Gåing, Utendørssykling og Tredemølle.

Enhet: Her kan du tilpasse klokken og eventuelt andre tilkoblede Xiaomi-enheter. De fleste innstillinger kan gjøres i Mi Fitness app, i tillegg til at at du kan velge blant et stort antall urskiver.

Profil: Her setter du opp din egen brukerprofil og helsekort, koble til tredjepartsapper som Apple Health, Google Fit, Strava og Suunto, velge tillatelser som bilde-, kamera-, kalender-, Bluetooth-tilgang, etc., samt utfordre venner til konkurranser slik at alle i gruppen får oversikt over statistikken og aktivitetene til de andre.


Hvor godt fungerer det?

Som en en smartklokke er det begrenset hvor smart Watch S3 er, men den dekker de grunnleggende funksjonene som smartvarsler, musikkstyring, kalender, værmelding, lommelykt, og andre små og nyttige funksjoner.

Som treningsklokke dekker Xiaomi Watch S3 alle tenkelige aktiviteter, og sporer grunnleggende treningsdata og presenterer det på en fin måte. Nøyaktigheten på pulsmåling og GPS er relativt god, med kun førstnevnte som kan falle litt gjennom i enkelte situasjoner (som regel er gjennomsnittlig puls innenfor 5 slag +/- av realiteten).

Xiaomi det samme apparatet bak seg som Garmin, Polar, Huawei, etc., og har så godt som ingen forskning å lene resultatene sine på. Med ander ord bør du ta resultatene av målinger som treningseffekt, treningsbelastning, restitusjonstid og VO2 maks med en stor klype salt. De fleste produsenter som tilbyr en eller annen form for stressmåling benytter HRV (hjertevariabilitet) som parameter, men det er ikke klart hva Xiaomi bruker ettersom de heller ikke tilbyr HRV-måling.

Hva gjelder aktivitetsmåling og målinger som puls (under vanlig aktivitet og hvile), oksygenmetning i blodet, skritteller, tilbakelagt distanse i løpet dagen og total søvntid (leggetid og oppvåkning), så er målingene overraskende gode, og den får ståkarakter for jobben den gjør på dette området.

GPS-en er lynrask til å etablere signal, og leverer gode nok målinger til å tilfredsstille de fleste. De er ikke helt på høyde med klokker fra Garmin, Suunto, COROS, mfl., men prisen er også langt lavere.

Totalt sett leverer Xiaomi en meget god hybridklokke til en enda mer fornuftig pris. Og designet, det er genialt.


Aktuelle konkurrenter

Det finnes mange gode smartklokker og hybridklokker, men de aller fleste koster langt mer enn Xiaomi Watch S3, og det blir derfor urettferdig å sette den opp mot disse. De mest åpenbare konkurrentene er fra Huawei som også har valgt å konsentrere seg om hybridklokker med lang batteritid fremfor rene smartklokker som holder koken i 1-2 døgn. I tillegg er Garmin Vivoactive 5 og Garmin Venu 3 to meget gode klokker som er enda bedre på alt som har med trenings- og aktivitetssporing. Prisen er jo derimot en helt annen. Under finner du tester av flere smartklokker:


Konklusjon


Xiaomi Watch S3
Xiaomi Watch S3

Product Name: Xiaomi Watch S3

Brand: Xiaomi

Offer price: 1999

Currency: NOK

Konklusjon

Xiaomi Watch S3 er kanskje selskapets beste alternativ til en tradisjonell smartklokke og pulsklokke til nå. Xiaomi opererer i det samme landskapet som Huawei med å lansere hybridklokker med et lettere og mindre strømkrevende operativsystem, og lager klokker som ikke er like smarte som de dedikerte smartklokkene, men til gjengjeld tilbyr grunnleggende smartfunksjoner, samtidig som de har mye bedre batteritid.

Byggekvaliteten og designet på S3 er meget god til prisen på rundt 2000 kr, og muligheten til å bytte både bezel og reimer gjør at du kan endre utseende fullstendig på bare sekunder. Klokken byr også på nyttige smartfunksjoner, omfattende helse- og aktivitetsmålinger, plenty av aktivitetsprofiler og jevnt over grei kvalitet på både puls- og GPS-målinger. Og alt flyter raskt og problemfritt.

Batteritiden er imponerende god, og klokken lader lynkjapt. Du bør ta en del målinger som trenings- og restitusjonsanalyse med en klype salt, men for «hvermannsen», så er Xiaomi Watch S3 en meget god og fin klokke.

Til denne prisen skal det godt gjøres å finne noe bedre.

Overall
87%
87%

Pros

 • Elegant og unikt design.
 • Stor og lettlest skjerm.
 • Enkel betjening og rask i bruk.
 • Grunnleggende smartfunksjoner (varsler, musikkstyring, kalender, værmelding, etc.).
 • Støtter kontaktløs betaling gjennom Xiaomi Pay.
 • Jevnt over god grei pulsmåling.
 • GPS- rask klar til bruk. Relativt god nøyaktighet.
 • Omfattende aktivitetsmåling.
 • Meget god batteritid.
 • Lynrask lading.
 • Oversiktlig Mi Fitness app.

Cons

 • Ikke mulig å endre visningen for aktivitetsprofilene.
 • Støtter ikke tilkobling til ekstern pulssensor.
 • Kun USC-A i ladekontakten.
 • Savner trådløs lading.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Xiaomi Watch 2”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Watch 2

Xiaomi Watch 2 er kanskje den rimeligste og beste Google Wear OS klokken du får kjøpt, og leverer på både design og funksjon. Likevel har den et stort problem.
Les mer
Featured image for “Test: Xiaomi Watch S3”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Watch S3

Xiaomi Watch S3 skiller seg ut med et elegant og spennende design, og i tillegg byr den på omfattende helse- og aktivitetssporing, smartfunksjoner, m.m..
Les mer
Featured image for “Test: Xiaomi Smart Band 8 Pro”
10. mai 2024 | Andre merker

Test: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro er byr på en imponerende rekke egenskaper, en gigantisk skjerm og komfortabel passform til en særdeles lav pris.
Les mer
Featured image for “Test: Google Pixel Watch 2”
11. oktober 2023 | Andre merker

Test: Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2 viser at Google ønsker å konkurrere med de etablerte smartklokke-produsentene, og forener alt det gode fra Google med det beste fra Fitbit.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic”
11. august 2023 | Andre merker

Test: Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Samsung Galaxy Watch 6 er en minimal oppdatering fra fjorårets Watch 5, men fortsetter å være en av de beste smartklokkene for Android-brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro”
30. august 2022 | Andre merker

Test: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Større, sterkere, kraftigere. Samsung forsøker å bevare tronen som en av de beste Google WearOs-klokkene, og Samsung Galaxy Watch5 Pro er deres beste til nå.
Les mer
Featured image for “Test: Amazfit T-Rex 2”
26. juli 2022 | Andre merker

Test: Amazfit T-Rex 2

Laget for å overleve en 3.verdenskrig, kulden fra en ny istid, og varmen fra 2018-sommeren på nytt – Amazfit T-Rex 2 er et råskinn av en klokke.
Les mer