De beste treningsappene til Samsung Galaxy Watch

26. desember, 2022 (oppdatert 13. august 2023)

Featured image for “De beste treningsappene til Samsung Galaxy Watch”

Samsung Galaxy Watch er en knakende god smartklokke og treningsklokke, men du kan få mye mer ut av den med de riktige appene. Disse treningsappene gjør klokken din enda litt bedre.

Eier du allerede, eller planlegger å skaffe deg en Samsung Galaxy Watch, eller en annen Google Wear OS klokke? Og ikke minst er av den aktive typen som ønsker å bruke klokken til å logge trening og hverdagsaktivitet? Samsung Galaxy Watch kommer forhåndsinstallert med appen Samsung Health, og byr på en rekke aktivitetsprofiler med mulighet for å registrere det aller meste du måtte ønske. Den er likevel ganske enkelt bygget opp, og byr ikke på mer avanserte funksjoner som treningsprogrammer, kart, ruteveiledning, konkurranser, etc..

Under får du tips til noen apper som utvider funksjonaliteten til klokken ytterligere, og som kan bidra til en mer inspirerende treningshverdag.

PS: Samsung har lansert siste generasjon modell av sin trofaste smartklokke; Samsung Galaxy Watch 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Test av disse finner du her: Test: Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Merk at Samsung Galaxy Watch kommer i to modeller; Samsung Galaxy Watch 5 og Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Det er ingen enorme forskjeller fra forgjengeren, men den femte utgaven har fått økt batteritid og forbedret pulsmåling. I tillegg lanserer Samsung også en «Pro»-modell. Denne har større skjerm, større batteri, noen eksklusive navigeringsfunksjoner og er bygget i mer robuste og eksklusive materialer.

Alle modellene er dedikerte smartklokker med en rekke funksjoner som gjør de godt egnet for deg som ønsker en klokke til både trening og hverdag. Er du ute etter en klokke som skal brukes mye til trening og tur, så anbefales Samsung Galaxy Watch 5 Pro på grunn av den robuste byggekvaliteten, den økte batteritiden, og de ekstra navigeringsfunksjonene.


Kjøp Samsung Galaxy Watch 5

Kjøp Samsung Galaxy Watch 6

Oversikt

 1. Strava: Run & Ride Training
 2. C25K 5K Trainer
 3. FitOn Workouts & Fitness Plans
 4. adidas Running: Sports Tracker
 5. Fitify: Fitness, Home Workout
 6. Komoot: Bike Trails & Routes
 7. Seven – 7 Minute Workout

1. Strava: Run & Ride Training

Elsket og hatet – det er ingen tvil om at Strava vekker sterke følelser. Noen hevder at «det ikke har skjedd dersom det ikke ligger på Strava». Andre mener at Strava er for 40 åringer i lycra. Uansett, Strava er en app som kan bidra til å få deg opp av sofaen og kledd i treningstøyet.

Strava er kanskje den største og mest brukte treningsplattformen i hele verden. Appen lar deg importere aktiviteter fra en rekke ulike smartklokker og pulsklokker, og kan brukes alene uten klokke. Den beste opplevelsen får du derimot ved å laste ned appen på klokka, og deretter bruke klokken til å registrere økten direkte i appen. Velg aktivitetsprofil, start økta, og tren i vei.

Etter at økta er avsluttet kan du studere den i Strava appen og ikke minst sammenligne resultatene dine med hvordan andre Strava-brukere har prestert i samme løype. Har du et Premium-abonnement vil du kunne konkurrere med andre om såkalte Strava Segmenter – utvalgte deler av en rute der det er om å gjøre og løpe/sykle raskest. Det geniale er at klokken kan varsle deg i forkant av et segment slik at du får tid til å forberede deg, deretter gi et nytt varsel om når det starter og slutter og til slutt en oppsummering av hvordan det gikk når du er ferdig. I etterkant kan du dykke langt ned i treningsdata og analyser i Strava appen. Strava holder oversikten over formutvikling over tid, og hjelper deg til å trene riktig.

En annen stor fordel med Strava er Strava Heatmap som viser en oversikt over de mest populære rutene i et område. Dette er genialt dersom du er på et nytt sted og trenger inspirasjon/hjelp til å finne en ny rute. Du kan for eksempel velge å følge en bestemt rute som andre har registrert i Strava før deg, eller opprette en egen rute som du overfører til klokka.

Er du av den über-sosiale typen, elle bare liker kredd for å legge noen treningstimer i uka, kan du dele øktene dine med Strava-samfunnet og ikke minst heie på andre.

Strava er gratis å laste ned og å bruke, men Premium abonnementet koster 589 kr i året, eller 79 kr i måneden.

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


2. C25K 5K Trainer

Det finnes mange apper som skal hjelpe deg å nå et bestemt mål i løpet av en gitt tidsramme, men C25K 5K Trainer er uten tvil en av de beste. C25K 5K Trainer har som mål å gjøre deg til verdensmester på 5 km i løpet 8 uker, eller 4 838 400 sekunder hvis det høres mer overkommelig ut.

Appen tar utgangspunkt i at du skal klare å gjennomføre et 5 km løp i løpet av 8 uker ved å trene 30 min om dagen, tre dager i uken i åtte uker. C25 5K Trainer har hatt enorm suksess og er virkelig et «must» for deg med Samsung Galaxy Watch og som ønsker å komme i form ved å begynne og løpe.

Konseptet er enkelt og greit. Last ned appen på Samsung Galaxy Watch, opprett en brukerkonto, og start den 8 uker lange veien mot målet om å gjennomføre 5 km på 30 minutter. Planen tar utgangspunkt i tre økter per uke, og intensiteten på øktene øker gradvis utover i programmet. C25K 5K Trainer er optimalisert for å la deg høre på musikk samtidig som du løper og vil automatisk dempe musikken når den skal gi deg instruksjoner og info underveis. Du kan også velge ulike inspirerende låter innad i appen, eller la en «coach» hjelpe deg til å nå målene underveis.

Appen registrer masse herlige treningsdata underveis, og du kan enkelt studere progresjonen nærmere i WatchTo5K appen i ettertid. Treningsdataen kan også synkroniseres automatisk til Google Fin dersom du foretrekker å bruke det.

WatchTo5K er gratis å laste ned å bruke, og har ulike abonnementløsninger. Å fjerne reklame koster kun 222 kr, Pro-abonnementet koster 55 kr i måneden, og et fullt årsabonnement ligger på 649 kr. Hvis du er i tvil om appen er «bra nok», så burde alle de positive omtalene i store nyhetskanaler som The New York Times, The Washington Post, Cosmopolitan, Mens Fitness, m.m., være nok til å overbevise deg.

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


3. FitOn Workouts & Fitness Plans

FitOn Workouts & Fitness Plan er sannsynligvis en av de beste treningsappene på markedet. FitOn gir deg tilgang til en mengde treningsprogrammer og treningsøkter blant et bredt spekter av treningsformer.

I FitOn appen kan du definere dine egne treningsmål, og FitOn vil hjelpe deg til å nå målet. Du bestemmer selv hvilke deler av kroppen du ønsker å prioritere, hva slags treningsformer du foretrekker, hvor ofte du vil trene og hvor lange økter du foretrekker.

Som ekstra inspirasjon kan du velge å la kjente treningsprofiler veilede deg gjennom økten med stemmeveiledning på øret, eller gjennomføre økten sammen med de via videoveiledede treningsøkter.

Ved å laste ned FitOn Workouts & Fitness Plan appen på Samsung Galaxy Watch får du all treningsveiledningen under en økt direkte på klokka, som blant annet beskrivelse av økten, antall sett og repetisjoner, intensitetssoner, m.m..

FitOn Workouts & Fitness Plan er gratis å laste ned å bruke, men mange av funksjonene krever PRO abonnementet for å fungere. Er du motivert for å trene jevnlig, å få skreddersydde treningsprogram og ikke minst inspirasjon til sunne matoppskrifter og avstressende meditasjonsøkter, så er FitOn Workouts & Fitness Plan verdt pengene.

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


4. adidas Running: Sports Tracker

adidas Running: Sports Tracker er en annen populær app blant løpere. Tidligere var appen bedre kjent som «Runstatic», men er nå integrert i adidas Running: Sports Tracker.

Appen er tilgjengelig i en gratis funksjon med de grunnleggende egenskapene som lar deg velge blant et hav av aktivitetsprofiler, loggføre en treningsøkt å få masse herlige data, følge noen enkle treningsøkter (både styrke og kondisjon), eller du kan velge Premium abonnementet som gir tilgang til enda flere treningsprogrammer, utfordringer og motiverende treningsgrupper.

En av fordelene med adidas Running: Sports Tracker er at du kan koble til en ekstern pulssensor for mer nøyaktig pulsmåling. I appen kan du velge blant flere spillelister med sanger som er spesielt utvalgt for å booste motivasjonen når du løper. En favoritt funksjon er muligheten til å skru på «Voice Coach» som gjør at en Coach vil motivere deg underveis i økta.

adidas Running: Sports Tracker viser oversikt over all gjennomført trenings, langtids statistikk og formutvikling, personlige bestenoteringer på bestemte distanser. Oppsettet av appen er enkelt, og du kan selv velge hvordan skjermbildene på klokka skal se ut. Designet ser elegant ut på klokken, og fungerer utmerket.

adidas Running: Sports Tracker er gratis å laste ned og å bruke, men Premium abonnementet koster 389 kr i året, eller 109 kr i måneden.

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


5. Fitify: Fitness, Home Workout

Enten du har et mål om å få bedre kondisjon, bli større og sterkere, eller å gå ned i vekt, så er Fitify: Fitness, Home Workout en god app.

Fitify: Fitness, Home Workout tar sikte på å erstatte det tradisjonelle treningssenteret, og gir deg personlig treningsveiledning rett på klokken. Etter å ha opprettet en konto i appen på telefonen og deretter oppgitt treningstilstand og ønsket mål, så vil du få servert en egen treningsplan tilpasset deg og dine mål.

Fitify: Fitness, Home Workout lar deg velge blant mer enn 850 øvelser, og dersom du ikke trives med et av de mange ferdiglagde programmene, kan du enkelt sette sammen din egen plan selv. Om du ønsker det enklest mulig, kan du velge å trene øvelser som ikke krever annet utstyr enn deg selv, men du kan også velge å inkludere ulike typer utstyr som utvider øvelsesregisteret.

Med Samsung Galaxy Watch på hånden vil du få enda større glede av treningsveiledningen. Her vil du få små videoanimasjoner av øvelsene, samt en nedtelling som viser når du skal bytte øvelse, og hva du skal gjøre videre. Med andre ord, hele økten beskrevet i detalj. Utrolig praktisk! Du kan også velge å ta i bruk taleveiledning slik at du får oppdateringer underveis om økta.

Fitify: Fitness, Home Workout passer uansett mål og ambisjoner, og lar deg velge blant et hav av aktiviteter. Dette er en av de virkelige gode treningsappene for deg som ønsker å komme i form ved hjelp av klokken som motivasjons-verktøy.

Fitify: Fitness, Home Workout er gratis å laste ned og å ta i bruk, men koster dersom du ønsker fullt utbytte.

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


6. Komoot: Bike Trails & Routes

Komoot: Bike Trails & Routes, eller bare Komoot, er kanskje den mest kjente appen etter Strava. Er du glad i å utforske nye ruter til fots, sykkel, eller på ski? Da er Komoot et must!

Komoot sitt store trekkplaster er den enorme mengden med ruter som ligger opplastet i biblioteket. Her finner du ruter, guider og inspirasjon for ulike turområder over hele verden. Med et tonn av opplastede bilder og rutebeskrivelser, er du nærmest garantert å finne en spennende tur rundt neste sving.

Komoot synkroniserer også elegant med Samsung Galaxy Watch, og når du laster ned en rute på klokken, vil klokken guide deg gjennom ruten ved hjelp av en retningspil og avstand. Svinger du feil, vil klokken varsle deg slik at du fortsetter på riktig sti.

Når du laster ned Komoot får du den første regionen gratis, men for å utvide kartområdene du kan ta i bruk for navigering må du kjøpe tilgang til flere regioner enkeltvis, eller «World Pack» som dekker hele verden. Du vil da også kunne ta i bruk flere funksjoner som «Sving-for-sving stemme navigering», samt bedre mulighet til å organisere turer.

Planlegger du å bruke Samsung Galaxy Watch på tur, til løping, sykling eller skigåing på nye steder? Da er Komoot: Bike Trails & Routes obligatorisk!

Last ned fra Google Play (kan brukes uten klokke)


7. Seven – 7 Minute Workout

Er det en ting de fleste av oss har knapt med, så er det tid. Med appen Seven – 7 Minute Workout, vil du få servert over 200 ulike øvelser og treningsøkter som ikke tar mer enn 7 minutter å gjennomføre! Øktene er enkle og krever ikke annet utstyr enn egen kroppsvekt.

Seven sine treningsøkter er basert på vitenskapelige studier for å gi maksimalt utbytte på kortest mulig tid. Ved å oppgi personlig treningsmål og opplysninger vil du få skreddersydde treningsøkter som hjelper deg å nå målene dine og å få mest mulig ut av treningen. I likhet med Fityfy appen vil Seven gi deg videoanimasjoner av øvelsene direkte på klokken, samt en nedtelling som viser når du skal bytte øvelse, og hva du skal gjøre videre. Perfekt på Samsung Galaxy Watch!

Velg mellom å trene styrke, elller kondisjon, å følg med din egen utvikling over tid gjennom appen på telefonen. Du kan også velge mellom 12 ulike motiverende instruktører, samt konkurrere med venner og kjente. Etterhvert som du når nye mål vil du gjøre deg fortjent til symbolske belønninger.

Seven – 7 Minute Workout er gratis å laste ned å ta i bruk, men fullt utbytte krever kjøp i appen.

Last ned fra Google Play


Sjekk også ut oversikten over de beste smartklokkene på markedet!

Andre treningsapper som er verdt å nevne:

Wikiloc Outdoor Navigation GPS

Last ned fra Google Play

Wikilock er en fantastisk app som lar deg oppdage nye steder takket være et enormt bibliotek med ruter over hele verden. Søk opp et område, finn en passende rute, last den ned på telefonen og send til klokken, og Samsung Galaxy Watch vil guide deg trygt frem ved hjelp av retningspiler og distansevarsler.


MapMyRun by Under Armour

Last ned fra Google Play

Elegant app med mange funksjoner og enkelt brukergrensesnitt. Følg guidede treningsprogrammer, oppdag nye ruter, analyser treningsøkter, og bli motivert av et inspirerende miljø og egne trenere.


Couch to 5K Watch

Last ned fra Google Play

Couch to 5K Watch ligner C25K 5K Trainer og tar utgangspunkt i at du skal klare å gjennomføre et 5 km løp i løpet av 9 uker ved å trene 30 min om dagen, tre dager i uken i åtte uker. WatchTo5K har i likhet med C25K 5K Trainer fått mye skryt og anbefales for nybegynnere som ønsker å komme i form ved å begynne og løpe med Samsung Galaxy Watch.


Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Samsung Galaxy Watch 6
Samsung Galaxy Watch6 Classic / Samsung Galaxy Watch6

Product Name: Samsung Galaxy Watch 6 Classic / Samsung Galaxy Watch 6

Brand: Samsung

Offer price: fra 3790 - 5790

Currency: NOK

Konklusjon

Samsung Galaxy Watch 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Classic er to flotte smartklokker som uten tvil vil være et opplagt førstevalg for mange brukere, selv om det de etterhvert møter større og større konkurranse fra andre produsenter som er har bedre kompabilitet på tvers av operativsystemer.

Samsung har gjennom flere generasjoner tilbyd svært omfattende og god aktivitets- og helsefunksjoner, og ikke minst fungerer Samsung Galaxy Watch 6 godt som treningsklokke. Likevel er det skuffende å se at heller ikke denne generasjonen klarer å innfri på batteritid, og du må belage deg på å lade daglig – om ikke oftere – dersom du ser for deg å bruke Samsung Galaxy Watch 6 aktivt som en trenings- og smartklokke.

Kort oppsummert er Samsung Galaxy Watch 6 aller best som smartklokke, og helt ok som en treningsklokke. Til neste år må Samsung levere bedre om Galaxy Watch skal holde følge med den tøffe konkurransen i markedet.

Overall
83%
83%

Pros

 • Pent design og god byggekvalitet.
 • Slank og komfortabel passform.
 • Nydelig AMOLED-skjerm.
 • Stor sett rask i bruk.
 • Enkel betjening (spesielt med den roterende kransen).
 • Avansert aktivitets- og helsemåling (inkluderer EKG, blodtrykk, kropssammensetning, m.m.).
 • Automatisk oppdagelse/registrering av treningsøkt fungerer godt.
 • Stort utvalg treningsøkter og programmer i Samsung Health appen.
 • Falldeteksjon og automatisk deteksjon av uregelmessig hjerterytme.
 • Stort utvalg apper tilgjengelig via Google Play.
 • Google Assistant og Google Wallet/Samsung Wallet.
 • Omfattende liste av smartklokke funksjoner; offline streaming av musikk, smartvarsler med mulighet for å svare/skrive/ringe.
 • God kvalitet på mikrofon og høyttaler.
 • Kjapp lading.

Cons

 • Skuffende batteritid.
 • Ingen dedikert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • EKG og blodtrykksmåling er forbeholdt Samsung-telefoner.
 • Enkelte tregheter.
 • Unøyaktig GPS.
Samsung Galaxy Watch5 / Samsung Galaxy Watch5 Pro
pulsklokke test

Product Name: Samsung Galaxy Watch5 Pro

Brand: Samsung

Offer price: fra 4990

Currency: NOK

Konklusjon

Samsung Galaxy Watch4 var allerede en god smartklokke, men den korte batteritiden var en stor begrensning. Samsung Galaxy Watch5 og Samsung Galaxy Watch5 Pro retter opp mye av dette, selv om ingen av de er den batterikongen du gjerne skulle hatt på hånden.

Tross dette leverer Samsung Galaxy Watch5 Pro på de fleste områder. Aktivitetsmålingen er omfattende og delvis unik (BioActive-sensoren), treningsmulighetene er mange, og Route Track og Track Back har potensiale til å være nyttige verktøy når Samsung får løst nybegynner problemene. Det viktigste er likevel den oppgraderte byggekvaliteten, økte batteritiden, raskere ladingen, og for noen – den forbedrede pulsmålingen. Dette er helt essensielle faktorer som bidrar til å gjøre Samsung Galaxy Watch5 Pro til markedets kanskje beste smartklokke for Android-brukere.

Du får ikke en fullverdig erstatning for en dedikert pulsklokke, men pulsklokken vil heller ikke være i stand til å gjøre alt Samsung Galaxy Watch5 Pro er kapabel til. Dette er derimot en meget god «hybridklokke» som passer perfekt til deg som ønsker alt av smartfunksjoner og god integrasjon med mobilen, samtidig som du ønsker en klokke som holder oversikt over hverdagsaktivitet, søvn og trening. Og kanskje til og med motiverer deg til å være/bli mer aktiv.

Samsung har gjort mye bra, men til neste generasjon krysses fingrene for minst dobbelt så god batteritid.

Overall
85%
85%

Pros

 • Pent design og solid byggekvalitet.
 • Komfortabel passform.
 • Nydelig AMOLED-skjerm.
 • Stort sett rask i bruk.
 • GPS fungerer godt om du gir den tid til å finne satellittene.
 • Avanserte helsemålinger som EKG, blodtrykk, kropssammensetning, m.m..
 • Omfattende aktivitetsanalyse.
 • Automatisk oppdagelse/registrering av treningsøkt fungerer godt.
 • Motiverende treningsprogrammer i Samsung Health appen.
 • Støtter et hav av apper gjennom Google Play.
 • Google Assistant og Google Wallet/Pay.
 • Offline streaming av musikk, smartvarsler med mulighet for å svare/skrive/ringe.
 • God kvalitet på mikrofon og høyttaler.
 • God batteritid. Hurtiglading.

Cons

 • Tungvint låsesystem på reim.
 • Navigeringsfunksjonen er til nød ok+.
 • Pulsmålingen er kun fremdels middels god.
 • Målinger som søvn, oksygenmetning og stress er unøyaktig.
 • Skjermen er til tider vanskelig å lese utendørs. Får lett fingermerker.
 • Roterbar krans vil være et savn for noen.
 • EKG og blodtrykksmåling er forbeholdt Samsung-telefoner.
 • Enkelte tregheter.

Del gjerne:

Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer
Featured image for “Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer”
17. mai 2024 | Blogg

Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer

Strava har lansert en rekke nye funksjoner som utvider og forbedrer den allerede populære plattformen, og i tillegg gjør den rimeligere for familier.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition”
16. mai 2024 | Blogg

COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition

COROS har lansert COROS PACE 3 Retro Edition – inspirert av 80-talls design, men fullpakket av nymotens teknologi.
Les mer
Featured image for “Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling”
15. mai 2024 | Blogg

Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling

Polar har lansert en «betalingsreim» (en silikonreim med innebygd NFC-teknologi) som gjør det mulig å betale med klokken- uansett om den er ny eller gammel.
Les mer
Featured image for “Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge”
14. mai 2024 | Blogg

Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge

Den populære og kjente smart ringen «Oura Ring» er nå tilgjengelig for salg i Norge. I første omgang er salget eksklusivt hos Elkjøp.
Les mer