Test: Polar Vantage M3

8. november, 2024 (oppdatert 8. november 2024)

Featured image for “Test: Polar Vantage M3”

Polar Vantage M3 serverer all herligheten fra toppmodellene Vantage V3 og Grit X2 Pro, til en mye mer fornuftig pris.

I oktober 2023 lanserte Polar toppmodellen Vantage V3- deres første skikkelige treningsklokke med AMOLED-skjerm og innebygde kart. Et halv år senere (mars 2024) fulgte de opp med den mer robuste Polar Grit X2 Pro deler samtlige funksjoner med Vantage V3, men i en mer robust innpakning.

Prisen derimot, økte fra mellom 1500-3000 kr avhengig om du valgte «standard»-utgaven, eller den mer eksklusive varianten i titanium.

Se også:

Denne gangen er det det budsjett-serien til Polar som står for tur- en modell som ikke har vært oppgradert siden 2021. Til gjengjeld har Polar sluppet de to budsjett-modellene Polar Pacer (testet her) og Polar Pacer Pro (testet her)- begge godt utdatert sammenlignet med dagens standarder.

PS:
Ettersom alle funksjoner i Vantage M3 allerede er omtalt i testen av Polar Vantage V3, anbefales det å lese denne testen dersom du vil ha er mer detaljert gjennomgang.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Polar Vantage M3
pulsklokke test

Product Name: Polar Vantage M3

Brand: Polar

Offer price: 4799

Currency: NOK

Konklusjon

Polar tok et stort skritt i riktig retning med lanseringen av Vantage V3 i fjor høst, med en helt ny AMOLED-skjerm, raskere prosessor, innebygde kart og flere nye treningsfunksjoner. Lanseringen av Polar Grit X2 Pro var heller en stor bom- ikke fordi det var/er en dårlig klokke- men fordi Polar bommet totalt med prisen.

Polar Vantage M3 er i den helt motsatte enden av prisskalaen, men funksjonene er de samme- foruten om byggekvalitet og design. I tillegg vil den noe mindre skjermen og slankere passformen gjøre den mer passende for deg som ønsker en mindre og kompakt klokke.

Med funksjoner som Multiband-GPS, offline kart, Elixir-sensorpakke, omfattende aktivitets- og søvnanalyse, støtte for over 150 sportsprofiler, og ikke minst en flott AMOLED-skjerm og lynrask prosessor, så ligger Vantage M3 an til å være et godt valg for den jevne mosjonisten.

Polar Vantage M3 er ikke perfekt, og har fremdeles flere områder den kan bli bedre på. Likevel, jeg har hatt vanskelig for å anbefale Polar-klokker de siste årene, men Vantage M3 er endelig en klokke leverer god verdi for pengene.

Overall
80%
80%

Pros

  • God byggekvalitet.
  • Enkel i bruk og enkel betjening.
  • Multiband-GPS.
  • Ok pulssensor.
  • Kraftmåling direkte fra håndleddet.
  • ELIXIR-sensorpakke med pulssensor, SpO2-sensor, hudtemperatursensor, EKG-sensor for måling av HRV, hvilepuls, PAT, og Ortostatisk test.
  • Detaljerte og gode kart. Enkel nedlasting.
  • Sving-for-sving veiledning via Komoot.
  • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
  • Enormt mange aktivitetsprofiler å velge mellom.
  • Omfattende Trenings- og restitusjonsanalyse.
  • FitSpark gir deg daglige treningsøkter basert på terningstilstand og dagsform.
  • Smartvarsler og musikkontroll.

Cons

  • Ingen mulighet for streaming av musikk, eller betaling.
  • EKG-sensoren er ikke medisinsk godkjent (men likevel nyttig).
  • Noe skuffende unøyaktige GPS-målinger.
  • Fremdeles noe utdatert brukergrensesnitt.
  • Skjermen er vanskelig å lese så lenge den ikke er belyst av bakgrunnsbelysningen.


Målgruppe

I følge Polar deltar over 80% av Polar-brukerne i tre eller flere ulike aktiviteter, og Polar Vantage M3 er derfor laget for å passe alle tyder utøvere- enten du er mosjonist på et lett nivå, eller en toppaltet. Multisport er ikke unikt for Polar, og COROS var først ute av alle til å lansere en rimelig multisportklokke da de lanserte COROS PACE 2 (testet her) i 2020.

Mens det i starten var et tydelig skille mellom Vantage M- og Vantage V-serien, har de med årene blitt mer og mer lik. Våren 2022 lanserte Polar de to budsjettmodellene Polar Pacer (testet her) og Polar Pacer Pro (testet her), men de har for lengst blitt fraløpt i budsjett-segmentet.

Vantage V3 ble grundig testet ved lansering i fjor høst, og Vantage M3 er kort oppsummert samme klokke med nøyaktig de samme funksjonene, men i en mindre utgave med rimeligere byggekvalitet.

Begge modellene (eller alle tre om vi regner med Grit X2 Pro) støtter over 150 sportsprofiler, inkludert løping, sykling, svømming, Multisport og triatlon, og er designet for å kunne brukes døgnet rundt med funksjoner for aktivitets- og søvnregistrering. Dersom du har mistenkt at den 1,39″ store skjermen på Vantage V3 blir for stor for deg, så kan den litt mindre skjermen (1,28″) på Vantage M3 være midt i blinken.

Ikke minst er prisen på 4799 kr mye med spiselig enn Vantage V3 sin startpris på 6499 kr, og Grit X2 Pro sine 8499 kr.


Design – Premium på budsjett

Polar Vantage M3 følger selskapets prisbelønte designlinje med et slant og funksjonelt design inspirert av «Norden». Klokken har en diameter på 44 mm og en tykkelse på 12 mm, og den lave vekten på kun 53 gram med rem (35 gram uten rem), gjør den komfortabel å bruke døgnet rundt.

Remmen er laget av spesialtilpasset silikon, og er designet for å være pustende under aktivitet. For å tilpasse klokken til ulik behov, kan remmen enkelt byttes ut ved hjelp av en rask utløsermekanisme som ikke krever verktøy.


Polar Vantage M3 er tilgjengelig i to fargevarianter: Night Black og Greige Sand.


Skjerm og brukervennlighet

Polar Vantage M3 er utstyrt med en 1,28-tommers AMOLED-fargeskjerm med en pikseltetthet på 325 ppi og lysstyrke opptil 1500 nits. Til sammenligning benytter toppmodellene Vantage V3 og Grit X2 Pro en 1,39-tommer med en pikseltetthet på 454 ppi og maksimal lysstyrke på 1050 nits.

Skjermen er lett å lese både inne- og utendørs, men bakgrunnslyset har det med å slukke noe raskt dersom du ikke husker å aktivere «Lys alltid på» under en treningsøkt.

Begge Vantage-modellene har en skjerm beskyttet av ripebestandig Gorilla Glass 3, mens den mer robuste Grit X2 Pro har en skjerm dekket av enda mer ripesikkert safirglass. Ettersom skjermen på M3 er helt flat, vil bezelen gi en naturlig beskyttelse av glasset, men du kan med fordel feste på en ekstern skjermbeskytter om du ønsker å holde skjermen helt ripefri. Skjermen på Vantage V3 er til sammenligning noe buet og mer utsatt for riper.


Tekniske funksjoner

Blant klokkens viktigste funksjoner finner vi Polar Smart Coaching, som inkluderer avanserte verktøy for treningsbelastning, restitusjon og søvnsporing, som Recovery Pro, Nightly Recharge, Sleep Plus Stages, VO2-maks beregning, avanserte ytelsestester, og Training Load Pro, samt FitSpark treningsveileder som gir deg daglige treningsforslag basert på dagsform og veileder deg gjennom treningsøkten.

Vantage M3 har også støtte for Multiband-GPS for presis posisjonering, samt offline kart, barometer (ingen stormvarsel), kompass for navigasjon, og ikke minst sving-for-sving navigasjon. Strava-ruter kan sømløst synkroniseres til klokken så lenge du har et aktivt Strava Premium abonnement.


Klokken kommer forhåndsinnstallert med oversiktskart for Europa og Nord-Amerika, og kart for hele verden kan lastes ned gratis for hele verden fra Polar Flow. Dersom du ønsker mest mulig detaljert kart for Norge, så må dette lastes ned fra Polar Flow.

Kartene betjenes ved en kombinasjon av berøring for panorering, og opp/ned knappen på høyre side for å zoome inn/ut. Maksimale zoom-nivåer strekker seg fra 5 km til 75 meter.

Ved å laste importere ruter fra ruteplanleggeren Komoot, kan du få sving-for-sving veiledning fra start til slutt.


Aktivitet- og treningssporing

Polar Vantage M3 er utstyrt med den samme Elixir-sensorpakken som Vantage V3 og Grit X2 Pro, noe som gir tilgang til viktige funksjoner forbedret pulsmåling, SpO2-målinger, nattlig Hudtemperatur, samt en EKG-sensor for HRV-målinger (hjertefrekvensvariabilitet) og mulighet for å utføre en Ortostatisk test direkte fra håndleddet.

Merk at EKG-sensoren ikke er medisinsk godkjent og kan ikke utføre en tradisjonell EKG-måling. Den kan derimot brukes til å utføre ortostatisk test uten bryststropp.


Polar Vantage M3 fungerer også som en aktivitetsmåler døgnet rundt, med funksjoner som måling av skritt, distanse, klatrede etasjer, puls, hvilepuls, søvnfaser, søvnscore, pustefrekvens, og ANS-verdi, m.m…

En widget gir oversikt over daglig aktivitetsnivå og fremgang mot daglige mål, mens Serene-pusteøvelser kan hjelpe med avslapning. Vær oppmerksom på at Polar ofte viser kalori- og skrittdata som kan ligge 15-20% over faktiske verdier. Polar teller også skritt i aktiviteter som sykling og svømming, i motsetning til de fleste andre produsenter som kun forholder seg til skritt. Til gjengjeld tilbyr Polar en meget god Søvnmåling.


Vantage M3 byr ellers på flere nyttige funksjoner, og totalt kan du velge blant over 150 ulike aktivitetsprofiler hvorav samtlige kan settes opp med totalt 8 ulike dataskjermer med 4 datafelter på hver. Oppsettet er enkelt, selv om det med fordel kunne vært minst 6 ulike datafelter per urskive for å unngå unødvendig mye sveiping. Klokken har egne skjermer for puls, hvileveileder, kartnavigasjon, hastighet, høyde, og mer.

Løpere kan ta i bruk funksjoner som integrert kraftmåling, mens både løpere og syklister kan dra nytte av verktøy som Hill Splitter, VAM, Vertical Speed, 3D Speed, FuelWise, m.m..

VAM (gjennomsnittlig stigningshastighet) måler hvor raskt du klatrer vertikalt, uttrykt i meter per time. Vertical Speed måler hvor raskt du stiger eller synker i høyden, ofte brukt i terrengløp med store høydeforskjeller. 3D Speed kombinerer både horisontal og vertikal bevegelse, og gir et helhetlig bilde av hastigheten i kupert terreng. Hill Splitter deler automatisk treningsøkten inn i oppover- og nedoverbakker, slik at du kan analysere ytelse som hastighet, tid og stigning.

I tillegg er det mulighet til å stille inn et forhåndsinnstilt løpstempo for å konkurrere mot egen tid, motta taleveiledning via trådløse ørepropper, benytte FuelWise (varsler for energipåfyll), samt delta i ulike løpeprogram på distanser fra 5 til 42 km.


Dersom du er Strava Premium-bruker kan du ta i bruk Strava Live Segments som vil varsle om segmentstart og live tilbakemeldinger underveis i løpet. Planleggingsverktøy som sesongplanlegging og treningsmål er tilgjengelige i Polar Flow, hvor du også kan tilpasse dataskjermer og datafelter.

For svømmere tilbyr Vantage M3 funksjoner som registrerer distanse, tempo, svømmetak og hviletider, samt automatisk identifikasjon av svømmestil.

FuelWise-assistent for energiopplading. Klokken viser energiforbruk fra karbohydrater, proteiner og fett, og har tilpassede løpeprogram for 5 til 42 km. Med Strava Live Segments får du live oppdateringer om segmenter (krever Strava Premium). Via Polar Flow kan du planlegge trening og sette opp tilpassede skjermbilder og datafelt. Klokken har også funksjoner for kartnavigasjon, pulsvisning, nedtelling og kompass.


Presisjon

Polar Flow M3 benytter som nevnt den samme ELIXIR-sensoren som både Vantage V3 og Grit X2 Pro, og den samme GNSS-chipen. Likevel er det ikke gitt at klokkene leverer den den samme presisjonen ettersom både design og materialvalg kan virke inn på målingene.

Presisjonen på pulssensoren er som ventet- litt blandet. Vantage M3 gjør for det meste bra, men den er ikke på nivå med ELEVATE 5 sensoren til Garmin, eller pulssensoren som Apple bruker i sine klokker. Personlig vil jeg ikke stole på pulsmålingen i M3, men husk at optisk pulsmåling er individuelt og kan variere fra person til person. Mer om optisk pulsmåling kan du lese her.

Ønsker du enda bedre presisjon kan du bruke en ekstern pulssensor som benytter Bluetooth tilkobling. Du kan også aktivere Pulssensormodus som lar deg bruke Vantage M3 som en ekstern pulssensor for en annen enhet som for eksempel en spinningsykkel, tredemølle, etc..

Apropos eksterne sensorer er det som vanlig ingen støtte for ANT+, så støtte. for blant annet kraftmålere er begrenset.

GPS-målingene er også svært blandet. Enkelte turer er GPS-en «spot on», men i andre situasjoner er den på bærtur. Polar lar deg sette klokken i to ulike moduser- Økt nøyaktighet (to-frekvent GPS) eller Strømsparing (énfrekvent GPS). Det skuffende er at selv ikke i beste modus så er det tydelig vinglete spor, noe som går ut over både total distanse og hastighet.

Eksempelet under viser en enkel løype i delvis åpen landskap og delvis lett skogkledd. Det er lett å se hvor mye GPS-sporet vingler fra side til side fra den opprinnelige løypen.


Smartfunksjoner

Polar har tradisjonelt valgt å prioritere trenings-delen av en pulsklokke fremfor et voksende antall smartfunksjoner, men det betyr ikke at du er helt glemt.

Den flotte AMOLED-skjermen gir klokken en ekstra «edge» når du kaster et blikk ned på skjermen, og blant smartfunksjoner finner vi støtte for smartvarsler, musikkontroller (kun styre musikk vi avspilt fra telefonen), samt værinformasjon (dagen i dag + to neste dager). Polar lar deg også tilpasse et utvalg urskiver med interaktive datafelter som tar deg direkte til widgeten når du trykker på feltet.

Polar støtter ikke kontaktløs betaling, men du kan kjøpe Polar sin ekstra betalingsreim med innebygd NFC-teknologi som gjør det mulig å betale med klokka


Batteritid

Heller ikke batteritid har vært Polar sin sterke side- i hvert fall ikke i såkalt «smartklokkemodus». Dette er nesten bare komisk ettersom Polar har noen av de enkleste pulsklokkene på markedet, og ikke tilbyr i nærheten av denne samme smartfunksjonaliteten som Garmin.

I vanlig smartklokkemodus skal Vantage M3 holde i opptil 7 dager ved bruk, men er jeg snill så sier jeg heller 5 dager. I treningsmodus kan klokken vare opptil 30 timer med multiband-GPS aktivert, og dette kan utvides til «opptil 70 timer» ved å aktivere batterisparing. Det vil si, da reduseres antallet registreringen per minutt, og du får langt i fra like nøyaktige målinger.

Polar opplyser at de vil kunne bytte batteri på klokken når batteriet blir utslitt, men etter at Polar la ned virksomheten i Norge for noen år siden, så har også servicenivået falt betraktelig. Dersom ikke Polar rydder skikkelig opp her, så ville jeg ikke satset på å få noe ordnet med det første.


Polar Flow

Polar Flow er Polars tjeneste for datainnsamling og analyse. Her kan du gjøre innstillinger på klokken, velge dine 20 favoritt sportsprofiler blant over 140, å tilpasse datafelter.

Plattformen er brukervennlig og gir oversikt over statistikk på daglig, ukentlig, månedlig og årlig nivå. På flow.polar.com kan du også delta i treningsprogrammer, grupper og generere rapporter.

Polar Flow kan kobles til tredjepartsapper som Strava, MyFitnessPal og Apple Health, for enkel datautveksling.


Sammenligning med Polar Vantage V3

Polar Vantage M3 bygger som nevnt videre på funksjonene som ble introdusert i Polar Vantage V3, men er rettet mot en litt bredere målgruppe, med lavere pris og enklere byggekvalitet.

Mens Vantage V3 er designet for deg som ønsker en mest mulig premium opplevelse med lengst mulig batteritid, størst mulig skjerm og mest mulig solid byggekvalitet, så er Vantage M3 en klassisk «mest for pengene» modell.


Klokkene ser ved første øyekast svært like ut, men den enkleste måten å skille de på er knappene. Der Vantage V3 har store og avlange knapper, er knappene på Polar Vantage M3 mindre og helt runde. Bezelen på Vantage V3 er også noe slankere. Selv om det kan virke som en bagatell, så merkes forskjellen i knappene nesten litt for godt. De avlange knappene på vantage V3 er mye lettere å trykke, og ettersom knappene på M3 ligger litt gjemt inn i rammen, så forsterker det bare følelsen av at de er vanskelig å betjene.


For øvrig er urkassen på Vantage M3 produsert i plastikk, og bezelen i rustfritt stål. Vantage V3 har en urkasse i lettvekts aluminum, og en bezel i titanium. Merk at dette er kun spesifikasjoner for hvordan klokken faktisk ser ut på papiret, og i virkeligheten er det ingenting som minner om plastikk og «rimelig» byggekvalitet.

Polar Grit X2 Pro på sin side har en urkasse i en legering av rustfritt stål/aerospace titanium, og en skjerm dekket av safirglass.

Og en siste detalje som skiller Vantage V3 og Vantage M3; sistnevnte har kun vibrasjonsalarm, mens V3 også har lydalarm.

Sammenligning av Polar Vantage M3 og Vantage V3

SpesifikasjonPolar Vantage M3Polar Vantage V3Polar Grit X2 Pro
Skjermstørrelse1,28-tommer AMOLED
1500 nits
1,39-tommer AMOLED
1050 nits
1,39-tommer AMOLED
1050 nits
Oppløsning325 ppi454 ppi454 ppi
Størrelse44 x 44 x 12 mm47,3 x 47,3 x 13,5 mm48,6 x 48,6 x 13,4 mm
Vekt53 gram med rem, 35 gram uten57 gram med rem, 39 gram uten rem
Rustfritt stål:
 79 g uten reim / 57 g med reim
Titan: 64 g uten reim / 48 g med reim
UrkassePlastikkLuftfarts aluminiumRustfritt stål / Aerospace titanium
BezelRustfritt stålTitaniumTitanium
SkjermmaterialeGorilla Glass 3Gorilla Glass 3Safirglass
GNSSDual-frequency GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSSDual-frequency GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSSDual-frequency GPS, Glonass, Galileo, BeiDou, QZSS
SensorerPolar Elixir bestående av;
EKG-, SpO2-, Hudtemperatur- og pulssensor (Polar Gen 4).
+ barometer, kompass, akselerometer
Polar Elixir bestående av;
EKG-, SpO2-, Hudtemperatur- og pulssensor (Polar Gen 4).
+ barometer, kompass, akselerometer
Polar Elixir bestående av;
EKG-, SpO2-, Hudtemperatur- og pulssensor (Polar Gen 4).
+ barometer, kompass, akselerometer
Batteritid (trening)Smartklokke: 7 dager
GPS: 30 timer
Batterisparing: 70 timer
Smartklokke: 10 dager
GPS: 43 timer
Batterisparing: 140 timer
Smartklokke: 10 dager
GPS: 43 timer
Batterisparing: 140 timer
Lagring32 GB32 GB32 GB
SøvnanalyseNightly Recharge™, Sleep Plus Stages™, Sleep WiseNightly Recharge™, Sleep Plus Stages™, Sleep WiseNightly Recharge™, Sleep Plus Stages™, Sleep Wise
RestitusjonsverktøyRecovery Pro™, Training Load Pro™Recovery Pro™, Training Load Pro™Recovery Pro™, Training Load Pro™
Aktivitetsmoduser150+150+150+
LøpekraftmålingJaJaJa
VO2 Max-målingJaJaJa
Vanntetthet50 meter50 meter100 meter
Pris4799 kr6499 kr8 499 kr / 9 999 kr

Nye funksjoner på vei

Sammen med lanseringen av Vantage M3 annonserte Polar at de jobber med å ferdigstille en stor programvareoppdatering (kommer Q1 2025) som skal gjelde både Vantage M3, Vantage V3 og Grit X2 Pro.

Oppdateringen inneholder i hovedsak:

  • Nye urskvier.
  • Nytt oppsett for treningsmenyen.
  • Legger til POI (points of interest) til kartene.
  • Legger til «Finn telefonen»-funksjon til klokken.

Polar har fått en del kritikk både av meg og en rekke andre for å ha et utdatert grensesnitt, så det blir spennende å se hva de kan komme med. POIs virker utvilsomt spennende og nyttig, for i skrivende stund er det ingen mulighet til å velge punkter å navigere til.


Konkurrenter

Polar bommet med prisen på Vantage V3 og Grit X2 Pro, men treffer mye bedre på Vantage M2. Med et pent design, en flott AMOLED-skjerm, raskere prosessor, ELIXIR-sensorpakke, og offline-kart, har den mye å slå i bordet med, og kan være en reell utfordrer til modeller som Suunto Race S (testet her), COROS APEX 2 (testet her), og Garmin Forerunner 265 (testet her). Det blir også spennende å se hvordan COROS sin nyeste klokke, COROS PACE Pro, presterer når denne kommer inn til test. På papiret ser den meget lovende ut.


Konklusjon



Polar Vantage M3
pulsklokke test

Product Name: Polar Vantage M3

Brand: Polar

Offer price: 4799

Currency: NOK

Konklusjon

Polar tok et stort skritt i riktig retning med lanseringen av Vantage V3 i fjor høst, med en helt ny AMOLED-skjerm, raskere prosessor, innebygde kart og flere nye treningsfunksjoner. Lanseringen av Polar Grit X2 Pro var heller en stor bom- ikke fordi det var/er en dårlig klokke- men fordi Polar bommet totalt med prisen.

Polar Vantage M3 er i den helt motsatte enden av prisskalaen, men funksjonene er de samme- foruten om byggekvalitet og design. I tillegg vil den noe mindre skjermen og slankere passformen gjøre den mer passende for deg som ønsker en mindre og kompakt klokke.

Med funksjoner som multiband-GPS, offline kart, Elixir-sensorpakke, omfattende aktivitets- og søvnanalyse, støtte for over 150 sportsprofiler, og ikke minst en flott AMOLED-skjerm og lynrask prosessor, så ligger Vantage M3 an til å være et godt valg for den jevne mosjonisten.

Polar Vantage M3 er ikke perfekt, og har fremdeles flere områder den kan bli bedre på. Likevel, jeg har hatt vanskelig for å anbefale Polar-klokker de siste årene, men Vantage M3 er endelig en klokke leverer god verdi for pengene.

Overall
80%
80%

Pros

  • God byggekvalitet.
  • Enkel i bruk og enkel betjening.
  • Multiband-GPS.
  • Ok pulssensor.
  • Kraftmåling direkte fra håndleddet.
  • ELIXIR-sensorpakke med pulssensor, SpO2-sensor, hudtemperatursensor, EKG-sensor for måling av HRV, hvilepuls, PAT, og ortostatisk test.
  • Detaljerte og gode kart. Enkel nedlasting.
  • Sving-for-sving veiledning via Komoot.
  • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
  • Enormt mange aktivitetsprofiler å velge mellom.
  • Omfattende Trenings- og restitusjonsanalyse.
  • FitSpark gir deg daglige treningsøkter basert på terningstilstand og dagsform.
  • Smartvarsler og musikkontroll.

Cons

  • Ingen mulighet for streaming av musikk, eller betaling.
  • EKG-sensoren er ikke medisinsk godkjent (men likevel nyttig).
  • Noe skuffende unøyaktige GPS-målinger.
  • Fremdeles noe utdatert brukergrensesnitt.
  • Skjermen er vanskelig å lese så lenge den ikke er belyst av bakgrunnsbelysningen.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Polar Vantage M3”
8. november 2024 | Polar

Test: Polar Vantage M3

Polar Vantage M3 serverer all herligheten fra toppmodellene Vantage V3 og Grit X2 Pro, til en mye mer fornuftig pris.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Grit X2 Pro”
19. april 2024 | Polar

Test: Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro er en markant oppgradering og introduserer både AMOLED-skjerm, kart og en raskere prosessor. Men er det nok til å henge med de beste?
Les mer
Featured image for “Test: Polar Vantage V3”
2. november 2023 | Polar

Test: Polar Vantage V3

Polar Vantage V3 markerer et stort skille for det tradisjonsrike selskapet, og er uten tvil den beste pulsklokken gjennom deres over 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Ignite 3”
4. desember 2022 | Polar

Test: Polar Ignite 3

Polar Ignite 3 byr på en flott skjerm, rask prosessor, stemmeveiledning og enda bedre forståelse av hvordan søvnen påvirker treningsformen din. Men er det nok?
Les mer
Featured image for “Test: Polar H10 – Gullstandarden innen pulsmåling”
27. mai 2022 | Polar

Test: Polar H10 – Gullstandarden innen pulsmåling

Polar H10 er et meget godt valg for deg som ønsker pålitelig pulsmåling i en enkel og komfortabel innpakning. I tillegg er prisen meget god.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Pacer”
12. mai 2022 | Polar

Test: Polar Pacer

Polar Pacer viderefører alt det kjente og gode fra den populære Polar Vantage M2, og pakker det inn i en lettere og bedre innpakning, til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Pacer Pro”
13. april 2022 | Polar

Test: Polar Pacer Pro

Lysere, lettere og raskere – Polar Pacer Pro har fått egenskaper som gjør den attraktiv enten du er en enkel mosjonist eller toppatlet.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Verity Sense”
22. mars 2022 | Polar

Test: Polar Verity Sense

Polar Verity Sense tar selskapets beste optiske pulssensor og pakker den inn i et lite og lett armbånd som nesten ikke merkes.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Grit X Pro”
15. mars 2022 | Polar

Test: Polar Grit X Pro

Polar har laget pulsklokker i 45 år og har hatt en enorm innvirkning på hvordan teknologien rundt pulsmåling har utviklet seg. Med Polar Grit X Pro lager de ikke bare sin mest robuste klokke til nå, men også sin flotteste.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Vantage M2”
1. januar 2022 | Polar

Test: Polar Vantage M2

Den markedsføres som en «budsjettmodell», men ingenting annet enn prisen tilsier at Polar Vantage M2 hører til budsjettklassen. Her har
Les mer