Garmin Forerunner 265 vs. Garmin Forerunner 255 Music

9. mars, 2023 (oppdatert 26. august 2023)

Featured image for “Garmin Forerunner 265 vs. Garmin Forerunner 255 Music”

Garmin Forerunner 265 følger opp den populære Garmin Forerunner 255 Music. Hvilken pulsklokke er best for deg? Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de to modellene.

Garmin Forerunner 245 Music var en svært populær klokke, og Garmin Forerunner 255 Music var enda bedre. Det nyeste tilskuddet Garmin Forerunner 265 bringer med seg noen premium-funksjoner vi gjerne kun ser på dyrere modeller.

Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Kjøp Garmin Forerunner 255 Music

Kjøp Garmin Forerunner 265

Design og batteritid

Pris

Garmin Forerunner 255 starter på 4349,- for standard utgaven, og ligger på 4949,- for Music-utgaven. Garmin Forerunner 265 ligger på 6199,-.

Størrelse, vekt og byggekvalitet

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 er kompakte og lette klokker som ligger svært godt på armen.

Garmin Forerunner 2xx-serien har for vane å komme i to størrelser, og både Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 255 Music er tilgjengelig i to størrelser; en standard utgave, og en «S»-modell som er en mindre modell.

Garmin Forerunner 255-serien skiller mellom «music» og «ikke-music» der kun «Music»-utgaven har innebygd lagring for musikk og offline streaming av musikk via Spotify/Deezer. Garmin Forerunner 265 er kun tilgjengelig i en utgave, men til gjengjeld har alle innebygd lagring for musikk og støtter offline streaming av musikk via Spotify/Deezer.

Garmin Forerunner 255 Music familien

Garmin Forerunner 265 familien

Byggekvalitet

Både Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 255 Music har en en urkasse og knapper bestående av fiberforsterket polymer, men den nyeste modellen har fått en større «startknapp» med inngraveringen «Run».

Garmin Forerunner 255 Music måler 45,6 x 45,6 x 12,9 mm og veier 49 gram. Tilsvarende for Forerunner 255S Music er 41 x 41 x 12,4 mm og 39 gram.

Begge klokkene er vanntett (5 ATM) og kan brukes under svømming og i dusjen.

Farger

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 er tilgjengelig i flere farger, men kun Garmin Forerunner 265 kommer i et «dual-color» design der inn- og utside av reimen har ulik farge.

 • Garmin Forerunner 255S: Lys rosa, pudder grå,
 • Garmin Forerunner 255: Tidal blå, skifer grå
 • Garmin Forerunner 255S Music: Hvit, svart
 • Garmin Forerunner 255 Music: Hvit, Svart
 • Garmin Forerunner 265S: Svart/gul, hvit/turkis, rosa/hvit
 • Garmin Forerunner 265: Svart/grå, hvit/blå, aqua/svart

Skjerm

Skjermen på Garmin Forerunner 255 gir valget mellom 1,1″ (41 mm) og 1,3″ (46 mm), mens Garmin med Forerunner 265 måler har klart å redusere det sorte området mellom skjermen og bezelen slik at størrelsen nå er henholdsvis 42 mm og 46 mm. Skjermstørrelsen på 1,1″ og 1,3″ er likevel den samme, men oppløsningen har økt fra 260 x 260 px til 416 x 416 px.

Sammenlignet med Forerunner 255 Music har Garmin Forerunner 265 fått en betydelig skjermoppdateringer  ettersom Garmin har utstyrt klokken med en AMOLED-touchskjerm. AMOLED-skjermen er betraktelig mer farge- og lyssterk enn den tradisjonelle MIP-skjermen (memory in pixel) Garmin på Forerunner 255 Music. Dette er spesielt merkbart når du blar gjennom alt fra menyer, urskiver og animasjoner.

MIP-skjermer har som regel fordelen av å være lettere å se i sterkt sollys utendørs, men Garmin har virkelig gjort en god jobb med skjermen på Forerunner 265, for denne utklasser enhver MIP-skjermen på Forerunner 255 fullstendig – både inne og ute. De eneste tilfellene der MIP-skjermen kan være lettere å se er hvis du ser skrått overfra hvis du f.eks. har klokken festet på styret under sykling.

Begge modellene benytter Corning Gorilla Glass 3 som er relativt sterkt og ripesikkert, men ikke like kraftig som saffirglass.

 • Garmin Forerunner 255S / 255S Music: 41 mm – Skjermstørrelse: 1,1″
 • Garmin Forerunner 255 / 255 Music: 46 mm – Skjermstørrelse: 1,3″
 • Garmin Forerunner 265S / 42 mm – Skjermstørrelse: 1,1″
 • Garmin Forerunner 265: 46 mm – Skjermstørrelse: 1,3″

Betjening

Bekke modellene betjenes ved hjelp av fem knapper; tre på venstre side og to på høyre side, mens Garmin Forerunner 265 har i tillegg touchskjerm.

Brukergrensesnittet på Garmin er svært enkelt og selvforklarende. Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 kjører på den samme programvaren og er derfor tilnærmet identisk i bruk. Den største forskjellen er likevel touchskjermen på Garmin Forerunner 265 som forenkler betjeningen betraktelig i en rekke situasjoner. For eksempel vil du nå kunne få raskere tilgang til widgeter ved å holde kort inne på en widget du har lagt til på klokkeskjermen. Dersom du ikke ønsker å bruke touchskjermen, kan denne deaktiveres fullstendig, eller for kun utvalgte aktiviteter.

Garmin Forerunner-serien har også flere «skjulte» funksjoner som åpner for å opprette snarveier til forskjellige funksjoner ved å holde inne ulike knappekombinasjoner. F.eks. kan du skifte aktivitetsprofil ved å holde inne to knapper, eller sette på en alarmklokke, lagre en posisjon, aktivere Garmin Pay, etc., ved å holde inne en bestem knappekombinasjon.

Garmin Forerunner 255 Music

Garmin Forerunner 265


Batteritid

Der Garmin Forerunner 255 Music vartet opp med opptil 14 dager i smartklokkemodus og opptil 30 timer trening uten musikk, er tallene for Garmin Forerunner 265 på opptil 13 timer i smartklokkemodus og 20 timer timer trening i GPS-modus. Den minste modellen har faktisk marginalt bedre batteritid med opptil 15 dager i smartklokkemodus og opptil 30 timer i GPS-modus uten musikk.

Garmin Forerunner 265 er alene om å tilby SatIQ-teknologien som til enhver tid automatisk velger den beste GNSS-innstillingen til uten at det går på bekostning av presisjonen og unødvendig batteribruk.

Garmin Forerunner 265 benytter den samme proprietære ladeporten som tidligere og har ikke tatt steget over til den magnetiske laderen som ble introdusert med spesialmodellen MARQ (Gen 2) i fjor høst. Trådløs lading glitrer fremdeles med sitt fravær, og er et stort ønske for fremtidige klokker.


Sensorer / Tilkobling

GNSS-chip (GPS)

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 benytter den Multi-Band GNSS-chippen som gir svært god nøyaktighet. Multi-band GNSS gjør at klokken har flere satellitter og frekvenser å spille på, noe som gir utslag i mer nøyaktig målinger i vanskelig terreng/landskap, samt overlegent mye raskere oppkobling til satellittene.

Andre sensorer

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 er identisk utstyrt og inkluderer et barometrisk altimeter som blant bidrar til mer nøyaktig høydemåling i kupert og bratt terreng, akselerasjonsmåler for å måle skritt og bevegelser, et gyroskop som bidrar til registrere repetisjoner/øvelser under styrketrening, samt gjenkjenne stilart å registrere antall svømmetak under svømming, et elektronisk kompass som hjelper til med navigeringen og Tilbake til start funksjonen, og så klart innebygd pulssensor med mulighet for å måle puls også i vann, samt videresende pulssignalet til andre enheter. Begge modellene har også en Pulse Ox-sensor for å måle oksygenmetning i blodet.

Tilkobling

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 støtter både Bluetooth og ANT+ og kan dermed pares med nesten alle typer sensorer og treningsmaskiner. Merk at det er kun «Music-utgaven» av Forerunner 255 som kommer med WiFi, mens alle Garmin Forerunner 265 har dette. WiFi forenkler prosessen med å synkronisere data mellom app/server og klokke, samt gjør det enklere å installere programvareoppdateringer. Synkroniseringen mellom klokkene og Garmin Connect skjer av seg selv uten at du behøver å aktivere noe.


Helseovervåkning / Aktivitetsmåling

Optisk pulssensor og oksygenmetning

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 byr på den samme omfattende helseovervåkningen / aktivitetssporingen og måler pulsen din 24/7. Begge modellene benytter ELEVATE 4.0 pulssensoren som er god under de aller fleste forhold. Klokkene kan også varsle ved unormal lav/høy puls, men ingen er i stand til å utføre EKG-målinger.

Begge klokkene inkluderer en Pulse Ox-sensor som måler oksygennivået i blodet. Målingene kan brukes til å avsløre tegn på sykdom, søvnproblemer, m.m..

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 måler alle de samme parametrene:
Puls, hjertevariabilitet, HRV Status, oksygenmetning, respirasjonsrate (pustefrekvens), kaloriforbruk, estimert væsketap, Body Battery (kroppsressurser) målt på en skala fra 0-100 der 100 indikerer fulle batterier, stressnivå fra 0-100, intensitetsminutter, estimert distanse og antall høydemeter tilbakelagt, avansert søvnsporing med dypere søvnanalyse og en søvnscore for nattens søvn, varsler om unormal hjerterytme (høy/lav), estimert VO2-maks nivå og estimert kondisjonsalder basert på nåværende treningstilstand. 

Begge modellene er i stand til å gjenkjenne ulike bevegelsesmønster og deretter starte en treningsøkt dersom du selv har glemt å starte klokken manuelt. (MoveIQ vil automatisk gjenkjenne og registrere når du går, løper, sykler…).

Aktivitetsvarsler og søvn

Begge modellene kan aktivere/deaktivere varsler om at det er på tide å bevege seg dersom du har vært inaktiv for lenge, og begge gir en god oversikt over daglig aktivitetsnivå og søvn. Garmin er generelt svært gode på aktivitetsmåling og estimerer skritt, distanse, antall høydemeter, m.m. med god nøyaktighet.

Klokkene registrer søvn og deler den opp i total søvntid, lett søvn, dyp søvn, REM søvn og våkentid. I tillegg måler de respirasjonsfrekvens (pustefrekvens) og pulsvariasjoner, og gir en søvnscore (fra 0-100) som representerer kvaliteten på søvnen din. Klokkene måler også oksygennivået i blodet om natten. (Ingen Garmin-klokker er i stand til å registrere søvn utenom normal søvntid som er definert på klokken eller i appen).

Body Battery

Garmin Forerunner 255 og Garmin Forerunner 265 tilbyr begge funksjonen Body Battery som er en tilbakemelding på hvor mye energi du har tilgjengelig. Body Battery måler «Kroppsressursene» du til enhver tid har tilgjengelig ved å benytte informasjon som pulsvariasjoner, stress, søvn og aktivitet, til å fortelle deg hvor mye energi du har tilgjengelig. Body Battery måles på en skala fra 0-100 der 100% indikerer fulle batterier og at du er klar til trening. Jo nærmere «0» nivået er, desto mindre mottakelig er kroppen for trening, og du bør heller vurdere enn rolig økt, eller fullstendig hvile.

Body Battery gir et godt estimat på den reelle dagsformen, og utnytter dermed de ulike parametrene til å presentere brukeren for et forståelig mål som enhver bruker kan dra nytte av. Søvn og hvile fyller på lagrene, mens aktivitet og stress tapper de. Her har Polar ingen tilsvarende funksjon.

HRV Status

Begge klokkene har også HRV Status. HRV Status tar utnytter i større grad informasjonen om hjertevariabiliteten (HRV), og forteller det om snittet for de siste 7 dagene avviker fra de siste tre ukene. Deretter vil den fortelle deg om kroppen er mottakelig for trening eller ikke. Mer om HRV Status kan du lese her.


Treningsfunksjoner

Aktivitetsprofiler og oppsett

Garmin Forunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 kommer med 40+ aktivitetsprofiler der hver aktivitetsprofil er satt opp med datafelter som er mest mulig aktuelle for den gitte aktiviteten. Du kan også opprette din helt egen «custom» aktivitetsprofil.

De fleste innstillinger, enten det er oppsettet av datafelter, urskiver eller andre innstillinger kan gjøres både direkte på klokka, eller i Garmin Connect appen.

Treningsfunksjoner

Garmin Forunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 har de samme treningsfunksjonene, bortsett fra en nyhet som er forbeholdt sistnevnte. Felles er; registrering av alt fra tid, distanse, høyde, puls, hastighet/tempo, kadens (skrittfrekvens), kalorier, og gjennomsnittsverdier av relevante data. De registrerer automatisk rundetider, info om disse, og kan settes opp med varsler for alt fra distanse, puls, kalorier, hastighet, m.m..

Garmin Forerunner 265 har også fått støtte for direkte måling av avansert løpsdynamikk (kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer) direkte på håndleddet uten behov for eksterne sensorer. Dette vil komme til Garmin Forerunner 255 Music i en senere oppdatering. Begge klokkene tilbyr integrert løpskraft beregner løpskraften direkte fra håndleddet uten behov for eksterne sensorer.

Andre nyttige funksjoner som er felles er:

 • Real Time Stamina hjelper deg å forstå hvor hardt du klarer å yte på en gitt hastighet ved løp og sykling,
 • PacePro gir deg tempoveiledning underveis i økta slik at du lettere kan disponere kreftene underveis i et løp.
 • Virtual Partner/Racer lar deg konkurrere mot en tidligere aktivitet eller bestemt tid.
 • Høydejustert tempo (GAP – Grade Adjusted Pace) hjelper deg å finne riktig tempo i varierende terreng ved å vise tempoet som tilsvarer løping i flatt terreng.
 • Avanserte intervaller gir deg full frihet til å opprette dine egne intervalløkter basert på alt fra tid, tempo, distanse, etc..
 • Løpsberegneren tar hensyn til tidligere løpeaktiviteter og kondisjonsnivå for å kunne estimere sluttider på løpsdistansene 5, 10, 21 og 42 km.

For styrketrening vil Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 automatisk registrere antallet repetisjoner for hver enkelt øvelse. For aktivitetsprofilene styrketrening, HIIT, Yoga og Pilates, kan begge klokkene varte opp treningsanimasjoner som er veilede treningsøkter direkte på klokka utført av små animerte figurer. Dette fungerer som en liten film av en person som utfører de aktuelle øvelsene, og som spilles av direkte på klokkeskjermen.

Garmin gir deg mulighet til å redigere en treningsøkt dersom du f.eks. har glemt å stoppe klokka etter endt treningsøkt. Dette kan du enkelt gjøre i Garmin Connect.

Den eneste «mangelen» er Strava Live Segmentes som gjør at klokken automatisk gir beskjed om når aktuelle segmenter starter og slutter, samt gi deg «live tilbakemelding» underveis om hvordan du ligger ann. Dette finnes p de dyrere modellene Forerunner 955 og 965, samt Fenix, Epix, Enduro, tactix, m.m..

Daglige foreslåtte treningsøkter og treningsøkter

Begge klokkene vil gi deg daglige foreslåtte treningsøkter basert på dagsformen din. Her tar klokkene i bruk info som tidligere aktivitet, søvn, stress, treningsbakgrunn og treningstilstand, til å komme med forslag til hva du bør trene en aktuell dag.

Garmin Daglige foreslåtte treningsøkter gir deg en komplett oversikt over ulike foreslåtte treningsøkter en hel uke fremover i tid – ett forslag for løping, og et for sykling.

I Garmin Connect finner du også et stort utvalg treningsøkter og øvelser for aktiviteter som styrketrening, HIIT, Yoga og Pilates. Gjennom Garmin Coach finner du også treningsprogrammer for 5 km, 10 km eller 21 km løping, samt sykling. Treningsprogrammene er dynamiske og endrer seg i takt med formutviklingen din.


Trenings- og restitusjonsanalyse

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 tilbyr den samme avansert trenings- og restitusjonsanalysen og beregner treningseffekt, total treningsebelastning siste 4 uker, estimert restitusjonstid, beregner sluttid på ulike løpsdistanser (5 km, 10 km, 21 km og 42 km), estimerer VO2-maks (kondisjonsnivået), samt din reelle kondisjonsalder. Klokkene tar hensyn til treningshistorikken din og veileder deg til hva og hvordan du bør trene fremover for å optimalisere formutviklingen.

Garmin Forerunner 265 er derimot alene om funksjonen Training Readiness som tidligere var forbehold toppmodellene. Training Readiness gir deg nyttig info om hvor mottakelig kroppen er for trening til enhver tid. Dette gjøres ved å ta hensyn til parametre som søvnscore (siste natt), restitusjonstid, HRV Status, akutt belastning, søvnhistorikk (siste tre netter) og stresshistorikk (siste tre dager), og forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig og hvor intensivt du kan trene.


Navigering

Verken Garmin Forunner 255 Music eller Garmin Forerunner 265 har kart, men de tilbyr likevel navigering gjennom brødsmuleruting og sving-for-sving navigering som hjelper deg å finne veien på en forhåndsdefinert rute som lastes inn på klokken. Garmin har også Tilbake til start funksjon som gjør det enkelt å finne trygt tilbake til startpunktet for turen. Disse funksjonene fungerer ypperlig, og klokkene gir tydelig info om retning og distanse til neste kursendring slik at det er enkelt å holde seg til løypen.


Smartklokkefunksjoner

Både Garmin Forunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 har de samme grunnleggende smartklokkefunksjonene.

Garmin speiler smartvarsler fra telefonen, gir mulighet til å kontrollere musikken du spiller av på telefonen, laste ned enkle apper og urskiver via Connect IQ Store, og støtter enkle widgeter som værmelding, kalender, soloppgang/solnedgang, aktivitetsoversikt, m.m..

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 har i tillegg mulighet for å lagre musikk på selve klokken (inntil 500 sanger), samt å streame musikk offline via Spotify, Deezer eller Amazon.

Garmin gir deg også mulighet til å laste ned enkle apper og urskiver via Connect IQ Store, og har støtte for widgeter som værmelding, kalender, soloppgang/solnedgang, aktivitetsoversikt, m.m..

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 tilbyr kontaktløs betaling via Garmin Pay.

Sikkerhets- og sporingsfunksjon

Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 kommer med Garmin sin sikkerhets- og sporingsfunksjon som inkluderer Hendelsesregistrering og LiveTrack. Førstnevnte lar deg sende et varsel til utvalgte kontakter dersom du skulle ha behov for hjelp. Ved å trigge utløseren (kan gjøres på flere måter som f.eks. automatisk etter et fall, eller manuelt ved å holde inne øverste høyre knapp og å velge «sikkerhets- og sporingsfunksjon»), vil du starte en sanntidssporing av posisjonen din, samtidig som du sender et varsel med posisjonen din til noen forhåndsbestemte kontaktpersoner. Disse kan igjen kontakte nødetatene, eller forsøke og kontakte deg via telefonen.

Live Track åpner for å la andre følge deg på kartet underveis i en treningsøkt/konkurranse. Mottakeren vil da motta en link de kan åpne, og som deretter åpner nettleseren med et kart over hvor du befinner deg. Posisjonen oppdateres fortløpende.


App- og nettjeneste

Garmin-klokkene benytter den samme partnerappen og nettjenesten som lar deg synkronisere klokken å holde kontroll på alt den registrer. Garmin leverer en svært innholdsrik app, Garmin Connect, der du ikke bare får oversikt over all trening, aktivitet og søvn, men også kan gjøre de fleste innstillingene på klokka. I tillegg kan du opprette ruter, utforske treningsprogrammer, utfordre andre Garmin-brukere, melde deg på merke-utfordringer, m.m.. Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad.

Garmin Connect er kompatibel med en rekke tredjeparts apper og tjenester, som blant annet Strava, Komoot, MyFitnessPal, Apple Health, m.m..

Begge modellene støtter nedlasting av ulike urskiver, widgeter, apper og programmer fra Garmin Connect IQ Store, men kun Garmin Forerunner 265 har støtte for den nyeste utgaven, Connect IQ 6.


Hvilken pulsklokke er riktig for deg?

Både Garmin Forerunner 255 Music og Garmin Forerunner 265 er svært gode pulsklokker som kan brukes til absolutt alle aktiviteter og i tillegg byr på funksjoner som kan være nyttig i hverdagen (aktivitetsmåling og smartklokkefunksjoner).

I bunn og grunn har de to modellene de samme funksjonene, men Garmin Forerunner 265 har i tillegg en AMOLED-touchskjerm, Training Readiness, et oppdatert brukergrensesnitt og mulighet til å måle avansert løpsdynamikk direkte fra håndleddet. Sistnevnte funksjon vil komme til Garmin Forerunner 255 Music i en kommende oppdatering, mens Training Readiness forblir eksklusivt for Forerunner 265 og de dyrere modellene.

Prisforskjellen på 5699 kr for Forerunner 265 kontra 4299 kr for Forerunner 255 Music-utgaven er merkbar, og i tillegg selges Forerunner 255 Music enkelte steder for så lite som 3599 kr. Da begynner det å bli snakk om pulsklokker i to ulike prisklasser., og du vil utvilsomt få svært mye klokke for den rimeligste utgaven. Likevel er det ikke til å komme unna at Garmin Forerunner 265 er en bedre pulsklokke og smartklokke, og at både skjermkvaliteten og touchskjermen gir den en ekstra «edge» fremfor sin forgjenger.

Dersom du ikke bryr deg om touchskjerm og ikke ser behovet for AMOLED-skjerm, så er valget likevel enkelt, og Garmin Forerunner 255 Music er et trygt valg. Om du ønsker den råeste kombinasjonen av egenskaper, funksjon og pris, så er Garmin Forerunner 265 det beste du kan velge blant disse.

Uansett vha du velger blir du nesten garantert fornøyd.


Kjøp Garmin Forerunner 255 Music

Kjøp Garmin Forerunner 265

Del gjerne:

Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer