Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?

18. juni, 2023 (oppdatert 18. juni 2023)
Featured image for “Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?”

Leter du etter ny pulsklokke og lurer på forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) modellene? Her får en rask gjennomgang av likheter og ulikheter.

Garmin lanserte Fenix 7- og epix (Gen 2)-serien i januar 2022, og allerede i slutten av mai 2023 så de sine oppfølgere i Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2). For eiere av Fenix 7 var det ingen enorme oppdateringer fra Fenix 7 til Fenix 7 Pro, men for tidligere epix (Gen 2) eiere har oppgraderingen vært betydelig større.

Bygget for å tåle alt og vare lenge

Både Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2) er først og fremst svært kraftige multisportklokker – ikke bare av utseende – men også i kraft av funksjonaliteten de huser på innsiden. Dette er klokker som fungerer til alle mulige aktiviteter, enten det er frisbee golf på løkka, triatlon i Hardangerfjorden, eller en løpetur i skogen. Klokkene har alle nødvendige helse-, aktivitet-, trening-, navigering- og smartfunksjoner, dekker et hav av aktivitetsprofiler, og kommer med støtte for multibånd-GNSS og en helt ny ELEVATE 5 pulssensor som sørger for nøyaktige målinger.

Selv om det finnes flere størrelser og modeller der byggekvaliteten varierer noe avhengig om du velger «vanlig» Solar- eller Sapphire Solar, er dette klokker som tåler mye og langvarig bruk. Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus og varierende lenge i GPS-modus, mens epix Pro (Gen 2) imponerer med tanke på at denne tilbyr en svært lyssterk AMOLED-skjerm. Alle størrelsene kommer med de samme funksjonene, den samme nye LED-lykten og nye ELEVATE 5 pulssensoren.

Under får du vite mer om de viktigste liketene og forskjellene. Dersom du ønsker en grundig gjennomgang av Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 7 pro, finner du det i disse testene:Garmin Fenix 7 Pro familien
Garmin Fenix 7 Pro familien
Garmin epix Pro (Gen 2)
Garmin epix Pro (Gen 2)-familien.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – De viktigste forskjellene

Fenix-serien har i mange år kommet i tre størrelser, 42 mm, 47 mm og 51 mm, hvorav den største Fenix 7-modellen i fjor kom med en innebygd LED-lykt. epix (Gen 2) var kun tilgjengelig i 47 mm, men nytt for Pro-serien er at begge modellene nå er tilgjengelig i de samme tre størrelsene, og alle størrelsene har innebygd LED-lykt.

Kort oppsummert kan vi si at «så godt som alt er likt mellom de tidligere Fenix- og epix (Gen 2)-modellene og årets Pro-modeller, men med noen få større unntak der Fenix 7 Pro-familien og epix Pro (Gen 2)-familien er oppgradert med følgende»:

 • En ny og forbedret pulssensor.
 • LED-lykt er nå inkludert på alle tre størrelsene mot kun den største Fenix 7-modellen.
 • epix Pro (Gen 2) er nå tilgjengelig i de samme tre størrelsene som Fenix 7.

Skjerm og batteritid skiller

Når det gjelder forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2), er det i hovedsak snakk om skjerm og batteritid. Garmin Fenix 7 Pro benytter en batteribesparende transflektiv MIP-skjerm (minne i pixel), men Garmin epix Pro (Gen 2) kommer med en høyoppløselig og fargerik AMOLED-skjerm, som gir et skarpere og klarere bilde.

MIP-skjermen har svært god lesbarhet og kontrast i sterkt sollys, men krever bakgrunnsbelysning når lysforholdene er dårlige. AMOLED-skjermen er mye lettere å se i dårlig belysning, og har fremdeles god lesbarhet i sterkt sollys.

Garmin Fenix 7 Pro har også innebygd solcelleteknologi i skjermen som bidrar til å forlenge batteritiden, mens epix Pro (Gen 2) ikke har dette. Hoveddelen av skjermen på Fenix 7 Pro består av et panel med 10% evne til å absorbere sollys, mens en smal ring i ytterkanten av skjermen består av 100% solcelle.

Garmin epix Pro (Gen 2) er til gjengjeld den eneste som har Red Shift Mode som endrer skjermfargen til rødt som gir en fordel ved bruk av klokken i sørge omgivelser. AMOLED-skjermen på epix Pro (Gen 2) er langt mer strømkrevende enn den MIP-skjermen på Fenix 7 Pro, men Garmin har likevel klart å få imponerende god driftstid ut av batteriet.

Noe av grunnen til at Garmin epix Pro (Gen 2) klarer å bevare så god batteritid er det store batteriet Garmin har klart å presse inn i klokken. Ettersom AMOLED-skjermen er tynnere enn den tradisjonelle MIP-skjermen, har Garmin kunnet øke størrelsen på batteriet og dermed jevnet ut noe av forskjellen mellom de to modellene. Legg for eksempel merke til at Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm har bedre batteritid enn Garmin Fenix 7 Sapphire Solar i de fleste situasjoner.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – Modeller, design, byggekvalitet

 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Fenix 7S/7S Pro, Fenix 7/Fenix 7 Pro og Fenix 7X/Fenix 7X Pro.
 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Garmin epix Pro (Gen 2) 42 mm, Garmin epix Pro (Gen 2) 47 mm og Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Alle funksjonene på Garmin Fenix 7 Pro-serien og Garmin epix Pro (Gen 2) er ellers identiske.

Alle klokkene benytter det samme knappeoppsettet med tre knapper på venstre side og to på høyre der den øverste «start»-knappen har en ekstra metallbeskyttelse for å hindre unødvendige trykk. Alle modellene er 10 ATM sertifisert og tåler både svømming, dykking og bruk under vannsport.

Garmin Fenix 7 Pro – Byggekvalitet og modeller

For Garmin Fenix 7 Pro er de to største størrelsene er tilgjengelig i en «Pro Solar»-utgave» og en «Pro Sapphire Solar»-utgave, der Sapphire-modellene benytter et mer ripesikkert Power Sapphire-glass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. «Solar»-utgaven benytter Power Glass (noe mindre ripebestandig), et klokkehus i fiberforsterket polymer med rustfritt stål og en bezel i rustfritt stål.

For Fenix 7S Pro gjelder det samme, men denne er også tilgjengelig i to «Pro Sapphire Solar»-utgaver der du kan velge mellom et bakdeksel og bezel i rustfritt stål eller titanium. De to største modellene benytter utelukkende titanium for Sapphire solar-utgaven.

Garmin epix Pro (Gen 2) – Byggekvalitet og modeller

For Garmin epix Pro (Gen 2) kan du velge blant to modeller; en «Standard»- og en «Sapphire» modell, der sistnevnte har en skjerm dekket med safirglass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. Den «vanlige» modellen har en skjerm dekket med Corning Gorilla Glass, et klokkehus i fiberforsterket polymer og bezel i rustfritt stål.

Størrelse og vekt

Den fysiske størrelsen (diameter og tykkelse) er identisk på tvers av modellene, og vekten er så godt som likt (kun noen få gram skiller). Begge klokkene bruker QuickFit-reimer som enkelt kan byttes uten behov for verktøy. Merk at bredden på reimene varierer mellom de ulike størrelsene.

 • 42 mm: 20 mm
 • 47 mm: 22 mm
 • 51 mm: 26 mm
Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Multibånd-GNSS, kart og lagring

Tidligere har Garmin kun tilbudt multibånd-GNSS for Sapphire-modellene av Fenix 7 og epix (Gen 2), men dette er nå standard på alle Pro-modellene. Det samme gjelder for lagringskapasiteten som har økt til 32 GB på alle modeller (tidligere 16 GB på standard modellen).

Alle klokkene støtter kart, men kun Sapphire-utgavene leveres med kart forhåndslastet – og det er da snakk om kart fra » din lokale region» (Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, etc.). For de resterende modellene må dette lastes gratis gjennom Garmin Express (enkel og grei prosess). Garmin tilbyr kart fra hele verden, og det er snakk om meget gode topografiske kart med høyt detaljnivå. Ønsker du enda mer detaljerte kart, så kan dette kjøpes fra Garmin, eller lastes ned fra tredjeparts tjenester.

Alle Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) – klokkene har de samme kartene, men det er ganske stor forskjell på hvordan de fremstår på den fargerike AMOLED-skjermen på førstnevnte kontra MIP-skjermen på Fenix 7 Pro. Dersom du bruker kartene mye, anbefales det absolutt å gå for en epix Pro (Gen 2)-modell ettersom det gir en helt annen opplevelse i bruk. Forskjellen er enkelt og greit så stor at det fremstår som to ulike kart.


Ny pulssensor på både Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2)

Helt siden den kom på markedet har ELEVATE 4.0 pulssensoren vært regnet for å være en av de beste – om ikke best – pulssensorene på markedet. Med nye ELEVATE 5.0 tar Garmin det enda et steg videre. Den 5.generasjonen har fått et nytt design med flere grønne LED-dioder fordelt over en større overflate. Diameteren på selve sensoren er også større og den har kort forklart bedre kontakt med hudoverflaten.

Legg merke til de fire ekstra led-lysene i hjørnene på ELEVATE 5 sensoren til høyre på det første bildet under. Under «vanlig» hverdagsbruk benyttes kun de to LED-diodene i midten, mens de fire ekstra LED-diodene først aktiveres når du starter en aktivitet (antageligvis for å optimalisere batteritiden).

Både ELEVATE 4 og ELEVATE 5 gir meget gode pulsmålinger, men ELEVATE 5 kan ha en liten fordel under utfordrende situasjoner som styrketrening, HIIT, eller andre aktiviteter med mye armbevegelser.

LED-lykt på alle modeller og størrelser

Der du tidligere var begrenset til Garmin Fenix 7X dersom du ønsket integrert LED-lykt, kommer nå alle Fenix 7 Pro – og epix Pro (Gen 2) modeller med LED-lykt integrert. Garmin har samtidig tatt seg bryet med å oppdatere kvaliteten på lykten slik at lysstyrken er omtrent dobbelt kraftig som på Fenix 7X, og tilsvarer den som finnes på Garmin Enduro 2.

Det er fire ulike lysstyrker, samt tre ulike moduser; SOS Modus, Blink, og Rødt Lys. I SOS Modus vil klokken blinke SOS signalet samtidig som at skjermen viser info om brukeren (deg) og nødkontaktene. I Rødt Lys modus får du tilgang til å bruke lykten uten at det påvirket nattsynet. Dette er ideelt dersom du for eksempel skal navigere i mørket. 

Du kan selv endre moduser direkte på klokka, eller bruke Garmin Connect til å sette opp en forhåndsdefinert modus for et bestemt aktivitetsprofil. En smart funksjon er at du kan sette klokken til å automatisk aktivere LED-lykten under trening etter et bestemt tidspunkt på døgnet – for eksempel når det er har blitt mørkt.

Blink (Strobe) modus kan du justere hastigheten for hvor raskt lykten skal blinke, og hvilken farge den skal blinke i. Bruker du modusen når du løper, kan klokken automatisk veksle mellom å blinke/lyse hvit når du svinger armen fremover, og rødt når du svinger armen bakover. Lysstyrken er imponerende god, og kan utvilsomt hjelpe deg hjem på tur i mørket dersom du ikke har annet lys.

Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro – Hvilken bør du velge?

Istedenfor å gå «all-in» på AMOLED-skjerm på samtlige modeller, har Garmin bevisst valgt å bevare klokkene med den tradisjonelle MIP-skjermen. Dette gjelder ikke bare Fenix/epix – modellene, men også Forerunner 955/965 og Forerunner 255/265. Dette er et lurt trekk ettersom MIP-skjermen har noen klare fordeler selv om det ikke fremstår like elegant som en AMOLED-skjerm. MIP-skjermen bruker svært lite batteri, og blir lettere å lese jo mer sollys det er.

Dersom du i hovedsak er ute etter en allsidig multisportklokke med lengst mulig batteritid, og du ikke er opptatt av at fargene nærmest popper ut av skjermen, men heller prioriterer å få akkurat den informasjonen du trenger til enhver tid, og nærmest kan legge bort tanken på å måtte lade – da er Garmin Fenix 7 Pro – serien et godt valg.

Ønsker du en allsidig multisportklokke med lang batteritid, en enestående skjerm som får frem det beste i klokka av kart, urskiver og widgets, og ikke minst vet med deg selv at du kommer til å bruke kartene en god del, da bør du vurdere Garmin epix Pro (Gen 2). Den høyoppløselige og fargerike AMOLED-skjermen får frem detaljene i kartene på en helt annen måte.

Med andre ord, klokke gir deg i utgangspunktet alt det samme, og det er dine individuelle behov som er avgjørende for hvilken av de som er best til ditt bruk.


Pris og tilgjengelig

Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro er tilgjengelig i en rekke ulike varianter der både størrelse, byggematerialer og farger skiller. Prisene starter på:

 • Garmin Fenix 7/7S Pro Solar Edition: 9 999,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Solar Edition: 11 199,-
 • Garmin Fenix 7/7S Pro Sapphire Edition: 11 199,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Edition: 12 399,-
 • Garmin Epix Pro 42/47 mm: 11 199,-
 • Garmin Epix Pro 51 mm: 12 399,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 42/47 mm: 12 399,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 51 mm: 13 549,-

Både Fenix 7 Pro – og Epix Pro – serien er tilgjengelig i spesialversjoner med medfølgende titanium- eller lærreim i tillegg til silikonreimen som leveres som standard.Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Product Name: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 9999

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar viderefører alt det gode fra Fenix 7-serien, tilføyer en ny og bedre pulssensor, solcellepanel på alle modellene, og ikke minst den geniale LED-lykten som tidligere kun var tilgjengelig på Fenix 7X.

Med forrige lansering av Fenix 7 og epix (Gen 2) fant Garmin en vinnerformel som de har fortsatt å bygge på, og de leverer en klokke som ikke bare tåler mye og røft bruk, men også er i stand til å spore/registrere alt du måtte foreta deg – uansett aktivitet.

Enten du er ute etter en pulsklokke for å overvåke egen helse, om du er en aktiv og treningsglad mosjonist, eller topptrent utøver som konkurrerer på høyt nivå, så vil Garmin Fenix 7 Pro-modellene bistå deg på veien som en god treningskamerat, støttespiller og veileder. Eier du en Fenix 7 fra før og ikke ser behovet for LED-lykten, er det liten grunn til å oppgradere. Men dersom du er i markedet for en ny pulsklokke, bør Fenix 7 Pro være på radaren.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 100%
  100%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 85%
  85%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Touchskjerm + 5 knapper.
 • Solcellelading inkludert på alle modeller.
 • Vanvittig batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multibånd-GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om toppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • MIP-skjerm har sine fordeler og ulemper, og kan være vanskelig å se i svak belysning.
 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Product Name: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Brand: Garmin

Offer price: fra 11 199

Currency: NOK

Konklusjon

Med Garmin epix Pro (Gen 2)-familien viser Garmin at de ønsker å levere «de beste klokkene til flest mulig». Introduksjonen av to nye størrelser (42 mm og 51 mm i tillegg til eksisterende 47 mm), samt en kraftig LED-lykt og enda bedre pulssensor, forvandler de en allerede meget god klokke til et enda kraftigere verktøy det er vanskelig å finne mangler ved.

Garmin epix Pro (Gen 2) leverer (nesten) alt du kan tenke deg av trening-, outdoor- og helsefunksjoner, og vil med tiden kjenne deg bedre enn du gjør selv. 

Enten du er totalt ny innen pulsklokke-verden og ønsker å utforske hvordan et multiverktøy som Garmin epix Pro (Gen 2) kan hjelpe deg å trene og disponere kreftene bedre gjennom dagen, eller du er en eliteutøver som konkurrerer om å bli førstemann på toppen av Gaustatoppen, så vil nye epix Pro (Gen 2) være et trygt valg.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 95%
  95%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • Imponerende batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multi-band GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om toppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?

Del gjerne:

Featured image for “Trikset som forbedrer pulsmålingen for deg med tatovering”

Trikset som forbedrer pulsmålingen for deg med tatovering

Sliter du med at klokken ikke registrer pulsen via den innebygde pulssensoren på grunn av tatoveringer? Dette enkle trikset kan…
Featured image for “Nyhet: Garmin Vivoactive 5”

Nyhet: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere…
Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery er en funksjon som holder oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på…
Featured image for “Garmin Connect i ny drakt”

Garmin Connect i ny drakt

Garmin Connect har nylig rullet ut en oppdatering som gir brukerne muligheten til å velge mellom tre forskjellige moduser: Lys,…
Featured image for “Nyhet: Huawei Watch GT 4”

Nyhet: Huawei Watch GT 4

Huawei har lansert sin nyeste smartklokke, Huawei Watch GT 4, med oppgradert helse- og treningssporing, forbedret GPS, og nye helsefunksjoner.…
Featured image for “«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch”

«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch

Lyst til å få mer ut av smartklokkene din? Disse appene gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch dersom…
Featured image for “Nyhet: Garmin Venu 3”

Nyhet: Garmin Venu 3

Garmin har igjen oppdatert sin populære smartklokke-modell. Garmin Venu 3 bringer med seg en ny pulssensor, søvn coach, tilgang til…
Featured image for “Nyhet: COROS PACE 3”

Nyhet: COROS PACE 3

COROS har lansert oppfølgeren til den svært populære budsjettmodellen PACE 2. Og nye COROS PACE 3 minner om alt annet…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Oppdatering: COROS endelig med sving-for-sving navigering!”

Oppdatering: COROS endelig med sving-for-sving navigering!

COROS har lansert en stor programvareoppdatering som blant annet gir tilgang til sving-for-sving veiledning, tilpassbare urskiver og mye mer!…
Featured image for “Nyhet: COROS APEX 2 Pro Chamonix Edition”

Nyhet: COROS APEX 2 Pro Chamonix Edition

COROS har lansert en «limited edition» av deres toppmodell COROS APEX 2 Pro. Her er det du må vite om…
Featured image for “20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch”

20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch

Pulsklokke eller smartklokke? Disse appene gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch dersom du liker å bruke klokken til…
Featured image for “Garmin gjør det enklere å bytte mellom ulike klokker!”

Garmin gjør det enklere å bytte mellom ulike klokker!

Garmin har lansert en funksjon for sikkerhetskopi og gjenoppretting slik at du kan bytte mellom ulike klokker uten å måtte…
Featured image for “Garmin Forerunner 965 og Forerunner 265 med nye funksjoner i Garmin Q3 Beta”

Garmin Forerunner 965 og Forerunner 265 med nye funksjoner i Garmin Q3 Beta

Garmin har lansert en ny og stor betaprogramvare for Garmin Forerunner 965 og Garmin Forerunner 265. Her er det du…
Featured image for “Nyhet: COROS lanserer egen pulssensor – COROS Heart Rate Monitor!”

Nyhet: COROS lanserer egen pulssensor – COROS Heart Rate Monitor!

COROS lanserer sin første eksterne pulssensor – COROS Heart Rate Monitor. Denne gir deg maksimal bevegelsesfrihet og økt presisjon. Her…
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic”

Nyhet: Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic

Samsung har lansert årets modeller av sin trofaste smartklokke; Samsung Galaxy Watch 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Her…
Featured image for “Samsung oppdaterer Galaxy Watch med passiv deteksjon av uregelmessig hjerterytme”

Samsung oppdaterer Galaxy Watch med passiv deteksjon av uregelmessig hjerterytme

Samsung har begynt å rulle ut en ny funksjon for Samsung Galaxy Watch som tillater deteksjon av uregelmessig hjerterytme.…
Featured image for “30 grunner til å velge Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar”

30 grunner til å velge Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar er utvilsomt en av de beste pulsklokkene på markedet. Her er 30 gode grunner…