Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?

18. juni, 2023 (oppdatert 4. desember 2023)
Featured image for “Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?”

Leter du etter ny pulsklokke og lurer på forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) modellene? Her får en rask gjennomgang av likheter og ulikheter.

Garmin lanserte Fenix 7- og epix (Gen 2)-serien i januar 2022, og allerede i slutten av mai 2023 så de sine oppfølgere i Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2). For eiere av Fenix 7 var det ingen enorme oppdateringer fra Fenix 7 til Fenix 7 Pro, men for tidligere epix (Gen 2) eiere har oppgraderingen vært betydelig større.


Bygget for å tåle alt å vare lenge

Både Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2) er først og fremst svært kraftige multisportklokker – ikke bare av utseende – men også i kraft av funksjonaliteten de huser på innsiden. Dette er klokker som fungerer til alle mulige aktiviteter, enten det er frisbee golf på løkka, triatlon i Hardangerfjorden, eller en løpetur i skogen. Klokkene har alle nødvendige helse-, aktivitet-, trening-, navigering- og smartfunksjoner, dekker et hav av aktivitetsprofiler, og kommer med støtte for multibånd-GNSS og en helt ny ELEVATE 5 pulssensor som sørger for nøyaktige målinger.

Selv om det finnes flere størrelser og modeller der byggekvaliteten varierer noe avhengig om du velger «vanlig» Solar- eller Sapphire Solar, er dette klokker som tåler mye og langvarig bruk. Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus og varierende lenge i GPS-modus, mens epix Pro (Gen 2) imponerer med tanke på at denne tilbyr en svært lyssterk AMOLED-skjerm. Alle størrelsene kommer med de samme funksjonene, den samme nye LED-lykten og nye ELEVATE 5 pulssensoren.

Under får du vite mer om de viktigste liketene og forskjellene. Dersom du ønsker en grundig gjennomgang av Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 7 pro, finner du det i disse testene:Garmin Fenix 7 Pro familien
Garmin Fenix 7 Pro familien


Garmin epix Pro (Gen 2)
Garmin epix Pro (Gen 2)-familien.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – De viktigste forskjellene

Fenix-serien har i mange år kommet i tre størrelser, 42 mm, 47 mm og 51 mm, hvorav den største Fenix 7-modellen i fjor kom med en innebygd LED-lykt. epix (Gen 2) var kun tilgjengelig i 47 mm, men nytt for Pro-serien er at begge modellene nå er tilgjengelig i de samme tre størrelsene, og alle størrelsene har innebygd LED-lykt.

Kort oppsummert kan vi si at «så godt som alt er likt mellom de tidligere Fenix- og epix (Gen 2)-modellene og årets Pro-modeller, men med noen få større unntak der Fenix 7 Pro-familien og epix Pro (Gen 2)-familien er oppgradert med følgende»:

 • En ny og forbedret pulssensor.
 • LED-lykt er nå inkludert på alle tre størrelsene mot kun den største Fenix 7X-modellen tidligere.
 • epix Pro (Gen 2) er nå tilgjengelig i de samme tre størrelsene som Fenix 7/Fenix 7 Pro.

Skjerm og batteritid skiller

Når det gjelder forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2), er det i hovedsak snakk om skjerm og batteritid. Garmin Fenix 7 Pro benytter en batteribesparende transflektiv MIP-skjerm (minne i pixel), men Garmin epix Pro (Gen 2) kommer med en høyoppløselig og fargerik AMOLED-skjerm, som gir et skarpere og klarere bilde.

MIP-skjermen har svært god lesbarhet og kontrast i sterkt sollys, men krever bakgrunnsbelysning når lysforholdene er dårlige. AMOLED-skjermen er mye lettere å se i dårlig belysning, og har fremdeles god lesbarhet i sterkt sollys.

Garmin Fenix 7 Pro har også innebygd solcelleteknologi i skjermen som bidrar til å forlenge batteritiden, mens epix Pro (Gen 2) ikke har dette. Hoveddelen av skjermen på Fenix 7 Pro består av et panel med 10% evne til å absorbere sollys, mens en smal ring i ytterkanten av skjermen består av 100% solcelle.

Garmin epix Pro (Gen 2) er til gjengjeld den eneste som har Red Shift Mode som endrer skjermfargen til rødt som gir en fordel ved bruk av klokken i sørge omgivelser. AMOLED-skjermen på epix Pro (Gen 2) er langt mer strømkrevende enn den MIP-skjermen på Fenix 7 Pro, men Garmin har likevel klart å få imponerende god driftstid ut av batteriet.

Noe av grunnen til at Garmin epix Pro (Gen 2) klarer å bevare så god batteritid er det store batteriet Garmin har klart å presse inn i klokken. Ettersom AMOLED-skjermen er tynnere enn den tradisjonelle MIP-skjermen, har Garmin kunnet øke størrelsen på batteriet og dermed jevnet ut noe av forskjellen mellom de to modellene. Legg for eksempel merke til at Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm har bedre batteritid enn Garmin Fenix 7 Sapphire Solar i de fleste situasjoner.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – Modeller, design, byggekvalitet

 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Fenix 7S/7S Pro, Fenix 7/Fenix 7 Pro og Fenix 7X/Fenix 7X Pro.
 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Garmin epix Pro (Gen 2) 42 mm, Garmin epix Pro (Gen 2) 47 mm og Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Alle funksjonene på Garmin Fenix 7 Pro-serien og Garmin epix Pro (Gen 2) er ellers identiske.

Alle klokkene benytter det samme knappeoppsettet med tre knapper på venstre side og to på høyre der den øverste «start»-knappen har en ekstra metallbeskyttelse for å hindre unødvendige trykk. Alle modellene er 10 ATM sertifisert og tåler både svømming, dykking og bruk under vannsport.


Garmin Fenix 7 Pro – Byggekvalitet og modeller

For Garmin Fenix 7 Pro er de to største størrelsene er tilgjengelig i en «Pro Solar»-utgave» og en «Pro Sapphire Solar»-utgave, der Sapphire-modellene benytter et mer ripesikkert Power Sapphire-glass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. «Solar»-utgaven benytter Power Glass (noe mindre ripebestandig), et klokkehus i fiberforsterket polymer med rustfritt stål og en bezel i rustfritt stål.

For Fenix 7S Pro gjelder det samme, men denne er også tilgjengelig i to «Pro Sapphire Solar»-utgaver der du kan velge mellom et bakdeksel og bezel i rustfritt stål eller titanium. De to største modellene benytter utelukkende titanium for Sapphire solar-utgaven.


Garmin epix Pro (Gen 2) – Byggekvalitet og modeller

For Garmin epix Pro (Gen 2) kan du velge blant to modeller; en «Standard»- og en «Sapphire» modell, der sistnevnte har en skjerm dekket med safirglass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. Den «vanlige» modellen har en skjerm dekket med Corning Gorilla Glass, et klokkehus i fiberforsterket polymer og bezel i rustfritt stål.


Størrelse og vekt

Den fysiske størrelsen (diameter og tykkelse) er identisk på tvers av modellene, og vekten er så godt som likt (kun noen få gram skiller). Begge klokkene bruker QuickFit-reimer som enkelt kan byttes uten behov for verktøy. Merk at bredden på reimene varierer mellom de ulike størrelsene.

 • 42 mm: 20 mm reim
 • 47 mm: 22 mm reim
 • 51 mm: 26 mm reim
Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Multibånd-GNSS, kart og lagring

Tidligere har Garmin kun tilbudt multibånd-GNSS for Sapphire-modellene av Fenix 7 og epix (Gen 2), men dette er nå standard på alle Pro-modellene. Det samme gjelder for lagringskapasiteten som har økt til 32 GB på alle modeller (tidligere 16 GB på standard modellen).

Alle klokkene støtter kart, men kun Sapphire-utgavene leveres med kart forhåndslastet – og det er da snakk om kart fra » din lokale region» (Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, etc.). For de resterende modellene må dette lastes gratis gjennom Garmin Express (enkel og grei prosess). Garmin tilbyr kart fra hele verden, og det er snakk om meget gode topografiske kart med høyt detaljnivå. Ønsker du enda mer detaljerte kart, så kan dette kjøpes fra Garmin, eller lastes ned fra tredjeparts tjenester.

Alle Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) – klokkene har de samme kartene, men det er ganske stor forskjell på hvordan de fremstår på den fargerike AMOLED-skjermen på førstnevnte kontra MIP-skjermen på Fenix 7 Pro. Dersom du bruker kartene mye, anbefales det absolutt å gå for en epix Pro (Gen 2)-modell ettersom det gir en helt annen opplevelse i bruk. Forskjellen er enkelt og greit så stor at det fremstår som to ulike kart.


Ny pulssensor på både Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2)

Helt siden den kom på markedet har ELEVATE 4.0 pulssensoren vært regnet for å være en av de beste pulssensorene på markedet. Med nye ELEVATE 5.0 tar Garmin det enda et steg videre. Den 5.generasjonen har fått et nytt design med flere grønne LED-dioder fordelt over en større overflate. Diameteren på selve sensoren er også større og den har kort forklart bedre kontakt med hudoverflaten.

Legg merke til de fire ekstra led-lysene i hjørnene på ELEVATE 5 sensoren til høyre på det første bildet under. Under «vanlig» hverdagsbruk benyttes kun de to LED-diodene i midten, mens de fire ekstra LED-diodene først aktiveres når du starter en aktivitet (antageligvis for å optimalisere batteritiden).

Både ELEVATE 4 og ELEVATE 5 gir meget gode pulsmålinger, men ELEVATE 5 har en fordel under utfordrende situasjoner som styrketrening, HIIT, eller andre aktiviteter med mye armbevegelser.


LED-lykt på alle modeller og størrelser

Der du tidligere var begrenset til Garmin Fenix 7X dersom du ønsket integrert LED-lykt, kommer nå alle Fenix 7 Pro – og epix Pro (Gen 2) modeller med LED-lykt integrert. Garmin har samtidig tatt seg bryet med å oppdatere kvaliteten på lykten slik at lysstyrken er omtrent dobbelt kraftig som på Fenix 7X, og tilsvarer den som finnes på Garmin Enduro 2.

Det er fire ulike lysstyrker, samt tre ulike moduser; SOS Modus, Blink, og Rødt Lys. I SOS Modus vil klokken blinke SOS signalet samtidig som at skjermen viser info om brukeren (deg) og nødkontaktene. I Rødt Lys modus får du tilgang til å bruke lykten uten at det påvirket nattsynet. Dette er ideelt dersom du for eksempel skal navigere i mørket. 

Du kan selv endre moduser direkte på klokka, eller bruke Garmin Connect til å sette opp en forhåndsdefinert modus for et bestemt aktivitetsprofil. En smart funksjon er at du kan sette klokken til å automatisk aktivere LED-lykten under trening etter et bestemt tidspunkt på døgnet – for eksempel når det er har blitt mørkt.

Blink (Strobe) modus kan du justere hastigheten for hvor raskt lykten skal blinke, og hvilken farge den skal blinke i. Bruker du modusen når du løper, kan klokken automatisk veksle mellom å blinke/lyse hvit når du svinger armen fremover, og rødt når du svinger armen bakover. Lysstyrken er imponerende god, og kan utvilsomt hjelpe deg hjem på tur i mørket dersom du ikke har annet lys.


Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro – Hvilken bør du velge?

Istedenfor å gå «all-in» på AMOLED-skjerm på samtlige modeller, har Garmin bevisst valgt å bevare klokkene med den tradisjonelle MIP-skjermen. Dette gjelder ikke bare Fenix/epix – modellene, men også Forerunner 955/965 og Forerunner 255/265. Dette er et lurt trekk ettersom MIP-skjermen har noen fordeler selv om det ikke fremstår like elegant som en AMOLED-skjerm. MIP-skjermen bruker svært lite batteri, og blir lettere å lese jo mer sollys det er, samt når du svømmer.

Dersom du i hovedsak er ute etter en allsidig multisportklokke med lengst mulig batteritid, og du ikke er opptatt av at fargene nærmest popper ut av skjermen, men heller prioriterer å få akkurat den informasjonen du trenger til enhver tid, og nærmest kan legge bort tanken på å måtte lade – da er Garmin Fenix 7 Pro-serien et godt valg.

Ønsker du en allsidig multisportklokke med lang batteritid, en enestående skjerm som får frem det beste i klokka av kart, urskiver og widgets, og ikke minst vet med deg selv at du kommer til å bruke kartene en god del, da bør du vurdere Garmin epix Pro (Gen 2). Den høyoppløselige og fargerike AMOLED-skjermen får frem detaljene i kartene på en helt annen måte enn på MIP-skjermen på Fenix 7 Pro.

Med andre ord, klokkene gir deg i utgangspunktet alt det samme, og det er dine individuelle behov som er avgjørende for hvilken av de som er best til ditt bruk.


Pris og tilgjengelig

Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro er tilgjengelig i en rekke ulike varianter der både størrelse, byggematerialer og farger skiller. Prisene starter på:

 • Garmin Fenix 7/7S Pro Solar Edition: 10 499,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Solar Edition: 11 749,-
 • Garmin Fenix 7/7S Pro Sapphire Solar Edition: 11 749,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition: 12 999,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition med titanrem: 15 449,-
 • Garmin Epix Pro 42/47 mm: 11 749,-
 • Garmin Epix Pro 51 mm: 12 999,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 42/47 mm: 12 999,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 51 mm: 14 199,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 51 mm med skinnrem: 15 449,-

Både Fenix 7 Pro – og Epix Pro – serien er tilgjengelig i spesialversjoner med medfølgende titanium- eller lærreim i tillegg til silikonreimen som leveres som standard.Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Product Name: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 10 499

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar viderefører alt det gode fra Fenix 7-serien, tilføyer en ny og bedre pulssensor, solcellepanel på alle modellene, og ikke minst den geniale LED-lykten som tidligere kun var tilgjengelig på Fenix 7X.

Med forrige lansering av Fenix 7 og epix (Gen 2) fant Garmin en vinnerformel som de har fortsatt å bygge på, og de leverer en klokke som ikke bare tåler mye og røft bruk, men også er i stand til å spore/registrere alt du måtte foreta deg – uansett aktivitet.

Enten du er ute etter en pulsklokke for å overvåke egen helse, om du er en aktiv og treningsglad mosjonist, eller topptrent utøver som konkurrerer på høyt nivå, så vil Garmin Fenix 7 Pro-modellene bistå deg på veien som en god treningskamerat, støttespiller og veileder. Eier du en Fenix 7 fra før og ikke ser behovet for LED-lykten, er det liten grunn til å oppgradere. Men dersom du er i markedet for en ny pulsklokke, bør Fenix 7 Pro være på radaren.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 100%
  100%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 85%
  85%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Touchskjerm + 5 knapper.
 • Solcellelading inkludert på alle modeller.
 • Vanvittig batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multibånd-GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • MIP-skjerm har sine fordeler og ulemper, og kan være vanskelig å se i svak belysning.
 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?

Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Product Name: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Brand: Garmin

Offer price: fra 11 749

Currency: NOK

Konklusjon

Med Garmin epix Pro (Gen 2)-familien viser Garmin at de ønsker å levere «de beste klokkene til flest mulig». Introduksjonen av to nye størrelser (42 mm og 51 mm i tillegg til eksisterende 47 mm), samt en kraftig LED-lykt og enda bedre pulssensor, forvandler de en allerede meget god klokke til et enda kraftigere verktøy det er vanskelig å finne mangler ved.

Garmin epix Pro (Gen 2) leverer (nesten) alt du kan tenke deg av trening-, outdoor- og helsefunksjoner, og vil med tiden kjenne deg bedre enn du gjør selv. 

Enten du er totalt ny innen pulsklokke-verden og ønsker å utforske hvordan et multiverktøy som Garmin epix Pro (Gen 2) kan hjelpe deg å trene og disponere kreftene bedre gjennom dagen, eller du er en eliteutøver som konkurrerer om å bli førstemann på toppen av Gaustatoppen, så vil nye epix Pro (Gen 2) være et trygt valg.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 95%
  95%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • Imponerende batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multi-band GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?

Del gjerne:

Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til…
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en…
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet…
Featured image for “HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet”

HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet

HOKA lanserer et nytt flaggskip i selskapets produktlinje; HOKA Cielo X1 – en løpesko designet for maksimal flyt, fart og…
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet…
Featured image for “Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn”

Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn

Studie viser hvordan HRV endrer seg med alder, kjønn og sykdom, og hva gjennomsnitlig HRV-verdi er for ulike kjønn og…
Featured image for “Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race”

Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race

Suunto har lansert de nye hodetelefonene Suunto Sonic og nye farger for multisportklokken Suunto Race. Her er det du må…
Featured image for “COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk”

COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk

COROS har lansert en stor oppdatering til en rekke av sine pulsklokker. Den nye oppdateringen bringer med seg en løpstest,…
Featured image for “Et kritisk syn på pulsklokken og ulike helseparametere”

Et kritisk syn på pulsklokken og ulike helseparametere

Lar du deg stresse over at pulsklokka viser manglede antall skritt, dårlig søvn, lav Body Battery, synkende HRV, eller høyt…
Featured image for “Samsung annonserer Galaxy Ring – selskapets første smartring!”

Samsung annonserer Galaxy Ring – selskapets første smartring!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring –…
Featured image for “Stor oppdatering til utvalgte Garmin-klokker”

Stor oppdatering til utvalgte Garmin-klokker

Garmin har startet utrullingen av 2024 Q1 oppdateringen til en rekke klokker. Beta programvare 16.10 inneholder en rekke nye funksjoner…
Featured image for “Amazfit Helio – En smartring laget for å optimalisere prestasjon”

Amazfit Helio – En smartring laget for å optimalisere prestasjon

Amazfit har dratt sløret av sin første smartring, Amazfit Helio, under årets CES 2024 i Las Vegas. Her er det…
Featured image for “Jabra Elite 10 og Elite 8 Active blir enda bedre via to programvareoppdateringer”

Jabra Elite 10 og Elite 8 Active blir enda bedre via to programvareoppdateringer

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, blir oppdatert med bedre støydemping, HearThrough…
Featured image for “Casio G-Shock GPR-H1000 er den tøffeste aktivitetsmåleren på markedet”

Casio G-Shock GPR-H1000 er den tøffeste aktivitetsmåleren på markedet

Hvis MacGyver, Indiana Jones og James Bond skulle dannet en trio og lansert en klokke, så hadde det vært G-Shock…
Featured image for “Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper”

Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper

Polar har kunngjort et spennende samarbeid med det Sennheiser som lanserer nye Sennheiser MOMENTUM Sport ørepropper med Polar-teknologi på innsiden.…
Featured image for “Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect”

Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect

Garmin har presentert et nytt design for sin Garmin Connect app. Det nye oppdateringen fokuserer på et enklere, mer oversiktlig…
Featured image for “Nyhet: Garmin Lily 2”

Nyhet: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet…
Featured image for “Nyhet: Garmin HRM-Fit”

Nyhet: Garmin HRM-Fit

Garmin lanserer sitt første pulsbelte designet for kvinner! Garmin HRM-Fit tar alle de gode egenskapene til HRM-Pro og lar deg…