Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?

18. juni, 2023 (oppdatert 4. mars 2024)

Featured image for “Garmin Fenix 7 Pro vs Garmin epix Pro (Gen 2) – Hva er forskjellen?”

Leter du etter ny pulsklokke og lurer på forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) modellene? Her får en rask gjennomgang av likheter og ulikheter.

Garmin lanserte Fenix 7- og epix (Gen 2)-serien i januar 2022, og allerede i slutten av mai 2023 så de sine oppfølgere i Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2). For eiere av Fenix 7 var det ingen enorme oppdateringer fra Fenix 7 til Fenix 7 Pro, men for tidligere epix (Gen 2) eiere har oppgraderingen vært betydelig større.


Bygget for å tåle alt å vare lenge

Både Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2) er først og fremst svært kraftige multisportklokker – ikke bare av utseende – men også i kraft av funksjonaliteten de huser på innsiden. Dette er klokker som fungerer til alle mulige aktiviteter, enten det er frisbee golf på løkka, triatlon i Hardangerfjorden, eller en løpetur i skogen. Klokkene har alle nødvendige helse-, aktivitet-, trening-, navigering- og smartfunksjoner, dekker et hav av aktivitetsprofiler, og kommer med støtte for multibånd-GNSS og en helt ny ELEVATE 5 pulssensor som sørger for nøyaktige målinger.

Selv om det finnes flere størrelser og modeller der byggekvaliteten varierer noe avhengig om du velger «vanlig» Solar- eller Sapphire Solar, er dette klokker som tåler mye og langvarig bruk. Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus og varierende lenge i GPS-modus, mens epix Pro (Gen 2) imponerer med tanke på at denne tilbyr en svært lyssterk AMOLED-skjerm. Alle størrelsene kommer med de samme funksjonene, den samme nye LED-lykten og nye ELEVATE 5 pulssensoren.

Under får du vite mer om de viktigste liketene og forskjellene. Dersom du ønsker en grundig gjennomgang av Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 7 pro, finner du det i disse testene:Garmin Fenix 7 Pro familien
Garmin Fenix 7 Pro familien


Garmin epix Pro (Gen 2)
Garmin epix Pro (Gen 2)-familien.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – De viktigste forskjellene

Fenix-serien har i mange år kommet i tre størrelser, 42 mm, 47 mm og 51 mm, hvorav den største Fenix 7-modellen i fjor kom med en innebygd LED-lykt. epix (Gen 2) var kun tilgjengelig i 47 mm, men nytt for Pro-serien er at begge modellene nå er tilgjengelig i de samme tre størrelsene, og alle størrelsene har innebygd LED-lykt.

Kort oppsummert kan vi si at «så godt som alt er likt mellom de tidligere Fenix- og epix (Gen 2)-modellene og årets Pro-modeller, men med noen få større unntak der Fenix 7 Pro-familien og epix Pro (Gen 2)-familien er oppgradert med følgende»:

 • En ny og forbedret pulssensor.
 • LED-lykt er nå inkludert på alle tre størrelsene mot kun den største Fenix 7X-modellen tidligere.
 • epix Pro (Gen 2) er nå tilgjengelig i de samme tre størrelsene som Fenix 7/Fenix 7 Pro.

Skjerm og batteritid skiller

Når det gjelder forskjellen mellom Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2), er det i hovedsak snakk om skjerm og batteritid. Garmin Fenix 7 Pro benytter en batteribesparende transflektiv MIP-skjerm (minne i pixel), men Garmin epix Pro (Gen 2) kommer med en høyoppløselig og fargerik AMOLED-skjerm, som gir et skarpere og klarere bilde.

MIP-skjermen har svært god lesbarhet og kontrast i sterkt sollys, men krever bakgrunnsbelysning når lysforholdene er dårlige. AMOLED-skjermen er mye lettere å se i dårlig belysning, og har fremdeles god lesbarhet i sterkt sollys.

Garmin Fenix 7 Pro har også innebygd solcelleteknologi i skjermen som bidrar til å forlenge batteritiden, mens epix Pro (Gen 2) ikke har dette. Hoveddelen av skjermen på Fenix 7 Pro består av et panel med 10% evne til å absorbere sollys, mens en smal ring i ytterkanten av skjermen består av 100% solcelle.

Garmin epix Pro (Gen 2) er til gjengjeld den eneste som har Red Shift Mode som endrer skjermfargen til rødt som gir en fordel ved bruk av klokken i sørge omgivelser. AMOLED-skjermen på epix Pro (Gen 2) er langt mer strømkrevende enn den MIP-skjermen på Fenix 7 Pro, men Garmin har likevel klart å få imponerende god driftstid ut av batteriet.

Noe av grunnen til at Garmin epix Pro (Gen 2) klarer å bevare så god batteritid er det store batteriet Garmin har klart å presse inn i klokken. Ettersom AMOLED-skjermen er tynnere enn den tradisjonelle MIP-skjermen, har Garmin kunnet øke størrelsen på batteriet og dermed jevnet ut noe av forskjellen mellom de to modellene. Legg for eksempel merke til at Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm har bedre batteritid enn Garmin Fenix 7 Sapphire Solar i de fleste situasjoner.

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2) – Modeller, design, byggekvalitet

 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Fenix 7S/7S Pro, Fenix 7/Fenix 7 Pro og Fenix 7X/Fenix 7X Pro.
 • Garmin Fenix 7 Pro-serien kommer i 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer i tre størrelser; 42 mm, 47mm og 51 mm. Disse går under navnene Garmin epix Pro (Gen 2) 42 mm, Garmin epix Pro (Gen 2) 47 mm og Garmin epix Pro (Gen 2) 51 mm.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer 12 ulike modeller der størrelse, byggematerialer og farger skiller de ulike modellene.
 • Alle funksjonene på Garmin Fenix 7 Pro-serien og Garmin epix Pro (Gen 2) er ellers identiske.

Alle klokkene benytter det samme knappeoppsettet med tre knapper på venstre side og to på høyre der den øverste «start»-knappen har en ekstra metallbeskyttelse for å hindre unødvendige trykk. Alle modellene er 10 ATM sertifisert og tåler både svømming, dykking og bruk under vannsport.


Garmin Fenix 7 Pro – Byggekvalitet og modeller

For Garmin Fenix 7 Pro er de to største størrelsene er tilgjengelig i en «Pro Solar»-utgave» og en «Pro Sapphire Solar»-utgave, der Sapphire-modellene benytter et mer ripesikkert Power Sapphire-glass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. «Solar»-utgaven benytter Power Glass (noe mindre ripebestandig), et klokkehus i fiberforsterket polymer med rustfritt stål og en bezel i rustfritt stål.

For Fenix 7S Pro gjelder det samme, men denne er også tilgjengelig i to «Pro Sapphire Solar»-utgaver der du kan velge mellom et bakdeksel og bezel i rustfritt stål eller titanium. De to største modellene benytter utelukkende titanium for Sapphire solar-utgaven.


Garmin epix Pro (Gen 2) – Byggekvalitet og modeller

For Garmin epix Pro (Gen 2) kan du velge blant to modeller; en «Standard»- og en «Sapphire» modell, der sistnevnte har en skjerm dekket med safirglass, en urkasse bygget i fiberforsterket polymer forsterket med titanium og en bezel i titanium. Den «vanlige» modellen har en skjerm dekket med Corning Gorilla Glass, et klokkehus i fiberforsterket polymer og bezel i rustfritt stål.


Størrelse og vekt

Den fysiske størrelsen (diameter og tykkelse) er identisk på tvers av modellene, og vekten er så godt som likt (kun noen få gram skiller). Begge klokkene bruker QuickFit-reimer som enkelt kan byttes uten behov for verktøy. Merk at bredden på reimene varierer mellom de ulike størrelsene.

 • 42 mm: 20 mm reim
 • 47 mm: 22 mm reim
 • 51 mm: 26 mm reim
Garmin Fenix 7 Pro vs. Garmin epix Pro (Gen 2)

Multibånd-GNSS, kart og lagring

Tidligere har Garmin kun tilbudt multibånd-GNSS for Sapphire-modellene av Fenix 7 og epix (Gen 2), men dette er nå standard på alle Pro-modellene. Det samme gjelder for lagringskapasiteten som har økt til 32 GB på alle modeller (tidligere 16 GB på standard modellen).

Alle klokkene støtter kart, men kun Sapphire-utgavene leveres med kart forhåndslastet – og det er da snakk om kart fra » din lokale region» (Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, etc.). For de resterende modellene må dette lastes gratis gjennom Garmin Express (enkel og grei prosess). Garmin tilbyr kart fra hele verden, og det er snakk om meget gode topografiske kart med høyt detaljnivå. Ønsker du enda mer detaljerte kart, så kan dette kjøpes fra Garmin, eller lastes ned fra tredjeparts tjenester.

Alle Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2) – klokkene har de samme kartene, men det er ganske stor forskjell på hvordan de fremstår på den fargerike AMOLED-skjermen på førstnevnte kontra MIP-skjermen på Fenix 7 Pro. Dersom du bruker kartene mye, anbefales det absolutt å gå for en epix Pro (Gen 2)-modell ettersom det gir en helt annen opplevelse i bruk. Forskjellen er enkelt og greit så stor at det fremstår som to ulike kart.


Ny pulssensor på både Garmin Fenix 7 Pro og Garmin epix Pro (Gen 2)

Helt siden den kom på markedet har ELEVATE 4.0 pulssensoren vært regnet for å være en av de beste pulssensorene på markedet. Med nye ELEVATE 5.0 tar Garmin det enda et steg videre. Den 5.generasjonen har fått et nytt design med flere grønne LED-dioder fordelt over en større overflate. Diameteren på selve sensoren er også større og den har kort forklart bedre kontakt med hudoverflaten.

Legg merke til de fire ekstra led-lysene i hjørnene på ELEVATE 5 sensoren til høyre på det første bildet under. Under «vanlig» hverdagsbruk benyttes kun de to LED-diodene i midten, mens de fire ekstra LED-diodene først aktiveres når du starter en aktivitet (antageligvis for å optimalisere batteritiden).

Både ELEVATE 4 og ELEVATE 5 gir meget gode pulsmålinger, men ELEVATE 5 har en fordel under utfordrende situasjoner som styrketrening, HIIT, eller andre aktiviteter med mye armbevegelser.

Sistnevnte er også den eneste som har mulighet til å utføre EKG-målinger dersom den godkjennes for dette i Europa. I USA er dette allerede på plass.


LED-lykt på alle modeller og størrelser

Der du tidligere var begrenset til Garmin Fenix 7X dersom du ønsket integrert LED-lykt, kommer nå alle Fenix 7 Pro – og epix Pro (Gen 2) modeller med LED-lykt integrert. Garmin har samtidig tatt seg bryet med å oppdatere kvaliteten på lykten slik at lysstyrken er omtrent dobbelt kraftig som på Fenix 7X, og tilsvarer den som finnes på Garmin Enduro 2.

Det er fire ulike lysstyrker, samt tre ulike moduser; SOS Modus, Blink, og Rødt Lys. I SOS Modus vil klokken blinke SOS signalet samtidig som at skjermen viser info om brukeren (deg) og nødkontaktene. I Rødt Lys modus får du tilgang til å bruke lykten uten at det påvirket nattsynet. Dette er ideelt dersom du for eksempel skal navigere i mørket. 

Du kan selv endre moduser direkte på klokka, eller bruke Garmin Connect til å sette opp en forhåndsdefinert modus for et bestemt aktivitetsprofil. En smart funksjon er at du kan sette klokken til å automatisk aktivere LED-lykten under trening etter et bestemt tidspunkt på døgnet – for eksempel når det er har blitt mørkt.

Blink (Strobe) modus kan du justere hastigheten for hvor raskt lykten skal blinke, og hvilken farge den skal blinke i. Bruker du modusen når du løper, kan klokken automatisk veksle mellom å blinke/lyse hvit når du svinger armen fremover, og rødt når du svinger armen bakover. Lysstyrken er imponerende god, og kan utvilsomt hjelpe deg hjem på tur i mørket dersom du ikke har annet lys.


Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro – Hvilken bør du velge?

Istedenfor å gå «all-in» på AMOLED-skjerm på samtlige modeller, har Garmin bevisst valgt å bevare klokkene med den tradisjonelle MIP-skjermen. Dette gjelder ikke bare Fenix/epix – modellene, men også Forerunner 955/965 og Forerunner 255/265. Dette er et lurt trekk ettersom MIP-skjermen har noen fordeler selv om det ikke fremstår like elegant som en AMOLED-skjerm. MIP-skjermen bruker svært lite batteri, og blir lettere å lese jo mer sollys det er, samt når du svømmer.

Dersom du i hovedsak er ute etter en allsidig multisportklokke med lengst mulig batteritid, og du ikke er opptatt av at fargene nærmest popper ut av skjermen, men heller prioriterer å få akkurat den informasjonen du trenger til enhver tid, og nærmest kan legge bort tanken på å måtte lade – da er Garmin Fenix 7 Pro-serien et godt valg.

Ønsker du en allsidig multisportklokke med lang batteritid, en enestående skjerm som får frem det beste i klokka av kart, urskiver og widgets, og ikke minst vet med deg selv at du kommer til å bruke kartene en god del, da bør du vurdere Garmin epix Pro (Gen 2). Den høyoppløselige og fargerike AMOLED-skjermen får frem detaljene i kartene på en helt annen måte enn på MIP-skjermen på Fenix 7 Pro.

Med andre ord, klokkene gir deg i utgangspunktet alt det samme, og det er dine individuelle behov som er avgjørende for hvilken av de som er best til ditt bruk.


Pris og tilgjengelig

Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro er tilgjengelig i en rekke ulike varianter der både størrelse, byggematerialer og farger skiller. Merk at Garmin stadig endrer veiledende pris ettersom de priser produktene etter amerikanske dollar. Prisene under gjelder i det artikkelen publiseres.

 • Garmin Fenix 7/7S Pro Solar Edition: 10 499,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Solar Edition: 11 749,-
 • Garmin Fenix 7/7S Pro Sapphire Solar Edition: 11 749,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition: 12 999,-
 • Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition med titanrem: 15 449,-
 • Garmin Epix Pro 42/47 mm: 11 749,-
 • Garmin Epix Pro 51 mm: 12 999,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 42/47 mm: 12 999,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 51 mm: 14 199,-
 • Garmin Epix Pro Sapphire Edition 51 mm med skinnrem: 15 449,-

Både Fenix 7 Pro – og Epix Pro – serien er tilgjengelig i spesialversjoner med medfølgende titanium- eller lærreim i tillegg til silikonreimen som leveres som standard.Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Product Name: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 10 499

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar viderefører alt det gode fra Fenix 7-serien, tilføyer en ny og bedre pulssensor, solcellepanel på alle modellene, og ikke minst den geniale LED-lykten som tidligere kun var tilgjengelig på Fenix 7X.

Med forrige lansering av Fenix 7 og epix (Gen 2) fant Garmin en vinnerformel som de har fortsatt å bygge på, og de leverer en klokke som ikke bare tåler mye og røft bruk, men også er i stand til å spore/registrere alt du måtte foreta deg – uansett aktivitet.

Enten du er ute etter en pulsklokke for å overvåke egen helse, om du er en aktiv og treningsglad mosjonist, eller topptrent utøver som konkurrerer på høyt nivå, så vil Garmin Fenix 7 Pro-modellene bistå deg på veien som en god treningskamerat, støttespiller og veileder. Eier du en Fenix 7 fra før og ikke ser behovet for LED-lykten, er det liten grunn til å oppgradere. Men dersom du er i markedet for en ny pulsklokke, bør Fenix 7 Pro være på radaren.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 100%
  100%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 85%
  85%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Touchskjerm + 5 knapper.
 • Solcellelading inkludert på alle modeller.
 • Vanvittig batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multibånd-GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • MIP-skjerm har sine fordeler og ulemper, og kan være vanskelig å se i svak belysning.
 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?

Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Product Name: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Brand: Garmin

Offer price: fra 11 749

Currency: NOK

Konklusjon

Med Garmin epix Pro (Gen 2)-familien viser Garmin at de ønsker å levere «de beste klokkene til flest mulig». Introduksjonen av to nye størrelser (42 mm og 51 mm i tillegg til eksisterende 47 mm), samt en kraftig LED-lykt og enda bedre pulssensor, forvandler de en allerede meget god klokke til et enda kraftigere verktøy det er vanskelig å finne mangler ved.

Garmin epix Pro (Gen 2) leverer (nesten) alt du kan tenke deg av trening-, outdoor- og helsefunksjoner, og vil med tiden kjenne deg bedre enn du gjør selv. 

Enten du er totalt ny innen pulsklokke-verden og ønsker å utforske hvordan et multiverktøy som Garmin epix Pro (Gen 2) kan hjelpe deg å trene og disponere kreftene bedre gjennom dagen, eller du er en eliteutøver som konkurrerer om å bli førstemann på toppen av Gaustatoppen, så vil nye epix Pro (Gen 2) være et trygt valg.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 95%
  95%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • Imponerende batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multi-band GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?

Del gjerne:

Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA”
17. juni 2024 | Blogg

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA – med ekstrem batteritid, solcellelading, smart navigering og avanserte analysefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer