Polar Verity Sense i nye farger og miljøvennlige materialer

15. juni, 2023 (oppdatert 18. februar 2024)

Featured image for “Polar Verity Sense i nye farger og miljøvennlige materialer”

Polar Verity Sense er en av de beste optiske pulssensorene på markedet. Nå lanserer Polar bestselgeren i to nye farger laget av mer miljøvennlige materialer.


Fakta

Vekt: Sensor 5 g, holder 3 g.
Størrelse: 30 mm diameter
Batteritid: Opptil 30 timer
Inter lagring: 16 MB, 600 treningstimer
Rekkevidde: Opptil 150 meter
Tilkobling: Bluetooth (2 enheter samtidig), ANT+ (ubegrenset).

Polar Verity Sense – Nøyaktig pulsmåling gjort enkelt

Pulsmåling på håndleddet er utvilsomt lettvint og bra, men i mange situasjoner klarer ikke pulssensoren i klokka å fange opp raske pulsendringer, eller den blir forstyrret av store armbevegelser, eller andre elementer. Her kommer pulsmåling via en ekstern pulssensor inn, og Polar Verity Sense er et av de beste produktene på markedet.

Polar Verity Sense er en optisk pulssensor designet spesielt for aktiviteter der pulsmåling på håndleddet, eller et tradisjonelt pulsbelte rundt brystet begrenser bevegelse, eller oppleves ubehagelig. Aktiviteter av denne typen kan for eksempel være funksjonell gymtrening, ulike kampsporter, svømming, eller lange fjellturer.

Polar Verity Sense tar den samme gode optiske pulssensoren som finnes i Polar-pulsklokkene, plasserer den i et elastisk armbånd som festes rundt overarmen eller håndleddet, og gir deg dermed mulighet til å måle pulsen nøyaktig uten behov for et pulsbelte.

De to nye fargene til Polar Verity Sense, svart og rød, er begge laget av mer miljøvennlige materialer. Selve festestroppen er laget av resirkulert garn og sensorholderen er laget av biobasert plast.

Tilpass personlig pulssoner i Polar Flow

I tillegg til de nye fargene har Polar oppgradert Polar Flow appen slik at det er mulig å lage personlige pulssoner for Polar Verity Sense i Polar Flow – uten å måtte ha en Polar-klokke. Pulssonene som er definert som standard er basert på den personlige bakgrunnsinformasjonen som er lagt inn av brukeren, for eksempel kjønn og alder. Makspuls og de ulike pulssonene er som kjent svært individuelt, og de tilpassbare pulssonene på Verity Sense gjør det nå enda bedre egnet for ulike aktiviteter.

De nye fargene til Polar Verity Sense er tilgjengelig for kjøp i Polars nettbutikk og hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 999 kr. Tilpassbare pulssoner vil være tilgjengelige for alle Verity Sense-brukere som har minst én enhet koblet til sin Polar Flow-konto som støtter redigering av pulssonene til sportsprofiler.

Polar Verity Sense kort oppsummert

 • Enkel å bruke, behagelig å bære: Sensoren er enkel å feste, og betjenes lett ved hjelp av en en enkel knapp. Båndet er malt og komfortabelt slik at du raskt glemmer at du bærer noe på armen.
 • Allsidig: Passer for alle aktiviteter og situasjoner.
 • I opptaksmodus: Intern minne for lagring av trennigøkter med minne for opptil 600 timer med treningsdata. Du trenger verken telefon eller klokke.
 • Som sensor: Kan kobles til to Bluetooth®-tilkoblinger samtidig og en ANT+ kobling. Du kan overvåke pulsen i sanntid fra for eksempel en telefon, pulsklokke, sykkelcomputer eller treningsutstyr. Bluetooth-rekkevidden er opptil 150 meter.
 • Ved svømming: En egen holder til å feste på svømmebrillene og som fester sensoren godt inntil tinningen, gjør at sensoren registrerer puls, svømmerunder, distanse og hastighet ved svømming i basseng.

Polar Verity Sense er grundig testet her, og konklusjonen får du servert nedenfor.

KonklusjonPolar Verity Sense
beste pulssensor

Product Name: Polar Verity Sense

Brand: Polar

Offer price: 1099

Currency: NOK

Konklusjon

Polar Verity Sense er uten tvil en av de beste (om ikke best) optiske pulssensorene og beste alternativene til et tradisjonelt pulsbelte som er mulig å oppdrive. Her får du god pulsmåling, høy komfort, lang batteritid, og enda mer frihet til å måle puls uansett aktivitet.

Overall
90%
90%

Pros

 • Nøyaktig pulsmåling.
 • Høy komfort.
 • Lang battertid.
 • Støtter to BLE-enheter og ubegrenset med ANT+.
 • Medfølger klips for å feste sensoren på svømmebriller.
 • Internminne med god kapasitet.

Cons

 • To knapper kunne forenklet betjeningen, men absolutt ikke et must.

Del gjerne:

Featured image for “Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch”
13. juli 2024 | Blogg

Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch

Apple har lansert sykkelruter i Norge. Du kan nå få sving-for-sving sykkelanvisninger for ruter som inkluderer sykkelstier, sykkelfelt og sykkelvennlige veier.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?

Samsung har endelig dratt sløret av deres første smart ring – Samsung Galaxy Ring. Nå skal fokuset på helse og trening være større enn noen gang.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå

Samsung Galaxy Buds 3 og Galaxy Buds 3 Pro har nylig blitt lansert, og de representerer en betydelig oppgradering i Samsungs serie av trådløse ørepropper.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra”
10. juli 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Samsung har lansert deres neste generasjon smartklokker – Samsung Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra. Er dette klokkene som skal sette Wear OS på kartet?
Les mer
Featured image for “COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.”
9. juli 2024 | Blogg

COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.

COROS lanserer flere nye funksjoner inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing, navigasjonsforbedringer, forenklet FTP-test på sykkel, m.m.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger”
8. juli 2024 | Blogg

Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger

Samsung fortsetter å innovere innen digital helse med den nyeste generasjonen av sin BioActive sensor, som kommer til den neste Galaxy Watch.
Les mer
Featured image for “COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink”
2. juli 2024 | Blogg

COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink

COROS APEX 2 Pro er nå tilgjengelig i fargen Dusty Pink – en hyllest til de fortryllende fargene som preger himmelen over ulike sand-, jord- og steinlandskap.
Les mer
Featured image for “Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm”
25. juni 2024 | Blogg

Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm

Garmin lanserer Edge 1050 – Den første sykkelcomputeren med en krystallklar LED-skjerm, samt innebygd høyttaler for trenings- og navigasjonsvarsler, m.m..
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?”
25. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?

Suunto Race S er en solid oppgradering fra forgjengeren Suunto Race, i et mindre og lettere design, og til en enda bedre pris!
Les mer
Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer