Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire vs. Garmin Forerunner 965

23. november, 2023 (oppdatert 28. mai 2024)

Featured image for “Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire vs. Garmin Forerunner 965”

Garmin epix Pro (Gen 2) og Garmin Forerunner 965 er to av markedets beste pulsklokker og multisportklokker. Klokkene kommer med mange likheter, men en heftig stor prisforskjell. Her får du vite hva som er likt, og hva som skiller de.

Garmin har pumpet ut nye klokker på samlebånd det siste året, og det er lett å bli forvirret over mengden av modeller og funksjoner. Selv om Garmin har mer spesialiserte modeller som MARQ, Tactix, Quatix, etc., så er det hovedsaklig Garmin Fenix-, epix- og Forerunner – serien som regnes som «folkemodellene».Frem til lanseringen av Forerunner 965 sommeren 2023 var det største spørsmålet «Hvilken modell skal du velge av Garmin Fenix 7 og Garmin epix (Gen 2)?». Med lanseringen av siste generasjon Garmin epix Pro (Gen 2) og Garmin Forerunner 965, så er enda litt vanskeligere å velge. Det store spørsmålet er nå: «Hvilken modell skal du velge av Garmin epix Pro (Gen 2) og Garmin Forerunner 965?».

Denne artikkelen kunne tatt deg med i et mylder av detaljer og en oppramsing av alle likhetene mellom de to modellene, men denne gangen skal jeg gjøre det enkelt:

«Garmin epix Pro (Gen2) og Garmin Forerunner 965 er så godt som identiske hva gjelder funksjoner, og det er i hovedsak design og størrelse, byggekvaltiet og batteritid, samt pris, som bør være avgjørende for hvilken modell du skal velge».

I tillegg er det noen faktorer som i større grad går på ytelse, og ikke design. Kort oppsummert er dette de viktigste forskjellene, mens under punktene får du en bedre forklaring.

 • Garmin epix Pro (Gen 2) er dyrere enn Garmin Forerunner 965 med en startpris på 11 749 kr, mens Forerunner 965 koster 8049 kr.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) kommer i tre størrelser, 42 mm (1,2″), 47 mm (1,3″) og 51 mm (1,4″), mens Garmin Forerunner 965 r tilgjengelig i kun 47 mm (1,4″).
 • Garmin epix Pro (Gen 2) har en LED-lykt som lar deg bruke klokken som en lommelykt med ulike lysstyrker og moduser.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) har en nyere ELEVATE 5 pulssensor som er en oppgradert versjon og mer nøyaktig og responsiv.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) har flere sportsmoduser som inkluderer nye aktiviteter som surfing, klatring, terrengsykling, jakt, fiske og mer.
 • Garmin epix Pro (Gen 2) har lengre batterilevetid som varer opptil 31 dager i smartklokkemodus, 50 timer i GPS-modus, 65 timer i UltraTrac-modus og 300 timer i ekspedisjonsmodus. Forerunner 965 varer opptil 23 dager i smartklokkemodus og 31 timer i GPS-modus.
 • Garmin Forerunner 965 har størst skjerm i minst kropp (1,4″ AMOLED-skjerm vs 1,3″ AMOLED på tilsvarende epix Pro (Gen 2) 47 mm.
 • Garmin Forerunner 965 er tynnere og lettere og mer behagelig å ha på håndleddet, spesielt under lange og intensive økter.
 • Garmin Forerunner 965 kan varsle ved unormalt høyt stressnivå.

Garmin epix Pro (Gen2) vs. Garmin Forerunner 965

Fem store forskjeller:

 • Pris
 • Byggekvalitet og design
 • Batteritid
 • LED-lykt
 • Pulssensor

Pris

 • Garmin epix Pro (Gen 2) Standard: 11 749,-
 • Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire: 12 999,-
 • Garmin Forerunner 965: 8049,-

Byggekvalitet

Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire er først og fremst en mye kraftigere klokke der materialer som rustfritt stål, titan og safirglass dominerer, i motsetning til Forerunner 965 sin slankere profil i fiberforsterket polymer og en skjerm dekket av Gorilla Glass DX.

Garmin epix Pro (Gen 2) er også tilgjengelig i tre størrelser; 42 mm, 47 mm og 51 mm, mens Forerunner 965 kun er tilgjengelig i en størrelse (47 mm). Det som verdt å merke seg er at til tross for at Forerunner 965 ikke har større diameter enn den mellomste epix Pro (Gen 2)-modellen, så har den samme skjermstørrelse som den største epix Pro (Gen 2) 51 mm modellen.

Sammenlignet med sin forgjenger Forerunner 955 har nye Forerunner 965 riktignok fått en forsterkning ettersom bezelen nå består av titanium, noe som bidrar til å jevne ute gapet mellom premium-følelsen for epix Pro (Gen 2) Sapphire og Forerunner-serien.

Fenix og Epix-modellene hører til Garmin sin «outdoor»-familie, mens Forerunner tilhører «trenings-familien». Samtlige epix-modeller er MIL-STD-810 sertifisert, noe ingen Forerunner-modeller er.

MIL-STD-810 er en vurdering gitt til visse produkter som har blitt testet mot ekstreme temperaturer, sjokk/støt og vanntrykk, noe som sikrer en robust enhet designet for å få motstå tøffe elementer og miljøer.

Brukergrensesnitt og batteritid

Menysystem og brukergrensesnitt er så godt som likt, men Garmin Forerunner 965 har en ekstra «edge» med litt mer «fancy» animerte widgeter og oppdaterte bakgrunner for hver enkelt aktivitetsprofil. Alt dette er kun visuelt og har ingen betydning for den praktiske bruken av klokka.

Batteritiden er imponerende god for samtlige modeller, men det er epix Pro (Gen 2) 51 mm som virkelig skiller seg ut som batterikongen. Dette skyldes utelukkende størrelsen som også skiller seg ut som betydelig større enn de andre modellene. Garmin Forerunner 965 har derimot fordelen av å tilby den samme 1,4″ store AMOLED-skjermen som epix Pro (Gen 2) 51 mm, men i en mye mindre og lettere innpakning.

Begge modellene lar deg opprette egne batterimoduser der du kan tilpasse innstillinger for GPS-presisjon, bruk av optisk pulssensor, samplingrate, etc., slik at du kan utvide batteritiden ved behov.


Aktivitetsprofiler

Begge klokkene kommer med et hav av aktivitetsprofiler der hver enkelt profil er satt opp med passende datafelter. Disse kan også enkelt endres direkte på klokken eller i Garmin Connect. Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire har derimot noe flere aktivitetsprofiler enn Garmin Forerunner 965 på grunn av den kraftigere byggekvaliteten og bedre vanntettingen (10 ATM vs. 5 ATM). Dette gjelder hovedsaklig aktiviteter knyttet til vannsport og inkluderer blant annet «Seileekspedisjon, Kiteboarding, Vindsurfing, Vannski, Wakeboarding, Wakesurfing, Badering», men også Hinderløype, Jakt, Taktisk, og noen fåtalls til.

Pulssensor

Foruten om størrelsesforskjellen er pulssensoren den største forskjellen. Begge klokkene bruker Garmin sine anerkjente ELEVATE pulssensor som måler puls med god presisjon i de mange situasjoner, men kun Garmin epix Pro har selskapets nyeste ELEVATE 5 pulssensor vs ELEVATE 4 i Forerunner 965. ELEVATE 5. ELEVATE 5 pulssensoren har seks LED-blokker og fire lyssensorer, mens ELEVATE 4 har to LED-blokker og fire lyssensorer. Flere LED-lys fordelt over en større flate øker presisjonen. ELEVATE 5 har også fordelen av å kunne støtte EKG-måling i fremtiden dersom Garmin får godkjent enheten for dette formålet i Europa (allerede tilgjengelig i USA).


Nye funksjoner

Garmin lanserte en rekke nye funksjoner i forbindelse med Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire, men samtlige av disse (Hill Score, Endurance Score, Red Shift Mode og «Live» vær kartlag) har kommet til Garmin Forerunner 965 gjennom en programvareoppdatering.

Derimot er LED-lykten og den nye ELEVATE 5 pulssensoren naturligvis begrenset til epix Pro (Gen 2) Sapphire ettersom dette er hardware og ingenting som kan endres gjennom en programvareoppdatering.

Av de «nye» funksjonene som ble introdusert med Garmin epix Pro (Gen 2), nevnt under, så har både Endurance Score, Hill Score og «Live» Være-kartlag kommet til Garmin Forerunner 965.

Helt siden den kom på markedet har ELEVATE 4.0 pulssensoren (brukt på Forerunner 965) vært regnet for å være en av de beste – om ikke best – pulssensorene på markedet. Med nye ELEVATE 5.0 tar Garmin det enda et steg videre. Den 5.generasjonen har fått et nytt design med flere grønne LED-dioder fordelt over en større overflate, og diameteren på selve sensoren er større for å få bedre kontakt med hudoverflaten.

Begge sensorene leverer generelt gode pulsmålinger, men ELEVATE 5 kan ha en ekstra fordel i situasjoner der armen er mye i bevegelse. Legg merke til de fire ekstra led-lysene i hjørnene på ELEVATE 5 sensoren til venstre på bildet under.

Den innebygde LED-lykten har fire ulike lysstyrker, samt tre ulike moduser; SOS Modus, Blink, og Rødt Lys. I SOS Modus vil klokken blinke SOS signalet samtidig som at skjermen viser info om brukeren (deg) og nødkontaktene. I Rødt Lys modus får du tilgang til å bruke lykten uten at det påvirket nattsynet. Dette er ideelt dersom du for eksempel skal navigere i mørket.

Blink (Strobe) modus kan du justere hastigheten for hvor raskt lykten skal blinke, og hvilken farge den skal blinke i. Bruker du modusen når du løper, kan klokken automatisk veksle mellom å blinke/lyse hvit når du svinger armen fremover, og rødt når du svinger armen bakover. Du kan også sette opp at lykten skal aktiveres aktuelt for ulike aktivitetsprofiler etter et bestemt tidspunkt på døgnet. Lysstyrken er imponerende god, og kan utvilsomt hjelpe deg hjem på tur i mørket dersom du ikke har annet lys.

Garmin Endurance Score (utholdenhetspoengsum) en en funksjon som er designet for å knytte sammen trening, kondisjon og evnen til å opprettholde prestasjoner over lange perioder, og indikerer din generelle evne til å opprettholde fysisk aktivitet over lengre tid. Scoren er dynamisk og beregnes ved hjelp av ulike faktorer som aktivitetsvarighet, intensitet, hastighet, kraft, VO2 maks, alder, kjønn, BMI og aktivitetsnivå. Taller øker og reduseres i takt med endringer i din utholdenhet, og en høyere poengsum indikerer større kapasitet for lengre prestasjoner.

Merk at scoren er individuell, og to personer som trener helt likt kan ha totalt ulike verdier. I tillegg til selve scoren vil du få en «status» som indikerer om hvor godt trent du er, samt at du vil kunne se hvilke aktiviteter som er mest bidragsytende til scoren. I Garmin Connect appen vil du få en enda bedre innsikt i Endurance Score, blant annet historikk for 12 uker og 12 måneder tilbake i tid.

Garmin Endurance Score er også tilgjengelig i Garmin Connect.

Garmin Hill Score (bakkepoengsum) måler kapasiteten din for løping i motbakke og vurderer fremgangen din over tid basert på kondisjonsberegningen (VO2 maks) og treningshistorikken din. Den måler løpsstyrken og utholdenheten din i stigninger over 2%, og gir deg en poengsum som er basert på ytelsen din over tid.

Bakkepoengsummen er basert på følgende.

 • Utholdenhet i oppoverbakke: Dette måler i hvor stor grad du kan opprettholde fart og ytelse når du løper i oppoverbakke. Det er basert på høydestigning og tiden du bruker på oppoverbakker med lav intensitet.
 • Styrke i oppoverbakke: Dette måler evnen din til og opprettholde løpekraft i oppoverbakke. Det er basert på innsats i høyintensive oppoverbakker.
 • Kondisjonsberegning. Dette er en måling av oksygenforbruket ditt ved topp ytelse og er en god beregning av evnen din til å løpe i oppoverbakke.

Vær-widgeten har fått en fin oppgradering med et eget kart som viser «live» været der du befinner deg. Her kan du velge mellom ulike kartlag som viser nedbør, temperatur, skyer og vind. Kartlaget spilles av som en serie av overlegg med oppdateringer i 3-timers intervaller (kl. 08, 11, 14, 17, 20, 23, 02, 05).

Nytt for Garmin epix Pro (Gen 2) og Fenix 7 Pro er støtten for Outdoor Maps+ som gir tilgang til premium kart og satellittbilder (global dekning) direkte på klokken. Dog er dette dessverre kun tilgjengelig i USA. mer detaljerte kart er det mulig å kjøpe dette fra Garmin, eller legge inn kart fra tredjeparts tjenester.

Red Shift Mode endrer skjermfargen til rødt som gir en fordel ved bruk av klokken i mørke omgivelser. Dette aktiveres enkelt fra kontrollhjulet som er tilgjengelig ved å holde inne «lys»-knappen, samt at det kan aktiveres automatisk for søvnperioden.


Foruten om de nevnte punktene over er klokkene stort sett like på innsiden og innehar de samme sensorene og verktøyene – i hvert fall i skrivende stund. De nyeste Fenix 7 Pro og epix Pro (Gen 2)-modellene inneholder nemlig hardwaren som er nødvendig for å kunne utføre EKG-målinger, noe ikke Forerunner 965 har. Selv om dette ikke er en tilgjengelig funksjon i dag, er det ikke umulig at det kommer i fremtiden. De nevnte modellene ble godkjent for EKG-måling i USA høsten 2023.

Begge modellene betjenes via en responsiv touchskjermen (+ 5 knapper) og fungerer like godt som hverdags- og smartklokke som en treningsklokke. Av smartfunksjoner får du støtte for kontaktløs betaling (Garmin Pay), mulighet for å lagre musikk (inntil 2000 sanger), streame offline spillelister fra Spotify/Deezer, lese smartvarsler (svare med forhåndsskrevne meldinger for Android-brukere, samt vise bilder fra meldinger), laste ned enkle apper fra Connect IQ Store, samt bruke nyttige apper som værmelding, kalender, tidtakere, m.m..

Både epix Pro (Gen 2) og Forerunner 965 støtter multiband-GNSS og SatIQ-teknologi og leverer superb GPS-presisjon og rask oppkobling til satellittene. Alle modellene kommer med detaljerte forhåndsinstallerte kart med alt fra gatenavn, stedsnavn, navn på over 2000 skiløyper/skianlegg og tilgang til kart over 43 000 golfbaner over hele verden. Sving-for-sving veiledning og avanserte navigasjonsverktøy sørger for at du aldri roter deg bort.

Som treningsklokke briljerer både Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire og Garmin Forerunner 965 med alt du trenger av treningsverktøy enten du løper, sykler, svømmer eller driver yoga. Klokkene byr også på Garmin sin avansert trenings- og restitusjonsanalyse, Training Load 2.0, som hjelper deg å trene/hvile riktig, mens Training Readiness, HRV Status og Body Battery forteller deg om kroppen er klar for trening eller bør hvile. Gjennom Garmin Connect får du tilgang til en rekke dynamiske treningsprogrammer og treningsøkter som endrer seg i takt med hvordan formen din utvikler seg.

Av viktige treningsverktøy finner vi blant annet integrert løpskraft og avansert løpsdynamikk (uten behov for eksterne sensorer), PaceProClimbProStrava Live SegmentsReal Time StaminaVisual Race Predictor, Daglige foreslåtte treningsøkter, m.m.. Garmin registrerer alt du gjør og ikke gjør med høy presisjon, enten det er å telle skritt, høydemeter, søvn, stress, kroppsressurser, energiforbruk, estimere VO2-maks nivå, puls, oksygenmetning, hjertevariabilitet (HRV), m.m..

Foruten om puls vil begge klokke måle oksygenmetning i blodet (både automatisk og manuelt), registrere hjertevariabilitet (HRV) (kontinuerlig gjennom natten, eller via spot målinger i løp av dagen), samt varsle dersom den oppdager unormal lav/høy puls. Varsler om høyt stressnivå er forbeholdt Forerunner 965.

Helt til slutt – dersom du ønsker størst mulig skjerm i «minst mulig klokke», så er Forerunner 965 et veldig godt valg. Denne inkluderer den samme store skjermen som på epix Pro (Gen 2) 51 mm, men selve klokken er mye mindre og lettere. Og ikke minst rimeligere.

Genereltepix Pro (Gen 2) 42 mmepix Pro (Gen 2) 47 mmepix Pro (Gen 2) 51 mmForerunner 965
UrglassmaterialeSafirglassSafirglassSafirglassCorning® Gorilla® Glass DX
RammematerialeRustfritt stål eller titanRustfritt stål eller titanRustfritt stål eller titanFiberforsterket polymer
DekselmaterialeFiberforsterket polymer med bakre deksel i titanFiberforsterket polymer med bakre deksel i titanFiberforsterket polymer med bakre deksel i titanFiberforsterket polymer med bezel i titan
QuickFit™-klokkeremkompatibelJa (20 mm-kompatibel)Ja (22 mm-kompatibel)Ja (26 mm-kompatibel)Ja (22 mm-kompatibel)
Størrelse42 x 42 x 14.1 mm47 x 47 x 14.5 mm51 x 51 x 14.9 mm47,2 x 47,2 x 13,2 (mm)
LED-lyktJaJaJaNei
PulssensorELEVATE 5ELEVATE 5ELEVATE 5ELEVATE 4
VektRustfritt stål: 63 g (kun urkasse: 47 g)
Titan: 58 g (kun urkasse: 42 g)
Rustfritt stål: 78 g (kun urkasse: 55 g) Titan: 70 g (kun urkasse: 47 g)Rustfritt stål: 98 g (kun urkasse: 70 g) Titan: 88 g (kun urkasse: 60 g)53 g
Vanntetthet10 ATM10 ATM10 ATM5 ATM
BatteritidSmartklokke: opptil 10 dager.
Kun GPS: opptil 28 timer.
Alle satellittsystemer: opptil 21 timer.
Alle satellittsystemer og multibånd: opptil 13 timer.
Alle satellittsystemer og musikk: opptil 6 timer
Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 49 timer.
GPS-ekspedisjonsmodus: opptil 9 dager
Smartklokke: opptil 16 dager.
Kun GPS: opptil 42 timer. 
Alle satellittsystemer: opptil 32 timer.
Alle satellittsystemer og multibånd: opptil 20 timer. Alle satellittsystemer og musikk: opptil 10 timer
Maks. batterilevetid med GPS: opptil 75 timer
Ekspedisjons-GPS: opptil 14 dager
Smartklokke: opptil 31 dager.
Kun GPS: opptil 82 timer.
Alle satellittsystemer: opptil 62 timer.
Alle satellittsystemer og multibånd: opptil 38 timer.
Alle satellittsystemer og musikk: opptil 17 timer
Maks. batterilevetid i GPS-modus: opptil 145 timer
GPS-ekspedisjonsmodus: opptil 27 dager
Smartklokke: opptil 23 dager.
Kun GPS: opptil 31 timer.
SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus: opptil 22 timer.
Alle satellittsystemer og multibånd: opptil 19 timer.
Alle satellittsystemer og musikk: opptil 8,5 timer.
Kun GPS og musikk: opptil 10,5 timer.


Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire
Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Product Name: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Brand: Garmin

Offer price: fra 11 749

Currency: NOK

Konklusjon

Med Garmin epix Pro (Gen 2)-familien viser Garmin at de ønsker å levere «de beste klokkene til flest mulig». Introduksjonen av to nye størrelser (42 mm og 51 mm i tillegg til eksisterende 47 mm), samt en kraftig LED-lykt og enda bedre pulssensor, forvandler de en allerede meget god klokke til et enda kraftigere verktøy det er vanskelig å finne mangler ved.

Garmin epix Pro (Gen 2) leverer (nesten) alt du kan tenke deg av trening-, outdoor- og helsefunksjoner, og vil med tiden kjenne deg bedre enn du gjør selv. 

Enten du er totalt ny innen pulsklokke-verden og ønsker å utforske hvordan et multiverktøy som Garmin epix Pro (Gen 2) kan hjelpe deg å trene og disponere kreftene bedre gjennom dagen, eller du er en eliteutøver som konkurrerer om å bli førstemann på toppen av Gaustatoppen, så vil nye epix Pro (Gen 2) være et trygt valg.

Overall
96%
96%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 95%
  95%
 • Programvare (nett/mobil) - 100%
  100%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 90%
  90%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Tre størrelser; 42 mm, 47 mm, 51 mm.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • Imponerende batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multi-band GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling + SatIQ-teknologi.
 • Imponerende god pulssensor + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft og løpsdynamikk direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • HRV Status og Training Readiness forteller om kroppen er mottakelig for trening, og når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.

Cons

 • Savner trådløs lading, mikrofon/høyttaler.
 • Foreløpig ingen EKG.
 • Hvor er LTE-alternativet?


Garmin Forerunner 965
Garmin Forerunner 965

Product Name: Garmin Forerunner 965

Brand: Garmin

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Forerunner 965 er ikke bare en gjennomført god treningsklokke og outdoorklokke, den er også en imponerende god treningsveileder, motivator, coach og ikke minst smartklokke.

Den forrige utgaven hadde egentlig alt, men med Forerunner 965 har Garmin forbedret områder det var vanskelig å vite at du savnet. AMOLED-skjermen er utrolig pen og bidrar til at klokken fungerer mye bedre som «hverdagsklokke», og titanium bezelen sørger for en premium-følelse du aldri tidligere har fått fra noen som helst Forerunner.

Garmin er ikke bare et stort skritt foran konkurrentene. De har sendt de ut i en strafferunde som aldri ser ut til å ta slutt, mens de selv sitter på podiumet og planlegger neste trekk for å gjøre deg og meg enda litt mer blåst av banen ved neste generasjon. Grattis Garmin. Denne er rå.

Overall
95%
95%
 • Brukervennlighet - 100%
  100%
 • Treningsfunksjoner - 95%
  95%
 • Batteritid - 90%
  90%
 • Programvare (nett/mobil) - 95%
  95%
 • Optisk pulsmåling - 95%
  95%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 95%
  95%
 • Verdi for pengene - 95%
  95%

Pros

 • Lav vekt, slank profil, behagelig passform.
 • Fantastisk touchskjerm + 5 knapper.
 • Suveren batteritid.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • TopoActive-kart for hele verden kan lastes ned via WiFi.
 • Multi-band GNSS med nøyaktig sporing og rask oppkobling.
 • Imponerende pulsmåling + oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft direkte i klokken.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste.
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy.
 • Training Readiness forteller deg når og hvor hardt du kan trene.
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka.
 • Gratis dynamiske treningsprogrammer, samt treningsøkter.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.

Cons

 • Savner EKG, trådløs lading og LTE.
 • Buet skjerm er mer utsatt for riper.

Del gjerne: