Fitbit Sense 2 og Versa 4 med økt batteritid og mer

3. juli, 2023 (oppdatert 3. juli 2023)

Featured image for “Fitbit Sense 2 og Versa 4 med økt batteritid og mer”

Fitbit har lansert en oppdatering for modellene Fitbit Sense 2 og Fitbit Versa 4 som skal gi forbedret batteritid, samt forbedret brukeropplevelse til flere modeller.

Fitbit har lansert en oppdatering for sine Fitbit Sense 2- og Fitbit Versa 4-modeller som skal forbedre batterilevetiden ved å introdusere støtte for dynamisk GPS. Denne funksjonen lar klokkene bruke GPS-sensoren til en tilkoblet smarttelefon i stedet for å kun ta i bruk den innebygde sensoren i klokken som er en av de mest strømkrevende faktorene for en klokke.

Med den nye oppdateringen vil klokken automatisk velge om den skal bruke telefonens GPS-sensorer eller sine egne basert på telefonens bevegelse i det du starter en treningsøkt. Dersom telefonen beveger seg sammen med brukeren, vil klokken ta i bruk telefonens GPS, men hvis telefonen er i ro, bytter klokken til sin innebygde GPS.

Flere oppdateringer

Oppdateringen inkluderer også andre programvaretillegg for å heve brukeropplevelsen. Du kan nå se Daily Readiness Score og informasjon om menstruasjonssyklusen direkte på Fitbit Sense 2- eller Versa 4-enhetene ved å installere en «app» fra Fitbit-nappen. Funksjonene krever et aktivt Premium-abonnement.

Oppdateringen lar også brukere bytte urskiver direkte fra smartklokken uten å måtte gå omveien via telefonappen.

Oppdatering til Fitbit Charge 5, Fitbit Luxe og Fitbit Inspire 3

For deg som eier en Fitbit Charge 5 eller Fitbit Luxe, vil du nå få tilgang til samtlige treningsprofiler direkte på klokken i stedet for å være begrenset til kun seks utvalgte profiler fra tidligere. Fitbit har også inkludert nye urskiver for Fitbit Charge 5, Luxe og Inspire 3.

Utrullingen av programvaren skjer gradvis, og du vil motta en varsling i Fitbit-appen når oppdateringen er klar til å installeres.

Les testene av Fitbit Sense 2 og Fitbit Versa 4 under:


Del gjerne:

Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer