Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

18. mars, 2024 (oppdatert 18. mars 2024)

Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.

Samsung er godt kjent for de avanserte og gode Galaxy Watch-klokkene, men de har også produsert flere enkle aktivitetsmålere. Samsung Galaxy Fit er en serie med aktivitetsmålere som kan spore helse og trening, og finnes i dag i to modeller som begge i stor grad er glemt til fordel for sin mer populære storebror Galaxy Watch. Den første generasjonen Galaxy Fit ble lansert i mai 2019, og i september 2020 ble den erstattet av en oppdatert Galaxy Fit 2. Siden den gang har det ikke kommet noen ny Galaxy Fit, men det er det slutt på nå.


Samsung Galaxy Fit 3 – Større og smartere

Samsung Galaxy Fit 3 har vokst i størrelse fra de to forrige generasjoners henholdsvis 0,95″ og 1,1″ skjerm og kommer med en 1,61-tommers AMOLED-skjerm med forbedret sideforhold sammenlignet med tidligere. Skjermen har en oppløsning på 256 x 402 px (302 ppi) og skal være lett å lese uansett lydforhold. En egen lyssensor vil kunne regulere lysstyrken automatisk. Størrelsen på klokken er 42.9 x 28.8 x 9.9 mm.

Galaxy Fit 3 er produsert i lett aluminium, veier kun 36,5 gram, og er IP68-sertifisert slik at du trygt kan svømme og dusje med den, selv om den ikke er anbefalt for dykking. Klokken er tilgjengelig i tre fargealternativer: Svart, Sølv og Rose gull, og den medfølgende silikonreimen kan enkelt byttes ut.

Samsung Galaxy Fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 skal tilby en batterilevetid på opptil 13 dager (208 mAh), blant annet takket være operativsystemet som er en forenklet versjon av One UI Watch som tilbyr moderne funksjoner uten å tømme batteriet. 30 minutter lading skal gi 65% batteritid. Det er ingen støtte for trådløs lading.

Klokken inkluderer blant annet en pulssensor, SpO2-sensor, barometer, akselerometer, gyro-sensor.


Omfattende helse og treningsfunksjoner

Av treningsfunksjoner finner vi støtte for over 100 ulike treningsformer inkludert automatisk start for aktiviteter som løping, sykling, ellipsemaskin og svømming i basseng. Du vil også kunne sette ulike mål for tid-, pulssoner, kaloriforbruk, etc. for de ulike aktivitetsprofilene.

Til daglig vil Samsung Galaxy Fit 3 tilby 24/7 pulsmåling, måling av blodoksygen, stressmåling, aktivitetssporing med skritt, etasjer (høydemeter i løpet av en dag), kaloriforbruk, aktivitetsminutter og omfattende søvnsporing med tid i ulike søvnfaser, søvnscore og en søvntrener. Med en tilkoblet Galaxy-telefon får du muligheten til å aktivere snorkedeteksjon via telefonens mikrofon.

Samsung Galaxy Fit 3 inkluderer også sikkerhetsfunksjoner som muligheten til å sende en nød-SMS til utvalgte kontakter så lenge den er tilkoblet telefonen, samt fallregistrering.


Begrenset smartfunksjonalitet

Galaxy Fit3 benytter Bluetooth 5.3 (mangler WiFi), og av smartfunksjoner støtter den smartvarsler fra telefonen, mulighet til å besvare/avvise samtaler, enkle widgeter som værmelding, kalender, musikkontroll, m.m., og «finn telefonen»-funksjon. Har du en Galaxy-telefon kan du bruke klokken som en kamerakontroll, og gjennom Samsung sin egen app-butikk kan du velge blant over 100 urskiver. Du får også mulighet til å laste opp egne bilder som du kan bruke som urskive.

I likhet med sine forgjengere mangler den både støtte for kontaktløs betaling (NFC), GPS, mulighet for å installere tredjepartsapper og EKG-funksjonalitet.Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer