COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

20. mars, 2024 (oppdatert 20. mars 2024)

Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.

Jakob Ingebrigtsen trenger ingen stor introduksjon, for Mr.Ingebrigtsen har i en alder av 23 år maktet å bli to ganger verdensmester, fire ganger europamester og olympisk gullmedaljevinner. Hans voksende liste over prestasjoner inkluderer:

  • Olympisk mester: 1500m (Tokyo 2020)
  • Verdensmester: 5000m (2022 og 2023)
  • Europamester: 1500m og 5000m (2018 og 2020)
  • Innendørs verdensrekordholder: 1500m og 2000m
  • Verdensrekord: 2-mile utendørs.
  • Og mye mer…

I følge COROS søker Jakob nå å heve karrieren sin ved å fokusere på strategiske forbedringer som kan resultere i store forskjeller på podiet. Ved å samarbeide med COROS vil han ta i bruk treningsdata og analyser fra COROS sine pulsklokker og programvare.


Jakob Ingebrigtsen sier følgende: «Jeg har nådd et punkt i karrieren min hvor jeg må jobbe med alle de små tingene… Jeg er på et så høyt nivå at små endringer til det bedre kan bety store forbedringer. Med dataene jeg samler inn, tror jeg at jeg kan oppnå noen marginale gevinster, noe som er akkurat det jeg trenger for fremtiden».

COROS samarbeider allerede med den verdenskjente langdistanseløperen Eliud Kipchoge, noe de har gjort siden november 2020. Kipchoge har i samarbeid med COROS allerede rukket å lansere to «limited edition»-klokker av sin favorittklokke – COROS PACE. Den siste modellen, COROS PACE 3 Eliud Kipchoge Edition, ble lansert høsten 2023.

Foruten om Eliud Kipchoge har de blant andre kjente navn som Kilian Jornet, Emelie Forsberg og Molly Seidel, mfl., i stallen


Under treningen vil Ingebrigtsen bruke COROS PACE 3-klokken og COROS Heart Rate Monitor. Han vil også bruke COROS Training Hub for å analysere og overvåke ulike metrikker. COROS Training Hub er en plattform/webportal som lar deg analysere dine treningsdata, samhandle med en trener å planlegge treningsøkter – gratis. Mer om dette kan du lese i denne guiden om COROS Training Hub.

Ingebrigtsen avslutter; «Med meg som hele tiden forsøker å forbedre tiden, er det nye innsikter fra å ha data med alt jeg gjør. Sammen med COROS, og forståelsen av hvordan man best bruker metrikker, kan vi forbedre bruken og analysen av data for prestasjon.»

Ut i fra bildene ser det ut til at Ingebrigtsen foretrekker den samme klokken som nevnte Kipchoge – nemlig COROS PACE 3. Dette er selskapets desidert letteste klokke, og ikke minst den rimeligste. PACE 3 imponerte stort i testen som du kan lese her, og er sannsynligvis en av de mest budsjettvennlige pulsklokkene.

For mer info om COROS og de ulike klokkene de tilbyr, så finner du en rekke tester av disse her:


Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer