Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750

26. november, 2022 (oppdatert 31. mars 2024)

Featured image for “Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750”

NordicTrack Commercial 1750 er den rimeligste modellen i selskapets populære Commercial-serie. Her får du «det beste til en god pris», og en kvalitets tredemølle som dekker langt flere behov enn bare løping.

En ok tredemølle trenger ikke å koste mye. En virkelig god tredemølle koster mer. NordicTrack Commercial 1750 er en slik tredemølle. Dette er den rimeligste modellen i Commercial-serien til NordicTrack, og er regnet som en virkelig kvalitetsmaskin laget for å tåle mye og lang tids bruk. NordicTrack er sammen med SOLE en av de mest kjente leverandørene av treningsutstyr til treningsbransjen.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

NordicTrack eies av det samme selskapet som eier ProForm, en annen verdenskjent merkevare innen treningsutstyr. Både NordicTrack og ProForm leverer tredemøller for både nybegynnere, erfarne løpere og bedrifter/treningssenter, og selges i Norge av anerkjente aktører med god service og gode priser.

Ingen tredemølle kan gi deg alt, men de beste modellene kan gi deg veldig mye. Hver av modellene har sine styrker og svakheter, og heldigvis har treningsutstyr fra NordicTrack noen ekstra funksjoner som gir de en liten «edge» sammenlignet med konkurrentene. Her får du vite hva som gjør NordicTrack Commercial 1750 så spesiell.

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750


 • Veil. pris: 26 999,-
 • Motor: 3,75 HK DC
 • Løpebånd: 152 cm x 55 cm
 • Hastighet: 0 – 22 km/t
 • Stigning: -3 – 15 %
 • Vekt: 145 kg
 • Maks brukervekt: 135 kg
 • Støtte for virtuell løping: Ja

NordicTrack Commercial 1750 – En tredemølle for hele familien

NordicTrack Commercial 1750 tilhører tredemøller i det øvre sjiktet, og er den rimeligste modellen i NordicTrack sin populære Commercial-serie. Modellen har fått en solid oppgradering fra sin forgjenger, og kan blant annet varte opp med en kraftig 3,75 HK AC motor med kontinuerlig drift som tåler inntil 4 timer lange økter før motoren behøver og kjøles ned. Den solide rammen og høye egenvekten danner en solid plattform også for tyngre løpere, selv om den maksimale brukervekten gjerne kunne vært høyere enn sine 135 kg.

NordicTrack Commercial 1750 har en maks hastighet på 22 km/t og justerbar stigning i intervallet -3 til +15%. Dette er mer enn normalt for tredemøller i denne klassen. Med 15% stigning kan du virkelig få trent effektiv motbakketrening. En av oppgraderingene for denne modellen er blant annet en ny Incline motor teknologi med Incline Autojustering som automatisk justerer stigning og hastighet på utvalgte treningsvideoer i forhold til terrenget når du benytter deg av den interaktive treningstjenesten iFit. Dette er en stor fordel for NordicTrack sammenlignet med f.eks. Sole-tredemøllene som kun justerer/sender hastighet.


Stort løpebånd og justerbar demping

Løpebåndet er stort og gir godt med boltreplass med sine 152 x 55 cm. Dette kommer spesielt godt med når kropp og hode blir slitent og mister fokus på lange løpeturer. Med NordicTrack sin egen signatur RunningFlex dempeteknologi er du sikret høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.

Det ekstra geniale er muligheten for å skru av/på dempingen. For en hardere og mer «asfalt-lignende» løpsopplevelse, skrur du dempingen av. For mer demping og økt komfort, skrur du dempingen på. Den unike dempeteknologien gir deg med andre ord det beste fra begge verdener og sikrer høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.


Interaktiv trening og motiverende treningsprogram

NordicTrack Commercial 1750 kommer med en stor 10″ Smart HD WiFi touchskjerm basert på Android 9 slik at du kan laste ned ulike apper direkte på enheten. Den store skjermen gir god oversikt over de viktigste treningsdataene, og du kan velge blant mer enn 30 forhåndsinstallerte programmer.

Hurtigtaster for programmer, stigning og hastighet gjør det enkelt å komme i gang, samt endre innstillinger underveis. Håndtakene inkluderer pulssensorer i håndtakene, men NordicTrack Commercial 1750 kan også kobles til en ekstern pulssensor (må kjøpes i tillegg).

En av de virkelig store fordelene med både NordicTrack Commercial 1750 og en rekke andre NordicTrack-maskiner, er integrasjonen med treningsplattformen iFit. Denne utgaven av Commercial 1750 har fått en mer stabil WiFi- og Bluetooth-tilkobling som gir en mer sømløs treningsopplevelse ved bruk av de interaktive treningsfunksjonene. Treningsplattformen iFit lar deg trene virtuelt, løpe løyper over hele verden, opprette egne ruter i Google Maps som deretter løpes på møllen, eller konkurrere mot andre løpere fra hele verden. Samtidig som du løper vil du se bilder og video av stedene du løper.

iFit er en betaltjeneste som koster 4300 kr i året for et familiemedlemskap, men du kan fritt aktivere en 30 dagers gratis prøveperiode. (Merk at iFit krever WiFi-tilkobling for å fungere).

Med iFit får du også personlig coaching fra trenere som kan hjelpe deg til å bli en bedre løper, og du kan delta på gruppetreninger, samt motta progressive treningsprogrammer med varighet på flere uker. iFit inkluderer ikke bare treningsøkter for løping, men treningsprogrammer og treningsøkter fra blant annet styrketrening, Yoga, HIIT, kettlebells, og mye mer. Velger du familieabonnementet (ekstra kostnad) kan fire ulike brukere benytte hver sin konto med ulike treningsmål og programmer. Treningsdataene kan enkelt overføres til Apple Health, Garmin Connect, Google Fit og Strava.


Ekstra utstyr/goder

NordicTrack Commercial 1750 kommer med 2 x 3 toms høyttalere med høyt nok volum til å kunne bruke disse alene under trening, men støtter også bruk av trådløse ørepropper dersom du ønsker å bruke det.

Under skjermen sitter en kraftig vifte som hjelper til å kjøle deg ned under trening, samt en praktisk oppbevaringshylle med plass til både drikkeflaske og litt småsaker. Det er derimot ikke noe stativ for nettbrett/mobil.


Plass og oppbevaring

Det smarte SpaceSaver-designet med EasyLift Assist-teknologien gjør at NordicTrack Commercial 1750 tar minimalt med plass både når den er oppslått og foldet sammen. For å heve løpebåndet tar du tak i stangen ved enden av løpebåndet og løfter. For å senke båndet presses foten mot utløserstangen på undersiden av dekket, og det vil sakte senke seg ned på gulvet via et hydraulisk system. De innebygde transporthjulene forenkler flytting.

tredemølle test
EasyLift Assist-teknologien gjør det enkelt å folde sammen NordicTrack Commercial 1750.

Garanti

NordicTrack møllene er som nevnt solide treningsmaskiner av høy kvalitet. Feil kan likevel oppstå, og det er derfor viktig med garantier på de ulike delene.

NordicTrack tilbyr følgende garanti:

 • Ramme – 10 år
 • Deler – 2 år
 • Arbeid – 1 år

Dette er helt ok garantier, men ikke fantastisk. Til sammenligning tilbyr Sole F85:

 • Ramme – Livstid
 • Motor og computer – 5 år
 • Slitedeler (inkluderer bla. løpebånd) – 1 år

Kort oppsummert

NordicTrack Commercial 1750 er en av de bedre møllene du kan kjøpe som også egner seg til privatbruk. Med denne møllen kan du føle deg trygg på at du kjøper kvalitet, og en tredemølle som kan brukes mye av mange, over lang tid. Den interaktiv treningen kan gi både inspirasjon og god veiledning, og kan være en rimelig løsning på det som vil fungere som en «virtuell trener».

Ønsker du en kraftigere tredemølle kan du vurdere denne: Anbefaling: Sole F85Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
21. juni 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Guide: Garmin foreslått treningsøkt”
29. april 2024 | Guider

Guide: Garmin foreslått treningsøkt

Garmin-klokker med funksjonen «Daglig foreslått treningsøkt» gir deg dagsferske treningsøkter basert på treningsstatus og dagsform. Her er det du må vite.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”
28. mars 2024 | Guider

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg alt du må vite.
Les mer
Featured image for “Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene”
15. mars 2024 | Guider

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
Les mer
Featured image for “De beste pulsklokkene – Best i test”
14. mars 2024 | Guider

De beste pulsklokkene – Best i test

Nærmere 150 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger å vite her. Her er de beste pulsklokkene.
Les mer
Featured image for “Dette må du vite før du kjøper nye løpesko”
8. mars 2024 | Guider

Dette må du vite før du kjøper nye løpesko

Pronasjon, dropp, stack og karbon – denne guiden gir deg forklaringen på ulike begreper i sko-verdenen og hva du bør tenke over ved valg av nye løpesko.
Les mer
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”
4. mars 2024 | Guider

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du bør vite, samt noen gode tips og anbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!”
18. februar 2024 | Guider

Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!

Nysgjerrig på interaktiv trening og lurer på hva «Zwift» er for noe? Her får du vite det du trenger for å komme i gang, og hvorfor Zwift er så populært!
Les mer
Featured image for “Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger”
7. februar 2024 | Guider

Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

På jakt etter ny skallbekledning? Her får du oversikten over hva du bør se etter og hva du bør tenke over i valget av ny skalljakke og skallbukse.
Les mer
Featured image for “Oura Ring – En guide til alt du må vite”
27. januar 2024 | Guider

Oura Ring – En guide til alt du må vite

Oura Ring er markedets eldste og mest populære smart ring. Denne guiden gir deg svar på alt du behøver å vite om Oura Ring, og om det er riktig produkt for deg.
Les mer