Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750

26. november, 2022 (oppdatert 10. november 2023)
Featured image for “Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750”

NordicTrack Commercial 1750 er den rimeligste modellen i selskapets populære Commercial-serie. Her får du «det beste til en god pris», og en kvalitets tredemølle som dekker langt flere behov enn bare løping.

En ok tredemølle trenger ikke å koste mye. En virkelig god tredemølle koster mer. NordicTrack Commercial 1750 er en slik tredemølle. Dette er den rimeligste modellen i Commercial-serien til NordicTrack, og er regnet som en virkelig kvalitetsmaskin laget for å tåle mye og lang tids bruk. NordicTrack er sammen med SOLE en av de mest kjente leverandørene av treningsutstyr til treningsbransjen.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

NordicTrack eies av det samme selskapet som eier ProForm, en annen verdenskjent merkevare innen treningsutstyr. Både NordicTrack og ProForm leverer tredemøller for både nybegynnere, erfarne løpere og bedrifter/treningssenter, og selges i Norge av anerkjente aktører med god service og gode priser.

Ingen tredemølle kan gi deg alt, men de beste modellene kan gi deg veldig mye. Hver av modellene har sine styrker og svakheter, og heldigvis har treningsutstyr fra NordicTrack noen ekstra funksjoner som gir de en liten «edge» sammenlignet med konkurrentene. Her får du vite hva som gjør NordicTrack Commercial 1750 så spesiell.

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Elite 1750 • Veil. pris: 26 999,-
 • Motor: 3,75 HK DC
 • Løpebånd: 152 cm x 55 cm
 • Hastighet: 0 – 22 km/t
 • Stigning: -3 – 15 %
 • Vekt: 145 kg
 • Maks brukervekt: 135 kg
 • Støtte for virtuell løping: Ja

NordicTrack Commercial 1750 – En tredemølle for hele familien

NordicTrack Commercial 1750 tilhører tredemøller i det øvre sjiktet, og er den rimeligste modellen i NordicTrack sin populære Commercial-serie. Modellen har fått en solid oppgradering fra sin forgjenger, og kan blant annet varte opp med en kraftig 3,75 HK AC motor med kontinuerlig drift som tåler inntil 4 timer lange økter før motoren behøver og kjøles ned. Den solide rammen og høye egenvekten danner en solid plattform også for tyngre løpere, selv om den maksimale brukervekten gjerne kunne vært høyere enn sine 135 kg.

NordicTrack Commercial 1750 har en maks hastighet på 22 km/t og justerbar stigning i intervallet -3 til +15%. Dette er mer enn normalt for tredemøller i denne klassen. Med 15% stigning kan du virkelig få trent effektiv motbakketrening. En av oppgraderingene for denne modellen er blant annet en ny Incline motor teknologi med Incline Autojustering som automatisk justerer stigning og hastighet på utvalgte treningsvideoer i forhold til terrenget når du benytter deg av den interaktive treningstjenesten iFit. Dette er en stor fordel for NordicTrack sammenlignet med f.eks. Sole-tredemøllene som kun justerer/sender hastighet.


Stort løpebånd og justerbar demping

Løpebåndet er stort og gir godt med boltreplass med sine 152 x 55 cm. Dette kommer spesielt godt med når kropp og hode blir slitent og mister fokus på lange løpeturer. Med NordicTrack sin egen signatur RunningFlex dempeteknologi er du sikret høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.

Det ekstra geniale er muligheten for å skru av/på dempingen. For en hardere og mer «asfalt-lignende» løpsopplevelse, skrur du dempingen av. For mer demping og økt komfort, skrur du dempingen på. Den unike dempeteknologien gir deg med andre ord det beste fra begge verdener og sikrer høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.


Interaktiv trening og motiverende treningsprogram

NordicTrack Commercial 1750 kommer med en stor 10″ Smart HD WiFi touchskjerm basert på Android 9 slik at du kan laste ned ulike apper direkte på enheten. Den store skjermen gir god oversikt over de viktigste treningsdataene, og du kan velge blant mer enn 30 forhåndsinstallerte programmer.

Hurtigtaster for programmer, stigning og hastighet gjør det enkelt å komme i gang, samt endre innstillinger underveis. Håndtakene inkluderer pulssensorer i håndtakene, men NordicTrack Commercial 1750 kan også kobles til en ekstern pulssensor (må kjøpes i tillegg).

En av de virkelig store fordelene med både NordicTrack Commercial 1750 og en rekke andre NordicTrack-maskiner, er integrasjonen med treningsplattformen iFit. Denne utgaven av Commercial 1750 har fått en mer stabil WiFi- og Bluetooth-tilkobling som gir en mer sømløs treningsopplevelse ved bruk av de interaktive treningsfunksjonene. Treningsplattformen iFit lar deg trene virtuelt, løpe løyper over hele verden, opprette egne ruter i Google Maps som deretter løpes på møllen, eller konkurrere mot andre løpere fra hele verden. Samtidig som du løper vil du se bilder og video av stedene du løper.

iFit er en betaltjeneste som koster 4300 kr i året for et familiemedlemskap, men du kan fritt aktivere en 30 dagers gratis prøveperiode. (Merk at iFit krever WiFi-tilkobling for å fungere).

Med iFit får du også personlig coaching fra trenere som kan hjelpe deg til å bli en bedre løper, og du kan delta på gruppetreninger, samt motta progressive treningsprogrammer med varighet på flere uker. iFit inkluderer ikke bare treningsøkter for løping, men treningsprogrammer og treningsøkter fra blant annet styrketrening, Yoga, HIIT, kettlebells, og mye mer. Velger du familieabonnementet (ekstra kostnad) kan fire ulike brukere benytte hver sin konto med ulike treningsmål og programmer. Treningsdataene kan enkelt overføres til Apple Health, Garmin Connect, Google Fit og Strava.


Ekstra utstyr/goder

NordicTrack Commercial 1750 kommer med 2 x 3 toms høyttalere med høyt nok volum til å kunne bruke disse alene under trening, men støtter også bruk av trådløse ørepropper dersom du ønsker å bruke det.

Under skjermen sitter en kraftig vifte som hjelper til å kjøle deg ned under trening, samt en praktisk oppbevaringshylle med plass til både drikkeflaske og litt småsaker. Det er derimot ikke noe stativ for nettbrett/mobil.


Plass og oppbevaring

Det smarte SpaceSaver-designet med EasyLift Assist-teknologien gjør at NordicTrack Commercial 1750 tar minimalt med plass både når den er oppslått og foldet sammen. For å heve løpebåndet tar du tak i stangen ved enden av løpebåndet og løfter. For å senke båndet presses foten mot utløserstangen på undersiden av dekket, og det vil sakte senke seg ned på gulvet via et hydraulisk system. De innebygde transporthjulene forenkler flytting.

tredemølle test
EasyLift Assist-teknologien gjør det enkelt å folde sammen NordicTrack Commercial 1750.

Garanti

NordicTrack møllene er som nevnt solide treningsmaskiner av høy kvalitet. Feil kan likevel oppstå, og det er derfor viktig med garantier på de ulike delene.

NordicTrack tilbyr følgende garanti:

 • Ramme – 10 år
 • Deler – 2 år
 • Arbeid – 1 år

Dette er helt ok garantier, men ikke fantastisk. Til sammenligning tilbyr Sole F85:

 • Ramme – Livstid
 • Motor og computer – 5 år
 • Slitedeler (inkluderer bla. løpebånd) – 1 år

Kort oppsummert

NordicTrack Commercial 1750 er en av de bedre møllene du kan kjøpe som også egner seg til privatbruk. Med denne møllen kan du føle deg trygg på at du kjøper kvalitet, og en tredemølle som kan brukes mye av mange, over lang tid. Den interaktiv treningen kan gi både inspirasjon og god veiledning, og kan være en rimelig løsning på det som vil fungere som en «virtuell trener».

Ønsker du en kraftigere tredemølle kan du vurdere denne: Anbefaling: ProForm Pro 2000Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan…
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt…
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt…
Featured image for “Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!”

Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!

Nysgjerrig på interaktiv trening og lurer på hva «Zwift» er for noe? Her får du vite det du trenger for…
Featured image for “Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger”

Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger

Forvirret over alle begrepene om dun? Denne guiden gir deg svarene du lurer på, og hjelper deg å velge riktig…
Featured image for “Multigym og styrkepakker – Guide og anbefalinger”

Multigym og styrkepakker – Guide og anbefalinger

Ønsker du muligheten til å trene effektiv, tung og funksjonell styrketrening hjemme? Disse multigym og styrkepakkene gir deg muligheten.…
Featured image for “iFit vs Zwift: Hvilken treningsapp passer best for deg?”

iFit vs Zwift: Hvilken treningsapp passer best for deg?

iFit og Zwift er to populære treningsapper som tilbyr interaktive treningsopplevelser. Denne artikkelen hjelper deg å velge riktig til ditt…
Featured image for “Slik kalibrerer du tredemølledistansen på en Garmin pulsklokke”

Slik kalibrerer du tredemølledistansen på en Garmin pulsklokke

Sliter du med at klokka di ikke måler riktig tempo og distanse når du løper innendørs på en tredemølle? Denne…
Featured image for “Jeg har testet mer enn 50 Garmin-klokker. Disse innstillingene bruker jeg alltid.”

Jeg har testet mer enn 50 Garmin-klokker. Disse innstillingene bruker jeg alltid.

Nettopp kjøpt deg ny Garmin-klokke og lurer på hvilke innstillinger som anbefales å ta i bruk? Her er mine tips…
Featured image for “Guide: Enkle og rimelige aktivitetsmålere – Velg riktig modell”

Guide: Enkle og rimelige aktivitetsmålere – Velg riktig modell

På jakt etter en ny aktivitetsmåler som hjelper deg å holde oversikt over eget aktivitetsnivå og energinivå – uten at…
Featured image for “De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell”

De ulike Garmin modellene kort forklart – Velg riktig modell

Alle Garmin-modellene «linet» opp. Denne guiden forklarer kort hovedtrekkene for de ulike Garmin klokkene, og hvem de passer best for.…
Featured image for “Guide – Velg riktig type og størrelse sekk”

Guide – Velg riktig type og størrelse sekk

Dagstursekk, løpesekk, langtursekk, storsekk? Det finnes et hav sekker i ulike varianter. Denne guiden hjelper deg å finne riktig sekk…
Featured image for “De beste løpeappene til Apple Watch”

De beste løpeappene til Apple Watch

Enten du eier en Apple Watch i dag, eller vurderer å skaffe deg en? Her er noen av de beste…
Featured image for “Pulsbelte og pulssensorer – En guide til alt du bør vite”

Pulsbelte og pulssensorer – En guide til alt du bør vite

På utkikk etter nytt pulsbelte? Denne guiden hjelper deg å finne det beste pulsbeltet til ditt behov, og forteller deg…
Featured image for “«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Apple Watch”

«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Apple Watch

Enten du liker å gå på tur, sykle, løpe, klatre, eller bare nyte naturen, her er 10 anbefalte apper som…
Featured image for “Garmin Training Readiness Score og HRV Status forklart”

Garmin Training Readiness Score og HRV Status forklart

Garmin pulsklokker introduserer to nye funksjoner for trening- og restitusjonsmåling. Her er alt du behøver å vite om Training Readiness…
Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery hjelper deg å holde oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på alt…
Featured image for “Slik gjenoppretter du en Garmin klokke”

Slik gjenoppretter du en Garmin klokke

Står du fast med en Garmin-klokke som har hengt seg opp, eller av en annen grunn har behov for å…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!”

Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!

Eier du en tredemølle, spinningsykkel eller romaskin fra NordicTrack eller ProForm? Da kan du glede deg over mye moro gjennom…