Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750

26. november, 2022 (oppdatert 7. august 2023)
Featured image for “Anbefaling: NordicTrack Commercial 1750”

NordicTrack Commercial 1750 er den rimeligste modellen i selskapets populære Commercial-serie. Her får du «det beste til en god pris», og en kvalitets tredemølle som dekker langt flere behov enn bare løping.

En ok tredemølle trenger ikke å koste mye. En virkelig god tredemølle koster mer. NordicTrack Commercial 1750 er en slik tredemølle. Dette er den rimeligste modellen i Commercial-serien til NordicTrack, og er regnet som en virkelig kvalitetsmaskin laget for å tåle mye og lang tids bruk. NordicTrack er sammen med SOLE en av de mest kjente leverandørene av treningsutstyr til treningsbransjen.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

NordicTrack eies av det samme selskapet som eier ProForm, en annen verdenskjent merkevare innen treningsutstyr. Både NordicTrack og ProForm leverer tredemøller for både nybegynnere, erfarne løpere og bedrifter/treningssenter, og selges i Norge av anerkjente aktører med god service og gode priser.

Ingen tredemølle kan gi deg alt, men de beste modellene kan gi deg veldig mye. Hver av modellene har sine styrker og svakheter, og heldigvis har treningsutstyr fra NordicTrack noen ekstra funksjoner som gir de en liten «edge» sammenlignet med konkurrentene. Her får du vite hva som gjør NordicTrack Commercial 1750 så spesiell.

NordicTrack Commercial 1750


NordicTrack Elite 1750


Kjøp NordicTrack Commercial 1750
  • Motor: 3,75 HK DC
  • Løpebånd: 152 cm x 55 cm
  • Hastighet: 0 – 22 km/t
  • Stigning: -3 – 15 %
  • Vekt: 145 kg
  • Maks brukervekt: 135 kg
  • Støtte for virtuell løping: Ja

NordicTrack Commercial 1750 – En tredemølle for hele familien

NordicTrack Commercial 1750 tilhører tredemøller i det øvre sjiktet, og er den rimeligste modellen i NordicTrack sin populære Commercial-serie. Modellen har fått en solid oppgradering fra sin forgjenger, og kan blant annet varte opp med en kraftig 3,75 HK AC motor med kontinuerlig drift som tåler inntil 4 timer lange økter før motoren behøver og kjøles ned. Den solide rammen og høye egenvekten danner en solid plattform også for tyngre løpere, selv om den maksimale brukervekten gjerne kunne vært høyere enn sine 135 kg.

NordicTrack Commercial 1750 har en maks hastighet på 22 km/t og justerbar stigning i intervallet -3 til +15%. Dette er mer enn normalt for tredemøller i denne klassen. Med 15% stigning kan du virkelig få trent effektiv motbakketrening. En av oppgraderingene for denne modellen er blant annet en ny Incline motor teknologi med Incline Autojustering. Når du benytter deg av interaktive treningstjenester som blant annet iFit, vil tredemøllen selv kontrollere stigningen for en bedre treningsopplevelse. Dette er en stor fordel for NordicTrack sammenlignet med f.eks. Sole-tredemøllene som kun justerer hastighet.


Stort løpebånd og justerbar demping

Løpebåndet er stort og gir godt med boltreplass med sine 152 x 55 cm. Dette kommer spesielt godt med når kropp og hode blir slitent og mister fokus på lange løpeturer. Med NordicTrack sin egen signatur RunningFlex dempeteknologi er du sikret høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.

Det ekstra geniale er muligheten for å skru av/på dempingen. For en hardere og mer «asfalt-lignende» løpsopplevelse, skrur du dempingen av. For mer demping og økt komfort, skrur du dempingen på. Den unike dempeteknologien gir deg med andre ord det beste fra begge verdener og sikrer høy komfort og minimal belastningen på muskler og ledd.


Interaktiv trening og motiverende treningsprogram

NordicTrack Commercial 1750 kommer med en stor 10″ Smart HD WiFi touchskjerm basert på Android 9 slik at du kan laste ned ulike apper direkte på enheten. Den store skjermen gir god oversikt over de viktigste treningsdataene, og du kan velge blant mer enn 30 forhåndsinstallerte programmer.

Hurtigtaster for programmer, stigning og hastighet gjør det enkelt å komme i gang, samt endre innstillinger underveis. Håndtakene inkluderer pulssensorer i håndtakene, men NordicTrack Commercial 1750 kan også kobles til en ekstern pulssensor (må kjøpes i tillegg).

En av de virkelig store fordelene med både NordicTrack Commercial 1750 og en rekke andre NordicTrack-maskiner, er integrasjonen med treningsplattformen iFit. Denne utgaven av Commercial 1750 har fått en mer stabil WiFi- og Bluetooth-tilkobling som gir en mer sømløs treningsopplevelse ved bruk av de interaktive treningsfunksjonene. Treningsplattformen iFit lar deg trene virtuelt, løpe løyper over hele verden, opprette egne ruter i Google Maps som deretter løpes på møllen, eller konkurrere mot andre løpere fra hele verden. Samtidig som du løper vil du se bilder og video av stedene du løper. iFit er i utgangspunktet en betaltjeneste, men det medfølger 1 måneds gratis abonnement på kjøpet.

Med iFit får du også personlig coaching fra trenere som kan hjelpe deg til å bli en bedre løper, og du kan delta på gruppetreninger, samt motta progressive treningsprogrammer med varighet på flere uker. iFit inkluderer ikke bare treningsøkter for løping, men treningsprogrammer og treningsøkter fra blant annet styrketrening, Yoga, HIIT, kettlebells, og mye mer. Velger du familieabonnementet (ekstra kostnad) kan fire ulike brukere benytte hver sin konto med ulike treningsmål og programmer. Treningsdataene kan enkelt overføres til Apple Health, Garmin Connect, Google Fit og Strava.


Ekstra utstyr/goder

NordicTrack Commercial 1750 kommer med 2 x 3 toms høyttalere med høyt nok volum til å kunne bruke disse alene under trening, men støtter også bruk av trådløse ørepropper dersom du ønsker å bruke det.

Under skjermen sitter en kraftig vifte som hjelper til å kjøle deg ned under trening, samt en praktisk oppbevaringshylle med plass til både drikkeflaske og litt småsaker. Det er derimot ikke noe stativ for nettbrett/mobil.


Plass og oppbevaring

Det smarte SpaceSaver-designet med EasyLift Assist-teknologien gjør at NordicTrack Commercial 1750 tar minimalt med plass både når den er oppslått og foldet sammen. For å heve løpebåndet tar du tak i stangen ved enden av løpebåndet og løfter. For å senke båndet presses foten mot utløserstangen på undersiden av dekket, og det vil sakte senke seg ned på gulvet via et hydraulisk system. De innebygde transporthjulene forenkler flytting.

tredemølle test

EasyLift Assist-teknologien gjør det enkelt å folde sammen NordicTrack Commercial 1750.


Garanti

NordicTrack møllene er som nevnt solide treningsmaskiner av høy kvalitet. Feil kan likevel oppstå, og det er derfor viktig med garantier på de ulike delene.

NordicTrack tilbyr følgende garanti:

Ramme – 10 år
Deler – 2 år
Arbeid – 1 år

Dette er helt ok garantier, men ikke fantastisk. Til sammenligning tilbyr Sole F85:

Ramme – Livstid
Motor og computer – 5 år
Slitedeler (inkluderer bla. løpebånd) – 1 år


Kort oppsummert

NordicTrack Commercial 1750 er en av de bedre møllene du kan kjøpe som også egner seg til privatbruk. Med denne møllen kan du føle deg trygg på at du kjøper kvalitet, og en tredemølle som kan brukes mye av mange, over lang tid. Den interaktiv treningen kan gi både inspirasjon og god veiledning, og kan være en rimelig løsning på det som vil fungere som en «virtuell trener».

Ønsker du en kraftigere tredemølle kan du vurdere denne: Anbefaling: NordicTrack Commercial 2450Kjøp NordicTrack Commercial 1750

Del gjerne:

Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery er en funksjon som holder oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på…
Featured image for “Slik gjenoppretter du en Garmin klokke”

Slik gjenoppretter du en Garmin klokke

Står du fast med en Garmin-klokke som har hengt seg opp, eller av en annen grunn har behov for å…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!”

Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!

Eier du en tredemølle, spinningsykkel eller romaskin fra NordicTrack eller ProForm? Da kan du glede deg over mye moro gjennom…
Featured image for “EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det”

EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det

Lurer du på hvordan EKG-måling i smartklokker og pulsklokker fungerer? Her får du svar på både det, og hvilke modeller…
Featured image for “Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart”

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS. Begrepene brukes hyppig om hverandre, men ytterst få vet hva det er. Her får du vite…
Featured image for “Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!”

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers er to svært populære turbukser og fritidsbukser. Her får du vite hva som…
Featured image for “En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker”

En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker

Garmin tilbyr en mengde pulsklokker med et hav av ulike funksjoner. Her får du oversikten over alle de ulike funksjonene…
Featured image for “Slik legger du inn kart på Garmin-klokker”

Slik legger du inn kart på Garmin-klokker

Ønsker du å få mest mulig ut av kartfunksjonen fra Garmin? Da bør du få med deg denne guiden. Her…
Featured image for “Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker”

Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker

Noen gang lurt på hvordan Polar pulsklokka di måler søvn i løpet av natten og hva annet den faktisk måler?…
Featured image for “Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin”

Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin

Her får du oppskriften på hvordan du raskt og enkelt importerer en rute fra UT.no til Garmin-klokken, eller en annen…
Featured image for “Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!”

Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!

Ønsker du å opprette en egendefinert treningsøkt du kan videresende til Polar klokken din slik at den kan veilede deg?…
Featured image for “Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle”

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle. Hva er forskjellen? Hvilke fordeler og ulemper er det for hver av modellene? Her får…
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg…
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du…
Featured image for “Dette er COROS EvoLab og Training HUB”

Dette er COROS EvoLab og Training HUB

COROS EvoLab og Training Hub er to nyttige verktøy som kan hjelpe deg å planlegge, analysere og forstå både trening…
Featured image for “Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon”

Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon

Welltory er en kraftig, men brukervennlig app som gjør det enklere å overvåke stressnivåer og andre viktige helsedata. Her er…