COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk

25. januar, 2024 (oppdatert 28. januar 2024)

Featured image for “COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk”

COROS har lansert en stor oppdatering til en rekke av sine pulsklokker. Den nye oppdateringen bringer med seg en løpstest, stressovervåkning og velværesjekk.

COROS har igjen lansert en ny stor oppdatering som introduserer flere funksjoner til rekken av pulsklokker. Det amerikansk baserte selskapet har i løpet få år tatt et stort jafs av markedet for pulsklokker, spesielt blant løpere og ultraløpere.

Er det en ting som COROS virkelig fortjener skryt for, er det de mange oppdateringene som finner sted i løpet av et år. Det er dog ikke til å legge skjul på at mange av funksjonene henter inspirasjon fra den mest dominante aktøren på markedet – Garmin.

Den nye oppdateringen fokuserer på tre områder:

Forventet lanseringsdato er 1.februar. iOS og Android følger en utrullingsplan på 72 timer. Hvis oppdateringen blir sluppet 1. februar, vil alle brukere motta oppdateringen før 4. februar.


Løpeformtest

Ved å bruke COROS POD eller POD 2 kan du få detaljert informasjon om løpeformen din. Finn ut om du er en bakke- eller luftløper, vurder vinkelen på fotavsettet ditt og forstå styrkene og områdene for forbedring i løpsmekanikken din.

Mens du har POD eller POD 2 festet på hoften, scroll ned til «Fitness Tests» i startmenyen for aktiviteter på klokken. Etter å ha tatt en rask 10-minutters test, vil du motta en detaljert analyse av løpsformen på klokken, og i aktivitetssammendraget i COROS-appen. Klikk på «Assessment Details» for å få en fullstendig gjennomgang.


Daglig Stress

Ved å bruke sanntidsdata fra hjertefrekvens og hjertefrekvensvariabilitet (HRV) vil klokken i løpet av dagen gi deg en sanntidsanalyse av stress. Selv om treningsøktene dine kan være den mest fysiske belastningen du opplever i løpet av dagen, kan ting som møter, relasjoner eller til og med å sitte i trafikk påvirke de generelle stressnivåene dine. Ved å måle daglig stress kan du se det hele bildet og ta informerte beslutninger om når du skal trene, når du skal hvile, og mer.

Du kan se nivåene av daglig stress direkte på klokken ved å scrolle opp fra hovedskjermen for å finne daglig stress-widgeten, eller se det i COROS-appen på siden for fremgang.

  • Støttes ikke på APEX 42/46 mm, Kiprun 500, PACE 1.
  • Daglig stress vil redusere total batteriforbruket når det er slått på.
Forventet batteritid / ModellVERTIX 1APEX ProPACE 3VERTIX 2APEX 2 ProAPEX 2PACE 3
Uten Daglig stress (dager)45302060301724
Med Daglig stress (dager26171343251517


Velværesjekk

Velværesjekk er en enkel test for å måle flere helseindikatorer, inkludert hvilepuls, hjertefrekvensvariabilitet (HRV), pustefrekvens og mer. Ved å bruke velværefunksjonen hver morgen kan du se hvordan disse datapunktene endrer seg over tid, eller bruke den etter behov når du trenger ytterligere helseinnsikt.

For å bruke Velværesjekk-funksjonen, hold inne tilbake-knappen for å få tilgang til verktøykassen, bla ned til du finner Velværesjekk. Følg instruksjonene på klokken for å registrere en 30-60 sekunders test. Resultatene finner du både på klokken og i COROS-appen. I appen kan du se Velværesjekk-testen fra inneværende dag, eller klikk på historikk øverst til høyre for å se hvordan testresultatene varierer over tid.

  • Støttes ikke på APEX 42/46 mm, Kiprun 500, PACE 1.

Del gjerne:

Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer
Featured image for “Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer”
17. mai 2024 | Blogg

Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer

Strava har lansert en rekke nye funksjoner som utvider og forbedrer den allerede populære plattformen, og i tillegg gjør den rimeligere for familier.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition”
16. mai 2024 | Blogg

COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition

COROS har lansert COROS PACE 3 Retro Edition – inspirert av 80-talls design, men fullpakket av nymotens teknologi.
Les mer
Featured image for “Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling”
15. mai 2024 | Blogg

Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling

Polar har lansert en «betalingsreim» (en silikonreim med innebygd NFC-teknologi) som gjør det mulig å betale med klokken- uansett om den er ny eller gammel.
Les mer
Featured image for “Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge”
14. mai 2024 | Blogg

Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge

Den populære og kjente smart ringen «Oura Ring» er nå tilgjengelig for salg i Norge. I første omgang er salget eksklusivt hos Elkjøp.
Les mer