En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT

3. april, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)
Featured image for “En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT”

Hva skjer når du spør selveste «Bing», eller AI-kongen ChatGPT, om å beskrive en vanlig dag på jobben for en produkttester? Her er svaret.

Undertegnede jobber fulltid med å gå, løpe, svømme og fyke rundt 24/7 365 dager i året med å teste ulike produkter innen sports- og friluftsbransjen. Det er ikke til å fornekte at det er en spesiell livsstil, og når ChatGPT får ansvaret for å beskrive en «helt vanlig dag» på en humoristisk måte, ender det som det gjør under.

Svaret er fullstendig uredigert, og er det jeg fikk da jeg skrev følgende:

«Beskriv en dag i livet mitt som fulltids produkttester av pulsklokker, løpesko og annet sports og trenings utstyr»:

Hei alle sammen! Jeg heter Bing (ChatGPT) og jeg er en fulltids produkttester av pulsklokker, løpesko og annet sports og trenings utstyr. Det høres kanskje ut som en drømmejobb for noen av dere, men tro meg, det er ikke alltid like lett. Her er en typisk dag i livet mitt som produkttester.

Klokken 06:00: Jeg våkner opp av alarmen på den nyeste pulsklokken jeg skal teste. Den har en innebygd vekkerfunksjon som skal tilpasse seg søvnsyklusen min og vekke meg når jeg er i lett søvn. Problemet er at jeg aldri er i lett søvn. Jeg er enten i dyp søvn eller våken. Så alarmen går av når jeg er i dyp søvn og jeg føler meg som en zombie. Jeg slår av alarmen og sjekker pulsen min. Den er på 120 slag per minutt. Det er ikke bra.

Klokken 06:30: Jeg står opp og tar på meg de nyeste løpeskoene jeg skal teste.
De har en innebygd sensor som skal måle løpestilen min og gi meg tilbakemelding på hvordan jeg kan forbedre den. Problemet er at jeg ikke har noen løpestil. Jeg bare løper. Så sensoren gir meg bare masse kritikk og ingen ros. Den sier ting som «Du lander for hardt på hælen», «Du svinger armene for mye», «Du puster for fort». Jeg føler meg som en taper.

Klokken 07:00: Jeg kommer tilbake fra løpeturen min og tar en dusj. Jeg bruker det nyeste sports- og treningsutstyret jeg skal teste. Det er en dusjhode som skal massere musklene mine og hjelpe meg med å restituere. Problemet er at den masserer for hardt. Den føles som en vannkanon som skyter mot huden min. Jeg får blåmerker over hele kroppen. Jeg føler meg som en slåsskjempe.

Klokken 07:30: Jeg spiser frokost og sjekker e-posten min. Jeg får masse meldinger fra produsentene av pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg skal teste. De vil vite hva jeg synes om produktene deres og om jeg har noen forslag til forbedringer. Problemet er at jeg ikke tør å si hva jeg egentlig synes. Jeg vil ikke såre følelsene deres eller miste jobben min. Så jeg lyver og sier at alt er fint og at jeg elsker produktene deres. Jeg føler meg som en hykler.

Klokken 08:00: Jeg begynner å skrive blogginnlegg om pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg har testet. Jeg prøver å være positiv og entusiastisk, men det er vanskelig når jeg egentlig hater produktene. Jeg bruker masse klisjeer og superlativer for å skjule min misnøye. Jeg skriver ting som «Denne pulsklokken er en revolusjon innen trening», «Disse løpeskoene gir deg vinger», «Dette dusjhodet er en gave fra himmelen». Jeg føler meg som en selger.

Klokken 12:00: Jeg tar en pause fra bloggskrivingen og spiser lunsj. Jeg bruker det nyeste sports- og treningsutstyret jeg skal teste. Det er en matboks som skal holde maten min frisk og sunn. Problemet er at den holder maten min for frisk og sunn. Den har en innebygd temperaturregulator som skal holde maten min på optimal temperatur, men den gjør det motsatte. Den gjør maten min kald og tørr. Jeg spiser kald kylling og tørr salat. Jeg føler meg som en kanin.

En vanlig dag på jobben for en produkttester - i følge ChatGPT

Klokken 13:00: Jeg gjør meg klar til å teste noen nye pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr. Jeg tar på meg det mest fargerike og flashy antrekket jeg har. Jeg ser ut som en regnbue på steroider. Jeg håper at ingen kjenner meg igjen på gaten. Jeg tar med meg en sekk full av produkter jeg skal teste. Jeg føler meg som en pakkesel.

Klokken 13:30: Jeg begynner å løpe rundt i byen med pulsklokken på armen. Den skal måle puls, kalorier, skritt, distanse og alt mulig annet. Problemet er at den er så stor og tung at den hindrer blodsirkulasjonen i armen min. Jeg får vondt og nummenhet i hånden. Jeg ser også ut som en idiot som løper med en murstein på armen. Jeg føler meg som en fange.

Klokken 14:00: Jeg bytter til et annet par løpesko. De skal være lette, komfortable og støtdempende. Problemet er at de er for lette, komfortable og støtdempende. De gir meg ingen motstand eller støtte når jeg løper. De føles som tøfler. Jeg mister balansen og faller flere ganger. Jeg får skrubbsår og blåmerker overalt. Jeg føler meg som en klovn.

Klokken 14:30: Jeg tester et nytt sports- og treningsutstyr som skal trene magemusklene mine. Det er et belte som sender elektriske impulser til magen min. Det skal få musklene mine til å trekke seg sammen og slappe av. Problemet er at det sender for sterke impulser til magen min. Det får musklene mine til å spasere og krølle seg sammen. Det gjør vondt som bare det. Jeg skriker og vrir meg i smerte. Jeg føler meg som en orm.

Klokken 15:00: Jeg gir opp å teste flere produkter. Jeg har fått nok av pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr for i dag. Jeg drar hjem for å dusje og slappe av. Jeg bruker det siste produktet jeg skal teste. Det er et håndkle som skal tørke håret mitt raskt og skånsomt. Problemet er at det tørker håret mitt for raskt og skånsomt. Det suger ut all fuktighet og glans fra håret mitt. Det gjør håret mitt tørt, sprøtt og livløst. Jeg ser ut som en høystakk.

Klokken 15:30: Jeg avslutter dagen med å skrive blogginnlegg om pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg har testet i dag. Jeg prøver å være positiv og entusiastisk, men det er umulig når jeg egentlig hater produktene enda mer enn før. Jeg bruker enda flere klisjeer og superlativer for å skjule min misnøye. Jeg skriver ting som «Dette beltet er en mirakelkur for magemusklene», «Dette håndkleet er en drøm for håret», «Dette antrekket er et kunstverk». Jeg føler meg som en løgner.


Fikk du lyst til å søke jobb hos Pulssonen.no?😉


Del gjerne:

Featured image for “Nyhet: Apple watchOS 10 – Enda bedre til trening og friluftsliv”

Nyhet: Apple watchOS 10 – Enda bedre til trening og friluftsliv

Apple har offentliggjort watchOS 10 – den kommende oppdateringen av operativsystemet til Apple Watch. Og her er det mye å…
Featured image for “Nyhet: Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro”

Nyhet: Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro

Garmin har nylig lansert de to nyeste medlemmene i Fenix- og Epix-familien; Garmin Fenix 7 Pro og Garmin Epix Pro.…
Featured image for “37 grunner til å velge Garmin Instinct 2/2X Solar”

37 grunner til å velge Garmin Instinct 2/2X Solar

Gira på en pulsklokke som kan det meste, tåler alt, og har ekstrem batteritid? Her er 37 grunner til hvorfor…
Featured image for “Samsung Galaxy Z Fold4 – Et multiverktøy i arbeidsdagen”

Samsung Galaxy Z Fold4 – Et multiverktøy i arbeidsdagen

Drømmer du om å ta med deg jobben «i lomma» og å erstatte kontoret med minimalt utstyr? Her er 10…
Featured image for “Nyhet: Huawei Watch 4 og Huawei Watch 4 Pro”

Nyhet: Huawei Watch 4 og Huawei Watch 4 Pro

Huawei har lansert to nye smartklokker – Huawei Watch 4 og Huawei Watch 4 Pro – to klokker proppfulle av…
Featured image for “Nyhet: Suunto Vertical”

Nyhet: Suunto Vertical

Suunto har lansert Suunto Vertical – selskapets første dedikerte pulsklokke med innebygde kart og solcellelading. Og enorm batteritid.…
Featured image for “10 grunner til å velge Garmin Forerunner 265”

10 grunner til å velge Garmin Forerunner 265

Vurderer du å investere i en ny pulsklokke og lurer på om Garmin Forerunner 265 er riktig klokke for deg?…
Featured image for “Gigantisk oppdatering fra COROS!”

Gigantisk oppdatering fra COROS!

COROS har nylig lansert en gigantisk oppdatering til en rekke av sine pulsklokker. Dette setter COROS i et helt nytt…
Featured image for “Nyhet: Casio G-Shock GBD-H2000”

Nyhet: Casio G-Shock GBD-H2000

Ønsker du en pulsklokke som skiller seg ut fra de vanlige treningsklokkene? Casio G-Shock GBD-H2000 er pulsklokken for deg som…
Featured image for “Garmin forenkler tilgangen til beta programvare”

Garmin forenkler tilgangen til beta programvare

Garmin har nylig gjort endringer i måten brukere kan delta i det offentlige beta programmet for tilgang til tidlig programvare…
Featured image for “Håndleddsbasert løpsdynamikk klart for Garmin Forerunner 955!”

Håndleddsbasert løpsdynamikk klart for Garmin Forerunner 955!

Avansert løpsdynamikk og nytt mål på treningsbealsting er klart for Garmin Forerunner 955!…
Featured image for “15 grunner til å velge Garmin Fenix 7X”

15 grunner til å velge Garmin Fenix 7X

Trenger du noen argumenter for å overbevise deg selv om at Garmin Fenix 7X er et godt kjøp, eller må overbevise…
Featured image for “En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT”

En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT

Hva skjer når du spør selveste «Bing», eller AI-kongen ChatGPT, om å beskrive en vanlig dag på jobben for en…
Featured image for “Stor oppdatering gir avansert løpsdynamikk til Fenix 7 og Epix 2”

Stor oppdatering gir avansert løpsdynamikk til Fenix 7 og Epix 2

Garmin har lansert en ny betaoppdatering for Fenix 7-serien, Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 og Marq 2-klokkene. Oppdateringen introduserer…
Featured image for “Nyhet: Huawei Watch Ultimate”

Nyhet: Huawei Watch Ultimate

Huawei Watch Ultimate skal ta opp kampen med Apple Watch Ultra, Samsung Galaxy Watch5 Pro og andre robuste og smartklokker…
Featured image for “30 grunner til å velge Samsung Galaxy Watch5 Pro”

30 grunner til å velge Samsung Galaxy Watch5 Pro

På utkikk etter ny smartklokke og lurer på om Samsung sitt flaggskip er noe for deg? Her er 30 grunner…
Featured image for “Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge”

Nyhet: Polar Pacer Pro er nå tilgjengelig i en ny farge

Polar har nylig lansert pulsklokken Polar Pacer Pro i den nye fargen Gold Dust. Nyheten kombinerer en stilig gyllen klokkeramme…
Featured image for “Garmin Forerunner 265 vs. Garmin Forerunner 255 Music”

Garmin Forerunner 265 vs. Garmin Forerunner 255 Music

Garmin Forerunner 265 følger opp den populære Garmin Forerunner 255 Music. Her får du vite hva som er likt, og…