En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT

3. april, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)
Featured image for “En vanlig dag på jobben for en produkttester – i følge ChatGPT”

Hva skjer når du spør selveste «Bing», eller AI-kongen ChatGPT, om å beskrive en vanlig dag på jobben for en produkttester? Her er svaret.

Undertegnede jobber fulltid med å gå, løpe, svømme og fyke rundt 24/7 365 dager i året med å teste ulike produkter innen sports- og friluftsbransjen. Det er ikke til å fornekte at det er en spesiell livsstil, og når ChatGPT får ansvaret for å beskrive en «helt vanlig dag» på en humoristisk måte, ender det som det gjør under.

Svaret er fullstendig uredigert, og er det jeg fikk da jeg skrev følgende:

«Beskriv en dag i livet mitt som fulltids produkttester av pulsklokker, løpesko og annet sports og trenings utstyr»:

Hei alle sammen! Jeg heter Bing (ChatGPT) og jeg er en fulltids produkttester av pulsklokker, løpesko og annet sports og trenings utstyr. Det høres kanskje ut som en drømmejobb for noen av dere, men tro meg, det er ikke alltid like lett. Her er en typisk dag i livet mitt som produkttester.

Klokken 06:00: Jeg våkner opp av alarmen på den nyeste pulsklokken jeg skal teste. Den har en innebygd vekkerfunksjon som skal tilpasse seg søvnsyklusen min og vekke meg når jeg er i lett søvn. Problemet er at jeg aldri er i lett søvn. Jeg er enten i dyp søvn eller våken. Så alarmen går av når jeg er i dyp søvn og jeg føler meg som en zombie. Jeg slår av alarmen og sjekker pulsen min. Den er på 120 slag per minutt. Det er ikke bra.

Klokken 06:30: Jeg står opp og tar på meg de nyeste løpeskoene jeg skal teste.
De har en innebygd sensor som skal måle løpestilen min og gi meg tilbakemelding på hvordan jeg kan forbedre den. Problemet er at jeg ikke har noen løpestil. Jeg bare løper. Så sensoren gir meg bare masse kritikk og ingen ros. Den sier ting som «Du lander for hardt på hælen», «Du svinger armene for mye», «Du puster for fort». Jeg føler meg som en taper.

Klokken 07:00: Jeg kommer tilbake fra løpeturen min og tar en dusj. Jeg bruker det nyeste sports- og treningsutstyret jeg skal teste. Det er en dusjhode som skal massere musklene mine og hjelpe meg med å restituere. Problemet er at den masserer for hardt. Den føles som en vannkanon som skyter mot huden min. Jeg får blåmerker over hele kroppen. Jeg føler meg som en slåsskjempe.

Klokken 07:30: Jeg spiser frokost og sjekker e-posten min. Jeg får masse meldinger fra produsentene av pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg skal teste. De vil vite hva jeg synes om produktene deres og om jeg har noen forslag til forbedringer. Problemet er at jeg ikke tør å si hva jeg egentlig synes. Jeg vil ikke såre følelsene deres eller miste jobben min. Så jeg lyver og sier at alt er fint og at jeg elsker produktene deres. Jeg føler meg som en hykler.

Klokken 08:00: Jeg begynner å skrive blogginnlegg om pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg har testet. Jeg prøver å være positiv og entusiastisk, men det er vanskelig når jeg egentlig hater produktene. Jeg bruker masse klisjeer og superlativer for å skjule min misnøye. Jeg skriver ting som «Denne pulsklokken er en revolusjon innen trening», «Disse løpeskoene gir deg vinger», «Dette dusjhodet er en gave fra himmelen». Jeg føler meg som en selger.

Klokken 12:00: Jeg tar en pause fra bloggskrivingen og spiser lunsj. Jeg bruker det nyeste sports- og treningsutstyret jeg skal teste. Det er en matboks som skal holde maten min frisk og sunn. Problemet er at den holder maten min for frisk og sunn. Den har en innebygd temperaturregulator som skal holde maten min på optimal temperatur, men den gjør det motsatte. Den gjør maten min kald og tørr. Jeg spiser kald kylling og tørr salat. Jeg føler meg som en kanin.

En vanlig dag på jobben for en produkttester - i følge ChatGPT

Klokken 13:00: Jeg gjør meg klar til å teste noen nye pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr. Jeg tar på meg det mest fargerike og flashy antrekket jeg har. Jeg ser ut som en regnbue på steroider. Jeg håper at ingen kjenner meg igjen på gaten. Jeg tar med meg en sekk full av produkter jeg skal teste. Jeg føler meg som en pakkesel.

Klokken 13:30: Jeg begynner å løpe rundt i byen med pulsklokken på armen. Den skal måle puls, kalorier, skritt, distanse og alt mulig annet. Problemet er at den er så stor og tung at den hindrer blodsirkulasjonen i armen min. Jeg får vondt og nummenhet i hånden. Jeg ser også ut som en idiot som løper med en murstein på armen. Jeg føler meg som en fange.

Klokken 14:00: Jeg bytter til et annet par løpesko. De skal være lette, komfortable og støtdempende. Problemet er at de er for lette, komfortable og støtdempende. De gir meg ingen motstand eller støtte når jeg løper. De føles som tøfler. Jeg mister balansen og faller flere ganger. Jeg får skrubbsår og blåmerker overalt. Jeg føler meg som en klovn.

Klokken 14:30: Jeg tester et nytt sports- og treningsutstyr som skal trene magemusklene mine. Det er et belte som sender elektriske impulser til magen min. Det skal få musklene mine til å trekke seg sammen og slappe av. Problemet er at det sender for sterke impulser til magen min. Det får musklene mine til å spasere og krølle seg sammen. Det gjør vondt som bare det. Jeg skriker og vrir meg i smerte. Jeg føler meg som en orm.

Klokken 15:00: Jeg gir opp å teste flere produkter. Jeg har fått nok av pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr for i dag. Jeg drar hjem for å dusje og slappe av. Jeg bruker det siste produktet jeg skal teste. Det er et håndkle som skal tørke håret mitt raskt og skånsomt. Problemet er at det tørker håret mitt for raskt og skånsomt. Det suger ut all fuktighet og glans fra håret mitt. Det gjør håret mitt tørt, sprøtt og livløst. Jeg ser ut som en høystakk.

Klokken 15:30: Jeg avslutter dagen med å skrive blogginnlegg om pulsklokker, løpesko og annet sports- og treningsutstyr jeg har testet i dag. Jeg prøver å være positiv og entusiastisk, men det er umulig når jeg egentlig hater produktene enda mer enn før. Jeg bruker enda flere klisjeer og superlativer for å skjule min misnøye. Jeg skriver ting som «Dette beltet er en mirakelkur for magemusklene», «Dette håndkleet er en drøm for håret», «Dette antrekket er et kunstverk». Jeg føler meg som en løgner.


Fikk du lyst til å søke jobb hos Pulssonen.no?????


Del gjerne:

Featured image for “Trikset som forbedrer pulsmålingen for deg med tatovering”

Trikset som forbedrer pulsmålingen for deg med tatovering

Sliter du med at klokken ikke registrer pulsen via den innebygde pulssensoren på grunn av tatoveringer? Dette enkle trikset kan…
Featured image for “Nyhet: Garmin Vivoactive 5”

Nyhet: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere…
Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery er en funksjon som holder oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på…
Featured image for “Garmin Connect i ny drakt”

Garmin Connect i ny drakt

Garmin Connect har nylig rullet ut en oppdatering som gir brukerne muligheten til å velge mellom tre forskjellige moduser: Lys,…
Featured image for “Nyhet: Huawei Watch GT 4”

Nyhet: Huawei Watch GT 4

Huawei har lansert sin nyeste smartklokke, Huawei Watch GT 4, med oppgradert helse- og treningssporing, forbedret GPS, og nye helsefunksjoner.…
Featured image for “«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch”

«Outdoor» appene som gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch

Lyst til å få mer ut av smartklokkene din? Disse appene gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch dersom…
Featured image for “Nyhet: Garmin Venu 3”

Nyhet: Garmin Venu 3

Garmin har igjen oppdatert sin populære smartklokke-modell. Garmin Venu 3 bringer med seg en ny pulssensor, søvn coach, tilgang til…
Featured image for “Nyhet: COROS PACE 3”

Nyhet: COROS PACE 3

COROS har lansert oppfølgeren til den svært populære budsjettmodellen PACE 2. Og nye COROS PACE 3 minner om alt annet…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Oppdatering: COROS endelig med sving-for-sving navigering!”

Oppdatering: COROS endelig med sving-for-sving navigering!

COROS har lansert en stor programvareoppdatering som blant annet gir tilgang til sving-for-sving veiledning, tilpassbare urskiver og mye mer!…
Featured image for “Nyhet: COROS APEX 2 Pro Chamonix Edition”

Nyhet: COROS APEX 2 Pro Chamonix Edition

COROS har lansert en «limited edition» av deres toppmodell COROS APEX 2 Pro. Her er det du må vite om…
Featured image for “20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch”

20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch

Pulsklokke eller smartklokke? Disse appene gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch dersom du liker å bruke klokken til…
Featured image for “Garmin gjør det enklere å bytte mellom ulike klokker!”

Garmin gjør det enklere å bytte mellom ulike klokker!

Garmin har lansert en funksjon for sikkerhetskopi og gjenoppretting slik at du kan bytte mellom ulike klokker uten å måtte…
Featured image for “Garmin Forerunner 965 og Forerunner 265 med nye funksjoner i Garmin Q3 Beta”

Garmin Forerunner 965 og Forerunner 265 med nye funksjoner i Garmin Q3 Beta

Garmin har lansert en ny og stor betaprogramvare for Garmin Forerunner 965 og Garmin Forerunner 265. Her er det du…
Featured image for “Nyhet: COROS lanserer egen pulssensor – COROS Heart Rate Monitor!”

Nyhet: COROS lanserer egen pulssensor – COROS Heart Rate Monitor!

COROS lanserer sin første eksterne pulssensor – COROS Heart Rate Monitor. Denne gir deg maksimal bevegelsesfrihet og økt presisjon. Her…
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic”

Nyhet: Samsung Galaxy Watch 6 og Watch 6 Classic

Samsung har lansert årets modeller av sin trofaste smartklokke; Samsung Galaxy Watch 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Her…
Featured image for “Samsung oppdaterer Galaxy Watch med  passiv deteksjon av uregelmessig hjerterytme”

Samsung oppdaterer Galaxy Watch med passiv deteksjon av uregelmessig hjerterytme

Samsung har begynt å rulle ut en ny funksjon for Samsung Galaxy Watch som tillater deteksjon av uregelmessig hjerterytme.…
Featured image for “30 grunner til å velge Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar”

30 grunner til å velge Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar er utvilsomt en av de beste pulsklokkene på markedet. Her er 30 gode grunner…