Anbefaling: Sole F63

23. januar, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)
Featured image for “Anbefaling: Sole F63”

Suveren kvalitet, en trygg plattform, kraftig motor, støtte for virtuell løping og en konkurransedyktig pris. Sole F63 er lett å anbefale til alle som ønsker sin første skikkelige tredemølle.

Det finnes tredemøller i alle mulige prisklasser og med alle mulige slags funksjoner. Verdensledende Sole er kjent for å levere høy kvalitet og svært gode garantier på produktene sine, og har vunnet et hav av priser i ulike kategorier.

I Norge selges og markedsføres Sole av Treningspartner.no, Norges største spesialbutikk for treningsapparater til hjemmetrening, bedrift og treningssenter. Treningspartner.no samarbeider med en rekke profiler og idrettutøvere innen flere idrettsgrener i Norge. Butikken samarbeider blant annet med AttackingVikings, Norges Skiforbund Langrenn, Henrik Kristoffersen, Aksel Lund Svindal, Ingvild Flugstad Østberg, Helene Marie Fossesholm, Carl-Fredrik Hagen, Thomas Alsgaard, Team Stormo og mange flere.

Sole F63


KJØP HER
  • Motor: 3 HK DC
  • Løpebånd: 152 cm x 51 cm
  • Hastighet: 0,5 – 20 km/t
  • Stigning: 15 %
  • Vekt: 115 kg
  • Maks brukervekt: 157 kg
  • Støtte for virtuell løping: Ja

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Sole F63 – Kvalitet til en fornuftig pris

Verdenskjent for sin fantastiske kvalitet – Sole Fitness produserer noen av markedets beste tredemøller, og er ikke bare kjent for å levere høy kvalitet, men også konkurransedyktige priser.

Sole F63 har vunnet flere «best i test» priser internasjonalt, spesielt i sjiktet blant rimeligere tredemøller. Sole F63 er sannsynligvis en av de beste tredemøllene i sin prisklasse, og er en tredemølle som er bygget for å holde i mange år.

Sole F63 bygger på den samme solide og gode plattformen som storebrødrene F65 og F85, men har en noe lavere egenvekt som gjør den litt mindre stabil for tyngre løpere ved løping på svært høye hastigheter. Vi snakker uansett om en tredemølle på 115 kg og en maksimal brukervekt på 147 kg, så dette er uten tvil en solid tredemølle.

Sole F63 kommer med den samme kraftige Duty motoren som Sole F65/F85, men med noe lavere ytelse og topphastighet. Med 3 Hk motor og 20 km/t topphastighet bør det uansett ikke være mangel på krefter.

Samtlige tredemøller fra Sole benytter motorer med sinkbelagte balanserte svinghjul i stål med stor diameter og høyt dreiemoment for en vibrasjonsfri sikker løpe-/gangoverflate. Svinghjulet får motoren til å gå kjøligere med mindre amperetrekk og forlenger levetiden til motoren. Den 3 HK kraftige motoren på Sole F63 passer godt på økter inntil 4 timer. Den høye vekten på svinghjulet bidrar også til en jevn og flytende bevegelse slik man gjerne opplever på studio-møller til mangfoldige tusener.

Konstruksjonen tillater samtidig en svært lav starthastighet på 0,5 km/t eller 1 km/t, og den kraftige motoren kan nå en maks hastighet på 20 km/t og 15 % stigning. Med 15% stigning kan du virkelig få trent effektiv motbakketrennig.


Stort løpebånd med god demping

Sole F63 kommer med et 2-lags ekstra slitesterkt løpebånd med stor løpeflate (152 x 51 cm). En større løpeflate bidrar til trygghet og komfort under løpingen, spesielt under høy hastighet og når konsentrasjonen begynner å falle.

Sole sin Cushion Flex Whisper Deck-demping reduserer effektivt slagene på leddene, og skal i følge Sole redusere belastningen på leddene med inntil 40 % sammenlignet med å løpe på asfalt. Dempingen er ikke like fremtredende som på NordicTrack-møllene, men dette er smak og behag. For mange vil NordicTrack sin RunningFlex dempeteknologi bli for myk, og det tar bort mye av følelsen av å løpe ute på asfalt. Derimot er dempingen på NordicTrack Commercial møllene mulig å slå av/på.

Sole F63 benytter 2,5″ store valser som sørger for å redusere slitasjen/friksjonen, samtidig som det minimerer støyen. Kombinasjonen av en solid ramme, kraftig motor og store valser, gjør at støynivået på Sole F63 er overraskende lavt.


Oversiktlig skjerm og enkel betjening

Sole F63 kommer med en 6,5″ stor bakgrunnsbelyst LCD-skjerm som gir oversikt over viktige treningsdata som hastighet, stigningsprosent, tid, distanse, minutter per kilometer, kaloriforbruk og puls. Møllen er takknemlig enkel i bruk blant annet takket være hurtigtaster på både konsollen og konsollarmene. Her kan du raskt justere stigning og hastighet, samt velge blant 10 ulike programmer (6 standard programmer, 2 pulsprogrammer der du kan stille inn programmet etter ønsket puls, og 2 egendefinerte programmer).

I likhet med Sole F65/F85 støtter Sole F63 treningsplattformen Zwift. Zwift gjør det mulig å konkurrere mot deltakere fra hele verden i nye løyper hver eneste dag, samt opprette løyper i Google Maps å overføre til møllen. Merk at tredemøllen støtter automatisk justering av hastigheten i Zwift, men det er ingen automatisk justering av stigningen dersom løypen du løper inkluderer stigningsforandring. Stigning må justeres manuelt. Dersom du ønsker automatisk justering av stigning anbefales en NordicTrack-tredemølle med iFit støtte.

Treningsdataen kan enkelt overføres til apper som Fitbit, Redcord, Mapmyrun og Apple Health.


Ekstra «goder»

Sole F63 har støtte for Bluetooth, innebygde høyttalere, USB-port, AUX-inngang, innebygd pulssensor og støtte for ekstern pulssensor (medfølger), flere oppbevaringsrom og et praktisk stativ for nettbrett. Det er også montert kjølevifte og flaskeholdere.

Når tredemøllen ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen ved hjelp av «Easy Assist Folding» systemet, og de innebygde transporthjulene gjør det enkelt å trille den bort.

 

Sole F63

«Easy Assist Folding» systemet gjør det enkelt å slå folde sammen møllen, mens de innebygde transporthjulene gjør det enkelt å trille den bort.


Best i klassen garanti

Sole tredemøllene er kjent for sin solide byggekvaliteten og pålitelighet. Når du kjøper en Sole-tredemølle, kjøper du deg også en av markedets beste garantier. For til tross for at dette er maskiner som er laget for å vare, så kan feil likevel oppstå. Av den grunn er er det viktig med gode garantiordninger, og her er Sole suverene.

Sole F65 kan tilby følgende garanti:

Ramme – Livstid
Motor og computer – 5 år
Slitedeler (inkluderer bla. løpebånd) – 1 år

Til sammenligning tilbyr tilsvarende modell fra NordicTrack (NordicTrack Commercial 1750) følgende:

Ramme – 10 år
Deler – 2 år
Arbeid – 1 år


Kort oppsummering

Sole F63 leverer en gjennomført flott treningsmaskin som ikke bare varter opp med en solid byggekvalitet og topp spesifikasjoner, men også en meget god pris. Her får du alt du trenger, enten du er nybegynner eller en erfaren løper. Skjermen kunne gjerne vært større, men muligheten for å bruke et større nettbrett åpner for flere muligheter. Treningspartner.no er også en meget servicebedrift av ypperste klasse, noe som absolutt spiller inn ved kjøp av produkter som dette.


KJØP HER

Del gjerne:

Featured image for “Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery”

Guide: Slik fungerer Garmin Body Battery

Body Battery er en funksjon som holder oversikt over energinivået ditt forløpende gjennom dagen. Denne guiden gir deg svar på…
Featured image for “Slik gjenoppretter du en Garmin klokke”

Slik gjenoppretter du en Garmin klokke

Står du fast med en Garmin-klokke som har hengt seg opp, eller av en annen grunn har behov for å…
Featured image for “Guide: Garmin Explore – Dette må du vite”

Guide: Garmin Explore – Dette må du vite

Garmin Explore er et kraftig alt-i-ett app som gir deg enda mer ut av Garmin-klokken din. Her er det du…
Featured image for “Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!”

Guide: Bli kjent med treningsprogrammene i iFIT!

Eier du en tredemølle, spinningsykkel eller romaskin fra NordicTrack eller ProForm? Da kan du glede deg over mye moro gjennom…
Featured image for “EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det”

EKG måling i smartklokker og pulsklokker – Slik fungerer det

Lurer du på hvordan EKG-måling i smartklokker og pulsklokker fungerer? Her får du svar på både det, og hvilke modeller…
Featured image for “Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart”

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS forklart

Multi-GNSS, Multibånd-GPS og Multibånd-GNSS. Begrepene brukes hyppig om hverandre, men ytterst få vet hva det er. Her får du vite…
Featured image for “Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!”

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers – Velg riktig!

Lundhags Makke Pants vs. Fjällräven Keb Trousers er to svært populære turbukser og fritidsbukser. Her får du vite hva som…
Featured image for “En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker”

En oversikt over alle funksjoner på populære Garmin pulsklokker

Garmin tilbyr en mengde pulsklokker med et hav av ulike funksjoner. Her får du oversikten over alle de ulike funksjonene…
Featured image for “Slik legger du inn kart på Garmin-klokker”

Slik legger du inn kart på Garmin-klokker

Ønsker du å få mest mulig ut av kartfunksjonen fra Garmin? Da bør du få med deg denne guiden. Her…
Featured image for “Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker”

Slik fungerer søvnmåling på Polar pulsklokker

Noen gang lurt på hvordan Polar pulsklokka di måler søvn i løpet av natten og hva annet den faktisk måler?…
Featured image for “Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin”

Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin

Her får du oppskriften på hvordan du raskt og enkelt importerer en rute fra UT.no til Garmin-klokken, eller en annen…
Featured image for “Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!”

Slik oppretter du intervaller & treningsmål på Polar pulsklokker!

Ønsker du å opprette en egendefinert treningsøkt du kan videresende til Polar klokken din slik at den kan veilede deg?…
Featured image for “Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle”

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle

Lamell tredemølle vs. tradisjonell tredemølle. Hva er forskjellen? Hvilke fordeler og ulemper er det for hver av modellene? Her får…
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene i 2023

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg…
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du…
Featured image for “Dette er COROS EvoLab og Training HUB”

Dette er COROS EvoLab og Training HUB

COROS EvoLab og Training Hub er to nyttige verktøy som kan hjelpe deg å planlegge, analysere og forstå både trening…
Featured image for “Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon”

Welltory – appen som lar deg spore helse, trening og restitusjon

Welltory er en kraftig, men brukervennlig app som gjør det enklere å overvåke stressnivåer og andre viktige helsedata. Her er…