Oura Ring – En guide til alt du må vite

27. januar, 2024 (oppdatert 6. juli 2024)

Featured image for “Oura Ring – En guide til alt du må vite”

Oura Ring er markedets eldste og mest populære smart ring. Denne guiden gir deg svar på alt du behøver å vite om Oura Ring, og om det er riktig produkt for deg.

Markedet for smart ringer har nærmest eksplodert, og i tillegg til å bære en pulsklokke skal «alle» ha en smart ring for enda mer omfattende helseovervåking.

I begynnelsen var det i hovedsak kun en ring, «one ring to rule them all». Denne ringen var Oura Ring, men i senere tid har det kommet til flere smart ringer fra produsenter som Ultrahuman, RingConn, Circular, Euronlabs, mfl.. Likevel, det er fremdeles Oura Ring som er mest populær, og selv om den lenge ikke var tilgjengelig for salg i Norge, var det fullt mulig å kjøpe den via den amerikanske nettsiden. Siden midten av mai i år (2024) har den derimot blitt tilgjengelig for salg gjennom Elkjøp.

Denne artikkelen var opprinnelig en guide til Oura Ring, men nå finner du en langt mer omfattende og detaljert test og guide i linken under.Oversikt


En kort historie om Oura Ring

Oura Ring ble grunnlagt i Finland i 2013 av tre entreprenører: Petteri Lahtela, Kari Kivelä og Markku Koskela. De hadde en visjon om å lage en enhet som kunne hjelpe mennesker med å forstå og forbedre egen helse og velvære gjennom biometriske data. De startet med å utvikle en prototype av ringen som de kalte Pulse, og lanserte en crowdfunding-kampanje i 2015 for å få støtte til utvikling av ringen. Kampanjen gikk over all forventning, og de første støttespillere mottok ringene sine allerede i 2016. De tre gründerne endret også navnet på selskapet og produktet til «Oura» som er inspirert av det finske ordet for «energi» eller «livskraft».

Siden den gang har Oura Ring gjennomgått flere forbedringer og oppgraderinger. Den andre generasjonen av Oura Ring ble lansert i 2018, med et nytt design, bedre batterilevetid, raskere lading og mer nøyaktige sensorer. Den tredje generasjonen (dagens modell) av Oura Ring ble lansert i 2021, med en ny optisk pulssensor, en ny SpO2-sensor, temperatursensorer og en ny abonnementsmodell.

Oura Ring har mottatt flere utmerkelser og anerkjennelser, som Red Dot Design Award, CES Innovation Award og TIME Best Inventions. Ikke minst har den blitt populær blant mange brukere, inkludert kjendiser, idrettsutøvere, forskere og helsepersonell. Oura ring har også blitt brukt i flere forskningsprosjekter, som TemPredict, som undersøker om Oura ring kan oppdage Covid-19-symptomer tidlig, og Aurora, som studerer effekten av Oura ring på søvn og restitusjon hos NASA-astronauter.


Hva er en smart ring?

En smart ring er en bærbar enhet som vanligvis er utformet som en vanlig finger-ring, men den er utstyrt med elektroniske komponenter og sensorteknologi for å gi forskjellige funksjoner knyttet til helse, aktivitetsmåling, varsler og andre «smarte» egenskaper. Smart ringer kombinerer et stilig design og funksjonalitet ved å integrere teknologi i en vanlig ring, og er utviklet for å kunne spore brukernes helse og aktivitet.

En smart ring kan ha ulike formål, som å spore helse, fitness og søvn, eller å gjøre kontaktløse betalinger med NFC-chip. De aller fleste med interesse for smart ringer bruker det for å loggføre aktivitet og helse.

De vanligste funksjonene i smart ringer inkluderer:

 1. Helseovervåkning: Mange smart ringer inneholder sensorer som måler helseparametere som pulsfrekvens, hjertevariabilitet (HRV), oksygenmetning i blodet, kroppstemperatur og søvnkvalitet. Denne informasjonen kan gi innsikt i brukerens generelle helse og velvære.
 2. Aktivitetsmåling: Smart ringer sporer som regel fysisk aktivitet, antall skritt og kaloriforbrenning gjennom dagen.
 3. Sømløs synkronisering: De fleste smart ringer kan kobles til smarttelefoner via Bluetooth, og enkelte kan varsle om innkommende samtaler, tekstmeldinger eller andre appmeldinger. Ettersom ringene mangler en skjerm, varsles det ved hjelp av vibrasjoner.
 4. Design og estetikk: En viktig egenskap ved smart ringer er at de kombinerer teknologi med et estetisk design. Dette gjør at du kan bruke de som vanlige ringer samtidig som du nyter fordelene av moderne teknologi.
 5. Sikkerhet og autentisering: Noen smart ringer kan brukes til sikkerhetsformål som å låse opp enheter eller bekrefte brukeridentitet ved hjelp av biometriske data, for eksempel fingeravtrykk.
 6. Betaling: Noen smart ringer er utstyrt med kontaktløs betalingsteknologi (NFC-cip) slik at du kan utføre betalinger ved å holde ringen nær en betalingsterminal.

Smart ringer har blitt stadig mer populære som et alternativ til andre bærbare enheter, som smartklokker eller aktivitetsmålere – spesielt for de som ønsker en mer diskret og enkel tilnærming til bærbar teknologi. Du behøver ikke å se på en skjerm for å få informasjon, men du kan sjekke appen på mobilen din når du vil.


Oura ring: En smart ring for helse og velvære

Hvilke produkter tilbyr Oura?

Oura tilbyr i utgangspunktet en modell, Oura Ring Gen 3 lansert i 2021, men modellen kommer i to versjoner: Heritage og Horizon. Begge ringene de samme sensorene og funksjonene, men de har ulik design og farge.

Heritage er den rimeligste ringen og starter på 299 USD og strekker seg opp til 449 USD. Oura Ring Heritage har en flat topp, og er tilgjengelig i fire farger. Horizon er mer eksklusiv, starter på 349 USD og strekker seg opp til 549 USD. Horizon har et design som er helt rundt, og ringen er tilgjengelig i seks farger.

Hvilken ring du foretrekker er helt opp til deg, men det er flere som melder om at Oura Ring Horizon sitter bedre på fingeren ettersom det helt runde designet motvirker at ringen forflytter seg når du dunker borti ulike gjenstander.

Oura Ring Gen3 inkluderer tre synlige sensorer som er synlige som små «bumper» på innsiden av ringen. Disse inkluderer en optisk pulssensor som måler kontinuerlig hjertefrekvens, en SpO2-sensor som måler blodoksygenmetningen og pustefrekvensen under søvn, og en temperatursensor som måler endringer i hudtemperaturen.

Oura tilbyr også et medlemskap, som koster 6,99 USD i måneden. Med medlemskapet får du tilgang til flere verktøy og statistikker i appen, som kan hjelpe deg med å forstå og forbedre din helse og velvære. Du får også tilgang til eksklusive innhold og tilbud fra Oura og ulike partnere.

Oura Ring Gen3 er produsert i lettvekts (4-6 gram) titanium som både er svært ripemotstandig og allergifritt. Ringen fungerer like godt i både kaldt og varmt vær, og er vanntett ned til 100 meter slik at du kan bruke den både når du dusjer og svømmer. Batteritiden ligger på «opptil syv dager» avhengig av bruk, og en fullading tar om lag en time.

Så lenge ringen er koblet til Oura app gjennom mobiltelefonen, vil Oura Ring automatisk oppdateres når ny programvare er tilgjengelig.

Av sensorer inkluderer Oura Ring Gen3;

 • Optisk pulssensor – Grønne LED-lys
 • Blodoksygensensor – Røde LED
 • Infrarød fotoplethysmografi (PPG)-sensorer
 • Hudtemperatursensorer – Sensorer med negativ temperaturkoeffisient.
 • Fotodioder
 • 3D-akselerometer

Hva måler Oura Ring?

Oura Ring måler over 20 ulike biometriske data som hjertefrekvens, kroppstemperatur, blodoksygen, søvn og aktivitet. Ringen gir også daglige poeng for søvn, beredskap og aktivitet, og tilbyr personlige innsikt og anbefalinger for å hjelpe deg å forbedre egen helse og velvære.

Noen av parametrene ringen måler er:

 • Hjertefrekvens: Ringen måler gjennomsnittlige hjertefrekvens i løpet av dagen og natten, samt hvilepuls og maksimale puls. Hjertefrekvensen kan gi deg informasjon om din kondisjon, stressnivå og restitusjon
 • Pulsvariasjon (HRV): Ringen måler variasjonen i tidsintervallet mellom to påfølgende hjerteslag, som er et mål på din autonomiske nervesystem. HRV kan gi deg informasjon om din beredskap, balanse og tilpasningsevne.
 • Blodoksygen (SpO2): Ringen måler hvor mye oksygen som er i blodet ditt, som er et mål på din respirasjon og sirkulasjon. SpO2 kan gi deg informasjon om din søvnkvalitet, pusteregularitet og eventuelle søvnapné.
 • Kroppstemperatur: Ringen måler endringer i din hudtemperatur gjennom hele døgnet, et mål på din termoregulering og metabolisme. Kroppstemperaturen kan gi deg informasjon om døgnrytme, hormonelle sykluser og potensielle sykdom.
 • Søvn: Ringen måler din søvnlengde, søvneffektivitet, søvnstadier, oppvåkninger og søvnlatens, som er mål på din søvnkvalitet og -kvantitet. Søvnen kan gi deg informasjon om din hjernefunksjon, hukommelse, humør og immunforsvar.
 • Aktivitet: Ringen måler din skritt, kalorier, intensitet, varighet og frekvens av fysisk aktivitet, som er mål på din bevegelse og energiforbruk. Aktiviteten kan gi deg informasjon om din fitness, muskelmasse, forbrenning og helse.
 • Beredskap (Readiness): Et mål på hvor klar du er til å takle dagens utfordringer, basert på din fysiske og mentale tilstand. Readiness scoren varierer fra 0 til 100, og jo høyere score, desto mer klar er du.

Du kan se alle disse parametrene i Oura-appen, som gir deg også daglige poeng, innsikter og anbefalinger basert på dine målinger.


Fokusområder i Oura App

Oura-appen er designet for å presentere dataene fra ringen på en intuitiv og brukervennlig måte. Appen fokuserer på tre hovedområder: søvn, aktivitet, og beredskap.

 1. Søvn: Søvnseksjonen i appen gir en detaljert analyse av brukerens søvnmønster. Dette inkluderer en oversikt over total søvntid, tid brukt i ulike søvnstadier, søvneffektivitet, og hvilepuls under søvn. Brukerne får også en søvnscore som gir en samlet vurdering av søvnkvaliteten.
 2. Aktivitet: Aktivitetsseksjonen sporer daglig bevegelse og aktivitet. Appen gir en aktivitetsmål basert på brukerens personlige data og tidligere aktivitetsnivåer. Den gir også innsikt i hvor mye tid som er brukt på ulike aktiviteter, skritt tatt, kalorier brent, og tid brukt i stillesittende posisjoner.
 3. Beredskap (Readiness): Beredskapsskår er en unik funksjon i Oura-appen som gir en helhetlig vurdering av brukerens daglige beredskap til å takle utfordringer. Denne skåren beregnes ved å kombinere data fra søvn, aktivitet, hjertefrekvens, HRV, og kroppstemperatur. En høy beredskapsskår indikerer at brukeren er godt uthvilt og klar for fysisk og mental aktivitet, mens en lav skår kan tyde på at det er behov for mer hvile og restitusjon.

Et ekstra ord om «beredskap» / «Readiness score»

Det kanskje mest spennende med Oura Ring er «beredskap», eller «Readiness Score» som Oura kaller det.

Beredskap er et mål på hvor klar du er til å takle dagens utfordringer basert på din fysiske og mentale tilstand. Readiness score varierer fra 0 til 100, der en høy readiness score betyr at du har restituert deg godt og kan øke belastningen, mens en lav readiness score betyr at du trenger mer hvile og restitusjon. Readiness scoren er synlig i Oura-appen der du også får tilgang til daglige innsikter og anbefalinger for å forbedre egen helse og velvære.

Readiness score baserer seg på din laveste hvilepuls over natten, kroppstemperatur, all fysisk aktivitet fra dagen før, samt noen «balanse»-orienterte metrikker, inkludert HRV (hjertefrekvensvariabilitet), søvn og aktivitetsbalanse.

Oura Ring

«Balanse»-parameteret inkluderer et 14-dagers vektet gjennomsnitt og ser bort i fra daglige svingninger. Her sammenlignes gjennomsnittet ditt de siste 14 dagene (der de siste 2-5 dagene har litt mer vekt) med din langsiktige gjennomsnitt de siste to månedene.

Aktivitetsbalansen ser på hvor mye fysisk belastning kroppen din har vært utsatt for i løpet av de siste 14 dagene sammenlignet med hvor mye fysisk belastning kroppen din har blitt vant til i løpet av de siste 2 månedene. Ettersom belastning i realiteten er avtagende, vil aktiviteten de siste 2-5 dagene ha litt mer vekt i 14-dagers gjennomsnittet. Dette betyr at dersom du har gjennomført en hard treningsøkt i går, vil det påvirke aktivitetsbalansen din mer enn en utfordrende trening du gjennomførte for syv dager siden.

Hva er en god beredskap / Readiness score?

 • 85-100: Optimal
 • 70-84: God
 • 60-69: Akseptabel
 • 0-59: Vær Oppmerksom

En score på 85 eller høyere kan være et tegn på at du er klar for å ta på deg nye utfordringer. En score under 70 indikerer at det kan være bedre å prioritere hvile og restitusjon innenfor de angitte områdene.


Oura Membership

Oura Membership er et månedlig abonnement som gir deg full tilgang til Oura-appen og dens funksjoner. Med Oura Membership får du blant annet:

 • Dypere søvnanalyse hver morgen.
 • Personlige helseinnsikter døgnet rundt.
 • Direkte og nøyaktig pulssmåling.
 • Kroppstemperaturmålinger for tidlig sykdomsdeteksjon og periodeprediksjon (i beta).
 • Pulsmåling under trening.
 • Restorativ tid: Sporer den fysiske og mentale restitusjonen ved å overvåke hvor mye tid du tilbringer i avslappet tilstand hver dag.
 • SpO2-overvåking: Overvåker oksygennivået i blodet gjennom natten.
 • Trender over tid: Viser daglige, ukentlige og månedlige trender med de viktigste helseparametrene.
 • Restmodus: Aktiveres automatisk når sensorene oppdager at kroppen din kan være under stress. Når denne modusen er aktivert, tilpasser Oura Ring automatisk dine daglige mål for å prioritere hvile og restitusjon.
 • Tagger: Registrer hvordan spesifikke aktiviteter, følelser og omgivelser påvirker kvaliteten på søvn og beredskapsscore,
 • Anbefalinger for sengetid: Gir personlige anbefalinger for når du bør begynne å roe ned og forberede deg til å legge deg basert på dine tidligere nattesøvner der du har oppnådd gode søvnresultater (Sleep Scores).
 • Innsikt fra lydøvelser: Gir tilgang til mer enn 80 veiledede lydøkter, inkludert meditasjon, pusteteknikker og lyder for søvn. Etter hver av disse øktene gir appen innsikt eller tilbakemeldinger basert på hvordan kroppen din reagerer på dem.
 • Automatisk deteksjon av aktivitet: Registrerer automatisk ulike typer bevegelser, inkludert antall skritt du tar og kalorier du forbrenner i løpet av dagen.
 • Integrasjon med tredjeparts helse- og velværeapper som Strava.
 • Eksklusivt innhold og tilbud fra Oura og deres partnere.

Uten Oura Membership får du kun tilgang til de grunnleggende funksjonene i Oura-appen, som søvn, beredskap og aktivitetspoeng, samt det interaktive og pedagogiske innholdet beregnet for opplæring. Du vil ikke kunne se de detaljerte dataene eller innsiktene som Oura Membership tilbyr.

Oura Membership kan kjøpes på månedlig basis uten binding. Alle dataene vil være tilgjengelig dersom du avslutter et aktivt medlemskap for så å gjenåpne det på et senere tidspunkt.

Og ja, alle dataene so samles inn er strengt beskyttet og anonymisert.


Hvordan velge riktig størrelse på Oura Ring?

For å få best mulig nøyaktighet, komfort og opplevelse med Oura Ring, er det viktig å finne riktig størrelse på ringen. Til tross for at det er hele åtte størrelser å velge mellom, så har Oura gjort det ganske enkelt å finne riktig størrelse.

Når du bestiller en Oura Ring, får du tilsendt et gratis størrelseskit med åtte plastisk-ringer i ulike størrelser (ringstørrelser fra 6 til 13). Disse ringene kan du prøve i ro og mak hjemme på ulike fingre for å se hvilken som sitter best, og hvilken finger du ønsker å ha den på. Oura tilbyr også en digital ringmåler i Oura appen for å finne størrelsen dersom du allerede har en ring du bruker.

Oura Ring

Du kan fritt velge hvilken finger du ønsker å bære ringen på, men Oura anbefaler å bruke pekefingeren for optimal ytelse og nøyaktighet. Hvis du foretrekker en annen finger, så er langfingeren eller ringfingeren de nest beste alternativene. Du bør derimot forsøke å unngå fingre med store knoker.

Ringen skal sitte godt og sikkert rundt fingeren, men ikke så stramt at det er ubehagelig. Du bør også teste at ringen ikke faller av når du beveger hånden eller vasker hendene. Ringen skal ha sensorene på innsiden av fingeren, mot håndflaten din.

Ettersom fingerstørrelsen kan variere i løpet av dagen og natten, avhengig av temperatur, fuktighet, saltinntak og andre faktorer, anbefales det å teste ringstørrelsen i minst 24 timer før du bestemmer deg for hvilken størrelse du vil ha. Du bør også prøve ringstørrelsen din på ulike tidspunkter på dagen, å se om den føles komfortabel både når du er våken og når du sover. Dersom du er mellom to størrelser, anbefales det velge den mindre størrelsen ettersom den vil gi bedre presisjon.


Hvorfor bør jeg kjøpe en Oura ring?

Det er mange grunner til å kjøpe en Oura ring, avhengig av hva du er interessert i og hva du vil oppnå. Her er noen av fordelene med en Oura ring:

 • Lett og behagelig å ha på. Du merker nesten ikke at du har den på, og de mange størrelsene og finishene gjør at det finnes en ring til alle typer fingre og stiler.
 • Nøyaktig og pålitelig. Ettersom fingeren har tynnere hud og større blodårer enn håndleddet, kan ringen måle biometriske data mer presist og konsekvent enn smartklokker eller armbånd.
 • Fokuserer på balanse og gjenoppretting. I stedet for å bare telle skritt og kalorier, analyserer ringen hvordan du hviler og restituerer deg etter anstrengelser, og gir deg råd om hvordan du kan finne den optimale balansen mellom aktivitet og hvile.
 • Informativ og innsiktsfull. Appen viser deg ikke bare tall, men også hva de betyr og hvordan du kan tolke de. Du får også forklaringer på hvordan dataene blir beregnet, og hva du kan gjøre for å forbedre de.
 • Personlig og tilpasset. Ringen og appen blir mer personlige og verdifulle jo lenger du bruker de. De lærer av dine vaner og preferanser, og gir deg skreddersydde innsikter og anbefalinger.

Hva er viktig å tenke på?

Samme hvor nøyaktig og god Oura Ring er, så er det noen ting du bør tenke på:

 • Prisen: En Oura ring koster mellom 4399 kr og 7599 kr avhengig av modell og finish. Det er en høy pris sammenlignet med andre smart ringer, pulsklokker og aktivitetsmålere. I tillegg må du betale 6,99 USD i måneden for å få fullt utbytte av medlemskapet.
 • Størrelsen: Oura ring kommer i åtte ulike størrelser, fra 6 til 13. Det er viktig å velge riktig størrelse, slik at ringen sitter godt og måler dataene riktig. Du kan bestille et gratis størrelseskit fra Oura som lar deg prøve ulike størrelser hjemme før du bestiller ringen.
 • Batteritid: Oura ring har et batteri som varer mellom fire og syv dager avhengig av bruken. Ringen lades ved hjelp av en spesiell lader som følger med i pakken. En fullading tar omtrent en time.
 • Kompatibilitet: Oura ring fungerer med alle nyere Android- og iOS-enheter. For Android må du ha versjon 6.0 eller nyere, og for iOS må du ha versjon 13.0 eller nyere. Bluetooth på mobilen må være aktivert for å synkronisere dataene med appen.

Kort oppsummert

Oura Ring kan være et nyttig verktøy for å overvåke en rekke helseparametre, samt for generell aktivitetsovervåkning. Oura Ring vil derimot ikke erstatte en fullverdig pulsklokke når det kommer til trening. De to produktene kan til gjengjeld fint brukes sammen der data fra de ulike enhetene utfyller hverandre.

Før du eventuelt bestiller en Oura RIng bør du vurdere hva du ønsker å få ut av den, og om du kommer til å utnytte informasjonen. En pulsklokke er noe du kjøper en gang og kan ha lenge. Den er også lett å videreselge. En Oura Ring betaler du for i det du kjøper den, men du må også fortsette å betale en månedlig sum dersom du ønsker fullt utbytte av den. Ettersom størrelsen er helt avgjørende for at den vil fungere optimalt, så der den også vanskeligere å videreselge.Få også med deg: Test: Ultrahuman Ring Air


Del gjerne:

Featured image for “Slik kalibrerer du tredemølledistansen på en Garmin pulsklokke”
17. juli 2024 | Guider

Slik kalibrerer du tredemølledistansen på en Garmin pulsklokke

Sliter du med at klokka di ikke måler riktig tempo og distanse når du løper innendørs på en tredemølle? Denne oppskriften kan hjelpe deg til bedre målinger.
Les mer
Featured image for “Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin”
10. juli 2024 | Guider

Slik importerer du ruter fra UT.no til Garmin

Her får du oppskriften på hvordan du raskt og enkelt importerer en rute fra UT.no til Garmin-klokken, eller en annen Garmin GPS.
Les mer
Featured image for “Guide: Dette er nedtrappingspuls (Heart rate recovery)”
29. juni 2024 | Guider

Guide: Dette er nedtrappingspuls (Heart rate recovery)

Nedtrappingspuls kan være en nyttig indikator for både treningstilstand og hjertehelse. Denne guiden gir deg svar på det du trenger å vite.
Les mer
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
21. juni 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Guide: Garmin foreslått treningsøkt”
29. april 2024 | Guider

Guide: Garmin foreslått treningsøkt

Garmin-klokker med funksjonen «Daglig foreslått treningsøkt» gir deg dagsferske treningsøkter basert på treningsstatus og dagsform. Her er det du må vite.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”
28. mars 2024 | Guider

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg alt du må vite.
Les mer
Featured image for “Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene”
15. mars 2024 | Guider

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
Les mer
Featured image for “De beste pulsklokkene – Best i test”
14. mars 2024 | Guider

De beste pulsklokkene – Best i test

Nærmere 150 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger å vite her. Her er de beste pulsklokkene.
Les mer
Featured image for “Dette må du vite før du kjøper nye løpesko”
8. mars 2024 | Guider

Dette må du vite før du kjøper nye løpesko

Pronasjon, dropp, stack og karbon – denne guiden gir deg forklaringen på ulike begreper i sko-verdenen og hva du bør tenke over ved valg av nye løpesko.
Les mer
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”
4. mars 2024 | Guider

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du bør vite, samt noen gode tips og anbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer