Anbefaling: Masterfit 950 Tredemølle

31. mars, 2024 (oppdatert 31. mars 2024)

Featured image for “Anbefaling: Masterfit 950 Tredemølle”

Masterfit 950 Tredemølle er en spesiallaget høykvalitets tredemølle med absolutt alt det beste av teknologi og funksjonalitet for deg som kun ønsker det beste.

Tredemøller kommer i mange prisklasser og med alle mulige slags funksjoner. Masterfit er ikke like kjent som Sole og NordicTrack på verdensbasis, men merkevaren står ikke tilbake for kvalitet – i hvert fall ikke Masterfit 950 Tredemølle. Denne tredemøllen er nemlig laget etter ønske og fra Treningspartner.no – Norges største spesialbutikk for treningsapparater til hjemmetrening, bedrift og treningssenter.

Treningspartner.no samarbeider med en rekke profiler og idrettutøvere innen flere idrettsgrener i Norge, og er blant annet strategisk samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn og Norges Skiforbund Alpint. I tillegg er de leverandør av treningsutstyr til Johannes Høsflot Klæbo.


Masterfit 950 tredemølle


 • Veil. pris: 39 999,-
 • Motor: 4 HK AC
 • Løpebånd: 170 cm x 62 cm
 • Hastighet: 0 – 25 km/t
 • Stigning: -3 – 15 %
 • Vekt: 210 kg
 • Maks brukervekt: 200 kg
 • Støtte for virtuell løping: Ja

Masterfit er ikke et ukjent navn i Norge, og modeller som Masterfit TP 150 og TP 200 har tronet høyt på bestselgerlistene til X-life.no (nå en del av Treningspartner) i flere år. Dette er solide møller som tilbyr meget god verdi for pengene, og som når ut til en stor målgruppe.

Masterfit 950 Tredemølle er en helt ny og eksklusiv toppmodell hos Treningspartner.no. Denne modellen er skreddersydd for brukere som ønsker noe av det beste innen tredemøller, og selv om prisen er relativt høy, så er den særdeles konkurransedyktig for tredemøller i denne prisklassen.


Masterfit 950 Tredemølle – Bygget for å tåle mye og tøff bruk

Masterfit 950 retter seg mot både privatmarkedet, større treningsgrupper/idrettslag, og bedrifter, og er bygget for å tåle timesvis med bruk uke etter uke. Selve møllen er konstruert for å være dønn stabil under bruk (egenvekt på 210 kg), og den tåler en maksimal brukervekt på opptil 200 kg.

Ettersom løpebåndet ikke er foldbart vil den ta større plass enn en foldbar modell, men stabiliteten er til gjengjeld helt unik. Møllen har integrerte transporthjul i front for enklere forflytning, me den høye egenvekten gjør likevel sitt til at det er en tung modell å flytte rundt.


Kraftig motor og høy topphastighet

Masterfit 950 tredemølle benytter en ekstra kraftig AC motor på 4 HK med kontinuerlig drift og tåler langvarige økter på flere timer (5+ timer) uten og måtte stoppe for å avkjøle motoren. Motoren er ofte en vanlig begrensning for hvor lenge du kan løpe sammenhengende uten at den trenger en pause for og kjøles ned, men det er ikke et tema her.

Topphastigheten på 25 km/t er perfekt for deg som trener raske intervaller og ikke anser den «vanlige» 20-22 km/t topphastigheten som nok. For godt trente personer som ønsker å trene supersprinter, så er 25 km/t et meget godt alternativ.

Maskinen har også en justerbar stigning som strekker seg fra -3 – +15%, noe som lar deg trene effektiv motbakketrening, og ikke minst oppnå høy treningseffekt selv på gange i raskt tempo. Dette er gunstig om du for eksempel sliter med bein, knær eller rygg, og ikke klarer å løpe.


Enormt løpebånd

Løpebånd over 150 x 50 cm regnes å være «godt nok» for de fleste, selv om 155 x 55 cm og større er et bedre alternativ for deg som løper langt og lenge, eller under intervaller/sprinter.

For best mulig løpsopplevelse er Masterfit 950 tredemølle utstyrt med et ekstra stort løpebånd på 170 cm x 62 cm. Dette er uvanlig stort, og bidrar til både trygghet og en mer behagelig løpeøkt. Løpebåndet har også en fast og god demping som bidrar til å redusere slag og slitasje på bein og ledd, samtidig som det gir en realistisk løpeopplevelse.

En annen viktig detalj er de 65 mm store valsene som bidrar til mindre slitasje og redusert støy. En diameter på over 60 mm regnes som stort, og brukes som regel på kommersielle tredemøller.


Stor og oversiktlig LED-skjerm

Masterfit 950 tredemølle kommer med en stor konsoll med en rekke funksjoner, og en 9,6″ stor LED-skjerm viser de viktigste treningsdataene som tid, distanse, hastighet, stigning, kaloriforbruk og puls. Tredemøllen lar deg velge mellom 24 forhåndsinnstilte programmer der hvert program har forskjellig løypeprofil hvor fart og stigning justerer seg automatisk ut i fra løypeprofilen, samt 3 ulike brukerdefinerte programmer.

Konsollen er også utstyrt med hurtigtaster for hastighet og stigning som gjør det enkelt å velge hastigheter og programmer, pluss at det er ekstra hurtigtaster på håndtakene i front (stigning på venstre side, hastighet på høyre). Pulsen måles via sensorer i håndtakene, eller fra en ekstern pulssensor (må kjøpes separat).

Masterfit 950 tredemølle støtter treningsapper som blant annet Zwift. Med Zwift kan du konkurrere mot deltakere fra hele verden i nye løyper hver eneste dag, opprette egne løyper i Google Maps, eller bare løpe alene på steder du har drømt. Møllen har ingen egen skjerm for visning av disse appene og krever derfor bruk av en ekstern skjerm som for eksempel et nettbrett eller en TV. Treningsdata fra løpeturen kan enkelt synkroniseres til ulike treningstjenester.

Merk at tredemøllen automatisk sender hastigheten til Zwift, men det er ingen automatisk justering av stigningen dersom løypen du løper inkluderer stigningsforandring. Stigning må justeres manuelt. Dersom du ønsker automatisk justering av stigning anbefales en NordicTrack-tredemølle med iFit støtte.


Ekstra utstyr

Maskinen leveres med flaskeholder, stativ for nettbrett og mobil, samt trådløs ladeplate for mobilen. Det er også mulig å koble til mobilen for å spille av musikk via Bluetooth gjennom de innebygde høyttalerne.

Masterfit 950 tredemølle er kort oppsummert en gjennomført tredemølle av topp kvalitet i alle ledd. At den er designet spesifikt for en brukergruppe som krever «det beste» uten at prisen er høyere, er svært positivt. Treningspartner.no er Norges største spesialforretning for treningsapparater til hjemmetrening og bedrift, og tilbyr også meget god service som er viktig ved kjøp av såpass kostbare produkter. Dette er en tredemølle for hele familien eller trimgruppe, og som du ikke vokser ut av – samme hvor raskt eller langt du løper.


Garanti

Masterfit 950 Tredemølle er som nevnt er svært solide tredemølle med topp byggekvalitet og pålitelighet. Garanti er likevel viktig, for til tross for at dette er maskiner som er laget for å vare, så kan feil likevel oppstå. En trygghet i seg selv er at når du handler fra Treningspartner.no, så handler du fra en meget kompetent butikk med god oppfølging og service.

Masterfit 950 Tredemølle kan tilby følgende garanti:

 • Ramme – 5 år
 • Motor og computer – 5 år
 • Slitedeler (inkluderer bla. kulelagre) – 1 år

Montering

Masterfit 950 Tredemølle er en tung tredemølle, og krever sin jobb for å få på plass. Her anbefales det å være flere personer (minst to) som kan bidra til å bære den til rommet den skal stå. Til gjengjeld er selve monteringen relativt enkel. Husk at møllen må kobles til en jordet stikkontakt.Del gjerne:

Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”
28. mars 2024 | Guider

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg alt du må vite.
Les mer
Featured image for “Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene”
15. mars 2024 | Guider

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
Les mer
Featured image for “De beste pulsklokkene – Best i test”
14. mars 2024 | Anbefalte artikler

De beste pulsklokkene – Best i test

Nærmere 150 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger å vite her. Her er de beste pulsklokkene.
Les mer
Featured image for “Dette må du vite før du kjøper nye løpesko”
8. mars 2024 | Guider

Dette må du vite før du kjøper nye løpesko

Pronasjon, dropp, stack og karbon – denne guiden gir deg forklaringen på ulike begreper i sko-verdenen og hva du bør tenke over ved valg av nye løpesko.
Les mer
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”
4. mars 2024 | Guider

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du bør vite, samt noen gode tips og anbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
18. februar 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!”
18. februar 2024 | Guider

Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!

Nysgjerrig på interaktiv trening og lurer på hva «Zwift» er for noe? Her får du vite det du trenger for å komme i gang, og hvorfor Zwift er så populært!
Les mer
Featured image for “Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger”
7. februar 2024 | Guider

Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

På jakt etter ny skallbekledning? Her får du oversikten over hva du bør se etter og hva du bør tenke over i valget av ny skalljakke og skallbukse.
Les mer
Featured image for “Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger”
15. januar 2024 | Guider

Dunjakke og dunbekledning – Guide og anbefalinger

Forvirret over alle begrepene om dun? Denne guiden gir deg svarene du lurer på, og hjelper deg å velge riktig dunjakke til ditt behov.
Les mer
Featured image for “Slik får du kart på Garmin-klokker som egentlig ikke støtter det”
8. januar 2024 | Guider

Slik får du kart på Garmin-klokker som egentlig ikke støtter det

Eier du en Garmin-klokke som ikke støtter kart? Komoot gjør det mulig å få kart på en rekke Garmin-enheter som egentlig ikke støtter dette!
Les mer