Garmin lanserer Forerunner 265 og Forerunner 965

2. mars, 2023 (oppdatert 23. mai 2023)
Featured image for “Garmin lanserer Forerunner 265 og Forerunner 965”

Garmin har nylig lansert to nye klokker i Forerunner-serien; Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 965. Med dette fortsetter Garmin å introdusere AMOLED-skjermer i sine mest populære pulsklokker.

Garmin Forerunner 255 og 955 har ikke engang rukket å bli et år gamle, men Garmin viste i fjor vinter at de lyktes stort med lansering av EPIX 2, en AMOLED-versjon av den populære Fenix-serien. Nå gjør de mer eller mindre det samme med Garmin Forerunner-serien og lanserer Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 965.

Garmin Forerunner 265 og Forerunner 965 tar alt det gode fra forgjengerne og topper det hele med en flott AMOLED-skjerm og enda litt mer.

Hva lanseres?

 • Garmin Forerunner 965 – Pris 7399,-
 • Garmin Forerunner 265 – Pris 5699,-
 • Garmin Forerunner 265S – Pris 5699,-


Kjøp Garmin Forerunner 265

Kjøp Garmin Forerunner 265S

Kjøp Garmin Forerunner 965

Denne gangen er det enklere enn tidligere. Produktlinjen er renere og det er kun en variant av toppmodellen (ingen «solar»), samt de to vante størrelsene av Garmin Forerunner 265 og Forerunner 265S, men ingen egen «Music»-utgave. Alle klokkene har AMOLED-skjerm.

Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 265

Garmin Forerunner 265S


Hva er Garmin Forerunner 965?

Garmin Forerunner 965 er Garmin sin nyeste og mest fullspekkede pulsklokke med en stor, fargerik og lyssterk AMOLED-touchskjerm, mengder av trenings- og navigeringsfunksjoner, et hav av aktivitetsprofiler, smartklokkefunksjoner og lang batteritid. Med Forerunner 965 har Garmin i korte trekk overgått seg selv og det man trodde var mulig å få til med en så liten og lett klokke, og appellerer til alle typer brukere, idretter og aktiviteter.

Garmin Forerunner 965 – Hva er nytt?

 • AMOLED-skjerm vs. MIP skjerm
 • Større skjerm, bedre oppløsning: 1,4″ vs. 1,3″ (454 x 454 px vs. 260 x 260 px)
 • Oppgradert UI (brukergrensesnitt)
 • Økt batteritid (opptil 23 dager i smartklokkemodus, 31 timer i GPS-modus, 22 timer i Multi-GNSS).
 • Ny lader: Samme ladekontakt, men oppdatert med USB-C i enden.
 • Titanium bezel. Kraftigere byggekvalitet.
 • Kronisk belastning (nytt mål på belastning).
 • Avansert løpsdynamikk: Klokken måler nå avansert løpsdynamikk som kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer direkte på håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.
 • Physio TrueUp 2.0: Klokken synkroniser nå enda mer fysiologiske data – inkludert treningsstatus, treningsbelastning, belastningsfokus og mer – mellom flere Garmin-enheter.
 • Pris: 7399,- vs. 7199,- (Solar). 6099,- (standard)

Garmin Forerunner 965 bygger på forgjengeren Garmin Forerunner 955, men har fått et par oppdateringer både på innsiden og utsiden. Den mest åpenbare er AMOLED-skjermen som er betraktelig mer farge-og lyssterk enn den tradisjonelle MIP (memory in pixel)-skjermen, og ikke minst er med på å løfte kvaliteten på alt fra menyer, urskiver, animasjoner og kart. Kartene har i tillegg fått økt detaljnivå fra større zoom-avstand slik at det er lettere å se alt fra gatenavn til konturer/detaljer i terrenget uten å måtte zoome voldsomt inn.

Merkelig nok er det kun Garmin Forerunner 265 som benytter Gorilla Glass 3 glass i skjermen som er mer motstandsdyktig mot riper enn Corning Gorilla Glass DX som blir brukt i Forerunner 965.

Det eneste området MIP-skjermer faktisk har en fordel, er i sterkt sollys utendørs, så dette blir spennende å se i testen som kommer noe senere.

Urkassen bevarer den samme diameteren på 47 mm, mens tykkelsen har blitt redusert med 1,2 mm fra 14,5 mm til 13,2 mm. Vekten har derimot økt med 1 gram fra 52 gram (Forerunner 955 Solar) til 53 gram.

Større skjerm og lengre batteritid

Deretter er det to store nyheter; større skjerm og lengre batteritid. Skjermen på Garmin Forerunner 955 fikk en økning fra 1,2″ til 1,3″, og Garmin Forerunner 965 tar den videre til 1,4″. Oppløsningen har også økt fra 260 x 260 px til 454 x 454 px, og bidrar til at skjermen generelt skal være lettere å lese. I tillegg er bezelen (ringen rundt skjermen) oppgradert fra fiberforsterket polymer til det langt sterkere materialet titanium.

Bedre batteritid

Ellers har batteritiden gjort et byks – i hvert fall på papiret. Der Garmin Forerunner 955 Solar kunne imponere med opptil 20 dager i smartklokkemodus og opptil 42 timer trening uten musikk, dytter Garmin Forerunner 965 dette opp til 23 timer i smartklokkemodus og 31 timer trening i GPS-modus. Med multibånd-GNSS aktivert har batteritiden økt fra 20 timer til 22 timer. Om disse tallene stemmer gjenstår riktignok å se under testen som kommer senere.

Merk at disse tallene er med «hev-for-å-vekke» skjerm, og at skjermen som standard er svart, og tennes først når du vipper/hever håndleddet. Du kan justere legenden på hvor lenge skjermen skal lyse, og du kan sette den til «alltid-på». Alltid-på skjermen reduserer batteritiden betraktelig, og du må belage deg på at rundt halvparten av den oppgitte batteritiden. Garmin skal likevel ha skryt for å ha en av de mest responsive skjermene når det kommer til å reagere på bevegelse og å våkne til liv.

Garmin Forerunner 965 bevarer den samme ladeporten som tidligere, men ladekabelen som følger med har nå USB-C i enden. Det er ingen støtte for trådløs lading.

Nytt mål på treningsbelastning

Til slutt introduserer Garmin et nytt mål på Kronisk belastning. Mens Akutt belastning har fokus på kort sikt, skal Kronisk treningsbelastning ta for seg belastning på lengre sikt. Med dette ønsker de å gjøre det enda lettere å forså den langsiktige utvikling, og hvordan forholdet mellom disse to påvirker kroppen. Akutt- vs. kronisk treningsbelastning analyserer balansen mellom utøverens akutte (kortvarige – siste 7 dager) og kroniske (langvarige – siste 28 dager) belastning, og varsler deg i situasjoner der belastningen endrer seg for raskt.

Pris
Prisen har økt marginalt, og ligger nå på 7399 kr. Garmin Forerunner 955 Solar kostet 7199 kr da den ble lansert i sommeren 2022, men har nå blitt redusert til 6999 kr. Garmin Forerunner 955 koster 5949 kr.

De viktigste funksjonene for Garmin Forerunner 965:

 • 1,4″ stor touch AMOLED-skjerm med økt oppløsning: Økt fra 1,3″ (260 x 260 px) til 1,4″ (454 x 454 px) sammenlignet med Forerunner 955/955 Solar).
 • Batteritid: opptil 23 dager i smartklokkemodus, 31 timer i GPS-modus, 22 timer i Multi-GNSS.
 • Multi-band GNSS med SatIQ-teknologi (bedre presisjon på satellittmålinger, raskere tilkobling satellitter).
 • Garmin ELEVATE 4.0 pulssensor med PulseOX (måler oksygenmetning og hjertevariabilitet)
 • Map Manager med mulighet for nedlasting av TopoActive-kart for hele verden direkte til klokken via WiFi.
 • Avanserte navigeringsfunksjoner. Mer detaljerte kart.
 • Omfattende trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Integrert løpskraft uten behov for eksterne sensorer.
 • Avansert løpsdynamikk: Måler avansert løpsdynamikk rett fra klokken uten behov for eksterne sensorer.
 • Training Readiness Score – Forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig, og hvor intensivt du kan trene.
 • HRV Status – Viser siste natts gjennomsnittlige HRV status, og sammenligner snittet for de siste 7 dagene med en grunnlinje for de siste 3-15 ukene. Et avvik fra grunnlinjen han indikere sykdom, overtrening, stress, etc..
 • Visual Race Predictor – Løpsberegner som tar hensyn til tidligere løpeaktiviteter, og kondisjonsnivå for å kunne estimere sluttider på ulike løpsdistanser, samt hvordan dette utvikler seg over tid.
 • Daglige foreslåtte treningsøkter – Se daglige foreslåtte treningsøkter for en uke fremover. Øktene tar også hensyn til kommende eventer.
 • Race Widget – En dedikert widget som viser info om et kommende event, blant annet løypeprofil, værmelding (når det nærmer seg), aktuelle treningstips, estimert sluttid, daglige treningsforslag, m.m.. Du kan også sette opp en PacePro-plan for løpet.
 • Akutt belastning (oppgradert treningsbelastning) – Viser treningshistorikken din og sammenligner intensiteten til de siste treningsøktene med det optimale området for å forbedre treningseffekten.
 • 50+ ulike aktivitetsprofiler.
 • Strava Live Segments, PacePro, ClimbPro, Virtual Partner/Racer, Real-Time Stamina, Ytelseskondisjon, avanserte intervaller+++
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.

Garmin Forerunner 955 Solar er allerede grundig testet, og testen finner du her:


Hva er Garmin Forerunner 265?

Garmin Forerunner 265 hører til Garmin sin serie av budsjett pulsklokker med kvaliteter og funksjonalitet fra toppmodellene. Forerunner 265 tilbyr de aller viktigste funksjonene fra storebroren Forerunner 965, men til en lavere pris. Her får du en pulsklokke tilgjengelig i to størrelser, begge med en fargerik og lyssterk AMOLED-touchskjerm, mengder av treningsfunksjoner, et hav av aktivitetsprofiler, smartklokkefunksjoner og en imponerende batteritid. Der Forerunner 245-serien i utgangspunktet var rettet mot løperen, appellerer Garmin Forerunner 265 til absolutt alle (i likhet med Forerunner 255).

Garmin Forerunner 265 bygger videre på sin dyrere slektning og dytter inn noen egenskaper som i utgangspunktet ikke hører hjemme på budsjettmodeller. Dette er med andre ord klokken for deg som ønsker mest mulig valuta for pengene.

Garmin Forerunner 265 – Hva er nytt?

 • AMOLED-skjerm vs. MIP skjerm
 • To størrelser: Garmin Forerunner 265 – 1.3″ (416 x 416 px) og Garmin Forerunner 265S – 1.1″ (360 x 360 px).
 • Ingen «non-music» modell (alle har støtte for lagring/offline streaming av musikk).
 • Økt batteritid: Garmin Forerunner 265/265S: opptil 13/15 dager i smartklokkemodus og opptil 20/24 timer i GPS-modus.
 • Nytt knappedesign: Større «start»-knapp.
 • Nytt «dual-color» design der inn- og utside av reimen har ulik farge.
 • Training Readiness.
 • Avansert løpsdynamikk: Klokken måler nå avansert løpsdynamikk som kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer direkte på håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.
 • Pris: 5699,- vs. 3799,- (ikke-Music). 4299,- (Music)

Som vanlig er det to modeller som lanseres; Garmin Forerunner 265S og Garmin Forerunner 265, der klokkene er identiske foruten om størrelsen på henholdsvis 42 mm og 46 mm. Nå skilles det ikke lenger mellom «music» og «ikke-music», og uansett hvilken Garmin Forerunner 265 du velger, har den innebygd lagring for musikk og offline streaming fra Spotify/Deezer.

Sammenlignet med forgjengeren har Garmin Forerunner 265 fått noen betydelige oppdateringer både på innsiden og utsiden. Den mest åpenbare er AMOLED-skjermen som er betraktelig mer farge- og lyssterk enn den tradisjonelle MIP (memory in pixel)-skjermen, og som i likhet med Forerunner 965 er med på å heve kvaliteten på menyer, urskiver og animasjoner. Nytt er også et «dual-color» design der inn- og utside av reimen har ulik farge.

Større skjerm. Touch. Og Training Readiness

Deretter er det to store nyheter; touch og Training Readiness! Skjermen på Garmin Forerunner 245 var på 1,2″, mens Forerunner 255 gav valget mellom 1,1″ (41 mm) og 1,3″ (46 mm). Garmin Forerunner 265 bevarer de samme fysiske målene, men har klart å redusere det sorte området mellom skjermen og bezelen slik at størrelsen nå er henholdsvis 42 mm og 46 mm.

For Garmin Forerunner 265S har oppløsningen økt til 360 x 360 px (tidligere 218 x 218 px), for Garmin Forerunner 265 er har oppløsningen økt fra 260 x 260 px til 416 x 416 px. I tillegg til touchskjermen bevarer klokken de fem knappene for enklere betjening under aktivitet, og «start»-knappen har fått et nytt og større design som skal gjør den enklere å trykke.

Garmin Forerunner 265 introduserer også Training Readiness som tidligere var forbehold de dyreste modellene. Training Readiness gir deg nyttig info om hvor mottakelig kroppen er for trening til enhver til. Training Readiness tar hensyn til parameter som søvnscore (siste natt), restitusjonstid, HRV Status, akutt belastning, søvnhistorikk (siste tre netter) og stresshistorikk (siste tre dager), og forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig og hvor intensivt du kan trene.

Klokkene har i tillegg blitt oppgradert med støtte for direkte måling av avansert løpsdynamikk som kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer direkte på håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.

Batteritid

Der Garmin Forerunner 255 Music vartet opp med opptil 14 dager i smartklokkemodus og opptil 30 timer trening uten musikk, er tallene for Garmin Forerunner 265 på opptil 13 timer i smartklokkemodus og 20 timer timer trening i GPS-modus. Den minste modellen har faktisk marginalt bedre batteritid med opptil 15 dager i smartklokkemodus og opptil 24 timer i GPS-modus uten musikk. (Skyldes at klokkene benytter samme batteristørrelse).

I liket med Garmin Forerunner 965 gjelder disse tallene med «hev-for-å-vekke» skjerm, og at skjermen som standard er svart, og tennes først når du vipper/hever håndleddet. Du kan justere legenden på hvor lenge skjermen skal lyse, og du kan sette den til «alltid-på». Alltid-på skjermen reduserer batteritiden betraktelig, og du må belage deg på at rundt halvparten av den oppgitte batteritiden. Garmin skal likevel ha skryt for å ha en av de mest responsive skjermene når det kommer til å reagere på bevegelse og å våkne til liv.

Under ser du de viktigste funksjonene Garmin Forerunner 265:

 • To størrelser: Garmin Forerunner 265 (46 mm) og Garmin Forerunner 265S (42 mm).
 • Batteritid opptil 13/15 dager i smartklokkemodus og opptil 20/24 timer i GPS-modus.
 • Multi-band GNSS med SatIQ-teknologi (bedre presisjon på satellittmålinger, raskere tilkobling til satellitter).
 • SatIQ-teknologi: Klokken velger automatisk beste satellittmodus.
 • Garmin ELEVATE 4.0 pulssensor med PulseOX (måler oksygenmetning og hjertevariabilitet)
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • Barometrisk altimeter (nøyaktige høydemålinger + stormvarsler), gyroskop, akselerometer, termometer, kompass.
 • Integrert løpskraft uten behov for eksterne sensorer.
 • Avansert løpsdynamikk: Klokken måler nå avansert løpsdynamikk som kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer direkte på håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.
 • Multisport-støtte – Full støtte for triatlon og andre multisport aktiviteter.
 • Animerte styrke- og HIIT øvelser direkte på klokka.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Training Readiness Score – Forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig, og hvor intensivt du kan trene.
 • HRV Status – Viser siste natts gjennomsnittlige HRV status, og sammenligner snittet for de siste 7 dagene med en grunnlinje for de siste 3-15 ukene. Et avvik fra grunnlinjen kan indikere sykdom, overtrening, stress, etc..
 • Daglige foreslåtte treningsøkter – Se daglige foreslåtte treningsøkter for en uke fremover. Øktene tar også hensyn til kommende eventer.
 • Health SnapShot – Loggfører hjerterytme, HRV (hjertevariabilitet), oksygenmetning, respirasjonsrate og stress i løpet av 2 minutter.
 • PacePro, Virtual Partner/Racer, brødsmuleruting med sving-for-sving navigering +++

I likhet med fjorårets toppmodell er Garmin Forerunner 255 Music grundig testet. Testen finner du her:


Hva skiller Garmin Forerunner 265 fra Garmin Forerunner 965?

Det er mye likt mellom Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 965, og med introduksjonen av treningsverktøyet «Training Readiness» er budsjettmodellen mer lik toppmodellen enn noen gang. Derimot har Forerunner 965 fått et nytt mål for å overvåke «Kronisk treningsbelastning«.

Begge klokkene har en urkasse og bakside i fiberforsterket polymer, men kun Garmin Forerunner 965 har en forsterket bezel i titanium. Derimot er det kun Garmin Forerunner 265 som benytter Gorilla Glass 3 glass i skjermen som er mer motstandsdyktig mot riper enn Corning Gorilla Glass DX som blir brukt i Forerunner 965.

Tidligere var det fraværet av touchskjerm og navigering/kart som var de to store skillepunktene mellom budsjett og topp, men nå gjenstår kun det siste – med alt det innebærer. Funksjonene knyttet til navigering er nemlig en stor del av egenskapene på toppmodellene, og bringer med seg funksjoner som ClimbPro, NextFork, Lenger Fremme, m.m.. Forerunner 265 tilbyr likevel sving-for-sving veiledning via brødsmuleruting.

Touchskjermen på Garmin Forerunner 955 fungerte/fungerer helt strålende, responderer raskt og er enkel å betjene, og antageligvis gjelder det samme for de nye modellene. I tillegg vil AMOLED-skjermen med raskere oppdateringsfrekvens sannsynligvis bidra til bedre flyt i menyene. På innsiden finner vi aktivitetsprofiler for det aller meste, inkludert støtte for multisport/triatlon, samt mulighet til å tilpasse og opprette nye profiler. Forerunner 965 er dog alene om å støtte Strava Live Segments.

Tilgjengelighet og pris

Garmin Forerunner 265 og Garmin Forerunner 965 er tilgjengelig for salg fra og med 2.mars, men regn med lang ventetid på toppmodellen. Prisene er som følger:

 • Garmin Forerunner 265 – 5699 kr
 • Garmin Forerunner 265S – 5699 kr
 • Garmin Forerunner 965 – 7399 kr

Kjøp Garmin Forerunner 265

Kjøp Garmin Forerunner 265S

Kjøp Garmin Forerunner 965

Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og…
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan…
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt…
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt…
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til…
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en…
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet…
Featured image for “HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet”

HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet

HOKA lanserer et nytt flaggskip i selskapets produktlinje; HOKA Cielo X1 – en løpesko designet for maksimal flyt, fart og…
Featured image for “Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn”

Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn

Studie viser hvordan HRV endrer seg med alder, kjønn og sykdom, og hva gjennomsnitlig HRV-verdi er for ulike kjønn og…
Featured image for “Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race”

Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race

Suunto har lansert de nye hodetelefonene Suunto Sonic og nye farger for multisportklokken Suunto Race. Her er det du må…
Featured image for “COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk”

COROS oppdatering gir løpstest, stressovervåkning og velværesjekk

COROS har lansert en stor oppdatering til en rekke av sine pulsklokker. Den nye oppdateringen bringer med seg en løpstest,…
Featured image for “Et kritisk syn på pulsklokken og ulike helseparametere”

Et kritisk syn på pulsklokken og ulike helseparametere

Lar du deg stresse over at pulsklokka viser manglede antall skritt, dårlig søvn, lav Body Battery, synkende HRV, eller høyt…
Featured image for “Samsung annonserer Galaxy Ring – selskapets første smartring!”

Samsung annonserer Galaxy Ring – selskapets første smartring!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring –…
Featured image for “Stor oppdatering til utvalgte Garmin-klokker”

Stor oppdatering til utvalgte Garmin-klokker

Garmin har startet utrullingen av 2024 Q1 oppdateringen til en rekke klokker. Beta programvare 16.10 inneholder en rekke nye funksjoner…
Featured image for “Amazfit Helio – En smartring laget for å optimalisere prestasjon”

Amazfit Helio – En smartring laget for å optimalisere prestasjon

Amazfit har dratt sløret av sin første smartring, Amazfit Helio, under årets CES 2024 i Las Vegas. Her er det…
Featured image for “Jabra Elite 10 og Elite 8 Active blir enda bedre via to programvareoppdateringer”

Jabra Elite 10 og Elite 8 Active blir enda bedre via to programvareoppdateringer

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, blir oppdatert med bedre støydemping, HearThrough…
Featured image for “Casio G-Shock GPR-H1000 er den tøffeste aktivitetsmåleren på markedet”

Casio G-Shock GPR-H1000 er den tøffeste aktivitetsmåleren på markedet

Hvis MacGyver, Indiana Jones og James Bond skulle dannet en trio og lansert en klokke, så hadde det vært G-Shock…
Featured image for “Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper”

Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper

Polar har kunngjort et spennende samarbeid med det Sennheiser som lanserer nye Sennheiser MOMENTUM Sport ørepropper med Polar-teknologi på innsiden.…
Featured image for “Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect”

Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect

Garmin har presentert et nytt design for sin Garmin Connect app. Det nye oppdateringen fokuserer på et enklere, mer oversiktlig…
Featured image for “Nyhet: Garmin Lily 2”

Nyhet: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet…
Featured image for “Nyhet: Garmin HRM-Fit”

Nyhet: Garmin HRM-Fit

Garmin lanserer sitt første pulsbelte designet for kvinner! Garmin HRM-Fit tar alle de gode egenskapene til HRM-Pro og lar deg…
Featured image for “Slik får du kart på Garmin-klokker som egentlig ikke støtter det”

Slik får du kart på Garmin-klokker som egentlig ikke støtter det

Eier du en Garmin-klokke som ikke støtter kart? Komoot gjør det mulig å få kart på en rekke Garmin-enheter som…