Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper

9. januar, 2024 (oppdatert 18. mars 2024)

Featured image for “Polar lanserer tett samarbeid med nye Sennheiser ørepropper”

Polar har kunngjort et spennende samarbeid med det tyske premium lydmerket Sennheiser som lanserer nye Sennheiser MOMENTUM Sport ørepropper med Polar-teknologi på innsiden.

For snart et år siden kunngjorde Polar en ny forretningsmodell, ‘Polar for Business’, som startet med et samarbeid med det japanske klokkevaremerket Casio i februar 2023 der de gjorde 25 av algoritmene sine tilgjengelig for alle som ønsket å ta de i bruk. Dagens samarbeid går enda dypere, og er første gang et produkt som ikke er produsert av Polar fått full støtte for Polar sitt økosystem, inkludert tilgang til ytelsessporing, treningsanalyse, smart coaching og stemmeveiledning.

Polar + Sennheiser

Det nye produktet det gjelder er Sennheisers splitter nye ørepropper Sennheiser MOMENTUM Sport. Dette er ørepropper som fokuserer på trening og som er offisielt drevet av Polar. Ved hjelp av Polars biosensor-funksjoner og forbedret veiledning for trening og velvære, skal de gi brukerne nyttig helse- og treningsinfo både underveis og etter trening.

De eksklusive øreproppene kombinerer Sennheisers førsteklasses lyd med Polar sin avanserte treningsteknologi som inkluderer en optisk pulssensor og en kroppstemperatursensor som begge kan gi kritiske data for å veilede mest effektive treningsøkter.

Med det nye samarbeidet åpner Polar sitt økosystem enda mer, og gir MOMENTUM Sport-brukere full tilgang til Polar sin treningsanalyse uten behov for å eie en Polar-klokke eller enhet. Brukere vil få full tilgang til Polars vitenskapelig støttede veiledning via Polar Flow-appen, inkludert ytelsessporing, treningsanalyse, smart coaching og stemmeveiledning. Dette inkluderer også ny funksjonalitet for kroppstemperatursporing som fungerer med Sennheiser-ørepropper slik at brukerne bedre kan håndtere trening og væskebalanse under varme forhold.

De som eier en Polar Vantage V3-klokke kan sømløst integrere denne med Sennheiser-øreproppene for å ta i bruk blant annet taleveiledning. Sennheiser MOMENTUM Sport er også fult kompatibel med tredjeparts tjenester som Strava, slik at treningsdata automatisk lastes opp til nettjenesten/appen.


Sennheiser MOMENTUM Sport

Sennheiser MOMENTUM Sport vil være tilgjengelig fra 9. april i tre forskjellige fargevarianter: Polar Black, Burned Olive og Metallic Graphite. Prisen er satt til NOK 3.490,00.

For å redusere støy fra trinn, pust og andre lyder, er øreteøreproppene utstyrt med en akustisk avlastningskanal og et halvåpent design som gir en naturlig opplevelse av omgivelsene. Med justerbar gjennomsiktighetsmodus, anti-vind-modus og adaptiv støyreduksjon, kan brukeren enkelt tilpasse seg skiftende miljøer. MOMENTUM Sport benytter 10 mm store elementer, og lyden skal være mer treningsfokusert enn f.eks. MOMENTUM Wireless 3 som er testet her.

Øreproppene er designet med IP55 svette- og vannavvisning, samt et robust etui og slitesterke ørepropper slik at MOMENTUM Sport er velegnet til trening. Ladeetuiet er relativt lite, lett og robust, er i IP54-sertifisert, og støtter trådløs lading. Selve øreproppene byr på 6 timer avspilling, mens ladeetuiet gir tre ekstra oppladninger og totalt tre ekstra ladesykluser, og øker dermed avspillingstiden til totalt 24 timer. Hurtigladefunksjonen sørger for at kun 10 minutters lading via USB-C holder til 45 minutters avspilling.


Del gjerne:

Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA”
17. juni 2024 | Blogg

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA – med ekstrem batteritid, solcellelading, smart navigering og avanserte analysefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer