Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Hvilken skal du velge?

24. januar, 2022 (oppdatert 9. juni 2023)

Featured image for “Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Hvilken skal du velge?”

Ny lansering, ny klokke og nye spørsmål. Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro. Hvilken Garmin pulsklokke skal du velge? Er oppgraderingen fra Garmin Fenix 6 Pro til Garmin Fenix 7 verdt prisforskjellen? Hva er forskjellen mellom Garmin Fenix 6 Pro og Garmin Fenix 7? Det finner vi ut her.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Kjøp Garmin Fenix 7

Kjøp Garmin Fenix 6 Pro

Kanskje sitter du i dag med en Garmin Fenix 6 Pro på hånden og er super fornøyd, men likevel er du nysgjerrig på Garmin sitt nyeste flaggskip – Garmin Fenix 7. Etter over 2 år på markedet har Garmin Fenix 6 Pro falt voldsomt i pris, og fremstår per dags dato som et meget godt kjøp. Fra rimeligste Fenix 6 Pro modell til den rimeligste Fenix 7 modellen er prisforskjellen rundt 4000 kr. Om du skal oppgradere blir en avgjørelse du fullt og helt må stå for selv, men her får du forklart de viktigste likehetene og de viktigste forskjellene.

Spørsmålet er hvilken av disse modellene du skal velge:

treningsklokke garmin

Garmin Fenix 6 Pro Solar vs. Garmin Fenix 7.

Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Design

Både Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 6 kommer i tre størrelser:

  • Garmin Fenix 6S / Garmin Fenix 7S: 42 mm, 1,2″ skjerm (240×240
  • Garmin Fenix 6 / Garmin Fenix 7: 47 mm, 1,3″ skjerm (260×260)
  • Garmin Fenix 6X / Garmin Fenix 7X: 51 mm, 1,3″ skjerm (416×416)

Vekten er tilnærmet den samme på tvers av modellene, men materialvalget kan utgjøre en forskjell. For Garmin Fenix 6 finnes det tre modeller ; Standard, Pro, Sapphire. Førstnevnte er en rimeligere modell som leveres uten kart, musikk eller WiFi, og har 64MB lagringsplass. Alle modellene med betegnelsen Pro eller Sapphire kommer med kart, musikk, WiFi og 32GB lagringsplass.

Skjerm

Skjermstørrelsen mellom de tre ulike modellene forblir lik sammen med oppløsningen, men nye Garmin Fenix 7 har fått touchskjerm, noe som nærmest revolusjonerer bruken av kart på klokken. Touchskjermen er meget responsiv og god, og kommer til stor nytte når det skal zoomes inn/ut av kartene, panorere rundt omkring, og ikke minst til generelt bruk i menyene.

Byggkvalitet – materialer

For samtlige modeller uten betegnelsen Sapphire eller Titanium er selve klokkehuset laget i en blanding av rustfritt stål og fiberforsterket polymer, mens glasset består av Corning Gorilla Glass DX. Modellene med betegnelsen Sapphire, Titanium eller Power Sapphire, er klokkehuset laget i titan og fiberforsterket polymer, mens skjermen består av tilnærmet ripebestandig Sapphire-glass. Titan er sterkere og lettere enn rustfritt stål, og gir dermed bedre beskyttelse mot riper, samt lavere vekt.

Solar – Solcellelading

I tillegg må du forholde deg til navn som Power Glass og Power Sapphire. Power Glass er Garmin sin betegnelse på standard glass med solcellelading innebygd i glasset. Dette kom for første gang med introduksjonen av Garmin Fenix 6-familien. Med Garmin Fenix 7 klarte Garmin endelig å produsere Sapphire glass med solcelleteknologien som tidligere kun var tilgjengelig i standard glasset. Dette glasset har fått navnet Power Sapphire, og det skilles ikke lenger mellom modeller med Sapphire- og solcelle. Alle modellene med Sapphire glass har nå solcelle, og heter nå Power Sapphire.

Til tross for at klokkene er svært like, har Garmin Fenix 7 fått et noe renere og mer forseggjort design ettersom skruene som holder klokken sammen nå er flyttet helt ut til innfestet av reimene, mens de for Fenix 6 er på selve klokkehuset.

Garmin Fenix 7

Panelet som sørger for solcelleladingen er når større og mer effektivt på Garmin Fenix 7 (til høyre).

Byggekvalitet

Alle Fenix 6 og Fenix 7 modellene er vanntett ned til 100 meter (10 ATM), og tåler temperaturer fra de kaldeste vinterdagene på Røros til de varmeste Gran Canaria dager. Uavhengig av årsmodell kan du også bruke reimer om hverandre, så lenge det er mellom Fenix 6S og Fenix 7S, Fenix 6 og Fenix 7, og Fenix 6 og Fenix 7X.

Merk dog at Garmin Fenix 7X i motsetning til alle andre modeller, uavhengig av generasjon, har fått en innebygd LED-lykt som faktisk er kraftig nok til å kunne brukes som nødlys dersom du ikke skulle ha andre lys med deg. Den vil også kunne fungere som en lykt når du løper, og vil blinke i takt med løpsfrekvensen din.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Funksjoner

Noe av det som gjør Garmin Fenix modellene så unike, er de mange funksjonene som gjør klokkene ekstremt allsidige. Stort sett alle klokkene kommer med kart, mulighet for å laste ned musikk, streame offline spillelister fra musikktjenester som Spotify, Deezer og Amazon Music, men den rimeligste utgaven av Fenix 6 (uten noen ekstra betegnelse), kommer uten støtte for dette.

Med Fenix 7 har Garmin ryddet opp i navnene. Alle Garmin Fenix 7 modeller kommer med de samme funksjonene, og det er kun materialvalg og lagringsplass som skiller de. «Standard Fenix 7» har 16GB lagring, mens resten av gjengen har 32GB lagring.


Kart

Kartene i de to Fenix-generasjonene er de samme, men Fenix 7-serien lar deg laste ned kart direkte på klokken via WiFi uten behov for å synkronisere klokken med Garmin Express. Du får i tillegg funksjonen Map Manager som lar deg laste ned TopoActive kart fra hele verden – gratis -, mens du med Garmin Fenix 6 Pro-modellene må klare deg med TopoActive kart for kun den regionen du kjøper klokken. Kjøper du en klokke i Europa, ville kartet dekke disse landene. Kjøper du en klokke i Nord-Amerika, ville kartet dekke dette området.

Garmin Fenix 7 har også fått oppdaterte kartlag med bedre kontraster og synlighet for ulike stier og veier. SkiView kartet har fått støtte for navn på alpinanleggene og løypene (over 2000 anlegg). Ikke minst har Garmin inkludert helt «vanlige» langrennsløyper i kartene for aktivitetsprofilen Langrenn.

Begge klokkene kommer med forhåndsinstallerte kart for 42 000 for golfbaner rundt i hele verden, og kan benytte Garmin sin populartitetsruting for å finne/opprette populære ruter on-the-go.

Sensorer og tilkobling

Foruten om kommer begge Fenix-modellene med det samme brede utvalget av sensorer som Bluetooth, ANT+ og WiFi, og kan kobles til nærmest alt du kan tenke deg av tilbehør fra et pulsbelte, temeperatursensor, tredemølle, sykkelrulle, wattmåler, sykkellykt til trådløse ørepropper. Listen over sensorer inkluderer; Full GNSS-støtte, barometrisk altimeter, termometer, 3-akset elektronisk kompass, akselerometer, gyroskop, ELEVATE 4.0 pulssensor, PulseOx-sensor.

Mutli-Band GNSS

MEN, verdt å merke er at Garmin Fenix 7 Sapphire Solar modellene kommer med Multi-Band GNSS. Multi-Band GNSS gjør det mulig å få kontakt med flere satellitter samtidig, og flere frekvenser som de ulike satellittene sender ut. Resultatet blir enda mer nøyaktig satellittsporing, spesielt i krevende områder som i bygater med høye bygninger, i dype og trange daler/kløfter, eller i bratte fjellområder.


Garmin Fenix 6 Pro vs. Garmin Fenix 7  – Batteritid

Battertiden har bestandig vært Garmin Fenix-modellene sin styrke, og både Fenix 6 og Fenix 7 imponerer med lang batteritid både i smartklokkemodus og GPS-modus. Ettersom begge klokkene har mulighet til spille av musikk offline, og enkelte av modellene kommer med solcellelading i skjermen, vil du kunne oppleve store forskjeller i batteritid avhengig av hvilke innstillinger du har aktivert.

Solcellelading

Velger du en modell med Power Glass eller Power Sapphire, vil du få lengre batteritid i de fleste situasjoner. Her er det snakk om alt fra noen timer, til ekstra dager. For at solcelleladingen skal ha særlig effekt, bør klokken være eksponert for sollys rundt tre timer daglig. Den ytterste ringen som fungerer som 100% solcellepanel har økt betraktelig fra Garmin Fenix 6 Pro til Garmin Fenix 7, samtidig som at resten av glasset har 38% bedre evne til å fange opp sollys. Sammenlignet med tidligere er batterikapasiteten forbedret med mer enn 25%, 30% og 90% i henholdsvis smartklokkemodus, GPS-modus og ekspedisjonsmodus.

Garmin Fenix 6 Pro

Garmin Fenix 6 Pro Solar med solcellelading.

Batteristyring

Begge klokkene kommer med Garmin sin Battery Manager som lar det tilpasse/justere batteritiden ved å aktivere/deaktivere ulike funksjoner. Garmin sin intuitive Power Manager (Strømstyring) viser deg i sanntid hvilke funksjoner som bruker batteri, hvor mye batteri hver av disse bruker, slik at du enkelt kan aktivere/deaktivere disse etter eget ønske. Klokken kommer med flere Batterimoduser (Battery Mode) forhåndsinstallert slik at du kan velge f.eks. «Jakkemodus» som skrur av den optiske pulssensoren ettersom den uansett ikke vil ha noen funksjon når klokken benyttes utenpå et jakkeermet. Velger du «Maks Batteri» vil klokken sette GNSS-sporingen til UltraTrac, skru av Bluetooth-tilkoblingen, den optiske pulssensoren og musikkfunksjonen. Du kan opprette egne Batterimoduser å lagre disse etter eget ønske.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Trening

Aktivitetsprofiler

Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 6 Pro kommer med et hav av ulike aktivitetsprofiler, og de er stort sett like på begge klokkene. Med introduksjonen av Fenix 7 får Fenix 6 enda flere aktivitetsprofiler og funksjoner takket være en velkommen oppdatering. Klokkene kan brukes til alt fra yoga, pilates, spinning, styrketrenings, løping, sykling, skikjøring, klatring, tennis, SUP og surf, og svømming. Dataskjermer og datafelter kan i stor grad settes opp etter eget ønske, og etter at Garmin oppdaterte Fenix 6 til å støtte Connect IQ system 5, har nå begge modellene mulighet til å laste ned apper fra Connect IQ Store direkte på klokken, samt å kontrollere innstillingene direkte fra telefonen via Sync Settings.

Garmin treningsklokke

Det finnes et hav av aktivitetsprofiler å velge blant på begge modellene. De nye aktivitetsprofilene som kom med FEnix 7, finner også veien til Garmin Fenix 6-serien.


Treningsfunksjoner

Begge klokkene er så fullstappet av treningsfunksjoner at du sannsynligvis aldri kommer til å få bruk for alle, men veldig mange er nyttige i ulike situasjoner. Garmin Fenix 7 har fått noen nye og spennende funksjoner som du ikke får på Fenix 6. Blant annet Real-Time Stamina som er en sanntids vurdering som hele tiden viser deg hvor mye ressurser du har tilgjengelig ved på basert på intensiteten på treningen der og da.

I tillegg har Fenix 7 fått funksjonen Visual Race Predictor som er en oppgradert løpsberegner. Visual Race Predictor tar nå hensyn til tidligere løpeaktiviteter, og kondisjonsnivå for å kunne estimere sluttider på ulike løpsdistanser. Race Predictor Trend viser hvordan disse estimatene utvikler seg over tid, og er synlig direkte på klokken. På Fenix 6 vil du også få estimerte sluttider, men ikke den grafiske fremstillingen som viser utviklingen over tid.

Fenix 7 kommer også med funksjonen Up Ahead, eller Lenger Fremme. Lenger fremme viser aktuelle interessepunkter på løypen foran deg fortløpende etterhvert som du nærmer deg. For at dette skal fungere kreves det at du legger inn en løype med interessepunkter på forhånd. Du kan enten opprette dette selv, eller importere en løype fra en tredjeparts tjeneste som Komoot, Strava, etc..

Ellers har begge klokkene de nyttige treningsverktøyene som ClimbPro, PacePro, Virutal Parner/Racer, Strava Live segments, intervallufunksjoner, m.m..


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Pulsmåling (OHR)

Garmin har i mange år levert svært gode optiske pulssensorer, og ELEVATE 3.0 sensoren var lenge regnet som kanskje den beste på markedet rett etter sensoren som sitter i Apple Watch. Garmin Fenix 7 kommer med Garmin sin nyeste generasjon pulssensor – ELEVATE 4.0 – og gir enda bedre presisjon i de fleste situasjoner. Med den nye sensoren har også PulseOX-sensoren som måler oksygenmetning i blodet fått en oppgradering, slik at målingene skal være enda mer pålitelige. den nye sensoren har samtidig blitt forsterket med glass for bedre beskyttelse not elementene.

treningsklokke

Fra venstre er Garmin Fenix 6 Pro med ELEVATE 3.0 sensoren. Til høyre er Garmin Fenix 7 med ELEVATE 4.0 sensoren.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Aktivitetsmåling

Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 6 registrer og loggfører nøyaktig de samme helseparametrene, og presisjonen er tilnærmet lik på tvers av modellene. Garmin er generelt gode på å telle antall skritt, beregne energiforbuk, distanse, telle høydemeter, etc.. Total registrerer klokkene følgende:

Puls, oksygenmetning, respirasjonsrate (pustefrekvens), kaloriforbruk, estimert væsketap, Body Battery (kroppsressurser) målt på en skala fra 0-100 der 100 indikerer fulle batterier, stressnivå fra 0-100, intensitetsminutter, estimert distanse og antall høydemeter tilbakelagt, avansert søvnsporing med dypere søvnanalyse og en søvnscore for nattens søvn, varsler om unormal hjerterytme (høy/lav), estimert VO2-maks nivå og estimert kondisjonsalder basert på nåværende treningstilstand.

Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro

Både Garmin Fenix 6 Pro og Garmin Fenix 7 måler alt av aktivitet, søvn, stress, energiforbruk, m.m..

Kvinner vil i tillegg kunne bruke Garmin Fenix 7 til å overvåke menstruasjonssyklusen og å loggføre symptomer i Garmin Connect. I tillegg kan klokkens brukes til å holde oversikt over svangerskapet.

Begge klokkene vil automatisk gjenkjenne en rekke ulike bevegelser å starte økten selv dersom du har glemt å starte en treningsøkt.

Klokkene gir et enkelt sammendrag av all aktivitet og trening direkte på klokken, mens Garmin Connect appen lar deg dykke dypere ned i all informasjon dersom du ønsker å studere/analysere dette ytterligere.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Treningsanalyse

Treningsanalysen er lik på tvers av enhetene, men Garmin Fenix 7 har oppdatert algoritmene for restitusjonstid, kondisjonsalder og intensitetsminutter slik at de skal  stemme bedre enn tidligere beregninger.

Garmin sin avanserte trenings- og restitusjonsanalyse er sannsynligvis den beste på markedet, og hjelper deg å trene og restituere riktig. Training Load Pro viser treningsbelastning og treningsstatus for de siste 28 dager og forteller deg om du trener effektivt eller ikke, mens treningseffekt umiddelbart etter en økt forteller deg hvoreffektiv den aktuelle økta var, og hvordan den har påvirket kroppen. En nyttig funksjon er Daglige treningsforslag som gir deg daglige anbefalinger for hvilken type trening du bør gjennomføre basert på din nåværende treningstilstand og dagsform. Andre nyttige funksjoner er avansert restitusjonsnalyse, søvnsporing, nøyaktig aktivitetssporing, VO2-maks måling, estimere sluttider for ulike løpsdistanser, samt personlig tilpassede treningsprogrammer gjennom tjenesten Garmin Coach. I tillegg til dette kan du få demonstrer ulike styrke-, yoga-, pilates- og meditasjonsøvelser direkte på klokka ved hjelp av en liten animert figur. Har du aldri før trent styrke eller prøvd noen av disse aktivitetene, vil klokka veilede deg gjennom hele økta

pulsklokke

Begge klokkende kommer med Garmin sitt omfattende Training Load og Training Load Balance analyseverktøy.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Smartklokkefunksjoner

Både Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 6 fungerer som «enkle smartklokker«, og støtter smartvarsler, mulighet til å svare på meldinger dersom du har Android-telefon, samt mulighet for å styre musikken på mobilen. Merk dog at den enkleste varianten av Fenix 6 ikke har innebygd lagring for musikk, kart eller WiFi. Resten av modellene lar deg lagre inntil 2000 sanger offline på klokka (du kan streame offline spillelister fra Spotify og Deezer), samt benytte Garmin Pay til å betale.

Alle modellene har tilgang til apper fra Garmin Connect IQ Store der du kan laste ned ulike widgeter/småprogrammer til klokka, personliggjøre klokken med ulike urskiver, m.m..

garmin smartklokke

Klokkene kommer med støtte for smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify og Deezer, samt Garmin Pay for trådløs betaling. Merk at den rimeligste modellen av Garmin Fenix mangler muligheten for å lagre musikk eller streame spillelister fra Spotify.


Garmin Fenix 7 vs. Garmin Fenix 6 Pro – Konklusjon

Både Garmin Fenix 7 og Garmin Fenix 6 Pro er svært kraftige pulsklokker som egner seg til en rekke ulike aktiviteter og formål. Garmin er gode på å oppdatere eldre enheter, og Garmin Fenix 6 kommer til å få programvareoppdateringer en god stund fremover. Det tok 2,5 år fra lanseringen av Fenix 6 til vi fikk Fenix 7, så det ventes ikke noen ny modell med det første. Prisnivået på Fenix 6 har falt voldsomt siden lanseringen i 2019, og fremstår nå som et meget godt kjøp. Det er ingen tvil om at Garmin Fenix 7 er en kraftigere klokke med enda flere gode funksjoner, men det er opp til deg å finne ut om det er verdt prisforskjellen for deg.

Den viktigste oppgraderingen er touchskjermen som gjør bruken av kart til en fryd. Brukergrensesnittet er minimalt enklere ettersom menyene er optimalisert for touch og litt mer oversiktlige, men etter Garmin sin siste programvareoppdatering av Fenix 6 og introduksjonen av Sync Settings, har begge klokkene støtte for å gjøre alle innstillinger i Garmin Connect appen og deretter overføre disse til klokken. Fenix 7 lar deg dog enklere laste ned kart ettersom dette kan gjøres direkte over WiFi istedenfor å koble klokken til en PC. Kartene har også fått en liten overhaling med bedre kartlag for blant annet skikartet. Ellers er de nye treningsfunksjonene ingen revolusjon, selv om det utvilsomt er flotte funksjoner.

Kort oppsummert

Bruker du klokken mye, har pengene og er på utkikk etter noe mer enn det du har i dag, så er Garmin Fenix 7 absolutt verdt pengene. Om du er fornøyd med dagens Fenix 6 og ikke savner noe vesentlig, eller sitter på gjerdet til å oppgradere, ønsker en supergod pulsklokke, men ikke ser behovet for de nye funksjonene i Garmin Fenix 7, så velger du Garmin Fenix 6 Pro, sparer noen tusenlapper og kan sitte igjen superduper fornøyd!

NB: Garmin har lansert oppfølgeren til Fenix 7 – Garmin Fenix 7 Pro. Her finner du testen: Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar


Kjøp Garmin Fenix 7

Kjøp Garmin Fenix 6 Pro

Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer