20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch

9. august, 2023 (oppdatert 29. januar 2024)

Featured image for “20 Anbefalte treningsapper til Samsung Galaxy Watch”

Pulsklokke eller smartklokke? Disse appene gir deg mer ut av Samsung Galaxy Watch dersom du liker å bruke klokken til trening og aktivitetssporing!

Samsung Galaxy Watch-modellene er blant de kraftigste og beste smartklokkene på markedet, og for hver generasjon blir den enda litt bedre egnet til trening og friluftsliv.

Da Samsung høsten 2022 lanserte Samsung Galaxy Watch 5 Pro, var det mange som satte pris på den robuste byggekvaliteten og økte batteritiden, og selv om ikke klokken rett ut av boksen gir deg alle funksjoner du trenger, så er det som med det meste annet i Android-verdenen; «Det finnes en app for det».

Under får du en enkel oversikt over noen anbefalte apper som kan gjøre både trening og navigering enklere med Samsung Galaxy Watch på hånden. Jeg har kun skrevet hva hovedformålet med appen er, og ikke beskrevet hvordan de skal brukes. Dette er heldigvis ganske selvforklarende når du laster den ned på telefonen og klokka.

Her er noen anbefalte treningsapper for Samsung Galaxy Watch5 som er verdt å prøve ut:

 1. Samsung Health: En allsidig treningsapp som følger med Galaxy Watch5 som standard. Appen tilbyr en rekke funksjoner for løpere, inkludert nøyaktig GPS-sporing av løperuten, distanse, tid og gjennomsnittsfart. Du kan også få tilgang til treningsprogrammer og tilpasse løpeøkter basert på målene dine. Samsung Health gir deg også tilgang til helse- og aktivitetsanalyser som pulsmåling og kaloriforbrenning, slik at du kan få bedre innsikt i treningen din.
 2. FitOn Workouts & Fitness Plans – Gir deg tilgang til hundrevis av treningsøkter og treningsplaner for alle nivåer.
 3. C25K 5K Trainer – Hjelper deg med å trene opp til å løpe 5 km på 8 uker. Appen gir deg enkle instruksjoner om når du skal løpe og når du skal gå.
 4. adidas Running: Sports Tracker – Lar deg spore løpeturene dine og gi deg detaljert informasjon om hastighet, distanse og kaloriforbrenning.
 5. Fitify: Fitness, Home Workout – Gir deg tilgang til hundrevis av treningsøkter og treningsplaner for alle nivåer, samt lar deg opprette egne treningsøkter/programmer.
 6. Map My Fitness – Lar deg spore løpeturene dine og gi deg detaljert informasjon om hastighet, distanse og kaloriforbrenning. Appen gir deg også muligheten til å registrere andre aktiviteter som sykling og svømming.
 7. MyFitnessPal – Lar deg spore kalorier og næringsstoffer, loggføre måltider å få tilpassede kostholdsanbefalinger.
 8. Nike Run Club – Lar deg spore løpeturene dine og gir deg detaljert stemmebaser informasjon om hastighet, distanse og kaloriforbrenning underveis. Nike Run Club tilbyr også ulike løpeutfordringer og belønninger for å holde deg engasjert og motivert.
 9. Yoga Studio – Gir deg tilgang til hundrevis av yogatimer og -programmer for alle nivåer.
 10. One You Couch to 5K – Hjelper deg med å trene opp til å løpe 5 km på 8 uker. Appen gir deg enkle instruksjoner om når du skal løpe og når du skal gå.
 11. StrongLifts 5×5 – Hjelper deg med å trene styrke ved hjelp av den populære 5×5-metoden. Appen gir deg enkle instruksjoner om hvilke øvelser du skal gjøre og når.
 12. Nike Training Club – Gir deg tilgang til hundrevis av treningsøkter og treningsplaner for alle nivåer.
 13. Fitbod – Hjelper deg å trene styrke ved hjelp av en tilpasset treningsplan basert på dine mål og ferdigheter.
 14. 7 Minute Workout – Gir deg tilgang til korte treningsøkter på syv minutter for å forbedre kondisjonen din.
 15. Gymaholic – Gir deg tilgang til hundrevis av treningsøkter og treningsplaner for alle nivåer. Appen har også en funksjon for å lage dine egne treningsøkter basert på et stort utvalg øvelser.
 16. Jacked Factory – Gir deg tilgang til hundrevis av treningsøkter og treningsplaner for alle nivåer. Appen har også en funksjon for å lage dine egne treningsøkter.
 17. JEFIT Workout Planner – Gir deg tilgang til over 1300 øvelser for styrketrening og kondisjonstrening for alle nivåer. Appen har også en funksjon for å lage dine egne treningsøkter.
 18. FitNotes – Lar deg loggføre øktene dine og gir deg detaljert informasjon om fremgangen din over tid.
 19. Headspace – Gir deg tilgang til hundrevis av meditasjonsøkter og -programmer for alle nivåer.

Og helt til slutt:
20. Strava: Run & Ride Training – Strava er kanskje den største og mest brukte treningsplattformen i hele verden. Appen lar deg importere aktiviteter fra en rekke ulike smartklokker og pulsklokker, og kan brukes alene uten klokke. Den beste opplevelsen får du derimot ved å laste ned appen på klokka, og deretter bruke klokken til å registrere økten direkte i appen. Velg aktivitetsprofil, start økta, og tren i vei. Etter at økta er avsluttet kan du studere den i Strava appen og ikke minst sammenligne resultatene dine med hvordan andre Strava-brukere har prestert i samme løype.


For å ta i bruk disse appene på Samsung Galaxy Watch, må du laste ned appene fra Google Play Store eller Samsung Galaxy Apps på klokken din. Deretter kan du bruke klokken til å registrere øktene dine direkte i appene.

Merk at flere av appene krever at du installerer partnerappen på telefonen.


Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer