Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)

31. desember, 2022 (oppdatert 4. september 2023)
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)”

Du ønsker en pulsklokke bygget for å tåle mye og langvarig bruk. En pulsklokke som kan brukes til alt fra den enkle løpeturen, eller styrkeøkten, til en ekspedisjon over Grønnland, eller en Yoga-økt på SATS. En klokke du kan betale med, streame musikk uavhengig av mobilen, samt sjekke meldinger og andre varsler fra mobilen bare ved et raskt blikk. Da ønsker du Garmin Fenix 7 Sapphire.

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar serien står igjen som en liten revolusjon blant multisportklokkene. Denne klokken er så kraftig, så full av funksjoner, så ekstremt allsidig, og så enkel å bruke, at den troner øverst på en suveren førsteplass sammen med EPIX 2, Enduro 2 og Forerunner 965/955. Her får du virkelig alt Garmin har å by på, og funksjoner som dekker absolutt alle behov.

NB: Garmin har lansert oppfølgeren til Fenix 7 – Garmin Fenix 7 Pro. Her finner du testen: Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Tidligere har jeg skrevet en omfattende test som tar deg 14 kaffekopper og 2 mil på tredemølla å lese, så her er kort-versjonen som tar for seg det viktigste. Ønsker du en grundigere test, finner du den her: Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Product Name: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 7749

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Fenix 7 var fullspekket av funksjoner da Garmin lanserte den i januar 2022, og har i løpet av tiden blitt enda bedre takket være en rekke oppdateringer. Det er nesten vanskelig å se for seg hva mer Garmin Fenix 7 skal kunne gjøre, og det eneste den «mangler» er LTE-støtte som åpner for helt ny funksjonalitet, og ikke minst LED-lykt på alle størrelsene.

Som trenings- og outdoorklokke er det ikke mange andre pulsklokker som kan måle seg med Garmin Fenix 7, foruten om Garmin sine egne toppmodeller som legger seg på samme linje. Med støtte for Multi-Band GNSS i Sapphire-modellene, TopoActive-kart for hele verden, en meget god optisk pulssensor, et hav av nyttige treningsfunksjoner og aktivitetsprofiler, avansert trenings- og restitusjonsanalyse som hjelper deg å trene/hvile riktig, og et brukergrensesnitt som gjør betjeningen til en lek, innfrir Garmin Fenix 7 på samtlige områder.

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar er ikke bare et fantastisk treningsverktøy, men en verdifull treningskamerat og turkompis.

Overall
96%
96%

Pros

 • Robust design, men likevel elegant.
 • Gratis TopoActive-kart for hele verden.
 • Enkel betjening med touchskjerm + 5 knapper.
 • Tre ulike størrelser (42mm, 47mm og 51mm).
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • Lang batteritid.
 • Multi-Band GNSS – nøyaktig satellittsporing og rask oppkobling
 • ELEVATE 4.0 pulssensoren er meget god. Måler også oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft i klokken
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste (Garmin Connect)
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka. HIIT-trening med mange ulike treningsformer.
 • Gratis treningsprogrammer, treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Lommelykt på Garmin Fenix 7X modellene.

Cons

 • Savner lykt på de to minste modellene.

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar – Tilnærmet «komplett»

Forgjengeren var god. Garmin Fenix 7 Sapphire Solar er komplett. Denne utgaven er mer robust, men likevel både lettere og penere. Klokken kommer i hele 22 ulike varianter med stort sett samme funksjoner, men med variasjoner i størrelse, materialvalg og reimer (kan enkelt byttes).

 • Garmin Fenix 7S: 42 mm, 1,2″ skjerm (240 x 240), 58g, (48g kun klokkehuset), 20 mm reim
 • Garmin Fenix 7: 47 mm, 1,3″ skjerm (260 x 260), 73g, (50g kun klokkehuset), 22 mm reim
 • Garmin Fenix 7x: 51 mm, 1,4″ skjerm (280 x 280), 89g, (61g kun klokkehuset), 26 mm reim

Fenix 7 er ikke bare blant de mest fullspekkede pulsklokken på markedet, men også en av de som er enklest i bruk. Kombinasjonen av fem knapper og touch gjør betjeningen lekende lett, og brukergrensesnittet er nærmest selvforklarende. Alt av innstillinger kan gjøres direkte på klokken, mens Sync Settings funksjonen forenkler prosessen ved å tillate et komplett oppsett gjennom Garmin Connect appen på mobilen.


Ekstrem batteritid og bedre solcellelading

Nytt for Garmin Fenix 7 er muligheten for å kombinere solcellelading og Sapphire glass i et såkalt Power Sapphire Glass (tidligere kun tilgjengelig for klokkene med «vanlig» Corning Gorilla Glass 3). Faktisk har Garmin valgt å gi alle samtlige klokker med Sapphire glass solcellelading, samt at disse er produsert i titanium som er lettere og mer mer robust enn rustfritt stål. Ikke minst er solcellepanelene nå 30% mer effektiv til å utnytte sollyset sammenlignet med tidligere.

Et av Garmin Fenix 7 Sapphire Solar sine største trekkplaster er den heftige batteritiden på over 1 måned i smartklokkemodus, opptil 135 timer i GPS-modus og opptil 139 dager i ekspedisjonsmodus! Velger du en av modellene med solcelle vil du kunne oppnå enda bedre batteritid, og Battery Manager lar deg opprette egne batterimoduser som gjør at du kan få maks ut av klokken i enhver anledning.

I tabellen under ser du en sammenligning av batteritid og størrelser.


Den mest presise klokken på markedet?

Samtlige Fenix 7-modeller støtter Multi-GNSS for strålende presisjon, mens Sapphire-modellene i tillegg kan stille med Multi-Band GNSS for helt latterlig presise GPS-målinger i utfordrende terreng som trange gater, dype daler, tette skogområder, steile fjellområder, etc.. I tillegg er klokken lynrask til å etablere satellittkontakt, og er som regel klar før du er ute av døren. Garmin sin avanserte SatIQ-teknologi sørger automatisk for å velge den beste GNSS-innstillingen slik at du får den beste kombinasjonen av lang batteritid og nøyaktig GPS-måling.

Garmin ELEVATE 4.0 pulssensoren er sammen med pulssensoren i Apple Watch sannsynligvis den beste på markedet og leverer jevnt over gode pulsmålinger under de fleste aktiviteter. Som alltid med optisk pulsmåling anbefales det å bruke en ekstern pulssensor ved høyintensitetstrening, styrketrening, intervalltrening og under langrenn.

Ingen Garmin-klokke kan i skrivende stund ikke utføre EKG-målinger, men Fenix 7 måler i det minste HRV (hjertevariabilitet) og kan varsle ved unormale pulsverdier, samt registrere unormalt høye stressnivåer. En PulseOx-sensor holder oversikten over oksygenmetningen i blodet.


En personlig trener på hånden

I Garmin Connect appen kan du velge blant en rekke treningsøkter og treningsprogrammer der sistnevnte er dynamiske og endrer seg i takt med hvordan formen din utvikler seg. Velger du å følge en styrkeøkt, yoga-økt, etc., vil klokken vise deg hvordan øvelsene utføres ved hjelp av en animert figur som demonstrer øvelsen i sin helhet. Daglige foreslåtte treningsøkter gir deg daglige treningsanbefalinger basert på din nåværende treningstilstand og dagsform slik at du hele tiden er garantert en økt som sørger for formutvikling.

I samarbeid med Firstbeat tilbyr Garmin en svært omfattende og god trenings- og restitusjonsanalyse. Training Load 2.0 hjelper deg å trene/hvile riktig, mens Akutt belastning viser treningshistorikken din og sammenligner intensiteten til de siste treningsøktene med det optimale området for å forbedre treningseffekten.

I tillegg innfører HRV Status og Training Readiness. HRV Status viser siste natts gjennomsnittlige HRV og sammenligner snittet for de siste 7 dagene med en grunnlinje for de siste 3-15 ukene. Et avvik fra grunnlinjen kan indikere sykdom, overtrening, stress, etc.. Training Readiness forteller deg om kroppen er mottakelig for trening, når den er mest mottakelig og hvor intensivt du kan trene.

All informasjonen er oppsummert i en oversiktlig morgenrapport som samler den viktigste infoen om dagen du har foran deg. Har du en kommende konkurranse på planen vil Race Widget vise info som blant annet løypeprofil, værmelding, aktuelle treningstips, estimert sluttid, daglige treningsforslag, m.m..

Real Time Stamina hjelper deg å forstå hvor hardt du klarer å yte på en gitt hastighet ved løp og sykling, mens Visual Race Predictor estimerer hvor raskt du er i stand til å løpe på de vanligste distansene som 5 km, 10 km, 21 km og 42 km.


En klokke for eventyreren og oppdageren

Fenix 7 leveres med Map Manager som gir tilgang til gratis nedlasting av TopoActive-kart for hele verden direkte til klokken via WiFi. Takket være de avanserte navigeringsfunksjonene med sving for sving veiledning er det nesten en prestasjon å rote seg bort, og Tilbake til start tar deg alltid trygt tilbake til startpunktet. Fenix 7 kommer også forhåndsinstallert med kart for mer enn 42 000 golfbaner og 2000 skianlegg over hele verden med løypenavn og vanskelighetsgrad på rutene.

Ved hjelp av Garmin sin smarte Popularitetsruting og Løyper med rundreise vil klokken vise deg de mest populære rutene i ditt område å gi deg 2-4 alternative ruter som egner seg for løping, sykling eller fotturer. Rundt meg viser hundrevis av interessepunkter (POIs) i umiddelbart nærhet, mens NextFork kartveiledning viser distansen og navnet på neste veildele/kryss/interessepunkt på løypen foran deg slik at du alltid er forberedt på hva som kommer. Alt fungerer like sømløst som Garmin får det til å fremstå.

I tillegg til den solide GPS-målingen vil et dedikert barometer bidrar til bedre høydemålinger, samt varsle automatisk ved plutselige værendringer. Dette er gull verdt om du befinner deg langt og høyt til fjells og ønsker å komme deg hjem før været slår seg vrangt. Fenix 7 byr også på et termometer og et digitalt kompass – alt du trenger for å leke Lars Monsen fulltid.


Garmin Fenix 7 – Klar for alle typer trening og aktiviteter

Garmin Fenix 7 er en suveren outdoor-klokke, men det er trening den virkelig kan. Velg blant et hav av aktivitetsprofiler, mål avanserte data spesifikke for den aktuelle aktiviteten du bedriver; som høyde og lengde på et hopp under terrengsykling, antall høydemeter opp/ned under skikjøring i et alpint innlegg, eller lengde, hastighet og antall bølger surfet under et bølgeparty i sjøen. De ulike aktivitetene er satt opp med datafelter som passer den aktuelle aktiviteten best, men du kan enkelt tilpasse de slik du selv ønsker med opptil 8 datafelter per urskive.

For deg som liker styrketrening vil du kunne følge Treningsanimasjoner – video-veiledede treningsøkter utført av små animerte figurer. Dette gjelder også for HIIT, Yoga og Pilates. Klokken vil automatisk gjenkjenne og registrere ulike styrkeøvelser, sett og repetisjoner. Antallet reps/sett og øvelser stemmer sjelden nøyaktig, men klokken gjør en godkjent jobb, og eventuelle feil kan korrigeres i appen. I Garmin Connect appen kan du velge blant en rekke varierte treningsøkter som videre kan lastes ned på klokken som videre veileder deg gjennom hele økta.

Takket være støtte for både ANT+ og Bluetooth kan du koble Fenix 7 til alle tenkelige sensorer og treningsapparater. Bruk Fenix 7 til å styre sykkelrulla hjemme, til å sende puls og hastighet til Zwift under en løpeøkt på tredemølla, eller for å holde kontroll over hundene ved hjelp av Garmin Alpha hundepeilersystemet. Klokken kan kobles til WiFi for sømløs opplasting av treningsøkter når ikke Bluetooth er i bruk, samt raskere overføring av store filer som musikk, programvareoppdateringer, kart, osv..

Garmin Fenix 7 kommer med nyttige funksjoner som integrert løpskraft (uten behov for eksterne sensorer), PacePro for tempoveiledning underveis i økta, og ClimbPro for full innsikt i alle motbakker/nedoverbakker på en rute. Høydejustert tempo hjelper deg å finne riktig tempo i varierende terreng ved å vise tempoet som tilsvarer løping i flatt terreng, og avanserte intervaller åpner for 100% egendefinerte intervaller slik at du enkelt kan tilpasse treningsøkten slik du ønsker.

Strava Live Segments varsler automatisk når favorittsegmentene dine starter og slutter, og holder deg oppdatert hvordan du ligger an underveis i økta. En annen favoritt funksjon er Virtual Partner som gjør det enklere pushe deg selv ved å konkurrere mot en tidligere aktivitet eller bestemt tid.

Skulle du være uheldig å komme ut for et uhell på en løpetur eller sykkeltur, vil klokken ved hjelp av sikkerhets- og sporingsfunksjonen automatisk sende en nødmelding til utvalgte kontakter så lenge du er tilkoblet telefonen. Du kan også aktivere Livetrack og sanntidsdeling av aktiviteter for å la utvalgte kontakter følge deg på kartet underveis i en treningsøkt/konkurranse.


Aktivitetsmåling

Garmin er svært gode på den generelle aktivitetsmålingen, og gjør det enkelt å holde oversikt over utvikling/trender, sammenligne resultatene med andre brukere, samt utfordre venner og andre Garmin-brukere til interne konkurranser.

Fullspekket med sensorer som ELEVATE 4 pulssensoren, en PulseOx-sensor for måling av oksygenmetning i blodet, et akselerometer og gyroskop for måling av de minste bevegelser, og ikke minst avanserte algoritmer som på imponerende vis er i stand til å skille en «ekte» bevegelse fra en uprovosert, er Fenix 7 i stand til å holde oversikt over alt du gjør og ikke gjør med høy presisjon.

Fenix 7 registrerer blant annet skritt, distanse, høyde, intensitetsminutter, puls, oksygenmetning i blodet, stressnivå, Body Battery, søvn, respirasjonsrate, hydreringstap, estimert VO2-maks, hjertevariabilitet (HRV), m.m.. – alt dette klarer den med god nøyaktighet.

Move IQ gjør det mulig for klokken å opprette og lagre aktiviteter automatisk uten at du manuelt starter klokken.

Health SnapShot gjør det enkelt å få et raskt overblikk over egen helse- og treningstilstand i løpet av en 2-minutters seanse som registrerer og loggfører hjerterytme, HRV (hjertevariabilitet), oksygenmetning, respirasjonsrate og stress.


Garmin Fenix 7  – Smartfunksjoner

Den omfattende Garmin Connect appen gir deg full innsikt i alt klokka registrerer, lar deg justere innstillinger på klokken, delta i merkeutfordringer, utfordre venner, studere trender og ikke minst se hvordan verdiene dine fremstår sammenlignet med andre i samme aldersgruppe.

Garmin har gjort en god jobb med smartklokkefunksjonaliteten, og Fenix 7 kommer med innebygd lagring for opptil 1000/2000 sanger, støtte for offline streaming av spillelister fra Spotify/Deezer, betaling gjennom Garmin Pay, mulighet til å laste ned apper og urskiver via Garmin Connect IQ Store, og sømløs synkronisering med en rekke tredjeparts tjenester som Strava, komoot, Wikiloc, MapMyRuns, m.m.. Klokken støtter så klart smartvarsler (og emojier), og har du en Android-telefon kan du sette opp forhåndsbestemte meldinger du kan svare med rett fra klokka (Apple har begrenset dette til kun Apple Watch).

Og ikke minst, velger du Fenix 7X, den største modellen, får du i tillegg et svært nyttig LED-lykt integrert i klokken. Denne lyser mer enn nok til å kunne komme deg hjem fra en løpetur i mørket, og kan stilles til å blinke i takt med løpsfrekvensen din slik at du er synlig når du løper langs vei.

Ønsker du tilsvarende klokke med en penere AMOLED-skjerm i bytte mot litt kortere batteritid? Da bør du velge Garmin EPIX 2 som er identisk med Fenix 7 foruten om skjermen. Under ser du forskjellen på skjermene og lesbarheten utendørs, og linken til artikkelen forklarer likheter/ulikheter mellom de to modellene.

Sjekk også den komplette oversikten over de beste pulsklokkene på markedet her.


Under ser du de viktigste funksjonene Garmin Fenix 7:

 • Touchskjerm + fem knapper.
 • Lang batteritid – Mer enn 1 måned i smartklokkemodus, opptil 135 timer i GPS-modus og opptil 139 dager i ekspedisjonsmodus.
 • Multi-band GNSS (kun Sapphire). Vanlig Fenix 7 har Multi-GNSS.
 • SatIQ – Velger automatisk beste satellittmodus for å optimalisere forholder mellom batteritid og GPS-nøyaktighet.
 • Garmin ELEVATE 4.0 pulssensor. Integrert PulseOx-sensor for måling av oksygenmetning.
 • Integrert løpskraft uten behov for eksterne sensorer.
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • Visual Race Predictor. Estimerer sluttider på ulike løpsdistanser og viser utvikling over tid.
 • Health SnapShot – Loggfører hjerterytme, HRV (hjertevariabilitet), oksygenmetning, respirasjonsrate og stress i løpet av 2 minutter.
 • Omfattende aktivitets- og søvnsporing + Daglig foreslåtte treningsøkter.
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse (Training Load 2.0), Training Readiness, HRV Status og Akutt belastning.
 • Innebygd lagring – 16GB internt minne på Standard-modellene. 32GB lagring på Sapphire-modellene.
 • Innebygd TopoActive-kart (viser gatenavn, skisteder/skiløyper, m.m.), direkte nedlasting av kart via WiFi.
 • Sync Settings – Innstillinger, dataskjermer og datafelter kan settes opp i Garmin Connect og synkroniseres til klokken.
 • Over 40+ ulike aktivitetsprofiler.
 • Strava Live Segments, PacePro, ClimbPro, Virtual Partner/Racer, Real-Time Stamina, Ytelseskondisjon, avanserte navigeringsfunksjoner, +++
 • Garmin Coach treningsprogrammer, treningsøkter og Animerte styrke- og HIIT øvelser direkte på klokka.
 • Innebygd lommelykt i Garmin Fenix 7X (merk; kun X-modellen).

Konklusjon


Garmin Fenix 7 Sapphire Solar
Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Product Name: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar

Brand: Garmin

Offer price: fra 7749

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Fenix 7 var fullspekket av funksjoner da Garmin lanserte den i januar 2022, og har i løpet av tiden blitt enda bedre takket være en rekke oppdateringer. Det er nesten vanskelig å se for seg hva mer Garmin Fenix 7 skal kunne gjøre, og det eneste den «mangler» er LTE-støtte som åpner for helt ny funksjonalitet, og ikke minst LED-lykt på alle størrelsene.

Som trenings- og outdoorklokke er det ikke mange andre pulsklokker som kan måle seg med Garmin Fenix 7, foruten om Garmin sine egne toppmodeller som legger seg på samme linje. Med støtte for Multi-Band GNSS i Sapphire-modellene, TopoActive-kart for hele verden, en meget god optisk pulssensor, et hav av nyttige treningsfunksjoner og aktivitetsprofiler, avansert trenings- og restitusjonsanalyse som hjelper deg å trene/hvile riktig, og et brukergrensesnitt som gjør betjeningen til en lek, innfrir Garmin Fenix 7 på samtlige områder.

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar er ikke bare et fantastisk treningsverktøy, men en verdifull treningskamerat og turkompis.

Overall
96%
96%

Pros

 • Robust design, men likevel elegant.
 • Gratis TopoActive-kart for hele verden.
 • Enkel betjening med touchskjerm + 5 knapper.
 • Tre ulike størrelser (42mm, 47mm og 51mm).
 • Smartfunksjoner: Garmin Pay (trådløs betaling), smartvarsler, offline streaming av musikk via Spotify/Deezer, tilgang til tredjeparts apper.
 • Lang batteritid.
 • Multi-Band GNSS – nøyaktig satellittsporing og rask oppkobling
 • ELEVATE 4.0 pulssensoren er meget god. Måler også oksygenmetning i blodet.
 • Integrert løpskraft i klokken
 • Avansert trenings- og restitusjonsanalyse.
 • Støtter et hav av aktivitetsprofiler.
 • Sikkerhets- og sporingsfunksjon via tilkobling til mobilen.
 • Oversiktlig og rikholdig app og nettjeneste (Garmin Connect)
 • Enormt mange nyttige treningsverktøy som kan hjelpe deg å bli bedre til å løpe, sykle, svømme, etc..
 • Animerte styrkeøvelser direkte på klokka. HIIT-trening med mange ulike treningsformer.
 • Gratis treningsprogrammer, treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer.
 • Nøyaktig og omfattende aktivitetsmåling.
 • Lommelykt på Garmin Fenix 7X modellene.

Cons

 • Savner lykt på de to minste modellene.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Venu 3”

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening…
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening…
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en…
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret…
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 265”

Test: Garmin Forerunner 265

«Atter en konge». Garmin Forerunner 265 leverer så suverent mye til en så god pris, at det er lett å…
Featured image for “Test: Garmin Vivomove Trend”

Test: Garmin Vivomove Trend

Leter du etter en klokke som er smart nok til å erstatte smartklokka og sporty nok til å utfordre pulsklokka?…
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)”

Test: Garmin Fenix 7 Sapphire Solar (Kort versjon)

Garmin Fenix 7 Sapphire Solar viderefører arven fra en allerede svært god pulsklokke, og forsterker Garmin sitt enorme grep om…
Featured image for “Test: Garmin Bounce”

Test: Garmin Bounce

Hva får du når et av verdens største produsenter av pulsklokker og smartklokker bestemmer seg for å lage en smartklokke…
Featured image for “Test: Garmin Instinct Crossover”

Test: Garmin Instinct Crossover

Alltid drømt om en smartklokke med enorm batteritid og følelsen av et ekte urverk på innsiden? Gratulerer, Garmin Instinct Crossover…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 255 Music (Kort versjon)”

Test: Garmin Forerunner 255 Music (Kort versjon)

Kongen av pulsklokker i budsjettklassen – Garmin Forerunner 255 Music har blitt enda bedre. Her får du 90% av toppmodellene…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 955 Solar (Kort versjon)”

Test: Garmin Forerunner 955 Solar (Kort versjon)

Ingen pulsklokke gir deg mer for pengene enn Garmin Forerunner 955 Solar. Flaggskippet i Forerunner-serien har blitt både bedre og…
Featured image for “Test: Garmin Venu SQ 2 Music”

Test: Garmin Venu SQ 2 Music

Leter du etter en smartklokke, eller treningsklokke med omfattende aktivitetssporing, nyttige treningsfunksjoner, et flott utseende, enkel betjening og ikke minst…
Featured image for “Test: Garmin Enduro 2”

Test: Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2 er den ultimate klokken for deg som søker (ekstremt) lang batteritid, solid byggekvalitet, og alt som finnes…
Featured image for “Test: Garmin HRM-Pro Plus”

Test: Garmin HRM-Pro Plus

Eier du en Garmin-klokke i dag, eller planlegger å kjøpe en? I så fall er det ingen tvil om hvilket…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 255 / 255 Music”

Test: Garmin Forerunner 255 / 255 Music

Garmin Forerunner 255 serien klar til å overta bestselger-tronen fra forgjengeren. Her får du virkelig valuta for pengene.…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 955 Solar”

Test: Garmin Forerunner 955 Solar

Garmin Forerunner 955 Solar tar selskapets flaggskipsmodell enda et skritt nærmere perfeksjon.…