Test: DJI Osmo Action 4

17. juni, 2024 (oppdatert 18. juni 2024)

Featured image for “Test: DJI Osmo Action 4”

DJI Osmo Action 4 byr på en ny og større bildesensor, god bildekvalitet, et smart magnetisk festesystem, enkelt brukergrensesnitt og solid bildestabilisering.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


DJI Osmo Action 4

DJI har etablert seg som en pioner innen drone- og kamerateknologi, og er kjent for å levere produkter som kombinerer innovativ teknologi med brukervennlighet og pålitelighet. Med lanseringen av DJI Osmo Action 4, tar de enda et skritt videre i actionkamera-markedet. DJI Osmo Action 4 er designet for å møte behovene til både profesjonelle og amatørentusiaster som krever høy ytelse under litt mer actionfylte forhold enn Aker Brygge. Men lever DJI Osmo Action 4 opp til forventningene?


Forskjeller mellom DJI Osmo Action 4 og DJI Osmo Action 3

DJI Osmo Action 4 bygger videre på sin forgjenger, DJI Osmo Action 3, men introduserer noen viktige oppgraderinger som i hovedsak går på bildekvalitet og stabilisering. Her er en kort oppsummering av de viktigste forskjellene:

 1. Sensor og bildekvalitet: Større 1/1.3-tommers sensor som gir bedre bildekvalitet og ytelse i dårlig lys sammenlignet med Action 3 sin 1/1.7-tommers sensor.
 2. Stabilisering: Action 4 introduserer RockSteady 3.0, en forbedret stabiliseringsteknologi som gir jevnere opptak enn RockSteady 2.0 på Action 3.
 3. Videooppløsning: Begge kameraene støtter 4K-video, men Action 4 kan ta opp ved opptil 120 fps, noe som gir mulighet for mer imponerende slow-motion opptak sammenlignet med Action 3 som støtter opptil 60 fps ved 4K.
 4. Vanntetthet: Begge kameraene er vanntette, men Action 4 tåler dykk ned til 18 meter uten ekstra beskyttelse, mens Action 3 kan gå ned til 16 meter.
 5. Brukergrensesnitt: Action 4 har et mer brukervennlig grensesnitt med raskere respons på berøringsskjermen og forbedret Quick Switch-knapp.

Spesifikasjonstabell

FunksjonDJI Osmo Action 4DJI Osmo Action 3
Sensor1/1.3-tommers CMOS1/1.7-tommers CMOS
Linsef/2.8, FOV: 155°f/2.8, FOV: 155°
Videooppløsning (maks)4K ved 120 fps4K ved 60 fps
Bildeoppløsning
(stillbilder)
10 MP
Maks oppløsning 3648×2736
JPEG/RAW
12 MP
Maks oppløsning 3648×2736
JPEG/RAW
StabiliseringRockSteady 3.0RockSteady 2.0
Skjerm (bak)2,25-tommer, 640×360 piksler2,25-tommer, 640×360 piksler
Skjerm (front)1,4-tommer, 320×320 piksler1,4-tommer, 320×320 piksler
Batteri1770 mAh1770 mAh
BatteritidOpptil 160 minutterOpptil 160 minutter
Vanntetthet18 meter uten beskyttelse16 meter uten beskyttelse
TilkoblingWi-Fi, Bluetooth, USB-CWi-Fi, Bluetooth, USB-C
Vekt145 gram145 gram
Dimensjoner70,5 x 44,2 x 32,8 mm70,5 x 44,2 x 32,8 mm

Design og byggekvalitet

Osmo Action 4 har et solid og robust design som føles premium i hånden. Kameraet er bygget for å tåle tøffe forhold med en vanntetthet ned til 18 meter uten behov for ekstra beskyttelse, og den kompakte størrelsen og lave vekten gjør det lett å bære med seg overalt.

Kameraet har to skjermer, en 2,25-tommers bakskjerm med en oppløsning på 640×360 piksler, og en 1,4-tommers fremre skjerm. Den bakre berøringsskjermen er lyssterk og responsiv slik at det er enkelt å justere innstillinger selv i sterkt sollys, og i motsetning til GoPro Hero 12 Black er også den fremre skjermen berøringsfølsom og kan brukes til å endre opptaksmoduser å komponere bildet.

På toppen av kameraet er det en «på/av» knapp som også fungerer som opptaks-knapp for både video og foto, mens på den ene kortsiden er det en separat skuff for batteri og minnekort, og en for USB-C kontakten slik at du kan lade kameraet uten å være redd for at batteriet skal falle ut.

Frontlinsen på DJI Osmo Action 4 er utskiftbar slik at den enkelt kan byttes ut hvis den blir skadet, eller hvis du ønsker å bruke spesialiserte filtre. Du vil derimot ikke kunne bruke linser/filter fra Osmo Action 3 ettersom størrelsen på ringene i innfestningen er endret.


Genialt monteringssystem

Noe av det aller beste med DJI Osmo Action 4 er det smarte magnetiske hurtigutløser-monteringssystemet (Magnetic Quick Release). Her bør GoPro ta lærdom å følge etter så raskt som mulig.

Magnetic Quick Release lar deg feste og løsne kameraet raskt og enkelt uten behov for å skru en eneste skru, noe som både sparer tid og gir langt større fleksibilitet. Kameraet festes ved hjelp av sterke magneter (ja de er sterke) som holder det på plass selv under aktiviteter med mye bevegelse og rystelser, samtidig som det reduserer slitasjen ettersom det ikke krever kontinuerlig skruing.

Sammenlignet med tradisjonelle monteringsfester (type GoPro-feste), så gir det magnetiske hurtigutløser-systemet en langt mer sømløs og effektiv brukeropplevelse, spesielt situasjoner der du trenger å bytte raskt mellom ulike tilbehør, eller ønsker å bytte fra horisontal til vertikal modus.

Når du kjøper standard-pakken med DJI Osmo Action 4 medfølger det et magnetfeste, så for å få fullt utbytte kreves det at du kjøper flere Magnetic Quick Release-fester som festes til alt fra en brystsele, selfiestang, hjelm, etc..

DJI Osmo Action 4 selges for øvrig i flere pakker der blant annet «DJI Osmo Action 4 Adventure Combo» inkluderer ett ekstra feste, i tillegg til mye ekstra tilbehør som to ekstra batterier, et batterideksel (plass til tre batterier) og en 1,5 meter forlengelsesstang. Begge pakkene inkluderer også et standard GoPro-feste. Adventure Combo er ganske godt priset, så du får mye mer for pengene av å kjøpe denne pakken enn å kjøpe tilbehøret løst i ettertid.


Brukervennlighet

DJI har gjort en god jobb med å gjøre Osmo Action 4 så brukervennlig som mulig. «Quick Switch»-knappen på høyre side lar deg raskt bytte mellom forskjellige opptaksmoduser, som video, stillbilder og timelapse, med et enkelt trykk, noe som er spesielt nyttig når du behøver å endre modus raskt uten å miste viktige øyeblikk. Knappen fungerer også med hansker slik at du slipper å knote ekstra mye når du skal endre innstillinger.

Stemmekontroll er en annen praktisk funksjon som gjør kameraet enda mer brukervennlig. Du kan starte og stoppe opptak, ta bilder å skifte moduser med enkle stemmekommandoer- genialt når du har hendene fulle, som når du sykler, klatrer, eller har kameraet montert på en selfiestang. Bare husk at den ikke støtter norsk, så du bør friske opp engelskuttalen.

Hva gjelder funksjoner og muligheter er ikke DJI Osmo Action 4 like avansert som GoPro Hero 12 Black, på godt og vondt, for det blir heller ikke så lett å rote seg bort i innstillingene. Om du primært bruker å fotografere/filme i auto-modus, så vil nok DJI Osmo Action 4 være et kamera du raskt blir glad i.


Bilde- og videokvalitet

Hjertet av Osmo Action 4 er den 1/1.3-tommers CMOS-sensoren. Denne sensoren, kombinert med et f/2.8 objektiv med 155 grader FOV (Field of view), sørger for god bildekvalitet under varierende lysforhold. Kameraet kan ta opp video i opptil 4K-oppløsning ved 120 bilder per sekund noe som åpner for jevne og klare slow-motion opptak. Dette er en betydelig forbedring fra forrige modell som «kun» klarte 4K opptak i 60 bilder per sekund, men fremdeles et lite hakk under GoPro Hero 12 Black som tilbyr 5K med 60 fps.

Fargegjengivelsen er både naturlig og livaktig, med gode detaljer i både høylys og skygger takket være HDR-video. Dette betyr at du får rikere og mer dynamiske bilder, selv når du filmer under krevende lysforhold.

Sammenlignet med forrige generasjon har antallet megapixler blitt redusert fra 12 MP til 10 MP for DJI Osmo Action 4, mens den maksimale oppløsningen har blitt redusert fra 4000×3000 til 3648×2736. Bildekvaliteten er derimot bevart takket være en større bildesensor som blant annet fanger mer lys og bidrar til skarpere bilder.

Til tross for det lave antallet megapixler så er bildekvaliteten meget god, og ofte klarer DJI Osmo Action 4 å eksponere bildet bedre enn GoPro. Du vil derimot merke det lave antallet megapixler så snart du begynner å zoome inn ettersom bildet raskere blir kornete. Forhåpentligvis kan DJI minst doble antallet til neste modell lanseres.

Til sammenligning har GoPro Hero 12 Black hele 27 MP, mens Insta360 Ace Pro leverer 48 MP. GoPro har også fordelen av å tilby 8:7-format som i utganspunktet lar deg filme/fotografere et stort kvadratisk bilde, for så å gjøre et utsnitt i ettertid. På denne måten kan du få både video i 9:16 til Instagram storyen din, samtidig som du får 16:9 format til YouTube, 4:3 til bildet på veggen, etc.. Alt redigeres i ettertid, og det er utrolig mye enklere enn å måtte ta samme bilde to ganger med ulike innstillinger.

Osmo Action 4 mangler også bilde innstillinger som «portrett, natt- eller HDR-modus (kun for video)», noe begge de nevnte actionkameraene har.

For stillbilder kan du ta i bruk opptil 4x digital zoom, mens video tillater 2x zoom. Sistnevnte gir ok resultater i godt lys, mens 4x zoom bør du styre unna. Nærgrense på Osmo Action 4 har merkelig nok økt fra 0,3 meter på forgjengeren til 0,4 meter.

Bildekvaliteten er ikke på høyde med kvaliteten du får fra de fleste nyere mobilkameraer, men du har mulighet til å ta bilder i RAW-format slik at du får større fleksibilitet i etterbehandlingen dersom du ønsker å få mest mulig ut av kameraet. For deg som tar videoredigering ett skritt videre kan du masse kvaliteten ved å filme i 10-bit D-Log M som gir deg ytterligere kontroll over bildekvaliteten.

Det er også en dedikert timelapse-modus som lar deg fange lange hendelser i et kortere format. Timelapse er perfekt for å fange soloppganger, bylandskap og andre langsomme hendelser.

Kort oppsummert lever DJI Osmo Action 4 relativt god bildekvalitet hva gjelder stillbilder, og enda bedre videokvaliteten. For førstnevnte har det likevel et lite stykke opp til de beste actionkameraene


Stabilisering

DJI Osmo Action 4 benytter den samme RockSteady 3.0 stabiliseringsteknologien som forgjengeren, men har gitt den en ekstra boost i form av RockSteady 3.0+ som øker stabiliseringen ytterligere, men da med en større crop faktor, som enkelt forklart betyr at kameraet gjør et utsnitt av bildet du egentlig filmer.

Den innebygde stabiliseringen gjør en god jobb og sørger for at videoene dine forblir jevne og stødige selv under svært krevende forhold. Personlig har jeg stort sett testet det på løping i terrenget, men her fremstår det som i utgangspunktet er film med av så laber kvalitet at det ikke er et utdrikningslag verdig, som utrolig jevn og smooth.

Stabilisering er noe av det viktigste for actionkameraer, og etter å ha brukt både GoPro Hero 11 Black, Insta360 X4 og DJI Osmo Action 4, så er det ingenting som holder igjen sistnevnte fra å være like «RockSteady» som DJI hevder. Osmo Action 4 tilbyr også HorizonBalancing og HorizonSteady som sørger for å holde horisonten i vater uansett hvordan du vrir og vender på kameraet, og du kan filme/fotografere både horisontalt og vertikalt. Du kan derimot ikke låse horisonten slik at du kan hos GoPro.


Batteritid

DJI Osmo Action 4 bevarer den samme gode batterikapasiteten (1770 mAh) fra forgjengeren med mulighet for å ta opp kontinuerlig video i opptil 160 minutter på en full lading. Batteritiden er testet ved 25°C, 1080p/24fps, RockSteady på, Wi-Fi og skjerm av. Den faktiske batteritiden vil med andre ord avhenge av alt fra temperatur, opptaksmodus, innstillinger for lys, skjerm, etc.. Den største fienden til actionkameraer er uansett overoppheting, så å legge opp til 1 time 4K-video i 30 grader og sol er en heller dårlig idé.

Batteriet kan enkelt byttes ut slik at du kan ta med deg ekstra batterier for lengre turer, og det fungerer fint å lade ved hjelp av en batteribank (USB-C). Uansett om du har ekstra batterier eller ikke, så vil du garantert sette pris på den smarte hurtigladingen som gir opptil 80% batteritid etter kun 18 minutter.

Dersom du velger Adventure Combo-pakken, følger det med et batterideksel som fungerer som en ladestasjon, og to ekstra batterier.


Tilkoblingsmuligheter

Osmo Action 4 er utstyrt med både Wi-Fi og Bluetooth slik at du raskt og enkelt kan overføre bilder og video til mobilen når du er tilkoblet DJI Mimo-appen (tilgjengelig for både iOS og Android).

DJI Osmo Action 4 benytter et «3 mikrofon» oppsett» med mikrofoner foran, bak og på siden, og lydkvaliteten er jevnt over ganske god. Det er uansett begrenset hvor god lyd du får rett ut av slike kameraer, og det er derfor DJI Osmo Action 4 har gjort det samme som GoPro ved å tilby støtte for tilkobling til en ekstern mikrofon som f.eks. AirPods Pro, eller DJI Mic/Mic 2 som lar deg ta opp klar lyd uten å tenke på hvor kameraet er plasserte i forhold til deg eller de andre som benytter mikrofonen. DJI Mic 2 er den mikrofonen jeg selv bruker, og den har en imponerende rekkevidde (DJI skriver opptil 250 meter, men ikke regn med så god avstand).

Du kan også benytte en annen mikrofon ved å koble en mottaker til USB-C inngangen og deretter feste senderen på deg selv, men det blir straks litt mer tungvint.


DJI Mimo-appen

DJI Mimo-appen er en nødvendig verktøy for å få mest mulig ut av Osmo Action 4. Appen lar deg koble kameraet til mobilen via Wi-Fi eller Bluetooth, og gir deg full kontroll over kameraet fra telefonen. Du kan starte og stoppe opptak, justere innstillinger, å forhåndsvise opptak i sanntid.

DJI Mimo-appen gir deg muligheten til å redigere og dele opptak raskt og enkelt, og er full av «presets» som lar deg sette inn film og foto i ferdigmaler mens appen gjør jobben med å sette sammen små filmer.

Du kan også ta i bruk kraftige redigeringsverktøy som lar deg klippe, legge til musikk og effekter, å dele videoene dine direkte fra telefonen. Dette gjør det langt enklere å redigere og publisere innhold på farten i stedet for å legge inn filene på en PC å redigere innholdet i ettertid. DJI har også innebygd direkte deling til videoredigerings appen LightCut som gir deg enda flere muligheter til å utfolde deg kreativt.

Appen lar deg også kontrollere kameraet eksternt, samt utføre ulike innstillinger som ellers måtte blitt gjort på selve kameraet.


Bruksområder

Osmo Action 4 sitt robuste design og avanserte stabiliseringsteknologi gjør det perfekt for å fange raske og intense aktiviteter som sykling, løping, ski, snowboard, surfing, etc., og den høye bildefrekvensen på opptil 120 fps i 4K gir mulighet for å lage jevne slow-motion opptak som fanger detaljene i enhver bevegelse.

Osmo Action 4 fungerer også glimrende som «reisekamera» på grunn av den kompakte størrelsen, gode batteritiden og evnene til å motstå vann, støv og støt.

Driver du en vlog, eller jobber iherdig for å nå 1 million følgere på Instagram, vil den fremre skjermen gjøre det enkelt å komponere bilder når du filmer deg selv, mens støtte for HDR-video og RAW-bilder gir deg større kreativ kontroll i etterbehandlingen. Det enkle brukergrensesnittet kombinert med muligheten for å bruke stemmekontroll gjør at det er enkelt å få mye ut av kameraet uten særlig forkunnskaper.


DJI Osmo Action 4 vs. GoPro Hero 12 Black vs. Insta360 Ace Pro

(Med forbehold om feil…)

FunksjonDJI Osmo Action 4GoPro Hero 12 BlackInsta360 Ace Pro
Sensor1/1.3-tommers CMOS1/1.9-tommers CMOS1/1.9-tommers CMOS
Linsef/2.8, FOV: 155°f/2.5, FOV: 156°f/2.6, FOV: 138°
Videooppløsning (maks)4K ved 120 fps5.3K ved 60 fps8K ved 24 fps
4K: 120/60/30/24 fps5.3K: 60/30 fps4K: 120/100/60/50/48/30/25/24 fps
2.7K: 120/60/30 fps4K: 120/60/30 fps4K: 120/60/30 fps
1080p: 240/120/60/30 fps2.7K: 240/120/60/30 fps2.7K: 120/100/60/50 fps
1080p: 60/50/48/30/25/24 fps1080p: 240/120/60/30 fps1080p: 240/200/120/100/60/50 fps
Bildeoppløsning10 MP
JPG, RAW
27 MP
JPG, GPR (RAW)
48 MP (360°)
JPG, DNG (RAW)
StabiliseringRockSteady 3.0, RockSteady 3.0+HyperSmooth 5.0FlowState
HDR VideoJaJaJa
10-bit FargerJaJaNei
Skjerm (bak)2,25-tommer,
640×360 piksler
2,27-tommer, 720×480 piksler2,4-tommer,
400×240 piksler
Skjerm (front)1,4-tommer1,4-tommer0,89-tommer
Batteri1770 mAh1720 mAh1650 mAh
BatteritidOpptil 160 minutterOpptil 150 minutterOpptil 100 minutter
Vanntetthet18 meter uten beskyttelse10 meter uten beskyttelse10 meter uten beskyttelse
TilkoblingWi-Fi, Bluetooth, USB-CWi-Fi, Bluetooth, USB-CWi-Fi, Bluetooth, USB-C
Vekt145 gram154 gram179,8 gram
Dimensjoner70,5 x 44,2 x 32,8 mm71,8 x 50,8 x 33,6 mm71,9 x 52,15 x 38,5 mm

Oppsummering

DJI Osmo Action 4 kombinerer høy bildekvalitet, robust byggekvalitet, og avanserte funksjoner som gjør det til et godt valg enten du er helt ny innen actionkamera-verden, eller om du har tryllet med film- og foto i mange år.

Med oppgradert bildekvalitet, avansert stabilisering og brukervennlige design, konkurrerer DJI Osmo Action 4 effektivt med ledende merker som GoPro og Insta360, og tilbyr funksjoner og ytelse som gjør det til et solid valg for de som ønsker å dokumentere alt du måtte foreta deg høyt og lavt.

Der GoPro har muligheten til å ta bilder og video i 8:7 format som sin store styrke, så er det det magnetiske festesystemet på DJI som skiller det fra sine konkurrenter. Dersom man skal legge alle kortene på bordet, så er det faktisk mulig å moderere dette på GoPro også…

Actionkameraer blir bedre år for år, men uansett hva som måtte komme på markedet i tiden fremover, så vil Osmo Action 4 forbli relevant og konkurransedyktig i lang tid fremover.

Et godt tips vil være å kjøpe Adventure Combo pakken som gir deg litt ekstra tilbehør. Ofte betaler du unødvendig dyrt på ekstra tilbehør du ikke har bruk for, men her har DJI både satt sammen og prisen pakken godt.


Konklusjon


DJI Osmo Action 4
DJI Osmo Action 4

Product Name: DJI Osmo Action 4

Brand: DJI

Offer price: 3999

Currency: NOK

Konklusjon

DJI Osmo Action 4 er en solid oppgradering fra sin forgjenger og viser at DJI mener alvor når de ønsker å konkurrere i actionkamera-sirkuset.

For uten om at selve kameraet er lite, lett, solid og tåler vann ned til hele 18 meter uten beskyttelse, så benytter det også et genialt magnetisk festesystem som gjør det vanskelig å gå tilbake til noe annet etter å ha testet det.

Bilde- og videokvaliteten er jevnt over god, og RockSteady stabiliseringen gjør en imponerende jobb.

DJI Osmo Action 4 har ikke like mange funksjoner og muligheter som GoPro Hero 12 Black, og sistnevnte tilbyr bedre stillbildekvalitet. Fordelen til Osmo Action 4 er at det fremstår enklere i bruk, og brukervennligheten av både kameraet og appen er meget god. Dette er et actionkamera som ikke bare er laget for og brukes overalt, det er også enkelt å bruke- for alle.

Personlig har jeg brukt GoPro i alle år, men etter å ha testet DJI Osmo Action 4, så må actionkamera-pioneren gjøre store endringen om det skal bli de neste gang.

Overall
86%
86%

Pros

 • Solid og god byggekvalitet.
 • Stor og responsiv berøringsskjerm (både foran og bak).
 • Utskiftbar frontlinse + kompatibel med filter.
 • God batteritid.
 • Lynrask lading.
 • Vanntett ned til 18 meter uten dykkerhus.
 • 4K video med 120 fps.
 • God bildekvalitet i dårlig belysning.
 • God lyd fra de innebygde mikrofonene.
 • Quick Switch knappen gjør det enkelt å bytte opptaksmodus.
 • Genialt Magnetic Quick Release hurtigutløser-monteringssystem.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Flott app med ulike presets/maler for å lage korte videoer.

Cons

 • Kun 10 MP stillbilder.
 • Ingen HDR-foto. Begrenset med bildemoduser.

Del gjerne:

Featured image for “Test: DJI Osmo Action 4”
17. juni 2024 | Annet

Test: DJI Osmo Action 4

DJI Osmo Action 4 byr på en ny og større bildesensor, god bildekvalitet, et smart magnetisk festesystem, enkelt brukergrensesnitt og solid bildestabilisering.
Les mer
Featured image for “Test: Ultrahuman Ring Air”
3. juni 2024 | Andre merker

Test: Ultrahuman Ring Air

Ultrahuman Ring Air gjør lite ut av seg, men måler imponerende mye. Er dette smart ringen som skal vippe Oura Ring av tronen?
Les mer
Featured image for “Test: Insta360 X4”
22. mai 2024 | Annet

Test: Insta360 X4

Insta360 X4 tar alt det gode fra forgjengeren X3, retter opp de to største svakhetene, og fremstår som et utrolig allsidig og moro actionkamera.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock Suction Base”
4. mars 2024 | Annet

Test: Quad Lock Suction Base

Quad Lock 360 Suction Base lar deg feste mobiltelefonen eller actionkameraet enkelt og trygt til ulike overflater, og kan sannsynligvis brukes til mer enn du tror.
Les mer
Featured image for “Test: HOVERAir X1”
11. februar 2024 | Annet

Test: HOVERAir X1

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.
Les mer
Featured image for “Test: Samsung Galaxy S24 Ultra – «Alt-mulig-telefonen»”
29. januar 2024 | Annet

Test: Samsung Galaxy S24 Ultra – «Alt-mulig-telefonen»

Samsung Galaxy S24 Ultra er «alt-mulig-telefonen» som James Bond skulle hatt. Her får du egentlig alt og enda litt mer, og en kvalitet som er ekstrem.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case”
8. oktober 2023 | Annet

Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case

Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case er et solid og smart deksel som ikke bare beskytter Apple Mini, men også gjør det kompatibelt med en rekke tilbehør.
Les mer
Featured image for “Test: Zeiss SFL 10×40”
17. september 2023 | Annet

Test: Zeiss SFL 10×40

Zeiss SFL 10×40 leverer topp kvalitet i en innpakning så liten og lett at det er vanskelig å tro. Ikke minst koster den mindre enn storebror Zeiss Vitcory SF.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning”
2. juni 2023 | Annet

Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning

Leter du etter tilbehør som kan forvandle mobilen din til alt fra en sykkelcomputer, GPS til et semi-actionkamera? Da bør du sjekke ut produktene fra Quad Lock.
Les mer