Test: Zeeksack – The Organizer

23. april, 2024 (oppdatert 23. april 2024)

Featured image for “Test: Zeeksack – The Organizer”

Zeeksack The Organizer er så genial og velbygget at den vil få deg til å tenke helt nytt om ryggsekker og organisering. The Organizer er et av de beste produktene jeg har testet.

Før du skal få vite litt om Zeksack og hva de står for, så skal du få noen få ord:

Jeg hadde lest mye positivt om Zeeksasck, og det gjorde meg enda mer «motivert» for å finne noe jeg kunne ta de på. Etter å ha testet enormt mange sekker i jobben min, så har jeg etterhvert fått rimelig høye personlige krav til hva jeg forventer og ser etter i en god ryggsekk.

Det får du her.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Zeeksack - The Organizer
Zeeksack - The Organizer

Product Name: Zeeksack - The Organizer

Brand: Zeeksack

Offer price: 1599

Currency: NOK

Konklusjon

Markedet for ryggsekker for både hverdags, reise, jobb og trening er ekstremt stort, og det finnes en rekke modeller som imponerer med smarte løsninger og god bærekomfort.

Zeeksack har valgt å tenke helt nytt, og måten de har løst utfordringen med å organisere en ryggsekk på, er så eksemplarisk som det får blitt. Zeeksack – The Organizer er bare 30 liter, men opplevelsen i bruk er som en magisk eske der du bare kan fortsette og legge i ting uten at den blir full. Samtidig har sekken lommer og løsninger som gjør at både PC/nettbrett, vannflaske, og andre små gjenstander, alltid er lett tilgjengelig.

Når bærekomforten i tillegg er såpass god, så er det ingenting som hindrer den fra å fungere som en allsidig allbruks-sekk til både tur og hverdag. Legger du til det ekstra hoftebeltet, så øker komforten ytterligere.

Zeeksack har i dag tre modeller i produktlinjen, og konkurrer i et hardt presset marked. Etter å ha testet The Organizer, så er det likevel ikke vanskelig å kåre en favoritt blant reisesekker og andre sekker i denne kategorien. Zeeksack – The Organizer er verdt hver krone.

Overall
95%
95%

Pros

 • Enestående design og funksjonalitet.
 • Høy bærekomfort.
 • Imponerende god plassutnyttelse og rominndeling.
 • Mange lommer; topplokk, PC-lomme, RDIF-lomme, mfl.
 • Mange smarte festepunkter på utsiden.
 • Stor refleks på utsiden.
 • Robuste og vannavstøtende materialer.

Cons

 • Ingenting, men hoftebelte kunne gjerne fulgt med.

Du kan sjelden få alt, men du kan få veldig mye. På Zeeksack sine hjemmesider så står i april 2024 modellen «The Organizer» med over 1000 «5/5»-stjerners kundetilbakemeldinger, og brukerne ser ut til å bruke sekken til alt fra hverdagsbruk, trening, reise, fjellturer, jobb og pendling, og alt du kan tenke deg.

Zeeksack

Etter å ha fått hendene i sekken selv, så sliter jeg fremdeles med å forstå hvor utrolig bra denne ryggsekken er. Den er uforståelig at dette «bare» er 30 liter, og den er forsiktig sagt, helt fenomenal.

Her får du vite hvorfor.


Zeeksack – Bakgrunn og konsept

Zeeksack: En Innovativ tilnærming til bærekraft og organisering

Zeeksack ble til som et resultat av en livsstil med høyt stressnivå og overfylte timeplaner som førte til psykisk uhelse for en av grunnleggerne, David Brudö. Denne personlige erfaringen vekket en interesse for å redusere stress ved hjelp av ulike verktøy, og ryggsekken ble et uventet eksempel på dette.

Zeeksack er resultatet av tre unge menn som ønsket å redusere stress og kaos ved å bruke smart design og funksjonalitet til å organisere livet og hverdagen. Fra å ha startet i det små som et Kickstarter-prosjekt i 2020, så vokste de raskt til å starte produksjonen og salget av sin første modell – The Organizer. I løpet av de neste årene fulgte to mindre modeller: The Zeeker og The Carrier.

I dag selger Zeeksack sekker til hele verden, og har blitt en synlig merkevare rundt omkring både høyt og lavt. I følge Zeeksack er ikke sekkene «bare» et produkt, men en løsning som skal «adressere hverdagens utfordringer å bidra til en mer bærekraftig og stressfri tilværelse».


Produktkjennetegn:
Zeeksacks produkter er kjent for sin smarte funksjonalitet og design. De tilbyr ryggsekker som holder ting organisert på innsiden med flyttbare skillevegger og smarte rom som lar brukeren tilpasse sekken etter eget behov, som igjen skal bidra til å redusere fysisk og mental belastning ved å forenkle organiseringen av daglige nødvendigheter.


Modellene

Zeeksack tilbyr tre ulike modeller av ryggsekker:

Zeeksack - The Organizer
Zeeksack – The Organizer 30L

The Organizer | Ryggsekk 30L:

Dette er den største modellen, designet for de som trenger god plass og mange organisasjonsmuligheter. The Organzier har avtakbare skillevegger, fleksibel sideåpning, og er godkjent som håndbagasje på flyet.

 • Godkjent som håndbagasje på flyet.
 • Mål: 54 x 31 x 24 cm
 • Vekt: 1300 gram

Zeeksack - The Zeeker
Zeeksack – The Zeeker 27L

The Zeeker | Ryggsekk 27L:

En litt mindre versjon av The Organizer. The Zeeker er optimal for de som ønsker en kompakt, men likevel romslig ryggsekk med god organisering. Den er perfekt for daglig bruk eller kortere turer.

 • Godkjent som håndbagasje på flyet.
 • Mål: 52 x 35 x 17 cm
 • Vekt: 1100 gram

Zeeksack - The Carrier 22L
Zeeksack – The Carrier 22L

The Carrier | Ryggsekk 22L:

Den minste modellen. The Carrieer ideell for de som foretrekker en mer kompakt og lett ryggsekk for de helt nødvendige tingene, eller en enkel ryggsekk i hverdagen.

 • Godkjent som håndbagasje på flyet.
 • Mål: 46 x 31 x 22 cm
 • Vekt: 1000 gram

Zeeksack – The Organizer

Zeeksack The Organizer er selskapets største, og ikke minst første, modell. The Organizer har en kapasitet på 30L og er designet for å møte behovene til alt fra reisende og pendlere, til deg som bruker ryggsekk til transport i hverdagen. Med en kapasitet på 30 liter og en haug av smarte løsninger, så tilbyr The Organizer en romslig og fleksibel løsning for oppbevaring og organisering til både stort og smått. Vekten er kun 1300 gram, og den føles nesten enda lettere når du løfter den. Med dimensjoner på 54 x 31 x 24 cm, er The Organizer også godt innenfor kravene for godkjent håndbagasje.


Design og Funksjonalitet

Zeeksack The Organizer er laget for å tåle juling, og det er tydelig at dette er en sekk som er som skapt for å være med på farten. Utsiden er produsert i resirkulert 1260D polyester, mens innsiden er laget i resirkulert 210D polyester. Dette er svært kraftig materiale som det skal mye til for å ødelegge, og det er null problem å dumpe sekken rett ned på bakken. Materialet er også vannavstøtende, og de kraftige glidelåsene er helt vanntette. Zeeksack selger også et kompatibelt regntrekk til sekken som er praktisk om du vet du skal bruke den mye ute i variert vær.

Øverst på baksiden pryder Zeeksack sin egen logo i refleksivt materiale, og øverst på ryggsiden av sekken er det et praktisk bærehåndtak som gjør det enkelt å løfte sekken fra stående stilling. På utsiden finner vi også ti ulike festepunktene som blant annet lar deg feste Zeeksack sine egne Activity Straps (mer om det senere).

Zeeksack The Organizer kommer også med en enkel, men fin oppbevaringspose.


Enkel tilgang og smart organisering

The Organizer skiller seg ut med en praktisk sideåpning (fra venstre) som gir direkte tilgang til innholdet, samt muligheten til å åpne den ovenfra som en tradisjonell ryggsekk. På innsiden er de to flyttbare skillevegger som tillater brukeren å tilpasse oppbevaringsrommet nøyaktig etter eget behov ettersom sideveggene er laget i et «borrelås-aktig» materiale. Sekken har også et romslig topplokk med åpning fra utsiden, og på innsiden av topplokket er det en praktisk meshlomme med glidelås og en egen nøkkelholder. Selve topplokket er stort nok til å romme et nettbrett, og ikke minst veldig godt polstret.

På utsiden, fra venstre side, er det en separat og polstret lomme for en bærbare datamaskin på opptil 16 tommer, samt en dedikert lomme for en vannflaske. På begge sider av sekken er det en tyverisikker RFID-lomme som beskytter verdifulle gjenstander som lommebok, pass og kredittkort mot uautorisert tilgang og skimming.

Om du ikke har peiling på hva en tyverisikker RDIF-lomme er, så er det en lomme designet for å sikre personlige gjenstander som lommebøker, pass og bankkort mot uautorisert skanning eller såkalt RFID-skimming. RFID-skimming er en type tyveri hvor tyver bruker en skanner for å lese RFID-chiper fra avstand for å få tak i sensitiv informasjon. Tyverisikre RFID-lommer blokkerer disse signalene og holder dine personlige data trygge.


Komfort og ergonomi

Det finnes flere sekker som skal være enkle å organisere, men som ikke er gode å bære. Her skiller Zeeksack The Organizer seg ut svært positivt, for her får du veldig høy komfort.

Sekken har ergonomiske skulderstropper med polstring, en avstivet og polstret ryggstøtte, og en justerbar brystrem som hjelper til å stabilisere sekken.

Litt overraskende så er det ikke noe hoftebelte på Zeeksack The Organizer, men både hoftebelte og festestropper kan kjøpes løst. Det positive er at det gjør sekken mer strømlinjeformet, samtidig som det holder vekten nede. På den annen side så kunne det gjerne vært inkludert ved kjøp – så ville det vært vaklgfritt å bruke.

Hoftebeltet kalles Adventure Belt og er logisk nok avtagbart. Vekten er 120 gram, det er polstret på sidene, og justeres/festes enkelt med en plastikkspenne. Beltet bidrar til å avlaste rygg og skuldre, og gjør en god jobb med å stabilisere sekken. Zeeksack The Organizer føles my mer som en «tursekk» med en gang du monterer det, og anbefales sterkt dersom du planlegger å bruke sekken til tur.

Et annet nyttig tilbehør er Activity Straps. Activity Straps Pack inneholder to slitesterke og avtagbare festestropper i nylon, som du kan feste til hvilken som helst av de ti festepunktene på utsiden av sekken.


Står av seg selv

En smart detalj med The Seeker er utformingen av bunnen som gjør at sekken står helt stødig av seg selv uavhengig om den er fullpakket, eller ikke. Det samme gjelder dersom du velger å legge den på siden slik at du kan åpne den fra den andre siden å få full oversikt over innholdet. Den står enkelt og greit dønn stabilt.


Opplevelse og bruk

Zeeksack The Organizer har gjort det å pakke en ryggsekk til en fryd, og plutselig ble argumentet for å «spare tid» ved å stappe alt fra topp til bunn helt blåst bort.

Det smarte designet innbyr til god oversikt, og du får nesten lyst til å pakke litt ekstra strategisk. Selv om sekken «bare» er 30 liter, så har du faktisk stor nok plass til å kunne ta med deg alt du trenger på en helgetur, eller en lengre reise -alt avhengig av hva du selv ser på som essensielt.

Under har jeg pakket et par allsidige løpesko, 2 T-skjortre, 1 bukse med avtagbare bein, 1 shorts, 1 genser, 1 vanntett jakke, 1 håndkle, 2 boxershorts, 2 par sokker, GoPro-kamera + mini-stativ, DJI Osmo Pocket 3 kamera, DJI Mini 4 Pro drone, ørepropper, powerbank, iPad Mini og vannflaske. Og det er fremdeles god plass i sekken!

At det i det hele tatt er så mye plass til over er i seg selv imponerende, men det beste av alt er at absolutt alt er lett tilgjengelig – uansett, og hele tiden. Trenger jeg dronen, så er den er klar. Trenger jeg en jakke, så er den klar.

Når sekken ikke er i bruk kan den enkelt foldes sammen slik at den tar minimalt med plass.


Bærekraft og garantier

Zeeksack har et stort fokus på miljøet, og hver ryggsekk er laget av omtrent 20 resirkulerte PET-flasker.

Zeeksack tilbyr også en «fornøydhetsgaranti i 100 dager» som gir deg mulighet til å returnere produktet innen 100 dager etter mottak så lenge det er i original stand. Det er litt drøyt å reise jorda rundt i en måned for så å sende den i retur, men du kan fint prøvepakke og teste sekken hjemme.

Velger du å beholde sekken så får du livstidsgaranti på kjøpet. Dersom Zeeksack ikke kan løse eller reparere en produksjons- eller materielldefekt, vil de erstatte produktet uten spørsmål.


Tilleggsutstyr

For de som ønsker ytterligere tilpasning så tilbyr Zeeksack som nevnt festestropper og hoftebelte som selges separat. Disse tilleggene kan forbedre stabiliteten og komforten ved aktiv bruk. I tillegg finnes det et eget regntrekk, laptop etui og ekstra skillevegger.


Konkurrenter

Jeg har tidligere skrevet test av Osprey Farpoint 40/55 og Osprey Farpoint/Fairview 40/55, og begge disse er utrolig gode ryggsekker som rommer mye, byr på topp bærekomfort og smarte løsninger. Begge disse sekkene er nok bedre å bære over lengre tid, men mangler det smarte organiseringen du får med Zeeksack – The Organizer. Volumet er til gjengjeld større, og du vil nok få med deg enda mer om du har behov for det på en lengre tur.

I utgangspunktet er det ikke mulig å sette disse sekkene opp mot hverandre ettersom de alle tre er svært gode, og byr på ulike egenskaper. Men personlig, så er det ingen annen sekk som gir meg mer lyst til å pakke sekken å reise av gårde enn Zeeksack – The Organizer.

Se også: Guide – Velg riktig type og størrelse sekk


Konklusjon

The Organizer er ikke bare en ryggsekk, men en gjennomtenkt løsning for den moderne forbrukeren. Med sin innovative design, ergonomiske funksjoner og bærekraftige materialer, representerer The Organizer et produkt som adresserer dagens utfordringer med organisering og mobilitet. Zeeksack har lykkes i å skape en ryggsekk som ikke bare er funksjonell, men også bidrar til en mer bærekraftig fremtid.


Zeeksack - The Organizer
Zeeksack - The Organizer

Product Name: Zeeksack - The Organizer

Brand: Zeeksack

Offer price: 1599

Currency: NOK

Konklusjon

Markedet for ryggsekker for både hverdags, reise, jobb og trening er ekstremt stort, og det finnes en rekke modeller som imponerer med smarte løsninger og god bærekomfort.

Zeeksack har valgt å tenke helt nytt, og måten de har løst utfordringen med å organisere en ryggsekk på, er så eksemplarisk som det får blitt. Zeeksack – The Organizer er bare 30 liter, men opplevelsen i bruk er som en magisk eske der du bare kan fortsette og legge i ting uten at den blir full. Samtidig har sekken lommer og løsninger som gjør at både PC/nettbrett, vannflaske, og andre små gjenstander, alltid er lett tilgjengelig.

Når bærekomforten i tillegg er såpass god, så er det ingenting som hindrer den fra å fungere som en allsidig allbruks-sekk til både tur og hverdag. Legger du til det ekstra hoftebeltet, så øker komforten ytterligere.

Zeeksack har i dag tre modeller i produktlinjen, og konkurrer i et hardt presset marked. Etter å ha testet The Organizer, så er det likevel ikke vanskelig å kåre en favoritt blant reisesekker og andre sekker i denne kategorien. Zeeksack – The Organizer er verdt hver krone.

Overall
95%
95%

Pros

 • Enestående design og funksjonalitet.
 • Høy bærekomfort.
 • Imponerende god plassutnyttelse og rominndeling.
 • Mange lommer; topplokk, PC-lomme, RDIF-lomme, mfl.
 • Mange smarte festepunkter på utsiden.
 • Stor refleks på utsiden.
 • Robuste og vannavstøtende materialer.

Cons

 • Ingenting, men hoftebelte kunne gjerne fulgt med.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Rab Aeon 27”
26. mai 2024 | Friluftsutstyr

Test: Rab Aeon 27

Rab Aeon 27 leverer strålende kvalitet i en lett, praktisk, gjennomtenkt og solid ryggsekk som fungerer til en rekke aktiviteter året rundt.
Les mer
Featured image for “Test: Zeeksack – The Organizer”
23. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Zeeksack – The Organizer

Zeeksack The Organizer er så genial og velbygget at den vil få deg til å tenke helt nytt om ryggsekker og organisering. The Organizer er et av de beste produktene jeg har testet.
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)”
9. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)

Blue Ice Yagi 35l tar det beste fra sin suksessrike forgjenger, justerer og forbedrer der det trengs, og leverer en skisekk som virkelig byr på høy kvalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Talon 22 / Osprey Talon Earth 22”
25. mars 2024 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Talon 22 / Osprey Talon Earth 22

Osprey Talon 22 er kongen av dagstursekker og «løpe- sykle til jobbsekker». Talon 22 er komfortabel, lett, solid, og rommer langt mer enn du tror.
Les mer
Featured image for “Test: Zeiss Victory Pocket 10×25”
24. mars 2024 | Friluftsutstyr

Test: Zeiss Victory Pocket 10×25

Zeiss Victory Pocket 10×25 tar lommekikkerten til et nytt nivå der både kvalitet og design gjør den langt mer attraktiv enn kompaktkikkerter flest.
Les mer
Featured image for “Test: Julbo Ultimate REACTIV”
23. mars 2024 | Friluftsutstyr

Test: Julbo Ultimate REACTIV

Mørkt eller lyst? – Du bestemmer. Julbo Ultimate REACTIV tilpasser seg lysforholdene automatisk slik at alt du trenger å tenke på er å ha det moro.
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l”
25. februar 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l

Blue Ice Yagi 35l er resultatet av en kompisgjeng med klatrere, skikjørere og alpinister, som gikk sammen for å lage produktene som erfarne brukere leter etter.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Talon 11”
22. januar 2024 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Talon 11

Osprey Talon 11 står frem som en juvel blant jungelen av lette og praktisk tur- og løpesekker. Dette sekken leverer på det meste, og kan brukes til nesten alt.
Les mer
Featured image for “Test: Gemini DUO 2200-R Multisport”
12. november 2023 | Friluftsutstyr

Test: Gemini DUO 2200-R Multisport

Gemini er kanskje først og fremst kjent for å lage sykkellykter, men Gemini DUO 2200-R Multisport viser at de er i stand til mye mer. Denne lykta imponerer.
Les mer
Featured image for “Test: Silva Free 1200 S”
1. november 2023 | Friluftsutstyr

Test: Silva Free 1200 S

Silva Free 1200 S imponerer med et innovativt design, smarte funksjoner, kraftig lys, god batteritid, og uendelige muligheter for å tilpasse lykten.
Les mer
Featured image for “Test: Silva Trail Runner Free 2 Hybrid”
30. oktober 2023 | Friluftsutstyr

Test: Silva Trail Runner Free 2 Hybrid

Silva Trail Runner Free 2 er hodelykten for deg som ønsker en lett og kompakt hodelykt med kraftig lys uten å måtte tenke på ledninger.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon Adv Skin og Sense Pro”
17. oktober 2023 | Friluftsutstyr

Test: Salomon Adv Skin og Sense Pro

Salomon Sense Pro og Adv Skin lar deg ta med både drikke, næring, telefon, m.m. uten å begrense frihetsfølelsen som en større vest eller sekk.
Les mer