Test: HOVERAir X1

11. februar, 2024 (oppdatert 9. juli 2024)

Featured image for “Test: HOVERAir X1”

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


HOVERAir X1
HOVERAir X1

Product Name: HOVERAir X1

Brand: Zero Zero Robotics

Offer price: 349

Currency: USD

Konklusjon

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.

Den kompakte formen og lave vekten kombinert med jevnt over god video- og bildekvalitet, god stabilisering og superenkelt brukergrensesnitt, gjør X1 til et meget godt valg for alle som ønsker en enkel drone til å berike innholdet enten det er i ulike SoMe-kanaler eller til privat bruk.

Til tross for den minimalistiske størrelsen byr den på mange funksjoner, og alt er så enkelt å bruke at du ikke trenger å kunne noe som helst om droner før du tar den i bruk.

Det du bør være klar over er at batteritiden er relativt kort, video- og bildekvaliteten er begrenset når du begynner å studere bildene på detaljnivå, og dronen er relativt utsatt for vind. I tillegg kan du ikke fly over vann eller snø. For uten om dette er det en genialt produkt som du kan ha det mye moro med. Og det beste av alt, den er så liten og lett at du kan ta den med overalt.

Overall
85%
85%

Pros

  • Ekstremt liten, kompakt og lett.
  • Enkel å fly.
  • Meget god bevegelsessporing.
  • Nyttige flymoduser.
  • Godt 2.7k kamera.
  • Mulighet for både horisontal og vertikal filming/fotografering.
  • God bildestabilisering. Holder horisonten i vater.
  • Kan flys helt uten ekstern kontroll.
  • Gir mulighet til å ta opp lyd.
  • Tåler mer enn vanlige droner.
  • Synkroniserer sømløst med både Android og iOS.

Cons

  • Begrenset batteritid.
  • Begrenset manuell kontroll.
  • Kan ikke fly over vann eller snø.
  • Ingen kollisjonssensorer.
  • Irriterende høy stemme som roper ut flymodus når hver gang du bytter.


HOVERAir X1 – Liten, men genial

Jeg har testet mye rart av teknologi, men HOVERAir X1 er kanskje det morsomste og mest nyttige på lang tid. Droner har vært i vinden i flere år, men selv om det finnes kompakte droner som kan flys helt uten strenge krav, så har de alle til felles at de krever både plass og og forberedelser før de er klare til bruk. DJI leverer kanskje de beste kompakte dronene på markedet, men selv DJI Mini 4 Pro krever at du har med deg en liten sekk/veske, og dronen kan ikke styres uten bruk av en ekstern kontroll.

For alle som bare ønsker en enkel video eller et dronebilde uten behov for at dronen skal kunne fly både høyt og langt i superhastighet, så er en slik drone totalt overkill.

Her kommer HOVERAir X1 inn. Denne lille dronen kan raskt bli bestevennen til mange ivrige turgåere, løpere, syklister, reisende, og andre brukere som ønsker å bære lite og lett. X1 er nemlig liten nok til å kunne oppbevares i en lomme, lett nok til å ikke merkes, og både raskere å få på vingene og lettere å fly enn det er å koke egg.


HOVERAir X1 er en kameradrone laget av ZeroZero Robotics, et kinesisk selskap som spesialiserer seg på innebygd AI-teknologi. Selskapet ble grunnlagt i 2014 av Muwen Wang og Meng Qiu Wang, to tidligere Google-ingeniører. Selskapet har som mål å lage smarte og bærbare enheter som kan forbedre menneskers liv og kreativitet.

ZeroZero Robotics har tidligere lansert Hover Camera Passport, en annen kameradrone som ble kåret til en av de beste oppfinnelsene av 2016 av Time Magazine. HOVERAir X1 er selskapets nyeste produkt, og ble først introdusert på Indiegogo som er en plattform der det er mulig å opprette og dele prosjekter som støttes opp av gjennom folkefinansiering. Hover X1 samlet inn over $2 millioner, og ble raskt tilgjengelig for salg. HOVERAir X1 er nå tilgjengelig for åpent salg gjennom HOVERAir sin offisielle nettbutikk, samt Amazon.


HOVERAir X1

5 (+++) flymoduser gjør det enkelt å fly

HOVERAir X1 skiller seg ut fra andre droner ved å tilby en enkel og morsom flyopplevelse som ikke krever noen kontroller eller app. Alt du trenger er å bruke enkle håndbevegelser, men den støtter også styring via HOVER-appen (kobles til via WiFi). HOVERAir X1 er for øvrig kompatibel med både Android og iOS.

Ved lansering hadde selve dronen fem forhåndsprogrammerte flymoduser med hver sin dedikerte knapp på dronen, men antallet moduser har siden blitt utvidet til å omfatte flere. De fem modusene som har dedikerte knapper inkluderer; Hover, Zoom Out, Follow, Orbit og Bird´s Eye. I tillegg er det en «Custom» modus som lar deg velge blant «Snapshot», «Dolly Track», «Side Track» og «Smart Control». For hver av modusene kan du bruke HOVER appen til å justere parametre som kameramodus (video/foto), følgetype, varighet, distanse, høyde, lyd på/av. I tillegg kan du velge om du ønsker å ta opp i horisontal eller vertikal modus, samt videokvalitet.

Merk at HOVER stadig kommer med nye funksjoner til dronen gjennom programvareoppdateringer, og to av flymodusene, «Side Track» og «Smart Control», ble lagt til etter at testen ble publisert. Siden har det også blitt mulig å endre flere parametere som både avstand, høyde, etc., slik at du i større grad har kontroll over dronen under de ulike modusene.

På selve dronen er det kun to knapper; en «Power»-knapp som også fungerer som «start/stopp»-knapp, og en knapp som velger flymodus. Etter å ha slått på dronen velger du flymodus, før du trykker «start», og dronen letter umiddelbart. Vær oppmerksom på at en alt for høy stemme roper ut hvilken modus du er i hver gang du bytter, men denne kan heldigvis deaktiveres etter en senere programvareoppdatering.


De ulike flymodusene

Hover:

Hover-modus gjør dronen i stand til å sveve på et bestemt sted i luften uten at den forflytter seg, men hele tiden følger deg i retningen du beveger deg. Dette er nyttig når du ønsker å holde dronen stabil på ett sted for å ta bilder, videoopptak eller utføre andre oppgaver som krever nøyaktig posisjonering.

Zoom Out:

Zoom Out-modusen gir en spennende effekt der dronen beveger seg sakte fra deg. Du starter med å holde dronen i hånden før den letter og flyr bakover og oppover samtidig som den holder deg i sentrum av bildet. Du kan justere avstanden og vinkelen med Hover-appen. Når du vil stoppe, behøver du bare å vinke til dronen, og den vil komme tilbake til deg.

Follow:

Follow-modusen lar dronen følge deg eller noen andre ved hjelp av AI. Du kan velge et mål på skjermen, og dronen vil låse seg på det. X1 vil holde en konstant avstand og høyde, å justere seg etter målets bevegelser. Dette er nyttig for å lage dynamiske opptak som følger handlingen.

Orbit:

Orbit-modusen lar dronen sirkle rundt deg eller noen andre. Du kan velge et mål på skjermen, og dronen vil fly rundt det i en sirkel. Du kan justere radiusen og hastigheten i appen.

Bird’s Eye:

Bird´s Eye-modusen lar dronen filme i fugleperspektiv av deg eller noen andre. Du kan velge et mål på skjermen, og dronen vil fly oppover og holde det i sentrum av bildet. Du kan justere høyden og vinkelen med appen.

Custom:

Custom-modus lar velge mellom Dolly Track-modus som gir en kinematisk effekt der den sakte beveger fra deg (zoomer ut) og holder samme avstand, og en Snapshot-modus der den flyr foran deg og tar et bilde. For stillbilder kan den ta enkeltbilder i 12 MP, eller en serie med bilder (burst mode).

Side Track lar dronen følge deg fra siden istedenfor forfra eller bakfra. Du kan velge et mål på skjermen, og dronen vil låse seg på det. X1 vil holde en konstant avstand og høyde, å justere seg etter målets bevegelser. Dette er nyttig for å lage dynamiske opptak som følger handlingen.


Godt utstyrt

Av spesifikasjoner kan HOVERAir X1 skilte med et 2.7K kamera som kan tiltes opp og ned med en rekkevidde på -90 til 15 grader, og bruker en kombinasjon av en 1-akset gimbal og elektronisk bildestabilisering. I tillegg byr den på «horizontal leveling» slik at horisonten holdes i plan hele tiden.

Gjennom HOVER-appen kan du endre innstillinger for videokvaliteten, og du kan velge blant:

  • 2704*1520@30fps,
  • 1920*1080@60fps,
  • 1920*1080@30fps (HDR)

Bilde- og videokvaliteten er imponerende bra for en så liten drone, spesielt videokvaliteten, men det bør være relativt gode lysforhold. Så snart det blir skumring og dårlig lys, så justerer kameraet automatisk opp ISO-verdien, video og bildet blir kornete, og bildekvaliteten faller raskt.

Ved å redusere oppløsningen støtter den også HDR som forbedrer fargene og kontrasten, og gir mer detaljerte og balanserte bilder ved å kombinere flere eksponeringer, spesielt i situasjoner med sterkt lys eller skygge.

Ved å filme i 1920*1080@60fps har du mulighet til å filme i sakte film, men dette går igjen ut over bildekvaliteten. Det er uansett fint å ha muligheten.

Stillbildene er i 12 megapiksler (JPEG format), og ved gode lysforhold så de ser skarpe og klare ut. Alle videoer og bilder lagres i dronens internminne som er 32 GB, og overføres trådløst via WiFi-tilkobling til telefonen, eller via USB-C til en PC. Det er ikke mulig å benytte ekstra lagring i form av et SD-kort.

Alt i alt leverer HOVERAir X1 en bilde- og videokvalitet som går over forventingene, og den knuser det endeløse antallet billig-droner som hevder de skal levere både 2.7k og 4k kvalitet uansett hvor de filmer, men ender opp med kornete og ubrukelige bilder. Materialet er du får fra HOVERAir X1 er veldig godt egnet til sosiale medier, men også mer avansert videoproduksjon og bilder. Derimot merker du raskt når du zoomer inn at detaljnivået ikke er veldig godt, og du får på langt når DJI Mini/Mavic/Air-kvalitet. Ved filming i vertikal modus er kvaliteten begrenset til 1920*1080@60fps, mens i horisontal modus kan du velge mellom 2704*1520@30fps, 1920*1080@60fps og 1920*1080@30fps (HDR).

Vekten på HOVERAir X1 er kun 125g, og det smarte designet gjør at den enkelt og raskt kan foldes sammen slik at den får plass i lommen. Den lave vekten er nesten tullete og får X1 til å fremstå som et leketøy. Likevel byr dronen på solid byggekvalitet. De fire propellene er godt beskyttet inne et slags plastikkkabinett som gir X1 en kvadratisk form i utslått tilstand, og i midten sitter selve kroppen med kamera og knappene som brukes for å velge flymodus og til å slå dronen på/av.


Rekkevidde og sensorer

Ettersom HOVERAir X1 ikke kontrolleres via en kraftig kontroll som bidrar til økt rekkevidde, så er den begrenset til ca. 30 meter avstand og en maksimale flyhøyde på 15 meter. Den enkle konstruksjonen gjør dronen mer utsatt for vind, men den klarer likevel å fly i vindhastigheter opptil 7,9 m/s. Det er mer enn nok til å kunne få mange gode videoer og bilder. Maksimal flyhastighet er 7 m/s, og maksimal opp- og nedstigning ligger på 1,5 m/s.

HOVERAir X1 har verken GPS eller kollisjonssensorer innebygd, men bruker et avansert VIO (Visual Inertial Odometry)-teknologi og et ToF-laserhøydebestemmelsessystem som gir nøyaktig styring med presisjon på centimeternivå ved å kontinuerlig scanne underlaget. Du må med andre ord være obs på å unngå hindringer, selv om dronen i stor grad klarer å styre unna de største hindringene kun ved hjelp av kamerasensorene. Merk også at HOVERAir X1 ikke er vanntett, så du må unngå å bruke den i regn.

Sammenlignet med GPS tillater VIO-posisjoneringssystemet HOVERAir X1 å returnere til det opprinnelige startpunktet uten behov for kalibrering av kompass slik at du slipper å bekymre deg for at dronen skal fly av sted. I tillegg har den to sensorer på undersiden som gjør at den lander trygt hver eneste gang.

MEN. HOVERAir X1 kan ikke fly over vann eller snø, i hvert fall i følge produsenten. Dronen krever nemlig at du flyr over terreng med ulike variasjoner slik at sensorene vet hvor høyt/lavt den flyr. Det anbefales heller ikke at du flyr i terreng med veldig mye høydevariajon, selv om undertegnede har gjort dette med hell.

Det som er avgjørende for om dronen kan fly over en bestemt type terreng/underlag, er om det har noen form for konturer. Og det er slett ikke mye som skal til. Eksempelvis vil en snøkledd vidde fungere dårlig, men dersom det er oppkjørt skiløype med litt ujevnheter, så kan det være at den flyr som bare det. Du bør være ekstra forsiktig med å bruke dronen i nærheten av vann, og flate sandstrender kan være dens verste fiende.


HOVERAir X1 – fire ulike alternativer

HOVERAir X1 er tilgjengelig i fargene svart og hvit, og i flere ulike pakker. Alle pakkene inneholder en HOVERAir X1, men i tilbehøret varierer. Standard og Combo-pakkene er faste, mens utvalget kan variere noe etter ulike høytider. For eksempel var Gift Package lansert i forbindelse med julen, mens Valentine´s Day Special var begrenset til Valentine.

  • Standard: HOVERAir X1, oppbevaringspose, ladekabel.
  • Combo: HOVERAir X1, 1 ekstra batteri, ladehub, oppbevaringspose, ladekabel.
  • Combo Plus: HOVERAir X1, 2 ekstra batteri, ladehub, oppbevaringspose, ladekabel.
  • Gift Package: HOVERAir X1, 1 ekstra batteri, ladehub, oppbevaringspose, oppbevaringetui, ladekabel.

Å kjøpe ekstra batterier koster 40 USD per stykk. Hvorvidt det er mulig å bestill kun batterier til Norge er usikkert ettersom det er svært strenge regler for å sende løse batterier på fly. Planlegger du å fly mye så anbefales det derfor å bestille Combo eller Compo Plus pakken som i tillegg til dronen leveres med henholdsvis to og tre batterier pluss en ladehub. Husk at moms og et forenklet tollgebyr kommer i tillegg, så Combo Plus havner rundt 6500 kr.


Batteritid

Den største begrensingen med HOVERAir X1 er imidlertid batterilevetiden som er begrenset til rundt 10 minutter per batteri. HOOVER oppgir 11 minutter flytid, men er det kaldt ute kan du regne med rundt 8 minutter. Å skifte batteri er heldigvis enkelt, og gjøres på sekunder ved å vippe ut et 1050 mAh-batteri fra oversiden å dytte inn et nytt. Planlegger du å fly lengre enn de 10 minuttene anbefales det å kjøpe flere batterier.

Det positive derimot, er at de minuttene du flyr HOVER Air X1 kan gi deg veldig mye innhold ettersom det er snakk om «effektive minutter». Fordi dronen er oppe og går på sekunder, og er klar til bruk umiddelbart i det den letter fra hånden, så kan du rekke å filme mye innhold på bare et par minutter. Selv en 40 sekunders flytur kan gi deg kvalitetsinnhold.

Ladetiden (fra 0-100%) ligger på 35 minutter ved bruk av ladehuben, og 55 minutter dersom du lader batteriet rett i dronen.


Ekstremt enkel å fly

Noe av det beste med HOVERAir X1 er at den er ekstremt enkel å fly. Dette er noe absolutt alle klarer, og slik sett er den også fin for yngre brukere. Dronen tar av og lander fra håndflaten og krever ingen kontroller. Hele prosessen fra du slår den på til den er i luften tar noen få sekunder. Med andre ord, ingen tid går med til å vente på oppstart, klargjøring og forberedelser. Du er «good to go» umiddelbart. Det beskyttende buret over propellene gjør også at drone tåler med enn tilsvarende droner der proppene er eksponert og lettere knekker dersom du er uheldig å kræsje med en gjenstand.

Støynivået er relativt lavt, selv om det det er overraskende høyt med tanke på størrelsen. Til tross for at den også har en innebygd mikrofon som kan ta opp lyd, så er det ikke denne lyden du vil prioritere å bruke om du satser på kombinert film og lyd. Heldigvis kan du, så lenge du er tilkoblet HOVER app, bruke mobiltelefonens innebygde mikrofon. Når du prater inn i mikrofonen vil susingen fra rotorene filtreres vekk, og lyden synkroniseres automatisk med videoen når den lastes ned på telefonen. Kvaliteten på lyden avhenger i stor grad av kvaliteten på mikrofonen/mobilen du bruker, og ikke minst hvor langt unna munnen du holder den, men lyden er kort oppsummert helt ok – men ikke mer.

Om du ønsker krystallklar lyd kan du bruke en lavalier mic (myggmikrofon) som du enten kobler direkte til telefonen, eller via en trådløs sender ala DJI Mic 2. Dette gir både bedre kvalitet, forenkler prosessen, og ser mye smartere ut enn å prate inn i undersiden på en telefon mens du filmer deg selv…


HOVER app

HOVER APP er appen som brukes for å styre HOVERAir X1, forhåndsvise opptak i sanntid, justere kameraparametere å administrere video- og bildemateriale. Appen gjør det også mulig for brukerne å justere kameraets flyvingsvinkel, avstand og sporingsmodus, samt bytte mellom video- og fotomodus under opptaksprosessen.

HOVERAir X1 kobles til telefonen via Bluetooth, men bruker WiFi for å laste ned bilder og video.

Appen består av fire menyer:

  • Hjem: Hovedskjermen består av to deler: World viser videoer fra andre brukere som en inspirasjon og lar deg laste opp å dele bilder og video til Hover samfunnet. Moments lar deg administrere eget innhold.
  • Hover: Lar deg koble til dronen, styre den manuelt, justere kamerainnstillinger, distanse, flymoduser, varighet, laste ned media, etc..
  • Modes: Gjør den samme jobben som knappene på dronen dersom du flyr via telefonen. I tillegg kan du få en introduksjon til å bruke de ulike modusene, samt endre instillinger.
  • Me: Viser informasjon om HOVER-kontoen din, lar deg slette cache, lese bruksanvisning, få hjelp, oppdatere programvaren.etc.

Appen er tilgjengelig for nedlasting på Google Play og App Store.



Ting du bør tenke på

Samme hvor fornøyd jeg er med HOVERAir X1, så er det likevel noen ulemper og ting du bør være klar over. For det første har dronen ingen kollisjonssensorer, så du må selv sørge for at den ikke krasjer med noe. Dronen er også mer utsatt for vind enn en større drone på grunn av den beskjedne vekten og størrelsen, og selv om den klarer å fly i litt vind, så må du passe på når du skal lande den i håndflaten.

HOVERAir X1 kan heller ikke fly over vann eller snø, og heller ikke i dårlig belystning.

Den største begrensingen er imidlertid batterilevetiden som er begrenset til rundt 11 minutter per batteri. HOOVER oppgir 11 minutter flytid, men er det kaldt ute kan du regne med rundt 8-9 minutter.

Til slutt, selv om prisen ikke er avskrekkende, så finnes det veldig gode droner som er kraftigere enn HOVERAir X1, som for eksempel DJI Mini 2 SE som i tillegg har bedre spesifikasjoner. Derimot tar den mye større plass og må flys ved hjelp av en kontroller.


Hvem er HOVERAir X1 for?

HOVERAir X1 er designet for nybegynnere, hobbyister, vloggere, og alle som ønsker en enkel og morsom drone som kan følge dem overalt, og som er så liten og lett at den ikke merkes. X1 stiller i en annen liga enn «pro-dronene», og er ikke beregnet for profesjonelle som vil ha full kontroll over kameraet og flygingen, eller for de som planlegger å fly lange flyturer og ønsker avanserte funksjoner. HOVERAir X1 er en drone som setter enkelhet og moro foran alt annet, og det er det som gjør den så unik og tiltalende. Kort oppsummert er det primært en «selfie drone» som fremfor alt er ideell for bruk til sosiale medier og kanaler.

Dersom du ønsker å kjøpe HOVERAir X1 er det best å gjøre dette fra deres hjemmeside. Når du følger linken på siden her, sørg for at det er valgt «Norge» øverst til høyre på siden, og at du velger «NO» når du kommer til produktsiden.

HOVERAir X1

Et siste tips

Dette tipset kan virkelig være genialt om du planlegger å bruke dronen en del. Så vidt meg bekjent er det ingen innbo- eller reiserforsikringer som dekker skade på drone, men du kan fint kjøpe droneforsikring separat.

Coverdrone.com er en anerkjent aktør som tilbyr droneforsikring til alle typer droner, og med valgfri periode. Du registrerer deg på nettsiden, legger inn opplysninger om dronen, og får er prisoverslag. Dersom noe skulle skje dronen, vil den enten repareres, eller du får kostnaden ved dronen tilbake.

Ettersom du betaler mva. og toll når du kjøper dronen fra USA, så la jeg på denne kostnaden i forsikringssummen, slik at total forsikringssum ble 6500 kg for 12 måneder. Det kostet 450 kr.

Link til Coverdrone


HOVERAir X1 spesifikasjoner

Dimensjoner (L x B x H)Brettet: 127 mm × 86 mm × 31 mm
Utfoldet: 127mm x 145mm x 30mm
Vekt125 g (inkludert batteri)
Lagring32 GB
Maks vindhastighet7.9m/s
Maks stigningshastighet1,5 m/s
Maks nedstigningshastighet1,5 m/s
Maks horisontal hastighet7 m/s
VideomoduserHover, Zoom Out, Follow, Orbit, Bird´s Eye, Custom
FotograferingsmoduserStandard, Burst
Maks flyhøyde15 m
Ladetid100 %: 35 minutter (med ladehub)
100 %: 55 minutter (lading direkte i drone)
Batterikapasitet1050 mah
Kamera19 mm, f/2.4
Videokvalitet2704*1520@30fps,
1920*1080@60fps,
1920*1080@30fps (HDR)
Stillbilde oppløsning12 MP

Konklusjon


HOVERAir X1
HOVERAir X1

Product Name: HOVERAir X1

Brand: Zero Zero Robotics

Offer price: 349

Currency: USD

Konklusjon

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.

Den kompakte formen og lave vekten kombinert med jevnt over god video- og bildekvalitet, god stabilisering og superenkelt brukergrensesnitt, gjør X1 til et meget godt valg for alle som ønsker en enkel drone til å berike innholdet enten det er i ulike SoMe-kanaler eller til privat bruk.

Til tross for den minimalistiske størrelsen byr den på mange funksjoner, og alt er så enkelt å bruke at du ikke trenger å kunne noe som helst om droner før du tar den i bruk.

Det du bør være klar over er at batteritiden er relativt kort, video- og bildekvaliteten er begrenset når du begynner å studere bildene på detaljnivå, og dronen er relativt utsatt for vind. I tillegg kan du ikke fly over vann eller snø. For uten om dette er det en genialt produkt som du kan ha det mye moro med. Og det beste av alt, den er så liten og lett at du kan ta den med overalt.

Overall
85%
85%

Pros

  • Ekstremt liten, kompakt og lett.
  • Enkel å fly.
  • Meget god bevegelsessporing.
  • Nyttige flymoduser.
  • Godt 2.7k kamera.
  • Mulighet for både horisontal og vertikal filming/fotografering.
  • God bildestabilisering. Holder horisonten i vater.
  • Kan flys helt uten ekstern kontroll.
  • Gir mulighet til å ta opp lyd.
  • Tåler mer enn vanlige droner.
  • Synkroniserer sømløst med både Android og iOS.

Cons

  • Begrenset batteritid.
  • Begrenset manuell kontroll.
  • Kan ikke fly over vann eller snø.
  • Ingen kollisjonssensorer.
  • Irriterende høy stemme som roper ut flymodus når hver gang du bytter.

Del gjerne:

Featured image for “Test: DJI Osmo Action 4”
17. juni 2024 | Annet

Test: DJI Osmo Action 4

DJI Osmo Action 4 byr på en ny og større bildesensor, god bildekvalitet, et smart magnetisk festesystem, enkelt brukergrensesnitt og solid bildestabilisering.
Les mer
Featured image for “Test: Ultrahuman Ring Air”
3. juni 2024 | Andre merker

Test: Ultrahuman Ring Air

Ultrahuman Ring Air gjør lite ut av seg, men måler imponerende mye. Er dette smart ringen som skal vippe Oura Ring av tronen?
Les mer
Featured image for “Test: Insta360 X4”
22. mai 2024 | Annet

Test: Insta360 X4

Insta360 X4 tar alt det gode fra forgjengeren X3, retter opp de to største svakhetene, og fremstår som et utrolig allsidig og moro actionkamera.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock Suction Base”
4. mars 2024 | Annet

Test: Quad Lock Suction Base

Quad Lock 360 Suction Base lar deg feste mobiltelefonen eller actionkameraet enkelt og trygt til ulike overflater, og kan sannsynligvis brukes til mer enn du tror.
Les mer
Featured image for “Test: HOVERAir X1”
11. februar 2024 | Annet

Test: HOVERAir X1

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case”
8. oktober 2023 | Annet

Test: Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case

Quad Lock iPad mini (6th Gen) MAG Case er et solid og smart deksel som ikke bare beskytter Apple Mini, men også gjør det kompatibelt med en rekke tilbehør.
Les mer
Featured image for “Test: Zeiss SFL 10×40”
17. september 2023 | Annet

Test: Zeiss SFL 10×40

Zeiss SFL 10×40 leverer topp kvalitet i en innpakning så liten og lett at det er vanskelig å tro. Ikke minst koster den mindre enn storebror Zeiss Vitcory SF.
Les mer
Featured image for “Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning”
2. juni 2023 | Annet

Test: Quad Lock – Mobilfester til enhver anledning

Leter du etter tilbehør som kan forvandle mobilen din til alt fra en sykkelcomputer, GPS til et semi-actionkamera? Da bør du sjekke ut produktene fra Quad Lock.
Les mer