Test: Booster E massasjepistol

14. april, 2023 (oppdatert 17. juli 2023)
Featured image for “Test: Booster E massasjepistol”

Booster E er en enkel, men kraftig og god massasjepistol med flott design, topp funksjonalitet og høy brukervennlighet.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Markedet for massasjepistoler har de siste årene eksplodert, og det virker som om det er like populære å selge massesjepistoler som det er å selge solbriller på torget i Syden. Svært mange av modellene ligner sterkt i design, og det er tilsynelatende kun navnet på merket som skiller de. Men, (heldigvis) som med alt annet så er det ofte kvalitetsforskjeller.

Booster E koste veiledende 3490 kr, men selges på tilbud til 2290 kr. Den prisen er nok også langt mer reell enn den veiledende prisen…

Massasjepistoler.no – Seriøs aktør med stort utvalg

Massasjepistoler.no er en av Norges største forhandlere av massasjepistoler og tilbyr i skrivende stund totalt 10 ulike modeller massasjepistoler. Massasjepistoler.no er en seriøs aktør og tilbyr 2 års garanti på massasjepistolene, og svært rask levering. Undertegnede har most og trykt seg gjennom (?) to av modellene, Trigger Point Premium og Booster E, og sitter igjen med gode erfaringer.

Forskjellen på de to er først og fremst design, men også kraft og funksjoner. Under får du vite mer om Booster E, mens en test av Trigger Point Premium finner du her. Men først, noen fordeler med å bruke massasjepistol.

Fordeler med å bruke en massasjepistol

Du er ikke nødvendigvis garantert å bli smertefri og å få muskler som er like slappe som et dovendyr, men bruk av en massasjepistol kan likevel ha en rekke fordeler:

 1. Redusert muskelspenning: Massasjepistoler kan bidra til å løse opp stramme og ømme muskler, noe som kan føre til mindre muskelspenning og bedre bevegelighet.
 2. Økt blodsirkulasjon: Vibrasjonene fra massasjepistolen kan hjelpe til med å øke blodsirkulasjonen i musklene, noe som kan føre til raskere helbredelse og reduksjon i muskelsmerter.
 3. Raskere restitusjon etter trening: Bruk av massasjepistol etter trening kan hjelpe til med å øke restitusjonstiden, redusere muskelsårhet og bidra til å forhindre skader.
 4. Bedre fleksibilitet: Ved å løse opp stramme muskler kan massasjepistolen hjelpe til med å forbedre fleksibiliteten og øke bevegeligheten i kroppen.
 5. Stresslindring: Massasje kan bidra til å redusere stressnivået i kroppen, og ved å bruke en massasjepistol kan du gi deg selv en rask og effektiv massasje hjemme eller på jobb.
 6. Smertelindring: Massasjepistoler kan bidra til å lindre smerter og ømhet i musklene, inkludert kroniske smerter og muskelspenninger.
 7. Økt velvære: Regelmessig bruk av massasjepistolen kan bidra til å forbedre velvære og generell helse ved å redusere stress og muskelsmerter.

Booster E massasjepistol

Fakta:

 • Behandlingsnivåer: 9 stk
 • Antall massasjehoder: 6 stk
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Støynivå: 55 dB
 • Batteritid: 4 timer (medfølger 1 stk batteri)
 • Vekt: 970 gram uten massasjehode
 • Veil pris: 3490,-

Design og brukervennlighet

Booster E massasjepistol har et enkelt, men pent og brukervennlig design. Den nederste halvdelen av håndtaket er gummiert for å gi god friksjon og et sikkert grep, mens den øvre halvdelen består av hard plast og huser «kontrollsenteret» for justering og kontroll av hastighet/slagdybde. Vekten på 970 gram er noe høyere enn Trigger Point Pro (640 gram), men den er fremdeles lav nok til at du kan betjene massasjepistolen ever lengre tid uten å bli sliten. Det praktiske med noe høyere egenvekt er at massasjepistolen gir et mer naturlig trykk mot muskulaturen uten at du må presse like mye selv.

Støynivået er lavt (55 dB), og det er null problem å pistolen i et rom sammen med andre uten å føle deg som en ordensforstyrrer, eller å kjøre i gang en massasjerunde mens du ser på TV, leser, etc..

Booster E er enkel i bruk. Den har ikke det samme LED-displayet som Trigger Point Pro, men på øvre del av håndtaket er det en en indikator (4 LED-lys) som viser gjenværende batteritid, og under indikatoren er det to knapper; en knapp for å øke styrken og en knapp for å redusere styrken. På undersiden av skaftet er det en av/på bryter, mens mellom de to knappene for å justere hastigheten er det en lite display som viser hastigheten.

Det medfølger også et praktisk oppbevaringsetui/koffert som gjør det enkelt å ta med massasjepistolen på farten om du skal på trening, på jobb (genialt å ta med på kontoret å bruke en kort stund), eller hvor du nå ønsker å reise.


Motor og slagdybde

Booster E kommer med en kraftig kraftig motor som gir dyptgående massasje (12 mm slagdybde) for å løse opp stramme muskler og øke blodsirkulasjonen. Slagdybden er den «avstanden massasjepistolen kan bevege seg inn og ut av huden mens den gir massasje». Dette måles vanligvis i millimeter, og en større slagdybde betyr at massasjepistolen kan gi en dypere massasje og dermed være mer effektiv til å lindre muskelspenninger og ømhet.

For å tilpasse massasjen til ulik muskulatur og ømhet er det viktig å kunne justere hastigheten. «Toppmodellen» Trigger Point Premium kan justeres over 15 nivåer, mens Booster E lar deg justere hastigheten over 9 nivåer i intervallet 1600-3200 rpm (slag i minuttet). Fordelen med justerbar hastighet er at det gir en mer skreddersydd massasjeopplevelse og kan være mer effektiv for å lindre muskelsmerter og ømhet. Lavere hastigheter kan være mer skånsomme og egnet for følsomme områder, mens høyere hastigheter kan være mer effektive for å løse opp dypere muskelspenninger.

Helt ærlig så er 9 nivåer mer enn nok. Du skal ha ultra-følsom muskulatur om du klarer å kjenne forskjell på to nivåer som ligger svært nære hverandre i frekvens.


Utskiftbare massasjehoder

For å kunne tilpasse massasjen til ulike kroppsdeler leveres gjerne massasjepistoler med flere utskiftbare hoder. Booster E leveres med totalt 6 ulike massasjehoder med ulik størrelse og utforming. Disse kan enkelt byttes på få sekunder helt kun ved å trekke hodet av pistolen, og deretter dytte det nye på plass.

Hodestykkene inkluderer en ball, et flatt hode, et kileformet hode, et gaffelformet hode og et gaffelformet hode.

Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 4 timer, og ladetiden ligger på ca. 2,5 timer. Trigger Point Premium kan på sin side levere «kun» 2,5 timer brukstid, men til gjengjeld medfølger det to batterier. På den ene siden er det praktisk med to batterier ettersom du alltid kan ha ett fulladet, mens på den andre siden er det minst like praktisk med lengre batteritid per batteri slik at du slipper å måtte ta med enten et ekstra batteri, eller laderen om du har behov for mer enn 2,5 timer.

For de fleste vil dette holde i mange dager, og det er uansett veldig enkelt å sette massasjepistolen til lading.


Konklusjon


Kjøp Booster E
Booster E
Booster E

Product Name: Booster E

Brand: Massasjepistoler

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Booster E er en kraft, praktisk og flott massasjepistol med stort bruksområde og høy funksjonalitet. Den byr på dyp slagdybde som lar deg nå dypereliggende muskulatur og vev, og justerbar hastighet og utskiftbare massasjehoder slik at du kan tilpasse behandlingen til muskulatur og ømhet.

Overall
90%
90%

Pros

 • Pent og enkelt design.
 • Lav vekt og enkel å betjene.
 • 9 ulike hastighetsnivåer.
 • Totalt 6 ulike massasjehoder + beskyttende etui.
 • Lavt støynivå.
 • Praktisk og lettlest display.
 • Ok batteritid

Cons


Del gjerne:

Featured image for “Test: ASICS Fuji Speed 2”

Test: ASICS Fuji Speed 2

ASICS Fuji Speed 2 er japanernes raskeste terrengsko i produktlinjen, og kan i tillegg varte opp med god demping, godt…
Featured image for “Test: Zeiss SFL 10×40”

Test: Zeiss SFL 10×40

Zeiss SFL 10×40 leverer topp kvalitet i en innpakning så liten og lett at det er vanskelig å tro. Ikke…
Featured image for “Test: INOV-8 Roclite Pro G 400 GTX V2”

Test: INOV-8 Roclite Pro G 400 GTX V2

Inov-8 Roclite Pro G 400 GTX kombinerer lav vekt, høy robusthet, god stabilitet og komfort i en perfekt balansert sko…
Featured image for “Test: Hoka Challenger 7 GTX”

Test: Hoka Challenger 7 GTX

Jakter du en løpesko som tar deg fra fra fjord til fjell? Enten du skal gå, løpe eller begge deler…
Featured image for “Test: Osprey Exos Pro 55”

Test: Osprey Exos Pro 55

Lett, solid og smart. Osprey Exos Pro 55 og Osprey Eja Pro 55 er for deg som jakter lettest mulig…
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening…
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening…
Featured image for “Test: COROS PACE 3”

Test: COROS PACE 3

COROS PACE 3 beviser at (virkelig) gode pulsklokker ikke trenger å koste en formue. Her får du langt mer enn…
Featured image for “Test: HOKA Zinal 2”

Test: HOKA Zinal 2

HOKA Zinal 2 bringer oppdateringer som gjør den lettere og raskere enn sin forgjenger, og en passform som er noe…
Featured image for “Test: Suunto Vertical Titanium Solar”

Test: Suunto Vertical Titanium Solar

Suunto Vertical er klokken Suunto burde ha lansert for mange år siden, og beviser at selskapet fremdeles ønsker å hevde…
Featured image for “Test: Jabra Elite 8 Active”

Test: Jabra Elite 8 Active

Jabra sine mest populære trådløse ørepropper for trening og hverdag får en kraftig oppgradering. Jabra Elite 8 Active er som…
Featured image for “Test: Jabra Elite 10”

Test: Jabra Elite 10

Jabra Elite 10 er toppmodellen i Elite-serien og leverer den beste samtalekvaliteten, lydkvaliteten og støydempingen fra Jabra noen gang.…
Featured image for “Test: VJ Ultra 2”

Test: VJ Ultra 2

VJ Ultra 2 er selskapets arbeidshest for dagene der du ønsker komfort, god beskyttelse, sikker passform og ikke minst suverent…
Featured image for “Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket”

Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket

Rab Xenair Alpine Light Jacket er jakken du tar med deg overalt, uansett hvor du skal, når på året, og…
Featured image for “Test: VJ Irock 3”

Test: VJ Irock 3

VJ Irock 3 byr på så godt grep at det nesten får deg til å ta sjanser du ikke burde.…
Featured image for “Test: VJ Speedhiker”

Test: VJ Speedhiker

VJ SpeedHiker tar lekenheten og vekten fra en terrengsko, kombinerer det med stødigheten og beskyttelsen fra en fjellsko, og serverer…
Featured image for “Test: Salomon Aero Volt”

Test: Salomon Aero Volt

Salomon Aero Volt er løpeskoene for deg som ønsker en lett, rask og komfortabel allrounder som passer til alt fra…
Featured image for “Test: Osprey Ultralight Stuff Pack”

Test: Osprey Ultralight Stuff Pack

Osprey Ultralight Stuff Pack er så liten, lett og praktisk, at det er en sekk du tar med deg overalt…