Test: Booster E massasjepistol

14. april, 2023 (oppdatert 30. mai 2023)
Featured image for “Test: Booster E massasjepistol”

Booster E er en enkel, men kraftig og god massasjepistol med flott design, topp funksjonalitet og høy brukervennlighet.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Markedet for massasjepistoler har de siste årene eksplodert, og det virker som om det er like populære å selge massesjepistoler som det er å selge solbriller på torget i Syden. Svært mange av modellene ligner sterkt i design, og det er tilsynelatende kun navnet på merket som skiller de. Men, (heldigvis) som med alt annet så er det ofte kvalitetsforskjeller.

Booster E koste veiledende 3490 kr, men selges på tilbud til 2290 kr. Den prisen er nok også langt mer reell enn den veiledende prisen…Kjøp Booster E

Massasjepistoler.no – Seriøs aktør med stort utvalg

Massasjepistoler.no er en av Norges største forhandlere av massasjepistoler og tilbyr i skrivende stund totalt 10 ulike modeller massasjepistoler. Massasjepistoler.no er en seriøs aktør og tilbyr 2 års garanti på massasjepistolene, og svært rask levering. Undertegnede har most og trykt seg gjennom (?) to av modellene, Trigger Point Premium og Booster E, og sitter igjen med gode erfaringer.

Forskjellen på de to er først og fremst design, men også kraft og funksjoner. Under får du vite mer om Booster E, mens en test av Trigger Point Premium finner du her. Men først, noen fordeler med å bruke massasjepistol.

Fordeler med å bruke en massasjepistol

Du er ikke nødvendigvis garantert å bli smertefri og å få muskler som er like slappe som et dovendyr, men bruk av en massasjepistol kan likevel ha en rekke fordeler:

 1. Redusert muskelspenning: Massasjepistoler kan bidra til å løse opp stramme og ømme muskler, noe som kan føre til mindre muskelspenning og bedre bevegelighet.
 2. Økt blodsirkulasjon: Vibrasjonene fra massasjepistolen kan hjelpe til med å øke blodsirkulasjonen i musklene, noe som kan føre til raskere helbredelse og reduksjon i muskelsmerter.
 3. Raskere restitusjon etter trening: Bruk av massasjepistol etter trening kan hjelpe til med å øke restitusjonstiden, redusere muskelsårhet og bidra til å forhindre skader.
 4. Bedre fleksibilitet: Ved å løse opp stramme muskler kan massasjepistolen hjelpe til med å forbedre fleksibiliteten og øke bevegeligheten i kroppen.
 5. Stresslindring: Massasje kan bidra til å redusere stressnivået i kroppen, og ved å bruke en massasjepistol kan du gi deg selv en rask og effektiv massasje hjemme eller på jobb.
 6. Smertelindring: Massasjepistoler kan bidra til å lindre smerter og ømhet i musklene, inkludert kroniske smerter og muskelspenninger.
 7. Økt velvære: Regelmessig bruk av massasjepistolen kan bidra til å forbedre velvære og generell helse ved å redusere stress og muskelsmerter.

Booster E massasjepistol

Fakta:

 • Behandlingsnivåer: 9 stk
 • Antall massasjehoder: 6 stk
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Støynivå: 55 dB
 • Batteritid: 4 timer (medfølger 1 stk batteri)
 • Vekt: 970 gram uten massasjehode
 • Veil pris: 3490,-

Design og brukervennlighet

Booster E massasjepistol har et enkelt, men pent og brukervennlig design. Den nederste halvdelen av håndtaket er gummiert for å gi god friksjon og et sikkert grep, mens den øvre halvdelen består av hard plast og huser «kontrollsenteret» for justering og kontroll av hastighet/slagdybde. Vekten på 970 gram er noe høyere enn Trigger Point Pro (640 gram), men den er fremdeles lav nok til at du kan betjene massasjepistolen ever lengre tid uten å bli sliten. Det praktiske med noe høyere egenvekt er at massasjepistolen gir et mer naturlig trykk mot muskulaturen uten at du må presse like mye selv.

Støynivået er lavt (55 dB), og det er null problem å pistolen i et rom sammen med andre uten å føle deg som en ordensforstyrrer, eller å kjøre i gang en massasjerunde mens du ser på TV, leser, etc..

Booster E er enkel i bruk. Den har ikke det samme LED-displayet som Trigger Point Pro, men på øvre del av håndtaket er det en en indikator (4 LED-lys) som viser gjenværende batteritid, og under indikatoren er det to knapper; en knapp for å øke styrken og en knapp for å redusere styrken. På undersiden av skaftet er det en av/på bryter, mens mellom de to knappene for å justere hastigheten er det en lite display som viser hastigheten.

Det medfølger også et praktisk oppbevaringsetui/koffert som gjør det enkelt å ta med massasjepistolen på farten om du skal på trening, på jobb (genialt å ta med på kontoret å bruke en kort stund), eller hvor du nå ønsker å reise.


Motor og slagdybde

Booster E kommer med en kraftig kraftig motor som gir dyptgående massasje (12 mm slagdybde) for å løse opp stramme muskler og øke blodsirkulasjonen. Slagdybden er den «avstanden massasjepistolen kan bevege seg inn og ut av huden mens den gir massasje». Dette måles vanligvis i millimeter, og en større slagdybde betyr at massasjepistolen kan gi en dypere massasje og dermed være mer effektiv til å lindre muskelspenninger og ømhet.

For å tilpasse massasjen til ulik muskulatur og ømhet er det viktig å kunne justere hastigheten. «Toppmodellen» Trigger Point Premium kan justeres over 15 nivåer, mens Booster E lar deg justere hastigheten over 9 nivåer i intervallet 1600-3200 rpm (slag i minuttet). Fordelen med justerbar hastighet er at det gir en mer skreddersydd massasjeopplevelse og kan være mer effektiv for å lindre muskelsmerter og ømhet. Lavere hastigheter kan være mer skånsomme og egnet for følsomme områder, mens høyere hastigheter kan være mer effektive for å løse opp dypere muskelspenninger.

Helt ærlig så er 9 nivåer mer enn nok. Du skal ha ultra-følsom muskulatur om du klarer å kjenne forskjell på to nivåer som ligger svært nære hverandre i frekvens.


Utskiftbare massasjehoder

For å kunne tilpasse massasjen til ulike kroppsdeler leveres gjerne massasjepistoler med flere utskiftbare hoder. Booster E leveres med totalt 6 ulike massasjehoder med ulik størrelse og utforming. Disse kan enkelt byttes på få sekunder helt kun ved å trekke hodet av pistolen, og deretter dytte det nye på plass.

Hodestykkene inkluderer en ball, et flatt hode, et kileformet hode, et gaffelformet hode og et gaffelformet hode.

Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 4 timer, og ladetiden ligger på ca. 2,5 timer. Trigger Point Premium kan på sin side levere «kun» 2,5 timer brukstid, men til gjengjeld medfølger det to batterier. På den ene siden er det praktisk med to batterier ettersom du alltid kan ha ett fulladet, mens på den andre siden er det minst like praktisk med lengre batteritid per batteri slik at du slipper å måtte ta med enten et ekstra batteri, eller laderen om du har behov for mer enn 2,5 timer.

For de fleste vil dette holde i mange dager, og det er uansett veldig enkelt å sette massasjepistolen til lading.


Konklusjon


Kjøp Booster E
Booster E
Booster E

Product Name: Booster E

Brand: Massasjepistoler

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Booster E er en kraft, praktisk og flott massasjepistol med stort bruksområde og høy funksjonalitet. Den byr på dyp slagdybde som lar deg nå dypereliggende muskulatur og vev, og justerbar hastighet og utskiftbare massasjehoder slik at du kan tilpasse behandlingen til muskulatur og ømhet.

Overall
90%
90%

Pros

 • Pent og enkelt design.
 • Lav vekt og enkel å betjene.
 • 9 ulike hastighetsnivåer.
 • Totalt 6 ulike massasjehoder + beskyttende etui.
 • Lavt støynivå.
 • Praktisk og lettlest display.
 • Ok batteritid

Cons


Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret…
Featured image for “Test: Rab Cinder sykkelbekledning”

Test: Rab Cinder sykkelbekledning

Veletablerte Rab har kastet seg over en nytt segment og lansert en egen kolleksjon for sykkelbekledning. Og ikke overraskende har…
Featured image for “Test: Quad Lock – Smarte mobilfester til enhver anledning!”

Test: Quad Lock – Smarte mobilfester til enhver anledning!

Leter du etter tilbehør som kan forvandle mobilen din til alt fra en sykkelcomputer, GPS til et semi-actionkamera? Da bør…
Featured image for “Test: HOKA Speedgoat 5 GTX”

Test: HOKA Speedgoat 5 GTX

HOKA sin bestselgende terrengsko ikler seg GORE-TEX membran og appellerer til tur- og løpeglade som ønsker en vanntett og trygg…
Featured image for “Test: OnePlus Nord Buds 2”

Test: OnePlus Nord Buds 2

OnePlus Nord Buds 2 overrasker stort med god lyd, imponerende støydemping, grei batteritid og en sjokkerende lav pris. Her får…
Featured image for “Test: Helly Hansen Traverse Boot HT”

Test: Helly Hansen Traverse Boot HT

Med Helly Hansen Traverse Boot HT viser det norske selskapet at de kan mye mer enn å «bare» produsere klær.…
Featured image for “Test: Hoka Tecton X 2”

Test: Hoka Tecton X 2

HOKA Tecton X 2 er en lekker oppdatering av en allerede svært god terrengsko. Med denne kan du sette nye…
Featured image for “Test: Icebug Aura RB9X”

Test: Icebug Aura RB9X

Icebug Aura RB9X er langt i fra raskest, men den er utrolig komfortabel, myk og allsidig, og ikke minst produsert…
Featured image for “Nyhet: Suunto Vertical”

Nyhet: Suunto Vertical

Suunto har lansert Suunto Vertical – selskapets første dedikerte pulsklokke med innebygde kart og solcellelading. Og enorm batteritid.…
Featured image for “Test: Apple AirPods Pro 2 (2.gen)”

Test: Apple AirPods Pro 2 (2.gen)

Apple AirPods Pro 2 tar støydempingen til et nytt nivå, forbedrer lydkvaliteten og øker batteritiden.…
Featured image for “Test: Salomon X Ultra 4 Gore-Tex”

Test: Salomon X Ultra 4 Gore-Tex

Salomon X Ultra 4 Gore-Tex er for deg som ønsker en stødig og solid tursko til bruk året rundt. Dette…
Featured image for “Test: HOKA Speedgoat 5”

Test: HOKA Speedgoat 5

HOKA sin bestselgende terrengsko beviser hvorfor den er elsket og lovprist blant løpere på alle nivåer. Dette er et råskinn…
Featured image for “Test: Salomon Sense Ride 5”

Test: Salomon Sense Ride 5

Salomon Sense Ride 4 var en av Salomon sine største suksesser, og nå er oppfølgeren klar for å utforske alle verdens…
Featured image for “Test: Booster E massasjepistol”

Test: Booster E massasjepistol

Booster E er en enkel, men kraftig og god massasjepistol med flott design, topp funksjonalitet og høy brukervennlighet.…
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke…
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal…
Featured image for “Test: JBL Live Flex”

Test: JBL Live Flex

JBL Live Flex leverer selskapets største lyddrivere og beste støydemping, men passformen har alt å si for om disse blir…
Featured image for “Test: Jabra Elite 4”

Test: Jabra Elite 4

Jabra Elite 4 er selskapets innstegsmodell fullpakket med funksjoner for en aktiv hverdag. Her er får du virkelig valuta for…