Test: Booster E massasjepistol

14. april, 2023 (oppdatert 29. april 2024)

Featured image for “Test: Booster E massasjepistol”

Booster E er en enkel, men kraftig og god massasjepistol med flott design, topp funksjonalitet og høy brukervennlighet.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Markedet for massasjepistoler har de siste årene eksplodert, og det virker som om det er like populære å selge massesjepistoler som det er å selge solbriller på torget i Syden. Svært mange av modellene ligner sterkt i design, og det er tilsynelatende kun navnet på merket som skiller de. Men, (heldigvis) som med alt annet så er det ofte kvalitetsforskjeller.

Booster E koste veiledende 3490 kr, men selges på tilbud til 2290 kr. Den prisen er nok også langt mer reell enn den veiledende prisen…

Massasjepistoler.no – Seriøs aktør med stort utvalg

Massasjepistoler.no er en av Norges største forhandlere av massasjepistoler og tilbyr i skrivende stund totalt 10 ulike modeller massasjepistoler. Massasjepistoler.no er en seriøs aktør og tilbyr 2 års garanti på massasjepistolene, og svært rask levering. Undertegnede har most og trykt seg gjennom (?) to av modellene, Trigger Point Premium og Booster E, og sitter igjen med gode erfaringer.

Forskjellen på de to er først og fremst design, men også kraft og funksjoner. Under får du vite mer om Booster E, mens en test av Trigger Point Premium finner du her. Men først, noen fordeler med å bruke massasjepistol.

Fordeler med å bruke en massasjepistol

Du er ikke nødvendigvis garantert å bli smertefri og å få muskler som er like slappe som et dovendyr, men bruk av en massasjepistol kan likevel ha en rekke fordeler:

 1. Redusert muskelspenning: Massasjepistoler kan bidra til å løse opp stramme og ømme muskler, noe som kan føre til mindre muskelspenning og bedre bevegelighet.
 2. Økt blodsirkulasjon: Vibrasjonene fra massasjepistolen kan hjelpe til med å øke blodsirkulasjonen i musklene, noe som kan føre til raskere helbredelse og reduksjon i muskelsmerter.
 3. Raskere restitusjon etter trening: Bruk av massasjepistol etter trening kan hjelpe til med å øke restitusjonstiden, redusere muskelsårhet og bidra til å forhindre skader.
 4. Bedre fleksibilitet: Ved å løse opp stramme muskler kan massasjepistolen hjelpe til med å forbedre fleksibiliteten og øke bevegeligheten i kroppen.
 5. Stresslindring: Massasje kan bidra til å redusere stressnivået i kroppen, og ved å bruke en massasjepistol kan du gi deg selv en rask og effektiv massasje hjemme eller på jobb.
 6. Smertelindring: Massasjepistoler kan bidra til å lindre smerter og ømhet i musklene, inkludert kroniske smerter og muskelspenninger.
 7. Økt velvære: Regelmessig bruk av massasjepistolen kan bidra til å forbedre velvære og generell helse ved å redusere stress og muskelsmerter.

Booster E massasjepistol

Fakta:

 • Behandlingsnivåer: 9 stk
 • Antall massasjehoder: 6 stk
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Støynivå: 55 dB
 • Batteritid: 4 timer (medfølger 1 stk batteri)
 • Vekt: 970 gram uten massasjehode
 • Veil pris: 3490,-

Design og brukervennlighet

Booster E massasjepistol har et enkelt, men pent og brukervennlig design. Den nederste halvdelen av håndtaket er gummiert for å gi god friksjon og et sikkert grep, mens den øvre halvdelen består av hard plast og huser «kontrollsenteret» for justering og kontroll av hastighet/slagdybde. Vekten på 970 gram er noe høyere enn Trigger Point Pro (640 gram), men den er fremdeles lav nok til at du kan betjene massasjepistolen ever lengre tid uten å bli sliten. Det praktiske med noe høyere egenvekt er at massasjepistolen gir et mer naturlig trykk mot muskulaturen uten at du må presse like mye selv.

Støynivået er lavt (55 dB), og det er null problem å pistolen i et rom sammen med andre uten å føle deg som en ordensforstyrrer, eller å kjøre i gang en massasjerunde mens du ser på TV, leser, etc..

Booster E er enkel i bruk. Den har ikke det samme LED-displayet som Trigger Point Pro, men på øvre del av håndtaket er det en en indikator (4 LED-lys) som viser gjenværende batteritid, og under indikatoren er det to knapper; en knapp for å øke styrken og en knapp for å redusere styrken. På undersiden av skaftet er det en av/på bryter, mens mellom de to knappene for å justere hastigheten er det en lite display som viser hastigheten.

Det medfølger også et praktisk oppbevaringsetui/koffert som gjør det enkelt å ta med massasjepistolen på farten om du skal på trening, på jobb (genialt å ta med på kontoret å bruke en kort stund), eller hvor du nå ønsker å reise.


Motor og slagdybde

Booster E kommer med en kraftig kraftig motor som gir dyptgående massasje (12 mm slagdybde) for å løse opp stramme muskler og øke blodsirkulasjonen. Slagdybden er den «avstanden massasjepistolen kan bevege seg inn og ut av huden mens den gir massasje». Dette måles vanligvis i millimeter, og en større slagdybde betyr at massasjepistolen kan gi en dypere massasje og dermed være mer effektiv til å lindre muskelspenninger og ømhet.

For å tilpasse massasjen til ulik muskulatur og ømhet er det viktig å kunne justere hastigheten. «Toppmodellen» Trigger Point Premium kan justeres over 15 nivåer, mens Booster E lar deg justere hastigheten over 9 nivåer i intervallet 1600-3200 rpm (slag i minuttet). Fordelen med justerbar hastighet er at det gir en mer skreddersydd massasjeopplevelse og kan være mer effektiv for å lindre muskelsmerter og ømhet. Lavere hastigheter kan være mer skånsomme og egnet for følsomme områder, mens høyere hastigheter kan være mer effektive for å løse opp dypere muskelspenninger.

Helt ærlig så er 9 nivåer mer enn nok. Du skal ha ultra-følsom muskulatur om du klarer å kjenne forskjell på to nivåer som ligger svært nære hverandre i frekvens.


Utskiftbare massasjehoder

For å kunne tilpasse massasjen til ulike kroppsdeler leveres gjerne massasjepistoler med flere utskiftbare hoder. Booster E leveres med totalt 6 ulike massasjehoder med ulik størrelse og utforming. Disse kan enkelt byttes på få sekunder helt kun ved å trekke hodet av pistolen, og deretter dytte det nye på plass.

Hodestykkene inkluderer en ball, et flatt hode, et kileformet hode, et gaffelformet hode og et gaffelformet hode.


Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 4 timer, og ladetiden ligger på ca. 2,5 timer. Trigger Point Premium kan på sin side levere «kun» 2,5 timer brukstid, men til gjengjeld medfølger det to batterier. På den ene siden er det praktisk med to batterier ettersom du alltid kan ha ett fulladet, mens på den andre siden er det minst like praktisk med lengre batteritid per batteri slik at du slipper å måtte ta med enten et ekstra batteri, eller laderen om du har behov for mer enn 2,5 timer.

For de fleste vil dette holde i mange dager, og det er uansett veldig enkelt å sette massasjepistolen til lading.


Konklusjon


Booster E
Booster E

Product Name: Booster E

Brand: Massasjepistoler

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Booster E er en kraft, praktisk og flott massasjepistol med stort bruksområde og høy funksjonalitet. Den byr på dyp slagdybde som lar deg nå dypereliggende muskulatur og vev, og justerbar hastighet og utskiftbare massasjehoder slik at du kan tilpasse behandlingen til muskulatur og ømhet.

Overall
90%
90%

Pros

 • Pent og enkelt design.
 • Lav vekt og enkel å betjene.
 • 9 ulike hastighetsnivåer.
 • Totalt 6 ulike massasjehoder + beskyttende etui.
 • Lavt støynivå.
 • Praktisk og lettlest display.
 • Ok batteritid

Cons


Del gjerne:

Featured image for “Test: La Sportiva Bushido II GTX”
19. juli 2024 | Sko

Test: La Sportiva Bushido II GTX

La Sportiva Bushido II GTX er verken lettest eller raskest, men er likevel en fantastisk komfortabel, trygg og solid terrengsko- perfekt for norsk natur!
Les mer
Featured image for “Test: Scarpa Golden Gate 2 ATR”
16. juli 2024 | Sko

Test: Scarpa Golden Gate 2 ATR

Scarpa Golden Gate 2 ATR byr på førsteklasses egenskaper i en lett, rask, godt dempet og leken terrengsko. I tillegg er den solid og byr på topp grep.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Roam Wind Jacket”
15. juli 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Roam Wind Jacket

Helly Hansen Roam Wind Jacket er en lett og pakkbar vindjakke med vannavvisende behandling, gode pusteegenskaper, og topp bevegelsesfrihet.
Les mer
Featured image for “Test: Zeeksack The Zeeker”
13. juli 2024 | Friluftsutstyr

Test: Zeeksack The Zeeker

Zeeksack The Zeeker kombinerer form og funksjon, og sørger sammen med høy bærekomfort for å være en imponerende god allround tur-, hverdags- og reisesekk.
Les mer
Featured image for “Test: Scarpa Spin Planet”
12. juli 2024 | Sko

Test: Scarpa Spin Planet

Scarpa Spin Planet er ikke bare laget på naturens premisser. Den klarer også å levere topp komfort, god beskyttelse og stabilitet, og overbevisende godt grep.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon S/Lab Phantasm 2”
9. juli 2024 | Løpesko

Test: Salomon S/Lab Phantasm 2

Salomon S/Lab Phantasm 2 er selskapets første virkelige supersko og leverer en imponerende, rask og lettløpt sko med et prisvinnende design!
Les mer
Featured image for “Test: Oura Ring Gen 3”
6. juli 2024 | Andre merker

Test: Oura Ring Gen 3

Oura Ring Gen 3 viser hvorfor det har blitt «trendy» å bære en ring 24/7 – uansett kjønn og intensjoner om mål og mening. Smart ringen er kommet for å bli.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Exos Pro 55”
5. juli 2024 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Exos Pro 55

Lett, solid og smart. Osprey Exos Pro 55 og Osprey Eja Pro 55 er for deg som jakter lettest mulig sekk uansett hvor du ferdes, uten å gi avkall på kvalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon S/Lab Ultra Jacket”
3. juli 2024 | Bekledning

Test: Salomon S/Lab Ultra Jacket

Salomon S/Lab Ultra Jacket er en lett, kraftig og gjennomtenkt vanntett løpejakke for dagene der du trenger ekstra beskyttelse og aktivitetsnivået er høyt.
Les mer
Featured image for “Test: Mizuno Neo Vista”
2. juli 2024 | Løpesko

Test: Mizuno Neo Vista

Mizuno Neo Vista er skoen som får deg til å føle at du kan løpe dobbelt så langt som du noen gang tidligere har gjort, og gir begrepet «komfort» en ny mening.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fuji Speed 3”
1. juli 2024 | Sko

Test: ASICS Fuji Speed 3

ASICS Fuji Speed 3 viderefører de gode egenskapene fra suksessen Fuji Speed 2, og introduserer en ny, mer komfortabel og slitesterk overdel.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Phantom Waterproof Pull-On”
28. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Phantom Waterproof Pull-On

Rab Phantom Waterproof Pull-On er jakken du tar med deg som en fast del av turutstyret uten at du merker at den er der. Og likevel kan den være livreddende.
Les mer