Test: Booster E massasjepistol

14. april, 2023 (oppdatert 17. juli 2023)

Featured image for “Test: Booster E massasjepistol”

Booster E er en enkel, men kraftig og god massasjepistol med flott design, topp funksjonalitet og høy brukervennlighet.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

Markedet for massasjepistoler har de siste årene eksplodert, og det virker som om det er like populære å selge massesjepistoler som det er å selge solbriller på torget i Syden. Svært mange av modellene ligner sterkt i design, og det er tilsynelatende kun navnet på merket som skiller de. Men, (heldigvis) som med alt annet så er det ofte kvalitetsforskjeller.

Booster E koste veiledende 3490 kr, men selges på tilbud til 2290 kr. Den prisen er nok også langt mer reell enn den veiledende prisen…

Massasjepistoler.no – Seriøs aktør med stort utvalg

Massasjepistoler.no er en av Norges største forhandlere av massasjepistoler og tilbyr i skrivende stund totalt 10 ulike modeller massasjepistoler. Massasjepistoler.no er en seriøs aktør og tilbyr 2 års garanti på massasjepistolene, og svært rask levering. Undertegnede har most og trykt seg gjennom (?) to av modellene, Trigger Point Premium og Booster E, og sitter igjen med gode erfaringer.

Forskjellen på de to er først og fremst design, men også kraft og funksjoner. Under får du vite mer om Booster E, mens en test av Trigger Point Premium finner du her. Men først, noen fordeler med å bruke massasjepistol.

Fordeler med å bruke en massasjepistol

Du er ikke nødvendigvis garantert å bli smertefri og å få muskler som er like slappe som et dovendyr, men bruk av en massasjepistol kan likevel ha en rekke fordeler:

 1. Redusert muskelspenning: Massasjepistoler kan bidra til å løse opp stramme og ømme muskler, noe som kan føre til mindre muskelspenning og bedre bevegelighet.
 2. Økt blodsirkulasjon: Vibrasjonene fra massasjepistolen kan hjelpe til med å øke blodsirkulasjonen i musklene, noe som kan føre til raskere helbredelse og reduksjon i muskelsmerter.
 3. Raskere restitusjon etter trening: Bruk av massasjepistol etter trening kan hjelpe til med å øke restitusjonstiden, redusere muskelsårhet og bidra til å forhindre skader.
 4. Bedre fleksibilitet: Ved å løse opp stramme muskler kan massasjepistolen hjelpe til med å forbedre fleksibiliteten og øke bevegeligheten i kroppen.
 5. Stresslindring: Massasje kan bidra til å redusere stressnivået i kroppen, og ved å bruke en massasjepistol kan du gi deg selv en rask og effektiv massasje hjemme eller på jobb.
 6. Smertelindring: Massasjepistoler kan bidra til å lindre smerter og ømhet i musklene, inkludert kroniske smerter og muskelspenninger.
 7. Økt velvære: Regelmessig bruk av massasjepistolen kan bidra til å forbedre velvære og generell helse ved å redusere stress og muskelsmerter.

Booster E massasjepistol

Fakta:

 • Behandlingsnivåer: 9 stk
 • Antall massasjehoder: 6 stk
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Støynivå: 55 dB
 • Batteritid: 4 timer (medfølger 1 stk batteri)
 • Vekt: 970 gram uten massasjehode
 • Veil pris: 3490,-

Design og brukervennlighet

Booster E massasjepistol har et enkelt, men pent og brukervennlig design. Den nederste halvdelen av håndtaket er gummiert for å gi god friksjon og et sikkert grep, mens den øvre halvdelen består av hard plast og huser «kontrollsenteret» for justering og kontroll av hastighet/slagdybde. Vekten på 970 gram er noe høyere enn Trigger Point Pro (640 gram), men den er fremdeles lav nok til at du kan betjene massasjepistolen ever lengre tid uten å bli sliten. Det praktiske med noe høyere egenvekt er at massasjepistolen gir et mer naturlig trykk mot muskulaturen uten at du må presse like mye selv.

Støynivået er lavt (55 dB), og det er null problem å pistolen i et rom sammen med andre uten å føle deg som en ordensforstyrrer, eller å kjøre i gang en massasjerunde mens du ser på TV, leser, etc..

Booster E er enkel i bruk. Den har ikke det samme LED-displayet som Trigger Point Pro, men på øvre del av håndtaket er det en en indikator (4 LED-lys) som viser gjenværende batteritid, og under indikatoren er det to knapper; en knapp for å øke styrken og en knapp for å redusere styrken. På undersiden av skaftet er det en av/på bryter, mens mellom de to knappene for å justere hastigheten er det en lite display som viser hastigheten.

Det medfølger også et praktisk oppbevaringsetui/koffert som gjør det enkelt å ta med massasjepistolen på farten om du skal på trening, på jobb (genialt å ta med på kontoret å bruke en kort stund), eller hvor du nå ønsker å reise.


Motor og slagdybde

Booster E kommer med en kraftig kraftig motor som gir dyptgående massasje (12 mm slagdybde) for å løse opp stramme muskler og øke blodsirkulasjonen. Slagdybden er den «avstanden massasjepistolen kan bevege seg inn og ut av huden mens den gir massasje». Dette måles vanligvis i millimeter, og en større slagdybde betyr at massasjepistolen kan gi en dypere massasje og dermed være mer effektiv til å lindre muskelspenninger og ømhet.

For å tilpasse massasjen til ulik muskulatur og ømhet er det viktig å kunne justere hastigheten. «Toppmodellen» Trigger Point Premium kan justeres over 15 nivåer, mens Booster E lar deg justere hastigheten over 9 nivåer i intervallet 1600-3200 rpm (slag i minuttet). Fordelen med justerbar hastighet er at det gir en mer skreddersydd massasjeopplevelse og kan være mer effektiv for å lindre muskelsmerter og ømhet. Lavere hastigheter kan være mer skånsomme og egnet for følsomme områder, mens høyere hastigheter kan være mer effektive for å løse opp dypere muskelspenninger.

Helt ærlig så er 9 nivåer mer enn nok. Du skal ha ultra-følsom muskulatur om du klarer å kjenne forskjell på to nivåer som ligger svært nære hverandre i frekvens.


Utskiftbare massasjehoder

For å kunne tilpasse massasjen til ulike kroppsdeler leveres gjerne massasjepistoler med flere utskiftbare hoder. Booster E leveres med totalt 6 ulike massasjehoder med ulik størrelse og utforming. Disse kan enkelt byttes på få sekunder helt kun ved å trekke hodet av pistolen, og deretter dytte det nye på plass.

Hodestykkene inkluderer en ball, et flatt hode, et kileformet hode, et gaffelformet hode og et gaffelformet hode.

Batteritid

Batteritiden er oppgitt til 4 timer, og ladetiden ligger på ca. 2,5 timer. Trigger Point Premium kan på sin side levere «kun» 2,5 timer brukstid, men til gjengjeld medfølger det to batterier. På den ene siden er det praktisk med to batterier ettersom du alltid kan ha ett fulladet, mens på den andre siden er det minst like praktisk med lengre batteritid per batteri slik at du slipper å måtte ta med enten et ekstra batteri, eller laderen om du har behov for mer enn 2,5 timer.

For de fleste vil dette holde i mange dager, og det er uansett veldig enkelt å sette massasjepistolen til lading.


Konklusjon


Kjøp Booster E
Booster E
Booster E

Product Name: Booster E

Brand: Massasjepistoler

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Booster E er en kraft, praktisk og flott massasjepistol med stort bruksområde og høy funksjonalitet. Den byr på dyp slagdybde som lar deg nå dypereliggende muskulatur og vev, og justerbar hastighet og utskiftbare massasjehoder slik at du kan tilpasse behandlingen til muskulatur og ømhet.

Overall
90%
90%

Pros

 • Pent og enkelt design.
 • Lav vekt og enkel å betjene.
 • 9 ulike hastighetsnivåer.
 • Totalt 6 ulike massasjehoder + beskyttende etui.
 • Lavt støynivå.
 • Praktisk og lettlest display.
 • Ok batteritid

Cons


Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
20. februar 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”
5. februar 2024 | Guider & anbefalinger

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan forhåpentligvis gjøre valget lettere.
Les mer
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”
24. juli 2023 | Guider & anbefalinger

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”
23. november 2021 | Guider & anbefalinger

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger!
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l”
25. februar 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l

Blue Ice Yagi 35l er resultatet av en kompisgjeng med klatrere, skikjørere og alpinister, som gikk sammen for å lage produktene som erfarne brukere leter etter.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket”
18. februar 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket

Arc’teryx Alpha SV Jacket er skalljakken som tar deg gjennom de tøffeste turene og situasjonene, og det mest ekstreme været, og likevel fremstår som ny etterpå.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket”
15. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket er både varm og god, ser bra ut, og er laget på 100% resirkulert materialer og dunfyll.
Les mer
Featured image for “Test: HOVERAir X1”
11. februar 2024 | Annet

Test: HOVERAir X1

HOVERAir X1 er kanskje den mest geniale lille dronen og følgesvennen du kan ta med deg uten at den verken tar plass eller vekt. Dette er 125 gram genialitet.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Novablast 4”
5. februar 2024 | Løpesko

Test: ASICS Novablast 4

ASICS Novablast 4 gjør bestselgeren enda stødigere og mer komfortabel å løpe i, samtidig som den tar viktige steg mot bærekraft og miljøet.
Les mer