10 grunner til å velge Polar Pacer Pro

6. november, 2023 (oppdatert 21. november 2023)

Featured image for “10 grunner til å velge Polar Pacer Pro”

Polar Pacer Pro er en av Polar sine best utstyrte pulsklokker og har i tillegg en relativt lav pris. Her er 10 gode grunner til å velge Polar Pacer Pro.

 1. Lett og elegant design: Polar Pacer Pro veier bare 41 gram og har et slank og pent design som både ser og føles bra ut på hånden. Pacer Pro er tilgjengelig i flere farger, og du kan enkelt bytte reimer til en stil som passer deg.
 2. God GPS og barometer: Polar Pacer Pro kommer med et nytt antennedesign som forbedrer GPS-sporingen slik at du har større sannsynlighet for gode målinger uansett hvor du løper. Klokken støtter også flere satellittsystemer som GLONASS, Galileo og QZSS for å gi deg best mulig presisjon. I tillegg har klokken et innebygd barometer som måler høyde, stigning og nedstigning, samt et kompass og temperatursensor.
 3. Polar Precision Prime optisk pulsmåling: Polar Pacer Pro bruker Precision Prime-teknologien som kombinerer en optisk pulssensor med hudkontaktsensorer for mest mulig nøyaktig og pålitelig pulsmåling uten behov for et pulsbelte. Klokken tar også i bruk algoritmer som reduserer feilmålinger, samt at de skal kunne fjerne de velkjente puls «spikes/toppene» som oppstår ved dårlig kontakt.
 4. Avanserte løpefunksjoner: Polar Pacer Pro gir deg tilgang til avanserte løpefunksjoner som løpskraft, løpsindeks, løpeprogrammer, løpstest og løpsytelsestest. Disse funksjonene hjelper deg med å analysere og optimalisere løpsøkonomien, samt måle og forbedre kondisjonen og ytelsen din.
 5. Over 150 sportsprofiler. Polar Pacer Pro lar deg velge mellom over 150 forskjellige sportsprofiler i Polar Flow hvor du enkelt kan tilpasse visningene, målingene og dataene for hver sport du driver med. Du kan også bytte mellom ulike sportsgrener under en multisportøkt slik at du kombinerer flere aktiviteter i en og samme treningsøkt.
 6. Training Load Pro: Ved hjelp av avansert trenings- og restitusjonsanalyse vil Polar Pacer Pro hjelpe deg å finne balansen mellom trening og hvile ved å vise deg hvordan treningen påvirker kroppen. Training Load Pro gir deg innsikt i belastningen på musklene dine, det kardiovaskulære systemet ditt og det sentrale nervesystemet ditt.
 7. Søvnregistrering og Nightly Recharge: Polar Pacer Pro registrerer søvnen din automatisk gjennom Sleep Plus Stages som måler søvntid, søvnkvalitet, søvnfaser (lett, dyp og REM) og søvnkontinuitet. Klokken gir deg også en Nightly Recharge-status hver morgen, og viser hvor godt du har restituert deg fra dagens belastninger i løpet av natten. Dette hjelper til å ta bedre beslutninger om trening, ernæring og livsstil basert på søvnkvaliteten.
 8. FitSpark daglig treningsveileder: Polar Pacer Pro gir deg personlige treningsforslag hver dag basert på restitusjon, kondisjon og treningshistorikken din. FitSpark daglig treningsveileder tilbyr ulike typer økter innen styrke, kardio og mobilitet, samt detaljerte instruksjoner om hvordan du utfører øvelsene riktig på klokken.
 9. Smartvarsler og musikkontroll: Polar Pacer Pro speiler smartvarsler fra telefonen slik at du får oversikt over meldinger, anrop, e-poster eller appvarsler. Du kan også styre musikken på telefonen direkte fra klokken, selv om det ikke er mulig å lagre sanger direkte på klokken, eller streame musikk fra Spotify.
 10. Kompatibilitet med tredjepartsapper. Polar Pacer Pro gjør det enkelt å synkronisere dataene med populære tredjepartsapper som Strava, Komoot, TrainingPeaks, MyFitnessPal og mange flere.

Hele testen av Polar Pacer Pro finner du her.Polar Pacer Pro
Polar Pacer Pro

Product Name: Polar Pacer Pro

Brand: Polar

Offer price: 3499

Currency: NOK

Konklusjon

Polar Pacer Pro er ikke bare lett, lynrask og pen, men den leverer også en god brukeropplevelse og totalpakke. Polar serverer sine beste funksjoner på gullfat i en ny og på mange måter bedre innpakning takket være den nye og mer kontrastrike skjermen, samt den langt raskere prosessoren.

Polar Pacer Pro mangler noen egenskaper fra toppmodellen, men mange brukere vil nok bli vell så fornøyd med Polar Pacer Pro. Dette er mye for pengene og et godt kjøp.

PS: Polar økte prisen på denne fra 2999 kr til 3499 kr i februar 2023. Dersom du får Polar Pacer Pro til «gammel» pris, er det et meget godt kjøp, hvis ikke begynner det å bli dyrt.

Overall
82%
82%
 • Brukervennlighet - 80%
  80%
 • Treningsfunksjoner - 80%
  80%
 • Batteritid - 80%
  80%
 • Programvare (nett/mobil) - 80%
  80%
 • Optisk pulsmåling - 80%
  80%
 • GNSS (Nøyaktighet sporing) - 90%
  90%
 • Verdi for pengene - 85%
  85%

Pros

 • Solid byggekvalitet. Slank og lett.
 • Nøyaktig GPS.
 • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
 • Enkelt brukergrensesnitt.
 • Enormt mange aktivitetsprofiler å velge mellom.
 • Omfattende trenings- og restitusjonsanalyse.
 • FitSpark gir deg daglige treningsøkter basert på terningstilstand og dagsform.
 • Smartvarsler og musikkontroll.

Cons

 • Ingen mulighet for streaming av musikk.
 • Mangler kart.
 • Ingen betalingsfunksjon.
 • Savnet av touchskjerm gjør det tungvint å håndetere smartvarsler.
 • Pulssensoren er litt «hit and miss».

Del gjerne:

Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer