Test: Garmin Venu SQ 2 Music

18. september, 2022 (oppdatert 28. juli 2024)

Featured image for “Test: Garmin Venu SQ 2 Music”

Leter du etter en smartklokke, eller treningsklokke med omfattende aktivitetssporing, nyttige treningsfunksjoner, et flott utseende, enkel betjening og god batteritid? Garmin Venu SQ 2 Music kan være den ideelle matchen.

To år etter lanseringen av 1.gen Garmin Venu SQ (selskapets rimeligste smartklokke) kommer oppdateringen i form av Garmin Venu SQ 2 og Venu SQ 2 Music. Det er ingen enorme oppdateringer å spore, men det er det heller ikke behov for all den tid Venu SQ allerede tilbød svært mye for pengene.



Garmin Venu SQ 2 Music
Garmin Venu SQ 2 Music

Product Name: Garmin Venu SQ 2 Music

Brand: Garmin

Offer price: fra 2999

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Venu SQ 2 Music byr på myelite, og forbedrer klokkene på de viktigste punktene fra første generasjon. Klokken er slank og lett, og merkes nesten ikke på hånden. Skjermen er flott, fargerik, reagerer lynrask på både touch og håndbevegelser og enkel å betjene. Garmin Venu SQ 2 Music leverer også solid pulsmåling og GPS-målinger, samt sporer alt av aktivitet og søvn med god presisjon. Gjennom Garmin Connect får du tilgang til en rekke gratis treningsprogrammer og treningsøkter, og klokken kommer med et godt utvalg forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler. Garmin Venu SQ 2 Music måler ikke like mye som Apple Watch (verken EKG eller Hudtemperatur), men Garmin er i langt større grad dyktige på å utnytte dataen på en måte som gjør den forståelig for deg og meg (eksempelvis Body Battery). Kombiner de avanserte helsefunksjonene, de gode treningsmulighetene, smartklokkefunksjoner som trådløs betaling, smartvarsler, støtte for diverse apper og trådløs strømming av musikk, og ikke minst god nok batteritid til å løpe i sirkel rundt de fleste smartklokker, og Garmin Venu SQ 2 Music er en flott klokke til en god pris.

Overall
83%
83%

Pros

  • Flott og lettlest AMOLED-skjerm. Touchskjerm for enkel betjening.
  • Liten, tynn og lett.
  • «Music»-utgaven med innebygd lagring for musikk/offline streaming av Spotify.
  • Trådløs betaling (Garmin Pay).
  • God batteritid.
  • Nøyaktig GPS med rask oppkobling.
  • Imponerende god pulsmåling og aktivitetsmåling.
  • Bred støtte for ulike aktivitetsprofiler.
  • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer som endrer seg ut i fra din personlige formutvikling.
  • Gjenkjenner og registrer aktivitet dersom du glemmer å starte en treningsøkt.
  • Body Battery hjelper deg å forstå hvor mye energi du har tilgjengelig.
  • God støtte for smartvarsler, samt tilgang til små apper som utvider klokkens funksjonalitet.
  • Sikkerthets- og sporingsfunksjon.

Cons

  • Ingen lyd ved varsling, kun vibrering.
  • Savner mikrofon og høyttaler for samtaler.
  • Teller ikke trapper/etasjer.
  • Ingen brødsmuleruting eller sving-for-sving navigering.
  • Mangler avansert Trenings- og restitusjonsanalyse.

Oversikt


Garmin Venu SQ 2 – De viktigste nyhetene

Den kanskje viktigste nyheten er en større AMOLED-skjerm som erstatter den litt trauste LCD-skjermen – uten at klokken har vokst i størrelse. I tillegg har batteritiden tatt et realt byks og er nesten doblet. Garmin har også utstyrt Venu SQ 2/SQ 2 Music med den nyeste generasjonen ELEVATE pulssensor (4.gen) som gir enda bedre pulsmålinger og måling av oksygenmetning. Mer avansert søvnsporing er også på plass, og ikke minst enda flere aktivitetsprofiler.

Designet er fremdeles den samme rektangulære skjermen med en urkasse i fiberforsterket polymer og en aluminiumsramme. Reimene kan enkelt byttes ut til fordel for standard 20 mm hurtigutløsningsreimer. Klokken er 5 ATM sertifisert og egnet til svømming. Alt i alt fremstår Garmin Venu SQ 2 Music som en pen og lett klokke.

Under er en fullstendig oversikt over alt som er nytt:

Garmin Venu SQ 2-serien – Dette er nytt

  • Pris: Garmin Venu SQ 2 koster veil 2999,-, mens Garmin Venu SQ 2 Music 3349,-. til sammenligning kostet Venu SQ 2399,- og Venu SQ Music 2999,- da de ble lansert.
  • Skjerm: Ny og større AMOLED-skjerm med alltid-på-skjerm. Skjermen på 1,4″ er 17% større enn den 1,3″ store IPS-skjermen på Garmin Venu SQ. Selve klokken bevarer den samme størrelsen, men de svarte feltene på innsiden av bezelen er erstattet med økt skjermareal. Lysstyrken er også langt bedre slik at skjermen er lettere å lese under alle slags lysforhold. Oppløsning: 320 x 360 px.
  • Batteritid: Opptil 11 dager i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-modus. Dette er nesten en dobling fra Venu SQ sine 6 dager i smartklokkemodus og 14 timer i GPS-modus.
  • Søvnscore: I tillegg til å registrere total søvntid, tid i ulike søvnfaser og oksygenmetning, vil Garmin Venu SQ 2 hver morgen gi deg en søvnscore mellom 0-100 for siste natts søvnkvalitet. Dette gjør det enklere å forstå egne søvnmønstre og inngår samtidig i algoritmene for Body Battery.
  • Garmin ELEVATE 4 pulssensor: Siste generasjon ELEVATE-pulssensor legger grunnlaget for enda bedre pulsmålinger. Kan også varsle ved unormal lav eller høy puls.
  • Pulse OX3: Klokken måler oksygenmetning i blodet mer nøyaktig enn tidligere.
  • Flere aktivitetsprofiler: 28 ulike aktivitetsprofiler fordelt på inne- og utendørs aktiviteter. (5 flere aktivitetsprofiler enn Garmin Venu SQ).
  • Ny GNSS chip: Ny og mer nøyaktig GNSS måling. Samme chip som Fenix 7, Epix og Enduro, men uten Multi-band.

De viktigste funksjonene som videreføres:

  • Heldags aktivitetsmåling: Puls, oksygenmetning, stress, intensitetsminutter, Body Battery, respirasjonsrate, hydrering, kalorier, skritt, distanse. Kvinner vil i tillegg kunne logge menstruasjonssyklusen.
  • Estimert Kondisjonsalder og VO2 maks: Klokken vil bruke kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. En VO2 maks blir beregnet på bakgrunn av pulsdata, alder og vekt.
  • Treningsprogrammer/Øvelser: Tilgang til et stort utvalg treningsprogrammer og øvelser (gratis) gjennom Garmin Connect. (Kun beskrivelser, ingen animerte øvelser). Garmin Coach gir deg skreddersydde treningsprogrammer som tilpasser seg formen din fortløpende.
  • Health SnapshotLoggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls, pulsvariasjonen din, pulsoksymetri, respirasjon og stress.
  • Sikkerhets- og sporingsfunksjon med hendelsesdetektering: Hold kontaktene oppdatert med sanntidsinformasjon om hvor du befinner deg på tur, samt send en nødmelding med posisjonen din i løpet av sekunder dersom det oppstår en nødssituasjon. Klokken vil også kunne sende et nødvarsel automatisk ved fall/krasj/etc.. (Krever mobiltilkobling).
  • Musikk: Med Garmin Venu SQ 2 Music kan du lagre inntil 500 sanger på klokka. Støtter både MP3-filer offline strømming av spillelister via Spotify/Deezer (krever Premium abonnement).
  • Garmin Pay: Trådløs betaling med klokka (avhenger av bank).
  • Smartvarsler: Motta smartvarsler direkte på klokka. Med en Android-telefon kan du i tillegg svare på meldinger med forhåndsskrevne meldinger i Garmin Connect. Anrop kan besvares/avvises, men det er ingen mikrofon/høyttaler på på klokka.
  • Connect IQ Store/Garmin Connect App: Få tilgang til en rekke apper og flotte urskiver både gjennom Connect IQ Store appen, men også direkte fra klokka.
  • Dimensjoner: 40,6 x 37,0. x 11,1 mm. 38,0 gram.
  • Tilkobling: Bluetooth, ANT+, WiFi (kun Music-utgaven).

Det er verdt å merke seg at den økte skjermstørrelsen ikke har ført til en større klokke, men tvert imot er Garmin Venu SQ /SQ 2 Music 4 mm tynnere. Urkassen er den samme 40,6 x 37,0 mm, mens tykkelsen på Venu SQ 2 er 11,1 mm sammenlignet med 11,4 mm tidligere.


Garmin Venu SQ 2 Music – Bruk og betjening

Den 1,4″ store AMOLED-skjermen har god kontrast og er lett å lese både innen- og utendørs, og lysstyrken kan settes til å justeres automatisk, eller manuelt. Som standard er skjermen av typen som vekkes når du hever armen, eller trykker inn en knapp, men den kan stilles til alltid-på. Sistnevnte går kraftig ut over batteritiden, mens selv med alltid-på-skjerm klarer Garmin Venu SQ 2 Music å holde ut i tre dager med mye bruk. Det er ganske mye lenger enn Apple Watch hvis vi gjør en direkte sammenligning.

Sammenlignet med forrige modell er batteritiden nesten doblet, men Garmin sitt estimat på «11 dager i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-moduser», er nok noe optimistisk, selv om du absolutt får god batteritid på nye Venu SQ 2. Beregningene er gjort uten alltid-på-skjerm aktivert, og du må regne med å halvere dette dersom du benytter klokken aktivt med alltid-på-skjerm. Heldigvis går ladingen lynkjapt takket være hurtigladningen som kom med Garmin Venu 2 i fjor.

Klokken betjenes i hovedsak ved hjelp av sveip opp/ned på skjermen der du blar deg gjennom ulike widgeter som viser alt fra skritt, søvn, puls, smartvarsler, vær, etc., samt to knapper på høyre side. Den øverste knappen tar deg rett til oversikten over aktivitetsprofiler, samt fungerer som en «ok»-knapp, mens den nederste knappen tar deg til meny/innstillinger, samt fungerer som en «runde/tilbake»-knapp. Skjermen responderer godt både på touch og hev/senk dersom du skrur av alltid-på-skjermen.

Totalt sett er brukeropplevelsen med Garmin Venu SQ 2 Music veldig god. Flere knapper er åpenbart en fordel dersom du driver aktivt med trening og skal betjene klokken i fart, eller utendørs med våte fingre, eller hansker. På den annen side er touchskjerm veldig praktisk i hverdagen. Synkroniseringen med Garmin Connect appen, (eller WiFi dersom du har Music-versjonen) skjer sømløst i bakgrunnen, og du slipper å manuelt trigge dette slik du behøver på Polar, Suunto, COROS, m.fl..


Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music – Smartklokke

Ingen av Garmin sine klokker gir deg mulighet for å få e-sim i klokken slik rene smartklokker gjerne har, men Garmin Venu SQ 2 Music gjør likevel jobben som smartklokke ganske bra. Her får du tilgang til en rekke små widgeter som vær, soloppgang/solnedgang, kalender, smartvarsler, m.m.. Den firkantede skjermen gir god plass for å lese meldinger, og AMOLED-skjermen gjør at selv emojier fremstår flotte.

Har du en Android-enhet kan du på forhånd opprette ferdigskrevne meldinger i Garmin Connect som lar deg besvare meldinger direkte fra klokka. iOS-brukere har dessverre ikke samme mulighet ettersom Apple begrenser dette til Apple Watch. Garmin Venu SQ 2 Music har ingen innebygd mikrofon/høyttaler, og du kan derfor ikke bruke klokken til å prate med slik Garmin Venu 2 Plus er alene om.

Gjennom app-butikken Connect IQ Store får du tilgang til et større utvalg apper/widgeter som utvider klokkens funksjonalitet, samt et helt hav av ulike urskiver. Garmin har også inkludert noen fine urskiver, og ved å holde inne på et av datafeltene (f.eks. Vær). vil du åpne den aktuelle appen for mer detaljert info.

Både Garmin Venu SQ 2 og Garmin Venu SQ 2 Music kommer med Garmin Pay (trådløs betaling), og muligheten til å styre musikken på telefonen, men kun sistnevnte er alene om å tilby mulighet for lagring av musikk. Du kan da lagre inntil 500 sanger på klokken som gode gamle mp3-filer, eller laste ned spillelister fra Spotify/Deezer (krever Premium-abonnement). For å spille av musikken må klokken kobles til et par trådløse ørepropper/øretelefoner, eller en høyttaler.

Med Hendelsesregistrering kan klokken automatisk sende et varsel til utvalgte kontakter dersom du skulle ha behov for hjelp. Ved å trigge utløseren (kan gjøres på flere måter som f.eks. automatisk etter et fall, eller manuelt ved å holde inne øverste høyre knapp å velge «hendelsesregistrering». Ved å aktivere Livetrack og sanntidsdeling av aktiviteter, kan du la utvalgte kontakter følge deg på kartet underveis i en treningsøkt/konkurranse.


Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music – Trening og aktivitet

Trening og analyse
Garmin Venu SQ 2 Music mulighet til å logge alt av trening, og det med god nøyaktighet takket være ELEVATE 4 pulssensoren. Ønsker du enda mer nøyaktige pulsdata enn den innebygde sensoren kan varte opp med, kan du koble klokken til en ekstern pulsmåler. Du kan også bruke klokken som en ekstern pulssensor for en annen enhet som for eksempel en sykkelcomputer. Venu SQ 2 har fått den samme GNSS-chippen som Fenix 7, Epix og Enduro, men uten Multi-band. Det vil si du kan likevel benytte flere satellittsystemer samtidig som resulterer i mer nøyaktig sporing i tett skog, trange bygater, bratt terreng, etc.. Til tross for at du ikke får den samme pinlige nøyaktige GPS-sporingen som på toppmodellene, fungerer både pulsmåling og GPS-sporing meget godt.

Klokken kommer med 28 ulike aktivitetsprofiler (kan også opprette egen) med støtte for inntil tre dataskjermer med fire datafelter hver + en «pulssonemåler» som med et raskt blikk viser puls og hvilken pulssone du ligger i. Alt av innstillinger for trening og klokken generelt, kan gjøres direkte i Garmin Connect appen, eller på selve klokken. Garmin Venu SQ 2 Music er vanntett og kan brukes til svømming, og ved svømming innendørs vil den automatisk registrere svømmetype, antall tak, runder i bassenget, m.m..

Aktivitetsprofilene er: Løping, løping på tredemølle, løping på innendørs bane, sykling, innendørs sykling, styrketrening, HIIT, kondisjonstrening, trening med ellipsemaskin, trappegåing, innendørsroing, pusteøvelser, pilates, yoga, svømming i basseng, skigåing, snøbrett, klassisk langrenn, stående padling, roing, golf, tennis,  pickleball, padel, øyeblikksbilde av helse (Health Snapshot), hydrering, utfordringer.

Garmin Venu SQ 2 gir deg mulighet til å opprette intervaller og andre typer treningsøkter (løpe/gå, m.m.). I Garmin Connect appen får du tilgang til både treningsprogrammer og treningsøkter som kan lastes ned gratis til klokken som deretter holder oversikt over når du skal trene, og veileder deg underveis. Løpeprogrammene er dynamiske og endrer seg i takt med formutviklingen din.

Garmin Venu 2 SQ gir deg ikke like omfattende Trenings- og restitusjonsanalyse, eller de samme avanserte treningsverktøyene som de mer treningsfokuserte Garmin-klokkene, men du får alle de viktige dataene som tid, distanse, hastighet, puls, kalorier, etc.. All treningshistorikk er tilgjengelig i Connect appen med utfyllende treningsdata og kart over ruta du har tilbakelagt.

Styrke- og studio trening
Gjennom Garmin Connect får du også tilgang til et stort utvalg styrke-, HIIT- og meditasjons programmer som viser øvelsene (navn på øvelsene) du skal utføre og automatisk gjenkjenner bevegelsen slik at den registrer antall repetisjoner og sett (feil kan redigeres både på klokken og i appen). Derimot vil ikke Garmin Venu SQ 2 gi deg de animerte videoene med beskrivelse slik du får på Venu 2 og Venu 2 Plus.

Omfattende aktivitetsmåling
Garmin Venu SQ 2 minner i stor grad om Apple Watch-klokkene, men skiller seg positivt ut ved at du får nyte godt av Garmin sin omfattende og helhetlige aktivitetsanalyse med blant annet Body Battery som benytter informasjon som pulsvariasjoner, stress, søvn og aktivitet, til å fortelle deg hvor mye energi du til enhver tid har tilgjengelig. Body Battery måles på en skala fra 0-100 der 100% indikerer fulle batterier og at du er klar til trening.

Klokken måler i tillegg søvn, puls, oksygenmetning, stress, intensitetsminutter, respirasjonsrate, hydrering, kalorier, skritt og distanse. Kvinner vil i tillegg kunne logge menstruasjonssyklusen.

Søvnmålingen deles opp i ulike søvnfaser som gir grunnlag for en søvnscore (0-100) som indikerer nattens søvnkvalitet.

Med Health Snapshot kan du i løpet av en to minutter lang økt måle viktig statistikk som puls, pulsvariasjonen, pulsoksymetri, respirasjon og stress.

Garmin Venu SQ 2 Music registrerer det meste med god nøyaktighet, og det er få, eller ingen, klokker andre enn Apple Watch, som tilbyr en like god innebygget pulssensor. Den optiske pulssensoren er tross alt «hjertet» i klokken og legger grunnlaget for mye av dataen klokken baserer seg på

All info som registreres av klokka kan du lese av i Garmin Connect appen der du også får full oversikt over trender og utvikling over tid, samt muligheten til å melde deg på ulike konkurranser å utfordre venner og andre Garmin-kontakter.


Hvem er Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music for?

Det korte svaret:
«Garmin Venu SQ 2 Music er for deg som ønsker en enkel og pen aktivitetsmåler som integrerer godt med mobiltelefonen, har de viktigste smartklokkefunksjonene, grunnleggende treningsfunksjoner, og god batteritid, til en rimelig penge.»

Klokken er superslank og elegant, og den lave vekten bidrar til at den sitter nærmest umerkelig på armen. Har du drømt om en Apple Watch, men er allerede dypt inne i Garmin-universet og kvier deg for å lade en gang om dagen, så er antageligvis Garmin Venu SQ 2 og Garmin Venu SQ 2 Music det nærmeste du kommer en perfekt erstatning. Det samme gjelder for så vidt dersom du i lang tid har brukt Apple Watch eller en annen smartklokke som Samsung Galaxy Watch, og aldri blir tilfreds med den korte batteritiden. Garmin Venu SQ 2-klokkene gir deg ikke bare flere treningsfunksjoner og et mer helhetlig bilde av egen helse, men også langt bedre batteritid.


Garmin Venu familien oppsummert

Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music erstatter nå 1.generasjon Venu SQ, og serien består nå av følgende:

  • Garmin Venu 2/Venu 2S
  • Garmin Venu 2 Plus
  • Garmin Venu 3
  • Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2 er en fullspekket smartklokke/treningsklokke med støtte for en rekke aktivitetsprofiler, innebygd altimeter for mer detaljert trenings- og aktivitetsdata, omfattende aktivitetsmåling, støtte for smartvarsler, og relativt god batteritid. Venu 2 har også støtte for animerte treningsøkter og muskelkart. Dette gir deg video-veiledede treningsøkter direkte på skjermen. Denne modellen er tilgjengelig i to størrelser; Venu 2 (45 mm) og Venu 2S (40 mm) og i to versjoner med/uten musikk. Betjenes i hovedsak ved touch, men har i tillegg en knapp.

Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus er omtrent samme klokke, men kommer med innbygd høyttaler og mikrofon som gjør det mulig å utføre samtaler direkte på klokken, benytte taleassistent gjennom telefonen, samt lytte til musikk via høyttaleren på klokka. Venu 2 Plus er tilgjengelig i kun en størrelse (43 mm). Ingen skille mellom versjoner med/uten musikk.

Viktigste oppgraderinger fra Garmin Venu 2:

  • Tilgjengelig i kun en størrelse; 43 mm (1,3″ touchskjerm).
  • Bedre byggekvalitet.
  • En ekstra knapp for betjening (totalt to).
  • Stemmestyring via taleassistenten Siri, Google Assistant, Bixby.
  • Innebygd mikrofon og høyttaler.

Garmin Venu SQ 2/SQ 2 Music

Den rimeligste modellen i Venu-serien får det aller meste fra sine storebrødre, som en ny og flott AMOLED-skjerm, den samme ELEVATE 4 pulssensoren, alt av aktivitets- og helsemålinger, støtte for smartvarsler, offline streaming av musikk, trådløs betaling og tilgang til apper og urskiver via Connect IQ Store.

Den største forskjellen er åpenbart formfaktoren der Venu SQ-serien bevarer et rektangulært utseende, mens Venu 2 og Venu 2 Plus er sirkulær. Venu SQ 2 mangler barometrisk høydemåler og vil derfor ikke telle høydemeter under daglig aktivitetsmåling, i tillegg til at du går glipp av en del aktivitetsprofiler og antall datafelter som kan tilpasses. Venu SQ 2 tilbyr veiledede treningsøkter direkte på klokka, men kun i form av beskrivelser med ord, og ingen animasjoner på skjerm. Venu SQ 2 mangler også lydvarsler, og baserer seg utelukkende på vibrasjon som tilbakemelding.


Konklusjon


Garmin Venu SQ 2 Music
Garmin Venu SQ 2 Music

Product Name: Garmin Venu SQ 2 Music

Brand: Garmin

Offer price: fra 2999

Currency: NOK

Konklusjon

Garmin Venu SQ 2 Music byr på myelite, og forbedrer klokkene på de viktigste punktene fra første generasjon. Klokken er slank og lett, og merkes nesten ikke på hånden. Skjermen er flott, fargerik, reagerer lynrask på både touch og håndbevegelser og enkel å betjene. Garmin Venu SQ 2 Music leverer også solid pulsmåling og GPS-målinger, samt sporer alt av aktivitet og søvn med god presisjon. Gjennom Garmin Connect får du tilgang til en rekke gratis treningsprogrammer og treningsøkter, og klokken kommer med et godt utvalg forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler. Garmin Venu SQ 2 Music måler ikke like mye som Apple Watch (verken EKG eller hudtemperatur), men Garmin er i langt større grad dyktige på å utnytte dataen på en måte som gjør den forståelig for deg og meg (eksempelvis Body Battery). Kombiner de avanserte helsefunksjonene, de gode treningsmulighetene, smartklokkefunksjoner som trådløs betaling, smartvarsler, støtte for diverse apper og trådløs strømming av musikk, og ikke minst god nok batteritid til å løpe i sirkel rundt de fleste smartklokker, og Garmin Venu SQ 2 Music er en flott klokke til en god pris.

Overall
83%
83%

Pros

  • Flott og lettlest AMOLED-skjerm. Touchskjerm for enkel betjening.
  • Liten, tynn og lett.
  • «Music»-utgaven med innebygd lagring for musikk/offline streaming av Spotify.
  • Trådløs betaling (Garmin Pay).
  • God batteritid.
  • Nøyaktig GPS med rask oppkobling.
  • Imponerende god pulsmåling og aktivitetsmåling.
  • Bred støtte for ulike aktivitetsprofiler.
  • Gratis treningsøkter og dynamiske treningsprogrammer som endrer seg ut i fra din personlige formutvikling.
  • Gjenkjenner og registrer aktivitet dersom du glemmer å starte en treningsøkt.
  • Body Battery hjelper deg å forstå hvor mye energi du har tilgjengelig.
  • God støtte for smartvarsler, samt tilgang til små apper som utvider klokkens funksjonalitet.
  • Sikkerthets- og sporingsfunksjon.

Cons

  • Ingen lyd ved varsling, kun vibrering.
  • Savner mikrofon og høyttaler for samtaler.
  • Teller ikke trapper/etasjer.
  • Ingen brødsmuleruting eller sving-for-sving navigering.
  • Mangler avansert trenings- og restitusjonsanalyse.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Garmin Forerunner 165 Music”
20. februar 2024 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 165 Music

Garmin sin rimeligste løpeklokke i Forerunner-serien har vokst til å bli en fullverdig pulsklokke. Dette er klokken for deg som vil ha god valuta for pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Lily 2”
31. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Lily 2

Garmin har lansert oppfølgeren til den moteriktige klokken Garmin Lily. Garmin Lily 2 er designet for kvinner og kombinerer stilsikkerhet og funksjonalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin HRM-Fit pulsmåler for kvinner

Garmin HRM-Fit er selskapets første pulsbelte designet for kvinner og kan være et produkt som vil gjøre en forskjell for en stor gruppe brukere.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Descent Mk3i”
16. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Descent Mk3i

Garmin Descent Mk3i gjør dykkingen både mer spennende og tryggere, og byr på enda flere muligheter over vann. Descent Mk3i er en dykkercomputer på steroider.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Quatix 7 Pro”
3. januar 2024 | Garmin

Test: Garmin Quatix 7 Pro

Garmin Quatix 7 Pro gjør livet på sjøen både tryggere, enklere og morsommere. Garmin sin nyeste multisportklokke for marint bruk er enhver båtførers bestevenn.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Vivoactive 5”
18. oktober 2023 | Garmin

Test: Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 gir deg selskapets mest etterspurte funksjoner for helse- og aktivitetssporing kombinert med nyttige treningsfunksjoner til en lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Venu 3”
8. september 2023 | Garmin

Test: Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 tar selskapets populære smartklokke et steg nærmere å være den perfekte «hybridklokken» for helse- og aktivitetssporing, trening og hverdag.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire”
7. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin epix Pro (Gen 2) Sapphire

Hva skjer når du tar de beste egenskapene fra tre av selskapets beste klokker, og kombinerer de i en? Svaret er Garmin Epix Pro Sapphire. Her får du alt.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Instinct 2X Solar”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Instinct 2X Solar

Med Garmin Instinct 2X Solar har Instinct-serien blitt voksen. Dette er klokken for deg som ønsker en Fenix, men ikke vil bruke mer enn halvparten av pengene.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Forerunner 965”
12. april 2023 | Garmin

Test: Garmin Forerunner 965

Den er stor og råsterk, men likevel tynn og lett – Garmin Forerunner 965 er alt en bunnsolid multisportklokke skal være, og enda litt mer.
Les mer