Nyhet: Garmin HRM-Fit

8. januar, 2024 (oppdatert 14. januar 2024)

Featured image for “Nyhet: Garmin HRM-Fit”

Garmin lanserer sitt første pulsbelte designet for kvinner! Garmin HRM-Fit tar alle de gode egenskapene til HRM-Pro og lar deg kombinere det med en sports-BH.

Det er vel vanskelig å kunne forvente noe mer funksjonalitet fra Garmin sine beste pulsbelter – de er nemlig allerede veldig gode – men heldigvis har noen smartinger funnet ut at kvinner fortjener et eget pulsbelte som er mer behagelig å bruke.

Garmin HRM-Fit pulsbelte for kvinner

Garmin HRM-Fit er laget spesielt for kvinner og benytter et «påklikkbart» design som enkelt festes til sports-BHer med middels og mye støtte (ekstra lange sports-BH-er eller sports-BH-er med glidelås foran eller lite støtte anbefales ikke).

HRM-Fit kan kobles til opptil tre BLE-enheter samtidig, og ubegrenset antall ANT-enheter. Du kan med andre ord bruke pulsbelte med nesten alle pulsklokker, Edge sykkelcomputere, kompatible treningsapparater, Tacx Training-appen og andre apper.

Til tross for at de fleste pulsklokker nå måler puls via håndleddet, er det ikke til å komme bort ifra at et pulsbelte gir mer nøyaktige målinger. Garmin HRM-Fit skal være ekstra komfortabelt å ha på seg og gir mer presise målinger enn optisk pulsmåling.

Optisk pulsmåling (forkortet OHR) er den målingen som skjer når pulsen måles uten bruk av et pulsbelte, men isteden benytter lys. De fleste forbinder dette utelukkende med pulsmåling på håndleddet, men det kan også skje andre steder. Garmin, Polar, Suunto, Fitbit, mfl. benytter seg av hver sine sensorer og teknologier og jobber stadig med å forbedre disse. Til og med smartklokkeprodusenter som Apple, Samsung, Huawei, Amazfit, mfl., har sett verdien av å inkludere en optisk pulssensor i klokkene sine og jobber med å utvikle egne sensorer som skal konkurrere med de store produsentene som har rettet seg mot trening.

I tillegg til å måle puls registrerer HRM-Fit avansert løpsdynamikk som vertikal bevegelse, tid med bakkekontakt, steglengde, vertikal forholdstall, løpsfrekvens, m.m. for å hjelpe deg med å forbedre formen din (krever en kompatibel Garmin-enhet).

Garmin HRM-Fit støtter også Physio TrueUp som gjør det mulig å bruke pulsbeltet uavhengig av en pulsklokke. Når du bruker pulsbelte separat, vil det lagre info som skritt, kalorier, intensitetsminutter og puls. I det du kobler beltet til en kompatibel Garmin-enhet, eller Garmin Connect på mobilen, vil informasjonen overføres til samtlige enheter som umiddelbart oppdateres. Ved hjelp av innebygde sensorer vil HRM-Fit kunne måler tempo og distanse under treningsøkter på tredemølle eller innendørsbane der GPS ikke er i bruk.

Ønsker du å bruke pulsbeltet uten en klokke, så støtter HRM-Fit lagring og videresending av puls. Lagring av puls gjør det mulig å benytte Garmin HRM-Fit uavhengig av en pulsklokke, som for eksempel under svømming eller en idrett der det ikke er tillatt å bruke klokke (må starte og stoppe aktiviteten på en kompatibel Garmin-klokke). De fleste nyere Garmin-klokker er i stand til å måle puls under vann ved hjelp av den innebygde pulssensoren, men dette er svært utsatt for feilmålinger, og det anbefales å bruke en ekstern pulssensor til dette.

Til slutt har selve batteriluken fått et nytt og smart design der du enkelt vipper opp fronten på batteriluken og får tilgang til batteriet.Fakta

  • Batteritid: Opptil 12 måneder (1 times bruk hver dag)
  • Tilkobling: BLE; 3 enheter. ANT; ubegrenset
  • Rekkevidde: 3 meter
  • Vanntetthet: 3 ATM
  • Vekt: 53 gram
  • Pris: 1939,-


Del gjerne:

Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA”
17. juni 2024 | Blogg

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA – med ekstrem batteritid, solcellelading, smart navigering og avanserte analysefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer