Anbefaling: Abilica TM 45 BT

6. desember, 2023 (oppdatert 5. april 2024)

Featured image for “Anbefaling: Abilica TM 45 BT”

Abilica TM 45 BT leverer høy ytelse og funksjonalitet til en god pris. Her får du en tredemølle som vil dekke en stor gruppe brukere, og ulike treningsbehov.

Abilica TM 45 BT er lillebroren til den noe kraftigere Abilica TM 65 BT, men vil for mange være et bedre kjøp takket være den fine kombinasjonen av en rekke gode funksjoner og en langt bedre pris.


Abilica TM 45 BT


 • Veil. pris: 17 999,-
 • Motor: 2,5 HK DC
 • Løpebånd: 155 cm x 52 cm
 • Hastighet: 0 – 22 km/t
 • Stigning: 0 – 11,7 %
 • Vekt: 84 kg
 • Maks brukervekt: 125 kg
 • Støtte for virtuell løping: Ja
 • Best for: Deg som ønsker en driftssikker tredemølle med høy topphastighet, god demping og enkel betjening.
Abilica TM 45 BT

Solid og kraftig bygget

Abilica TM 45 BT kan by på en solid og stødig ramme, en kraftig 2,5 HK motor med topphastighet på 22 km/t, og mulighet for opptil stigning 11,7 % fordelt over 15 nivåer. Løpebåndet på romslige 155 x 52 cm gir trygghet, og ikke minst god demping. Abilica TM 45 BT er med andre ord en god tredemølle både for deg som ønsker å løpe intervaller, men også for deg som liker langturer i rolig tempo. Den store løpeflaten gjør også Abilica TM 45 BT godt egnet til personer i alle høyder.


Enkel betjening. Mange programmer

Frontpanelet er utstyrt med hurtigknapper for enkel betjening av hastighet og stigning, og lar deg velge blant 12 forhåndsinstallerte programmer, 3 brukerdefinerte programmer og 3 HRC-programmer som automatisk justerer intensiteten basert på alder og puls. Det er også et eget BMI-program som forsøker å kalkulere BMI.

Den bakgrunnsbelyst LCD-skjermen viser de viktigste treningsdataene, og pulsen måles via sensorer i håndtakene eller via en ekstern pulssensor (må kjøpes løst). I tillegg til hurtigtaster på konsollen er det hurtigtaster for justering av stigning og hastighet på hver av konsollarmene.

Virtuell trening – Zwift

En av de beste egenskapene til Abilica TM 45 BT er støtten for Bluetooth og tilkobling til ulike treningsapper som Zwift, iConsole+ og Kinomap. Ved å benytte Zwift vil tredemøllen sende hastigheten til Zwift via Bluetooth for virtuell løping i Zwift-universet. Her kan du konkurrere mot deltakere fra hele verden i nye løyper hver eneste dag, opprette egne løyper i Google Maps, eller bare løpe alene på steder du har drømt. iConsole+ gjør mye av dette samme, og lar deg i tillegg opprette egne treningsøkter som for eksempel egendefinerte intervalløkter. Kinomap er bare enda et alternativ for å løpe på utallige ruter rundt i hele verden mens møllen automatisk justerer motstanden etter endringer i landskapet.

Se også: Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!


Ekstra utstyr

Ellers er Abilica TM 45 BT utstyrt med innebygde høyttalere slik at du kan koble til mobilen/nettbrettet for å spille av musikk, en flaskeholder, et rom til oppbevaring av småsaker, og et praktisk stativ til nettbrett. Bruk av nettbrett er nødvendig dersom du ønsker å bruke treningsapper som Zwift. Møllen kan enkelt slåes sammen og transporteres ved hjelp av de innebygde transporthjulene.


Garanti

Abilica TM 45 BT er som nevnt en solid tredemølle av god kvalitet. Feil kan likevel oppstå, og det er derfor viktig med garantier på de ulike delene.

Abilica tilbyr følgende garanti:

 • Ramme – 5 år
 • Motor – 5 år
 • Slitedeler – 1 år
 • Computer og de fleste utskiftbare deler – 2 år
 • Slitedeler (inkluderer bla. løpebånd) – 1 år

Oppsummering

Abilica TM 45 BT leverer høy ytelse og funksjonalitet til en god pris. Dette er en tredemølle som vil tilfredsstille en stor gruppe løpere, og den har lang levetid og et godt serviceapparat. Det store løpebåndet, høye hastigheten, og støtten for treningsapper som blant annet Zwift, gjør at du kan denne enten du foretrekker intervaller eller langturer. Bare vær klar over den lave egenvekten og maksimale brukervekten, så det er ikke en den stødigste tredemøllen.


Er du på utkikk etter en annen tredemølle? Da finner du en fullstendig oversikt over noen av de beste tredemøllene på markedet i denne oversikten: Tredemølle – Guide og anbefalinger


Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
21. juni 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Guide: Garmin foreslått treningsøkt”
29. april 2024 | Guider

Guide: Garmin foreslått treningsøkt

Garmin-klokker med funksjonen «Daglig foreslått treningsøkt» gir deg dagsferske treningsøkter basert på treningsstatus og dagsform. Her er det du må vite.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger”
28. mars 2024 | Guider

Elsykkel – Guide og kjøpsanbefalinger

På utkikk etter ny elsykkel, men er forvirret over alle de ulike motortypene, batteristørrelsene og merkene? Denne guiden forklarer deg alt du må vite.
Les mer
Featured image for “Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene”
15. mars 2024 | Guider

Pulsklokke – De beste rimelige og budsjettvennlige pulsklokkene

Er du på utkikk etter en ny pulsklokke, men ønsker ikke å svi av mer penger enn nødvendig? Disse pulsklokkene gir deg virkelig valuta for pengene!
Les mer
Featured image for “De beste pulsklokkene – Best i test”
14. mars 2024 | Guider

De beste pulsklokkene – Best i test

Nærmere 150 pulsklokker er testet. Skal du investere i ny pulsklokke, så finner du både den og alt du trenger å vite her. Her er de beste pulsklokkene.
Les mer
Featured image for “Dette må du vite før du kjøper nye løpesko”
8. mars 2024 | Guider

Dette må du vite før du kjøper nye løpesko

Pronasjon, dropp, stack og karbon – denne guiden gir deg forklaringen på ulike begreper i sko-verdenen og hva du bør tenke over ved valg av nye løpesko.
Les mer
Featured image for “SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board”
4. mars 2024 | Guider

SUP brett – Guide og anbefalinger – Stand Up Paddle board

På utkikk etter SUP brett, men aner ikke hva du skal velge? Denne guiden gir deg svar på alt du bør vite, samt noen gode tips og anbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!”
18. februar 2024 | Guider

Dette er Zwift – En enkel guide til å komme i gang med Zwift!

Nysgjerrig på interaktiv trening og lurer på hva «Zwift» er for noe? Her får du vite det du trenger for å komme i gang, og hvorfor Zwift er så populært!
Les mer
Featured image for “Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger”
7. februar 2024 | Guider

Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

På jakt etter ny skallbekledning? Her får du oversikten over hva du bør se etter og hva du bør tenke over i valget av ny skalljakke og skallbukse.
Les mer
Featured image for “Oura Ring – En guide til alt du må vite”
27. januar 2024 | Guider

Oura Ring – En guide til alt du må vite

Oura Ring er markedets eldste og mest populære smart ring. Denne guiden gir deg svar på alt du behøver å vite om Oura Ring, og om det er riktig produkt for deg.
Les mer