YouTube Music nærmer seg lansering for kompatible Garmin-klokker

10. juli, 2023 (oppdatert 10. juli 2023)

Featured image for “YouTube Music nærmer seg lansering for kompatible Garmin-klokker”

Om ikke lenge kan du kanskje lytte til musikk fra YouTube Music på Garmin-klokken din uten behov for mobilen. I hvert fall om ryktene stemmer.

For de som er kjent med Garmin har de i mange år hatt støtte for å spille av musikk fra kompatible musikktjenester som Spotify, Deezer, Amazon, iHeart Radio, med flere, uten behov for å ta med mobilen. Det finnes flere musikk-apper på Garmin Connect IQ Store (et sted du kan laste ned apper til klokken) som lar deg spille av musikk fra klokken så lenge du har koblet til et par trådløse ørepropper/hodetelefoner/høyttaler.

Offline-streaming har vært tilgjengelig på Garmin-klokker siden lanseringen av Garmin Forerunner 645 Music i august 2018, og har blitt et viktig salgsargument for mange av klokkene deres.

Slik fungerer det

Offline musikkstrømming lar brukere synkronisere spillelister til klokken å spille musikk uten behov for internettforbindelse. Spotify var den første til å tilby dette for Garmin, mens Deezer var raskt ute med tilsvarende støtte. Amazon Music er ikke tilgjengelig i Norge, men i landene det gjelder gir det brukerne tilgang til et stort bibliotek med sanger, selv om Amazon Music mangler en offline avspillingsfunksjon.

I tillegg til offline musikkstrømming har klokkene innebygd lagring som gjør det mulig å legge inn mp3-filer dersom du har et stort musikkbibliotek du ønsker å spille av.

Garmin Music

YouTube Music på vei

Selv om verken Google eller Garmin har bekreftet noe som helst, så ser det i følge ryktene ut til at førstnevnte er i ferd med å gjøre YouTube Music-appen tilgjengelig for tredjeparts enheter. Frem til nå har YouTube Music vært tilgjengelig i nettleseren, på Android- og iOS-enheter.

YouTube Music er langt i fra like populært som Spotify, men med YouTube som stadig vokser, og en gunstig pakkepris på YouTube Premium som både gir deg reklamefri YouTube-video, samt YouTube Music, så kan det bli et godt alternativ til den grønne logoen som har sitt utspring i vårt naboland Sverige.

Det er uansett ikke feil med flere valgmuligheter, og kun positivt for oss forbrukere.


Del gjerne:

Featured image for “Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene”
20. februar 2024 | Guider

Joggesko / Terrengsko – De beste og anbefalte løpeskoene

Er du på utkikk etter nye løpesko? Denne store testen og guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg. Her er test og anbefalinger av årets løpesko/joggesko.
Les mer
Featured image for “Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke”
5. februar 2024 | Guider & anbefalinger

Test av pulsklokker – Best i test pulsklokke og smartklokke

Mer enn 100 modeller testet! Ny pulsklokke, men vet ikke hvilken du skal velge? Denne guiden og gigantiske testen kan forhåpentligvis gjøre valget lettere.
Les mer
Featured image for “Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle”
24. juli 2023 | Guider & anbefalinger

Tredemølle – Guide og anbefalinger tredemølle

Hvilken tredemølle er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Her får du svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger.
Les mer
Featured image for “Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar”
9. juni 2023 | Garmin

Test: Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar

Garmin Fenix 7 Pro-serien tar Fenix-serien enda et steg videre med en ny LED-lykt og bedre pulssensor. «Pro»-utgaven er en minimal, men viktig oppdatering.
Les mer
Featured image for “Romaskin – Guide og anbefalinger”
23. november 2021 | Guider & anbefalinger

Romaskin – Guide og anbefalinger

Hvilken romaskin er best? Hvor kraftig skal den være? Hva må jeg se etter? Denne guiden gir deg svar på alt du trenger å vite, samt gode kjøpsanbefalinger!
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer
Featured image for “HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet”
1. februar 2024 | Blogg

HOKA lanserer Cielo X1 – Toppmodell bygget for høy hastighet

HOKA lanserer et nytt flaggskip i selskapets produktlinje; HOKA Cielo X1 – en løpesko designet for maksimal flyt, fart og komfort.
Les mer
Featured image for “Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn”
29. januar 2024 | Blogg

Dette er gjennomsnittlig HRV for ulike aldre og kjønn

Studie viser hvordan HRV endrer seg med alder, kjønn og sykdom, og hva gjennomsnitlig HRV-verdi er for ulike kjønn og aldersgrupper.
Les mer
Featured image for “Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race”
26. januar 2024 | Blogg

Suunto lanserer Suunto Sonic hodetelefoner og nye farger for Suunto Race

Suunto har lansert de nye hodetelefonene Suunto Sonic og nye farger for multisportklokken Suunto Race. Her er det du må vite.
Les mer