Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect

9. januar, 2024 (oppdatert 29. mars 2024)

Featured image for “Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect”

Garmin har presentert et nytt design for sin Garmin Connect app. Dette er en viktig og tiltrengt oppdatering til selskapet som allerede dominerer pulsklokke markedet.

Garmin Connect er Garmin sin tjeneste for innsamling av data, analyse og muligheter for å gjøre innstillinger for både klokke og synkronisering mot ulike tredjeparts tjenester (Strava, MyFitnessPal, Apple Health, mfl.). Garmin Connect er tilgjengelig som både en nettside og app, og er et kraftig verktøy som i stor grad kan tilpasses brukerens eget ønske.

Garmin Connect har sett lik ut i mange år, og bortsett fra en mikroskopisk oppdatering som gjorde det mulig å velge mellom «lys, mørk og system bakgrunn» tidligere i 2023, har det ikke skjedd endring siden grunnloven ble skrevet.

Det er nå i ferd med å endre seg, og mye skyldes nok at Garmin Connect lenge har blitt kritisert for å være tungvint å vanskelig å navigere i. Kort oppsummert har det aldri vært mangel på data som presenteres i Garmin Connect – heller tvert i mot – men brukere har måttet grave dypt gjennom en mengde menyer for å finne all informasjonen de ønsker.

Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect
Foto: Garmin

Nye Garmin Connect – Mer oversiktlig

Den nye versjonen av Garmin Connect byr på omfattende endringer av både Garmin Connect app og nettside. Disse oppdateringene gir en mer forenklet og personlig opplevelse ved å fokusere på helse- og treningsmålinger som lar brukerne følge med på sine personlige mål.

Allerede fra og med 8.januar kan utvalgte kunder som bruker Garmin smartklokker, sykkelcomputere og tilbehør velge å prøve beta-versjonen av Garmin Connect før den blir tilgjengelig for alle senere i år. Garmin har gjort det enkelt for «hvem som helst» å bli beta-bruker av programvare på de ulike klokkene, men det samme gjelder ikke for Garmin Connect. Her er det helt tilfeldig hvem som får mulighet til å teste og ikke. Selv ikke undertegnede får teste i første omgang…

Siden oppstarten har Garmin Connect spilt en viktig rolle i å hjelpe brukerne med å spore, analysere og dele sine helse- og treningsdata som er registrert av en tilkoblet Garmin-enhet. Med den nye oppdateringen bringer de et forenklet design og mer relevante innsikter til hver kunde for å informere og inspirere til å fortsette å nå sine mål.

Nye Garmin Connect er inndelt i tilpassbare faner som samler relevant innhold:

Dagens aktivitet
Se dagens registrerte aktiviteter, kommende treningsøkter, pluss eventuelle hendelser som kommer opp innen de neste to dagene.

I fokus
Få et grundig innblikk i visse helse- og treningsmålinger, inkludert søvnpoeng, Body Battery energiovervåking, treningsstatus og mer, samt en ukentlig oversikt over aktivitetstrender som kan tilpasses for å vise foretrukne aktiviteter.

Ved et øyekast
Velg fra det bredeste utvalget av statistikker – inkludert hjertefrekvens, intensitetsminutter, skritt, kalorier forbrent, stress, etasjer klatret, hydrering, fitnessalder, HRV-status, VO2 maks, treningsbelastning, varme- og høydeakklimatisering, utholdenhetspoeng og mer – og se dem alle raskt på ett sted.

Hendelser
Forbered deg på et kommende løp eller konkurranse med løpsforberedende informasjon som en nedtellingsklokke og værmelding for løpsdagen.

Treningsplaner
Hold oversikt over planlagte Garmin Coach løpe- eller sykkelplaner, overvåk treningsplanens fremgang og se en ukes verdt av planlagte og fullførte treningsøkter.

Utfordringer
Hold deg på toppen av rangeringen ved å se gjeldende fremgang i ekspedisjon, merke, gruppe- og familieutfordringer.

Garmin lanserer ny versjon av Garmin Connect
Foto: Garmin


Beta-versjonen av den oppdaterte Garmin Connect vil begynne å rulles ut til kunder fra og med 8.januar og forventes å være tilgjengelig for alle senere i år.

Ønsker du å teste beta programvare på Garmin-klokken din, så anbefales det å lese disse artiklene:


Del gjerne:

Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA”
17. juni 2024 | Blogg

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA

COROS lanserer sin første sykkelcomputer – COROS DURA – med ekstrem batteritid, solcellelading, smart navigering og avanserte analysefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer