Test: On Cloudflow 3

23. november, 2021 (oppdatert 7. november 2023)

Featured image for “Test: On Cloudflow 3”

On Cloudflow 3 leverer en lettvekts mengdetreningssko perfekt til alt fra 5 km til halvmaraton. Til den erfarne løper vil skoen være et godt alternativ for full maraton.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

On Cloudflow er kjent for å levere god demping og respons i en lett innpakning, og den tredje utgaven skuffer ikke.

Små, men viktige forandringer

Den største forandringen er kanskje den viktigste. On har forpliktet seg til å jobbe for miljøet, og den nye overdelen i lett og pustende meshmateriale består nå av 70% resirkulert polyester, mens skoen i seg selv er laget av 20% resirkulert materiale. Som et tegn på On sin økende innflytelse på markedet for løpesko, ble det sveitsiske merket valgt som offisiell skopartner for både det sveitsiske og norske olympiske laget som konkurrerte i Tokyo OL 2021. I den forbindelse kommer On Cloudflow 3 i en spesialutgave i de norske fargene.

En tykk og god tunge sørger sammen med en slags innvendig sokk for at foten sitter trygt og godt i skoen, og komforten er på plass fra første sekund. I motsetning til mange løpesko, trenger ikke On Cloudflow 3 noen innkjøring, og du kan løpe av sted umiddelbart.

Bedre støtte og bedre grep

En ny hælkappe bestående av en TPU-forsterkning sørger for ekstra støtte og kommer til god nytte når du skal kutte svinger i høy hastighet. Sålen har også fått en oppdatert gummiblanding og et nytt mønster som sammen gir et bedre grep på vått underlag enn sin forgjenger.

On Cloudflow 3 markedsføres som en lettvekts og ultra-responsiv løpesko best for distanser fra 5 km og opp til 21 km. For godt vante løpere vil Coudflow 3 kunne fungere som en fin lettvektssko for maraton, mens for mindre erfarne løpere vil den være bedre for kortere distanser.

Den lave vekten, gode dempingen og responsen fra «superskummet» Helion, kombinert med det ekstra pushet du får fra den stive Speedboard-platen i mellomsålen, gjør at skoen opplevelse både komfortabel og rask. I likhet med forrige versjon vil egenskapene til sålematerialet og konstruksjonen, bidra til at du får følelsen av å bli skjøvet fremover for hvert steg.

Sålen består fremdeles av de karakteristiske 18 putene som beveger seg uavhengig av hverandre og tilpasser seg enhver løper sitt unike løpesteg. De sørger utvilsomt for god demping og respons på hardt underlag, men på grusveier risikerer du å samle småstein mellom putene. Problemet er ikke så stort som det var for de første On skoene på markedet, men konstruksjonen gjør at det er nesten umulig å unngå.

On Cloudflow 3 er normale størrelsen, og det stretchy meshmateriale i mellomfoten og forfoten tilpasser seg selv relativt brede føtter. Dersom du har veldig bred fot, så kan skoen derimot bli noe smal. I år har faktisk On kommet med en «wide» modell som er 4 mm bredere enn den vanlige bredden.

Fakta:
Dropp (herre/dame): 9 mm / 6 mm
Vekt (herre/dame): 238 g / 198 g

Konklusjon


Kjøp On Cloudflow 3
On Cloudflow 3
On Cloudflow 3

Product Name: On Cloudflow 3

Brand: On

Offer price: 1699

Currency: NOK

Konklusjon

On Cloudflow 3 er fremdeles den lette og gode mengdetreningsskoen den alltid har vært. Dette er skoen for deg som ønsker moderat med demping, men som synes fulldempede sko som Asics Nimbus, Saucony Triumph, etc., blir for myke. Cloudflow 3 bevarer den gode løpsfølelsen, gir god snert i frasparket og relativt god demping.

Overall
85%
85%

Pros

  • God balanse mellom demping og respons.
  • Svært lett.
  • Luftig, fleksibel og svært komfortabel overdel.
  • God støtte i hælpartiet. Godt grep.
  • Kommer i «wide»-modell.

Cons

  • Sålen kan samle steiner.
  • Savner mer demping.

Del gjerne:

Featured image for “Test: HOKA Transport”
8. april 2024 | Fjellsko/Tursko

Test: HOKA Transport

HOKA Transport forener stabiliteten fra en tursko, komforten fra en gåsko, og street skoens stil, i en modell som kan brukes til det aller meste.
Les mer
Featured image for “Test: HOKA Cielo X1”
18. mars 2024 | Løpesko

Test: HOKA Cielo X1

HOKA Cielo X1 er selskapets beste løpesko designet for høy hastighet og komfort, og en enda mer flytende løpeopplevelse.
Les mer
Featured image for “Test: Mizuno Wave Rebellion Flash 2”
12. mars 2024 | Løpesko

Test: Mizuno Wave Rebellion Flash 2

Mizuno Wave Rebellion Flash 2 er en lett, leken og rask allrounder løpesko for daglig trening og konkurranse – uansett distanse.
Les mer
Featured image for “Test: Mizuno Wave Rebellion Pro 2”
12. mars 2024 | Løpesko

Test: Mizuno Wave Rebellion Pro 2

Mizuno Wave Rebellion Pro 2 er ikke bare lynrask, men også en av de mest ikoniske løpeskoene på markedet – på godt og vondt.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Novablast 4”
5. februar 2024 | Løpesko

Test: ASICS Novablast 4

ASICS Novablast 4 gjør bestselgeren enda stødigere og mer komfortabel å løpe i, samtidig som den tar viktige steg mot bærekraft og miljøet.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS GEL-Nimbus 26”
12. januar 2024 | Løpesko

Test: ASICS GEL-Nimbus 26

ASICS GEL-Nimbus 26 retter opp det lille som var feil med Nimbus 25 og serverer den samme gode og komfortable løpeskoen med enda bedre grep.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS GEL-Cumulus 25”
6. oktober 2023 | Løpesko

Test: ASICS GEL-Cumulus 25

Årets ASICS GEL-Cumulus 25 er totalt fornyet og mer spennende enn noen gang. Cumulus 25 gir deg komforten fra Nimbus til en enda lavere pris.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon Aero Volt”
17. august 2023 | Løpesko

Test: Salomon Aero Volt

Salomon Aero Volt er løpeskoene for deg som ønsker en lett, rask og komfortabel allrounder som passer til alt fra intervaller til lengre økter.
Les mer
Featured image for “Test: ASICS GEL-Kayano 30”
31. juli 2023 | Løpesko

Test: ASICS GEL-Kayano 30

ASICS GEL-Kayano 30 markerer 30-års jubileet til en av ASICS sine mest populære modeller. Her er det mye nytt, og aldri har Kayano føltes bedre!
Les mer
Featured image for “Test: Mizuno Wave Sky 7”
15. juli 2023 | Løpesko

Test: Mizuno Wave Sky 7

Mizuno Wave Sky 7 tilhører selskapets mest dempede løpesko og har egenskaper som appellerer til deg som ønsker maksimal demping, høy komfort og god respons.
Les mer
Featured image for “Test: Mizuno Wave Rider 27”
23. juni 2023 | Løpesko

Test: Mizuno Wave Rider 27

Mizuno Wave Rider 27 introduserer en helt ny overdel og er sannsynligvis den aller beste «Wave Rider»-modellen som har eksistert i dens 25 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon Aero Glide”
19. juni 2023 | Løpesko

Test: Salomon Aero Glide

Salomon Aero Glide er en komfortabel, moro, leken og rask løpesko, og gir deg en selvtillitsboost bare av å ta den på deg.
Les mer