Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

27. mars, 2024 (oppdatert 27. mars 2024)

Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.

Jabra er kjent for å levere lydprodukter av høy kvalitet, og i høst kunne de imponere med to meget gode produkter – Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active.

Elite 10 er ideell for de som ønsker avanserte funksjoner og best mulig lydopplevelse og støydemping, mens Elite 8 Active er spesielt egnet for brukere med en aktiv livsstil og som ønsker ørepropper med ekstrem holdbarhet og allsidighet.

Begge øreproppene fikk svært høy score her på Pulssonen.no, og i forbindelse CES 2024 i januar kunngjorde selskapet to kommende oppdateringer som ville gjøre øreproppene enda bedre.


Bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet

Den første oppdateringen ble tilgjengelig i januar og inkluderte en brukervennlig på/av-knapp for Adaptive Active Noise Cancellation (ANC), HearThrough og sidetone-funksjoner, samt nye stemmetone-promptere. Oppdateringen forbedret betjeningen av Elite 8 Active og Elite 10 og gav brukerne mulighet til å tilpasse ørepluggene til individuelle preferanser. I tillegg kunne brukerne navngi enheten.

Nå er også del to avoppdateringen tilgjengelig, og Elite 10 har fått enda bedre samtaleklarhet når proppene brukes i støyrike miljøer som kontorer, kafeer og travle bygater. Jabras nyeste støyreduserende algoritmer er designet for å identifisere og redusere bakgrunnsstemmer, som sikrer samtaler uten avbrytelser. Den siste oppdateringen gjør at Elite 10 tar steget opp på samme nivå som samtalekvaliteten på Apple AirPods Pro (Gen 2) og Google Pixel Buds Pro der all bakgrunnsstøy nærmest på magisk vis forsvinner.

Jabras forbedringer av Adaptive ANC i Elite 8 Active fungerer i samspill med HearThrough for å gjøre øreproppene enda mer effektive i vindfulle omgivelser på grunn av en oppgradert teknologi som identifiserer vindstøy.

De to oppdateringene har sørget for at to allerede meget gode produkter har blitt enda bedre takket være bedre lydkvalitet, samt forbedret generell funksjonalitet og brukervennlighet av øreproppene. Oppdateringene er tilgjengelig nå, og er gratis å laste ned via Sound+-appen.Del gjerne:

Featured image for “Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch”
13. juli 2024 | Blogg

Apple Maps sykkelruter er nå tilgjengelig på Apple Watch

Apple har lansert sykkelruter i Norge. Du kan nå få sving-for-sving sykkelanvisninger for ruter som inkluderer sykkelstier, sykkelfelt og sykkelvennlige veier.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Den mest avanserte smart ringen på markedet?

Samsung har endelig dratt sløret av deres første smart ring – Samsung Galaxy Ring. Nå skal fokuset på helse og trening være større enn noen gang.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå”
10. juli 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro – Den største oppdateringen til nå

Samsung Galaxy Buds 3 og Galaxy Buds 3 Pro har nylig blitt lansert, og de representerer en betydelig oppgradering i Samsungs serie av trådløse ørepropper.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra”
10. juli 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Watch 7 og Watch Ultra

Samsung har lansert deres neste generasjon smartklokker – Samsung Galaxy Watch 7 og Galaxy Watch Ultra. Er dette klokkene som skal sette Wear OS på kartet?
Les mer
Featured image for “COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.”
9. juli 2024 | Blogg

COROS – Juli oppdatering: Sikkerhetsvarsler, gruppesporing, m.m.

COROS lanserer flere nye funksjoner inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing, navigasjonsforbedringer, forenklet FTP-test på sykkel, m.m.
Les mer
Featured image for “Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger”
8. juli 2024 | Blogg

Samsung lanserer ny BioActive sensor for mer nøyaktige helsemålinger

Samsung fortsetter å innovere innen digital helse med den nyeste generasjonen av sin BioActive sensor, som kommer til den neste Galaxy Watch.
Les mer
Featured image for “COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink”
2. juli 2024 | Blogg

COROS APEX 2 Pro – Nå i fargen Dusty Pink

COROS APEX 2 Pro er nå tilgjengelig i fargen Dusty Pink – en hyllest til de fortryllende fargene som preger himmelen over ulike sand-, jord- og steinlandskap.
Les mer
Featured image for “Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm”
25. juni 2024 | Blogg

Garmin Edge 1050 – Første sykkelcomputer med LED-skjerm

Garmin lanserer Edge 1050 – Den første sykkelcomputeren med en krystallklar LED-skjerm, samt innebygd høyttaler for trenings- og navigasjonsvarsler, m.m..
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?”
25. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Race S – Årets budsjettvinner?

Suunto Race S er en solid oppgradering fra forgjengeren Suunto Race, i et mindre og lettere design, og til en enda bedre pris!
Les mer
Featured image for “COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering”
21. juni 2024 | Blogg

COROS gjør det tryggere å trene alene med ny stor oppdatering

COROS lanserer en rekke nye funksjoner for sine pulsklokker, inkludert sikkerhetsvarsling, gruppesporing og en enklere FTP test for sykkel.
Les mer
Featured image for “Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge”
19. juni 2024 | Blogg

Shokz inngår samarbeid med maratonstjernen Eliud Kipchoge

Shokz, kjent for sine avanserte open ear-hodetelefoner, har annonsert et storstilt samarbeid med den dobbelte olympiske maratonvinneren, Eliud Kipchoge.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer”
18. juni 2024 | Blogg

Nyhet: Suunto Ocean – Kombinert pulsklokke og dykkercomputer

Suunto Ocean kombinerer funksjonaliteten til en dykkecomputer med egenskapene til en pulsklokke og gjør den til et ideelt verktøy til både dykking og trening.
Les mer