Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve

26. august, 2022 (oppdatert 2. april 2024)

Featured image for “Test: Salomon Cross Run T-Shirt/Long Sleeve”

Komfortabel, pent design, og en ekstra smart detalje. Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er enkel og «vanlige» produkter, men fortjener likvel skryt.

Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.

u kan velge å bruke 1100 kr på Salomon sin toppmodell t-skjorte, S/Lab NSO, eller du kan velge Salomon Cross Run T-Shirt til 400 kr isteden. Hadde du gitt meg valget, hadde jeg lett valgt sistnevnte uavhengig av pris. Ikke fordi S/Lab-skjorten ikke forsvarer den høye prisen (det er rimelig mye spennende teknologi bakt inn i den…), men fordi Salomon Cross Run T-Shirt er så god og sparer deg for ovre halve utgiften.


Salomon Cross Run T-Shirt

Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er to sider av samme sak, men med korte- og lange ermer.

Stoffet er helt spesielt mykt, og har ikke den silkeglatte overflaten som mange polyester-plagg har. Her er det nesten som om stoffet er behandlet med noen ekstra som gjør at det minner om en superlett fløyelsskjorte.

Vekten på t-skjorten er ikke mer enn 82 gram, mens den langermede modellen legger på seg 20 gram ekstra – fremdeles så lett at de nesten ikke merkes på kroppen.


Salomon Cross Run Long Sleeve

En annen positiv erfaring er at de tørker veldig raskt. Blir du overrasket over en regnbyge, eller helt spontant (som noen av oss gjør) hopper ut i en elv eller et vann med klærne på, så tørker plaggene på kort tid. Her kan vi takke ingeniørene bak AdvancedSkin ActiveDry-materialet som Salomon har hatt stor suksess med.

De lukter heller ikke svette bare du ser en 5-mil på TV-en slik mange skjorter gjør, og stoffet nupper heller ikke.

Og til slutt; Salomon har husket å utstyre begge både Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve med refleksdetaljer slik at du er lettere synlig i mørket. På begge plaggene finner vi disse på logoen på venstre fremside, og i nakkepartiet.


Tilgjengelighet

Salomon Cross Run T-Shirt og Salomon Cross Run Long Sleeve er tilgjengelig i både herre- og damemodell i flere ulike farger. De er begge normale i størrelsen, men den langermete utgaven er litt kort i ermene. Passformen er normal, eller det Salomon kaller «Active Fit».


Konklusjon

Salomon Cross Run T-Shirt

Navn: Salomon Cross Run T-Shirt
Leverandør: Salomon
Pris: 400 kr

Salomon Cross Run T-Shirt

Salomon Cross Run T-shirt gjør akkurat det en god trenings t-skjorte skal gjøre; transportere fukt vekk fra kroppen, og ellers bare føles så behagelig at du i større grad ønsker å ha den på enn å ta den av.


Fordeler

 • Superkomfortabel!
 • Lav vekt.
 • Tørker raskt.
 • Nupper ikke.
 • Lukter ikke.

Ulemper

 • Ingen spesielle.

Salomon Cross Run Long Sleeve

Salomon Cross Run T-Shirt

Navn: Salomon Cross Run Long Sleeve
Leverandør: Salomon
Pris: 450 kr

Salomon Cross Run T-Shirt

Salomon Cross Run Long Sleeve er både pen å se på og svært komfortabel i bruk. Lukter ikke, nupper ikke, er så lett og myk at den kjennes som fløyel mot huden, og koster ikke all verden.


Fordeler

 • Superkomfortabel!
 • Lav vekt.
 • Tørker raskt.
 • Nupper ikke.
 • Lukter ikke.

Ulemper

 • Noe korte ermer.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0

Helly Hansen Vika Tur Pants 2.0 er en lett og slitesterk turbukse med smarte detaljer, designet for god bevegelighet og et stort bruksområde.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket

Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket er en kompakt og lett skalljakke til både tur og hverdags, og så liten at du alltid får plass til den i sekken.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic G Jacket”
29. februar 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic G Jacket

Rab Mythic G Jacket er ekstremt lett og kompakt, overraskende varm og beskyttende, myk og komfortabel, og leverer kanskje markedets råeste lettvekts dunjakke.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer