Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

14. mars, 2024 (oppdatert 23. mars 2024)

Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. Fujitrail Waterproof er en lettvekts løpejakke som er lett å like.

ASICS kan mer enn bare sko, og utvalget av diverse løpebekledning begynner å bli riktig så bra. Asics Fujitrail Waterproof Jacket er selve «flaggskipet» blant løpejakker, og tar i bruk alt Asics har lært om å forvalte materialer på en måte som kommer deg og meg til gode.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


ASICS Fujitrail Waterproof Jacket – Gjennomtenkt og fungerende

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket er helt vanntett, og den 2,5-lags tynne PertexShield-membranen med en vannsøyle/pusteevne på 20k/20k gjør en god jobb med å hindre kondens i å bygge seg opp på innsiden, selv om det er uunngåelig å ikke bli klam om det er varmt i luften.

Designet er gjennomtenkt, og både jakke og ermer er såpass lang at det dekker godt over hofte og håndledd. Passformen balanserer mellom «løs nok, og passe kroppsnær», og strammingen i midjen gjør det enkelt å tighte jakken inntil kroppen. I armavslutningen er det små tommelhemper som hindrer jakken i å skli opp.


Smart lufteløsning og kompatibel med sekk

På samme måte som Salomon har designet Bonatti-jakkene sine, er ASICS Fujitrail Waterproof Jacket laget for å bruke over en løpesekk slik at du holder innholdet tørt under kraftig nedbør. Dette er mulig takket være ekstra stoff som er sydd i ryggen på baksiden.

ASICS har også adoptert favoritt-funksjonen fra Salomon – en liten klaff øverst ved brystet som kan kneppes opp/igjen å holde jakken på plass selv om du løper med glidelåsen åpen. Dette er utrolig praktisk for å slippe ut overskuddsvarme, og bidrar samtidig til økt luftsirkulasjon.


God hette, refleks og lomme

Hetten er romslig og har godt med strammemuligheter både i halsen og bak. Når den ikke er i bruk, kan den krølles sammen og oppbevares i en liten lomme på innsiden av hetten. Kler du av deg jakken kan den enkelt stappes ned i lommen og bæres i hånden eller festes i en beltehempe ved hjelp av en liten løkke.

Ellers finner vi refleksdetaljer i logoen i front, samt på skuldre og bak på jakken, samt en romslig brystlomme perfekt for mobilen.


Pris og tilgjengelighet

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket koster 2200,- og finnes i et stort spekter størrelser for både herre og dame. Herremodellen er tilgjengelig i fargene Magnetic Blue og Antique Red/Bright Orange, mens damemodellen finnes i fargene Birch, Indigo Blue/Sandstorm og Gris Blue.Fakta

 • Vekt: 195 gram
 • Passform: Kroppsnær
 • Materiale: Pertex™ Shield 2,5-lags stoff (20K/20K)

Se også: Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

Konklusjon


ASICS Fujitrail Waterproof Jacket
Asics Fujitrail Waterproof Jacket

Product Name: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

Brand: ASICS

Offer price: 2200

Currency: NOK

Konklusjon

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket veier lite, holder vannet ute, beskytter mot skikkelig ruskevær og tar trygt vare på telefonen til de «viktige» selfiene.

Passformen gir den nødvendige frihetsfølelsen du søker ute på løpetur, og den smarte lufteløsningen i front hjelper til å slippe ut overskuddsvarme og å hindre kondens fra innsiden. Muligheten for å pakke ned jakken i en sin egen brystlomme og feste en elastisk stropp rundt håndleddet fungerer supert, og gjør det enkelt å ta med jakken når været er utrygt.

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket imponerer på mange måter, og gjør seg absolutt ikke bort i et marked med hard konkurranse. Et godt valg til løping i regn og utrygt vær.

Overall
88%
88%

Pros

 • Lett.
 • Helt vanntett, samt puster godt.
 • God hette med stramming.
 • Smart lufteløsning i front.
 • Romslig brystlomme.
 • Stramming i midjen. Tommelhulløsning.
 • Refleksdetaljer rundt hele jakken.

Cons

 • Blir noe klam på varme dager.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic G Jacket”
29. februar 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic G Jacket

Rab Mythic G Jacket er ekstremt lett og kompakt, overraskende varm og beskyttende, myk og komfortabel, og leverer kanskje markedets råeste lettvekts dunjakke.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket”
18. februar 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket

Arc’teryx Alpha SV Jacket er skalljakken som tar deg gjennom de tøffeste turene og situasjonene, og det mest ekstreme været, og likevel fremstår som ny etterpå.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket”
15. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket er både varm og god, ser bra ut, og er laget på 100% resirkulert materialer og dunfyll.
Les mer