Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

14. mars, 2024 (oppdatert 3. juli 2024)

Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. Fujitrail Waterproof er en lettvekts løpejakke som er lett å like.

ASICS kan mer enn bare sko, og utvalget av diverse løpebekledning begynner å bli riktig så bra. Asics Fujitrail Waterproof Jacket er selve «flaggskipet» blant løpejakker, og tar i bruk alt Asics har lært om å forvalte materialer på en måte som kommer deg og meg til gode.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


ASICS Fujitrail Waterproof Jacket – Gjennomtenkt og fungerende

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket er helt vanntett, og den 2,5-lags tynne PertexShield-membranen med en vannsøyle/pusteevne på 20k/20k gjør en god jobb med å hindre kondens i å bygge seg opp på innsiden, selv om det er uunngåelig å ikke bli klam om det er varmt i luften.

Designet er gjennomtenkt, og både jakke og ermer er såpass lang at det dekker godt over hofte og håndledd. Passformen balanserer mellom «løs nok, og passe kroppsnær», og strammingen i midjen gjør det enkelt å tighte jakken inntil kroppen. I armavslutningen er det små tommelhemper som hindrer jakken i å skli opp.


Smart lufteløsning og kompatibel med sekk

På samme måte som Salomon har designet Bonatti-jakkene sine, er ASICS Fujitrail Waterproof Jacket laget for å bruke over en løpesekk slik at du holder innholdet tørt under kraftig nedbør. Dette er mulig takket være ekstra stoff som er sydd i ryggen på baksiden.

ASICS har også adoptert favoritt-funksjonen fra Salomon – en liten klaff øverst ved brystet som kan kneppes opp/igjen å holde jakken på plass selv om du løper med glidelåsen åpen. Dette er utrolig praktisk for å slippe ut overskuddsvarme, og bidrar samtidig til økt luftsirkulasjon.


God hette, refleks og lomme

Hetten er romslig og har godt med strammemuligheter både i halsen og bak. Når den ikke er i bruk, kan den krølles sammen og oppbevares i en liten lomme på innsiden av hetten. Kler du av deg jakken kan den enkelt stappes ned i lommen og bæres i hånden eller festes i en beltehempe ved hjelp av en liten løkke.

Ellers finner vi refleksdetaljer i logoen i front, samt på skuldre og bak på jakken, samt en romslig brystlomme perfekt for mobilen.


Pris og tilgjengelighet

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket koster 2200,- og finnes i et stort spekter størrelser for både herre og dame. Herremodellen er tilgjengelig i fargene Magnetic Blue og Antique Red/Bright Orange, mens damemodellen finnes i fargene Birch, Indigo Blue/Sandstorm og Gris Blue.

Om du ønsker en litt kraftigere jakke med samme gode pusteegenskaper, så anbefales Salomon S/Lab Ultra Jacket.Fakta

 • Vekt: 195 gram
 • Passform: Kroppsnær
 • Materiale: Pertex™ Shield 2,5-lags stoff (20K/20K)

Se også: Skallbekledning – Skalljakke – Guide og anbefalinger

Konklusjon


ASICS Fujitrail Waterproof Jacket
Asics Fujitrail Waterproof Jacket

Product Name: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

Brand: ASICS

Offer price: 2200

Currency: NOK

Konklusjon

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket veier lite, holder vannet ute, beskytter mot skikkelig ruskevær og tar trygt vare på telefonen til de «viktige» selfiene.

Passformen gir den nødvendige frihetsfølelsen du søker ute på løpetur, og den smarte lufteløsningen i front hjelper til å slippe ut overskuddsvarme og å hindre kondens fra innsiden. Muligheten for å pakke ned jakken i en sin egen brystlomme og feste en elastisk stropp rundt håndleddet fungerer supert, og gjør det enkelt å ta med jakken når været er utrygt.

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket imponerer på mange måter, og gjør seg absolutt ikke bort i et marked med hard konkurranse. Et godt valg til løping i regn og utrygt vær.

Overall
88%
88%

Pros

 • Lett.
 • Helt vanntett, samt puster godt.
 • God hette med stramming.
 • Smart lufteløsning i front.
 • Romslig brystlomme.
 • Stramming i midjen. Tommelhulløsning.
 • Refleksdetaljer rundt hele jakken.

Cons

 • Blir noe klam på varme dager.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Helly Hansen Roam Wind Jacket”
15. juli 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Roam Wind Jacket

Helly Hansen Roam Wind Jacket er en lett og pakkbar vindjakke med vannavvisende behandling, gode pusteegenskaper, og topp bevegelsesfrihet.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon S/Lab Ultra Jacket”
3. juli 2024 | Bekledning

Test: Salomon S/Lab Ultra Jacket

Salomon S/Lab Ultra Jacket er en lett, kraftig og gjennomtenkt vanntett løpejakke for dagene der du trenger ekstra beskyttelse og aktivitetsnivået er høyt.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Phantom Waterproof Pull-On”
28. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Phantom Waterproof Pull-On

Rab Phantom Waterproof Pull-On er jakken du tar med deg som en fast del av turutstyret uten at du merker at den er der. Og likevel kan den være livreddende.
Les mer
Featured image for “Test: Skinfit Rofan Zip-Off Pants”
25. juni 2024 | Bekledning

Test: Skinfit Rofan Zip-Off Pants

Skinfit Rofan Zip-Off Pants er uten tvil de mest komfortable og allsidige buksene jeg har testet noen gang. Disse er verdt hver krone.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Momentum Pants”
11. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Momentum Pants

Rab Momentum Pants er så komfortabel og allsidig at den sklir rett inn på liste over noen av de beste buksene jeg har testet. En ny turbukse favoritt.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)”
10. juni 2024 | Bekledning

Test: Rab Xenair Alpine Light Jacket (2024)

Rab Xenair Alpine Light Jacket er så liten og lett, og likevel så varm og god, at den fortjener en plass på kroppen eller i sekken hver eneste tur året rundt.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0

Helly Hansen Vika Tur Pants 2.0 er en lett og slitesterk turbukse med smarte detaljer, designet for god bevegelighet og et stort bruksområde.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket

Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket er en kompakt og lett skalljakke til både tur og hverdags, og så liten at du alltid får plass til den i sekken.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer