Test: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

1. mars, 2024 (oppdatert 5. mars 2024)

Featured image for “Test: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4”

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 byr på god passform, premium design, og lydkvalitet i særklasse. Den fjerde generasjonen MOMENTUM TW er for deg som elsker musikk.

Sennheiser har et av de sterkeste navnene innen lydprodukter og regnes som en av de beste produsentene til å lage blant annet trådløse ørepropper og hodetelefoner. MOMENTUM-serien er inne i sin fjerde generasjon, og for hver lansering skjer det en liten oppdatering som gjør produktene enda litt bedre.

Slik er det også denne gangen. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 byr som sin forgjenger på lyd i særklasse, selv om de ikke er perfekte og har sine svakheter som de fleste lignende produkter.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4
Sennheiser Momentum True Wireless 4

Product Name: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Brand: Sennheiser

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Du velger ikke Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 fordi de er de beste allround ørproppene, eller fordi du skal primært skal bruke de til trening, for å stenge ute støy, eller tåle heftig regn og fukt. Du velger MOMENTUM True Wireless 4 hovedsaklig på grunn av lydkvaliteten.

Prisen på 3490 kr er definitivt i det øvre sjiktet, og modeller som Jabra Elite 10, AirPods Pro, Huawei FreeBuds Pro 3, mfl., er alle rimeligere alternativer som kanskje er enda mer allsidige, og ikke minst kompakte.

Likevel er det ingen av disse som klarer å skape den samme musikkmagien som Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Lyden er som nevnt i en særklasse, støydempingen er jevnt over god, samtalekvaliteten er også godkjent, og batteritiden er veldig bra.

Totalt sett kan Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 være de øreproppene som gir deg høyest smilepuls, og for mange vil de nok være verdt det.

Overall
84%
84%

Pros

  • Komfortabel passform.
  • 4 par silikonpropper + 3 par vinger.
  • God batteritid + hurtiglading og trådløs lading.
  • Fantastisk lydkvalitet.
  • Bluetooth 5.4 med støtte for Auracast og LE Audio
  • God støydemping. God til å eliminere vindsus.
  • Enkel betjening med muligheter for tilpasning.
  • Hver propp kan brukes alene.
  • Pauser musikk automatisk når du tar en propp ut av øret.
  • Tåler svette og regn. Bedre egnet til trening.
  • Støtter høyoppløst lyd (aptX Adaptive).

Cons

  • Stort ladeetui og store ørepropper.
  • Det finnes bedre allround-ørepropper til lavere pris.
  • Høy pris.

Egenskaper

  • Type: In-ear, true wireless
  • Støyreduksjon: Hybrid Adaptive ANC med Ambient Sound.
  • Batteritid: 7 timer med ANC. 7,5 timer uten ANC. Totalt 30 timer med ladeetui. 8 min hurtiglading gir 1 time lytting.
  • Tilkoblinger: USB-C, Bluetooth 5.4. Qi-lading.
  • Lydkodek: SBC, AAC, aptX™, aptX™ Adaptive / Lossless, LC3
  • Vekt: 6,2 g per ørepropp. 66,4 gram ladeetui.
  • Værtetting: Øreproppene er IP54-sertifisert, ladeetuiet har ingen IP-sertifisering.
  • Kompabilitet: Android, iOS

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 – Dette er nytt

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 var en relativt stor oppdatering fra forgjengeren, mens den fjerde generasjonen heller kan sees på som en videreutvikling. Nytt fra forrige modell er:

  • Nytt antennedesign som skal bidra til å forbedre stabiliteten.
  • Dynamisk belastningsbryting designet for å forbedre konsistensen av lydkvaliteten.
  • Ny plastvakt i enden for å holde øretubene fri for uønsket rusk.
  • Ny Qualcomm’s Snapdragon Sound-prosessor.
  • Forbedret adaptiv støydemping.
  • Forbedret lydkvalitet.
  • Enklere å bytte mellom ulike enheter.
  • Økt batteritid for ladeetuiet fra 21 timer til 30 timer.
  • Støtte for aptX Adaptive-codec med tapsfri lyd.
  • Bluetooth 5.4 som inkludert Auracast og LE Audio (oppgradert fra Bluetooth 5.2).
  • Tre nye farger: metallisk sølv, grafitt eller svart kobber.
  • Høyere pris, 2790,- vs. 3490,-

Se også: Test: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3


Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 – Design

Utseendemessig er det lite som skiller de fra sin forgjenger annet enn fargene. Det rektangulære ladeetuiet er fremdeles litt for stort til at du kan oppbevare det i lommen uten at det merkes godt, men til gjengjeld har det en fin finish med en utside trukket i tekstil, mens den magnetiske lukkingen holder proppene godt på plass. Vekten på ladeetuiet ligger på 66,4 gram, og de firkantede øreproppene med store touchpaneler på yttersiden veier 6,2 gram per ørepropp. Proppene er også IP54-sertifisert slik at de skal tåle svette og lett regn, selv om de ikke er helt vanntette.

For best mulig passform inkluderer Sennheiser tre ekstra sett silikonpropper slik at du får totalt fire størrelser å velge mellom (str. XS, S, M og L), samt tre sett med små vinger som gir bedre feste i ørekanalen.

I Smart Control-appen finnes også en passform-test som sjekker om du har funnet den riktige kombinasjonen av silikonpropper for å gi best mulig lydkvalitet og støydemping.

Når du finner den riktige kombinasjonen av silikonpropper og vinger så er passformen komfortabel, og selv etter flere timers bruk er det ingen nevneverdig ubehag å spore. De sitter ikke like godt i øret som de mer trenings-spesifikke øreproppene, men tross størrelsen fungerer det likevel greit under trening så lenge ikke du headbanger for kraftig. Derimot må du være obs dersom du bruker for eksempel en lue ettersom det er lett å røske ut en ørepropp når du justerer på luen.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 er IPX4-sertifisert og tåler svette og regn, men du bør unngå å miste de i vann. Derimot har Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 nå fått en ny plastvakt i enden for å holde øretubene fri for uønsket rusk, og de tåler nå å vaskes i rennende vann.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kommer i tre nye farger: metallisk sølv, grafitt eller svart kobber.


Batteritid og tilkobling

Selve proppene skal holde i 7,5 timer på en lading (7 timer med ANC aktivert), mens ladeetuiet gir nesten tre ekstra ladinger slik at det er totalt 30 timer.

Skulle du oppdage at øreproppene er i ferd med å ta kvelden på vei ut av døra, så vil hurtigladingen sørge for at 8 minutter lading holder til en times bruk. Ladeetuiet støtter trådløs lading via Qi, men raskest lader du vi USB-C (tar rundt 1.5 time). Øreproppene fungerer også uavhengig av hverandre slik at du kan bruke enten høyre eller venstre propp mens den andre lader etuiet.

Sammenlignet med MOMENTUM True Wireless 3 har Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 fått støtte for Bluetooth 5.4, samt oppdatert med en ny Qualcomm Snapdragon Sound-prosessor drevet av selskapets nyeste og beste lydbrikke. I løpet av våren får øreproppene en programvareoppdatering som inkluderer Auracast og LE Audio. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 kan nå levere 16-bit / 44.1kHz lyd (tilsvarer omtrent CD-kvalitet) over forbedret Bluetooth-teknologi, samt mulighet for flerstrømming og lyddeling.

Bluetooth LE Audio lar deg strømme lyd via Bluetooth Low Energy som bruker mindre strøm og gir bedre lydkvalitet enn klassisk Bluetooth-lyd. Bluetooth LE Audio støtter også nye funksjoner som høreapparater, flerstrømming og lyddeling.

Auracast er en proprietær teknologi fra Sony som lar deg koble til flere enheter med Bluetooth LE Audio samtidig, som for eksempel to par ørepropper eller en høyttaler og en TV. Auracast gir deg mulighet til å bytte mellom enhetene med et enkelt trykk, og tilpasse lydinnstillingene etter dine preferanser.

Hvis et par trådløse ørepropper støtter Bluetooth LE Audio og Auracast, betyr det at de kan gi deg en bedre lydopplevelse med lavere batteriforbruk, og at de kan kobles til flere enheter samtidig med enkel kontroll.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 har også fått et nytt antennedesign som skal bidra til å forbedre stabiliteten, samt noe som kalles dynamisk belastningsbryting som er designet for å forbedre konsistensen av lydkvaliteten. Det er også støtte for Multipoint slik at du kan være tilkoblet flere enheter samtidig. Dersom du har tilkoblet flere enheter vil øreproppene automatisk kobles til den nærmeste enheten, og for å veksle mellom to enheter (f.eks. mobil og pc), behøver du kun å pause musikken på den ene enheten, for så å starte musikken på den andre. Tidligere måtte du inn i Smart Control appen for å velge enheten du skal være tilkoblet hver gang du ønsket å bytte.


Støydemping

Sennheiser har oppgradert algoritmene for den adaptive støydempingen og skal nå filtrere ut enda mer omgivelsesstøy. At støydempingen er adaptiv betyr at automatisk justerer nivået på støydempingen etter omgivelsene du befinner deg i, og du har ingen mulighet til å justere dette manuelt. Den automatiske justeringen gjøres ved hjelp av en kombinasjon av totalt tre mikrofoner på hver ørepropp (2 til ANC og 1 til anrop) og avanserte algoritmer.

Støydempingen på MOMENTUM True Wireless 3 var helt grei, men langt i fra best i klassen. Her var og er ørepropper som Apple AirPods Pro (Gen 2), Samsung Galaxy Buds Pro 2, Google Pixel Buds Pro, etc., et ganske stort skritt foran.

MOMENTUM True Wireless 4 er betydelig bedre, men er ligger fremdeles et lite steg bak de beste på markedet. Øreproppene er best til å eliminere de lavere frekvensene, mens høyere frekvenser lettere slipper gjennom. For prisen på 3000 kr får du bedre støydemping på alle de nevnte modellene, selv om de fleste vil nok være fornøyd med Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4.

I likhet med forgjengeren har MOMENTUM True Wireless 4 en egen «Vindmodus» som kan aktiveres for å eliminere vindsuset som oppstår når du for eksempel sykler eller løper i høy hastighet. Dette fungerer veldig bra, men du må aktivere det manuelt ettersom det er deaktivert som standard.


HearThrough og «Soner»

Sennheiser inkluderer som de fleste trådløse ørepropper en modus for «Omgivelseslyd» (Transparency Mode) som vil slippe inn lyd fra omgivelsene samtidig som musikken fortsetter i bakgrunnen. Omgivelseslyd kan aktiveres i appen der den også er justerbar, eller direkte fra øreproppene. Du kan velge om musikken skal fortsette å spille av i bakgrunnen samtidig som de slipper inn lyd fra omgivelsene (graden av lyd som slipper inn kan justeres), eller om musikken skal settes på pause når du aktiverer funksjonen.

Ved bruk av omgivelseslyd vil øreproppene det også føre til mer vindsus, spesielt dersom du bruker de i aktiviteter som løping eller sykling. Her anbefales det å deaktivere funksjonen helt.

I Smart Control appen kan du sette opp ulike «Soner» (geografiske områder) der du lagrer forhåndsdefinerte innstillinger som automatisk aktiveres når nærmer deg den aktuelle sonen (krever stedstilgang for å fungere optimalt). Eksempelvis kan du aktivere omgivelseslyd for arbeidsplassen, støydemping for pendleturen, og et basstungt lydbilde og delvis omgivelseslyd for treningsturen. Dette fungerer bra, og øreproppene veksler automatisk til den aktuelle sonen så lenge de er tilkoblet telefonen.


Lydkvalitet

Om Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 så skrev jeg følgende; «Lydkvaliteten er så god at det er vanskelig å legge de fra seg». Det samme gjelder for MOMENTUM True Wireless 4 – i enda større grad. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 har en mer nøytral lydprofil, men denne kan du selv tilpasse ved hjelp av forhåndsinnstilte lydprofiler og en equalizer.

Lyden er balansert og krystallklar, og du blir dratt gjennom hele spekteret av toner fra høy til lav. I det du setter proppene i øret og skrur på musikken, så er det nesten som det skjer noe magisk som gjør at du blir tatt med på en konsertopplevelse uten at du har flyttet deg fra der du er. Jeg har testet veldig mange trådløse ørepropper etterhvert, og Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 er kanskje de med best lyd til nå. Alt bra bass til de lyseste tonene og vokalene får god plass. Det eneste som «mangler» for MOMENTUM True Wireless 4 er romlyd, eller Spatial Sound, som det kanskje er bedre kjent som.

Spatial Sound er en lydopplevelse som simulerer et surround-lydoppsett når du bruker ørepropper eller hodetelefoner. I stedet for å plassere høyttalere rundt i rommet, vil du oppleve lyden som om den kommer fra alle retninger kun ved hjelp av øreproppene. Dette har blitt mer og mer vanlig etter at Apple var først ute til å ta i bruk teknologien i 2020.

Ellers lar Sennheiser deg samtidig velge blant seks forhåndsinnstilte lydbilder; Rock, Pop, Dance, Hip Hop, Classical og Movie, samt at du kan aktivere «Bass Boost» som forsterker bassen, og «Podcast» som fremhever stemmer. I tillegg kan du ta i bruk en 5-bånds equalizer (fra 53 Hz til 8 Hz) som lar deg justere lyden til egne preferanser. Equalizeren kan brukes i hver av de ulike forhåndsinnstilte lydbildene, og lar deg opprette egne moduser som du lagrer og enkelt kan veksle mellom. Så lenge du er innlogget i i appen og Sennheiser-kontoen så vil både lydbilder og nevnte «soner» lagres på tvers av enhetene dine.

Lydkodekene som støttes er den samme listen på SBC, AAC, LC3 og aptX™, men det er nå også støtte for aptX adaptive™ med variabel bitrate (aptX™ Adaptive / Lossless). Dette vil gi enda bedre lydkvaliteten til enheter som støtter denne standarden, og ikke minst for ørene som er gode nok til å høre forskjellen… Lydkvaliteten er uansett veldig god.

Android-brukere vil kunne både velge og se hvilken lydkodek som benyttes i appen, og får dermed mulighet til å ta i bruk aptX™ Adaptive / Lossless kodeken for best mulig lydkvalitet, samt velge om du ønsker prioritert lydkvalitet , eller økt stabilitet og forbedret batteritid. Liker du å spille kan du aktivere en egen modus som sørger for redusert forsinkelse mot at det går hardere ut over batteritiden.

iOS-brukere er som vanlig begrenset til AAC-kodeken, noe som uansett ikke burde være noe problem all den tid øreproppene byr på meget god lydkvalitet.


Betjening og tilpasning

Er det noe nesten alle andre produsenter bør lære av Sennheiser, så er det hvordan man gir frihet til å kontrollere trådløse ørepropper. Her er Sennheiser gode.

Hver av proppene støtter både ett, to og tre trykk, samt hold. Totalt får du fire ulike funksjoner på hver ørepropp, og du kan fritt velge hvilken handling hver av de skal utføre. Det samme gjelder for hvilken handling de skal utføre ved innkommende anrop og under en samtale. Touchpanelet er også akkurat passe sensitivt slik at de responderer raskt når du trykker lett på de, og har nok motstand til at du ikke kommer borti ved et uhell. Touchkontrollen kan deaktiveres fullstendig dersom du ikke er komfortabel med det, og betjeningen foregår da fra appen.

Det må nevnes at touchpaneler ikke er like enkelt å bruke dersom du bruker hansker, så her er for eksempel Jabra Elite-øreproppene sine løsninger bedre ettersom de tar i bruk trykkresponsive knapper.

For hvert trykk som registreres vil du høre en diskre varseltone som indikerer at du faktisk har trykket en eller flere ganger. Dette er veldig praktisk slik at du vet om proppene oppfattet trykket eller ikke. Varslene kan deaktiveres om du synes det blir forstyrrende.

Sennheiser har husket å inkludere Smart Pause som automatisk pauser musikken når du fjerner en propp fra øret, og starter den igjen når du setter den tilbake eller trykker play på den gjenværende øreproppen.

Øreproppene støtter også bruk av taleassistent gjennom telefonens innebygde taleassistent, og vil derfor fungere med både Google Assistant og Siri. Som standard trykker du lett på høyre ørepropp tre ganger, og taleassistenten aktiveres umiddelbart, men oppsettet kan som nevnt endres.


Samtalekvalitet

De tre mikrofonene på hver ørepropp skal ikke bare bidra til støydemping for eget bruk, men også komme til nytte under samtale. I løpet av det siste året har flere produsenter hevet samtalekvaliteten til et nytt nivå er kraftige algoritmer nærmest eliminere all bakgrunnsstøy. MOMENTUM True Wireless 4 har hevet seg flere hakk fra forgjengeren, selv om de fremdeles ikke er like gode til samtaler som for eksempel Apple AirPods Pro eller Google Pixel Pro som begge nærmest på magisk vis blokkerer ut all bakgrunnsstøy for mottakeren.

Totalt sett er samtalekvaliteten over middels , og du trenger ikke å kvie deg på å utføre en lengre samtale. Lyden er klar og fin, og du kan aktivere Sidetone for å høre din egen stemme under samtalen.


Opplevelse og bruk

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 er som nevnt i en særklasse hva gjelder lydkvalitet, og den siste versjonen tilbyr også betydelig bedre støydemping selv om dette ikke bør være hovedargumentet ditt for å kjøpe siste versjon. Betjeningen er god, og batteritiden og hurtigladningen er ting du lett vil sette pris på. Jeg skulle gjerne sett at Sennheiser inkluderte praktiske funksjoner som en «finn øreproppene»-funksjon i appen (nesten alle ørepropper har dette nå), samt krympet størrelsen på både ladeetuiet og proppene, men lydkvaliteten veier opp for det.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 har også et merkelig «problem» der de avgir en pipe-lyd dersom du presser litt hardt på yttersiden av proppene for å justere posisjonen i ørekanalen. Det er ikke veldig sjenerende, men det er de første trådløse øreproppene hvor jeg har opplevd dette.


Konkurrenter

Der prisen på forrige generasjon faktisk gikk ned, så har den igjen tatt et solid hopp fra 2789 kr til 3499 kr og opererer helt klart i det øvre prissjiktet. Hva gjelder prisøkningen er ikke Sennheiser alene om dette, men de aller fleste merker, uansett hva de lager.

Jeg har ikke testet ørepropper fra Sony, Bose, Bowers & Wilkins, eller andre merker som i stor grad fokuserer på lyd som et solid salgsargument, men har lyttet meg gjennom et stort antall trådløse ørepropper fra Apple, Huawei, Samsung, Google, Bang & Olufsen, Jabra, JBL, mfl..

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 må gi tapt i kampen om å være de beste trådløse øreproppene for allround bruk, trening, støydemping og samtalekvalitet, men ypper seg helt der oppe hva gjelder lydkvalitet, design og betjening. Her ligger de et godt stykke foran de mer allsidige øreproppene som AirPods Pro (Gen 2), Samsung Galaxy Buds 2 Pro, Google Pixel Buds Pro og Jabra Elite 10.

Alle de nevnte modellene er meget gode alternativer, og hver har sine styrker og svakheter. En av styrkene til Sennheiser er at de fungerer like godt på tvers av plattformer – det spiller ingen rolle om du foretrekker iOS, eller Android. Hvis god lyd er det du først og fremst ser etter, så vil du no bli veldig fornøyd med Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Om du ønsker noe som fungerer bedre til allsidig bruk, kan du ta en kikk på modellene testet under.

Se også oversikten over alle testede ørepropper på Pulssonen.no.


Konklusjon


Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4
Sennheiser Momentum True Wireless 4

Product Name: Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4

Brand: Sennheiser

Offer price: 3490

Currency: NOK

Konklusjon

Du velger ikke Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 fordi de er de beste allround ørproppene, eller fordi du skal primært skal bruke de til trening, for å stenge ute støy, eller tåle heftig regn og fukt. Du velger MOMENTUM True Wireless 4 hovedsaklig på grunn av lydkvaliteten.

Prisen på 3490 kr er definitivt i det øvre sjiktet, og modeller som Jabra Elite 10, AirPods Pro, Huawei FreeBuds Pro 3, mfl., er alle rimeligere alternativer som kanskje er enda mer allsidige, og ikke minst kompakte.

Likevel er det ingen av disse som klarer å skape den samme musikkmagien som Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4. Lyden er som nevnt i en særklasse, støydempingen er jevnt over god, samtalekvaliteten er også godkjent, og batteritiden er veldig bra.

Totalt sett kan Sennheiser MOMENTUM True Wireless 4 være de øreproppene som gir deg høyest smilepuls, og for mange vil de nok være verdt det.

Overall
84%
84%

Pros

  • Komfortabel passform.
  • 4 par silikonpropper + 3 par vinger.
  • God batteritid + hurtiglading og trådløs lading.
  • Fantastisk lydkvalitet.
  • Bluetooth 5.4 med støtte for Auracast og LE Audio
  • God støydemping. God til å eliminere vindsus.
  • Enkel betjening med muligheter for tilpasning.
  • Hver propp kan brukes alene.
  • Pauser musikk automatisk når du tar en propp ut av øret.
  • Tåler svette og regn. Bedre egnet til trening.
  • Støtter høyoppløst lyd (aptX Adaptive).

Cons

  • Stort ladeetui og store ørepropper.
  • Det finnes bedre allround-ørepropper til lavere pris.
  • Høy pris.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Vika Pants 2.0

Helly Hansen Vika Tur Pants 2.0 er en lett og slitesterk turbukse med smarte detaljer, designet for god bevegelighet og et stort bruksområde.
Les mer
Featured image for “Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket”
24. april 2024 | Bekledning

Test: Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket

Helly Hansen Verglas Micro Shell Jacket er en kompakt og lett skalljakke til både tur og hverdags, og så liten at du alltid får plass til den i sekken.
Les mer
Featured image for “Test: Zeeksack – The Organizer”
23. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Zeeksack – The Organizer

Zeeksack The Organizer er så genial og velbygget at den vil få deg til å tenke helt nytt om ryggsekker og organisering. The Organizer er et av de beste produktene jeg har testet.
Les mer
Featured image for “Test: Polar Grit X2 Pro”
19. april 2024 | Polar

Test: Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro er en markant oppgradering og introduserer både AMOLED-skjerm, kart og en raskere prosessor. Men er det nok til å henge med de beste?
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket”
18. april 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Beta Lightweight Jacket

Lettvekts jakken Arc’teryx Beta Lightweight Jacket har blitt enda lettere, mer komfortabel, og mer miljøvennlig, men en ting hindrer den fra i å være perfekt.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino Tights”
17. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino Tights

Devold Running Merino Tights byr på gode temperaturregulerende egenskaper og høy komfort, og er et godt alternativ til deg som ikke liker tradisjonelle tights.
Les mer
Featured image for “Test: VJ Lightspeed”
11. april 2024 | Sko

Test: VJ Lightspeed

VJ Lightspeed er sannsynligvis en av de beste terrengskoene for deg som ønsker en sko for høy presisjon, ekstremt grep, lav vekt og god respons.
Les mer
Featured image for “Test: Sennheiser MOMENTUM Sport”
9. april 2024 | Tester

Test: Sennheiser MOMENTUM Sport

Sennheiser MOMENTUM Sport er øreproppene som nærmest appellerer til trening og aktivitet, og i tillegg byr de på god lyd og eliminerer nesten all trinnstøy.
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)”
9. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)

Blue Ice Yagi 35l tar det beste fra sin suksessrike forgjenger, justerer og forbedrer der det trengs, og leverer en skisekk som virkelig byr på høy kvalitet.
Les mer
Featured image for “Test: HOKA Transport”
8. april 2024 | Fjellsko/Tursko

Test: HOKA Transport

HOKA Transport forener stabiliteten fra en tursko, komforten fra en gåsko, og street skoens stil, i en modell som kan brukes til det aller meste.
Les mer
Featured image for “Test: Icebug Pytho6 RB9X”
4. april 2024 | Sko

Test: Icebug Pytho6 RB9X

Icebug Pytho6 RB9X byr på en trygg og god passform, god stabilitet og løpsfølelse og godt grep på nesten alle typer underlag.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer