Nyhet: Huawei Watch GT 3 Pro kan nå utføre EKG-målinger

12. september, 2022 (oppdatert 23. mai 2023)

Featured image for “Nyhet: Huawei Watch GT 3 Pro kan nå utføre EKG-målinger”

Ønsker du en klokke som kan kan gi deg og helsen din litt ekstra trygghet? Huawei Watch GT 3 Pro har nettopp fått tildelt CE-sertifisering for den helt nye Huawei EKG-appen, og er nå godkjent for EKG-måling.

Huawei Watch GT 3 Pro har allerede vært på markedet noen måneder, og EKG-appen har vært tilgjengelig på klokken siden lanseringen. Derimot har ikke funksjonen vært godkjent for EKG-målinger, men det er frem til nå. I dag (12. september 2022) har Huawei fått tildelt CE-sertifisering for Huawei EKG-appen.

EKG-overvåkningen kan blant annet identifisere uregelmessig hjerterytme, og ved berøring av elektroden på siden av klokken i 30 sekunder kan man umiddelbart se sanntidsresultater fra målingen på displayet.

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro – TruSeen 5.0+ pulssensor

Huawei Watch GT 3 Pro benytter selskapets siste generasjon TruSeeen 5.0+ pulssensor som i følge Huawei levere presisjon tilsvarende 97% av det en tradisjonell pulsmåler med EKG ville gjort.

TruSeen 5.0+ sensoren består av åtte fotodioder plassert i et sirkulær oppsett med to sett lyskilder. Den nyeste versjonen skal i følge Huawei redusere ekstern interferens betydelig sammenlignet med tidligere utgaver. I tillegg benyttes det oppgraderte algoritmer som skal bidra til mer nøyaktige pulsmålinger under intensiv trening.

Etter å ha testet denne klokken i en lengre periode, kan undertegnede melde om at Huawei er litt optimistisk med tanke på 97% presisjon, selv om den i de fleste situasjoner leverer mer enn godkjent.

Registerer EKG og pulsvariasjoner

TruSeen 5.0+ sensoren er nå i stand til å registrere pulsvariasjoner (tiden mellom hvert enkelt pulsslag) som blant annet benyttes for å beregne stressnivået. Watch GT Pro kan dermed utføre en EKG-måling kun ved å holde en finger på den nederste knappen. Etter godkjenningen er klokken i stand til å scanne hjertet ditt for Afib (hjerterytmeforstyrrelser) i løpet av 30 sekunder. I tillegg vil Watch GT 3 Pro kunne overvåke hjerterytmen du 24/7, å gi beskjed/varsel både ved for høye/lave pulsverdier og stressnivåer.


Del gjerne:

Featured image for “Visste du dette om Garmin?”
19. april 2024 | Blogg

Visste du dette om Garmin?

Garmin har stått for både innovasjon og revolusjon innen GPS-teknologi og treningselektronikk. Her er noen spennende fakta du sannsynligvis ikke var klar over!
Les mer
Featured image for “Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa”
17. april 2024 | Blogg

Premium-kartene Garmin Outdoor Maps+ er nå tilgjengelig i Europa

Garmin tilbyr detaljerte og flotte kart for en stort utvalg av klokker og bærbare enheter. Nå er endelig premium-kartene Outdoor Maps+ tilgjengelig i Europa.
Les mer
Featured image for “Nyhet: HOKA Skyward X”
17. april 2024 | Blogg

Nyhet: HOKA Skyward X

HOKA Skyward X er selskapets desidert mest dempede sko til nå, og overtar for den populære Bondi som den nye komfortkongen.
Les mer
Featured image for “Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting”
15. april 2024 | Blogg

Navigering – Dette skiller kart og brødsmuleruting

Flere og flere pulsklokker/smartklokker kommer med forhåndsinstallerte kart for enklere navigering. Her er det (viktige) du må vite før du velger modell.
Les mer
Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer