Garmin oppdaterer flere klokker med hudtemperatur måling og mye mer

7. desember, 2023 (oppdatert 7. desember 2023)

Featured image for “Garmin oppdaterer flere klokker med hudtemperatur måling og mye mer”

Garmin har lansert en rekke nye funksjoner for et større utvalg klokker som en del av Q4 2023 oppdateringen. Her er det du må vite.

Garmin er gode på å oppdatere klokkene sine med nye funksjoner, og Q4-oppdateringen introduserer flere nyttige funksjoner for en rekke av selskapets nyeste klokker innen outdoor og trening.

Under er en bred oversikt over de nye funksjonene, mens lenger ned vises en oversikt over hvilke klokker som får hva.

 • Registrering av høneblund: Registrer hvile- og høneblunder gjennom dagen, samt forteller deg hvilke fordeler kroppen din får ut av dem. Du kan også få forslag til hvor lange de bør være, samt tid på dagen.
 • Hudtemperatur: Når du har på deg klokken mens du sover, kan du se hvordan gjennomsnittlig hudtemperatur endrer seg over tid, noe som kan være relatert til nylig aktivitet, søvnomgivelser, potensielle sykdommer og mer.
 • Body Battery-forbedringer: Gir enda flere detaljer og personlige innsikter om hvordan søvn, høneblunder, daglige aktiviteter og stress spesifikt påvirker energinivåene. Gir også en daglig oppsummering hver kveld som oppsummerer energibruken gjennom dagen.
 • Red Shift Mode: Lar deg endre skjermfargen til rødt, oransje eller grønt (kan være en fordel ved bruk i mørke omgivelser). Nå tilgjengelig for flere klokker med AMOLED.
 • Avansert løpsdynamikk: Måler avansert løpsdynamikk som kadens, skrittlengde, tid med bakkekontakt og mer direkte på håndleddet – uten behov for app eller tilbehør.
 • Løpskraft på håndleddet: Beregner løpskraften direkte fra håndleddet uten behov for eksterne sensorer. Nå tilgjengelig for Venu 3.
 • Skiaktivitetsforbedring: Fortsett å registrere en hel aktivitet selv mens du er i stolheisen og under nedkjøringer. Dette gir en mer nøyaktig registrering av metrikker som hjertefrekvens, aktivitetstid og høyde.
 • Bilder i smartvarsler: Brukere med en kompatibel Android-smarttelefon kan nå se bilder de mottar direkte på klokkeskjermen.
 • Face It-forbedringer: Legg til enda mer data på tilpassbare analoge eller digitale urskiver ved å bruke Face It i Connect IQ™-appen.
 • Dexcom Watch Face-integrasjon: Personer med alle typer diabetes (Type 1, Type 2 eller svangerskapsdiabetes) som bruker Dexcom G6- eller Dexcom G7 Continuous Glucose Monitoring (CGM) System3 og en kompatibel Garmin-smartklokke, kan se glukosenivåene og trendene på urskiven.

Bildet viser hvilke klokker som får de nye funksjonene.

Garmin Q4 oppdatering

Hudtemperatur måling

Det er kun klokker med den nyeste ELEVATE 5 pulssensoren som har mulighet til å måle hudtemperatur. Hudtemperatur vil de første resultatene vises etter 3 dager, men det tar omtrent 20 dager å etablere din baselineverdi. Deretter vil den klokken etter hver natt vise hvordan hudtemperaturen din avviker fra denne gjennomsnittsverdien (baselinjen). Du vil med andre ord ikke se den faktiske hudtemperaturen.

Å overvåke hudtemperaturen kan være nyttig for å finne ut om du er i ferd med å bli syk, men det kan også brukes til å forutsi menstruasjonssykluser. Merk at dersom du bytter klokke så kreves det 3 nye dager før du resultatene vil vises. Hudtemperaturen er relatert utelukkende til hver enkelt klokke.


Oppdatering er klar i skrivende stund, og hvis du ikke allerede har fått den, så er det nok like om hjørnet. For å trigge frem oppdateringen lan du gjøre dette på klokken:

 • Meny -> Innstillinger -> System -> Programvareoppdatering -> Sjekk for oppdatering

Se også: Oversikt over alle tester av Garmin pulsklokker


Del gjerne:

Featured image for “Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE”
13. juni 2024 | Blogg

Samsung lanserer budsjettklokken Samsung Galaxy Watch FE

Samsung Galaxy Watch FE tar det beste fra smartklokken Galaxy Watch 6 og pakker det inn i en rimelig og elegant innpakning tilgjengelig for enda flere brukere.
Les mer
Featured image for “YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker”
12. juni 2024 | Blogg

YouTube Music nå tilgjengelig på utvalgte Garmin-klokker

YouTube Music føyer seg til rekken av Spotify, Deezer og Amazon Music, og er nå tilgjengelig på Garmin-klokker gjennom Garmin Connect.
Les mer
Featured image for “watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!”
11. juni 2024 | Blogg

watchOS 11 gjør endelig Apple Watch til en mer komplett treningsklokke!

Med watchOS 11 legger Apple til rette for at Apple Watch virkelig kan blande seg inn i eliten av treningsklokker. Her er alt du må vite om årets nyheter.
Les mer
Featured image for “Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!”
6. juni 2024 | Blogg

Garmin gjør det enklere å sende meldinger fra klokken!

Garmin har annonsert appen Garmin Messenger som gjør det enda enklere å sende meldinger direkte fra utvalgte klokker og sykkelcomputere.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer ultralette og komfortable OpenFit Air hodetelefoner

Shokz introduserer sine nyeste og ultralette OpenFit Air-hodetelefoner med patentert open-ear-teknologi, spesielt rettet mot trening og en aktiv livsstil.
Les mer
Featured image for “Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann”
5. juni 2024 | Blogg

Shokz lanserer trådløse hodetelefoner for bruk i vann

Shokz lanserer nå Shokz OpenSwim Pro – et sett dedikerte sportshodetelefoner som kombinerer Bluetooth og MP3 i et fullstendig vanntett design.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Fitbit Ace LTE”
31. mai 2024 | Blogg

Nyhet: Fitbit Ace LTE

Fitbit har lansert Fitbit Ace LTE – en smartklokke for barn med innebygd LTE-tilkobling og sporing, og som belønner aktivitet gjennom dagen.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI”
30. mai 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Watch får superkrefter med AI

Samsung tar i bruk avansert AI-teknologi for å tilby enda mer motiverende og personlige tilpassede helsetjenester når den nye Galaxy Watch lanseres senere i år.
Les mer
Featured image for “Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer”
17. mai 2024 | Blogg

Strava lanserer Dark Mode, Family Plan, Athlete Intelligence og mye mer

Strava har lansert en rekke nye funksjoner som utvider og forbedrer den allerede populære plattformen, og i tillegg gjør den rimeligere for familier.
Les mer
Featured image for “COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition”
16. mai 2024 | Blogg

COROS lanserer COROS PACE 3 Retro Edition

COROS har lansert COROS PACE 3 Retro Edition – inspirert av 80-talls design, men fullpakket av nymotens teknologi.
Les mer
Featured image for “Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling”
15. mai 2024 | Blogg

Polar lanserer ny reim som åpner for kontaktløs betaling

Polar har lansert en «betalingsreim» (en silikonreim med innebygd NFC-teknologi) som gjør det mulig å betale med klokken- uansett om den er ny eller gammel.
Les mer
Featured image for “Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge”
14. mai 2024 | Blogg

Oura Ring er nå tilgjengelig for salg i Norge

Den populære og kjente smart ringen «Oura Ring» er nå tilgjengelig for salg i Norge. I første omgang er salget eksklusivt hos Elkjøp.
Les mer