Test: Dynafit TLT Touring DST Pant

1. februar, 2023 (oppdatert 22. november 2023)

Featured image for “Test: Dynafit TLT Touring DST Pant”

Dynafit TLT Touring DST Pant er en allsidig og komfortabel softshellbukse ypperlig for raske toppturer, eller turbukse i vinterhalvåret.


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Dynafit TLT Touring DST Pant – Allsidig lettvekter

Lett, komfortabel, beskyttende og pustende. Dynafit TLT Touring DST Pant er en «alt-i-ett-bukse» som er lett å bli glad i på vinterhalvåret. Dynafit skriver selv at buksen kan brukes året rundt, men den er absolutt best til skisesongen.

Dynafit TLT Touring DST Pant består av et tynt 4-veis stretchstoff med vind- og vannavstøtende egenskaper. Om det plasker ned blir du våt, men dager der der snør lett er null problem.

Pusteegenskapene er gode, og dette er en bukse godt egnet for de raske turene der du opparbeider mye varme underveis. På yttersiden av hvert lår er en ventilasjonsglidelås med åpning inn til en nettingluke, og på øverste del av baksiden er det laserkuttede ventilasjonshull. Dynafit TLT Touring DST Pant har også en glidelåslomme på hver side stor nok til å romme en mobiltelefon.

Modellen er slank og relativt smal i leggene, mens den nederste delen (ca. 20 cm) er forsterket på innsiden for å hindre kutt fra stålkantene under skikjøring. Denne delen er også utstyrt med ekstra gamasjer på innsiden for å hindre snø i skiskoene. Det stretchy materialet gir meget god bevegelsesfrihet, og buksen glir godt over knær og lår både med og uten stillongs under.

Midjen er elastisk slik at buksen kan brukes alene, men det er også beltehemper som gjør det mulig å kombinere med et belte, eller bukseseler.

Om det ikke hadde vært for de ekstra gamasjene og forsterkningene ville Dynafit TLT Touring DST Pant raskt blitt en favoritt til større deler av året, men uten begge disse egenskapene ville den heller ikke vært like god skibukse. Og den er god akkurat slik den er. Buksen fungerer nok helt sikkert til bakkekjøring om det ikke er for kaldt, men egner seg best til tur og aktivitet.

Det er heller ingenting i veien for å pløye innover oppkjørte spor på langrennski heller med Dynafit TLT Touring DST Pant på underkroppen. Du erstatter ikke trikoten, men buksa er et godt alternativ til den tradisjonelle turbuksa i marka.


Tilgjengelighet og passform

Dynafit TLT Touring DST Pant er tilgjengelig i herre- og damemodell i tre ulike farger hver. Passformen er atletisk (kroppsnær) og relativt tettsittende. Merk at buksen er ganske kort for ikke å komme i konflikt med skiskoene. Den indre garasjen er noe lenger enn ytterstoffet.

Fakta:

  • Vekt: 509g / str. M
  • Yttermembran: Technodenim PFC FREE DWR 223 ECO
  • Best bruksområde: Toppturer vinter, ski, randone

Konklusjon


Dynafit TLT Touring DST Pant
Dynafit TLT Touring DST Pant

Product Name: Dynafit TLT Touring DST Pant

Brand: Dynafit

Offer price: 2499

Currency: NOK

Konklusjon

Dynafit TLT Touring DST Pant hjelper deg å oppnå smilepuls på veien mot toppen takket være høy komfort og funksjonalitet (vind- og værbestandig), og smarte løsninger som ekstra innergammasj og beskyttelse mot stålkantene.

Om Dynafit lager samme bukse uten de to sistnevnte detaljene, får de solgt den sporenstreks som en ny helårsfavoritt.

Overall
87%
87%

Pros

  • Super stretchy og god bevegelighet.
  • Meget god pusteevne.
  • Vind – og værbestandig.
  • Ventilasjonsglidelåser i sidene.
  • To glidelåslommer.
  • Beskyttelse mot stålkanter + innergammasj.

Cons

  • Kort i beina.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Zip-Neck

Devold viser at de kan kunsten å foredle ulla på best mulig måte. Devold Running Merino 130 Zip-Neck byr på topp komfort og alt en god ulltrøye skal være.
Les mer
Featured image for “Test: Devold Running Merino 130 Shirt”
1. april 2024 | Bekledning

Test: Devold Running Merino 130 Shirt

Devold Running Merino 130 Shirt er enkelt og greit utrolig myk og komfortabel, og leverer alt det en tynn og god ullskjorte skal gjøre.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket”
26. mars 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic Alpine Light Jacket

Rab Mythic Alpine Light Jacket er en lett og varm dunjakke perfekt for turene og dagene der du ønsker litt ekstra varme uten at det tar ekstra plass og vekt.
Les mer
Featured image for “ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning”
17. mars 2024 | Bekledning

ASICS Fujitrail – Lett og funksjonell løpebekledning

ASICS varter opp med lett og funksjonell løpebekledning til de varme sommerdagene. Herlig komfort, god lufting og smarte detaljer!
Les mer
Featured image for “Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket”
14. mars 2024 | Bekledning

Test: ASICS Fujitrail Waterproof Jacket

ASICS Fujitrail Waterproof Jacket byr på høy komfort og god værbeskyttelse for både løpere og turgåere. En løpejakke som er lett å like.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Horgaletten skallbukse”
13. mars 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Horgaletten skallbukse

Skogstad Horgaletten skallbukse er en solid, veldesignet og gjennomtenkt skallbukse. Denne holder vær og vind ute – uansett årstid.
Les mer
Featured image for “Test: Rab Mythic G Jacket”
29. februar 2024 | Bekledning

Test: Rab Mythic G Jacket

Rab Mythic G Jacket er ekstremt lett og kompakt, overraskende varm og beskyttende, myk og komfortabel, og leverer kanskje markedets råeste lettvekts dunjakke.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant”
23. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant

Mountain Equipment Compressor 3/4 Pant er den perfekte isolasjonsbuksen for deg som trenger litt ekstra varme i den kaldeste delen av året.
Les mer
Featured image for “Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket”
18. februar 2024 | Bekledning

Test: Arc’teryx Alpha SV Jacket

Arc’teryx Alpha SV Jacket er skalljakken som tar deg gjennom de tøffeste turene og situasjonene, og det mest ekstreme været, og likevel fremstår som ny etterpå.
Les mer
Featured image for “Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket”
15. februar 2024 | Bekledning

Test: Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket

Mountain Equipment Earthrise Hooded Jacket er både varm og god, ser bra ut, og er laget på 100% resirkulert materialer og dunfyll.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Breakulen Skalljakke”
1. februar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Breakulen Skalljakke

Skogstad Breakulen Skalljakke beviser at god kvalitet og funksjonalitet ikke behøver å koste skjorta. Breakulen Skalljakke leker med langt dyrere konkurrenter.
Les mer
Featured image for “Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke”
21. januar 2024 | Bekledning

Test: Skogstad Utvik Pile Fleece jakke

Skogstad Utvik Pile Fleece jakke er varm, god og utrolig myk. I tillegg egner den seg like godt til tur som til hverdags.
Les mer