Test: Osprey Ultralight Stuff Pack

15. august, 2023 (oppdatert 22. januar 2024)

Featured image for “Test: Osprey Ultralight Stuff Pack”

Osprey Ultralight Stuff Pack er så liten, lett og praktisk, at det er en sekk du tar med deg overalt – enten det er i en stor sekk for mange dager ute, eller det er dagstursekken for noen timer i det fri.

Fakta:

Vekt: 149 gram
Mål: 42H x 22W x 19D
Volum: 18L
Materiale: bluesign®-godkjent 100 % resirkulert 40D-nylon med høy fasthet
Bærekapasitet: Opptil 18 kg
Beste bruksområde:


Pulssonen støttes av sine lesere. Når du kjøper noe gjennom lenker på denne nettsiden, får Pulssonen en provisjon av salget uten at du betaler noe ekstra. Les mer her.


Osprey Ultralight Stuff Pack – Så liten at du tar den med overalt

Har du noen gang stått i en situasjon og ønsket at du hadde en liten sekk tilgjengelig slik at du kunne legge igjen den store tursekken å ta med kun det mest nødvendige? Hvis svaret er «nei», så har du enten ikke vært på nok turer i livet enda, alternativt så er du usannsynlig god til å pakke.

Uansett, Osprey Ultralight Stuff Pack er en liten og smart sekk som du garantert vi bli glad i så snart du har oppdaget det store bruksområde. For til tross sin minimalistiske størrelse og lave vekt, så er dette en sekk som kan komme til nytte i mange sammenhenger – både til friluftsliv, reise, og hverdags.

Osprey Ultralight Stuff Pack er en liten og praktisk ryggsekk som veier kun 149 gram og kan pakkes ned i sin egen lille bæreveske. Sekken har et volum på 18 liter og er laget av 100% resirkulert og bluesign-godkjent nylon med høy slitestyrke (40D-nylon).

På grunn av sekkens minimalistiske form er ryggen på sekken naturlig nok helt myk og uten noen form for avstivning, så det er ikke sekken for tunge bører med spisse gjenstander som dunker inn i ryggsøylen – dette er en sekk mye bedre egnet for oppbevaring av litt ekstra klær, og noe smått utstyr når du kun behøver å ta med deg noe ekstra fra basecamp, på en kort avstikker, etc..

To gode eksempler det undertegnede har brukt sekken utallige ganger er: Som en liten og praktisk sekk når du skal på en liten avstikker fra basecamp/teltplassen på en lengre fjelltur», og ikke minst «Den ultimate badetøy-sekken på sommeren».

Tross den lave vekten er Osprey Ultralight Stuff Pack overraskende behagelig å bære takket være de brede og gode skulderremmene i ventilerende AirMesh-materiale som hjelper til å fordele vekten riktig. På toppen av sekken er det en praktisk glidelåslomme (med nøkkelholder) som også brukes til å pakke sammen sekken i sin egen lomme, og hver side av sekken er utstyrt med en sidelomme i stretch-netting godt egnet for en vannflaske, eller ekstra skjorte.

Sekken har også reflekterende grafikk/logo som gjør deg synlig i mørket, og yttermembranen er lett vannavstøtende. Drømmer du om en vanntett utgave av sekken, finnes dette i Osprey Ultralight Dry Stuff Pack, men da til 400 kr ekstra (900 kr), og en vektøkning på 50 gram (200 gram).

Trenger du en større dagstursekk å kombinere med Osprey Ultralight Stuff Pack? I så fall anbefales det å ta en kikk på Osprey Talon 11, Osprey Stratos 26 eller Osprey Exos Pro 55. Alternativt

Kort oppsummert; Osprey Ultralight Stuff Pack er ypperlig for dagsturer, reiser eller som en ekstra sekk når du trenger det.


Konklusjon


Osprey Ultralight Stuff Pack
Osprey Ultralight Stuff Pack

Product Name: Osprey Ultralight Stuff Pack

Brand: Osprey

Offer price: 500

Currency: NOK

Konklusjon

Osprey Ultralight Stuff Pack er så liten, lett og praktisk at den kan, og bør, bli med på hver eneste tur som en obligatorisk del av turutrustningen. Den kompakte formen og lave vekten gjør den umerkelig når den ikke er i bruk, og det store bruksområdet og nytten gjør at du setter enorm pris på den i situasjonene der den kommer til nytte.

Osprey Ultralight Stuff Pack er vel verdt de hundrelappene den koster, og kan bli en favoritt blant turutstyret.

Overall
90%
90%

Pros

  • Ekstremt lett.
  • Like ekstremt liten…
  • Romslig.
  • Praktiske sidelommer.
  • Glidelåslomme med nøkkelholder.
  • Brede skulderremmer i ventilerende mesh-materiale.

Cons

  • Upolstret rygg gjør den mindre egnet for harde og spisse gjenstander.

Del gjerne:

Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)”
9. april 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l (2024-modell)

Blue Ice Yagi 35l tar det beste fra sin suksessrike forgjenger, justerer og forbedrer der det trengs, og leverer en skisekk som virkelig byr på høy kvalitet.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Talon 22 / Osprey Talon Earth 22”
25. mars 2024 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Talon 22 / Osprey Talon Earth 22

Osprey Talon 22 er kongen av dagstursekker og «løpe- sykle til jobbsekker». Talon 22 er komfortabel, lett, solid, og rommer langt mer enn du tror.
Les mer
Featured image for “Test: Zeiss Victory Pocket 10×25”
24. mars 2024 | Annet

Test: Zeiss Victory Pocket 10×25

Zeiss Victory Pocket 10×25 tar lommekikkerten til et nytt nivå der både kvalitet og design gjør den langt mer attraktiv enn kompaktkikkerter flest.
Les mer
Featured image for “Test: Julbo Ultimate REACTIV”
23. mars 2024 | Friluftsutstyr

Test: Julbo Ultimate REACTIV

Mørkt eller lyst? – Du bestemmer. Julbo Ultimate REACTIV tilpasser seg lysforholdene automatisk slik at alt du trenger å tenke på er å ha det moro.
Les mer
Featured image for “Test: Blue Ice Yagi 35l”
25. februar 2024 | Friluftsutstyr

Test: Blue Ice Yagi 35l

Blue Ice Yagi 35l er resultatet av en kompisgjeng med klatrere, skikjørere og alpinister, som gikk sammen for å lage produktene som erfarne brukere leter etter.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Talon 11”
22. januar 2024 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Talon 11

Osprey Talon 11 står frem som en juvel blant jungelen av lette og praktisk tur- og løpesekker. Dette sekken leverer på det meste, og kan brukes til nesten alt.
Les mer
Featured image for “Test: Gemini DUO 2200-R Multisport”
12. november 2023 | Friluftsutstyr

Test: Gemini DUO 2200-R Multisport

Gemini er kanskje først og fremst kjent for å lage sykkellykter, men Gemini DUO 2200-R Multisport viser at de er i stand til mye mer. Denne lykta imponerer.
Les mer
Featured image for “Test: Silva Free 1200 S”
1. november 2023 | Friluftsutstyr

Test: Silva Free 1200 S

Silva Free 1200 S imponerer med et innovativt design, smarte funksjoner, kraftig lys, god batteritid, og uendelige muligheter for å tilpasse lykten.
Les mer
Featured image for “Test: Silva Trail Runner Free 2 Hybrid”
30. oktober 2023 | Friluftsutstyr

Test: Silva Trail Runner Free 2 Hybrid

Silva Trail Runner Free 2 er hodelykten for deg som ønsker en lett og kompakt hodelykt med kraftig lys uten å måtte tenke på ledninger.
Les mer
Featured image for “Test: Salomon Adv Skin og Sense Pro”
17. oktober 2023 | Friluftsutstyr

Test: Salomon Adv Skin og Sense Pro

Salomon Sense Pro og Adv Skin lar deg ta med både drikke, næring, telefon, m.m. uten å begrense frihetsfølelsen som en større vest eller sekk.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey UNLTD Hike AntiGravity 32”
14. oktober 2023 | Friluftsutstyr

Test: Osprey UNLTD Hike AntiGravity 32

Leter du etter en av de råeste, mest fullspekkede og kanskje mest justerbare og komfortable dagstursekkene på markedet? Hils på Osprey UNLTD Hike AntiGravity 32.
Les mer
Featured image for “Test: Osprey Atmos AG LT 65”
24. september 2023 | Friluftsutstyr

Test: Osprey Atmos AG LT 65

Jakter du den «ultimate» lettvekts sekken for lange turer der komfort er like viktig som god plass? Osprey Atmos AG LT 65 og Aura AG LT 65 kan være løsningen.
Les mer