Nye funksjoner og ny titanium-modell av Polar Ignite 3

14. juni, 2023 (oppdatert 15. juni 2023)

Featured image for “Nye funksjoner og ny titanium-modell av Polar Ignite 3”

Polar har lansert en ny titanium utgave av fitnessklokken Polar Ignite 3, samt flere spennende funksjoner til den allerede eksisterende Polar Ignite 3.

Det er ikke snakk om en helt ny og oppgradert modell med nye funksjoner, men en mer eksklusiv og robust modell som tar i bruk titanium i bezelen (ringen rundt skjermen). Nye Polar Ignite 3 Titanium er foreløpig tilgjengelig i fargene Svart silikon og Sun-Kissed Bronze lær, der førstnevnte benytter en standard silikonreim, mens sistnevnte kommer med en reim i lær.

Prisene er som følger:

 • Polar Ignite 3: 3299,-
 • Polar Ignite 3 Titanium, Svart silikon: 3899,-
 • Polar Ignite 3, Sun-Kissed Bronze lær: 4299,-

Samtidig med lanseringen av Polar Ignite 3 Titanium slipper de en spennende oppdateringen til Polar Ignite 3 (firmware 2.0.14) som gjør det mulig å måle hudtemperatur om natten, en ny funksjon for Arbeids- og hvileveiledning under trening, samt mulighet til å se «Boost fra søvn» direkte på klokken (tidligere kun tilgjengelig i Polar Flow appen.

Oppdateringen er tilgjengelig for nedlasting via FlowSync på datamaskinen, eller via Polar Flow-appen på appen på mobil.

For deg som ikke kjenner Polar Ignite-serien og Ignite 3, så er dette først og fremst «aktivitets-/ trenings-/ smartklokke» mer enn rendyrket treningsklokke. Til tross for at den har de fleste funksjoner som skal til for å logge all trening, er den rettet mot brukere som ønsker seg en enkel, elegant, men likevel velfungerende klokke til bruk i hverdagen. Den slanke formen og lave vekten (kun 35 gram) gjør den perfekt for å bære døgnet rundt.

Polar Ignite 3 – Kort oppsummert

Polar Ignite 3 er en enkel og smart aktivitets-/pulsklokke med en lekker AMOLED-skjerm, et pent design, lav vekt og høy bærekomfort. Ignite retter seg mot «trening og velvære«, og inkluderer de viktigste treningsfunksjonene fra selskapets toppmodeller.

Polar Ignite 3 men prioriterer å fokusere på byr på enkel betjening takket være en stor og god touchskjerm + en knapp, raske og oversiktlige menyer, og en god og forståelig app. Batteritiden er på solide 5 dager i smartklokkemodus, og inntil 30 timer i treningsmodus.

Polar Ignite 3

Klokken måler distanse og høyde med god presisjon, og Polar Precision Prime pulssensoren er blant de beste på markedet. Med over 150 ulike sportsprofiler å velge mellom, finner du garantert en aktivitet som passer deg, og skjermen med datafelter kan enkelt tilpasses i Polar Flow appen. Med FitSpark vil klokken hver morgen gi deg daglige tilpassede treningsøkter (3-5 veiledede økter) basert på dagsform og treningstilstand.

Polar Ignite 3 er ikke supersmart, men støtter smartvarsler, lar deg styre musikken rett på fra klokken, viser værmeldingen, og lar deg velge mellom noen ulike urskiver.

Polar gjør mye riktig med sin Polar Ignite 3, og ikke minst til en konkurransedyktig pris. Dette er en pulsklokke som ikke ser ut som en treningsklokke, og like gjerne kan brukes til en slottsmiddag!

Viktigste funksjoner:

Fordeler:

 • Elegant design + skjerm. Slank og lett.
 • Enkel i bruk.
 • Omfattende aktivitets- og søvnanalyse.
 • FitSpark gir daglig tilpassede treningsøkter basert på treningstilstand og dagsform.

Ulemper:

 • Ingen mulighet for streaming av musikk.
 • Ingen betaling.
 • Ingen «tilbake til start» eller «Virtuell Partner».

Polar Ignite 3 TitaniumDette er nytt for Polar Ignite 3

Nattlig hudtemperaturmåling

Nattlig hudtemperaturmåling sporer automatisk hudtemperaturen din mens du sover. Klokken sammenligner deretter resultatet med gjennomsnittet ditt de siste 28 dagene og viser variasjonen i forhold til dette.

Å følge med på variasjonene i hudtemperaturen din kan hjelpe deg med å oppdage endringer i kroppens tilstand, og kan være spesielt nyttig for kvinner som ønsker å få en bedre forståelse for menstruasjonssyklusen.

Flere og flere pulsklokker og smartklokker har de siste årene fått hudtemperatursensor, blant annet Fitbit, Samsung, Apple, Whoop, med flere.

Arbeids- og hvileveiledning basert på pulsen din

Arbeids- og hvileveiledningen analyserer pulsen din under arbeids- og hvileperioden av en treningsøkt for å gi deg personlig veiledning om det optimale tidspunktet for å starte arbeidsperioden igjen. Klokken oppdager automatisk den høyeste pulsen din i løpet av en serie og overvåker også pulsen din under hvile, og deretter forteller den deg når du er nok restituert til å starte neste serie.

Økt fra søvnmåling

Det er nå mulig å se Boost fra søvn direkte på klokken. Grafen viser hvordan nylig søvn forventes å påvirke deg gjennom dagen. Jo lysere fargen og høyere stolpen er, desto høyere er økningen. Boost-scoren summerer dagens prognose til ett tall mellom 0 og 10 slik at det blir enkelt å sammenligne mellom ulike dager.

Polar Ignite 3

For mer informasjon om ulike funksjoner på Polar sine mange aktivitets- og pulsklokker anbefales det å sjekke ut denne artikkelen: Polar – Guide og forklaring til ulike funksjoner og verktøy


Polar Ignite 3
Polar Ignite 3

Product Name: Polar Ignite 3

Brand: Polar

Offer price: 3299

Currency: NOK

Konklusjon

Polar Ignite 3 er sannsynligvis en av de lekreste pulsklokkene på markedet, og både byggekvalitet og skjerm er av høy kvalitet. Med AMOLED-skjerm, kraftigere prosessor, Multibånd-GNSS og nye funksjoner som stemmeveiledning og SleepWise, har Polar Ignite 3 potensiale til å bli en populær og god klokke for alle som ønsker en fin aktivitets- og treningsklokke.

Ved lansering var det en rekke småfeil til stede som gikk utover hverdagsbruken av klokken, men disse er nå heldigvis rettet opp i. Totalopplevelsen er god, og den flotte og responsive skjermen hever brukeropplevelsen.

Polar har tradisjonelt priset produktene sine konkurransedyktig, men bommer litt med 3.generasjon Ignite. I denne prisklassen finnes det mange alternativer som vil gi deg mye mer for pengene.

Eier du en Polar Ignite 2 i dag og liker Polar sitt grensesnitt, så er Ignite 3 en fin oppdatering, selv om du kan få enda flere funksjoner om du i stedet velger Polar Pacer/Polar Pacer Pro som begge faktisk er rimeligere. Om du ikke har noen spesiell klokke-preferanser, så bør du derimot også vurdere alternativene fra Garmin og Huawei.

Overall
75%
75%

Pros

 • Pent design og skjerm.
 • Rask respons fra skjermen. God brukeropplevelse.
 • Tynn og lav vekt.
 • Lett å se tall/skrift.
 • Mulighet til å tilpasse widgets.
 • FitSpark med daglige treningsforslag.
 • Omfattende aktivitets- og søvnsporing.
 • 150+ aktivitetsprofiler.
 • Smartvarsler + musikkontroller.
 • Training Load Pro hjelper til å trene riktig.
 • God pulssensor.
 • Ok GPS.

Cons

 • Ingen automatisk gjenkjenning av trening.
 • Begrensede smartklokkefunksjoner.
 • Kort batteritid.
 • Bare en knapp er for lite.


Del gjerne:

Featured image for “Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!”
29. mars 2024 | Blogg

Dette er nye Garmin Connect – Mer personlig og oversiktlig!

Garmin Connect i ny drakt er både mer personlig og mer oversiktlig. I løpet av året er dette hva som venter deg når du åpner Garmin Connect!
Les mer
Featured image for “Nyhet: Huawei FreeClip”
27. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Huawei FreeClip

Huawei lanserer et helt nytt og unikt produkt som skal revolusjonere open-ear trådløse ørepropper. Her er Huawei FreeClip.
Les mer
Featured image for “Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!”
27. mars 2024 | Blogg

Oppdatering: Jabra Elite 10 og Elite 8 Active har blitt enda bedre!

To av selskapets beste trådløse ørepropper, Jabra Elite 10 og Jabra Elite 8 Active, har nå fått enda bedre støydemping, HearThrough og samtalekvalitet.
Les mer
Featured image for “COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen”
20. mars 2024 | Blogg

COROS inngår samarbeid med Jakob Ingebrigtsen

COROS Wearables har kunngjort et nytt samarbeid med olympisk mester Jakob Ingebrigtsen. Ingebrigtsen er nå en av mange verdenskjente atleter i COROS-familien.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Polar Grit X2 Pro”
20. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Polar Grit X2 Pro

Polar har lansert en ny flaggskipmodell – Polar Grit X2 Pro – deres desidert tøffeste pulsklokke gjennom selskapets 45 år lange historie.
Les mer
Featured image for “Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3”
18. mars 2024 | Blogg

Nyhet: Samsung Galaxy Fit 3

Samsung har annonsert sin nyeste og rimelige aktivitetsmåler – Samsung Galaxy Fit 3. Dette er en solid oppgradering fra forrige generasjon og et viktig produkt for selskapet.
Les mer
Featured image for “Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls”
11. mars 2024 | Blogg

Garmin oppdaterer til automatisk registrering av nedtrappingspuls

Garmin har i det stille oppdatert flere av sine klokker med automatisk registrering av nedtrappingspuls for enklere bruk, og bedre synlighet.
Les mer
Featured image for “Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!”
2. mars 2024 | Blogg

Samsung Galaxy Ring – Alt vi vet om smartringen til nå!

Smartringer har i løpet av få år blitt svært populære produkter, og endelig har Samsung avslørt deres første smartring – Samsung Galaxy Ring.
Les mer
Featured image for “Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av”
27. februar 2024 | Blogg

Garmin bruker? Dette tipset vil du ikke gå glipp av

Eier du en nyere Garmin-klokke? Hvis du ikke allerede er kjent med dette trikset, er det stor sannsynlighet for at det er noe du vil bruke mye fremover.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5”
19. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5 byr på flere av selskapets mest populære funksjoner til en attraktiv pris. Her er 30 grunner til å velge Vivoactive 5 som din neste klokke.
Les mer
Featured image for “Derfor bør du velge Garmin Venu 3”
9. februar 2024 | Blogg

Derfor bør du velge Garmin Venu 3

Garmin Venu 3 er en av markedets beste klokke for aktivitets- og helsesporing, og i tillegg byr den på en rekke treningsfunksjoner og smartklokkefunksjoner.
Les mer
Featured image for “Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4”
5. februar 2024 | Blogg

Huawei lanserer ny farge av Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 Rainforest Green GMT er Huawei sin nyeste modell og viser at selskapet tar bærekraft og miljøbevissthet på alvor.
Les mer